כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
מאיפה להתחיל ? יש לי כרטיס מסך של hercules (פרטים במפרט מחשב) ברשותי גם טלויזיה 26" sony (בת 6 שנים + ) טלויזיה: כניסה ל21 פינים (מאחורה) + שתי כניסות מקדימה 1. מלבן עם חץ פנימה 2. עיגול עם חץ פנימה כרטיס מסך: 1.כבל כניסה לכבל כבלים\אנטנה 2.חיבור למסך 3.vid in 6/8 פינימ נקבה 4.vid out 6/8 פינים נקבה (vid = video ) אני לא מצליח להעביד את העסק הזה, אני רוצה לצפות בסרטים כאשר אני ישב מול הטלויזיה לצפות בהם עברתי על קובץ הPDF שמגיע עם הכרטיס מסך אך לא כל כך הבנתי מה לעשות למשהוא יש סבלנות לעזור לי לריץ את העסק הזה ? תודה רבה לעונים
-
- 29 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת את כל השלבים בחיבור טלוויזיה למחשב, יש לי כרטיס מסך Inoo3D GeForce3 Ti200 עם יציאת טלויזיה (4 פינים) ו-WinXP ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים!! מאיזו שהיא סיבה אני לא מצליח לחבר את המחשב שלי לטלויזיה..הגדרתי כמו שמוסבר במדריכים לכרטיס המסך שלי(7600GF GT + SVIDEO) אפילו שלא מצאתי מדריך לדריבר החדש שלו. חיברתי מיציאת ה S-VIDEO ליציאת ה S-VIDEO בטלויזיה בעזרת מתאם (היא דיי חדשה אבל לא LCD ) וללא המתאם ליציאת הוידאו הרגילה. חיברתי מיציאת הרמקולים (ירוקה) בכבל מפוצל לכניסות השמע בטלויזיה ניסיתי לעשות את זה בכל ערוצי ה AV במקלט שלי עם אנטנה ובלי אנטנה. לאור העובדה ששני הכבלים שלי אמורים להיות תקינים כי הם בני יומיים יש לי תחושה שמשהו בהגדרות לא נכון והמחשה לא "יודע " שהוא אמור לשדר ב S-VIDEO ולא ביציאת ה DVI השנייה. נסיתי להתקין TVTOOL אבל היא לא עבדה לי(הבנתי שיש בעיות עם ויסטה ואין גירסה חדשה). האם יש …
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך NVIDIA עם יציאת וידאו. הייתי רוצה לחבר את הטלויזיה למחשב כדי לראות בטלויזיה את התוכניות והסרטים שהורדתי באופן חוקי מהרשת. אבל זה מוזר, כי אני לא יודע איך. עם הכרטיס מסך בא מין רכיב שנכנס בצד אחד לכרטיס, ובצד השני יש לו שלוש יציאות RCA אבל אלו לא יציאות RCA כמו שיש בטלויזיה. בטלויזיה יש 2 לאודיו ואחת לוידאו (לבן, אדום, צהוב) ובהתקן שיוצא מכרטיס המסך יש y, Pr, Pb/Av (ירוק, אדום, כחול). המדריך למשתמש לוקה מאוד מאוד בחסר. מישהו?
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הטלויזיה למחשב ויאני לא מצליח... יש לי x800gto2 החיבור בטלויזיה הוא כזה: הכבל: ניסיתי כל מיני הגדרות ב CATALYST Control Center ולא עזר.. פעם אחת הצלחתי להפעיל את זה אחרי שעשיתי swap פעמיים... נ.ב אני מקווה שזה הפורום הנכון... אם לא אזתעבירו... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר "42 LCD למחשב שלי. האם יש צורך בכרטיס חזק או שהHD2400 יספיק? האם התמונה (ממרחק סביר) תהיה איכותית? המחשב אינו מיועד כלל למשחקים!
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר טלויזיה למחשב ורציתי לדעת אם אני צריך תוכנה מסוימת בשביל לגרום לזה לעבוד וגם רציתי לדעת איך אני עובד עם זה.... תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אז ככה יש לי את המסך של דל ה24 אינץ ויש לי בבית טלויזיה רגילה שמחוברת בכבלים לא להתבלבל עם הוט אלה כבלים רגילים אין ממיר או משהו החיבור מהקיר הולך ישר לטלויזיה. האיכות סבירה לא משהו מטורף (כמו הסרטי HD במחשב חח) בקיצור רציתי לחבר את הטלויזיה למחשב חיברתי את המסך בבננה לטלויזיה והאיכות על הפנים כמו כן גם צריך להשאיר את הטלויזיה דלוקה כדי שיהיה אפשר לראות... בקיצור חשבתי על לקנות כרטיס טלויזיה החיבור הוא אנלוגי. למישהו יש המלצות? עדיף למשהו פנימי כדי שאנילא יתחיל להסתבך עם הרמקולים יחובר לי למחשב בעתיד מערכת 5.1 תודה
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
חיברתי כרטיס מסך לטלויזיה ואני רואה את וינדוס מצוין! רק כשאני פותח את המדיה פלייר ושם סרט אז המסך שחור. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי כ. מסך 8660GTS מסך samsung 930B וטלוויזיה LG 26lc2r-tj המסך מחובר DVI לטלויזיה אין כניסת DVI יש רק כניסת D-SUB רגילה... (כניסת מסך אנאלוגי) חיברתי ממיר DVI 2 D-SUB, ומשם כבל D-SUB רגיל השאלה שלי היא כזאת לכ. מסך שלי יש 2 יציאות DVI ויציאה מתפצלת מוזרה שמתפצלת לשטויות ובינהם יציאת קומפוננט איך החיבור יהיה יותר איכותי, dvi 2 hdmi כבל קומפוננט או להשאיר כמו שזה עכשיו? תודה חברים!
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
היי אצלי במסך קיימות 2 יציאות. אחת של DVI ואחת של VGA . אם אני קונה כבל של DVI to HDMI ואז מחבר את המסך לכרטיס המסך (עם החיבור של ה HDMI) יחול שינוי באיכות ? זו שאלה גם כללית יותר בנוגע לשימוש לכבלים ומתאמים כאלו ואחרים ... תודה
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי חיבור SPDIF_OUT (4 פינים כזה) על הלוח אם ועל הכרטיס מסך 3 פינים פינים. עכשיו אני מכין כבל ואני צריך לדעת מה כל פין מהשלושה שעל הכרטיס מסך אומר אני יודע שיש GND +5V SPDIF אבל איזה פין זה כל אחד? יש לי כרטיס מסך של ZOTAC 9800GT תודה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה שלומכם?? השתדרגתי בכרטיס מסך חדש nvidia 9800gt הבעיה שלא חשבתי עליה שהספק כוח שלי סטנדרטי ואולי מדי אפילו לכרטיס כזה.. בעיקרון בספק כוח אפילו אין את החיבור של ה6pin pci-e אבל לא בעיה לקנות מתאם בין molex ל6pin השאלה שלי אם זה כדי? הספק כוח יוכל להחזיק כרטיס מסך כזה? אה ואגב, הספק הוא generic atx 500w אני כבר משתוקק להריץ את battlefield החדש תודה רבה על הייעוץ והעזרה!
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חיברתי לכ.מסך שלי (במפרט בצד) את ה-TV דרך חיבור S-Video. יש תצוגה, אבל הצבע שחור לבן. ניסיתי לשנות ל-PAL אבל עדיין שחור לבן. למישהו יש הצעה איך להפוך אותו לצבעוני?
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
זה הדגם של הכרטיס מסך המדוייק: Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE וזה המפרט שלי: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RADEON HD5850 1TB DDR5 PCIE כרטיס מסך Samsung sh-s223 צורב Fractal R4 מארז Chieftec A-135 650W ספק כוח Thermalright ultra 120 extream 775 קירור למעבד Thermalright hr-01 bolt Crucial SSD Solid Series 128GB CT128M4SSD כונן קשיח SSD Western Digital WD Black WD2002FAEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s כונן קשיח איפה אני יכול …
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם זה אפשרי? אני מתכנן לקנות מחשב עם HD 5850, ואני ראיתי שיש לו 2 חיבורי DVI , עם HDMI אחד ו display port. בטלויזיה יש חיבור S-VIDEO ו RCA. אני יודע שיש מתאמים של DVI to VGA ומתאמים של VGA to composite. האם השילוב של 2 מתאמים כאלה יצליח להראות תמונה בטלוויזיה או שזה אבוד מראש? ואם לא, האם יש דרך אחרת לכך? אולי עם ה HDMI? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, היום רכשתי את כרטיס המסך GTS450 של GAINWARD . ברצוני להעביר SOUND דרך יציאת ה- HDMI ולכן יש צורך בחיבור כבל S/PDIF פנימי מלוח האם לכרטיס המסך. מצאתי היכן לחבר את הכבל בלוח האם שלי אך בכרטיס המסך לא מצאתי את החיבור, מישהו יכול לעזור לי ולמקד אותי ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן...אני מחפש ולא מוצא תשובות כבר הרבה זמן ותהיתי אם יש כאן מישהו שיוכל לעזור לי. יש ברשותי כרטיס מסך 9800GT 1GB...אם אני זוכר טוב הוא של ג'יגהבייט אבל זה לא משנה כרגע. אני רוצה שכאשר אני מחבר את המחשב לטלויזיה שברשותי בחדר(SONY BRAVIA EX402) אני אוכל לשמוע סאונד גם מהמערכת של המחשב וגם מהמסך טלויזיה. מה שקורה כרגע זה שאני שומע סאונד רק מהמחשב. עכשיו אני יודע שכל העיקרון של ה-HDMI זה שהוא מסוגל להעביר גם סאונד..זה לא קורה לי במחשב,למה? שמעתי שיש כבל שאמורים לחבר מכרטיס המסך ללוח אם..(לאיזור כרטיס הקול המובנה) וזה מה שיפתור לי את זה...זה נכון?אם כן למישהו יש הסבר איך עושים עם תמונה של הביצוע והכבל? תודה רבה לעוזרים...! שגיא
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
לכרטיסים שדרושים אספקת חשמל גבוהה ישנו כבל שמתחבר מספק כוח כך הבנתי השאלה שלי היא אם הכבל מתחבר ללוח אם או לכרטיס עצמו מישהו יכול להגיד לי איפה יש תמונה של זה .עד כמה החיבור הזה נפוץ אני מניח שבכרטיסי מכך לשוק הגובה שזוללים חשמל הוא היה נפוץ אם זה נכון ? תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
אם זה אפשרי, האם כל כרטיס תומך בזה? ומה זה דורש מבחינתי? האם התקנת שקע וממיר דיגיטלי נוסף? והאם התוכנה הנלוית מספקת את כל הפונקציות של שלט של ממיר דיגיטלי? איך מחברים ביניהם? ומשהו נוסף: אני רואה כרטיסי טלויזיה במחירים שבין 300-800 ש"ח. האם ההבדלים מתבטאים גם באיכות התמונה או שרק בפיצ'רים הנוספים (רדיו וכו')? והאם בכל כרטיס ניתן להקליט ל-mpeg באיכות סבירה או שאני צריך לחפש את הפונקציה הזאת במפרט של הכרטיס?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי שתי שאלות אחת על direct x 12 (חיפשתי דיון ונמצאו 0 תוצאות בפורום) והשנייה על PCI-E Lanes. 1) יש לי R9 295x2 ואני בעתיד אולי ארצה או להחליף אותו או לשים עוד 290x או 295x2 (הבחירה הזולה יותר). עכשיו אני רוצה לקנות לוח אם ואני רוצה לדעת האם כדי לי לקנות לוח אם עם PCI-E Lanes 32 או שיספיק לי לוח אם עם PCI-E Lanes 16? 2) עכשיו על direct x 12 האם במערכת חלונות 10 (כרגע בחינם) אני אוכל לחבר נגיד Titan z ואת הכרטיס שלי 295x2? אפרופו המליץ לי מנהל בפורום מעבדים פה לפתוח את הדיון הזה.
-
- 12 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לחבר למחשב כמה מסכים בו זמנית (בין 2 ל 4) איך כרטיס מסך אני צריך בשביל דבר כזה? כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות? או האם יש דרך לחבר כמה כרטיסי מסך על אותו מחשב ולגרום להם לעבוד יחדיו? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
אוקי שאלה קצת מוזרה: יש לי 2 מסכים כרגע. אחד LCD 19" ואחד LCD 17". אני רוצה לקנות מחשב חדש. שיוכל להציג תמונה ב- 3 מסכים. אני צריך כרטיס מסך נורמלי למשחקים, חשבתי על משהו כמו 7950. שהוא יחובר ל- מסך 19" ולטלויזיה LCD שאני הולך לקנות. את המשחקים אני אשחק גם מול הטלויזיה וגם מול המחשב (מסך 19") תלוי במצב רוח. ועוד כרטיס מסך שהוא יציג תמונה (רוב הזמן זה דפי PDF או DOC) על עוד מסך (כרגע 17") או שניים (אני אקנה עוד אחד בהמשך) . לצורך זה אני זקוק לכרטיס מסך פשוט משהו בסגנון של 7300. השאלה שלי היא האם אפשר לחבר בלוח שני כרטיסי מסך מסוג 7950 ו- 7300 ולעבוד איתם ביחד?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-