עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by FresH-MeaT,

שלום כרגע יש לי את המערכת שצירפתי בתמונה עם ספק שגם אותו צירפתי בתמונה מערכת בת יותר מ3 שנים כמה שאלות: 1- כרטיס מסך טוב שיריץ מושלם את BF3 על מקסימום עד מחיר של 1000 שקל 2- האם יהיה אפשר לשדרג רק כרטיס מסך ללא צורך בשידרוגים אחרים למערכת כדי להפעיל את המשחק כמו שצריך בשביל שלא יווצר צוואר בקבוק? תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 755 צפיות
  2. אהלן חבר'ה! אני מעוניין ליצור מערך של שני מסכים (מולטיסקרין בו התמונה נפרשת על רזולוציה של שני מסכים). חשבתי לחבר מחשב כמו V131 של DELL לשני מסכים דרך קופסת מיתוג בחיבורי HDMI. הבעיה היא שאני חושב שאקבל אותה תמונה בשני המסכים ולא שטח עבודה כפול. בנוסף, אני לא יודע אם כרטיס מסך מובנה שקיים ב-V131 ישרוד מערך של שני מסכים... אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על העניין. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  3. המחיר של hd6770 כיום נע סביב 560 ש"ח. האם הוא מהווה תמורה טובה למחיר זה או שכדאי לקנות משהו אחר בסכום זה?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  4. Started by -LosNir-,

אהלן, לאחרונה התחילה לי בעיה מעצבנת מאוד שהמאורר של הכרטיס מסך תמיד בפועל במלוא הכח והוא רועש מאוד (בדיוק אותו הרעש שנשמע לכמה שניות כאשר מדליקים את המחשב)... חיפשתי בדרייבר ולא מצאתי אפשרות לשים אותו על Auto. יש למישהו מושג איך דבר כזה קוקרה ואיך מתקנים? (מדעיף שלא להתקין RivaTuner או Nvidia Monitor).

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  5. שלום, במחשב שלי יש כרגע כרטיס מסדרת ATI3650 אני מעוניין להחליפו בכרטיס מתקדם יותר (אבל לא להוציא הרבה מדי כסף) - מה שחשוב לי: 1. יציאת HDMI - חובה 2. יציאת VGA - חובה 3. משחקיות ב-1280X1024 אבל גם ב-1024X768 לא הולך לריב עם אף אחד - רב המשחקים הם אסטרטגיה (C&C, WARCRAFT, ומתי שיצא STARCRAFT2 ) 4. רצוי שיהיה קירור פאסיבי - או מאוורר שלא עושה יותר מדי רעש 5. ביצועים יותר טובים מהכרטיס הנוכחי 6. רצוי ATI - אני לא משתגע על הדרייברים של NVIDIA משום מה הם תמיד מצליחים לעצבן אותי לא מתוכנן OC רצוי מ-SKYPC שאני מכיר אותם טוב מצאתי שני כרטיסים - 1. 4670 http://skypc.co.il/pl_product~9S4670M5U~8~0.htm 2. 5570 שגם יתן DX11 http://skypc.co.il/pl_product~9S5570H2~8~0.htm תודה, ג…

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  6. מדובר על לוח האם ASUS P5KPL-CM יציאת PCI-E ישנה אפשרות לחבר את המסך הן בדיגיטלי והן בחיבור הרגיל הישן. אין לי שום דרישות גרפיות, העיקר שיחזיק מעמד, וכמה שיותר. אגב, מה דעתכם על הדגם של MSI Radeon HD 2600PRO 512MB ?

7. Started by nicirnTAL,

אני צריך לקנות כבל VGA חדש, מכיוון שכאשר אי מזיז אותו טיפה, אני רואה הכל בגוונים תכולים ( ואני רואה שהפלסטיק מסביב לכבל כזה מעוקם ) . מאיפה אפשר לקנות? וכמה זה אמור לעלות? תודה.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by R.W.P,

זה מתחיל כחה... יש לי ראדאון 9500 פרו , כרטיס חבל על הזמן אבל הבעיה היחידה שלו שהוא לא מזהה את הטלויזיה שלי זאת אומרת שאני צריך לסמן: FORCE DEDECTION ON MY TV ורק אז אני רואה תצוגה על הטלויזיה אחלה איכות חוץ מדבר אחד: אני לא יכול לראות סרטים . אני מפעיל סרט, במחשב אני רואה אותו אבל בטלויזיה אני רואה מסך שחור זאת בגלל שדיספלי 2 הוא לא אטצ' ולא פרימרי כי אני לא יכול לבחור אותו כי מבחינת המחשב הוא כאילו לא מחובר לטלויזיה כי הכרטיס לא מזהה את הטלויזיה. הכרטיס הקודם שלי היה ראדאון 64MB והוא זיהה את הטלויזיה בלי בעיה. לחבר שלי היתה בעיה דומה עם כרטיס של NVIDIA אז הוא מישתמש בתוכנה שקוראים לה TV TOOL היא פטרה לו את כל הבעיות אבל היא תומכת רק בכרטיסי NVIDIA בלבד אם למישהוא יש …

9. Started by Dilbert Marker,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT 17 אינץ' ב700-730 ש"ח, מקסימום 800. הוא אומר שאם ממש לא שוה לקנות במחיר כזה הוא לא יקנה. יש לכם הצעות למסכים די טובים במחיר הזה? משהו שכן משתלם לקנות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by Sake,

היי אני מתכוון לקנות משהו שיקרר את הradeon 9700 שלי...אולי תמליצו על משהו מפו בבקשה http://www.pchardware.co.il/docs/pi2002020707.htm

11. Started by lior99,

בנתיים אין לה ממש שם אבל מי שיצר אותה ידוע בכך שיצר את הסקריפטים ל 9500 ל9700 ועוד. תיאורטית היא יכולה לקבוע את המהירות המקסימום שהכרטיס יכול להגיע ליבה וזיכרון. היא לא באה בהתקנה רק לעשות unzip. תוכנה נחמדה קלה לשימוש וקטנה מומלץ. כמעט שכחתי את הלינק http://www.ocfaq.com/atitool/ATITool_0.0.12.zip ומי שרוצה דיון עליה ב hard forum http://www.hardforum.com/showthread.php?s=66e6f2f1391067b5b1ff5741d9ed8e0f&threadid=693352&perpage=15&pagenumber=1 אני מקווה שהיא תהיה שימושית לכם כמו שהיא לי.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://accelenation.com/?ac.id.165.6

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  13. Started by TC,

שלום לכולם ... עד שהחלטתי שאני קונה את הרדאון 9800 256 מ"ב ראיתי שהולך לצאת בקרוב גרסה עם דדר-2 מחיר של הרדאון 256 הוא 560 דולר , ובאתרים מסויימים אמרו שהגרסה עם דדר-2 תעלה כ600 דולר. חשבתי שאם אני מוציא כבר כ"כ הרבה כסף על כרטיס אז אני יקנה את הגרסה השנייה ... הבעייה שלא רשום בשום מקום מתי יוצא למישהו יש מושג ?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by Nahum2,

אמרו לי משהו על טכנולוגיה בשם VIVA שאמורה לאפשר להשתמש בכרטיס המסך כמו בכרטיס טלוויזיה... אבל חיפוש קצר לא הוביע לתוצאות.... מישהו יודע משהו על זה?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by Alina,

שלום,אני לא מבינה בכרטיסיי מסך, אבל רציתי לדעת איזה מבין השניים יותר טוב תודה,והמשך יום נעים

• 5 תגובות
    • 755 צפיות
  16. Started by Dan1989,

יש לי שאלה די טיפשית, ואני לא מאשים מישהו אם הוא צוחק שהוא קורא אותה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז המנורה במסך שלי מהבהבת בצבע ירוק. עכשיו, אף פעם לא ראיתי כשמכבים מחשב מנורה ירוקה דולקת במסך... אם כבר היה אור כתום או משהו, אבל ירוק מהבהב? המסך שלי הוא syncmaster 730B של סמסונג. תודה מראש למי שיגיב

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. מה ההבדל בין fx nx gs le gt בכרטיסי GeForce אני יודע שgt הכי יקר והכי טוב למשחקים. אבל מישו מוכן להסביר מה משמעות האותיות ומה ההבדל? למשל הבדך בין nx7300 ל-7300gs או nx6600le ל- fx6600ל- 6600gt

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by avishai1b,

קניתי את הx1950pro256MB contect3d בנעה ואני לא יודע מתי זה מגיע.... אמרו לי [לפני 2 ימים] ב-16... אבל אני לא יודע אם הוא יצא ואם לא אז מתי??

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. Started by X-Style,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? saphire x800 gto 256mb geforce 6600 256mb

• 7 תגובות
    • 755 צפיות
  20. Started by hakoki,

http://www.skypc.co.il/sg_product~28512~8~0.htm 7600gt sonic הבנתי שה7600gt הרגיל כרטיס מעולה,האם לקחת את הרגיל או את הגרסה של הסוניק? מה ההבדלים ביניהם? וכמה ה 7600gt טוב מבחינת hdr?(אל תציעו לי סדרה 8 בבקשה)

• 10 תגובות
    • 755 צפיות
  21. Started by bay,

http://www.generation-3d.com/UserImgs/imgs/Nvidia/fake/humor.jpg wtf??? האם התמונה מקורית????

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by x-boy_24,

שלום קניתי גיפורס 6200 ויש לי אני מפעיל וידיאו לפעמים והמחשב פשוט נכבע מה יכולה להיות הבעיה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by gjook,

שלום , האם ל8800 320m יש VIVO ?... ואם כן , באיזה רמה הוא, האם הוא יכול להחליף כרטיס עריכת ווידאו , שעולה 400-300 ש"ח?

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  24. כותרת. אני חשבתי עד עכשיו שהדגמי GS של NVIDIA הם בנויים ל-AGP, אבל נוכחתי לדעת שלא... ו-ATI בכלל, כבר הפסיקו לתמוך בזה ככל הנראה... אז, מהו הכרטיס הטוב ביותר ל-AGP? והאם יש איזשהו סוג של דגם שניתן להבין ממנו שהוא AGP, חוץ מאשר "כתוב במפרט"?

25. שלום, יש לי שאלה כללית, ויש סיכוי שזה נורמלי לגמרי אבל רציתי לשאול אתכם כדי להיות בטוח. בעת ריצת משחק (לא משנה איזה fear rain bow six...) בקטעים "מהירים" במשחק יש מן פסים- לא יודע אם נכון לקרוא להם פסים.. לאורך כל המסך. במעבר מפריים לפריים אני מתכוון -זה לא שמהירות המשחק נפגעת או משהו בסגנון זה פשוט מציק לפעמים לחווית המשחק.. האם זה נורמלי ? האם יש דרך לפתור את זה? יש לי מסך CRT MAG 996PFS כרטיס מסך: 8800 evga 640mb

• 11 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.