עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zaroor,

שלום לכם רציתי לדעת אם אני מחבר את הטלויזיה למחשב איך זה עובד.......האם זה עובד יחד אם המסך הקיים ,ואם משתמשים בטלויזיה במקום מסך איך זה יעבוד התצוגה תעבוד על כל המסך זה במחשב שיש בו יציאת S-VIDEO . מה כשיש רק יציאת VGA שאלה נוספת,יש לי כרטיס GF-6600 PCI-EX נכון לעכשיו מחובר מסך רגיל , אם אני מחבר מסך LCD עם DVI איך עושים הגדרה ל DVI ראיתי בהגדרות שאין בחירה כזאת אולי רק בזיהוי הצג יקבל אפשרות כזאת לאישור ?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by igal_nazar,

יש לי במחשב כרטיס מסך 6600gt ואני רוצה להפעיל סרט מסוים במחשב ולראותו בטלויזיה . הא אני יכול בכלל עם הכרטיס מסך שיש לי ? אם כן אז איזה כבלים אני צריך אם בכלל כדי לחבר מחשב לטלויזיה??

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  3. Started by ruff stuff,

איזה סוג של חיבור אני צריך כדי לעשות את זה . יש לי s video . שאלה נוספת האם אני אוכל ליראות אחרי זה את הדברים שאני מוריד בטלויזיה בלי צורך ליצרוב אותם על דיסק ? אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה מובנת.

4. Started by aquarius,

מישהו יכול להביא מדריך לכך אני לא מצליח להכנס לחיפוש (שגיאה 404)

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. Started by Xiao Xiao,

שלום, יש לי כרטיס מסך פשוט on board עם יציאת למסך VGA, אני מחפש את הפתרון הכי זול לחבר אותו לטלויזיה, אם זה בסה"כ כבל שמעביר ל RCA (בטלויזיה יש רק RCA) או כרטיס מסך הכי זול עם יציאת TV שאפשר להמיר לRCA. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by KoDkOd,

שלום , אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה בשביל שאני יוכל לראות סרטים במסך גדול אז יש לי כמה שאלות [geforce 2 mx 400 ] הגיע לי עם הכרטיס כבל עם בננה צהובה מה אני עושה איתו ? 1) זה אפשרי ?! 2) איך אני מחבר? מה לאיפה ? 3) צריך לשונת הגדרות או להורידת תוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by generalA,

ברצוני לחבר את כרטיס הג'יפה שלי לטלויזיה. יש ברשותי קבל s-video עם 4 פינים זכר משני הקצוות. כאשר בדקתי את יציאת ה- s-vidoe בכרטיס נוכחתי לגלות כי ישנם 7 מקומות לפינים! האם ניתן בכל זאת להשתמש בכבל זה (רק לתמונה)? אפילו אם מוותרים על פונקציות אחרות כי את הסאונד אני מוציא מהכרטיס קול. תודה חברה !

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  8. נכנסתי לפורום מבולבל, עשיתי חיפוש ויצאתי עוד יותר מבולבל (כמה אנשים טוענים שאפשר להעביר אודיו על כבל SVIDEO?!). בסלון שלנו ישנה טלויזיה 21" די ישנה עם חיבור בננה אנלוגי ישן ו-SCART. נכון לעכשיו, הטכנאי של YES חיבר את הכבלים בצורה הבאה: מהשקע של YES למפענח - כבל נחושת מהמפענח יוצאים 3 כבלי RCA שמתאחדים ל-SCART שנכנס לטלויזיה מהמפענח יוצאים 2 כבלי RCA שמתחברים לוידאו וממנו לטלויזיה בחיבור האנלוגי הישן מעבר לקיר, בחדר שלי, יש לי כרטיס Geforce TI 4800SE של לידטק, עם VIVO. אני מעוניין להוציא ממנו תמונה לטלויזיה על מנת לראות סרטים. יש לי אפשרות להוציא מהכרטיס RCA או SVIDEO, אבל אין לי לאן לחבר אותם בטלויזיה או במפענח... דיברתי היום עם YES ואמרו לי שם שיכולים להחליף לי את המפענח…

• 8 תגובות
    • 4.3k צפיות
  9. שלום, על-אף הקיום של מחבר VGA ל-RCA או ל-S-Video, אני יודע שלא ניתן פשוט לחבר מחשב לטלויזיה דרך ממשק ה-VGA. כיצד ניתן לברר לגבי תמיכת כרטיס מסך ב-TV-OUT דרך VGA? המצב הרצוי הוא שמסך הטלויזיה (CRT) יתפקד כמו מסך מחשב, כלומר, הטלויזיה תחובר למחשב בעזרת כבל VGA ל-S-Video ותציג את התמונה של המחשב כברירת מחדל. (ללא צורך להיכנס למנהל ההתקנים של הכרטיס ולהפעיל TV-OUT.) האם זה כלל אפשרי? כלומר, האם הטלויזיה יכולה "לקרוא" את האות של המחשב (VGA)? אני משער רק שלא, אלא היא צריכה אות PAL. נכון? תודה. *** או שפשוט אצטרך לקנות מכשיר כזה? http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15524

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל עובד משחקים תוכות שולחן עבודה רק שאני מפעיל סרטים לא רואים בכלל רק שומעים למה זה? הכרטיס מסך שלי זה ati radeon 9800pro

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  11. Started by night-shadow,

טוב אם מישהו יכול להסביר לי איך אני מחבר את ה NVIDIA GEFORCE 2 MX 200 שלי לטלוויזיה הלכתי לחנות אלקטרוניקה וביקשתי כבל כזה וננו לי משהו עכשיו מה אני עושה שזה יפעל בבקשה עזרו רק לא יותר מדי מסובך כי אני לא מבין כל כך במושגים של חומרה ???

12. Started by shai265,

יש לי יציאת S VIDEO ואני צריך לחבר את לטילוזיה אם יציאות בננות. עכשיו הטלויזיה שלי מרוחקת ורציתי לדעת עד איזה מרחק יכול להגיע הכבל בלי שיירד האיכות???

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  13. שבת שלום- או קיי חברה, אני יודע איך מחברים את המחשב לטליוויזיה באמצעות הכאבל הצהוב, ואני עושה clone (ששתי המסכים יציגו אותו דבר), כלומר, מתי שאני לוחץ על "המחשב שלי " רואים אותו דבר מה שקורה גם במסך המחשב וגם בטלויזיה, הבעיה מתרחשת כאשר אני רוצה לראות סרטים. אני מפעיל סרט, ומה שקורה זה שרואים את התוכנה שבאמצעות אני רוצה לראות את הסרט והכל, אבל החלון שבתוכות אמור להופיע הסרט, בטלויזיה הוא שחור, רואים רק במסך המחשב(ד"א, את הכתוביות רואים בשני המסכים). מה אני צריך לעשות כדי שאראה את הסרט גם במסך הטלויזיה וגם במסך המחשב במקביל? עריכה: אם זה עוזר יש לי כרטיס של nvidia 6800nu עם הדרייוור הכי עדכני.. תודה מראש..

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  14. קניתי מחשב חדש...ורציתי לחבר אותו לטלויזיה. יש לי כרטיס מסך Geforce 7300Gs 256MB חיברתי את המחשב והטלויזיה באמצעות כבל Svideo משני הצדדים.. ועכשיו שאני מחבר למחשב הוא מזהה את הטלויזיה אבל הוא נותן לי לבחור רק צג יחיד כלומר אפשר לראות רק במסך המחשב או רק במסך הטלויזיה ואני לא מבין למה אין את האפשריות האחרות -שכפוול וכל האחרים.... אם מישו יודע..או נתקל בבעיה כזו..בבקשה עזרה.. תודה רבהה לעונים!!

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  15. שלום אני רוצה לחבר את המחשב לטלויזיה (HD ready 32") דרך הכרטיס מסך שלי 9600gt איזה כבל יספק לי את האיכות הכי טובה בטלויזיה? כבל VGA לVGA (כאשר מחובר על הכרטיס מתאם DVI לVGA) או כבל DVI לHDMI? הכבל השני אמור להראות ככה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3500

16. שלום קניתי מחשב חדש... עם כרטיס מסך GFORCE 4 440MX 128MB + TVOUT ורציתי לדעת איך אני מחבר את המחשב לטלויזיה עם הכבל (הצהוב) שקיבלתי... כמו כן, אני אודה אם למישהו יש מדריך בנושא... תודה, טל.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  17. Started by avi2014,

שלום! יש לי x1900 ויש לי avivo שהבנתי שהוא קשור לחיבור לטלווזיה/ממיר.. עכשיו אני רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה בשביל לראות סרטים מהמחשב לטלוויזיה(זה אפשרי??) בכל אופן קיבלתי עם הכרטיס מסך 7000 כבלים ואני ממש לא מבין מי מהם אמור להתחבר לממיר..... מישהו יכול להרחיב על הנושא, תודה!

