עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lior99,

בנתיים אין לה ממש שם אבל מי שיצר אותה ידוע בכך שיצר את הסקריפטים ל 9500 ל9700 ועוד. תיאורטית היא יכולה לקבוע את המהירות המקסימום שהכרטיס יכול להגיע ליבה וזיכרון. היא לא באה בהתקנה רק לעשות unzip. תוכנה נחמדה קלה לשימוש וקטנה מומלץ. כמעט שכחתי את הלינק http://www.ocfaq.com/atitool/ATITool_0.0.12.zip ומי שרוצה דיון עליה ב hard forum http://www.hardforum.com/showthread.php?s=66e6f2f1391067b5b1ff5741d9ed8e0f&threadid=693352&perpage=15&pagenumber=1 אני מקווה שהיא תהיה שימושית לכם כמו שהיא לי.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  2. Started by erangi,

יש לי כרטיס מסך (GeForce 8400GS) עם שתי יציאות - VGA ו-DVI. הטלוויזיה שלי היא CRT שמנה מהסוג הישן, ללא חיבור דיגיטלי. אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה. אני לא שואף לקולנוע ביתי באיכות גבוהה, אלא לאפשרות לראות סרטים שממילא עברו דחיסה. שאלותי: 1. האם יש דרך להמיר את יציאת ה-DVI ל-S-Video, בלי לקנות סטרימר או משהו דומה, שיעלה מאות שקלים? 2. האם מישהו יכול להמליץ על כרטיס מסך זול שישמש רק לצורך החיבור לטלוויזיה, אבל יעשה את זה באיכות סבירה? השאיפה שלי היא להוציא על זה 100-200 ש"ח. היישום הגרפי הכי כבד שאני מריץ הוא Windows 7, כך שאין לי עניין לשדרג את כרטיס המסך הקיים, אבל לא אכפת לי להוסיף אחד זול. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  3. Started by nicirnTAL,

אני צריך לקנות כבל VGA חדש, מכיוון שכאשר אי מזיז אותו טיפה, אני רואה הכל בגוונים תכולים ( ואני רואה שהפלסטיק מסביב לכבל כזה מעוקם ) . מאיפה אפשר לקנות? וכמה זה אמור לעלות? תודה.

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  4. חשבתי לקנות לאח שלי את הכרטיס הבא PNY GeForce 6800GT 256MB DDR III אייך החברה הזו שווה משהו ? חברה טובה? הכרטיס עולה בחנות 430 דולר COMPUSA אני קונה את הכרטיס בזול קישור לאתר http://www.pny.com/products/verto/performance/6800gt.asp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1358&products_id=8039

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  5. אהלן חברה, הכרטיס הישן בדרכו להמכר FX5700, אני מחפש עכשיו את הכרטיס הבא שלי למערכת שיש לי כעת... Amd athlon xp 2500 @ xp 3000 1024 MB DDR Ga-7vaxp וכל השאר לא חשוב אני חושב.. בעקרון אני לא גיימר כבד, ואני מסתפק הרבה פעמים גם באיכות לא הכי גבוהה במשחקים..פשוט בכרטיס הזה שיש לי כעת היציאת וידאו לטיוי הלכה קפוט אז אני רוצה לשדרג ובדרך לקחת משהו שיביא לי תועלת טובה ביחס לכסף. באפשרותי לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: palit radeon x800gto gigabyte geforce 7600gs asus geforce 7600gs leadtek 7600gs palit 6800gs הבדל המחירים בין הכרטיסים מאוד זעיר הפרשים של עד 30 ש"ח.. אני מחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ומתכנן OC, הבנתי שב7600gs, מאוד קל לעשות את מוד העפרון ובכך להרוויח עוד מהירות וב…

6. Started by tevel,

אז יש לי מחשב פנטיום ארבעה מעבד 2.4 משחקים עובדים על המחשב שלי מצויין אבל הכרטיס מסך שיש הוא geforce 4mx ddr לא זכור לי כמה ועכשיו ידוע לי ש ti זה ביצועים מקסימלים נותן יופי יותר למשחק כרטיס מסך פצצה אבל אני רוצה ללכת בכייון הראדון עכשיו יש ברשותי עד 1300 שקל כדי לקנות כריס מסך טוב על איזה אתם אומרים כדי לי? [glow=red,2,300]תודה מראש לעוזרים[/glow] ועוד משהו כמה כסף הוא עולה?

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  7. Started by ZeppeliN,

המפרט שלי הוא בצד <<--- בעקרון הדברים החשובים הם: P4 3GHz s775 ABIT AA8-3rd Eye (Pcie, s775, DDR2) כרטיס מסך נוכחי : ABIT X600Pro זכרון ראם: 1.5GB DDR2 Twinmos Dual Channel! ספק ג'נרי... בעקרון התקציב הוא 1K אבל אני צריך גם ספק אז.... אם יש חריגה מאוד משתלמת או שכדאי לחכות אז תגידו... אגב, אם לדעתכם לא שווה להשקיע בכרטיס מסך [כשהמחשב עצמו די ישן] אז גם תגידו... תודה אחינו :]

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by itai_1813,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=33043 עד כמה חזק ומשתלם נחשב הכרטיס הזה והאם כדאי להוסיף עוד כמה גרושים ולצאת עם כרטיס יותר חזק (למטרות גיימינג כמובן)? תודה!

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  9. ערב טוב פורום תצוגה אני רוצה לקנות בקרוב מסך דק שטוח ( אני רוצה ללכת על אחד של 17 אינץ ) , התקציב כרגע לא חשוב בגלל שאני רק רוצה לדעת מידע אין לי שום ידע במסכים , איך הם פועלים וגם מה השמות של החיבורים שבהם הם מתחברים אז אני כרגע על ידע של אפסי ביותר אפילו מאורפל עד כדי כך שאני לא מבין בזה רציתי לדעת איזה סוגים יש של מסכים דקים , יש סוגים של מסכים דקים ? יש הבדל ביציאות שלהן ?? מה יותר איכותי ? אם יש למישהו את הזמן ואת ההשקעה אולי להסביר ... או שכבר קיים מדריך על קניה נוחה של מסכים דקים בעברית מומזן לפרסם ולדון על כך

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by Denver,

סדר המחירים שלהם די דומה... אבל ה 2600 תומך dx10 וה7600 מפגין ביצועים יותר טובים... מה עדיף? כעקרון... לא גיימר גדול, אבל בכל זאת משחק במשחקים פה ושם גם חדשים גם ישנים... יותר עדיפות לפוטושופ בעיקר, ועבודה מהירה באופיס הרגיל גם כן....

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  11. יש לי חבר שצריך כרטיס מסך, משדרג ממובנה כנראה של אינטל. די ננעלתי על ה-HD 5570 GDDR5 או GT 240 GDDR5, הקטע הוא שאני צריך אותם (או משהו יותר חזק אם תצליחו למצוא) מחנות בבאר שבע. ספק כוח הוא לא מגבלה (לא בכרטיסים מהטווח הזה), הוא משחק על 1280X1024, על XP ככה שלא משנה אם זה יהיה DX10 או 11. בהצלחה

12. אני רוצה להגיע לרמת אסתטיקה כמו בתמונה כאן: בהתחלה הייתי נעול על Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GV-N306TAORUS E-8GD 2.0 עד שהחלטתי שאני רוצה לשדרג קצת את הנראות והאסתטיקה למשהוא שנראה כמו בתמונה קיים כרטיס מסך 3060 עם RGB? או משהוא ברמה של 3060? עדיפות לכרטיס שנמצא ב tms.co.il אם קיים, תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  13. התקנתי WIN VISTA משום מה יש ירידה מטורפת בבנצ מחפש פתרון לזה.. בAQUAMARK קיבלתי בערך בXP 115 אלף כרגע מקבל 77 אלף הבעיה היא לא בכרטיס מסך הוא מקבל ציון גבוהה אלא הציון בCPU מאוד נמוך סביב ה6K (המעבד שלי E6600@3GHZ ) אמור לקבל סביב ה10K התקנתי דרייברים ללוח מהאתר של אינטל. עודכנו דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של נבידיה עודכן DIRECTX 9C ממיקרוסופט המאיץ לא סתום והכל נראה תקין עוד דבר חשוב בדקתי כרגע סתם משחק והוא מלא ארטיפקטים בAQUAMARK למשל לא היתה שום בעיה אגב גם אין לי דרך למחוק דרייברים כי הם לא מופיעים בVISTA בADD\REMOVE אז זו קצת בעיה תודה למי שיעזור יש לציין שהתקנתי דרייברים המיועדים כמובן לויסטה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  14. Started by huber,

http://en.expreview.com/?p=160 שלום אנשים. כפי שאתם רואים בלינק הבא - בקרוב יוצאים כרטיסי 8800GS. מה שמעניין אותי זה ה 8800GS עם ה 768MB זיכרון. על פניו נראה שהוא יהיה כמעט זהה בביצועים ל 8800GT 512 (פחות ROPS אבל מהירויות יותר גבוהות יותר בליבה, בזיכרון ובשיידר קלוק). השאלה היא אם אוכל להשיגו במחיר זול יותר - האם כדאי? ה 768 מגה זיכרון כדאיים יותר ברזולוציות גבוהות עם AA ו AF גבוהים ככל האפשר?

15. אני קונה מחשב חדש והחלטתי ללכת על כרטיס לא יקר ונחמד שיעשה את העבודה בנתיים.. ועוד שנה + לשדרג. התקציב לכרטיס הוא 300 שקל יש לי מסך 20 אינצ של chimei והמעבד למחשב זה q8200 אם זה נותן משהו. אני רוצה כרטיס שיריץ סבבה משחקים לא חדשים כל כך וגם חדשים ברזולוציות לא הכי גבוהות..

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  16. זה די דחוף, אז אני אודה לכם מראש אם תענו בהקדם יש לי תקציב לא גדול במיוחד למסך, אז אני ארשום לכם כמה התלבטויות שלי ואשמח אם תגידו לי מבין כל אופציה מה הכי עדיף ומה הכי עדיף בכלליות 1. ?19''V.M. Pro1451? או MAG ?19'' 996 PF? 2. Mag 17 CRT 796 FD2 או LG 17 FLATRON F700P 3. אחר(בפחות או יותר אותו תקציב) אני ממש לא מבין במסכים, אשמח אם תסבירו לי ותתנו מילה או שתיים(זה די דחוף,צריך להזמין מחר) תודה

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  17. שלום הכרטסי מסך שלי ללא OC ב60 מעלות במנוחה, כלומר כשאני לא מפעיל יישום שדורש מאמץ כבד [משחקים וכו'] האם יש בעיה ? חם מדי ? זאת שאר המערכת שלי לוח 965p ds3 מעבד e4300@3.1 זכרונות gskill 800mhz cl4 והשאר בטח לא חשוב.. תודה..

18. Started by Legendary_Undertaker,

שלום חבר שלי עומד לקנות מסך 24 או 26, חשבתי על HD4890 1GB או GEFORCE GTX275 בשבילו, אני צריך שני המלצות בנפרד לכרטיס מסך שיש הכי טוב על מסך 24 ו26, להלן T240/T260.

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  19. Started by -CosmicFire-,

אחים שלי אני מחפש משחק LCD שיהיה עד 2000שקל מה אתם הכי ממליצים קניתי את המחשב לפני 10חודשים בערך ואז אמרו לי תחכה המסכים לא טובים למשחקים יקרים מדי וכל מני כאלה שטויות היום אנחנו קונים מחשב חדש ואני מנצל את ההזדמנות לקנות מסך LCD איזה מסך אתם הכי ממליצים מכל הבחינות רזולוציה איכות תמונה ופיקסלים זווית ראיה רחבה וכמובן זמן תגובה קצר... אני מצטער אם הדרישות שלי נשמעות לכם מוזרות פשוט מאז שקניתי את המחשב שלי יצאתי מהתחום של חומרה ומודינג וכו' אז אין לי מושג מה קורה בשטח היום..

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  20. Started by prelly,

שאלות לגבי AA 16Q בקרייסיס מה הם בעצם ההבדלים בתמונה? האם האיכות תמונה תרד או תעלה משמעותית? האם פילטר זה גורם לכאבי ראש? כי לפעמים יש לי כאבי ראש ממשחקי FPS בתודה מראש לכל העונים כרטיס מסך: 8800 GTX ULTRA מעבד: Q6600

• 13 תגובות
    • 793 צפיות
  21. Started by H.I.V,

איזה כרטיס יהיה יותר טוב: 9500פרו ו9800NP שיש לשתיהם מה''צ כמו ל9800 אחרי OC ל9500פרו? האם שתהים יעבדו אותו דבר? או של9800 יש עוד יתרונות עליו?

• 7 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by athi,

איזה redeon מישתווה לgeforce 7950gt האם redeon x1950 pro או משהו אחר ואיך הוא בכללgeforce 7950

• 4 תגובות
    • 793 צפיות
  23. אוקיי יש לי בעיה במשחק שכל פעם שאני פונה לאנשהו במשחק כל המסך מטשטש ואני לא רואה כלום הבעיה פחות רצינית ככל שאני מעלה את הרזולוציה אבל אז הכרטיס לא סוחב הבעיה היא רק במשחק הזה לא היה לי אותה אף פעם עד עכשיו למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 793 צפיות
  24. Started by DakloN,

שלום.. אני מתלבט בין nVidia Based: GeForce 7800 GSX לבין ה- ATI Based: Radeon X1800 XT לא הבנתי מה ההבדל בניהם ומי מתעלה על מי... אז מה יותר שווה לקחת? בין אם בגרסאות ה256MB או ה512MB... תודההה

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  25. Started by monya2007,

אז אני מבין שזה ככה לכולם הורדתי את ה"HOTFIX" באתר שלהם זה לא ממש עזר איך אני משנה את מהירות המאוורר? ראיתי מדריכים באנגלית וזה לא עזר (למרות שאני יודע אנגלית ברמה של שפת אם [בלי מבטא]) מישו יכול להביא מדריך שהוא יותר USER FREINDLY? עם תמונות? נ.ב. מזל שאני קונה לו קירור מים בקרוב 120% ביצה מטוגנת על זה =]

• 6 תגובות
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים