עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Alina,

שלום,אני לא מבינה בכרטיסיי מסך, אבל רציתי לדעת איזה מבין השניים יותר טוב תודה,והמשך יום נעים

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  2. Started by swisaman,

היי, אני עומד להזמין את הGTX670 מחול,וחשבתי על החנות tigerdirect יש שם מגוון אפשרויות עד 400 דולר, http://www.tigerdirect.com/sectors/campaigns/include/nvidia_gtx670.asp?srkey=gtx670 אני צריך את הגירסא הכי טובה שאפשר לקנות לOC,שתיהיה שקטה גם... עכשיו,יש לי שאלה קטנה,איך הולך כל עניין המכס והמעמ?לא הזמנתי משהוא מחול אף פעם כך שאני לא מתמצא בזה.. tigerdirect שולחים לארץ נכון?

• 6 תגובות
    • 806 צפיות
  3. Started by Idanp,

יש לי אפשרות להוסיף 200 שקל ולהחליף תX800XL שלי ב7800GT עכשיו איך הכרטיס הזה ..הוא חדש אז פחדתי שהיו בעיות גם איתו מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  4. Started by asaf16,

המסך הוא אלג'י של סדרת פנטזיה, ממש חדש, חודש בערך, ככה שאני מניח שלא באשמתו אני רואה קווים ומשבצות כחולים ואדומים על המסך בלי קשר לכלום. גם לקחתי סקרינשוט, העברתי לפלאפון, ווידאתי שהתמונה גם מבולגנת, ככה שזה משאיר אותי עם הכרטיס מסך. איך אני יכול לדעת אם זה באמת הוא? איפה אני בודק טמפרטורה? אם אפשר, אז בלי תוכנה חיצונית. ואם יש גם עצות או עזרה, זה כמובן יתקבל בברכה. תודה מראש! http://img151.imageshack.us/img151/8294/98159669yu6.jpg[br]פורסם בתאריך: 26.03.2008 בשעה 18:57:14 קצת משחקים קצת סרטים, וסתם שימוש יום יומי. עדיפות לATI.http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=411 מתאים? הוא נחשב ליותר חזק מx800 GTO? מגיע בעקבות: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=3…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  5. Started by ariel24233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך לגיימינג ויש לי בבית מסך ומשקפיים של תלת מימד שקניתי לא מזמן וחסר לי רק כרטיס ויש 3 כרטיסים שיש באפשרותי לבחור למטה בקישורים על מה אתם ממליצים? http://www.zotacusa.com/zotac-geforce-gtx-460-1-gb-256-bit-675mhz-3600mhz-zt-40402-10p.html http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3530#ov שהם של נווידיה או: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3354#ov שזה של ATI וגם אני צריך לדעת בלי כל קשר לתלת מימד איזה כרטיס הכי חזק מבין שלושה ובכמה אחוז יותר חזק? תודה!

6. בס"ד חיברתי היום את המחשב הנייד שלי לטלויזיה עם כרטיס של intel ומשום מה הכל מתחבר מצויין חוץ מהצבע... מה עושים? המחשב מחובר מצד אחד לנייד עם יציאות s-video ו audio ומהצד השני לטלויזיה עם scart -21 פינים. מה עושים? רעיונות?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  7. שלום.............אני מקווה שתוכלו לעזור לי אוקיי אז ככה יש לי: p-4 1700 384 rdram g-force2 64 mx200 ודרייברים לכטיס מסך 41.09 ודיירקס 8.1 (ואחרי פרמוט - בעקבות הבעייה) יש לי ת הדמו של המשחק SPLINTER SELL ואצל כל החברים שלי ואצל כל האנשים עם מחשב כמו שלי או אף מחשב פחות טוב משלי......... המשחק עובד חלד ואצלי הוא בקושי זז.......בכל אפשרויות הרזולוציה והדיטיילס........להמחשה ברזולוצייה של 640X480 וכל רמת הדיטיילס על LOW המשחק מאוד איטי ורץ בפריימים של מקיסמום 9!!! לא 90 אלא 9!!!!!!11 וזה גם בעוד משחקים מה אני עושה בבקשה??????????............אילו הצעות??? בתודה טל!

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  8. Started by ilanb0,

ברשותי כרטיס nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X כמה זמן אחריות יש על כרטיס כזה? אנא, לא השערות אלא מידע מבוסס למי שיש.

9. Started by inrock,

שלום לכולם מבקש עצתכם לשדרוג כרטיס מסך לפי המפרט שלי. תקציב 1200-1300 שיריץ משחקים בצורה טובה וחלקה תודה

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by ybzon,

קיבלתי תוכנת רדליין ביחד עם הכרטיס איך משתמשים בו לשיפור ביצועי 9500 ATI RADEON PRO מבלי לפגוע הכרטיס תודה

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  11. Started by עידן192,

אני מדבר גם מבחינת איכות תמונה, גם מבחינת איכות הקלטה וגם מבחינת הפיצ'ארים. למען הדוגמא אני משווה Winfast 7800GT 256MB ViVo Extreme מנגד כרטיס טלוויזיה ב-600 ש"ח. אשמח לתגובות

12. שלום. אני חדש.. פישפשתי פה בפורומים בעקבות המלצה של מישהו מKSP , סוף סוף אתר ופורומים רציניים ויש לי כמה שאלות לגבי המחשב שאני מתכנן לקנות הכי חשוב לי כרגע זה לדעת: 1 מה ההבדל בין החברות שמייצרות כרטיסי מסך? אני מתלבט בין החברות: XFX LEADTEK GAINWARD ומישהו אמר לי שיש לו של ג'יגה בייט.. אבל לא ראיתי באתר שלהם שקיים כזה כרטיס (PCX להזכירכם ולא AGP), מה אתם ממליצים? האם ההבדל היחיד הוא בקירור שלהם ורעש? מה עם אמינות ואחריות? אני ממש ממש מחפש המלצות וכל מי שדיברתי איתו שזה בעצם חנויות מחשבים אומר שהכרטיסים שלו טובים (בעצם... 6800 חייב להיות כרטיס טוב.. אפילו אם הוא מיוצר בקלקיליה לא?) 2 אולי אולי במקרה יש מישהו בארץ שמוכר וגם נותן אחריות של BFG?? 3 אני גם לא יודע איזה …

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  13. המפרט שלי: מעבד: C2D E6600 זכרון: 4GB DDR2 800Mhz. מסך: Dell 2007FP (רזולוציה מקסימלית 1600*1200) לוח אם: Asus P5E-Plus (P965) כ. מסך: GeForce 8800GTS 320Mb. מע' הפעלה: Win 7 בשוטף כ. המסך עובד מצוין. במשחקים אני תוהה האם שדרוג כ. מסך יאפשר לי לשחק במשחקים כגון GTA, Call of Duty וכיו"ב ברזולוציה המקסימלית האפשרית של המסך בתוספת כל האפקטים במקסימום, מה שכרגע לא ממש אפשרי. מה דעתכם? האם ניתן וכדאי לשדרג? האם תקציב של עד 500 ש"ח (בגדול) יכול להספיק? תודה.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  14. Started by אוריפ,

בKSP מוכרים את ה6800 (לא אולטרא) ב1990 ש"ח.! אמנם הX800 פרו עובר אותו ברוב המוחץ של הפעמים (בבדיקות ה6800 אולי עקף פעמיים), אך הוא יקר ממנו ב600-700 ש"ח... זה שווה שיקול לדעתי... נ.ב. כל הזכויות שמורות לTECHNO.CO.IL, שם ראיתי את הידיעה.

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by rozenasfffyhvega616,

קניתי לא מזמן את הכרטיס הזה, למחשב Q6600 2 ram וכו'. כל פעם שאני מריץ משחק (נוסה על crysis וgrid) אחרי בין דקה לשלוש דקות(תלוי אם אני שם על high או מדיום) המסך קופא, מתחילים להופיע תמונות מהמשחק (לא סקרין שוטים אלה נניח גלגלים כתמונה) ואז המסך פשוט מתחיל להחליף צבעים וצורות לא מוגדרות ואז או שמכבים מהכפתור או שמצליחים לצאת בקונטרול אלט דיליט. בגלל שבזמן האחרון ביליתי הרבה בחנויות מחשבים(חוסר קבל מתאים מהספק ואז שריפה של הספק והחלפתו) רציתי להתייעץ לפני שאני הולך לטכנאי.לפי דעתי זה התחממות של הכרטיס כי מערכת הקירור במחשב לא הכי טובה. אם למשהוא יש הצעה מה לעשות או איך לבדוק טמפ' של הכרטיס מסך אני אשמח לקבל אותה תודה

16. Started by guyby,

שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב יותר ממה שיש לי כרגע (GT8500 512MB) כרטיס שיהיה לו DDR3 השאלה אם ללוח אם אין בעיה להתמודד עם כרטיס מסך כזה? שאלה שניה: מה ההבדל בין כרטיס HD 46XX לכרטיס שיש לי כבר? ובקשה אחרונה: המלצה לכרטיס בתקציב של עד 600 ש"ח כמובן אם מתאים DDR3. המעבד שלי E-4500.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  17. Started by oren,

איזו חברה עדיפה יותר? המחיר הוא 260 ש"ח לכל אחד מהם ואני מתלבט בין החברות. תודה.

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by barry,

היי שאלה קטנה אליכם אני מחפש crossfire bridge שיתאים ל HD7770 עם למישהו יש מיותר אשמח לרכוש או משהו מכיר חנות בארץ שמוכרת? תודה

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  19. Started by dino,

הנה כמה שורות ממה שרשום בעמוד הראשי של האתר: למצוא גם כוח בכרטיס הנ"ל כאשר הזכרונות מגיעים במהירות של 600Mhz מכובדים בהחלט בניגוד ל-500Mhz הרגילים למדיי בכל שאר הג'י פורס 4 MX44-0 השונים בשוק. הזכרונות יבואו בתצורת 2.8Ns ובסטנדרט של SGRAM מה שאמור בהחלט לתת את קפיצת הביצועים הרצינית אותה חיפשנו בכרטיסים החדשים... לפי הנתונים האלה הוא יהיה יותר טוב מהג'יפורס ti4200 ואמור להיות ברמה של geforce 4 ti4600. זה הגיוני, או שיש גם דברים אחרים שישפיעו על הביצועים של הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  20. Started by TC,

שלום לכולם ... עד שהחלטתי שאני קונה את הרדאון 9800 256 מ"ב ראיתי שהולך לצאת בקרוב גרסה עם דדר-2 מחיר של הרדאון 256 הוא 560 דולר , ובאתרים מסויימים אמרו שהגרסה עם דדר-2 תעלה כ600 דולר. חשבתי שאם אני מוציא כבר כ"כ הרבה כסף על כרטיס אז אני יקנה את הגרסה השנייה ... הבעייה שלא רשום בשום מקום מתי יוצא למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  21. שלום מה אומר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=316448.0 1. STREAM PROCESSORS ??? 2. TEXTURE UNITS ??? ואיך הוא 32 טובים מ-16 3. RENDER BECK - ENDS ??? 4. TRANSISTORS ??? במה מה זה מועיל שיש יותר ? או זה סתם איפיון טכני ?

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  22. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני עדיין לא מצליח להבין ת'כרטיס הזה ... הביצועים במשחקים לא גבוהים כמו שצריכים להיות ( אפילו ב 9500 פרו הקודם שלי היה טוב יותר ) בכל מקרה אני חושב שיש לי איזה התנגשות חומרה אחרת זה לא ממש הגיוני. בקשר ל SMARTGART כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך START - RUN .. הוא רושם לי שבכתיבת AGP הוא על מנותק! זה סביר וככה זה צריך להיות או שיש בעייה אצלי ? כי ניסיתי להשים אותו על מחובר ואחרי האתחול הוא לא מסכים והוא חוזר למצב מנותק.. אולי מזה נובעת הבעייה שהמשחקים לא מגיעים בכלל לביצועים שהכרטיס הזה יודע לתת? אבקש ממי שהמצב שלו ב SMARTGART שונה שיכתוב לי ואולי יעזור לי לשנות את זה .. למרות שקראתי כבר כמה פעמים את ה FAQ אני לא מצליח לעלות מה הבעייה אצלי. למי שיש רעיון …

• 10 תגובות
    • 805 צפיות
  23. Started by T-Flash,

שלום האתר HEC PC פירסם ידיעה על יציאת הליבות RV560 ו RV570. הליבות ייוצרו בטכנולוגית 80 ננומטר. רוב הסיכויים שזה יהיו הכרטיסים ממשפחת X1700 והם יצאו איפשהו בחודש מאי. לא ידוע כלום על הנתונים של הכרטיסים בינתיים. מאוחר יותר, האתר DailyTech הודיעה כי הכרטיסים בעלי הליבות RV560 ו RV570 לא יצטרכו כרטיס "מאסטר" בשביל להפעיל CrossFire.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  24. ערב טוב פורום תצוגה אני רוצה לקנות בקרוב מסך דק שטוח ( אני רוצה ללכת על אחד של 17 אינץ ) , התקציב כרגע לא חשוב בגלל שאני רק רוצה לדעת מידע אין לי שום ידע במסכים , איך הם פועלים וגם מה השמות של החיבורים שבהם הם מתחברים אז אני כרגע על ידע של אפסי ביותר אפילו מאורפל עד כדי כך שאני לא מבין בזה רציתי לדעת איזה סוגים יש של מסכים דקים , יש סוגים של מסכים דקים ? יש הבדל ביציאות שלהן ?? מה יותר איכותי ? אם יש למישהו את הזמן ואת ההשקעה אולי להסביר ... או שכבר קיים מדריך על קניה נוחה של מסכים דקים בעברית מומזן לפרסם ולדון על כך

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  25. Started by Denver,

סדר המחירים שלהם די דומה... אבל ה 2600 תומך dx10 וה7600 מפגין ביצועים יותר טובים... מה עדיף? כעקרון... לא גיימר גדול, אבל בכל זאת משחק במשחקים פה ושם גם חדשים גם ישנים... יותר עדיפות לפוטושופ בעיקר, ועבודה מהירה באופיס הרגיל גם כן....

• 14 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים