עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. זה מה שההצעה של המחשב נותנת לי לבחור... אני לא מחפש את הכרטיס מסך הכי יקר והכי טוב, אבל בכל זאת שיהיה כרטיס מסך טוב ושיעלה לי משחקים חדשים מישהו שמבין יכול לתת לי שם של כרטיס מסך לפי הדרישות שלי?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  2. Started by darkie,

יש לי בעיה עם הOpenGL כשאני משתמש בדרייברים חדשים משחקים ישנים כמו CS 1.6 וכו' עובדים בצורה לא טובה עם כל מיני ארטיפקטים ומריחות של הטקסטורות וכו' בכל מקרה השאלה שלי אם יש דרך ליצור מין פרופיל של OpenGL ומתי שאני ירצה לשחק משחקים ישנים כמו CS אני פשוט יוכל לשנות את הפרופיל של הOpenGL לגרסא ישנה יותר ולשחק בלי בעיות כי כרגע אני עם CATALYST 3.8 ובשביל לשחק משחקים חדשים אני צריך לעדכן את הדרייבר לגרסא יותר חדשה. אני יודע שיש בחלק מהדרייברים הישנים של NGO יש OpenGL Switcher אבל אני מעדיף להשתמש בדרייברים חדשים של ATI ולא עם כל מיני אופטימיצזיות וכדו'.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  3. Started by Borat,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14911 http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14910

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  4. הכרטיס הוא Radeon 9250 256MB 128Bit של חברת ספיר תומך ב-AGP 8X. הלוח אם הוא INTEL GARIBALDI D850GB . מחיפוש שעשיתי בגוגל הבנתי שהלוח אם תומך ב-4X, אני לא מבין בלוחות אם אבל שמעתי שחלק מלוחות האם בעלי תמיכה ב-4X יכולים "לקבל" גם כרטיס של 8X, האם גם הלוח אם שרשמתי לעיל יכול לקבל כרטיס כזה? עוד שאלה אחת בהזדמנות, שמעתי שההבדל בין 4X ל-8X מבחינת ביצועים הוא לא כל כך ממשי, האם זה נכון ?

• 10 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by tm1988,

רציתי לדעת מה היתרונות של ה-LCD לעומת המסכים הישנים יותר ה-CRT יש לקחת בחשבון שאין לי בעיה של מקום על השולחן, רציתי לדעת מה היתרונות הנוספים של המסך הדק מלבד המקום.

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by moshirez,

.

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by tigerex,

אם כן אז מאיפה כדאי לקנות?

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by Satlan,

חברס כאשר אני משחק FEAR, 1024x768 16X 4X max gfx הטמפ של הכרטיס מסך עולה בעצבנות ... יושבת על 60 זה בסדר ? נורמאלי ? או שעדיף להוריד את ה-OC הקליל?

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  9. Started by shovel_xxx,

אני רוצה להחליף את הכ.מסך שלי 6600 GT בכ.מסך יותר טוב עד 600 ש"ח ( לבינתיים עד שה DX10 יצא ) ומצאתי את ה X800XL הוא יותר טוב ?!? ואם למישהו יש הצעות למשהו אחר שיציע לי בבקשה!!??

10. Started by jambo7,

יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI X550 עכשיו קיבלתי כרטים של NVIDIA אני צריך לחבר את שניהם השאלה האם אפשרי לחבר 2 כרטיסים כאלה מחברות שונות למחשב אחד והאים לא תהיה בעיה של דרייברים תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  11. אהלן חברה, הכרטיס הישן בדרכו להמכר FX5700, אני מחפש עכשיו את הכרטיס הבא שלי למערכת שיש לי כעת... Amd athlon xp 2500 @ xp 3000 1024 MB DDR Ga-7vaxp וכל השאר לא חשוב אני חושב.. בעקרון אני לא גיימר כבד, ואני מסתפק הרבה פעמים גם באיכות לא הכי גבוהה במשחקים..פשוט בכרטיס הזה שיש לי כעת היציאת וידאו לטיוי הלכה קפוט אז אני רוצה לשדרג ובדרך לקחת משהו שיביא לי תועלת טובה ביחס לכסף. באפשרותי לקנות את אחד מהכרטיסים הבאים: palit radeon x800gto gigabyte geforce 7600gs asus geforce 7600gs leadtek 7600gs palit 6800gs הבדל המחירים בין הכרטיסים מאוד זעיר הפרשים של עד 30 ש"ח.. אני מחפש כרטיס שיתן ביצועים טובים ומתכנן OC, הבנתי שב7600gs, מאוד קל לעשות את מוד העפרון ובכך להרוויח עוד מהירות וב…

12. משהו מוכן להסביר לי למה המסך הזה זול כל כך ? http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=117

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  13. i5-11400f B660M-A-D4 16GB DDR4 3200Mhz צמצמתי את הרשימה ל: ASUS TUF GTX 1650 GAMING 4GB GDDR6 DVI HDMI DP GAINWARD GTX 1650 D6 GHOST 4GB GDDR6 HDMI 2xDP PALIT GTX 1650 GamingPro 4GB GDDR6 HDMI 2xDP המחשב חדש (עוד לא התקנתי Windows) אבל הוא לא אוהב את ה-AMD Radeon R9 280X. חיברתי שתי גרסאות שונות של GTX 970 ולא הייתה שום בעיה אז כנראה שהכרטיס הוא פגום (למרות שבמחשב הקודם לא הייתה איתו שום בעיה). המשחקים הם בעיקר Battlefiled 3/4, LoL, CS:GO, Planetside 2, World in Conflict ככה שלא צריך משהו חזק. ראיתי את הGTX 1650 ב1100-1200 אבל יש 4-5 גרסאות שונות של הכרטיס. יש חברה מומלצת או משהו עדיף יותר?

14. היי, נמאס לי מהמסך הגדול שיש לי על השולחן ורציתי לקנות חדש.. אבל מאיפה יהיה לי כסף? אני יודע שזה ממש ממש ממש קצת כסף אבל אני חייב מסך חדש!!! יש לי בסך הכל 500-600 שח!!! ממש תודה רבה רבה מראש!!

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  15. ערב טוב פורום תצוגה אני רוצה לקנות בקרוב מסך דק שטוח ( אני רוצה ללכת על אחד של 17 אינץ ) , התקציב כרגע לא חשוב בגלל שאני רק רוצה לדעת מידע אין לי שום ידע במסכים , איך הם פועלים וגם מה השמות של החיבורים שבהם הם מתחברים אז אני כרגע על ידע של אפסי ביותר אפילו מאורפל עד כדי כך שאני לא מבין בזה רציתי לדעת איזה סוגים יש של מסכים דקים , יש סוגים של מסכים דקים ? יש הבדל ביציאות שלהן ?? מה יותר איכותי ? אם יש למישהו את הזמן ואת ההשקעה אולי להסביר ... או שכבר קיים מדריך על קניה נוחה של מסכים דקים בעברית מומזן לפרסם ולדון על כך

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  16. Started by liav12,

אני יודע רק שזה זמן תגובה, אבל של מה? לי יש למשל 25 במסך

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  17. Started by gggilad13,

יש לי מחשב עם המפרט הבא: P4 1.8 GHZ 256 MB SDRAM G FORCE 2 כרטיס המסך הוא מגבלה גדולה של המחשב בתחום המשחקים והרבה משחקים לא רוצים לפעול בגלל הכרטיס המיושן. אז אני מחפש כטיס מסך שיריץ בצורה טובה את המשחקים החדשים בתקציב של 400 ש"ח +-. תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by Chaos,

מצאתי שילוב משתלם של מחיר זול ואחריות נרחבת. בחנות Comp-IL: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDLTK66GTPPC&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1312 מה אתם אומרים? בנוסף, אם מישהו קנה מהחנות בעבר, או מכיר מישהו שקנה ממנה בעבר, מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית על טיבה, אם זה מותר על-פי חוקי הפורום. בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by meidan,

התקנתי אתמול FarCry ונתתי לו לעשות Auto Detect ל Video Options. ב machine spec הוא מילא very high אבל את כל האפשרויות הוא שם על low. כששיניתי ידנית ל very high אז אני רואה חלקים גדולים במסך שבכלל לא מרונדרים והם שחוריים לגמרי, הטמפ' של בכרטיס הגיעה ל 70 מעלות. המפרט שלי: +AMD64 3000 512 MB DDR400 6800GT

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. מה עדיף שהוא יוציא אוויר [יעיף את האוויר לתחתית המארז] או יכניס אוויר [יעיף אוויר על הכרטיס]? ההגיון שלי אומר שיוציא אוויר, כי גם ככה החום מתרכז על הגריל הפסיבי [GB 9550] וככה זה בכל כרטיס מסך עם קירור אקטיבי, אבל יכול להיות להפך - שיעיף אוויר על הכרטיס.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  21. כותרת כרטיס מסך -עדיפות ל- nvidia geforce או איך שלא רושמים את זה ומך לא משנה יצרנית רק שיהיה שטוח איכותי 19 או 17 אינצ'

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by okarmi,

שלום, חיפוש קצר בזאפ הראה לי שיש הרבה יותר יציאות קיימות לכרטיס מסך ממה שחשבתי. מישהו מוכן לתת הסבר קצר למה משמשת כל יציאה? AVIVO cvbs D-Sub/VGA Dual DVI DVI HDMI HDTV SPDIF S-Video TV Out Video-in VIVO תודה!

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by james23,

או קי זה הולך להיות קצת ארוך אז נא להעזר בסבלנות...... וכן זה קשור לרכישת כרטיס מסך הכל התחיל לפני שבוע בערך כשהמחשב שלי לפתע נתקע, המסך פשוט קפא ולא עזר כלום וכשביצעתי restart המחשב לא עלה כלומר המאוררים פעלו והגיע מתח אבל שום דבר לא עלה אלא רק נשמע רעש שחוזר על עצמו מה hard disk כל זה התרחש שבוע לאחר format , כיביתי את המחשב ניתקתי מהחשמל והדלקתי שוב אחרי 15 דקות התקלה חזרה על עצמה כעבור שעתיים-שלוש ושוב למחרת בבוקר ולכן לקחתי את המחשב הישר לחנות שממנה רכשתי אותו. כשהגעתי לחנות ולאחר בדיקה שכללה רק האזנה לאותו רעש וניתוק CD ממתח נקבע שהתקלה ב HD, ה HD עדיין באחריות אך העדפתי לרכוש חדש כי פשוט לא היה לי סבלנות לחכות .... אחרי החלפה של HD והתקנה מחדש של WIN התקלה נשארה …

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by TheReaper,

אני מנסה לבטל לחלוטין את הAA והAF ואני רק מוצא אפשרות לעשות את זה application controlled ניסיתי גם הATI TOOLS וגם בCCC(שאגב,עדיין גרוע כמו בגרסא 6.X שהיה לי 9250PRO)

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  25. שלום, לא מזמן פירסמתם ידיעה של חדשות כאן באתר על כרטיס מסך מובנה חדש של אינטל הנקרא "..........3000" או משהו אחר.. מישהו יודע? מישהו ראה? עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי. תודה.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.