כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי כרגע 6200 אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך ויש שתי אפשריות . SLOT AGP ATI 9550 256MB ATI 9600 256MB אמרו בחנות ש 9600 יותר עדיף,אבל אבל אני צריך המלצה כאן אשמח לקבל תגובה וגם הצעה אחרת עד 350ש"ח
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה שבוע הבא מחשב חדש שהדגש בו הוא כמה שפחות חלקים נעים (אני לא יכול אפילו לתאר כמה השקט חשוב לי ). בכל מקרה, חיפשתי המלצות פה בפורום על כרטיסים שקטים אבל כל ההמלצות שניתנו הם רק למחשבים סלוניים או לחילופין לאנשים שלא משחקים. אומנם אני לא שחקן מטורף אבל מידי כמה חודשים אני מוצא איזה משחק חדש שיוצא ומבזבז עליו קצת זמן בכל מקרה, לענייננו, אני מחפש את הכרטיס מסך ה"חזק ביותר" בתקציב של 500 שקל בערך עם קירור פאסיבי. בנוסף, אם יש לכם זמן ומעוניינים לעזור לי להבין, הייתי שמח לדעת איפה החשיבות גבוהה יותר, במספר הMB של זיכרון הכרטיס או הDDR3\2 כי ראיתי לדוגמא כרטיסים כמו ה: Radeon 4650 GDDR3 512MB Radeon 4650 GDDR2 1GB ותהיתי האם העובדה שהראשון GDDR3 הו…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
-
חבר'ה, אני יודע שאפשר לחבר את שני הכרטיסים. השאלה שלי היא, אם האחד לא יפגע בביצועים של השני? בדרייבר ניתן לבחור על איזה כרטיס הפיזיקס יעבוד, אבל אני לא יודע אם זה שווה ועד כמה יראה שיפור... -תודה!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
עברתי על הת'רדים האחרונים, אבל יש לי סלט ענק בראש אז אני פשוט אשאל ספציפית - אני זקוקה לכ.מסך טוב למשחקים בעיקר (אני פשוט לא מאמינה שR6VEGAS טוען שהכ.מסך הנוכחי שלי לא מספיק טוב בשבילו ). התקציב: 1000 ש"ח, אבל אני גמישה טיפה. (בפרופיל שלי יש את הרכיבים העיקריים במערכת שלי)
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
המסך שלי נהייה מטושטש בחלק העליון שלו, זה בא לידי ביטוי כשמנסים לקרוא טקסט ברבע העליון של המסך הוא נראה מטושטש מאד. זה ממש דופק לי את העיניים... השאלה שלי היא אם יש טעם לתקן אותו איכשהו, אם זה בכלל אפשרי או פשוט לקנות מסך חדש?
-
- 12 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חבר אמר לי שלכרטיסי ATI Radeon צריך מסך HDMI ... זה נכון.? אני לא יודע אם יש לי מסך כזה HDMI יש לי שטוח 19 אינץ LG והוא שמן יענו CRT כל המסכים כיום מיוצרים ככה? מחכה לתשובות תודה
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
בישביל שהוא ירוץ חלק אני צריך לשים את הגודל של המסך ל- 512 * 400 ובגודל הזה הוא רץ חלק אבל הגרפיקה ממש גרועה איזה כרטיס מסך צריך ??? יש לי geforce fx 5200
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
החלטתי ללכת על הכטיס הזה :http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 האם יש משהו בסיבות המחיר הזה שהוא יותר משתלם? המקס' שאני מוכן לשלם זה 1200ש"ח. תודה.
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
השאלה היא : כל עוד שהVPU RECOVER מופעל בכרטיסי ATI הכרטיס לא יכול להפגם או שקראו דברים כאלה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, הציעו לי 2 כרטיסי מסך באותו המחיר: XFX ATI Radeon 6950 695X-CDFC DualFan 2GB GDDR5 או HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 + DIRT3 אני אשמח לדעת איזה מהם הוא הממולץ ביותר. תודה.
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
היי טוב , אולי השוואה לא כל כך טובה , אבל זה משהו שמאוד עניין אותי לאחרונה . הכרטיס FX3700 הוא כרטיס עריכה וראיתי שקצב העברת הנתונים שלו מאוד גבוה - ולכן השימוש שלו בעריכה בא לידי ביטוי בצורה גדולה . אמנם כמות הזכרון שלו לא כל כך גדולה ולא מצאתי הרבה נתונים על המעבד הגרפי עצמו של הכרטיס , אבל משהו אומר לי שזה כרטיס מאוד חזק (אני לא מתמצא בנתונים טכניים כל כך טוב) . ואז ראיתי את המלך המעניין החדש - ATI HD4870X2 , שמאוד מפציץ , לעומת החבר הדק יותר שלמעלה מבית Nvidia ועליו יודעים הרבה , כנראה , מכל מיני בנצמארקים וסיקורים על כל מיני משחקים ושאר התעללויות . ואז חשבתי - הרי כרטיסי מסך (לא עריכה) הם דבר ש"מספיק" כיום לשנה / שנתיים יותר או פחות - בעקבות החידושים במשחקים / טכ…
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
קניתי את המסך ורציתי להוריד דריוורים מעודכנים ונכנסתי לאתר לשהם והורדתי משמה וירד לי קובץ עם הרבה סוגים של מסכים אבל לא של המסך שלי יש קובץ שחשבתי שזה זה הוא נקרא HM903D והמסך שלי זה HM903DT וניסיתי להתקין עם הקובץ הזה HM903D והוא אומר לי שהוא לא יכול להתקין כי מה שמותקן אצלי עכשיו יותר מתאים ומה שמותקן אצלי עכשיו זה צג הכנס והפעל..
-
שלום לכולם, היום הגיע המחשב החדש יחד עם מערך כרטיסים CF של Radeon HD 6870, התקנתי את הדרייברים שלהם והכל בסדר, איך אפשר לדעת ש2 הכרטיסים מותקנים? איך זה הולך? שמעתי משהו על גשר? האם זה קשור? אה ועוד משהו הרצתי בדיקה באתר canyourunit על המשחק BF3 וזה הראה לי בדרישות מומלצות שהכרטיס מסך מסוגל להריץ את המשחק בצורה מינימלית, דבר שהוא נראה לי לא כל כך הגיוני מאחר ואני עם מערך כרטיסים חזק, זה אמור להריץ לי על High, לא? אני חושש שלא התקנתי כראוי את הכרטיסי מסך. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי לעבודה שבה אני צריך לערוך וידאו, קיבלתי הצעות של כמה מחשבים עם כרטיסי מסך של AMD, ושל ATI Mobility Fire. איך הם והאם יש כרטיסים טובים אחרים שמתאימים לעבודה בעריכת וידאו?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
חשבתי על זה:http://www.plonter.com/detailz.tmpl?sku=8866&affiliate=zap בעיקר בגלל שהוא שקט, אבל אני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך מהליבות החדשות של Nvidia אתם חושבים שאני צריך? המחשב עתיד להריץ 1080P.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מערכת הפעלה וינדוס ויסטה (יולימייט) 64 ביט ואני צריך דרייברים לכרטיס מסך HD4870... איזה גירסא היא הכי מעודכנת? חיפשתי באתר של AMD - שהוא www.game.amd.com וזה נורא בלבל אותי הורדתי משהו אבל עדיין המשחק CRYSIS לא עובד טוב על V.HIGH רזולוציה גבוהה (1680 על לא זוכר מה חח). צריך דרייבר אחד שישמש לכל הדברים (משחקים,סרטים,גל� �שה באנטרנט...) או שלכל אחד יש דרייבר בנפרד? הקיצר זה מחשב חדש ובדקתי באתר www.systemrequirementslab.com אם אני יכול להריץ CRYSIS וכמובן שזה עבד אפילו את המומלץ אז אין סיבה שזה לא יריץ לי כמו שצריך... (ויש לי DIRECTX 10... יש אחד יותר חדש?) חחח סליחה על החפירה תעזרו בבקשה שבת שלום! עריכה: הורדתי את התוכנה GPU-Z שבעצם מראה לך הכל על הכרטיס מסך ו…
-
- 8 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס הנ''ל ואליו מחוברים 2 מסכים 24 של סמסונג+טלויזיה 40 סמסונג. אני מרגיש איטיות מסויימת בביצועים אפילו על הדסקטופ. יש לי את הדרייבר העדכני ביותר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום חברים! מישהו יודע אולי מה העניין של ליבת quadro בכרטיסי מסך? מה מבדיל אותה מה-geforce? כי מבחינת הנתונים של הכרטיסים אני לא רואה הבדלים. לדוגמא: 8800GTX ultra, ו-quadro fx4600. למה אחד 1000$ בערך והשני1800$? אני יודע שבמחשבי עריכה כבדים (וידאו) שמים quadro. למה? מה היתרונות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב. קראתי היום, שבמסכים הגדולים ישנה בעיה עם הכרטיסים הממולצים מבחינת ביצועים /כסף...(9600 8800GT) אני יקנה מחשב ב5000-6000 ש"ח מקסימום....(גם מוגזם אבל מוכן להשקיע לאיכות.) אשמח לדעת איזה כרגטיס מסך במחיר סביר יחזיק מסך 22' על רזולוציה טיבעית. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה האופציות של הכרטיס הזה(אפשר לראות סרטים מהמחשב דרך הטלויזיה?,עריכה)?
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
GFX - 4221 CPU - 8301 TOTAL 33,650 is that good? im runnin on 6600GT 256mg pci-express oh and sorry for the english its only until ill install hebrew lang pack
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הצילו עזרה יהודי בצרה... מה עושים..הוא נקנה לפני שנתיים +חודש נגמרה האחריות לטענת בן דודי המוכר תודה שחקן מושבת כל השבת
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-