עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Myt0s,

שלום, אני מחפש מסך עד 1800 שקל אפשר קצת יותר (בקצת אני מתכוון לממש קצת......) שיהיה 15 אינץ ומחברה אמינה.....עדיף שחור...או כסף, לא קריטי.....שיהיה מתאים למשחקים...מה זה אומר מתאים למשחקים? לא משנה אבל שיהיה! ;D תודה רבה~!

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  2. חיפשתי את הכרטיס שלי באתר של Inno3D בגוגל כי לא מצאתי אותו אצלם במעבר מהיר באתר. ואז פתאום אני רואה תוצאת חיפוש של FXP נכנסתי ותגידו לי אתם אם צריך לבכות או לצחוק. http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9430129 תסתכלו בעיקר על התגובה האחרונה. אני רגיל להיכנס לאתר שלהם ולראות שטויות, אבל זה כבר כמה רמות מעל. נ.ב מישהו יכול להביא לי את הקישור לכרטיס שלי באתר היצרן (מפרט בצד), יש לי את גרסת ה-GAMEPACK.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12604 תודה.

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  4. Started by zgd,

לא ידעתי באיזה פורום לפרסם "תצוגה וגרפיקה" או כאן... אז החלטתי בסוף על זה... יש לחבר שלי מסך LG (לא זוכר את הדגם המדוייק) והיום העליתי אצלו בפעם הראשונה את CRYSIS. ובסרט הפתיחה כשהתמונה נעה מהר יש מין חיתוכים כאלה של התמונה בחלק העליון והתחתון לפעמים... יש לציין שזה רק כשהתמונה נעה מהר... מה הסיבה לכך?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by zgd,

שלום לכולם, לאחרונה שמתי לב כי במשחק GoW יש לי חיתוכים בתמונה למרות שהסנכרון האנכי עובד... האפ פי אס נראה בסדר גמור ואין שם קטעים איטיים אבל נראה כאילו התמונה נחתכת מפעם לפעם... מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  6. מכורים לסטאר טרק ורוצים שכולם ידעו על כך? 2,200 דולר יספקו לכם מערכת מחשב מתקדמת שתבטיח זאת...בסין לכתבה

7. יש לי מסך בן 4 שנים מסדרת ה-107S של PHILIPS למי שמכיר. מי שמכיר יודע שזה מסוג המסכים שלא נעים בכלל להסתכל עליהם אולי בגלל קרינה או משהו אני לא יודע. בכל אופן אני לא רוצה לקנות מסך חדש אז מה אני יכול לעשות? עוד משהו רציתי לדעת עם איזה ספריי ונייר צריך לנקות מסכים? ;D

• 0 תגובות
    • 814 צפיות
  8. עם כרטיסי מסך מחוזקים ומעבדים מרובי ליבות חדשים - מדליף טוויטר פופולרי מציע לנו הצצה אל המבחר שממתין מעבר לפינהלכתבה

9. שלום, שידרגתי (במזל טוב?!) את מע' ההפעלה ל7. איני מצליח לראות את המחשב בTV. התקנתי דרייבר אחרון מבית NVIDIA. version 196.21 כשהיה לי XP , הייתי לוחץ קליק ימני על הDESKTOP ומשם נכנס להגדרות תצוגה. הייתי בוחר CLONE או DUPLICATE (לא זוכר את המילה המדוויקת) ואז נהנה מצפייה של המחשב על הטלוויזיה. מה אני עושה בחלונות 7? כרטיס גרפי של NVIDIA, GFORCE 9500 GT בזמנו גם ניתן לי קישור http://www.thothie.com/4jiggly6/nvidia_panel_classic.zip לסקריפט שממיר את הcontrol panel של הכרטיס הגרפי לתצוגה "בסיסית". האם הדבר דומה גם פה? כלומר אפשר לעבוד רק עם התצוגה הישנה והבסיסית של הכרטיס? עוד דבר, עם הXP הייתי בוחר יציאה של S-VIDEO לאחר שהמערכת תמיד היתה בוחרת AUTO כברירת מחדל. עם AUTO מע…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by bennash,

אני רוצה לקנות מחשב חדש: בהתחלה חשבתי על GTX970 אחר כך שראיתי כמה הוא מסך הקנייה חשבתי אולי יש חלופות זולות יותר: ASUS ROG ARES II: dual HD 7970 GPUs and hybrid air/ liquid cooling Nvidia GeForce GTX 750 Ti MSI Twin Frozr OC 2GB SLI AMD Radeon R7 265 Sapphire Dual-X 2GB Edition Crossfire Nvidia GeForce GTX 590 Mars II Asus Edition יש כמובן עוד הרבה... למשל הזוג כרטיסים R7 265 עולה 1360 שקל שזה חיסכון של 500 שקל לאומת GTX970 http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=2201&gid2=859&compare=radeon-r7-265-sapphire-dual-x-2gb-edition-crossfire-vs-geforce-gtx-590-mars-ii-asus-edition מה אתם אומרים אפשר להחליף ואם כן מה הוא הכרטיס?

