כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מה צריך לעשות כדי לחבר ממיר YES לכרטיס הטלוויזיה, איך בדיוק צריך לחבר ולהגדיר אותו וכו' כדי שאיכות התמונה והסאונד יהיו מקסימליים. ניסיתי בינתיים אגב לחבר בין הDVD-וידאו שלי לכרטיס בSVIDEO וזה מופיע באיכות עלובה, איפה משחקים עם ההגדרות כדי שהתמונה תהיה חלקה?
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך WinFast PX8600 GTS של leadtek, נכון לעכשיו התקנתי אותו עם מערכת הפעלה של win XP 64bit, ( זה מה שיש לי כרגע ) הכנסתי את הדיסק והתחלתי להתקין אותו אבל הפלא ופלא הוא לא מזהה את הכרטיס מסך ( מזהה אותו ככרטיס ג'נרי 14MB), האם זה בגלל גירסת הWIN או שאני לא עושה משהו נכון ? בנוסף באחת ההתקנות קפצה לי הודעה שיכול להיותר שכרטיס המסך הוא לא של leadte, למישהו יש עצה בנושא ? בנוסף לכרטיס יש כבל חיבור לחשמל אשר מתפצל לשניים, האם אני צריך לחבר את שני חיבורי המתח / מספיק רק אחד / א אין צורך בחיבור ? תודה רבה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך GF3 של ASUS ואני רוצה לחבר אליו ווידיאו JVC 4 ראשים, עם איזה כבל אני מחבר מהכרטיס מסך לווידיאו?
-
- 11 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי leadtek ti 4200 vivo מישו יודע איך אני יכול לחבר וידאו ולהקליט מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה להקליט סרט מהמחשב לוידאו. כרטיס המסך שלי (רדיאון, אבל זה לא ממש משנה) מצוייד בחיבור VIVO ובכבלים המתאימים. חיברתי את הוידאו, התחלתי את הסרט במחשב , ולחצתי על REC בוידאו. הקלטתי קטע קצר מהסרט, כדי לראות עם זה עובד. שום דבר. נאדה. האם VIVO מוציא את כל מה שרואים על המסך, כל הזמן? ואם לא, איך אני "מפעיל" את היציאה הזאת? חיפשתי בכל המדריכים ובכל קבצי העזרה של כרטיס המסך, אבל אפילו המילה VIVO לא מופיעה אפילו פעם אחת... מה לעשות? ???
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- שלום. יש לי כרטיס מסך עם יציאת Vivo. אני מעוניין להעתיק את כל קלטות הוידאו שלי (VCR) לדיסקים ע"י העברת הקלטת למחשב. כמו כן קבלתי כבל שמצד אחד מחברים אותו למחשב ומצד שני יש לי 6 כניסות (נקבות). במכשיר הוידאו שלי יש גם מספר יציאות של נקבה. להלן שאלותיי: 1. לאיזה יציאות במכשיר הוידאו שלי מחברים את הכבל? 2. כיון שקצה הכבל שלי מחובר בנקבות וגם היציאות של מכשיר הוידאו שלי הוא נקבות, איזה סוג שלי מתאמים צריך? אני מצרף 2 תמונות: האחת של הכבל שקבלתי והשני את היציאות שיש לי בוידאו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום יש לי קלטות וידאו שאני רוצה להעביר למחשב ואז לצרוב לדיוידי, מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני עושה את זה ואיזה כבלים אני צריך? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של ATI - X800GT עם VIVO ואני רוצה לחבר את הוידאו שלי למחשב למטרות עריכה.. אז יש לי את הכבלים הבאים ואני אשמח אם תגידו לאן לחבר כל דבר: כבל שחור ומשני צדדיו פינים צהובים כבל שחור ופינים בצבעים כחול ירוק אדום כבל שחור נראה לי שהוא S-VIDEO מתאם כסוף פין דו צדדי צהוב יכול להיות שבוידאו שלי אין חיבור S-VIDEO?? יש לי מכשיר די ישן של JVC.. צריך עזרה דחוף...
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. במחשב שלי במקום העבודה מותקן כרטיס מסך של Nvidia quadro 600. לכרטיס יש יציאת DVI אחת ויציאת Displayport אחת. http://www.nvidia.com/object/product-quadro-600-us.html ברשותי זוג מסכים שלהם חיבור DVI וVGA, ורציתי לדעת האם יש דרך לחבר את שני המסכים לכרטיס על מנת לעבוד עם שניהם בו זמנית. מצאתי ברשת את המתאם הבא: http://cable.co.il/sg_product~630120~58~132.htm או: http://www.daganm.co.il/rec/654-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-DISPLAYPORT-%D7%96%D7%9B%D7%A8-DVI-%D7%A0%D7%A7%D7%91%D7%94 האם רכישה של המתאם הזה תוכל לאפשר לי לעבוד עם זוג מסכים בו זמנית, או שכל יציאה יכולה לעבוד בנפרד והן שם רק בשביל "או זה או זה"? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
התקנתי את הכרטיס הנ"ל, אך לא חיברתי עליו חיבור חשמל נוסף (4 פינים), כמובן קיבלתי הודעה שאין מספיק תמיכה בחשמל וה"כוח" של הכרטיס יורד למינימום... עכשיו השאלה שלי מאיפה אני צריך לחבר את החיבור הנוסף הנ"ל כי בכרטיס הקודם שהיה לי לא היה את החיבור הנוסף הנ"ל. האם אני צריך למצוא את החיבור בספק?
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם יש צורך לחבר את הכרטיס הנ"ל לחיבור חשמל 6 פינים מהספק ? (הכרטיס לא מותקן בתצורת SLI , אם זה משנה) .
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס הבא http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=3256&catcode=&AdCat=&parentid=#detailed ב-System Requirements כתוב Connection to the system power supply is required מה זה אומר? אני צריך לחבר מולקס מהספק לכרטיס? אם אין לי מולקס פנוי מה אני עושה?
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום =] יש ברשותי 7600GT, ויחד איתו קיבלתי חיבור שמתפצל לשלושה חיבורים שונים, לטלוויזיה.. כעת, יש לי ממיר של HOT מיותר בבית, אוכל לחבר אותו ולראות טלווזיה דרך המחשב?
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום רבותיי, מתנצל מראש אם השאלה הופיעה, חיפשתי אך לא מצאתי. אני מנסה לחבר טלוויזיית LG 32 אינץ' לכרטיס מסך ATI 4550 כמסך משני (דסקטופ מורחב) דרך חיבור HDMI מה שקורה שכאשר הוינדוז למעלה הטלוויזיה לא מזהה אות כניסה, וכאשר עושים ריסט התמונה משתכפלת לטלוויזיה אבל רק עד שהווינדוז עולה התקנתי את ה CATALYST החדש, שיחקתי עם הגדרות רזולוציה, כלום מפרט: phenom x4 gigabyte ma78gm-s2h ati hd 4550 DVI <- Lg 1960TR HDMI <= Lg 32" hd ready vista 64 premium
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית LCD של LG ויהיה לי גם מחשב נייד של LG (R405 a.c2abe). אני מתכוון שהטלוויזיה תשמש גם כטלוויזיה עם כבלים, וגם כמסך מחשב. איך אני עושה את זה, ומה הם החיבורים הנדרשים? (הבנתי שקומפוננט זה הכי טוב...) תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם ותודה מראש לעוזרים, קניתי כרטיס 8600GT ואחת מהיציאות שלו היא עגולה, שחורה, ובעלת 9 כניסות פינים. די דומה ל-S-Video (ארבעה פינים), אבל חיברתי כבל ולא עבד. אני מכיר את הגדרות הכרטיס והצלחתי בעבר להעביר שידור לטלוויזיה בלי בעיה בכרטיס אחר שכבר שבק חיים. הבנתי שיש יציאות VIVO, אבל בחנות אמרו לי שאין לכרטיס הזה Video-IN ולא אמור להגיע מפצל ה-VIVO בחבילה. האם הכבל S-Video הפשוט שלי מקולקל? האם המוכרים בחנות עובדים עליי? אם הפתרון היחידי הוא רכישה של מפצל כזה (VIVO to S-Video, RCA, Etc), איפה אפשר למצוא אחד? שוב תודה ויום נעים, זוני.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי את הרעיון לחבר למחשב טלוויזיה כמסך שני, קודם כל, רציתי לדעת אם הדבר מתאפשר בכרטיס מסך זה: יש לי 3 יציאות, אחת למסכי CRT, אחת באמצע, שבעזרת מתאם, חיברתי לכבל של הטלוויזיה, ועוד אחת שאני משער שהיא למסכי LCD וכו'. השאלה היא עכשיו איך אני מגדיר את הכל? בדרייברים של ATI עשיתי force detection of my tv screen, ומאז ומתמיד הופיעו לי 2 מסכים ב display properties. ניסיתי עכשיו לעשות extend my desktop, וזה לא עובד. מה אני עושה לא נכון? תודה רבה מראש! נ.ב שמתי לב שבחיפוש לבעיות עם חיבור טלוויזיה לא מצאתי אף לא נושא אחד שקיבל תגובה! אני ממש אודה למי שיוכל לתת את המידע אפילו הכי קטן.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חיברתי את הטלוויזיה ליציאת S_VIDEO, בכרטיס GF4MX והתצוגה ע"ג הטלוויזיה היא בשחור לבן בלבד. נאמר לי שזו בעיה נפוצה, איך אני פותר אותה?
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי מחשב חדש עם הכ.מסך LEADTEK 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם ככ.טלוויזיה?? יש בו חיבור מסוים שאני יכול לחבר את הממיר אליו?? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב, כדי לצפות במחשב דרך הטלוויזיה. יש לי את הכבלים המתאימים, אבל הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא פנימי, ואין לו יציאות (אם בכלל קיים כזה דבר).. מה אני עושה במצב כזה? תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היי חברה.. אז כמו שרשום בכותרת: יש לי בבית טלוויזית LCD ומחשב ניד. עכשיו הבעיה היא שבטלווזיה יש רק כניסת HDMI (אין כניסות VGA ו DVI) . במחשב הנייד יש לי רק יציאת VGA. אני צריך מערך כבלים\קונקטורים , על מנת לחבר בין המחשב VGA ל-HDMI בטלווזיה.. האם זה אפשרי? (לא רק מבחינה פיזית, אלה גם מבחינה שזה יעבוד) - תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אחרי חיבור של הטלווזית LCD במקביל למסך LCD הרגיל (המסך בDVI, הטלוויזיה בVGA) במצב Clone, כשאני פותח ווידאו הוא מוצג רק במסך אחד (המסך של המחשב), ולא בטלוויזיה. איך אפשר לסדר את זה, ולראות ווידאו בשניהם במקביל? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אחרי שהמסך של הסוני לא עובד החלטתי לנות עם מסך טלוזיה אולי זה יעבוד ואז .. בכול מקרה לקחתי טלוזיה 21 אינץ' רגילה וחיברתי אותה שמתי על אי וי ואני רואה תמונה פשוט מאוד מרצדת מטושטשת ולא ברורה מה עושים ? איך מסדרים כזה דבר?
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מהן האופציות שיש לי כדי לחבר לכרטיס מסך גם את המסך מחשב LCD וגם טלוויזיית LCD (חוץ מאופציית ה-TV OUT), ובכלל אשמח לקבל הסבר על החיבורים בכרטיס המסך (למשל TV, DVI, PCI-E?). מה שמו של החיבור שאליו מתחבר מסך המחשב LCD, ובאיזה חיבור ניתן לחבר את הטלויזיה (כאמור, חוץ מ-TV OUT). תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-