עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש (מפרט בצד) וקניתי אותו עם כרטיס מסך מובנה כי לא נישאר לי כסף לכרטיס מסך. כרגע אין לי בדיוק תקציב כי אני לא יודע למה כדאי להוסיף ולמה לא. כרגע יש לי מספיק כסף בשביל ללכת לקנות X1950XT 512M (עולה 1300 ומשהו ב KSP). השאלה היא אם כדאי להוציא עוד 300 שקל (שאין לי וגם לא יהיה לי) ולקנות 8800GTS 320M, מה שחשוב לי זה שהכרטיס יוכל להפעיל משחקים גם בעוד שנתיים (ממש לא מפריע לי לשחק על LOW).

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מתלבט בין מספר דגמים של כרטיסי מסך מסדרת: Geforce 7300GT הדגמים הם: Geforce 7300GT 256 Mb Retail OVERCLOCKED של חברת BFG או Geforce 7300GT 256 Mb של חברת Gigabyte או Geforce 7300GT 512 Mb של חברת:Point Of View כמו כן אשמח לשמוע המלצות לכרטיסי מסך אחרים אם יש סביב המחירים האלה...

3. Started by jangelboy,

אתמול קיבלתי את הכרטיס 6870 של ספיר רק היום יצא לי להתקין אותו. יש לי בעיה קטנה המחשב שלי מזהה את הכרטיס כ 6800 ולא 6870 גם באוורסט וגם בתוכנה של CATALYST העלתי סרטון ליוטיוב תגידו לי מה דעתכם חחח כל פעם שראיתי סירטונים כאלה תמיד רציתי לעשות אחד

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by forcry4,

שלום לכולם מפרט נוכחי: מעבד: i5 6500 לוח אם: z170-A-PRO זיכרון: 8GB DDR4 2400Mhz Corsair Vengeance LPX ספק כוח: 500 - זלמן איזה כרטיס הכי טוב: 1. Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB GDDR5 2. MSI Radeon RX 480 8GB GAMING X GDDR5 3. Gigabyte Radeon RX 480 8GB GDDR5 4. MSI Radeon RX 480 8GB GDDR5 תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by rtr,

ב anandtech http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2477 סה"כ דיי שווה ל SLI (באחוזי שיפור כמובן ) לשיפוטכם..

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  6. חיפשתי באתר של ATI אבל ין שם אפשרות של powercolor ואין לי מושג איך למצוא את זה... תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by ac1240,

התקנתי את הדרייבר החדש על 7 ואין לי אופצייה של להפעיל את הטלויזייה שלי(שאני יראה בטלויזייה את ההעתק של המחשב למה זה ? http://s103.photobucket.com/albums/m127/retiredat44/ATI%20Cats/?action-view&current=06-06-09_Cat_93_WinXP.jpg ההבדל בין המצב שלי למצב שבתמונה הוא שבמצב שלי אין לי בכלל את ה DISPLAYS MANAGER פירסמתי כבר בנושא הראשי אבל כנראה אף אחד לא נכנס לשם תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  8. Started by Dan4,

1.אני קונה מסך LCD בארה"ב שמעתי על המסך SAMSUNG 730B שיש לו ניגודיות 1:600 בהירות 300 וזמן9 תגובה 8 ms האם המסך הזה טוב? 2. יש לי אח קטן אם ובמקרה הוא נוגע במסך ושורף פיקסלים האם האחריות תקפה ומחליפים לי לחדש?

9. Started by Make_Party,

שלום לכולם יש לי כרטיס X800GTO ועם אני רוצה אני יכול להחזיר אותו ולהוסיף 150שקל כדי לקחת 6800GS רציתי לדעת עם שווה להשקיע את הכסף? מי יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  10. מטרת פוסט זה היא לתת רעיון של מיקום כרטיסי מסך בעוצמת העיבוד התלת מימדית שלהם בהשוואה לכרטיסי מסך אחרים בשוק כרטיסי המסך מחולקים לקטגוריות שונות על פי רמת הביצועים הכללית שלהם ורלוונטיות לשוק של היום. כל קטגוריה מסודרת מהחלשים לחזקים בה לפי שורות הבהרות חשובות א - הדירוג הוא מאוד סכמתי ומסתמך על מספר מקורות ברחבי הרשת בנוסף לבדיקות שנעשו על ידי. ב - לא כל כרטיס שמדורג מעל שני יהיה חזק ממנו בכל משחק! כרטיסי מסך שונים בנויים שונה וביצועיהם שונים במשחקים שנבנו שונה ג - לא תמצאו כאן את כל כרטיסי המסך בהסטוריה, אלא את הפופולאריים ביותר בישראל שנמצאים בשימוש בעיקר ב-5 השנים האחרונות ד - כל קבוצת כרטיסים בשורה מכילה ממוצע ביצועים ד…

11. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה ללא OC nVidia GeForce GTS 450 1024 MB DDR 5 PCIe אז מאיזה חברה עדיף: Gigabyte Asus Gainward Leadtek Palit Sparkle Twintech תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי, אז אני בוחן פה את הלוחות (כרטיסי מסך) ורואה אנשים שגרים בחלקים שונים בארץ ושולחים לכל מקום. זה כמובן מעלה אצלי את השאלה איך העניין הזה עובד? האם משהו קנה בצורה כזו? האם זה בטוח? איך יודעים שהכרטיס ששלחו לך לא מקולקל? הרי אין אפילו מערך כמו איביי. או שבד"כ רוב האנשים הם הוגנים? ואם אני פונה למודעה שנמצאת באזור שלי, האם אנחנו נפגשים בפארק ואני מקבל מסירה של חבילה או שבאים לבן אדם הביתה ועושים בדיקות אצלו על המחשב? אם כן, אילו בדיקות? מה הפרקטיקה ומה יחשב כחוצפה ? ובכלל אם תוכלו לספר קצת על החוויות שלכם, למה עלי לצפות וכו'... תודה.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  13. בהתאם לרכישה הקבוצתית, פתחתי את הדיון הזה כדי שידונו בין אם HD7970 או GTX670 הוא כרטיס המסך האולטימטיבי למשחקים אז, מה דעתכם? HD7970 השרירי? או שמה GTX670 המתוחכם?

• 61 תגובות
    • 12.2k צפיות
  14. Started by moshel7,

אני מחפש את ה-DRIVER הכי עדכני ל-4850 כולל ה-HOTFIX

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by maxxtro,

שלום חברים אז לאחר הקנייה הקבוצתית שהייתה החלטתי לקחת את הכרטיס של ATI עד היום הייתי עם NVDIA מקווה שעשיתי בחירה טובה אז ככה קיבלתי את הכרטיס הכל טוב ויפה ויש לי שתי בעיות אחד זה שבחיבור HDMI שהטלוויזיה מחוברת אליו אחרי רבע שעה המסך הופך לוורד ואחרי 2 דקות חוזר להיות רגיל (זה התחיל מאז שחיברתי את הכרטיס החדש וגם החלפתי כבל HDMI) בעייה שנייה שאני שם לב שאני משחק FAR CRY 3 יש לי מין גלים כאלה שאני מזיז את העכבר מהר כאילו המסך נחתך העם זו בעייה אופיינת ל ATI? או שזה DRIVER כי זה ממש מציק לי

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. היי מה אני צריך מכרטיס המסך: אני עורך סרטים ב Adobe Premiere Pro CS4 בתוך תוכנת העריכה כאשר אני מריץ את פלייבק לסרטי היידיפינישן (720p או 1080p), הסרט מקוטע. (לאגים) זה רק בתוכנה, הסרט בסדר בנגן. אני מבין שזה בגלל שכרטיס המסך שלי הוא גנרי, ONBOARD. אני צריך כרטיס מסך שיתגבר על העניין הזה ויתן לי פלייבק ללא לאגים. משחקים אין לי על המחשב. זה המפרט מחשב שלי: http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=52984 אני לא יודע לגבי אפיק התקשורת (AGP או PCIe), לא יודע איזה מתאים למחשב שלי לגבי המחיר: הייתי רוצה לחסוך, לקנות את המינימום שיעשה את העבודה שתיארתי כי אני מבין שזאת לא דרישה גדולה וכמעט כל כרטיס מסך יכול לעשות את העבודה. בעוד שנתיים אני קונה בכל מקרה מחשב חדש אז אין י…

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  17. השתתפתי בקבוצתית אבל שכחו לחזור אליי. עכשיו החנות מציעה לי את GIGABYTE HD7970 "WINDFORCE 3X" 3072MB במקום SAPPHIRE HD7970 DUAL-X, כי אין במלאי כרגע ולא ידוע עם יש ליבואן... השאלה היא האם להתעקש על ה-DX או לא? כלומר האם הכרטיס של ג'יגהבייט יותר טוב הן מבחינת PCB והן מבחינת הקירור- פוטנציאל לOC?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. יש לי את הכרטיס מסך הזה... ויש לי הרגשה שהוא לא נותן את כל מה שהוא אמור לתת. יכול להיות בגלל שיש לי ספק של 400W? (בדרישות מינימום כתוב 350W) אז אם מישהו יודע בבקשה שיגיד. תודה אלון

• 26 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by aviran17,

אני מחפש כרטיס מסך עד 300ש"ח ראיתי את שתי אלה radeon9600pro lite 256mb 128bit http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6897&CatCode= ואת geforce 5500 256mb 128bit http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=75&CatCode= יש לי כמה שאלות 1.האם אחד מהכרטיסים האלה הוא הכי טוב שאפשר להשיג עד 300ש"ח?או שיש יותר טובים? 2.איזה מבין הכרטיסים יותר טוב ומה עדיף לקחת? 3.איך החנות?הם אמינים? 4.למרות שהכרטיסים הם זבל יש מצב שהם יפעילו משחקים חדשים? 5.למישהו יש מבחני ביצועים של הכרטיסים הנ"ל? תודה מראש לעוזרים

20. Started by rikus,

קראתי בלינק של הכרטיסים הטובים ביותר ל2006, שה 1900XT 256MB הרבה יותר טוב מה 1900GT, ההבדל בינהם הוא 300 שקל.... אני גם ככה קונה בקרדיט, אז אם זה כזה הבדל משמעותי מה אתם אומרים, עדיף על ה 1950PRO שיצא? להזכירכם ה1900XT 256MB הוא באותה רמה כמו ה 7900GTX ומבחינת ביצועים בהבדלים של 10% פלוס מינוס עם כל הכרטיסים של SLI וכולי... (הכוונה ברזולוציות נורמליות!!). אז מה אתם אומרים? נראה לי שזה הכרטיס הכי מדהים של השנה.

• 88 תגובות
    • 7.4k צפיות
  21. שלום יש לי מחשב יחסית חדש. אבל כרטיס מסך ישן. בעקרון הוא מריץ לי את כל המחשקים אבל לא ברזולוציות הכי גבוהות. למשל bfbc2 אני משחק על מינימום. מפרט שלי: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950 GT וספק כח HEC400AR-TF אשמח להמלצה לכרטיס מסך שיתאים יותר למערכת הנ"ל בתקציב של 500 שקל. תודה.

22. Started by Xer,

שאלה שעניינה אותי זמן מה האם כרטיסי PCI-E יעבדו על חריצי AGP? כי לפי מה שהבנתי PCI-E זה סה"כ AGP במהירות X16 במקום 4X-8X למרות שזה נשמע לי טיפטיפה מופרח כי יכול להיות שהסטנדרט אחר לגמריי. תודה רבה, ארז.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  23. Started by oitb,

האם הביצועים GTX יותר טובים ומורגשים מהGT או שזה לא מורגש. (לא אכפת לי מבחינה כספית כי יש לי תקציב לשניהם), חשבתי שבעתיד הקרוב אופציה לSLI.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי אני קונה את הכרטיס הזה מחר 8600 GTS ראיתי עליו קצת ביקורות ביוטיוב הוא נראה לי חמוד משהו נחמד אני צריך שיריץ משחקים NFS, PES אולי גם crysis בקטנה.. לא על HIGH.. אבל שיריץ בקטנה מה אתם אומרים על הכרטיס? אני קונה אותו יד שנייה אבל הוא חדש מהניילונים ב-300.. דרך אגב זה הספק שלי: http://www.up2me.co.il/images/59328544.jpg הוא יריץ את הכרטיס מסך??

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. איזה כרטיס יהיה נכון למערכת שמבוססת על מעבד I5 2500 או I7 2600 . אני אעבוד בהתחלה עם תוכנת pinnacle studio 14 ולאחר מכן אשקול לעבור לתוכנות כמו edius או premiere מה חשיבות הכרטיס במערכת זו ?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.