כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את המאמר הנחמד מאוד שנמצא בסטיקי בתארד, ומסביר על כרטיסי מסך. משם ראיתי את הכרטיס : GeForce 6600GT שמומלץ ככרטיס בינוני~מתקדם הכי טוב שיש, מחיר שפוי (כמו שרשום). אני צריך כרטיס עם אפיק AGP8X (בזה הלוח שלי תואם), ומכיוון שאני לא גיימר מטורף ולא מריץ משחקים מטורפים, אין לי צורך בכרטיס מטורף לחלוטין בתקציב ענק. התקציב שלי בעיקרון עומד של 1000 שקל ככה. אפילו שאני לא רואה סיבה להשקיע יותר מ800. הגיפורס 4 MX שלי הכי הכי פשוט שיש 64MB SDR, עובד סבבה לחלוטין, אבל בכל זאת יש הרבה משחקים שהוא פשוט צולע, מין הסתם. לכן רציתי להתייעץ לגבי כרטיס מסך חדש. ראיתי בפנדה את הכרטיס : Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D Bulk …
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עזרתי לחבר לחבר את הנייד החדש שלו (fujitsu ) לטלויזיה, בהתחלה הכל היה בסדר ראיתי את הדסקטופ על המסך של הטלויזיה וכשניסיתי להריץ סרט ראיתי את החלון של התוכנה אבל אין זכר לסרט :o ניסיתי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס אבל התוצאה היחידה שהגעתי אליה הייתה שראיתי רק את הרקע של הדסקטופ בלי שום דבר עליו : בבקשה עזרתכם..
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היום התקנתי תכרטיס רציתי לדעת איך אפשר לבדוק תטמפרטורות שלו.. ולמה שאני משחק הוא עושה רעש מוזר כזה? כמו צרצור כזה...
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום , אני צריך המלצה למסך 19 אינץ' , המסך צריך להיות לצורך משחקים בעיקר. רק אם אפשר תפרטו היכן ניתן להשיג את המסך שאתם ממליצים.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
חבר'ה, אני יודע שאפשר לחבר את שני הכרטיסים. השאלה שלי היא, אם האחד לא יפגע בביצועים של השני? בדרייבר ניתן לבחור על איזה כרטיס הפיזיקס יעבוד, אבל אני לא יודע אם זה שווה ועד כמה יראה שיפור... -תודה!
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אולי בקרוב אני משיג אותו כרגע יש לי מובנה ה7050 עכשיו יש לי תספק CM 420W מה שיש בפוקס כבאנדל ממי שאני קונה אמר לי שצריך חיבור 6PIN איך זה הולך בידיוק? יש לי את זה כבר בספק או שצריך לקבל את זה עם הכרטיס או משהו? ואיך ישר שאני מקבל את הכרטיס מסך אני עושה לו בדיקות יציבות כמו בדיקה שלא יהיה ארכיפקטים לבדוק טמפ' אפשר עם EVEREST/GPU-Z אשמח אם יענו לי
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
הכרטיס העכשווי שלי 8600GTS של גיגבייט, לוח האם תומך SLI האם משתלם לי יותר לקנות כרטיס נוסף ? (המחיר של הכרטיס ירד משמעותית) אני אוהב משחקים כגון קרייסיס, COD4 , אססין קריד ודומיהם משחקים עם גרפיקה יפה
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה התחילה לי בעיה מעצבנת מאוד שהמאורר של הכרטיס מסך תמיד בפועל במלוא הכח והוא רועש מאוד (בדיוק אותו הרעש שנשמע לכמה שניות כאשר מדליקים את המחשב)... חיפשתי בדרייבר ולא מצאתי אפשרות לשים אותו על Auto. יש למישהו מושג איך דבר כזה קוקרה ואיך מתקנים? (מדעיף שלא להתקין RivaTuner או Nvidia Monitor).
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הבא: Sapphire Atlantis Radeon 9100 128MB DDR DVI Bulk Video Card עולהNIS 494.96 יש כרטיס מסך בסכום הזה שהוא יותר טוב? *לינק למוצר: http://www.pch.co.il/docs/pd1813365507.htm
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום קניתי גיפורס 6200 ויש לי אני מפעיל וידיאו לפעמים והמחשב פשוט נכבע מה יכולה להיות הבעיה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, נעזרתי בפורום מפרטי מחשב לקניית מחשב עבודה למסחר היומי אבל נשאר לי רק לקבל החלטה איזה כרטיס מסך לקחת! הכרטיס/ים צריכים להיות בעל יכולת להפעיל 4 מסכים(המסכים קיימים כבר NU 20" עם יציאות DVI) ואין צורך שיתמכו בגרפיקה מיוחדת או משהו.. הכי פשוט והכי זול שאפשר. זה המפרט שנבנה עבורי על ידי smalul(תודה!) רק נשאר לבדוק אם הכרטיס שבמפרט מספיק או שעדיף משהו אחר? תקציב לכרטיס/ים: 700 ש״ח~ מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601464303 - Intel - i7-4770 Quad core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600... כמות: - 1 - 1354/ 1327 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 Fatal1ty-B85-Killer - ASRock - Fatal1ty B85 Killer - Socket LGA1150 CPU - In…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני משתמש (די מרוצה) של כרטיס Connect3D Radeon 9600XT 128MB אחת לכמה עשרות דקות בזמן משחק מחשב הכרטיס דופק הקפאה, מחשיר את המסך, ומחזיר אותי למשחק, תהליך מרגיז של כ10 שניות שנקרא VPU RECOVER . מה זה, למה אני צריך את זה, ואיך אפשר לבטל את ההקפאות המרגיזות בזמן משחק? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני משער שהרבה בעלי כרטיסים כמו GTS8800 דור קודם חושבים על עניין כזה: האם שני כרטיסים כמו GTS8800 יהיו חזקים מכרטיס אחד GTX8800? האם בכלל אפשר לקיים השוואה שכזו?האם זה כדאי? מה ההגבלות במקרה וכן,מהם השיקולים שצריכים להנחות לפני שדרוג ל SLI? אם כן ,אני חושב שיהיה עדיף למרבית בעלי כרטיס GTS8800 לא להיות פזיזים ולמכור את הכרטיס שלהם ופשוט לרכוש עוד אחד (ככל הנראה/מתבקש המחירים ירדו משמעותית עם היציאה של הכרטיסים מדור ה G92). תודית.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי קניתי ביום חמישי מחשב עם pailt 9600GT עכשיו שמתי לב שההבדל בינו לבין ה9800GT הוא 45 ש"ח האם שווה להוסיף את ה45 שקל האלו?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, תקציבי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000~ אך בכל זאת אני מתכוון לחסוך ככל הניתן. שמח אם תוכלו לפרט לי מה ההבדל בין שני כרטיסי מסך אלו והאם יהיה הבדל ב Frame Rates במשחקי הדור הבא (האלף לייף2 דום 3 וכו). http://www.pch.co.il/docs/pd221562919.htm http://www.pch.co.il/docs/pd1279942380.htm מה ההבדל ביניהם ? ה128 מגה ממש משנה ? תודה, :-* ניר.
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, כשקניתי את המחשב, ביקשתי כרטיס מסך ASUS 8400GS 256MB. כשקיבלתי את המחשב, הסתכלתי על הכרטיס מסך והוא באמת נראה (פיסית) כמו המסך שביקשתי: הכרטיס האחרון המופיע כאן http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=551 אבל בהגדרות שאני רואה במחשב רשום שיש לו 512MB. חיפשתי באתר של ASUS ואין כרטיס מסך כזה !! כלומר כרטיס מסך שנראה פיסית כמו זה שיש לי, אבל עם 512MB!! עבדו עליי?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסכים האלה? כולם נעים סביב ה-1300 ש"ח. אני לא מחפש את הכי טוב כי אין לי כסף להכי טוב, אבל השאלה היא אם הם שווים את הכסף. אני מתכנן לעבוד ב-1280*1024, ב-refresh rate סביר (75+). אני משתמש במחשב לעיצוב גרפי, אינטרנט ומשחקים. *האם ה- LG F900B שעולה 1600 ש"ח וה- ViewSonic G90f שעולה 1700 ש"ח באמת מצדיקים הבדל של 300-400 ש"ח מהמסכים האחרים שציינתי?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כרטיס מסך של מחשב נייד 7150M נחשב חזק בשביל מחשב נייד?
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-
מה הולך עם המחירים של ה X800 PRO ? הם לא יורדים.. במקום זה הם אפילו עלו בכמה אחוזים... אני דחיתי קניה של כ.מסך כדי לקנות את ה XL מארה"ב וגם הוא משווק ב 400$ כרגע... 100 דולר יותר ממה שהובטח... וזו גירסתם PCIE כך שלא נראה לי שישתלם בכלל לקנות AGP... מה יהיה איתם ? הם רוצים לשבור את NVIDIA בכך שהם מבלבלים ת'ציבור ? דמיט!
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הכרטיס הוא Radeon 9250 256MB 128Bit של חברת ספיר תומך ב-AGP 8X. הלוח אם הוא INTEL GARIBALDI D850GB . מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שהלוח אם תומך ב-4X, אני לא מבין בלוחות אם אבל שמעתי שחלק מלוחות האם בעלי תמיכה ב-4X יכולים "לקבל" גם כרטיס של 8X, האם גם הלוח אם שרשמתי לעיל יכול לקבל כרטיס כזה? עוד שאלה אחת בהזדמנות, שמעתי שההבדל בין 4X ל-8X מבחינת ביצועים הוא לא כל כך ממשי, האם זה נכון ?
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עם 2 יציאות DVI כאן יש מידע על הFX570 http://www.nvidia.com/page/qfx_el.html תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מצאתי את הכרטיס במחיר טוב בחנות הזו: http://www.1pc.co.il/product-3986-MSI_NVIDIA_GeForce_GeForce_GTX_770_2GB_Twin_Frozr.aspx אני לא מתכנן המהרות (לא של המסך או המעבד), בעקרון אני רוצה לגיימינג בינוני +, כלומר אין צורך בהגדרות הכי טובות בעולם, אבל יש לי תקציב של כ 2000 שח והכרטיס הזה נראה מושך ביותר.... המפרט שלי: core-7i-2600 עם 16gb ddr3 1333, מסך dell u2313hm, אני הולך להוסיף גם ספק כוח אחרי בירורים שאני מבצע עכשיו. אני מתכוון לרכוש כרטיס מסך במהלך השבוע הקרוב ואשמח לשמוע אם יש למישהו הסתייגויות או המלצות טובות לכרטיס שיכול להתאים יותר. נב, שמתי לב שיש כל מיני גרסאות שונות כמו של msi, אני מניח שלא אצטרך מעל 2gb עבור מסך אחד ברזולוציה של 1080x1920. בגלל זה אני חוש…
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, פתחתי את הנושא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322110.0 במפרטים והומלץ לי על: SPARKLE PCI-EX GEFORCE 8500GT 512MB PASSIVE COOLING הציעו לי לפתוח נושא פה בנוגע לכרטיס מסך ספציפית. הדרישות שלי: בנוסף, שכחתי לציין שאני רוצה VIVO. יש לכם המלצות אחרות, או להשאר עם ההצעה הנוכחית? תודה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-