• 39 תגובות
    • 6.7k צפיות
  11. Started by tomer_et,

שלום לכולם, לפני מספר חודשים קניתי בפלונטר מחשב חדש לבן שלי בן ה-8 (לא קיימר רציני בשלב זה...). במחשב התקנתי כרטיס מסך GTX560 1GB של FORSA, אותו קניתי במחיר של 400 ש"ח. לאחרונה הכרטיס התקלקל ושלחתי אותו לבדיקה בחנות. בחנות היו מאוד נחמדים, ולאחר בדיקה אמרו שהכרטיס אכן תקול, אך אין להם יותר את הכרטיס הזה במלאי. הם נתנו לי שתי חלופות: 1. זיכיו של 400 ש"ח כמחיר הכרטיס. 2. כרטיס חדש מסוג אחר: GTX650 1GB גם הוא של FORSA מה דעתכם?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by StrikeEagle,

יש לי כרטיס מסך מובנה במעבד (4590) וR9 290 יש אפשרות להגדיר שאני לא משחק יפעל הכרטיס של המעבד ושאני מפעיל משחק אז אוטומטית זה עובר לכרטיס מסך השני?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. ATI יצאה בהצהרה בפני 150 עיתונאים R600XT won't be able to compete with the Geforce 8800 GTX R600XT שהרי הוא HD 2900XT לא יהיה מסוגל להתחרות ב 8800GTX ושיש לו בעצם את אותה רמת ביצועים כמו 8800GTS G80 Ultra beats R600XTX in 3Dmark 06 ATI has officially confirmed ATI said in front of 150+ journalists that the R600XT won't be able to compete with the Geforce 8800 GTX. The dream is dead and Radeon HD 2900 XT won't be able to catch up with the six month old Geforce 8800 GTX. ATI said that R600XT, Radeon HD 2900XT has about the same performance as the 8800 GTS. Radeon HD 2900 XTX won't be launched in mid may and will be delayed to Q3 2007. We already wrote about…

• 176 תגובות
    • 17.3k צפיות
  14. היום העלתי את רמת הרזולוציה לרזולוציה הטבעית של המסך, וכמו שאתם בטח יודעים המילים נראות קטנות. כשנכנסתי לאתר לאחד הת'רדים הגדלתי את הטקסט שאני יוכל לראות ברור את הכתוב, ואז שמתי לב שהסוף של השורה נעלמת ככל שמגדילים את הטקסט. (כמובן שאחרי זה חזרתי לרזולוציה הקודמת) הבעיה רק אצלי? איך מסדרים את זה?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  15. כמה רגעים אחרי ההצגה המלהיבה של Hopper, חברת NVIDIA משיקה באופן רשמי את כרטיס ה-RTX 3090 Tiלכתבה

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  16. Started by Tall-Guy,

שלום :-) לא מזמן חבר שלי העביר לי את המחשב שלו מאחר והוא נוסע לחול לכמה שנים. אני לא הרכבתי את המחשב, אבל נראה כאילו מישהו השקיע בו מאמץ. המארז עצמו הוא Antec Three Hundred, עם שני מאוררים גדולים + מאוור מעבד + מאוור לכרטיס המסך. הטמפרטורה של המעבד שלי היא 45 במצב של חוסר עבודה (ואני לא בטוח אם זה רע או טוב). אז אחרי קצת רקע, הבעיה היא כזו: כרטיס המסך על המחשב הוא : Gainward ATI HD 4850 512Mb DD3 כרטיס המסך הישן שלי לא היה עובר את ה 40 מעלות בזמן של חוסר עבודה, אולם הכרטיס הנ"ל מגיע ל 80 מעלות בזמן מנוחה (ללא אוברקלוקינג). בדקתי קצת באינטרנט, ונראה כאילו לדגמי ה ATI 4800 Series של היסטוריה בהיותם כרטיסי מסך עם טמפרטורה גבוהה במיוחד. לצערי עוד אין לי משחק מותקן על מנת לבדו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Pikaboo,

שלום לכולם! לאחרונה השגתי את הכרטיס המדובר (מבית Hercules), עובד כמו שעון שוויצרי עם קוקיה. למרות זאת, להפתעתי הרבה הוא עובד בטמפ' 57-63C במצב רגיל ועד 10 מעלות (!) יותר במצב עומס. זה מאוד מוזר, שכן המעבד שלי (XP 2800+) עובד בטמפ' 40C במצב רגיל ו-45C בעומס (עם SLK-900A ומאוורר 90MM), וכל המארז עצמו מקורר ע"י 4 מאווררים (2 מאחור, 1 מלפנים ואחד מהצד) ועובד בטמפ' 22C~ במצב רגיל ומקסימום 28C במצב עומס. סה"כ לא נתקלתי בבעיות כלשהן אבל הטמפ' הזו פשוט נראית לי גבוהה מדי. למישהו יש רעיונות? בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 818 צפיות
  18. בקרוב מאוד נוכל לקבל פרטים על דור ה-Ampere המסקרן - בתצורתו לשוק ה-HPC לכתבה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. הדלפה עסיסית מתיימרת לאשר לנו הרבה פרטים אודות תתי הדגמי השונים הצפויים בדור כרטיסי המסך המלא הראשון מבית אינטל - הן בשוק הנייד והן בשוק הנייחלכתבה

20. Started by yoni206,

שלום, איזה חנויות טובות אתם מכירים לקניית מסכי LCD? חשוב שייתנו לנסות את המסך לפני הקנייה ובמחירים טובים. אני צריך ספציפית באיזור המרכז אולי כדאי כבר לציין כאן בכל הארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  21. Started by KingAlpaca,

שלום, כמו שכתבתי באשכול אחר, אני מעוניין לקנות מסך, והרבה ממכם המלצתם לי פשוט ללכת לחנות, להסתכל מה נראה לי ולקנות. הבעיה היא, שלא מצאתי חנויות שיש להם הרבה מסכים בתצוגה, מקסימום 5-6. אז אם מישהו ממכם מכיר חנות, שמציגה הרבה מסכים, מחברות שונות (מאג וסמסונג הכי חשוב), באיזור המרכז (בעיקר נתניה), בבקשה תרשמו. תודה.

• 9 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by vitali02,

הזמנתי משם כרטיס מסך השאלה שלי היא איך החנות הזאת? מישהו יזמין ממנה פעם?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. שלום. אני ממש צריך עזרה. יש לי בעיה בכרטיס מסך וחברת IVORY לא מוכנה להחליף לי אותו. אני אסביר את הבעיה: יש לי כרטיס מסך 7600gs 256MB של inno3D, עכשיו תמיד, בכל משחק שאני משחק אחרי 10 דקות מופיעים לי ארטיפקטים (המשחקים הם: דום 3, נד פור ספיד MW, הנסיך הפרסי 3/2, GTASA ו-NBA2007. בנוסף המשחק מתחיל לפעול לי מהר מידי- הכוונה היא לא לקצב פריימים גבוה אלא לקפיצות מעצבנות. ובנוסף הכרטיס שלי סוחב משחקים בהגדרות יותר נמוכות מהרגיל משאר הכרטיסים ברמה שלו. עכשיו אני משחק עם קצב רענון של 75MHZ, עם מארז פתוח (כדי שהוא לא יתחמם ושתהיה זרימת אוויר יותר טובה במארז), אני מכוון בדרייבר את הביצועים של הכרטיס ל"ביצועים" ולא ל"איכות", אני ממש שונא אותם. המוחר (שיש לי חשדות שהוא לא ממש מבין)…

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  24. יש חנות טובה שניתן לעשות בה טרייד אין על המסך הישן, או להזדכות עליו בקניית מסך חדש? אני מכוון לקנות LCD17 אינץ איכותי ויש לי עכשיו AOC7F בן שנה ו4 חודשים במצב מעולה, מחיר של חדש הוא 650-700 שקל, אז אולי אני אוכל להזדכות עליו ב400-500 שקל. מישהו יודע אם יש חנות כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  25. Started by G mode,

שלום לכולם יש לי מסך LCD LG L1752TQ עם חיבור DVI-D וכרטיס מסך 7300 GS של MSI והבעיה היא שמוצעות לי 3 אפשרויות רזולוציה ושלושתם מגושמות וגדולות ואני רוצה את כל אפשרויות ארזולוציה ,ניסיתי דרך המרכז שליטה של הכרטיס מסך לשנות ולא הצלחתי איך אתם יכולים לעזור לי ???? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 510 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.