עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם וערב טוב. החלטתי לקנות את ה 7800 GTX, עכשיו כשהסתכלתי באתר של החנות שממנה אני רוצה לקנות, ראיתי שתי גרסאות של ה GTX, שניהם של leadtek. אחד עולה 3000 שקל והשני 3500. חייב להיות הבדל כלשהו. הנה הם: הראשון (הזול יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX7800GTX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 השני (היקר יותר): http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=PX780GTEX&Cat2Cat1ID=37&Cat2ID=201 שמתי לב לשני הבדלים בינהם, שליקר יש שתי כניסות ל HDTV ולזול לא, ושליקר יש FX בשם ולזול PX. עכשיו השקטע עם ה PX אומר משהו? הוא לא FX כמו כל הכרטיסים החדשים של Nvidia? מה הכוונה? אז תודה רבה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  2. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 4000 ש"ח עבור מחשב חדש המחשב הוא מחשב קומפלט של HP לפי המפרט הבא: model=DC7700 cpu speed = 2.13 cpu model=e-6400 core2duo memory=667-ddr2 memory model=pc2-5300 chipset=965Q FBS=1066 slot=pci expressx16 disk tech=sata2 איזה כרטיס מסך מומלץ (האם כדי ללכת על ה-ultra)? האם המחשב הזה יכול להוות בעיה עם כרטיס מסך מסויים, שכן זה מחשב קומפלט?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by RazorJunior,

אוקי, אז אני מחפש לי מסך חדש במקום ה CRT הישן והמגושם. הוא ישמש בעיקר לעבודה משרדית, אך מדי פעם גם למשחקים... אבל לא משהו רציני, גג ניד פור ספיד... אני ממש לא משחק הרבה אז שזה לא יהיה מה שיטריד אותכם. הבנתי שחיבור DVI הוא מאוד משמעותי במסכי LCD והוא משפר את האיכות פלאים. אז אם זה באמת ככה, כניסת DVI חובה.(למרות שבכרטיס מסך שלי אין, נחליף בהזדמנות). המסך צריך להיות חד, ושתהיה לו תמונה צבעונית, יפה וחיה. שיהיה נעים לעין לשעות מרובות, ויראה יפה גם פונטים קטנים. עדיף מאוד שיהיה 17", אבל אם זה הבדל ממש ממש גדול במחירים אני אסתפק ב 15". התקציב הוא באיזור ה 2500 ש"ח, די גמיש. אם אתם יכולים תצרפו לינקים לביקורות או השוואות של מסכים שאתם ממליצים עליהם... תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  4. Started by Akimbo,

טוב צריך עזרה אני מתכנן לקנות [glow=red, 2, 300]GeForce4 Ti4600[/glow] (הייתי חייב לתקוע את הglow איפושהוא) בארה"ב בעוד חודש ואני רוצה לדעת אם יש הבדל בין היצרנים, איזה הכי כדאי לקנות, ואם אפשר אז גם איפה לקנות או מאיזה אתר להזמין... עזרה תעזור מאוד! בתודה, אקימבו (שלא בחר את הניק בגלל המשחק המפגר עם הילד...)

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www20.graphics.tomshardware.com/graphic/20040928/index.html זאת הביקורת החדשה מהיום!!

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by Raul,

יש לי את גירסאת הפרו ובכל זאת הוא לא נותן לי לשנות את הSM מ2.0 ל3.0... יש למשהו מושג מה עושים?? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by Quellious,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס TV כדי לראות טלוויזיה בחלון על המחשב (לא כל כך מעניין אותי Time shifting וכו') המליצו לי על הכרטיס הנ"ל (גרסת expert), ורציתי לשאול אם למישהו יש נסיון איתו - האם קולטים את כל הערוצים כמו שצריך? והאם הוא יכול לעבוד עם ממיר דיגיטלי של HOT, או שאפשר לקלוט בו רק ערוצים אנלוגיים?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by lpp.phpme,

שלום רב לכולם, הורדתי את הדמו של המשחק crysis(לא נראה לי שיצא המשחק המלא) ובינתיים חוץ מהעובדה שאני הולך לשדרג את הזכרון אני צריך גם המלצה לכרטיס מסך טוב, לא משהו כבד אבל גם לא משהו פשוט;שיוכל להריץ את המשחק בגרפיקה סבירה. לוח האם שלי לא תומך בכרטיסי pci experss ולכן אני חושב שזה קצת ישנה. אני מוכן להשקיע עד כ800 שקל ואלף זו כבר חריגה אבל משהו שאני אוכל לספוג. מצ"ב המפרט המלא: CPU Type: AMD Sempron, 1800 MHz (9 x 200) 3000+ Motherboard Name: Gigabyte GA-K8NS Device Description: RADEON 9600 SERIES - Secondary אשמח אם תעזרו לי, רועי. נ.ב: מה הכוונה משני בכרטיס המסך, יש לי כרטיס מסך יחיד. יש לציין גם שזהו מעבד 64 ביט.

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by PeaS,

תוכלו לקרוא בת'רד הזה, לא ראיתי שזה נוגד איזה חוק בפורום שלנו אז חשבתי שיהיה נחמד לפרסם את זה, אותי זה עניין מאד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by avivlyaviv,

גירסה חדשה של דריברים הגיעו! 7.1! להורדה : http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonx-xp.html הנה רק חלק מהשיפורים: עוד 2 דקות הם אצלי!

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by אדר39,

מישהוא יכול בבקשה להסביר לי מזה טרנסים או משהוא כזה? [br]פורסם בתאריך: 12.01.2007 בשעה 14:34:09 ומה זה מהירות שעוןסליחה שלא רשמתי

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  12. Started by usx,

לראשונה ATI איכזבו אותי עם ה R9 280X גם גרסאת Wind Force של Gigabyte עם טונות של בעיות ארטיפקטים וגם גרסאת TOXIC של Sapphire המחשב תקין (עובד נפלא עם ה 770 של NVIDIA) אין לי אפשרות לבדוק אותו עם R9 290 [h=1]Gigabyte GeForce GTX 770 GV-N770OC-4GD[/h] או [h=1]Gigabyte Radeon R9 290 GV-R929WF3-4GD[/h] עם כל העצבים שעברתי בגלל ATI עדיין קשה לי לוותר עליהם האם יש הבדל גדול בין הכרטיסים בגרסאות הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by shem86,

שלום, אני וכמה חברים רוצים להתקין אותו על מחשב בעבודה כדי לשחק קצת בשעות הפנויות. על איזה כרטיס הייתם ממליצים למחשב עם CORE2 6300 וג'יגה RAM, עובד על מסך 17" LCD. אנחנו רוצים בעיקר להריץ משחקים כמו PES09, COD4. השאלה האמיתית היא בעצם אם לקנות מסדרת 8000 של ניוידיה משהו כמו 8600GT 512MB, או מסדרת 9000 משהו כמו 9600GT 512MB, ואולי בכלל עדיף להתרכז ביותר זכרון בצ'יפסט ישן יותר. ואולי בכלל AMD כלשהו. בקיצור, יותר מדי אופציות. אז תודה מראש חברים.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by o07,

אהלן, כרגע יש לי את ה ATI HD 5850 הוא עושה בעיות (קריסות), כנראה הוא עייף. איזה כ.מסך הכי כדאי לרזולוציה 1680*1050 במחיר מקסימלי של 1K? הספק כח הוא של Seasonic S12-2 520W.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מתשעשע ברעיון להתקין במחשב כרטיס מסך חדש RTX 3070 . מבחינת גודל דרוש יכול להכנס. השאלה שלי היא, המחשב שלי מצויד בלוח אם Gigabyte X99-SLI-CF שהוא בן 3 בערך, אולי יותר, לא זוכר.... הכרטיס הזה מתאים לכזה מחשב? מבחינת המערכת יש I7 עם win10 64bit עם 64GB RAM . תודה !

16. יש לי LCD 37 אינצ של BEKO כאשר אני מחבר את הכרטיס מסך לLCD דרך כבל HDMI הוא מזהה אותה כ 32 אינצ ונוצר מצב שאין לי את הרזולוציה הטבעית של ה LCD שהיא 1366X768 אלא יש לי רק 1280X720 * אם זה לא הפורום המתאים, אבקש להעביר .. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by darkie,

אני מחפש כרטיס מסך לאפיק AGP עד 1000 ש"ח, כרגע יש לי את ה9700PRO והייתי רוצה לראות יחסית שיפור גדול, יש חיה כזאת? לפי מה שהבנתי האפשרויות היחידות הן 6600GT וX800GT? הם ייתנו ביוצעים הרבה יותר טובים מאשר ה9700PRO? או שכבר עדיף לחכות משהו כמו חצי שנה ולקנות כבר מערכת חדשה מבוססת PCI-E? תודה.

• 11 תגובות
    • 853 צפיות
  18. Started by T-Flash,

שלום לכל חברי הפורום ;D GRAINWARD הוציאה את 7800GT ו 6800GS בגרסת 512M!!... 7800GT: 450MHZ לליבה ו 1300MHZ לזיכרונות... 6800GS: 485MHZ לליבה ו 1300MHZ לזיכרונות... http://www.theinquirer.net/?article=29252 כולל בנצמארק (אם טעיתי בקלוקים, תקנו אותי בבקשה )

• 11 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by gal_sh1,

שלום ברצוני לרכוש כ.מסך 9600gt (כרגע לא משנה של איזו חברה) האם הוא ירוץ טוב מסך של LGW2242T ? אם לא איזה ככרטיס מסך או מסך עלי לשנות?

20. שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך: יש לי שני אפשרויות ושניהם בתקציב: גיפה 4 440MX (ליטדק, או איך שרשמים את זה ) ראדון 9000 פרו (גיגה ביט) ועכשיו, צרכי הם: לשחק במשחקים כמו GTA3 וסולדיאר... סימס, פיפא ברזולוציה של 1024*768 ולא יותר ועכשיו השאלה שלי היא : מה עדיף לי? (כי הגיפה יותר זול כ100 שקל) יאיר

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by rabbit,

איך הוא לעומת סדרת הTI של GF? האם יש בו VIVO ? TV-OUT ? ממה כדאי להזהר שקונים אותו ? יש לו גרסאות שונות או שכולם אותו דבר? והאם הוא יריץ לי משחקים ברמה סבירה אני מדבר על אנדרגאונד 2 בעיקר... תודה לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  22. את האמת אני די מתלבט אשמח לקבל תשובה מקצועית עם קצת הסבר! יש לי כ 3000 שקל והשימוש היה למשחקים בעיקר...

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by lmlm,

אני יודע שהרבה חיכו לה אז הנה היא: http://xbitlabs.com/articles/video/display/leadtek-8800gt-extreme_2.html#sect0

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. אני נוסע עם חברים וחשבתי עם כבר אני בגרמנייה אז למה לא לקנות משם מסך טוב.. מה אומרים?? כמה כבר יכול לעלות לי?? כי משעתי שבגרמנייה המחריים זולים מאד.. תודה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  25. אז ככה, עכשיו מחליפים לי את הכרטיס מסך שוב. אני רוצה לדעת אם האידיוט ההוא שחייב לי אחריות מנסה לעבוד עליי שוב, אז אני רוצה לדעת, מה ההבדל בין: ATI Radeon x850 256mb against ATI Radeon hd2600xt 512mb מה יותר טוב? בהכל. תודה רבה סוף שבוע נעים.

• 11 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.