עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by michaelraz1,

אהלן, יש לי כרטיס מסך intel g41 express chipset אני מעוניין לחבר את המסך טלוויזיה למחשב ( דרך כבל vga) אבל הוא רושם לי "הגדרות צג/טלוויזיה אינן נתמכות". יש לי אפשרות להוריד דרייבר או לשנות משהו בהגדרות על מנת שיעבוד ? ממש תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by zidan32,

שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם שיש לו יציאת hdmi (זה הלוח http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67BL/DH67BL-overview.htm) ויש לי מסך lcd עם כניסת hdmi, איזה כבל אני צריך לקנות כדי חבר את המחשב למסך הטלוויזיה? אם אפשר קישור אתר כלשהו שמוכר את הכבל כדי שאני אדע מה לקנות.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  3. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי את המחשב למסך הטלויזיה אך התמונה פרוסה על כשלושת רבעי המסך בלבד. האם הבעיה בהגדרות המחשב או בטלויזיה? כבלים, לשם השוואה, אני רואה על כל המסך. מעניין אותי איך אתם רואים את התמונה - כמוני או על כל המסך? תודה, שלומי

4. Started by mosesgamer,

זה יעשה בעיות אם אני יחבר את המחשב למסך ביציאה המובנת בזמן שהכרטיס מסך מחובר למחשב?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  5. שלום לכולם ! חבר שלי רוצה לחבר את הכרטיס מסך שלו (radeon 9600 ) לlcd "samsung la32r51b (גם לtv וגם לכרטיס מסך יש יציאה של dvi ) לצפייה בסרטים איזה כבל אתם ממליצים לי לרכוש ? ומה המחיר שלו ל 3-4 מטרים ואיפה אפשר לרכושו? תודה רבה מחכה לתגובות

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  6. שלום, אני מעצב גרפי, ומתעסק בעיקר עם עבודות בתחום האינטרנט. שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב מק מיני ולחבר אותו למסך LCD 37" אני מתלבט האם לקנות איתו מסך רגיל וגדול של מחשב, או מסך טלוויזה ולחבר עם S-video זה המחשב שאני מתכנן לקנות http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=58&products_id=614 ומסך עוד לא סגור עליו אבל כנראה משהו טוב בערך 4000 שקל. של גראונדינג או משהו, השאלה שלי היא: איזה מסך אמור להציג לי את הגופנים בצורה גבוהה, וגם את הצבעים באיכות גבוהה, מכיוון שאני גרפיקאי תנו לי הצעות, האם משתלם לקנות מסך גדול או שמא, לקנות מסך מחשב רגיל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by nitzan10,

אני יודע שהנושא מופיע הרבה פעמים וקראתי כנראה את כל ההערות, אך אני לא מצליח. מדובר על חיבור מחשב נייד compaq nc6000 בעל כרטיס מסך ati mobility radeon 9600 series עם יציאת s-video . אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה גם בעלת חיבור s-video. מדובר על טלויזיה מסוג סוני 29 אינט'ש בת 5 שנים. עבדתי לפי כל ההנחיות של ההגדרות כולל ה תבנית PAL B והתוצאה רואים לצערי שחור לבן ולא ברור. צורת החיבור היא בעזרת כבל s-video ל -s-video מאיכות טובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by dudemeister,

שלום לכולם. רציתי לדעת אם יש דרך לחבר מחשב נייד למחשב רגיל ככה שהמסך של הנייד ישמש רק כמסך. מהנייד יש יציאה של S-VIDEO ויציאה למסך חיצוני (שזה ההפך ממה שאני מחפש).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by בטיטi,

אם טעיתי בפורום, נא להעביר לפורום הרלוונטי, תודה. יציאת ה SVIDEO בלפטופ הינה עם 7 פינים יש לי מתאם שבצד אחד הוא מתאים ל SVIDEO של המחשב (7 פינים), ומצד שני אפשר לחבר אליו SVIDEO רגיל (4 פינים) (ובנוסף אפשר לחבר אליו גם בננות - אדום, שחור וצהוב...) חיברתי את המתאם למחשב, ואז חיברתי כבל -SVIDEO מהטלויזיה למתאם שבמחשב. 1. כיוונתי את הטלויזיה ל SOURCE של SVIDEO, אבל לא רואים את WINDOWS בטלויזיה... (שיחקתי גם עם הגדרות התצוגה ב WINDOWS, שיציג את 2 המסכים...), מה פיספסתי ? 2. איך אני אמור להעביר את הסאונד לרסיבר, דרך אותה יציאה במחשב, שאני מחבר אותו לרמקולים השולחניים ? 3. איך זה שבמתאם שמצאתי, יש גם כניסת SVIDEO וגם אדום-לבן-צהוב, הרי ה SVIDEO יכול להעביר רק תמונה, אז מ…

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. שלום חברים, שאלתי הראשונה היא האם ניתן לחבר מחשב נייד לטלויזיה בלי שכרטיס המסך שלו יתפוצץ מהעומס של להריץ משהו על מסך גדול? שאלתי השנייה היא האם כרטיס המסך GTX 660M יכול להריץ משחקים בינוניים מידי פעם? (ראיתי באתר: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html שהוא יכול להריץ FAR CRY 3 שהבנתי שזה משחק יחסית חדש על דרישות מדיום (אני מקווה שזה לא אומר שהוא יראה כמו מיינקראפט) עם 62 FPS שהבנתי שזה נחשב לבסדר) שאלתי השלישית: הבנתי שעוד חצי שנה יוצא דור חדש של GPU - האם כדאי לחכות לו או לרכוש מחשב כרגע (ולהתבאס בפוטנציה עוד חצי שנה כשהוא יהה שווה לזבל)?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  11. כמו שכתוב בכותרת- אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה, קראתי בהודעות אחרות שיש כרטיסים ומתאמים מיוחדים, אך לא הצלחתי למצוא אף אחד כזה. מישהו מכיר אופציה כלשהי לחבר אותו באיכות טובה ובכמה שפחות כסף? תודה!

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  12. Started by בטיטi,

למען הפשטות, נטשתי את רעיון חיבור הלפטופ, חיברתי את המחשב הנייח שלי ל LCD, בעזרת כבל SVIDEO רגיל, ללא מתאמים. הגדרתי את הדרוש (למיטב ידיעתי), העברתי ב LCD ל SVIDEO - אבל לא רואים את שולחן העבודה. להלן 3 תמונות המסכמות את כל המידע וההגדרות שבמחשב, מישהו יודע במה חטאתי ? :-) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  13. יש לדוד שלי מחשב עם הכרטיס בכותרת ואנחנו לא מצליחים לחברו לטלויזיה. עדכנתי את הדריבר ל71.89 ונוספו אפשרויות שונות בהגדרות אבל אין את האופציה של שכפול המסכים וכל האופציות הללו יש לציין שגם בדריבר הישן לא היתה האפשרות לעשות CLONE או משהוא כזה (שכפול). בבקשה צריך עזרה דחוף תודה רבה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  14. האם ניתן לחבר מחשב...למחשב נייד, כדי שהמחשב הנייד ישמש כמסך לאותו מחשב?

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by foxil821,

ברשותי סמסונג B450 חיברתי את כבל ממחשב בחיבור VGA‏, אני שוקל לחבר את מDVI‏ ל-HDMI‏ ויש לי מספר שאלות: 1. ברשותי כרטיס מסך 7600GS‏ לא הצלחתי למצוא באתר על איזה רזלוציה מקסימלי יכול להגיע בחיבור DVI‏ לטלוויזיה? 2. ברשותי מסך מחשב LCD‏ בחיבור DVI‏ יכול להגיע מקסימום עד 1440X900, האם חיבור חלופי VGA‏ יכול להגיע למקסימום זהה לחיבור DVI?‎‏ ואין שינוי משמעותי באיכות המסך? (המסך המחשב לא תומך בHD FULL‏)‏. 3. איך אני יכול לחבר קול ממחשב לטלוויזיה עם חיבור DVI‏ לhdmi‏ בערוץ אחד?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by the-f-master,

בעקבות היציאה של ממירי HD ביס אני שוקל לקנות כרטיס טלויזיה אבל בשביל לא לאבד איכות אני רוצה שלכרטיס הטלויזיה תהיה כניסת HDMI... אוקיי אלו השאלות שלי: 1)האם קיים כרטיס טלויזיה בעל כניסה כזאת? 2)אם כן,אפשר לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה כזה במקסימום 1000 שקל?(אם אין כרטיס טלויזיה כמו שציינתי בפחות מ-1000 שקל אז תרשמו גם כאלו שעולים יותר)

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  17. היי. יש לי כרטיס מסך כזה : http://evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&pwindow=features&family=23 הוא עם טלוויזיה וכאלה, וממיר הוט שמחובר לטלוויזיה איך ניתן להשתמש בממיר גם לטלוויזיה וגם לחבר אותו למחשב שאוכל להקליט תוכניות (אני ב HOT ) בממיר הדיגיטלי.... או שאני צריך עוד ממיר לבקש ? איך זה הולך... בבקשה תסבירו לי תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by ofir38,

שלום.. מה אני צריך לעשות בשביל לחבר ממיר של YES למחשב ואני אוכל לצפות? האם צריך כרטיס טלוויזיה או משהו אחר? תודה לעוזרים,אופיר.

19. האם ניתן לחבר את הממיר הדיגיטאלי של הכלבים לכרטיס מסך כדי לראות את הטלוויזיה על המחשב? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by shablull,

שלום , ברצוני לחבר את הממיר הדיגיטלי שלי למחשב , יש לי כרטיס מסך עם כניסת VIVO של ASUS , אני רוצה לדגום את השידור של הממיר למחשב , עם איזה תוכנה אני יכול להשתמש בשביל לראות את מה שמשדר הממיר ולהקליט אותו תודה מראש

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. האם דבר כזה אפשר? ד"א הכרטיס הוא של 100 פריימים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. היי לכולם, אולי זאת שאלה מוזרה אבל אני שואל כי לא כל כך הצלחתי למצוא על זה מידע וזה באמת מעניין אותי אם זה אפשרי. יש אפשרות אולי להקליט או לשדר למחשב דרך חיבור HDMI למחשב. לדוגמא, חיבור הממיר לחיבור HDMI למחשב ולצפות או להקליט דרך המחשב? אם לא, איזה התקן או אביזר יכול לעזור לי למען מטרה זו במחשב נייד? אני אשמח לשמוע כל פיתרון. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by yed.k77,

האם יש אפשרות לחבר ממיר של הוט למחשב ע"י הכרטיס מסך דרך כבל hdmi? יש לי כרטיס מסך gtx 550 ti

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום קראתי באיזה פורום שאפשר לחבר ממיר של HOT עם כבל USB זה נכון(עד היום חשבתי שחיבים כניסה של TV IN אם אני זוכר נכון את הכניסה) אם זה אפשרי כבל ה-USB שאני מכבל עם מצלמה דיגיטלית הוא טוב לזה? עכשיו אני צריך לחבר אותו גם לאנטנה אז רציתי לדעת אם יש כבל אל חוטי לכזה דבר כי אין לי יצאה בחדר.. ודבר אחרון אך אני יופה בממיר דרך איזה תוכנה ואך תודה מראש עריכה: אני מקווה שזה הפרום הנכון לשאול את זה אם לא אז תעבירו בבקשה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  25. Started by womry,

שלום, קניתי היום כרטיס טלויזיה של קרונוס המגיע עם תוכנות כמו של flyvideo (tv capture card) הבעיה שהוא לא מוצא לי בסריקה את התחנה של הלויין. אני מחבר אותו לאנטנת הטלויזיה (אותו חיבור כמו שהיה לטלויזיה שלי). פעם אחת הוא מצא את התחנה, אבל הכרטיס המשיך בסריקה, ואי אפשר להזין את התדר באופן ידני. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.