עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי. יש לי כרטיס מסך כזה : http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&pwindow=features&family=23 הוא עם טלוויזיה וכאלה, וממיר הוט שמחובר לטלוויזיה איך ניתן להשתמש בממיר גם לטלוויזיה וגם לחבר אותו למחשב שאוכל להקליט תוכניות (אני ב HOT ) בממיר הדיגיטלי.... או שאני צריך עוד ממיר לבקש ? איך זה הולך... בבקשה תסבירו לי תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ofir38,

שלום.. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר ממיר של YES למחשב ואני אוכל לצפות? האם צריך כרטיס טלוויזיה או משהו אחר? תודה לעוזרים,אופיר.

3. האם ניתן לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכלבים לכרטיס מסך כדי לראות את הטלוויזיה על המחשב? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 580 צפיות
  4. Started by shablull,

שלום , ברצוני לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי למחשב , יש לי כרטיס מסך עם כניסת VIVO של ASUS , אני רוצה לדגום את השידור של הממיר למחשב , עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לראות את מה שמשדר הממיר ולהקליט אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  5. האם דבר כזה אפשר? ד"א הכרטיס הוא של 100 פריימים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  6. היי לכולם, אולי זאת שאלה מוזרה אבל אני שואל כי לא כל כך הצלחתי למצוא על זה מידע וזה באמת מעניין אותי אם זה אפשרי. יש אפשרות אולי להקליט או לשדר למחשב דרך חיבור HDMI למחשב. לדוגמא, חיבור הממיר לחיבור HDMI למחשב ולצפות או להקליט דרך המחשב? אם לא, איזה התקן או אביזר יכול לעזור לי למען מטרה זו במחשב נייד? אני אשמח לשמוע כל פיתרון. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by yed.k77,

האם יש אפשרות לחבר ממיר של הוט למחשב ע"י הכרטיס מסך דרך כבל hdmi? יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  8. Started by yakir8,

שלום קראתי באיזה פורום שאפשר לחבר ממיר של HOT עם כבל USB זה נכון(עד היום חשבתי שחיבים כניסה של TV IN אם אני זוכר נכון את הכניסה) אם זה אפשרי כבל ה-USB שאני מכבל עם מצלמה דיגיטלית הוא טוב לזה? עכשיו אני צריך לחבר אותו גם לאנטנה אז רציתי לדעת אם יש כבל אל חוטי לכזה דבר כי אין לי יצאה בחדר.. ודבר אחרון אך אני יופה בממיר דרך איזה תוכנה ואך תודה מראש עריכה: אני מקווה שזה הפרום הנכון לשאול את זה אם לא אז תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  9. Started by womry,

שלום, קניתי היום כרטיס טלויזיה של קרונוס המגיע עם תוכנות כמו של flyvideo (tv capture card) הבעיה שהוא לא מוצא לי בסריקה את התחנה של הלויין. אני מחבר אותו לאנטנת הטלויזיה (אותו חיבור כמו שהיה לטלויזיה שלי). פעם אחת הוא מצא את התחנה, אבל הכרטיס המשיך בסריקה, ואי אפשר להזין את התדר באופן ידני. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  10. Started by nondos,

שלום ברשותי כרטיס מסך Ati Readon 9600 Pro Vivo להבנתי Vivo =video in video out ברצוני לראות טלווזיה במסך המחשב אז חיברתי את הממיר של יס ליציאת ה S-Video כל תוכנה שאני מריץ אומרת לי שהיא לא מוצאת TV Capture card האם בכל זאת ישנה דרך לראות טלוויזיה על גבי המחשב עם כרטיס המסך הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 992 צפיות
  11. Started by IpDo,

אני מרכיב עכשיו מחשב עבודה פשוט שרוב המטרה שלו זה להציג את מה שרואים על המסך גם על מס' טלויזיות (4 או 6). הרעיון שגם מסך LCD יהיה מחובר למחשב ויהיה אפשר לעבוד איתו כרגיל ואת כל מה שרואים על המסך יראו גם הטלויזיות שמפוזרות באזור (כמובן באמצעות כבלים). אני רוצה להעביר גם את התמונה וגם את השמע (Audio). אני יודע שאפשר לעשות דבר כזה כי כבר ראיתי חנויות שעושות את זה, אני פשוט רוצה לדעת איך עושים את זה ובאמצעות מה. תודה, עידו.

