עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים. קודם כל אני צריך את עצתכם לגבי אם בכלל כרטיס מסך זה מה שאני צריך. יש לי מחשב כמעט בן 5 שעבר שידרוגים עם השנים, כרטיס המסך הינו 8800gts שיש לי מהיום הראשון של המחשב. בשנה האחרונה המחשב היה נתקע לי לעיתים קרובות (קרובות יותר וקרובות פחות) - נתקע = תמונה קופאת ומקלדת לא מגיבה אבל סאונד ממשיך להתנגן ברקע לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. רק כיבוי פיזי היה פותר את הבעיה. לאחרונה הוספתי עוד מסך לקונפיגורציה כך שאני עובד עם 2 מסכים ולעיתים מנתק אחד ומחבר את הטלויזיה. אתמול המחשב עשה קולות של גסיסה אחרונה. הוא נתקע מספר פעמים רצוף (פעמיים עם מסך כחול לשניה שהספקתי לראות רק משהו שקשור לזריקת זיכרון מהסטאק אני חושב). ולאחר מכן הוא שווק חיים לגמרי. ז"א אני מדליק את המחש…

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  2. למומחים שלום רב! ברשותי מערכת עייפה: amd athlon 64 x2 4000 dual core DDR2 800 4G ASROK -NFORCE610 9800GT 512 WIN8 64 נכון להיום אני משחק בסטרקרפט2 בלי בעיה, זה המשחק הראשון לאחר שנתיים שלא התקנתי דבר (אוניברסיטה...) והיום התקנתי Company of Heroes 2 , נראה שהמשחק עובד לא רע ב 1600X1024 אך יש לי מריחות בתמונה. ניסיתי לקחת PRINTSCN אבל משום מה כשאני מדביק יש תמונה שחורה ... זה נראה כאילו הצבעים נמרחים בדמויות ובנוסף לזה התמונה בחלקה מתחלקת למשולשים...אני מניח שהמנוסים בתחום יבינו למה אני מתכוון. מהיכן הבעיה נובעת?... תודה!

• 5 תגובות
    • 794 צפיות
  3. הדור הבא עלינו בטובה , AMD נלחמת בחולשות שלה שהם מדייה ומוסיפה תמיכה בצפייה 4K דרך ווינדוס 10 שעד היום היה מוגבל עד 10 mbps לערך הדרייבר של 5700 יכיל Microsoft PlayReady 3.0, שמכיל DRM לנגן סרטים מערוץ נטפליקס יש מכלול של אלמנטים ש- AMD צריכה להתחייב לעמוד בהם hwi notice. frame by frame HDCP 2.2 לפחות אפשרות זאת תהיה דרך HDMI and display port 1.3 ומעלה GPU with at least 3GB vram כל זאת יהיה ניתן לראות דרך Edge browser או Netflix app שידור 4K 25 Mbit/s https://www.guru3d.com/news-story/amd-adds-netflix-4k-support-to-rx-5700-video-cards.html עדיין ישנם שאלות פתוחות : 1. מה קורה עם סדרות קוד…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  4. אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל(בגירסת ה-256Mb). אני יודע שבתקציב הזה עדיף לקנות את ה-1950 PRO אבל לצערי אין אותו בחנות שממנה אני קונה את המחשב. רוב ההמלצות שראיתי בפורום נטו לכיוון ה-7900 gs, אבל לפי רוב ההשוואות שראיתי ב-tomshardware ו-anandtech, דווקא ה-1900 gt עדיף במקצת. בעלי 1900 gt האם בעיית החימום/רעש בכרטיס זה מעיבה על היתרון שיש לו על הכרטיס השני? להשוואות בין הכרטיסים: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2835&p=1 http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=549&model2=584&chart=196

