כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
שלום ברשותי כרטיס מסך Ati Readon 9600 Pro Vivo להבנתי Vivo =video in video out ברצוני לראות טלווזיה במסך המחשב אז חיברתי את הממיר של יס ליציאת ה S-Video כל תוכנה שאני מריץ אומרת לי שהיא לא מוצאת TV Capture card האם בכל זאת ישנה דרך לראות טלוויזיה על גבי המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מחשב עבודה פשוט שרוב המטרה שלו זה להציג את מה שרואים על המסך גם על מס' טלויזיות (4 או 6). הרעיון שגם מסך LCD יהיה מחובר למחשב ויהיה אפשר לעבוד איתו כרגיל ואת כל מה שרואים על המסך יראו גם הטלויזיות שמפוזרות באזור (כמובן באמצעות כבלים). אני רוצה להעביר גם את התמונה וגם את השמע (Audio). אני יודע שאפשר לעשות דבר כזה כי כבר ראיתי חנויות שעושות את זה, אני פשוט רוצה לדעת איך עושים את זה ובאמצעות מה. תודה, עידו.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
ייש לי ממיר שמחובר ל TV '14 ישנה, שאלתי האם אני יכול לקחת מסך LCD של מחשב ולחבר אותו ישירות לממיר עם איזשהו כבל? ??? כוונתי היא ללא חומרה או תוכנה כל שהיא : תודה
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולכם, מקוה שתוכלו לעזור. רכשתי לאחרונה מחשב חדש במטרה לערוך איתו וידאו על תוכנת אוויד. ע"פ המלצות אוויד, הרכבתי על המחשב כרטיס מסך Nvidia Quadro FX 580. לכרטיס יש יציאת dvi אחת ושתי יציאות displayport. אני מנסה לחבר לכרטיס שני מסכים שלשניהם יש חיבור vga בלבד. מסך אחד חיברתי לחיבור dvi דרך מתאם vga to dvi. את המסך השני אני מנסה לחבר לdisplayport דרך מתאם displayport to vga. http://www.amazon.com/CablesToBuy-DisplayPort-Display-Converter-Adapter/dp/B0026REL8C/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1293320175&sr=1-7 המסך שמחובר דרך הdvi עובד מצוין והתצוגה נראית. לגבי המסך השני, נראה כאילו המחשב מזהה אותו וגם מציג כאילו 2 מסגים מחוברים בתצוגה דואלית אבל המסך…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתכנן לקנות כרטיס 7790 שדובר כאן רבות. הבעיה שהמסך שלי הוא רק עם VGA בלבד (ובכרטיס DVI או HDMI). האם זו אכן בעיה? האם לקנות מתאם ב 5 ש"ח? האם לחבר ליציאת VGA מלוח האם ONBOAD ? האם הכרטיס נותן את הכח עיבוד שלו במשימות ובעצם זה לא משנה איפה מחברים המסך?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחר את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=5411 בשלב ראשון, אני עומד לחבר אותו למסך 19 אנלוגי. במפרט של הכרטיס רשום שזה אפשרי: By DVI to VGA converter רציתי לשאול האם חיבור כזה מוריד את איכות התמונה ביחס לחיבור ישיר ליציאת VGA של כרטיס מסך. תודה, קובי
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם, למען האמת אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה יותר מתאים אבל אני מניח שלכאן. יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו כמחשב נייח. כלומר אני לא משתמש במסך שלו, אבל מחבר אליו שני מסכים חיצוניים. הבעיה שיש מן הסתם רק כניסת HDMI אחת ובנוסף כניסות USB 3.0 SSD נוספות (ללא TYPE C) מסך אחד אני מחבר דרך כניסת ה-HDMI הרגילה, ואת המסך השני אני מחבר באמצעות מתאם USB ל-HDMI. אני משתמש במסנן אור כחול דרך הווינדוס וגם דרך FLUX. הבעיה היא שמסנן האור הכחול עובד אך ורק במסך שמחובר ישירות ל-HDMI, ולא במסך שמחובר דרך המתאם ל-USB. מישהו מכיר את התופעה או יודע על הפתרון? האם זה משהו שמתאם אחר יכול לפתור או שפשוט דרך כניסת ה-USB 3.0 זה ככה? כי אני יודע שדרך TYPE C המסנ…
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך FULL HD עם כניסת HDMI כרגע המסך שלי מחובר לכרטיס מסך בכבל DVI אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ב HDMI יראו אותו דבר איכות זהה?או יותר טוב ?
