כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה מכרטיס המסך דרך מתאם וכבל וידאו (RG-59 בחיבור COMPOSITE). לאחר ההגדרות המתאימות אפשר לראות תמונה בטלוויזיה, בדיוק את התמונה שרואים במחשב. הבעיה היא שצפייה במדיה פלייר שנראית תקינה על המחשב מראה מסך שחור על הטלוויזיה... לא הצלחתי להבין מה הסיבה, במיוחד בגלל ששני המסכים זהים לגמרי מלבד הבעיה הזו. אשמח לקבל הצעות לפיתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
קרובים שלי קנו מחשב לפני חצי שנה, (בטיפשות, בלי להתייעץ איתי..) מכרו להם איזשהו חיקוי משופץ של פנטיום 4, או פנטיום 3, על לוח אם בלי AGP. איכשהו, זה מספיק להם בשביל לראות סרטים באיכות סבבה ובשביל אינטרנט. עכשיו : הם רוצים לחבר את המחשב למסך הטלויזיה בשביל לראות סרטים בגדול. איזה חומרה להמליץ להם לקנות, שתעשה רק את זה, אבל שתעשה את זה טוב ? (שוב - אין AGP SLOT על הלוח אם) בתודה מראש לכל העונים, אריק.
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה. ווהחיבור שיש לי על הכרטיס מסך הוא רק למסך. למישהוא יש רעיון איך עושים את זה? אולי כבל מפצל או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
אני עם ג'יפורס 4 טי4200 ודטונטור 40.72 ואין לי שמץ של מושג איך אפשר להראות את תצוגת המחשב בטלוויזיה. חיברתי את כל הכבלים ועשיתי הפעלה מחדש. אח"כ הופיעו בהגדרות עוד כל-מיני אפשרויות שלא הבנתי מהם כלום, וניסיתי לשחק איתם אבל כל מה שראו בטלוויזיה זה סתם שלג ופסים קופצים. נ.ב. בהתחלה, כשהמחשב עולה, אז רואים הכל בטלוויזיה בשחור-לבן עד שזה נכנס לווינדוס. אז איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה? אני יודע מה צריך לחבר וכל זה אבל מה אני אמור לכוון בוידוא כדי שתהיה תצוגה גם לטלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
1.באיזו יציאה אני משתמש?RCA?S-VIDEO? איך היא נראית? והאם זה כבל אחד מהכ.מסך לטלויזיה? 2.לגבי האודיו: אם אני רוצה שהקול יופעל לא מהרמקולים של המחשב אלה מהטלויזיה,(אפשרי בכלל?) או מהמערכת,אבל במערכת אין לי יצאת AUX האם אפשרי איכשהו אחרת? או שניתן להוסיף AUX למערכת? תודה רבה מראש.
-
- 11 תגובות
- 899 צפיות
-
-
חיברתי את הכ. מסך שלי לTV ע"י כבל S-VIDEO ורואים וזה אבל שאני מפעיל סרט (WMD11,BSPLAYR) אני לא רואה וידאו. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי, המחשב עם כרטיס מסך HD 5770 מחובר לטלוויזיה עם HDMI,התמונה מוצגת במלואה אך יש שני פסים שחורים בצידי המסך. לאחר בדיקה של ה-Scaling Options בדרייבר ובדיקה של ההגדרות מסך בטלוויזה זה לא מסתדר... או שכל התמונה במרכז הטלוויזיה או שהתמונה עם פסים בצדי המסך או שהתמונה מוצגת בצורה תקינה מבחינת הגובה אך מבחינת הרוחב היא גולשת ולא מוצג צידי התמונה(שזה סמל ההתחל וכל מה שמעליו,השעון וכל מה שמעליו) איך אפשר לסדר זאת שהתמונה המוצגת במסך מחשב,תוצג כראוי בטלוויזה? יש לי מסך מחשב Samsung SyncMaster 226BW 1680x1050p הטלווזיה היא סוני 32W4000 1920x1080p תודה.
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיית LCD בעלת חיבור VGA. ניסיתי לחבר ישירות את הכבל שבאופן רגיל מתחבר למסך המחשב, אבל קיבלתי NO SIGNAL. האם יש משהו נוסף שצריך לעשות ולא עשיתי? כרטיס המסך שבמחשב הוא Radeon 9800. תודה.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום, קניתי עכשיו טלוויזית HD ואני רוצה לחבר אליה את המחשב בשביל לראות סרטים. יש לי כרטיס מסך ישן, GEFORCE 8600GT. יש לי כמה שאלות: כדי לראות תוכן HD אני חייב שיהיה בכרטיס מסך יציאת HDMI? או שאני יכול גם עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי לראות תוכני HD? במידה ואני באמת צריך לשדרג את הכרטיס מסך שלי, יש לכם המלצה בשבילי? אני לא משחק משחקים, אני רק רוצה לראות תכני FULL HD חלק. תודה מראש, טום.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
רציתי לדעת, אם אפשר להגדיר חיבור טלויזיה כך שבטלויזיה ניתן יהיה לראות סרט ובמחשב עצמו לעשות משהו אחר באותו זמן? אם כן, אז איך עושים זאת? החיבור דרך SVIDIO והמפרט בצד תודה
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן כולם ! :} אני לא מבין בכל הקטע הזה של חיבור מחשב לטלוויזיה , ולחבר שלי יש בעייה, לכן אני פונה אליכם :-* הוא חיבר כבל שבצד אחד הוא נכנס לכ.מסך, לחיבור העגול שחור ומצד השני של הכבל הוא מתפצל לשניי צבעים, אדום ולבן אם אני לא טועה... בקיצור, הבעייה שלו היא שהוא רואה את התמונה, אך אין לו סאונד והוא רואה שחור לבן.. האם מישהו מה הבעייה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אם אני מחבר את המחשב למסך טלויזיה lcd האם האיכות של התמונה יורדדת? תודה לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך רדון 9600 פרו של GIGABYTE. עד אתמול במשך חצי שנה לא היתה לי בעייה עם החיבור וראיתי מצויין. משום מה אתמול שרציתי לראות איזה סרט, התמונה בטלויזיה היתה מאוד חשוכה, איכות גרועה (כאילו משהו בקליטיה לא בסדר), תמונה מרצדת, ומן אזורים קטנים עם קטע אפור על המסך. יש לכם מושג למה זה? מה הפתרון? יכול להיות שמשהו בכרטיס, או בקבל (ארוך מאוד) נדפק? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה. האם כדאי לחבר מחשב לטלויזיה ולעבוד איתו דרכה לאורך כל הזמן?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז כך חיברתי הכול יש תמונה וסאונד אבל התמונה מהבהב קצת במסך שחור ממש רואים את זה והסאונד לא נקי יש לי כרטיס של ספרקל 128 מגה
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי כרטיס מסך hd4870 אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב ואמרו לי שמומלץ עם כבל HDMI עכשיו יש לי יציאה של HDMI על הלוח אם, ועל הכרטיס מסך יש לי 2 יציאות DVI, וקיבלתי עם הכרטיס מסך מתאם ל-HDMI הבנתי שאם אני מחבר לכרטיס מסך זה עדיף השאלה אם אני אחבר לכרטיס מסך זה יתן לי את אותה איכות כמו שאני מחבר ישירות ל-HDMI? חשוב לציין שהלוח שלי תומך ב-1080p ואין לי מושג אם גם הכרטיס מסך שלי תומך. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי כרטיס מסך Asus Geforce 8600 Gt על Vista 32 bit. אני רוצה לחבר אותו לטלויזיה כך שאני אוכל לראות את המסך גם על הטלויזיה. יש לציין שיש ברשותי טלויזית Crt רגילה ולא Lcd, וכמו כן אין לה חיבור של S-VIDEO אלה רק של RCA (צהוב) חיברתי את הכרטיס לטלויזיה ע"י חיבור של S-video ל- RCA (כבל אחד, לא שלושה COMPONENT), אבל כאשר אני דרך הגדרת המסכים (גם דרך לוח הבקרה של Nvidia, וגם דרך הגדרות התצוגה של Windows) מגדיר את הטלויזיה, אני לא רואה כלום בשני המסכים, שניהם מושחרים, והדרך היחידה שלי להחזיר את התצוגה למסך של המחשב היא להכנס ב-SAFEMOD או ברזולוציה נמוכה ולהתקין מחדש את ה-DRIVER. (גם ניתוק הכבל מהטלויזיה לא עוזר) ראיתי שניתן בלוח הבקרה של Nvidia לשנות את סוג הח…
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, הטלויזיה ישנה וכל מה שיש זה חיבור RCA צהוב אדום לבן, השתמשתי בכבל VGA לRCA ולא הצלחתי להוציא שום תמונה כל מה שיצא זה רעש סטטי מהחיבור סאונד שמוכיח שיש איזשהו אות שעובר בכבל, מישהו אמר שלא כל כרטיס מסך יכול לשדר אות של RCA לא הצלחתי להבין אם שלי יכול או לא, מישהו יודע משהו, יכול לעזור? אגב כשאני מחבר את המצלמה לטלויזיה או את הDVD הנייד עם כבל של RCA הכל עובד אז כנראה זה האות שהמחשב שולח...
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך crt ואני רוצה לחבר אותו גם לטלויזית lcd היציאות מהמחשב הן vga , dvi ,s-video( שמחובר כבר למסך crt) והכניסות לטלויזיה הן s-video , hdmi, vga וקומפוננט המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא משהו כמו 8 מטר באיזה חיבורים להשתמש ואיזה כבלים הכי כדאי לקנות ככה שהאות יהיה איכותי ולא ידעך במרחק הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מחשב לטלויזית LCD בעזרת HDMI, איך ניתן לסדר גם שיעביר סאונד. ? HDMI אמור להעביר וידאו וסאונד. מדובר ב-2600PRO. תודה.
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אז ככה, בשעה טובה שמתי טלויזיה בחדר השני שלי איפה שהמחשב =] ועכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה, לראות סרטים ETC... אז השאלה שלי היא כזאת, איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה? עם איזה כבל? ואיך עושים את זה? דבר שני, איפה אני יכול להשיג כבל כזה באורך של מעל 3 מטר... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-