כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
חברה שאלה - האם הכרטיס הזה 7800GTX מבית LEADTEK שמפורסם כאן במבצעים שווה את מחירו - 1299 ש"ח איך הכרטיס נחשב? והאם יש כאן איזה מלכוד?
-
- 7 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, לאחורה בסרטים שאני רואה בטלויזיה, TVOUT של XFX 6600GT אני מבחין ב SCAN LINES כאלו, זה כמו נגיד שמסך מתרנדר ? דבר דומה רק שעובר כמו פס בהיר יותר כז שעובר באיטיות על המסך, התמונה לא מרצדת או משהו אבל פשוט יש פס בהירות כזה שעובר על המסך, וזה עשוי להרגיז... תהיתי האם זה בלאי של הכרטיס מסך כתוצאה מחום ? כי כפי שזכור לי לפני כן זה לא היה... חשבתי אילו אתקין דריבר חדש זה יסדר את הבעיה, אך כנראה שטעיתי, האם מישהו מוכר עם הבעיה ? או יודע כיצד לסדר אותה ? אשמח לתגובות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מה הדגם המומלץ כיום שיתן איכות תמונה טובה, חדות וצבעים חיים ואמיתיים?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
כולם אומרים שה 1080ti יגיע בקרוב ושהמחירים של ה GTX 1080 ירדו. זה נכון? בכמה צפוי שירדו? איפה הכי זול לקנות את ה GTX 1080?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD ההתלבטות שלי כרגע היא בין סמסונג 730B ל- 930B מן הסתם אני כמובן מעדיף את ה19" אבל מה שמפריע לי זה ששניהם זה אותה רזולוציה ועקב כך הבנתי שב19 פשוט הגדילו את גודל הפיקסלים. השאלה שלי היא עד כמה זה משפיע על איכות התמונה והטקסט האם ב19 הכל יראה יותר מפוקסל? אני יודע במשחקים/סרטים זה פחות משנה כי זה כל הזמן מתחלף, אבל אותי יותר מעניין לדעת איך יראו התמונות שאני מצלם או הגלישה באינטרנט בנוסף אשמח אם תמליצו גם על צגים אחרים (חוץ מה710T שקראתי עליו רבות פה..)
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתקין פה מחשב לחבר, המעלות במנוחה בכרטיס מעט מפחידות אותי, מצד שני אמרו לי שזה נורמלי. המעלות שלו (לפי אברסט) במנוחה הן: DispIO - 52 MemIO - 64 (!!!, לא מוגזם?!) Shader - 58 האם אילו מעלות נורמליות במנוחה? הכרטיס שלי למשל (285 GTX) היה יותר קר עם הקירור סטוק שלו. אגב, לפי ה"אוברדרייב" של ATI, הכרטיס על 55 מעלות והמאורר עובד על 52 אחוז, הם זה תקין כל זה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
התקציב הוא 1000 שקל ככה ובניתי על ה6850\6870 המפרט שלי: ספק:TT FAN 14CM 450W כרטיס מסך:250GTS מעבד: E7500 זיכרון ראם:4 800MHZ DBT GEIL מארז M5 עם 3 מאווררים מה שבעייתי זה הספק שעובר תדרישות של הכרטיסי מסך בלחץ.. והאם המעבד בעייתי גם כן ואני צריך להחליף אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להבנה הכללית מה עדיף 2 X HD 2400 Pro 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E ולעשות קרוספייר עולה לי 700 ש"ח או HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI יחיד שעולה לי 900 ש"ח שאלה עקרונית מבחינת ביצועים מה יהיה חזק יותר ??? (במצב הנוכחי)
-
- 9 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המסך הכי טוב בתקציב הנ"ל..חשוב לי הקצב ריענון כי אני כן אנצל אותו למשחקים אבל בעיקר לעריכת וידאו ולכן אני לא מעוניין במסך ש"מאבד צבעים" בגלל קצב ריענון מהיר מדי, לפני כמה חודשים המסך שהכי התאים היה או SAMSUNG 172T או HYUNDAI Q17, כחצי שנה כבר לא התעניינתי בתחום ולכן אני שואל אותכם, המומחים פה.. מה כדאי? מה אתם מציעים אם תוכלו תרשמו לי דגמים ויתרונות וחסרונות שלהם אחד ביחס לאחר בתודה מראש, עידן
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני על סף הקנייה יום ראשון אני צריך להרים טלפון ולהזמין 9800 פרו במקום FX5200 המסכן שלי מה אתם אומרים לקנות או לחכות לחדשים? כמה הם יעלו בערך בארץ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חזק, להלן: Intel core 2 duo e8400 scythe ninija 2 6heat pipes cpu cooler dfi lan party dk x48-t2rs G.SKILL DDR2 2048MB 1066MHZ DUAL CHANNEL 2GBPI SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E + SAPPHIRE REDEON HD4850 512MB FFR3PCI-E SILVERSTONE "TEMJIN " PCPOWER&COOLING S61EPS SILENCER 610W ורציתי לשאול כמה שאלות : מה זה OVERCLOCKING ואיך אני משתמש בו? איך אני מגדיר בוינדוס שיש לי שני כרטיסי מסך באמצעות CROSSFIREX איך אני יודע על איזה טמפרטורות המחשב והכרטיסים מגיעים לי ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב עם כרטיס HD4850 ורציתי לדעת אם יהיו הבדלים בביצועים של הכרטיס אם אני אקנה לוח אם עם PCIe1.1 או לוח אם עם PCIe2.0...
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוא הליבה הישנה או ה216 ? הינה לינק http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 מקווה שכותרת בסדר
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
אז ככה אני קורא פה כבר כמה ימים ואני מחפש כמה דברים אחד זה מסך LCD חייב שיהיה שחור וטוב ראיתי מסכים ב 3600 אני יכול לקנות במחיר כזה אבל אני חושב שזה בזבוז של כסף אז תמליצו לי בבקשה למסך שנותן את התמורה הכי טובה בכסף ליחס לעבודה. ושוב חייב להיות שחור. ואני מחפש כרטיס מסך שחייב להיות של ASUS במיחר של בין 1000 ל 2000 ואני צריך כרטיס טלויזה כי אני מחבר את המחשב למקרן וככה אני משחק אז ששוב תיהיה את התמורה לכסף הכי טובה וגם איך אני מקליט סרט ממצלמת וידיאו למחשב באיכות הכי טובה. באיזה כרטיס? שוב עדיף שהכול יהיה מחברת ASUS תודה ושנה טובה לכול גולשי האתר.
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני קונה כרגע מחשב בתקציב די מוגבל אין לי 1000 שקל לכרטיס מסך כמעט וקניתי radeon 9600se אבל לפי המלצותיכם חשבתי שוב האם ?RADEON 9200 TV,DVI 128MB +VIVO ב540 שקל יעשה את העבודה ? אני מתכוון לקנות ב-KSP אם אפשר תציעו לי משהו מהמלאי שלהם... תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
התלבטתי רבות האם לפתוח שרשור נפרד על נושא זה, אך לאחר מספיק מחשבה הגעתי לתובנה שלמה לא ? זהו הרי נושא הכרוך בטבורו בתחום כרטיסי מסך, כאשר חלק בלתי נפרד מהתחום מתייחס גם לסוגית שדרוגים, רכישת כרטיס חדש או משומש. ולענייננו: ראינו שמאז התובנה (לפני כחודש) שכרטיסי GTX780 ו- GTX770 מגיעים לזירה, ווודאי לאחר שנודע סופית ביום חמישי שעבר כי המחיר של 770GTX עומד על רק 400$ (כ- 2200 ש"ח בישראל נכון לעת כתיבת שורות אלו), ונוסף על כך שהוא מהיר עד כדי 10% מעל GTX680, לא יהיה מנוס מאשר שכרטיסים רבים מהסגמנט הגבוה יצוצו בלוחות ובהמוניהם. ואכן כך אירע: יש לא פחות מ- 10 כרטיסים שכאלו בו זמנית מפורסמים בלוחות המשומשים בארץ וזו פעם ראשונה שיש היצף מדגמים אלו. *רצ"ב ריכוז דוגמא מלו…
-
- 5 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כמה שאלות אז מיספרתי שיהיה נוח 1) מה עדיף pci-e או AGP אם זה בכלל משנה. 2)האם כמות הזיכרון של הכרטיס מסך מעידה על איכותו? 3)ומה אני עושה עכשיו כשאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ויש לי crt ואני רואה שכל היציאות של הכרטיסי מסך זה של dvi.., הבנתי שיש מתאם האם הוא פוגע באיכות? תודה מראש , רותם.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר את הכרטיס X800 למחשב שהוא לא מצליח לזהות אותו המחשב הוא מחשב DELL מסדרה של OPTIPLEX GX620 אשמח לקבל תשובה בהדם האפשרי!! תודה רבה!!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מהו הכרטיס שברצונכם לקבל עליו חוות דעת?: NVIDIA GEFORCE 210 קניתי אותו ב200 ש"ח פרטים על הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 210 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך של חברת ATI , עם חיבור HDMI וחיבור DVI. יהיה אפשר לחבר את הטלוויזה לחיבור HDMI ואת מסך המחשב לחיבור הDVI ולחלק את העבודה ב2 מסכים, למשל בטלווזיה אני אראה סרט ובמחשב אני אערוך בפוטושופ? זה אפשרי? תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בעקבות שביתת כרטיס מסך, מחפש כרטיס מסך בהוצאה מינימלית לצרכים הבאים: א. עבודה ב GOOGLE SKETCHUP ו AUTOCAD ב. תמיכה בקבצי ווידאו HD מעודכנים אשמח לכל פירור מידע - תקציב לכל היותר עד 300 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני בעיקר מעוניין לשחק בFallout 76 שיצא(עדיין אין לו מפרט טכני). עכשיו שדרגתי מסך מ720p ל1080p, אז יכול להיות שמשחקים שרצו עד עכשיו סבבה ירוצו פחות טוב. הייתם ממליצים להשאר עם ה720p? יש הבדל משמעותי? והאם כדאי לשדרג אותו? או שהוא עדיין לא מספיק ישן? כרגע משחק pubg אבל הכי הייתי רוצה fallout ירוץ חלק.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס של ATI הכי מומלץ לאפיק הAGP... הסתכלתי על ההמצלות של חודש ספטמבר ולא ראיתי שם את ה1600PRO שעולה בקיי אס פי 690 ש"ח.. איך הכרטיס? הבנתי שהX800GTO כרטיס טוב אבל איפה אפשר למצוא אותו ואיך הוא לעומת הX1600PRO...? על מה הייתם ממליצים לתקציב של עד 1000 ש"ח (של ATI כמובן) תודה..
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-