כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כרגע (GT8500 512MB) כרטיס שיהיה לו DDR3 השאלה אם ללוח אם אין בעיה להתמודד עם כרטיס מסך כזה? שאלה שניה: מה ההבדל בין כרטיס HD 46XX לכרטיס שיש לי כבר? ובקשה אחרונה: המלצה לכרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח כמובן אם מתאים DDR3. המעבד שלי E-4500.
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום, התפרק לי קבל מהכ.מסך, אך הכ.מסך עדיין עובד . רציתי לדעת האם זה אמור להשפיע על הביצועים/עבודת הכרטיס :s05:. האם יש אפשרות לתקן את זה. כי אין לי אפשרות לאחזיר אותו. תודה מראש,
-
- 10 תגובות
- 768 צפיות
-
-
למכירות קיים מדור הTRADEZONE http://hwzone.co.il/tradezone/index.php ננעל.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס V7700PRO DELUXE 64MB SGRAM (אפשר לראות במפרט מחשב) ויש בו שתי יציאות לטלויזיה אחד S VIDEO ועוד אחת צהובה כמו של וידיאו... עכשיו אני לפעמים מעביר TV OUT כששני טלויזיות מחובורת לשני היציאות וזה משדר לי טוב לשניהם... עכשיו השאלה שלי אם זה לא מזיק לכרטיס כשאני מעביר לשני טלויזיות בו זמנית ומפעיל סרט.. והאם אני יכול לפצל תכבל ולחבר יותר מ2 טלויזיות? תודה לכולם אוהד
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: P4 1.8 GHZ 256 MB SDRAM G FORCE 2 כרטיס המסך הוא מגבלה גדולה של המחשב בתחום המשחקים והרבה משחקים לא רוצים לפעול בגלל הכרטיס המיושן. אז אני מחפש כטיס מסך שיריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים בתקציב של 400 ש"ח +-. תודה לכל העוזרים!
-
- 14 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לפני קצת פחות משנה קניתי כרטיס מסך R9100 64 DVI בחנות באזור המרכז. שלמתי בזמנו 480 ש"ח (מחיר טוב לאותה תקופה). הכרטיס היה מצויין למה שאני צריך והכל סבבבה. לפני 3 שבועות התחילו לי בעיות בכרטיס (התחמם). הסתבר שהלך המאורר. פניתי לחנות והם אמרו שהוא באחריות ויבדקו אותו. כעבור שבוע התקשרתי התברר ששלחו את הכרטיס לתיקון אצל הספק בחו"ל (רק הלך המאורר מה הסיפור), אומנם הציעו לי כרטיס מסך חלופי, GF4 TI4200 (ללא יציאת DVI), אבל הכרטיס נסע לטיול בחו"ל. מאז עברו כבר עוד שבועיים והכרטיס לא חזר. סיפור מוזר מאוד בעיני. יותר פשוט היה להחליף בארץ מאורר ב 40 ש"ח. מה דעתכם ? יתקנו לי את הכרטיס ?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום אני רוכש מחשב חדש בקרוב לשימושים של גלישה, האזנה למוזיקה וצפייה בסרטים אני מתלבט בקשר לכרטיס מסך, מכיוון שאני צריך שיהיו לפחות 2 יציאות של DVI או 1 DVI ואחד HD על הכרטיס. יפעיל T220P של סמסונג מתלבט בינתיים בין ZOTAC 8400GS 512MB לGeForce 210 512MB מה עדיף? האם ישנם דגמים נוספים שמומלצים? אם כן כוונו אותי לחברה מסויימת תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני בונה מפרט מחשב. מה עדיף מבין שני אלו? אני רוצה מחשב שיעבוד טוב במשחקים כמו DOOM 3,FAR CRY ...לא צריך מחשב "פגז", העיקר שאהנה ממנו במשחקים... לא מתעסק ב- OC 1050-xfx 6600GT 128MB DVI, TV, DDR3 או RADEON X700 PRO 256MB DVI, PCI-E-1180 ???? תודה על העזרה..ואם אפשר גם הסבר על התשובה
-
- 8 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס radeon 9700 שעד לפני כשבוע עבד ביעילות רבה (בין היתר עדכנתי ל-directx9 ו- catalyst 3.0). משום מה בשלב מסוים החלו להופיע לי 4 פסים אנכיים לא כל כך נחמדים כשאני רואה dvd(משתמש ב-powerdvd) , בערך באותו זמן כל המשחקים החלו גם להשתגע וכמעט בכל משחק שאני פותח המודלים התלת מימדיים מחליפים טקסטורות ללא הפסקה או נראים שבורים(קצת קשה להסביר את התופעה). ניסיתי כמובן לחזור לדרייברים הישנים וזה לא הועיל בכלום , ניסיתי להוריד refresh rate וגם זה לא עבד במיוחד , בקיצור אני אובד עצות. כל עזרה תתקבל בברכה!
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני כמעט בכלל לא יודע על כרטיסי מסך ורציתי לשאול מספר שאלות ולהרחיב את הידע שלי כדי לדעת מה לבחור. 1. על מה צריך להסתכל שבוחרים כרטיס מסך כדי לדעת אם הוא חזק, האם על הזיכרון או על משהו אחר, וא"כ מהו? 2. האם חזק זה אומר עם קירור של מאורר, או חזק זה עם קירור פסיבי של רדיאטור? 3. איזה סדרה ודגם אני יכול להיות בטוח שב- WINDOWS 7 הוא יתן לי ברמת ה- WEI את הדרגה 7.9? אני מאוד מאוד מודה לכל מי שיענה ויעזור לי. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן, שאלה - איך אני יודע אם כרטיס מסך ספציפי יעבוד כשאני אחבר אותו ללוח אם? על אילו פרמטרים אני צריך להסתכל? זה הלוח אם שיש לי: http://www.intel.com/products/desktop/chipsets/p965/p965-overview.htm זה הכרטיס מסך שאני צריך לכמה דקות: http://www.leadtek.com.tw/eng/hmd/specification.asp?pronameid=358&lineid=20&act=2 ללוח אם יש חיבור PCI-EXPRESS x16 & x1, ועל הכרטיס מסך כתוב Graphic bus: PCI Express (אני לא יודע מה המשמעות, אבל אני מניח שזה אומר שזה תואם מבחינת חיבורים) עוד דברים שאני צריך לבדוק או שאפשר להגיד בוודאות? MSI p965 express and winfast px8400 gs tdh תודה!
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אהלן וסהלן לכולם. עם בואם הקרוב של החגים החלטתי סוף סוף לשדרג. ראיתי בKSP שמוכרים את ה-9600XT של SAPPHIRE ב880 ש"ח ואת זה של GIGABYTE ב930 ש"ח. שניהם 128 מגה-בייט, TV, וDVI . מה הסיבה להפרש הזה במחיר? האם היא קשורה איכשהו לאיכות או לביצועים? אשמח לשמוע על מה אתם ממליצים - ובכלל בטווח המחירים הזה.
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
לא מזמן מאסתי בהתעסקות עם תוכנות OC למיניהן, וצרבתי לכרטיס שלי ביוס חדש. הדבר הראשון שראיתי היה השיפור בביצועים. כשהרצתי OC לאותן מהירויות דרך תוכנה, לדוגמא, התוצאות היו נמוכות יותר (כנראה בגלל העומס על המעבד). בנוסף לכך, עם הצריבה נפטרתי מהצורך להמהיר את הכרטיס מחדש עם כל פרמוט, במעבר ממחשב למחשב וכו'. שאלה שהטרידה אותי לאחרונה - האם זה בריא לכרטיס לאורך זמן? הטמפ' נחשבת בסדר (56 במנוחה ו-69 במאמץ מלא עם מזגן על חימום ). גם המתח לא גבוה מדי, אבל בכל זאת...הכרטיס רץ על מהירויות מאמץ כל הזמן, ולא רק במשחקים. מה דעתכם?
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם!!! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי בערך 700-800 ש"ח (אפשר חריגה קטנה במקרה הצורך). הבעיה היחידה שלי היא שכרטיסי המסך החדשים עובדים בטכנולוגיית pci ex 2.0 אבל הלוח אם שלי עובד על pci ex 1.0, השאלה שלי היא האם כרטיס מסך חדש יעבוד וימצה את הפוטנציאל שלו על לוח אם כזה? תודה מראש!!! נ.ב. הלוח אם שלי הוא GIGABYTE GA-965P-DS3.
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
הזמנתי את הradeon 9100 של sapphire וראיתי עכשיו שהradeon 9100 של connect3d יותר זול בכ100 ש"ח כדאי לנסות להחליף? ועוד שאלה איך זה הגיוני שהConnect3D 9000 Pro 128Mb DDR עולה יותר מConnect3D 9100 128Mb DDR Bulk
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
שלום כפתרון למסך התקול שלי(צהוב, כנראה כבל לא טוב) חשבתי לקנות F700B יד שנייה מפני שאין נתונים עליו באינטרנט ובאתר של LG כבר הוציאו אותו חשבתי לשאול אתכם מה דעתכם על המסך ? מה הרזולוציה המקסימלית שניתנת לשים במסך עם קצב רענון של 85Hz ? שווה לקנות מסך כזה ישן יד שנייה? כלומר גם אם הוא תקין לחלוטין, מה התוחלת חיים של מסך כזה בערך ? כי חבל שאני יעשה את ההשקעה ואחרי חודש הוא גם יתקלקל אותם שאלות לגבי ה-MAG והאם הוא עדיף? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כי אני מתלבט בין שני כרטיסים ה - X850XT וה - 7600GT (חשבתי להוסיף להתלבטות גם את ה - 6800 כדאי?), וראיתי שהרוב פה ממליצים על ה - 7600GT (יחס מחיר ביצועים ממש טוב) למרות שהוא עובד ב - 128BIT לעומת ה - X850XT שעובד ב - 256BIT ורציתי לדעת אם לא אמור להיות יתרון ל - X850XT בגלל זה? * אם יש לכם רעיונות לכרטיס אחר בתקציב של עד 900 שקל אני אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי אנשים, זה זמן מה אני תוהה האם יש קשר כלשהו בין גודל הRAM לבין גודל המסך. שמעתי איפשהו מתישהו שיש איזשהו קשר ורציתי לדעת מה הוא. באותו העניין, רציתי לדעת - יש לי מסך 19" ואני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודע אם לקנות כרטיס HD4870 עם 512MB או 1GB אשמח לשמוע דעתכם בעניין. תודה מראש. בברכה, דני.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מערכת לעריכת וידאו ותמונה שצריכה להריץ AFTER EFFECTS, CS4 וAVID MEDIA COMPOSER ו XPRESS PRO. הכרטיסים שמומלצים לAVID הם NVIDIA בלבד (CERTIFIED) http://www.avid.com/products/Media-Composer-Software/system-requirements.asp הבנתי שה FX580 מומלץ, אבל שיש יתרון ל260 בAE ובתוכנות אחרות. אני לא משחק משחקים בכלל, זה פחות מעניין אותי. האם להיות שלם עם הבחירה של הFX580 או שכדאי ללכת על ה260? תודה עדי.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
בכרטיסי NVIDIA או יותר נכון בדרייברים שלהם יש אפשרות לעשות שיפור צבע כללי ע"י שימוש בתכונה שנקראית digital vibrance. פעם הייתה תוכנה חיצונית שעושה את זה בשם NVMAX, והיום ניתן לעשות את זה דרך הדרייבר בתכונה color correction ואז בוחרים את רמת תיקון הצבע בכפתור אחד - דבר שמכניס חיים ועושר של צבעים למשחקים וללוח העבודה בכלל. אני מתכוון לקנות כרטיס של ATI ועד עכשיו לא ראיתי תכונה כזו שם והמשחקים נראים יותר "דהויים" לעומת כטיסי Nvidia עם התכונה הזו. זה חשוב לי מאד לדעת אם יש דבר דומה או תוכנה חיצונית שעוזרת, כי זה יתרון לא קטן לטובת Nvidia... תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן התקנתי חלונות 7 ואני לא מצליח למתוח את התמונה על כל המסך בטלויזיה , לפני כן בחלונות ויסטה התצוגה הייתה על כל המסך ועכשיו לא, ניסיתי לשחק עם ההגדרות אך ללא הצלחה. הרזולוציה כרגע היא 1680*1050 ואני לא מצליח להגדיל אותה המסך מחשב הוא ASUS MW221C אשמח לשמוע רעיונות כיצד לפתור את הבעיה. כמו כן המסכים מוצגים כמולטי דיספליי ושניהם על דופליקייט ככה שמה שרואים במחשב וראים על שני המסכים תודה
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אתמול שמתי אותו במחשב (כרטיס חדש לגמרי מקופסא ללא אוברקלוק וכו) הופיעו לי ארטיפקטים במהלך משחקים ובבדיקה 3dmark05 דרייברים מעודכנים ,טמפ טובה(עכשיו היא על 49) מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לזה? מחכה לפתרונות תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-