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
אהלן חברה אני מתכוון לקנות מסך LCD כנראה MAG BP2219W 5MS כלומר מסך 22 אינץ' רחב באיכות לא רעה בכלל. עכשיו אני רוצה שישמש גם כטלויזיה כלומר לחבר את המסך גם לכרטיס מסך GF6600 וגם לכרטיס טלויזיה שיהיה מחובר לממיר דיגטלי של הוט או שלא צריך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה אני לא ממש יודע. בקצרה השאלה העיקרית היא איך יראו? איך מעבירים את המסך מתצוגה של המחשב לתצוגה של הטלויזיה?האם מרחוק (4-5 מטר) יראו טוב? ועוד משהו קטן- לאבא שלי יש במגירה איזה כרטיס טלויזיה ישן שנארה לי עובד שמו FLY VIDEO-LIFE VIEW TV SIERIES והחיבורים מתאימים לחיבור של הממיר. הכרטיס יעבוד ? הוא שווה משהו? (אני יודע שאתם לא יודעים אני באעצם רוצה שתנחשו עפ"י הנסיון שלכם) תודה רבה!!
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 20 אינץ'LCD בכזה מחיר!!!!! חשבתי לקנות לי לחדר אחד... אבל האם יש איזה דרך לחבר אותו במקום הטלוויזיה בחדר??
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך Dell 2007WFP ואני מחבר אותו לממיר HOT עתיק ביותר (עוד מימי "ערוצי זהב") בחיבור RCA (ואם זה חשוב קניתי מתאם RCA ל3.5mm ואני שומע את הקול מהממיר דרך הרמקולים שלי - Altec Lansing ATP3). שמעתי שממש עוד מעט (יום רביעי הזה אם אני לא טועה) HOT מתחילים לשדר בHD וגם בלי קשר האיכות של החיבור RCA לא משהו. רציתי לשאול איך אתם ממליצים לי לחבר את הממיר למסך. בממיר יש חיבורים: 21 פינים, USB, וכמובן RCA. ראיתי שיש מתאמים של 21פינים לS-VIDEO, עד כמה המעבר הזה ישפר את איכות הוידאו? והאם כדאי להחליף את הממיר הענתיקה בגלל שלממירים אחרים יש יציאות שיותר מתאימות למסך שלי? תודה רבה למגיבים!!
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
רוצה לחבר למחשב מסך נוסף ( יש לי יציאה דיגטלית נוספת מהכרטיס מסך 7600גי' טי) שישמש כטלויזיה ולהציבו בחדר אחר במרחק של כ 7 מטר האם טכנית ניתן לעשות זאת בחיבור חוטי ו/או על חוטי , מה מומלץ איזה אבזרים אצטרך לצורך כך. כמובן שאם עלות המסך והאביזרים הנוספים יעברו 2000 ש"ח העסקה אינה כדאית, כיון שבמחיר זה ניתן כבר להשיג טלויזית ל סי די באיכות בסיסית בגודל 20 אינץ תודה לעונים ???
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי מסך של מחשב נייד. האם יש מתאם שמאפשר לחבר אותו למחשב רגיל? האם אפשר לבנות מתאם? תודה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל 6970 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE U2311H למחשב מחובר המסך הנ"ל ובנוסף בכבל HDMI מחוברת הטלוויזיה גם . לאחרונה אחי הקטן החליף מסך מחשב, וחשבתי לקחת את המסך 19' שלו ולחבר אותו כמסך נוסף למחשב שלי. לצערי אחרי ניסיונות רבים וכושלים אני לא מצליח למסך לפעול. כשאני עושה DETECT בהגדרות מסך הוא מזהה שמסך נוסף חובר אבל הוא לא מזהה אותו בדיוק, וכשאני מכריח אותו ומנסה לעבור אליו הוא נשאר כבוי ... אשמח אם למישהו יש רעיונות או עצות בנושא, והאם בכלל זה אפשרי לחבר מסך שלישי עם הכרטיס מסך שלי (למרות שכמובן ישנו חיבור פיזי נוסף בו)
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני עובד עם 2 מחשבי עריכה. יש לי מסך LCD, של VIEW SONIC, דגם VP171,גןדל 17, ואני מאוד מרוצה ממנו. אני רוצה לעבוד עם 2 מסכים ב DUAL בגלל חוסר מקום ואי נוחות שיש לי כרגע (בעריכה רצוי 2 מסכים). האם אני חייב אותו דגם של מסך? אם לא, איזה יתאים לדעתכם מבחינת מידות? (הרי חייב שיהיה אותו גודל חיצוני,לא?) ניסיתי לחפש יש שניייה כי חדש נוסף יעלה לי יקר,מישהו יכול לעזור לי בזה (אפילו עם פיקסלים מתים)? תודה
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז ככה חבר טוב שלי בדיוק פותח עסק, והוא מעוניין לפזר בעסק שלו 15 מסכי מחשב דקים 17". מה שרציתי לשאול זה, האם ניתן לחבר את כל המסכים לממיר הדיגיטלי של YES או HOT ולצפות בטלוויזיה? (אם כן אז איך.) תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור ? תודה מראש וגמר חתימה טובה, משה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
מה קורה כרישים ? יש לי כרטיס HD 4870 שאחד מחיבורי ה - DVI שלו נדפק .. יש לי מסך שמחובר לאחד מהחיבורים ועד לפני שהחיבור השני נהרס, ה - LCD שלי היה מחובר אליו .. ראיתי באינטרנט מפצל חיבור DVI ורציתי להתייעץ אתכם לפני שאני קונה כזה .. חיבור 2 חיבורי DVI על חיבור אחד בכרטיס מסך לא יגרום עומס שבסופו של דבר יהרוס את החיבור\כרטיס מסך ? דרך אגב, אני לא מתכוון להפעיל את הטלוויזיה ואת המסך באותו זמן .. תודה מראש, משה
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, יש לי כניסת FIRE WIRE בLAPTOP שלי אבל אני לא מצליח לסנכרן בין מצלמת הוידאו למחשב. חיפשתי בפורום מדריך כלשהוא אבל לא מצאתי. אם מישהו יכול להסביר לי או לתת לי לינק למדריך זה יהיה מצויין. תודה לכולם.
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן, יש לי מספר מצלמות אנלגיות (מצלמות אבטחה), ואני מעוניין לחבר את כולן למחשב. למצלמות יש כבל כמו של הכבלים, טבעת מתכת ובאמצע חוט אלומיניום דק. מישהו יודע איך אפשר לעשות את זה? שמעתי שישנו מתאם כלשהו + תוכנה... תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה. יש לי מצלמה קטנה נסתרת איך אני יכול לחבר אותה למחשב היא עם חיבור RCA עובדת על מתח של 9V ע"י שנאי איך אני יכול להעביר את שידור הוידאו ואודיו למחשב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! אני רוצה לחבר את מצלמת הוידיאו הדיגיטלית שלי למחשב שתשמש כ - WEBCAM איך אני עושה את זה? האם זה אפשרי? (מצלמת SONY , דגם TRV-18E)
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-