18. Started by codvir,

שלום לכולם במידה ואני אחבר את המחשב שלי לפלזמה 42 אינץ של גרונדינג בחיבור DVI בין כרטיס המסך לפלזמה אני אראה עדיין איכותי או שאני מאבד איכות? יש לי כרטיס מסך של GAINWARD עם ציפ של NVIDIA 256 MB דגם הכרטיס 6800 FX. תודה דביר

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  19. אהלן, בחדרי ישנם שני מסכים: המסך הראשון, שבו אני משתמש תמיד - samsung syncmaster 206bw 20 אינצ'. המסך השני, שמשמש כטלוויזיה בחדר הנו מסך 32 אינצ' של טושיבה. בכל אופן, למסך הLCD ישנה יציאת RGB. החלטתי שאני מעונייין לחבר את המחשב גם למסך הטלוויזיה עד כאן אין בעיה לוגיסטית, שכן המחשב נמצא בסמוך לשני המסכים, ולכרטיס המסך שלי [מפרט בצד ימין] יש שתי יציאות - ויש לי מתאם RGB, ככה שהכל סבבה. השאלה שלי היא, כיצד אני יכול לחבר את שני המסכים בו זמנית, כך שהמחשב ירנדר תמונה רק לאחד מהם ברגע נתון. כלומר - אם אני רוצה להשתמש במסך המחשב, הוא ישדר תמונה ברזולוציה של 1680X1050 ובלחיצת כפתור השידור יקפוץ לטלוייזיה לרזולוציה של 720P האם זה ניתן? האם מספיק שאחד מהם סגור והשני פתוח ע"מ שהכר…

• 4 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. היי אני מעוניין לחבר את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בסלון בשביל ליראות סרטים... עכשיו השאלה אם יש כבל מספיק ארוך בשביל החיבור? ואיך אני בכלל יכול לעשות זאת? תודה מראש install

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  21. Started by Ac-Boy,

קניתי את הכרטיס של Leadtek WinFast TV2000XP Global ש חיברתי אותו עשיתי הכל נכון התקנתי את הדרייבר אבל שכחתי את הדבר העיקר, החיבור של הממיר לנקודת תקשורת שלו. למי שלא יודע זה חיבור כזה של כמו בורג כזה שמחברים אבל מבפנים יש כזה מחט נחושת דק באמצע. 1.עכשיו אם אני אקנה כבל של זה, זה יעבוד? 2. והאם בטוח שזאת התקלה? כי מה שאני רואה זה מסך כחול מטושטש שאומר את הבעיה הרגילה שכאשר ערוץ לא מראה את תוכנו בהוט. 3. ויש עוד תקלה, שרואים כחול מטושטש כל החיבורים מחוברים, אני אמור לראות תמונה אדומה כאשר הממיר אומר שיש בעיה הכבלים אבל הכל כחול מטושטש..

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by eranir,

אני קונה מחשב חדש כעת, ובהמשך מסך חדש (כנראה dell2007wfp). הייתי מעוניין לחבר את המחשב לכבלים ולראות דרכו טלויזיה. השאלה היא למעשה מה אני צריך לעשות בשביל זה? אני חייב לרכוש כרטיס טלויזיה, או שקיימת גם אפשרות לחיבור נוסף של המסך ישירות לממיר הדיגיטלי? ואם אני חייב, איזה כרטיס לא יקר מומלץ לשם כך?

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by Moty_p,

לא זוכר בדיוק איפה ראיתי שאפשר לחבר לדוגמה ממיר HD ל DVI של הכרטיס מסך ולראות את הממיר במחשב דבר שלא נראה לי הגיוני כי זה דורש כרטיס TV ואם זה כן אז איזה כרטיסים תומכים בזה? והאם זה דורש תוכנה מיוחדת? תודה על התשובות.. ול"ג בעומר בנזונה שיהיה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  24. ןלשחק בפלייסטיישן דרך המחשב האפשרי הדבר?השאלה הקריטית היא מה לגבי האיכות? האם תהיה זהה לאיכות בטלויזיה או שמא תרד פלאים?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  25. Started by gshoshan,

ברשותי כרטיס 4870 חדש עם מתאם DVI-HDMI. לאחר חיבור למסך טלוויזיה LCD של סוני אני לא רואה שום תמונה. מישהו יכול להדריך אותי מה ואיך להגדיר במחשב כך שאקבל תמונה 720P או 1080I?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.