• 11 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by Jules Winnfield,

הבנתי שהכרטיס טלויזיה המומלף הוא: LEADTEK WINFAST TV2000XP GLOBAL + FM RADIO אבל הוא קצת יקר בשבילי ורציתי לדעת מה ההבדל בינו לבין הכרטיס הזה שעולה ב40 שקל פחות: LEADTEK WINFAST TV2000XP ואם תוכלו להוסיף ולכתוב לי למה דווקא הוא מומלץ מכלל כרטיסי הטלויזיה(בתקציב שלו כמובן) תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  6. Started by ToyMan,

כבר כמה זמן שאני לא בטוח אם AMD וNVIDIA מתכוונות להוציא בקרוב או השנה לפחות GTX7XX או HD8XXX? ראיתי כמה כתבות באתר אבל עדיין לא בטוח בקשר לזה.. במידה ולא יצא.. אוליי יש אלטרנטיבה לזוג כרטיסי 1GB HD6870? (במחיר דומה, אמין וללא בעיות מיותרות?) פשוט הדרייברים המעצבנים, מיקרוסטאטר, והבעיות עם הCROSS FIRE נמאסו עלי.

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by Idanp,

יש לי אפשרות להוסיף 200 שקל ולהחליף תX800XL שלי ב7800GT עכשיו איך הכרטיס הזה ..הוא חדש אז פחדתי שהיו בעיות גם איתו מה אתם אומרים

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  8. Started by lior99,

בנתיים אין לה ממש שם אבל מי שיצר אותה ידוע בכך שיצר את הסקריפטים ל 9500 ל9700 ועוד. תיאורטית היא יכולה לקבוע את המהירות המקסימום שהכרטיס יכול להגיע ליבה וזיכרון. היא לא באה בהתקנה רק לעשות unzip. תוכנה נחמדה קלה לשימוש וקטנה מומלץ. כמעט שכחתי את הלינק http://www.ocfaq.com/atitool/ATITool_0.0.12.zip ומי שרוצה דיון עליה ב hard forum http://www.hardforum.com/showthread.php?s=66e6f2f1391067b5b1ff5741d9ed8e0f&threadid=693352&perpage=15&pagenumber=1 אני מקווה שהיא תהיה שימושית לכם כמו שהיא לי.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by erangi,

יש לי כרטיס מסך (GeForce 8400GS) עם שתי יציאות - VGA ו-DVI. הטלוויזיה שלי היא CRT שמנה מהסוג הישן, ללא חיבור דיגיטלי. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. אני לא שואף לקולנוע ביתי באיכות גבוהה, אלא לאפשרות לראות סרטים שממילא עברו דחיסה. שאלותי: 1. האם יש דרך להמיר את יציאת ה-DVI ל-S-Video, בלי לקנות סטרימר או משהו דומה, שיעלה מאות שקלים? 2. האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך זול שישמש רק לצורך החיבור לטלוויזיה, אבל יעשה את זה באיכות סבירה? השאיפה שלי היא להוציא על זה 100-200 ש"ח. היישום הגרפי הכי כבד שאני מריץ הוא Windows 7, כך שאין לי עניין לשדרג את כרטיס המסך הקיים, אבל לא אכפת לי להוסיף אחד זול. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  10. Started by nicirnTAL,

אני צריך לקנות כבל VGA חדש, מכיוון שכאשר אי מזיז אותו טיפה, אני רואה הכל בגוונים תכולים ( ואני רואה שהפלסטיק מסביב לכבל כזה מעוקם ) . מאיפה אפשר לקנות? וכמה זה אמור לעלות? תודה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  11. מה לעשות? אני משתמש במחשב אחר כרגע אבל איך אני מחזיר את המחשב השני שלי לרזולוציה שהמסך יקלוט? כרטיס מסך 250GTS מסך LG2453

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  12. אהלן חברה, הכרטיס הישן בדרכו להמכר FX5700, אני מחפש עכשיו את הכרטיס הבא שלי למערכת שיש לי כעת... Amd athlon xp 2500 @ xp 3000 1024 MB DDR Ga-7vaxp וכל השאר לא חשוב אני חושב.. בעקרון אני לא גיימר כבד, ואני מסתפק הרבה פעמים גם באיכות לא הכי גבוהה במשחקים..פשוט בכרטיס הזה שיש לי כעת היציאת וידאו לטיוי הלכה קפוט אז אני רוצה לשדרג ובדרך לקחת משהו שיביא לי תועלת טובה ביחס לכסף. באפשרותי לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: palit radeon x800gto gigabyte geforce 7600gs asus geforce 7600gs leadtek 7600gs palit 6800gs הבדל המחירים בין הכרטיסים מאוד זעיר הפרשים של עד 30 ש"ח.. אני מחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ומתכנן OC, הבנתי שב7600gs, מאוד קל לעשות את מוד העפרון ובכך להרוויח עוד מהירות וב…

13. יש ברשותי מחשב חדש, עם כרטיס 1950XT ודרייבר7.1, וk-lite ואני רואה סרטים ללא כל בעיה.. הבעיה מופיעה רק בסרטונים שיש למשל באינטרנט, כמו למשל בדף הראשי בנענע יש באמצע העמוד מין פינה שתמיד יש פה סרטון או למשל בדיון פה על crysis הסרטון.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234859.20 כשאני מפעיל את הסרטונים הללו כל הסרט רק ושומעים מוזיקה, אבל התמונה ירוקה וכתומה והכל כזה מרוח ולא רואים כלום הורדתי את הסרטון של CRYSIS והשתמשתי בתוכנה media player CLASIC - תמונה ירוקה media player - תמונה ירוקה בquicktime שנתנה לי הודעת שגיאה - error -2048:the file is not a movie file חח רק בnero7 showtime רואים מעולה.. כאן אין שום בעיה mv2player- גם כאן התמונה ירוקה.. מישהו …

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  14. זה מה שאמר לי מוכר, באחת החנויות בארץ. הדגם של הכרטיס הוא: geforce 9400GT. למה הוא התכוון בדיוק והאם זה יתכן בכלל?

• 9 תגובות
    • 793 צפיות
  15. Started by oren,

איזו חברה עדיפה יותר? המחיר הוא 260 ש"ח לכל אחד מהם ואני מתלבט בין החברות. תודה.

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  16. Started by tevel,

אז יש לי מחשב פנטיום ארבעה מעבד 2.4 משחקים עובדים על המחשב שלי מצויין אבל הכרטיס מסך שיש הוא geforce 4mx ddr לא זכור לי כמה ועכשיו ידוע לי ש ti זה ביצועים מקסימלים נותן יופי יותר למשחק כרטיס מסך פצצה אבל אני רוצה ללכת בכייון הראדון עכשיו יש ברשותי עד 1300 שקל כדי לקנות כריס מסך טוב על איזה אתם אומרים כדי לי? [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים[/glow] ועוד משהו כמה כסף הוא עולה?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by itai_1813,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=33043 עד כמה חזק ומשתלם נחשב הכרטיס הזה והאם כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ולצאת עם כרטיס יותר חזק (למטרות גיימינג כמובן)? תודה!

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  18. הבעיה ככה.. לדוגמא במשחק ספלינטר סל החדש תוך כדי משחק .. כאילו שהכרטטיס אחרי מאמץ גדול המחשב קורס.. הוא קורס ב2 דרכים.. לא דרך קבועה: 1. פתאום אני רואה על המסך מלא פיקסלים בכל מיני צבעים בעיקר ורוד/סגול.. וברקע המשחק עובד אבל עם כל הפיקסלים וזה מתגבר כל מזעור (alt+tab) בשביל לסגור בסיים משימא אך יש לי את אותם פיקסלים גם על השולחן עבודה ומסביב לחלונות ואייקונים וזה מסתדר רק אחרי שאני עושה הפעלה מחדש.... 2. קריסה (ריסט) .. המשחק נתקע.. אני רואה את אוותם פיקסלים ואז הוא מציג לי מסך כחול ועושה ריסט.. מה יכולה להיות הבעיה? המרפט שלי הוא: intel core 2 duo E8500 3.16ghz 64bit mother board: intel MS-7519 p45 4 gb ddr2 cl5-5-5ddr2800 5 Nvidia GeFroce 9800GT 512 Gddr3 נ.ב: אחרי שעש…

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  19. יש לי את המשחק BF 3 לפי הדרישות המינימליות המשחק כן אמור לעבוד לי חלק לפחות על LOW. ברגע שאני נכנס למשחק אפילו הסרטון פתיחה מקרטע לי בצורה מחרידה! הטמפ' של הכרטיס בסדר גמור וגם של המעבד בדקתי הכל כולל הכל והכל בסדר גמור, אני לא מבין מה פה לא בסדר. מישהו יודע מה באמת מפריע, תודה מראש

20. ערב טוב פורום תצוגה אני רוצה לקנות בקרוב מסך דק שטוח ( אני רוצה ללכת על אחד של 17 אינץ ) , התקציב כרגע לא חשוב בגלל שאני רק רוצה לדעת מידע אין לי שום ידע במסכים , איך הם פועלים וגם מה השמות של החיבורים שבהם הם מתחברים אז אני כרגע על ידע של אפסי ביותר אפילו מאורפל עד כדי כך שאני לא מבין בזה רציתי לדעת איזה סוגים יש של מסכים דקים , יש סוגים של מסכים דקים ? יש הבדל ביציאות שלהן ?? מה יותר איכותי ? אם יש למישהו את הזמן ואת ההשקעה אולי להסביר ... או שכבר קיים מדריך על קניה נוחה של מסכים דקים בעברית מומזן לפרסם ולדון על כך

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by Denver,

סדר המחירים שלהם די דומה... אבל ה 2600 תומך dx10 וה7600 מפגין ביצועים יותר טובים... מה עדיף? כעקרון... לא גיימר גדול, אבל בכל זאת משחק במשחקים פה ושם גם חדשים גם ישנים... יותר עדיפות לפוטושופ בעיקר, ועבודה מהירה באופיס הרגיל גם כן....

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  22. יש לי חבר שצריך כרטיס מסך, משדרג ממובנה כנראה של אינטל. די ננעלתי על ה-HD 5570 GDDR5 או GT 240 GDDR5, הקטע הוא שאני צריך אותם (או משהו יותר חזק אם תצליחו למצוא) מחנות בבאר שבע. ספק כוח הוא לא מגבלה (לא בכרטיסים מהטווח הזה), הוא משחק על 1280X1024, על XP ככה שלא משנה אם זה יהיה DX10 או 11. בהצלחה

23. אני רוצה להגיע לרמת אסתטיקה כמו בתמונה כאן: בהתחלה הייתי נעול על Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GV-N306TAORUS E-8GD 2.0 עד שהחלטתי שאני רוצה לשדרג קצת את הנראות והאסתטיקה למשהוא שנראה כמו בתמונה קיים כרטיס מסך 3060 עם RGB? או משהוא ברמה של 3060? עדיפות לכרטיס שנמצא ב tms.co.il אם קיים, תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. שלום, יש לי מסך LCD 20 אינץ' רחב של סמסונג (206BW) משום מה יש לי בעיה להגדיר את הרזולוציה בפורמט של 16:9. בהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק אופציות של 4:3 , מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש והחלטתי ללכת על כרטיס לא יקר ונחמד שיעשה את העבודה בנתיים.. ועוד שנה + לשדרג. התקציב לכרטיס הוא 300 שקל יש לי מסך 20 אינצ של chimei והמעבד למחשב זה q8200 אם זה נותן משהו. אני רוצה כרטיס שיריץ סבבה משחקים לא חדשים כל כך וגם חדשים ברזולוציות לא הכי גבוהות..

• 2 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים