כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
יש לי בחדר את החיבור של ה-TV וה-RADIO.. לשם אני מחבר את הכבל של הכרטיס נכון? אם יש לי HOT אז אני אקבל איכות טלוויזיה טובה? או שזה תלוי באיכות הכרטיס? אם זה משנה באיכות הכרטיס אז אני מוכן להשקיע עד 500-600 ש"ח.... זה נראה לי מספיק... מה ההבדלים בין סוגי הכרטיסים? תודה לעוזרים....
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
אני רואה שצצים כל מיניי נושאים ובסופו של דבר הם תמיד מסתיימים ב מה יותר טוב מכרטיסיי הHIGH END. אני אומר,עזבו אתכם הטבלעות. בואו נעשה השוואה בעצמנו,מסודר,בלי לריב,כמו שצריך. כל מי שרוצה להצטרף שיוריד את הדמו של LOST PLANET http://www.gamershell.com/download_19164.shtml תשימו הכל על HIGH בDX9 ואת הצל על MEDIUM ברזולוציה 1280X1024 כמובן לא לשכוח לשים AF X 16 וגם AAX4. ואז תעשו בדיקת ביצועים ותתנו לזה לרוץ עד שזה יגיע בחזרה להתחלה. שזה מגיע להתחלה שוב,תעשו SCREENSHOT ותביאו לכאן מה הFPS הממוצא שלהם בSNOW ובCAVE. בואו נשים לריבים סוף ובלי לחרטט!! לשים הכל על גבוה,ולהביא תמונה אחריי שזה מגיע חזרה להתחלה! זה ירשום FPS ממוצא. לא לעשות OC! הכל צריך יהיות בסטוק! תודה…
-
- 104 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
שלום לכולם , רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון גרפי זמין לעומת ייעודי יש לי כרטיס 7950GT ובפרטי מערכת (ווינדוס 7) רשום לי זכרון גרפי זמין MB1535
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מתקין דריברים לכרטיס מסך המסך פתאום לא עובד(No Signal) אמממ המסך L922A NU כרטיס מסך Geforce 7300GS
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש עוד כמה זמן ויש לי מלא התלבטויות בין כרטיסי מסך יש המלצות לכרטיס עד 700~900 שקל בערך? תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי 9800GT. יש לי בעיה שכאשר אני משנה בלוח בקרה של ניוידיה למערך SLI כל המשחקים מקבלים צבע אדום מרוח כזה, גם בסרטים שאני מפעיל. אני התקנתי את הדרייברים אין ספור פעמים ושום דבר לא עוזר .חשבתי שזה תקלה באחד הכרטיסים לקחתי לבדיקה והם נמצאו תקינים ,זה קרה לי בעבר והתקנתי את הדרייבר החדש וזה הסתדר עכשיו שום דבר לא הולך אני לא יודע מה לעשות מקווה שתתנו לי כיוון.תודה.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס HD 4870 512MB של סאפייר בזמנו שקניתי היה הבדל במחיר בין ה 512 MB ל 1GB וכיום ה 4890 עולה כמעט במחיר שקניתי את ה 4870 שלי בלי קשר סתם לדעת מה ההבדל בגודל זיכרון האם זה משמעותי? או זה לא ממש משמעותי מתי זה יבוא לי לידי ביטוי ההבדל?(יש לי 4 ג'יגה זיכרון בווינדוס XP שמזהה רק 3.25)
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
אני יודע שהם לא באותו טווח מחירים אבל איך הכרטיסים הללו בהשוואה אחד מול השני?
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל בהתחשב בזה שיהיה לו מחשב חזק, עם QUAD זיכרון ולוח אם איזה משני הכרטיסים עדיף: הGDDR2 עם 1G זיכרון או הGDDR3 עם 512 זיכרון נא לקחת בחשבון שאני אבחר כנראה בדגם של Zotac שמגיע עם הZONE תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המחשב הוא ibm thinkpad 570 (ישן) אני לא מצליח למצוא לו דרייברים! כל מי שעזור יבורך
-
- 6 תגובות
- 611 צפיות
-
-
רואים כאילו המשך על המסך השני ,או שפשוט רואים כפול?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קיבלתי 712 ב VOODOO3 עם 800X600 ו16ביט צבע, זה סביר??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשאני עושה Summary לחומרה דרך התווכנה, כתוב לי ככה Display: VIDEO ADAPTER ATI Radeon Xpress 200 (RS 3D ACCELERATOR ATI Radeon Xpress 200 (RS מתחת לMotherboard כתוב לי ככה: Motherboard Chipset ATI Radeon Xpress 200, AM אז ככה, אני קניתי כרטיס מסך ATI Radeon X300. מובנה בלוח אם. השם של הכרטיס מסך לא מופיע באף אחד מדפי הסיכום של EVEREST. לפי הנתונים למעלה של התוכנה, האם יכול להיות שכן יש לי כרטיס מסך X300 אבל הם כותבים לי Xpress 200? או -אמור להיות כתוב X300 איפשהו ואם כן אז איפה? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 591 צפיות
-
-
ייעוד: הרצת משחקים על רזולוציית FULLHD, עדיף עם AA ופילטרים. מפרט המחשב כרגע כמפורט בצד. (עובד עם WIN7, 64BIT אז עדיף משהו שתומך בDX11, אבל לא חובה) אין העדפה לATI או NVIDIA. תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
וכרטיס מסך של gainward Geforce 4 Ti4600 , וואהו הם מגיעים כמו חבילות ליגו ענקיות , והם מספקים בכל חבילה 7 דיסקים , ובתוכם משחקים ! . החבילה של Gainward מכילה גם כרטיס של חיבור DV - firewire למחשב . הם מפלצות , מגיעות כמו ייצורים מוזרים עם כל הצלעות קירור שלהם. הכל בשביל מחקר בגראפיקה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]Text[/glow] מאז שעברתי לW2K אני לא מצליח להתקין את הכרטיס טלוויזה שלי FLYVIDEO98 למרות שאני מנסה להתקין דרך הדריברים העדכניים ביותר אני תמיד מקבל את ההודעת שגיאה הבאה (מצורפת למטה) - מה הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס גרפי חלש בכוונה (התכנון הוא לשדרג בעתיד הלא רחוק מדי, אז לא הייתה סיבה להשקיע הרבה כסף כרגע) הכרטיס הוא geforce 7300 LE , כמובן PCI-E. אני כבר לא זוכר אם בהתחלה הכל היה בסדר. אבל אני יודע שלאחרונה כל קובץ ווידאו שאני פותח במחשב, ולא משנה באיזו תוכנה איך הקובץ קודד ועל איזה מסך זה. הקובץ יוצא אדמומי למדי. ניסיתי לשנות את כל ההגדרות שיכולתי לחשוב עליהן ובלי שינוי, עדכנתי דריוור וגם לא היה שינוי. כשהעברתי את ה saturation ל0 זה לא היה שחור לבן, אלא יותר לכיוון חום ושחור לבן. ולא שחור לבן נטו. הבעיה גם מתרחשת רק בקבצי ווידאו. במשחקים ובכל יישום אחר הצבעים בסדר גמור. אשמח לכל עזרה בפתירת הבעיה.
-
- 9 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום... אני רוצה לשאול איזה כרטיס מסך הכי כדי לי לקנות וגם באיזה חברה הוא יהיה כי שמעתי שיש הבדל בין החברות תודה....
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע מחשב שמשמש כמחשב שמחובר לטלוויזיה בשביל נטפליקס וכדומה. התצורה כרגע לוח אם GA-H81M-S2H עם כרטיס מסך מובנה INTEL4400 מעבד Intel i3 4160 בשביל הצרכים האלה הוא מסתדר ועושה עבודה סבירה. עם בוא הקורונה והסגר הוא נהפך למחשב למשחקים של הילדים מדי פעם - כרגע פול טיים מיינדקראפט ומדי פעם מצליח קצת פורנייט. שומעים את המעבד "נקרע" לפעמים . איזה כרטיס מסך אני יוכל להוסיף במסגרת תקציב יחסית מצוצמם שיעשה למחשב חיים קלים יותר? זה לא מחשב שמשחקים בו יום יום אלא בעיקר בסופ"ש. תודה
-
- 4 תגובות
- 955 צפיות
- 1 follower
-
-
היי היכן אני מוריד את הדריבר הנכון שהתוכנה PhysX_FluidMark_v1.0.0 תעבוד? זה נותן לי את מה שיש בתמונה... אני כרגע עם כרטיס מסך 88GT OC ודריבר 178.24 הוא כולל PhysX? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מתי כבר נראה את הRadeon9700 בחנויות בחו"ל ואז בא"י?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יומיים לפני ההשקה הרשמית, אנו מציעים לכם הזדמנות להתרשם מקרוב מכרטיסי המסך המלהיבים והחדשים של AMDלכתבה
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
- 3 followers
-
-
טוב אז השאלה מופנית לכל בעלי הרדאון ולמי שמבין הנהלת האתר במיוחד אם תוכלו לעזור לי ....אז ככה אתמול חבר שלח לי לינק לאתר של קטעי וידאו מצחיקים אני נכנס לוחץ על הסרטון ופתאום הוא נפתח לי באיזה 5 צבעים חשבתי שזה ככה אני אומר לחבר שלי לא מבינים כלום אומר לי מה אתה מדבר עכשיו יש לו כרטיס מסך שלnvidia 6600 ולי של רדאון ati x850xt יש לי את הדרייבר הכי עדכני כולל ccc מה שלא ניסיתי לא עבד לי צבעוני עד שהסרתי את הדרייבר הכי עדכני והתקנתי את הדרייבר שהגיע עם הכרטיס מסך שהוא 5.1 לעומת מה שיש לי 5.13 הפלא ופלא עבד בצבעוני עם הדרייבר הישן, תעזרו לי בבקשה לפתור את התעלומה אתם מוזמנים לנסות קחו קישור http://www.killsometime.com/ אני מודה לכל מישיעזור במיוחד לצוות האתר אם יוכלו לעזור לי …
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אשמח לעזרה די דחופה, יש לי מחשב i5 שעבד מעולה, יש לו מסך גדול, תצוגה חדה וברורה. לפני כמה ימים הבאתי אותו לטכנאי ע"מ לפרמט אותו.(כדי להתקין ווידוס מעודכן) מאז הפירמוט התצוגה מטושטשת, ואין אופציה מתאימה לשנות את זה בהגדרות תצוגה. ניסיתי לעדכן דרך מנהל התקנים אבל כתוב שההכי מעודכן כבר מתוקן. הבנתי שאולי זה קשור לדרייבר? איך מעדכנים אותו? ניסיתי לחפש בגוגל. לא מצאתי. (תוכנה שמצריכה כרטיס גרפי טוב כמו google earth שעבדה מצוין לפני הפירמוט, כותבת לי שהכרטיס גרפי לא טוב בשביל התוכנה, משהו כזה) צילומסך מההגדרות: (המסך 21 אינטש) מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 949 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מצאתי בשום מקום ביקורת על כרטיסי pci express עם מישהו יודע דברו
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-