כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה להעיף את המסך ולחבר במקומו טלויזיה יש לי את כל מה שצריך רק רציתי לדעת אם אני צריך תוכנה כלשהי כדי לעשות את זה... ואם כן על איזה תוכנה אתם ממליצים? ד"א הכ. מסך הוא GF4MX אם צריך
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9700pro הטלויזיה רחוקה מהמחשב ויושבת על זרועה ,אין טעם להעביר כבל ... הבנתי שיש מערכות של משדר מקלט כזה אלחוטי. האם זה שווה משהו ????? איך האיכות ביחס לכבל ? מה החסרונות בשיטה זו ? כמה אמור לעלות כזה דבר ? ואיפה ניתן ליקנות ???????????? בתודה, עמית
-
- 3 תגובות
- 968 צפיות
-
-
שלום יש לי יצאת כבלים (מתב) ליד המחשב ואני רוצה לחבר את זה למחשב כדי שהמחשב הייה הממיר שלי והמחשב מחובר למקרן וככה לצפופת בתוכניות אז מה אני צריך ואים זה כיד כי ככה אני מפסיד חלק מהערוצים כי זה לא ממיר דיגיטלי של החברה וגם אני רוצה להעביר סרטים מהמצלמת ויאדיו שלי למחשב אבל באיות הכיד טובה שאפשר אז מה אתם ממליצים? כבר ניסיתי להעביר דרך הכרטיס מסך שהוא GF TI 4200 אבל אני לא מורצה מהאיכות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/1928 איזה סוג חיבור יש לכרטיס מסך זה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש ואני מקווה שיענו לי פה על השאלה יש לי כרטיס מסך שקיימת בו יציאת S-VIDEO. קניתי את כל הכבלים הדרושים כדי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ובאמת וידאתי שהכל מחובר היטב והכל מוגדר טוב אבל עדיין לא מופיע לי כלום על הטלוויזיה. לאחר שוידאתי שבאמת הכל מוגדר טוב, לקחתי את המחשב לטלוויזיה אחרת, מתקדמת יותר, וחיברתי אותו אליה ושם זה עובד! והכל פועל מצויין. אבל למה בטלוויזיה שבחדר שלי זה לא עובד? בטלוויזיה שבחדר שלי יש רק ערוץ AV אחד. לעומת הטלוויזיה שבסלון יש 3 ערוצי AV. וכבר הצלחתי להפעיל הרבה דברים על הטלוויזיה שיש לי בחדר כמו דיוידי וכד' והכל עבד מצויין. עכשיו ברור שהבעיה היא לא בכרטיס כי זה עובד בטלוויזיה אחרת, מישהו יודע אולי מה הבעיה ולמה זה לא עוב…
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי Ti4400 של Leadtek הכולל TVout. איך אני מחבר את הכרטיס לטלויזה? איזה כבל עליי ללכת ולקנות? האם מדובר בכבל אחד? עוד שאלה. כדי לחבר אצלי בין המחשב לטלויזה הכבל צריך להיות 5 מטר . האם זה יפגע באיכות התמונה? תודה רבה רבה רבה !!!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מדובר ב260GTX. אני צריך לחבר לשני חיבורי המחשמל או רק לאחד? מצורפת תמונה. כמו כן, לא עדיף להוריד את הכרטיס קול למטה יותר? ולא כמו שהטכנאי סידר? http://i42.tinypic.com/352hjm1.jpg http://i41.tinypic.com/o08ft0.jpg
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים שבמחשב שלי בטלויזיה בסלון(טלויזית CRT , שלושים ומשהו אינץ' ) אבל אני לא הבנתי איך מחברים, יענ החיבור הכבלים של הכרטיס מסך שונים והכניסות שיש במסך... האם זה בכלל אפשרי לחבר את המחשב למסך ישן כזה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איך אני יכול לחבר את הכרטיס מסך שלי לטלויזיה ? יש לי חיבור TV OUT האם אני יכול לחבר אותו לטלויזיה וזה יעבוד ?יש לי כבלים שבאו אם הכרטיס ATI -9500@9700 PRO יאלהה חברה תעזרו לי .....אני רוצה לראות סרט בטלויזיה דרך המשחב ואני לא יודע מה צריך בשביל זה ואם אני יכול בכלל ...... HELP
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce fx 5500 עם יציאה של S-VIDEO. רכשתי כבל מתאם בין S-VIDEO לכניסה VIDEO בטלויזיה אבל איכות התמונה מאוד ירודה, כמו גם הסרטים/משחקים שאני רואה דרך הטלויזיה.... האם למישהו יש עצה/פתרון לבעיה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום ה LCD שלי מחוברת בכבל בננה צהוב מהכרטיס מסך אל הטלויזיה .. (S-VIDEO) , כבל של 10 מטר של DVI - HDMI עולה 500 שקל ככה שזה לא בא בחשבון להחליף כרגע כבל.. קיצר אני רואה מטושטש ולא ברור , למה זה ? זה אמור להיות ככה ? תודה ..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תשמעו יש לי פלזמה LG HDR. ביום שקניתי תכרטיס מסך 9800GTX שאלתי מזה הדבר הזה SPDIF! אמרו לי ברגע שתצטרך לחבר את המחשב לטלויזיה אתה תצטרך לחבר את הכבל הזה מהכרטיס ללוח אם כדי שהכרטיס מסך ידע להעביר סאונד לטלויזיה דרך HDMI. עכשיו אני יודע איפה לחבר בכרטיס לא יודע לאן לחבר בלוח אם... זה מתפצל ל2 על אחד רשום SPDIF ועל השני Ground איך לחבר ולאן לחבר אני לא יודע אני ישמח אם מישהו יוכל להסביר... וברגע שאני משתמש במתאם DVI לHDMI האיכות תרד ברמה גבוהה ? תודה חן !
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה6600GT של ליטק וכבר תקופה ארוכה אני רוצה לחבר את המחשב לTV אבל כאשר אני מחבר אז יש לי בעיית רזולוציה בTV ואני לא מצליך להתאים אותה לטלויזיה. אני ניסיתי לחבר גם בטלויזיה חדשה של טושיבה 21" וגם בטלויזיה ישנה(בת 10) 33" השאיפה שלי היא לחבר לגדולה יותר אבל בא אין לי חיבור בננה רק 21 האם יש דרך להגדיר את הרזלוציה? ועוד דבר אם אני יחבר לפטופ אז יש סיכוי שהרזולוציה תיהיה כמו שצריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, אבל הנה השאלה: יש לי שני מחשבים עם יציאות VGA בלבד! עכשיו קניתי LCD חדשה שיש בה כמעט כל חיבור קיים: HDMI x 3 VGA (PC) 15Pin × 1 PC Audio in x 1 S-Video:4-pin DIN × 1 Component x 1 Video (RCA) × 1 AV L/R RCA × 2 SCART x 2 אני רוצה לחבר את שני המחשבים ל-LCD, בהתחלה חשבתי לקנות קופסת מיתוג שתתחבר לכניסת ה-VGA בטלויזיה ולשני יציאות ה-VGA במחשבים, כמו זו: http://www.erezadar.com/Products/Products.aspx?catid=209 אבל מישהו המליץ לי לקנות כבל VGA ל-RGB. ואז מחשב אחד יחובר ב-VGA והשני ב-RGB, כמו זה: http://www.amperel.co.il/products/117829 רציתי לדעת מה לפי דעתכם עדיף? מבחינת הרוזולוציות הנתמכות בכל אחד מהם, איכות התמונה שתצא וכו... אם יש לכם פתר…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום כולם חיברתי לכרטיס מסך (geforce fx 5200 מפרט מלא בימין) ליציאת VIVO את הטלווזיה, אבל אפשר לראות רק בsingle display אפשרויות אחרות לא מופיעות כשמעבירים לטלווזיה האיכות סבירה, אבל הצבעים נמרחים והכול ניראה בגווני אדום, ניסיתי לשנות את ההגדות ולא עזר, יש פתרון? אחרי זה ניסיתי לחבר את הממיר ישירות למחשב, אבל הוא נתקע ורק ריסטוט עזר יש אפשרות לקלוט טלווזיה במחשב בלי כרטיס טלווזיה? (הקלטה לא חשוב כרגע)
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד עם כניסת HDMI וטלווזיה עם שקעי RGB האם ניתן באמצעות ממיר לחבר את המחשב לטלוזיה? http://www.cable.co.il/sg_product~620367~84~142.htm האם הממיר הזה יעשה את העבודה? ואם כן איך האיכות תהיה? בנוסף יש לי ממיר YES TOTAL שיש לו בחלקו הקדמי שקע HDMI יש אפשרות שממיר היס ישמש לממיר HDMI לRGB?
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
לחבר את המחשב לטלוויזיה זה קלי קלות, אבל אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלווזיה בסלון כדי לראות ולשמוע דרך מערכת הקולנוע הביתית שלי. עכשיו כדי שלא יהיו חוטים ברחבי הבית אני הייתי רוצה לנצל את מערכת הכבלים של הבית בכדי לעביר את שדר הווידיאו. השאלה שלי אם אפשר בעזרת VIVO שמתפצל לחיבור S-Video להתחבר למערכת הכבלים של הבית, ואז, לחבר את החוט של הכבלים שבחדר שלי לחוט המוביל לסלון דרך קופסת המיתוג. הבעיה שלי היא אם אפשר לחבר את הS-Video למערכת הכבלים של הבית... תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
שלום לכם ! יש לי את הכרטיס המסך GTX560 Ti Super OverClock יש לי את הלוח אם הבא : Biostar TP67+ אני רוצה לחבר את הטלוויזיה למחשב בשביל לראות סרטים . קניתי כבל HDMI , ושמתי לב שהיציאה על הכרטיס המסך שלי היא מיני HDMI , ולא HDMI גדול , ולכן החלטתי לחבר את ה- HDMI ללוח אם . הבעיה , שלא משנה מה אני עושה , אני לא מקבל תמונה בטלויזיה כשהכבל מחובר ללוח אם . מה לעשות ? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום! חיברתי את המחשב לטלוויזיה כך שיציגו את אותה תמונה, אך התמונה בטלוויזיה מוצגת בשחור לבן (או יותר נכון באפור לבן). חיברתי דרך מתאם שקיבלתי עם כרטיס המסך (מתאם מSVIDEO ל3RCA+SVIDOUT). חיברתי את המתאם לכרטיס המסך(GEFORCE 6600) וחיברתי כבל מיציאת Y במתאם לכניסת הוידאו בTV. הטלוויזיה מציגה את מה שקורה על מסך המחשב באפור. חשוב לציין, שבאתחול המחשב, לפני שמופיע מסך ברוך הבא לווינדוס, התמונה מוצגת בצבע (וכך גם כשאני מנסה דרך לינוקס), אך ברגע שהווינדוס עולה, התמונה מאבדת את הצבעים והתצוגה הופכת לשחור לבן. במסך הגדרות NVIDIA בחרתי שהTV תעבוד במצב PAL, וניסיתי לשנות את הגדרות הצבע אך זה לא עזר. למישהו יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי כרטיס מסך דיי ישן (gf2 mx 200) ואין לו יציאה שתאפשר לי חיבור הכרטיס לטלוויזיה. אפשרות אחרת שחשבתי עליה היא לחבר את הטלוויזיה *במקום* המסך, אבל אני כלל לא בטוח שיש כבל שיתאים את החיבור הזה של המסך (לא זוכר איך הוא נקרא) ל RCA. האם יש דבר כזה? במידה וכן, כמה הוא אמור לעלות? תודה
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אח שלי קנה מחשב חדש וכדי לחסוך כמה שקלים הבאתי לו את הreadon 9600 הישן שלי (הוא רק גולש באינטרנט ורואה סרטים ככה שזה אמור להספיק לו). הוא רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה ואין לו LCD אז צריך בעזרת החיבור הצהוב. לקחתי את הכבל של הS-Video שיש לו בקצה יציאה צהובה וחיברתי את זה לטלוויזיה. זה לא עבד אז חשבתי שזה בגלל שהדרייבר לא מותקן כראוי אבל גם אחרי שהתקנתי את דרייבר אני עדיין לא מצליח לחבר את המחשב לטלוויזיה. מה אני לא עושה טוב?
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך X1950 PRO משום מה KSP המטומטמים לא נתנו לי כבל לטלויזיה לחיבור, עכשיו מאוחר מדי לבקש,לא משנה, שמתי לב שהחיבור של כרטיס ATI שונה מאלה של NVIDIA,כי יש לי מלא כבלים כאלה אבל של ATI אין לי אז איזה כבלים יש לחיבור בין כרטיס מסך של ATI לטלוויזה,ואיך מחברים את הסאונד גם, זה בא ביחד? ויש כבלים טובים יותר או טובים פחות או HD וכל הדברים האלה?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום אנשים למישהו יש נסיון עם חיבור מחשב לטלויזיה רגילה ופשוטה 29 אינצ'? האם ניתן במצב כזה לוותר על צג ולראות בבירור כיתוב, כגון מסמכי וורד אקסל, קריאת דפי אינטרנט, או שזה לא אפשרי עם ציוד כזה. יש לי בטלויזיה כניסת S-VIDEO אני שוקל לוותר על הצג ולהחליף כרטיס מסך הכולל יציאת טלויזיה ולהעביר הכל לסלון, הענין שאין כרגע בידי כרטיס שתומך ביציאת טלויזיה ולא אכול לבחון זאת אז לפני שאני משקיע... מדובר בפנטיום 3 עם כרטיס מסך ישן אם למישהו יש נסיון כזה אשמח מאד אחרת איאלץ פשוט להסתבך עם נסיונות תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני כבר שאלתי את השאלה הזאת אבל לא קיבלתי תשובה מלאה. יש לי כרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256MB ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה וכל מה שאני רואה במחשב יופיע על הטלויזה. לכרטיס יש VIVO וחיברתי את את הכבל (RCA הצהוב) בינהם (ובדקתי שבמתאם כתוב יציאה ולא כניסה) ולא מופיע כלום בטלויזיה. השאלה מה להגדיר במחשב??? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום , לפני שבוע התקנתי דרייבר לכרטיס מסך (7600GT) ויש לי בעיה עם החיבור של המחשב למסך הטלויזיה. לפני ההתקנה של הדרייבר היו לי שניי אפשרויות : 1. לחבר את המחשב לטלויזה בצורה שגם במסך המחשב וגם בטלויזיה יראו אותו דבר 2. שיהיו שני מסכים נפרדים ולמסך הטלויזה אני מיבא את חלון הסרט (בכך שאני גורר את החלון מחוץ למסך המחשב) עכשיו , לאחר ההתקנה של הדרייבר, אני יכול לעשות שבשני המסכים יראו אותו דבר, או שהוא חוצה אותו ומראה חצי מהמסך במחשב וחצי מהמסך בטלויזיה... איך אני מחזיר את זה לאפשרות הקודמת שיהיו שני מסכים נפרדים ? מצורפת תמונה של האפשרויות שקיימות עכשיו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-