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  12. Started by avihai007,

אני רוצה לקנות מסך אך ורק בשביל לחבר אותו ל-DVD ווידאו(לא עקרוני הוידאו), וחשבתי שאולי במקום לקנות טלוויזיה 21, אני יוסיף קצת כסף ויקנה מסך LCD 19. מה דעתכם? תודה רבה!!!

• 32 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by lumi,

ייש לי ממיר שמחובר ל TV '14 ישנה, שאלתי האם אני יכול לקחת מסך LCD של מחשב ולחבר אותו ישירות לממיר עם איזשהו כבל? ??? כוונתי היא ללא חומרה או תוכנה כל שהיא : תודה

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  14. Started by uri230,

שלום לכולכם, מקוה שתוכלו לעזור. רכשתי לאחרונה מחשב חדש במטרה לערוך איתו וידאו על תוכנת אוויד. ע"פ המלצות אוויד, הרכבתי על המחשב כרטיס מסך Nvidia Quadro FX 580. לכרטיס יש יציאת dvi אחת ושתי יציאות displayport. אני מנסה לחבר לכרטיס שני מסכים שלשניהם יש חיבור vga בלבד. מסך אחד חיברתי לחיבור dvi דרך מתאם vga to dvi. את המסך השני אני מנסה לחבר לdisplayport דרך מתאם displayport to vga. http://www.amazon.com/CablesToBuy-DisplayPort-Display-Converter-Adapter/dp/B0026REL8C/ref=sr_1_7?s=electronics&ie=UTF8&qid=1293320175&sr=1-7 המסך שמחובר דרך הdvi עובד מצוין והתצוגה נראית. לגבי המסך השני, נראה כאילו המחשב מזהה אותו וגם מציג כאילו 2 מסגים מחוברים בתצוגה דואלית אבל המסך…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by dannyg,

מתכנן לקנות כרטיס 7790 שדובר כאן רבות. הבעיה שהמסך שלי הוא רק עם VGA בלבד (ובכרטיס DVI או HDMI). האם זו אכן בעיה? האם לקנות מתאם ב 5 ש"ח? האם לחבר ליציאת VGA מלוח האם ONBOAD ? האם הכרטיס נותן את הכח עיבוד שלו במשימות ובעצם זה לא משנה איפה מחברים המסך?

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  16. Started by koby100,

אני מתכנן לקנות מחר את הכרטיס הזה http://www.powercolor.com/Global/products_speci.asp?ProductID=5411 בשלב ראשון, אני עומד לחבר אותו למסך 19 אנלוגי. במפרט של הכרטיס רשום שזה אפשרי: By DVI to VGA converter רציתי לשאול האם חיבור כזה מוריד את איכות התמונה ביחס לחיבור ישיר ליציאת VGA של כרטיס מסך. תודה, קובי

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  17. Started by daniel666,

האם אפשר לחבר מסך דך לRIVA TNT2

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב חדש,בין שאר החלקים רכשתי גם מסך SAMSUNG SyncMaster 740B וגם כרטיס מסך GIGABYTEG GF 7800GT ,PCI-E,DDR3 256M שמתי לב שעל גבי כרטיס המסך יש 2 יציאות דיגיטאליות ואילו מסך יש 2 חיבורים ,האחד אנלוגי והשני דיגיטאלי. כרטיס המסך מגיע גם עם מתאמים מדיגיטאלי לאנלוגי. השאלה שלי היא איך כדאי לחבר את המסך למחשב? האם להשתמש במתאמים ולחבר את המסך מהיציאה האנלוגית או לחבר אותו דרך היציאה הדיגיטאלית. אגב האם יש איזה שהוא ייתרון לחיבור המסך דרך 2 היציאות במקביל ? אני מניח שאני שואל שאלת תם אבל אין לי ממש מושג מה ההבדל בין היציאות הללו. אני גם לא יודע האם הגדרה שנתתי של אנלוגי ודיגיטאלי היא נכונה. אנלוגי זה החיבור הישן שדרכו חיברנו מסכים תמיד והדיגיטאלי זה הח…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  19. שלום לכולם, למען האמת אני לא יודע בדיוק לאיזה פורום זה יותר מתאים אבל אני מניח שלכאן. יש לי מחשב נייד שאני משתמש בו כמחשב נייח. כלומר אני לא משתמש במסך שלו, אבל מחבר אליו שני מסכים חיצוניים. הבעיה שיש מן הסתם רק כניסת HDMI אחת ובנוסף כניסות USB 3.0 SSD נוספות (ללא TYPE C) מסך אחד אני מחבר דרך כניסת ה-HDMI הרגילה, ואת המסך השני אני מחבר באמצעות מתאם USB ל-HDMI. אני משתמש במסנן אור כחול דרך הווינדוס וגם דרך FLUX. הבעיה היא שמסנן האור הכחול עובד אך ורק במסך שמחובר ישירות ל-HDMI, ולא במסך שמחובר דרך המתאם ל-USB. מישהו מכיר את התופעה או יודע על הפתרון? האם זה משהו שמתאם אחר יכול לפתור או שפשוט דרך כניסת ה-USB 3.0 זה ככה? כי אני יודע שדרך TYPE C המסנ…

