עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ccc,

רציתי לשאול, אם מסך CRT 17" ברזולוציה מומלצת על 100 הרץ יכול להזיק לעין.. האם הסתכלות על המסך הזה כמה שעות ביום יכולה לפגום בראייה? לגרום לצורך במשקפיים? מה מומלץ לעשות כדי שזה לא יזיז לעין בכלל? אני עכישו מתחיל להבין את הסיבה למה לכל החנונים יש משקפיים 8)

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  2. Started by Timewalker,

אני מתחבט בשאלה הזו כבר כמה זמן. יש לי X1900. אני צריך לקנות לוח חדש + ספק (בעצם מחשב שלם). מצד אחד שני X1900 זה ממש מגניב, אבל אני לא מתכוון לקנות אתהשני עכשיו וכשלבסוף אקנה אותו, בשוק יהיו כרטיסים חזקים כמו שני הכרטיסים ביחד. עם זאת הכרטיס השני יהיה משמעותית יותר זול ממה שהוא עולה כיום. יש גם את השיקול של הספק - שצריך להיות יותר חזק - כדי שיחזיק 2X X1900. איזה צד של המשוואה "שוקל" יותר? מכירת X1900(בעוד שנה) - כרטיס מדור מתקדם יותר(בעוד שנה) =?= X1900(כיום) + X1900(בעוד שנה) + ספק חזק יותר (כיום) מה דעתכם?

• 14 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by yuvalaba,

שלום רכשתי כרטיס מסך HD 5450 512MB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E sapphire האם כדי לקבל תמונה וצליל בטלוזיה אני צריך לחבר את כרטים הקול שעל הלוח אם לכרטיס מסך לוח האם gigabyte G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E‎ תודה

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by Nihility,

אני מחפש משהו שקט בשביל להחליף 6800XT של XFX. נדרש קירור פסיבי. צרכים: יציאת DVI אחת לפחות. PCIE. עדיפות לכרטיס קטן יותר מהבהמה הזאת שיש עכשיו. הכרטיס הקודם עדיין עובד. אם קיים קירור לכרטיס בפחות מ150 שקל שלא מאריך את הכרטיס מעבר לאורך הנוכחי (יש בעיית מקום במארז) אז זה גם פתרון. Sccelero S1 לא מתאים. פסיבי. לא אכפת לי שיהיה חלש יותר אבל רצוי כמה שיותר קרוב לביצועים הקודמים אם אפשר. תודה.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  5. Started by atlas,

מהי הדרך הבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג yama vision master 451 19?

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by silky,

לאח שלי יש P4 PRESCOT 2.4 עם 256MB(לא יודע אפילו באיזו מהירות) עם GF4 440MX 64MB AGP( לא יודע אם זה X4 או X8). אח שלי שאל אותי איך הוא יכול לשדרג את המחשב בצורה הכי אפקטיבית למשחקים, אז הצעתי לו להחליף את הזכרון לצ'יפ אחד של 1GB( כיוון שאני מעריך שאין לו DUAL CHANNEL) ולשים איזה כרטיס מסך סטייל 6600GT 128 AGP. השאלה שלי היא האם זה ישפר בצורה משמעותית(עקב המעבד הלוח המיושן). הערה: המחשב בתיקון ולכן אני לא יודע פרטים מדוייקים יותר על המחשב. נ.ב- איזה זכרון מכרו עם פנטיום 2.4 סטנדרטי לפני 3.5 שנים? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  7. למומחים שלום רב! ברשותי מערכת עייפה: amd athlon 64 x2 4000 dual core DDR2 800 4G ASROK -NFORCE610 9800GT 512 WIN8 64 נכון להיום אני משחק בסטרקרפט2 בלי בעיה, זה המשחק הראשון לאחר שנתיים שלא התקנתי דבר (אוניברסיטה...) והיום התקנתי Company of Heroes 2 , נראה שהמשחק עובד לא רע ב 1600X1024 אך יש לי מריחות בתמונה. ניסיתי לקחת PRINTSCN אבל משום מה כשאני מדביק יש תמונה שחורה ... זה נראה כאילו הצבעים נמרחים בדמויות ובנוסף לזה התמונה בחלקה מתחלקת למשולשים...אני מניח שהמנוסים בתחום יבינו למה אני מתכוון. מהיכן הבעיה נובעת?... תודה!

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by a1a1a1a,

רציתי לדעת אם הכרטיס ATI Radoen 9250 יכנס לי במארז Antec NSK2480, ואם לא איזה כרטיס אחר אני יכול לקנות הכי זול שישב בלוח אם ga-8i865gme-775 זה למטרת HTPC מאד פשוט לטלוויזית CRT. תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  9. שלום לחברי הפורום לאחרונה נדלקתי על משחק המחשב VANGUARD ( למי שלא מכיר זה MMORPG חדש) והדרישות של המשחק מאד מאד גבוהות עוד צפיתי בכמה משחקים ( טריילירים הכוונה ) והגראפיקה שלהם הדהימה אותי. אז חשבתי לרכוש כרטיס מסך כמו 8800 GTS או GTX כדי ( או אולי ה R600 הקרב ובא ) אבל הבעיה היא שהכיסים שלי לא כל כך עמוקים לרכוש גם מעבד חדש - אז רציתי לשאול האם אני אחווה צאוור בקבוק רציני עם המפרט הנוכחי שלי כלומר האם המעבד הנוכחי שלי יהווה פיגור רציני בביצועים הגראפים מול המעבדים החדשים של אינטל - ועד כמה ההבדל ( בערך כה ? ) הוא גדול. כי עד כמה שזכור לי מה שבאמת חשוב לביצועים גרפאים זה כרטיס המסך- ואולי אני טועה כאן ? בגדול הכוונה שלי היא עד כמה שווה לרכוש אחד מכרטיסי המסך הללו…

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  10. היי, יש לי קצת מושג בTV CARDS אבל לא מספיק בשביל להבין מה כדאי יותר מבין השניים אלה לקוחים מPCHARDWARE.CO.IL אני מאד אעריך אם תוכלו לומר לי את דעתכם Leadtek Winfast TV2000XP Deluxe TV/FM Retail Card + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd-2116682264.htm 384 or Genius Video Wonder Pro III TV Card + FM + Remote http://pchardware.co.il/docs/pd654984352.htm 328nis

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  11. היי טוב , אולי השוואה לא כל כך טובה , אבל זה משהו שמאוד עניין אותי לאחרונה . הכרטיס FX3700 הוא כרטיס עריכה וראיתי שקצב העברת הנתונים שלו מאוד גבוה - ולכן השימוש שלו בעריכה בא לידי ביטוי בצורה גדולה . אמנם כמות הזכרון שלו לא כל כך גדולה ולא מצאתי הרבה נתונים על המעבד הגרפי עצמו של הכרטיס , אבל משהו אומר לי שזה כרטיס מאוד חזק (אני לא מתמצא בנתונים טכניים כל כך טוב) . ואז ראיתי את המלך המעניין החדש - ATI HD4870X2 , שמאוד מפציץ , לעומת החבר הדק יותר שלמעלה מבית Nvidia ועליו יודעים הרבה , כנראה , מכל מיני בנצמארקים וסיקורים על כל מיני משחקים ושאר התעללויות . ואז חשבתי - הרי כרטיסי מסך (לא עריכה) הם דבר ש"מספיק" כיום לשנה / שנתיים יותר או פחות - בעקבות החידושים במשחקים / טכ…

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by shirNoshe,

למעט העובדה שכ.מובנה אינו מתמודד כמו כ.מסך חזק לא מובנה באפליקציות חזקות ובמשחקים,האם הוא מתקלקל?האם יש לו קירור? ומה קורה עם הצ'יפ נדפק?יש אפשרות לכ.מסך על חריץ ה-AGP/PCX או שהלך הלוח?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  13. Started by spider272,

יש לי מספר שאלות לגבי ה 4850 sapphire 1.אפשר ליפתוח אותו ל4870? 2.אני צריך עידכון לביוס שלו? 3.איך אנימעדכן תביוס שלהכרטיס? 4.זה הורס את הכרטיס ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  14. תודה מראש לעוזרים .

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  15. שלום לכולם קיבלתי את כרטיס המסך radeon hd2900pro לכרטיס הנ"ל צריך לחבר שתי חיבורי חשמל של 6 pin , בספק שלי יש רק אחד כזה הספק הוא מסוג enermax דגם EG425 , מישהו יודע מה ניתן לעשות , אולי יש מתאם או משהו דומה תודה

• 11 תגובות
    • 805 צפיות
  16. נמחקה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  17. הקלטתי ממצלמת וידיאו דיגיטלית (שכחתי את המותג והדגם) לוידיאו מולטיסיסטם של פיליפס. הכל היה בסדר, ראיתי את ההקלטה באותו הוידיאו. אך כאשר ניסיתי להפעיל את ההקלטה שהכנתי בוידיאו אחר, לא ראיתי כלום. היה פשוט שלג. בוידיאו נוסף, היה מסך שחור. אני משער שזה בגלל פערים של NTSC ו PAL (המצלמה משדרת ב NTSC). אולי מישהו יכול להסביר לי כאן מה קרה בדיוק, והאם אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? איך אוכל לגשר בין ה NTSC של המלצמה ל PAL בוידיאו שכנראה לא תומך במולטיסיסטם? תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by avishai1b,

קניתי את הx1950pro256MB contect3d בנעה ואני לא יודע מתי זה מגיע.... אמרו לי [לפני 2 ימים] ב-16... אבל אני לא יודע אם הוא יצא ואם לא אז מתי??

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by eXtReMeHaLo,

ה- Mitsubishi 930SB או - Samsung 959NF או - Philips 109P לא צריך להתחשב במחיר זה לא כל כך משנה ואני צריך תמסך למשחקים וסרטים לא דברים אחרים אם זה משנה בכלל תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by fluffy,

קניתי לפני שבוע את הכרטיס 6600GT של אלבטרון (AGP) והוא עובד אחלה אבל יש לי 2 בעיות: 1.המאוור עושה רעש ממש חזק והבנתי שיש כרטיסים שעושים פחות רעש ממשפחת ה6600GT ואני לא יודע מה לשעשות עם זה כי אני לא חושב שהחנות תסכים להחליף לי אותו....אם יש למישהו רעיון או עצה בנושא זה? 2.במשחק HL2 וב3DMARK05 יש לי בעיות בתצוגה שנראה לי שזה ארטיפקטים (לא בטוח), לא יודע ממש איך להסביר את זה, אבל יש מעיין באגים בתמונה שיש חלקים של התמונה שחסרים (לדוגמה בדמויות ואז יש בהם "חורים" שרואים דרכם) או טקסטורה שמתלבשת על גופים (כמו לדוגמה על רשת בHL2 ואי אפשר לראות דרכה או "קווים" שנמתחים מדמויות ב3DMARK05 ורואים שזה בעייה בתמונה...), בכל מקרה ניסיתי להסביר את הבעייה הכי טוב שיכולתי ואם יש למישהו …

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by Amit_Alcobi,

חשבתי על זה:http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=8866&affiliate=zap בעיקר בגלל שהוא שקט, אבל אני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך מהליבות החדשות של Nvidia אתם חושבים שאני צריך? המחשב עתיד להריץ 1080P.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  22. הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!

23. Started by H-nover,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס Evga Geforce 7900 GT. משום מה אני מקבל במשחקים FPS נמוך (מתחת ל100), למרות שאדם עם כרטיס 7600 GT (כרטיס פחו?ת מהכרטיס שלי) מקבל באותם משחקים עם אותם הגדרות FPS הרבה יותר גבוהה (מעל 300). פתחתי את המחשב לבדוק שהכל בסדר, הכרטיס נראה מקורי והכל נראה מחובר כמו שצריך (מחובר עם מולקס ללוח אם). כמו כן הרצתי בדיקה של 3DMark ואלה התוצאות שקיבלתי: 3DMark Score: 4014 SM2.0 Score: 1997 HDR/SM3.0 Score: 1989 CPU Score: 764 אני לא יודע מה גורם לזה וזה ממש מרגיז אותי כבר. אשמח אם תעזרו לי לאתר את התקלה. תודה רבה! עריכה: שאר הרכיבים המשמעותיים במפרט שלי: P4 820 2.8 Ghz DUAL-CORE GIGABYTE 8I945P-G (S-776+DDR2+SATA2+PCI-E)…

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  24. חוץ מכמובן לבדל ולהיראות מרשים (תכונה זניחה בעיניי ביחס ליכולת הקירור והרעש) האם יש תרומה לפלסטיקה שהחברות משקיעות בהן? אני מניח שעבור קירור רפרנס\מפוח שמוציא אויר מהמארז זה חיוני, אבל מה עם שאר המקרים?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  25. Started by eranmor,

אני רוצה להשתמש בכל 3 היציאות שב9500 פרו שלי. שני מסכים וטלוויזיה באותו זמן אבל כל פעם שאני מפעיל את המסך השני, התצוגה מהטלוויזיה נעלמת ולהפך. השאלה שלי היא האם מישהו יודע איך אני יכול לצפות ב3 המסכים בו זמנית והאם בכלל זה אפשרי? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים