עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

מסך 17 סוני האם כדאי או סתם חתול בשק

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  2. Started by shoeyal,

מה ההבדל בין 2 גירסאות אלו ?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Radeon38,

ראיתי במדור יד שניה את הכרטיס שמצויין בכותרת. אני מצייין שאני לא גיימר וגם המוכר ציין בגדול שזהו לא כרטיס למשחקים.אם זאת אני חובב לכידת וידאו ויש לי כרטיס לכידה חצי מקצועי.את הקידוד עושה המעבד עצמו (אופטרון דואלי 170) שאלתי היא האם כדאי לי לרכוש כרטיס כזה - לפי מה שהמוכר מציין שהוא מרנדר וידאו ומקודד ברמה מאד גבוהה לשימוש יחסית ביתיים ולהוריד את הקידוד מהמעבד (זה לוקח המון כח מהמחשב) או לקנות מעבד 4 ליבות חדש.חשוב לציין שאני לא ממש רוצה מחשב חדש וטוב לי עם מה שיש לי כרגע.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  4. קניתי LCD 32 דגם LG סקרלט מי שמכיר HD READY עכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כרטיס מסך אני מעונין בכרטיס מסך חזק שאני יוכל לשחק ולראות סרטים באיכות HD גבוה מאד דרך המסך . המפרט של המחשב שלי: E8400 intel core 2 duo 3GB זיכרון כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 9500 שאני רוצה לשדרג אותו. עכשיו השאלה היא איזה כרטיס יספיק ב1000 שקל?? או שאני יצטרך ביותר. בעיקרון אני מחפש עד 1000 שקל .סכום כזה יספיק לדרישות?!?!

• 13 תגובות
    • 769 צפיות
  5. Started by nanus,

שלום לכולם יש לי בעיה חמה תרתי משמה יש לי כרטיס של ATI ספייר 1800x הקיצר שהוא במצב "מנוחה" זאת אומרת סתם ישומי ווינדוס רגילים אינטרנט וכאלה הטמפרטורה שלו היא 71 מעלות עכשיו אם אני מריץ משחק ומשחק בו משהו כמו 10 דקות הטמפרטורה קופצת ל 93 מעלות!!! ומתחילים לי ריקושטים במשחק למשל אם הדמות מחזיקה אקדח אז יורד מלמעלה קו אנכי (נראה כאילו הנשק קשור מחוט מהתקרה). הדרייברים הכי חדשים המארז מאוורר היטב תראו במפרט של המחשב שלי הטמפרטורה של המעבד היא 43 מעלות הדיסקים הקשיחים הם 36-39 רק הכרטיס מסך רותח !! מה אפשר לעשות האם יש איזה כרטיס מסך שכבר בא מהחברה עם קירור מסיבי איכותי ? כי גם ככה אני מתכנן להחליף אותו ברקוב אם יש אמלצות אשמח לשמוע תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  6. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , אני עדיין לא מצליח להבין ת'כרטיס הזה ... הביצועים במשחקים לא גבוהים כמו שצריכים להיות ( אפילו ב 9500 פרו הקודם שלי היה טוב יותר ) בכל מקרה אני חושב שיש לי איזה התנגשות חומרה אחרת זה לא ממש הגיוני. בקשר ל SMARTGART כאשר אני נכנס למאפיינים שלו דרך START - RUN .. הוא רושם לי שבכתיבת AGP הוא על מנותק! זה סביר וככה זה צריך להיות או שיש בעייה אצלי ? כי ניסיתי להשים אותו על מחובר ואחרי האתחול הוא לא מסכים והוא חוזר למצב מנותק.. אולי מזה נובעת הבעייה שהמשחקים לא מגיעים בכלל לביצועים שהכרטיס הזה יודע לתת? אבקש ממי שהמצב שלו ב SMARTGART שונה שיכתוב לי ואולי יעזור לי לשנות את זה .. למרות שקראתי כבר כמה פעמים את ה FAQ אני לא מצליח לעלות מה הבעייה אצלי. למי שיש רעיון …

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by dw,

קיבלתי המלצות על המסך ''17 SAMSUNG 757DFX ואני רוצה לשמוע את דעתכם עליו. נתקלתי במשהו מוזר באתר המבולגן של סמסונג: Max resolution: 1920 x 1440 @64Hz Frequency: 50 - 160 Hz Max Resolution (based on VESA GTF Timing): 1280 x 1024 @65Hz האם זה אומר שהמסך עובד ברזולוציה של 70 HZ בלבד ב-1024*768 או שאני מבלבל משהו. כך שאם מישהו יודע, בבקשה כיתבו כאן את הרזולוציות המקסימליות של המסך הזה. נ.ב. אני יודע שיש מסכים יותר טובים של MAG/CTX אבל אני לא יכול לסבול את הקוים על המסכים האלה (של שפורפרת סוני) תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by rony1880,

היי האם 4870 512 מגה זיכרון חזק בהרבה מכרטיס 9800GTX PLUS

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  9. Started by qet1,

קניתי כרטיס מסך HD 5750, ואני מנסה להתקין אותו על לוח אם ASUS M2A-VM, עד עכשיו השתמשתי בכרטיס ONBOARD שיש על הלוח. הכנסתי את הכרטיס מסך לסלוט שלו, חיברתי את הכבל לספק כוח, יש שתי נורות ירוקות דולקות על הכרטיס והמאוור שלו עובד. כשאני מחבר את הכבל של המסך (DVI) ליציאת DVI של הכרטיס מסך (יש שתיים, ניסיתי את שתיהן) המסך פשוט שחור. המחשב עולה (אני שומע מנגינת הפתיחה של חלונות...) אבל לא רואים כלום. אם אני מחבר את הכבל ליציאה של הכרטיס מסך ONBOARD אז הכל עובד בסדר. כשאני מנסה להתקין את הדרייבר בזמן שהמסך מחובר לכרטיס ONBOARD (ניסיתי גם את זה שעל הדיסק שבא עם הכרטיס, וגם אחד חדש שהורדתי) הוא לא מאפשר לי בזמן ההתקנה בחירה של איזה דגם כרטיס מסך יש לי, ובסוף ההתקנה רושם שלי שהוא הת…

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  10. יש לי כרטיס ATI 9000 AIW וחיברתי אותו למכשיר וידאו באותה דרך שאני מחבר לטלוויזיה לצורך TVOUT. הפעלתי את מדיה פלייר ולחצתי על RECORD בוידאו. משום מה לא הוקלט דבר על הקלטת מלבד הפרעות. מה אני מפספס פה? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  11. השאלה למעלה.

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  12. Started by s0und-,

שלום, אני הולך להרכיב מחשב עבודה רציני בזמן הקרוב לעריכת וידאו, תלת מימד, הקלטות - ובגלל שאני גיימר בליבי - רציתי שיהיה גם חזק בתחום הזה. חשבתי על לוח אם (אוהב את Asus) עם 2x PCIx16, ולשים עליו QuadroFX1500 + GeForce 8800GTX יש לי 2 מסכי Samsung SyncMaster 931BF (19") . יש למסך כניסה אנלוגית ודיגיטלית. אם אני אחבר את שני כרטיסי המסך ללוח, אחבר כרטיס אחד לכניסות האנלוגיות של המסכים - וכרטיס שני לכניסות הדיגיטליות של המסך, תיאורטית- אני אוכל לעבוד עם הQuadro כשאני על "Input1" ולשחק על ה8800 כשאני ב"Input2" במסכים ? מה קורה אם לאפליקציה / משחק שאני מפעיל אין אופציה לבחור איזה כרטיס להפעיל ? האם כל זה בכלל יעבוד? ;D [עריכה] שכחתי לשאול - למישה יש הערכה איזה ספק יריץ לי מערכ…

• 9 תגובות
    • 769 צפיות
  13. Started by imperious,

עוד כמה ימים אני קונה מחשב מTMSFOX עכשיו יש שם את הכרטיס מסך HD4890 מבית ATi עכשיו השאלה שלי היא האם יש הבדל בין הגרסא של ATi לבין הגרסא של SAPPHIRE אם בקירור או בביצועים אחרים, מחכה לתשובה בדחיפות

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  14. Started by baruch28,

כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950GT אמור להתאים ללוח - ga-m61vme-s2 או שלא מתאים?

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  15. Started by es88,

מפרט לוח - GA-G31M-S2L Gigabyte מעבד - Intel E7300 2.66 זיכרון - 2GB DDR2 800MHZ ספק -AB POWER P4-500W הכרטיס מסך הנוכחי הוא 9500GT, אני מחפש לשדרג את הכרטיס. אני יוסיף עוד 2GB זיכרון, ואני מחפש כרטיס בסביבות ה-500\600 ש"ח, על מה הייתם ממליצים הכי הרבה היום בשוק? אני יודע שהמחשב לא הכי חדש, אבל בכל זאת אני מעוניין להישאר איתו.

16. צריך דרייבר לכרטיס radeon 4850 לוינדוס 7 - 64bit - מצטער אם אני לא במקום הנכון

• 5 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by meidan,

התקנתי אתמול FarCry ונתתי לו לעשות Auto Detect ל Video Options. ב machine spec הוא מילא very high אבל את כל האפשרויות הוא שם על low. כששיניתי ידנית ל very high אז אני רואה חלקים גדולים במסך שבכלל לא מרונדרים והם שחוריים לגמרי, הטמפ' של בכרטיס הגיעה ל 70 מעלות. המפרט שלי: +AMD64 3000 512 MB DDR400 6800GT

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by Zeper,

סליהח שזה עוד נושא אבל הפעם יש לי בעיה אחרת. קניתי את הכבל 6PIN ל 4PIN (יש לי 7600GS AGP) עכשיו אני מחבר את ה 6 PIN לכרטיס מסך אחד מהם לכבר שיוצא מה CPU ואיפה אני מחבר את ה 4PIN האחר? אם אתם יכולים בבקשה לעזור לי כי חיברתי רק לCPU ןנכנסתי ל WOW ולמשו זה עדיין נותן כותב שזה 4X ואין את ה 8X האם חיברתי בכלל נכון?< מה לא נכון? טוב ז הו תודה למישעוזר.

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  19. היי, התחדשתי בSC2 והכ.מסך [8800GT OC2 מבית BFG] לא מסוגל לסחוב על הגדרות מקסימליות [1680*1050] לצערי הרב ואני אשמח להתעדכן בכ.מסך במחיר מינימלי. כיוון שהבנתי שהכרטיסים של ATI לא תומכים בAA יש העדפה לNVIDIA אלא אם הפרש המחירים ממש גדול [אם ממליצים על NVIDIA צריך לקחת בחשבון שיריץ את המשחק עם 2 או 4 AA]. התקציב עומד על כ-1000 ש"ח +-. בתודה מראש!

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום אני עורך וידאו העוסק בזה לפרנסתי, עובד עם קבצי HD בעיקר, על תוכנת adobe premiere קיבלתי המלצה לכרטיס המסך: NVIDIA GEFORCE GTX 570 מחיר בחנות: 1,780.00 ₪ מי שהמליץ לי על הכרטיס אומר שהוא מרוצה ממנו אם כי בקבצים מסוימים של HD העבודה מעט איטית יותר. האם שדרוג לכרטיס יקר יותר ישפר ביצועים בצורה משמעותית? תודה רבה מראש לכל העונים

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  21. היי אחים שלי, יש לי תקציב שעומד על 300 שקל בערך. עם הכסף הזה אני רוצה לקנות כרטיס מסך - הכי טוב שאפשר, בסכום כזה. חשבתי על ATI Radeon 9600SE מתוצרת PowerColor (לא שמעתי עליהם, דרך אגב, הם בסדר?), למרות שעם הדמי משלוח הוא קצת חורג מהסכום אבל הוא נראה לי ממש טוב: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=4942585&g_kind=0 וגם שתי ההצעות האלה, שעולות אפילו פחות: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5057351&g_kind=0 http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=5104706&g_kind=0 עכשיו, בגלל שאני לא מבין בתחום ההארד-וור בכלל, ובכרטיסי מסך בפרט, אני צריך את עזרתכם. אם תוכלו למצוא בהקדם לי אחד טוב, מי יודע אולי אפילו 256 מ"ב, זה מאד יעזור לי!

• 10 תגובות
    • 769 צפיות
  22. Started by Bakshi1,

אני רוצה לבצע צריבת ביוס לכרטס מסך של x1950pro של gigabyte. עכשיו בעדכון אוטומאטי מהשרת שלהם הוא לא עובד(רושם שהחיבור לשרת נכשל) מישהו יודע מה נסגר איתם?? זה עובד בכלל?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  23. Started by Juvleve,

רציתי לדעת אם כדאי לי לשלם את העוד 200 שקל בשביל לשדרג את הSapphire HD6770 ל6850. המפרט שלי הוא כזה: מעבד I5 ספק של צ'יפטק 550W מסך לא משהו 1024X1280 מה אתם אומרים? כמה ההבדל משמעותי?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  24. Started by dan1111,

אוקיי, אז החלטתי בסוף לרכוש למחשב החדש כרטיס מסך חיצוני פשוט, ולא כ. מסך מובנה בלוח אם. אני צריך כ. מסך בעיקר לעבודה משרדית וסרטים וקצת משחקים - תקציב 300-400 איזה כרטיס עדיף: 9400GT או 9500GT ? ההבדל במחיר בין הכרטיסים הוא כ-100 ש"ח. האם לשני הכרטיסים האלה יש גם יציאת VGA וגם יציאת DVI? ועוד משהו: האם Zotac היא חברה אמינה וטובה או שאני צריך להשקיע קצת יותר ולרכוש GIGABYTE? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  25. בכמה אפשר למכור NVIDIA Quadro FX1800 768MB PCIe Graphics Card חדש? אחריות רשמית לשנה ע"י HP. תודה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.