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. שלום יש לי מסך FULL HD עם כניסת HDMI כרגע המסך שלי מחובר לכרטיס מסך בכבל DVI אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ב HDMI יראו אותו דבר איכות זהה?או יותר טוב ?

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  21. אהלן חברה אני מתכוון לקנות מסך LCD כנראה MAG BP2219W 5MS כלומר מסך 22 אינץ' רחב באיכות לא רעה בכלל. עכשיו אני רוצה שישמש גם כטלויזיה כלומר לחבר את המסך גם לכרטיס מסך GF6600 וגם לכרטיס טלויזיה שיהיה מחובר לממיר דיגטלי של הוט או שלא צריך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה אני לא ממש יודע. בקצרה השאלה העיקרית היא איך יראו? איך מעבירים את המסך מתצוגה של המחשב לתצוגה של הטלויזיה?האם מרחוק (4-5 מטר) יראו טוב? ועוד משהו קטן- לאבא שלי יש במגירה איזה כרטיס טלויזיה ישן שנארה לי עובד שמו FLY VIDEO-LIFE VIEW TV SIERIES והחיבורים מתאימים לחיבור של הממיר. הכרטיס יעבוד ? הוא שווה משהו? (אני יודע שאתם לא יודעים אני באעצם רוצה שתנחשו עפ"י הנסיון שלכם) תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. ראיתי את המסך הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3083 20 אינץ'LCD בכזה מחיר!!!!! חשבתי לקנות לי לחדר אחד... אבל האם יש איזה דרך לחבר אותו במקום הטלוויזיה בחדר??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Armageddon26,

שלום לכולם יש לי מסך Dell 2007WFP ואני מחבר אותו לממיר HOT עתיק ביותר (עוד מימי "ערוצי זהב") בחיבור RCA (ואם זה חשוב קניתי מתאם RCA ל3.5mm ואני שומע את הקול מהממיר דרך הרמקולים שלי - Altec Lansing ATP3). שמעתי שממש עוד מעט (יום רביעי הזה אם אני לא טועה) HOT מתחילים לשדר בHD וגם בלי קשר האיכות של החיבור RCA לא משהו. רציתי לשאול איך אתם ממליצים לי לחבר את הממיר למסך. בממיר יש חיבורים: 21 פינים, USB, וכמובן RCA. ראיתי שיש מתאמים של 21פינים לS-VIDEO, עד כמה המעבר הזה ישפר את איכות הוידאו? והאם כדאי להחליף את הממיר הענתיקה בגלל שלממירים אחרים יש יציאות שיותר מתאימות למסך שלי? תודה רבה למגיבים!!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by ophir555,

רוצה לחבר למחשב מסך נוסף ( יש לי יציאה דיגטלית נוספת מהכרטיס מסך 7600גי' טי) שישמש כטלויזיה ולהציבו בחדר אחר במרחק של כ 7 מטר האם טכנית ניתן לעשות זאת בחיבור חוטי ו/או על חוטי , מה מומלץ איזה אבזרים אצטרך לצורך כך. כמובן שאם עלות המסך והאביזרים הנוספים יעברו 2000 ש"ח העסקה אינה כדאית, כיון שבמחיר זה ניתן כבר להשיג טלויזית ל סי די באיכות בסיסית בגודל 20 אינץ תודה לעונים ???

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. Started by LRa,

יש לי מסך של מחשב נייד. האם יש מתאם שמאפשר לחבר אותו למחשב רגיל? האם אפשר לבנות מתאם? תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים