עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by spirit,

יש בכרטיס 2יציאות: 6+8,ואין לי מתאם 8 פיניםחיברתי במקום 8 -6 האם יש בעיה עם זה?

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by Oriz,

היום סוף סוף הגיע החלק האחרון (כמעט) של המחשב החדש ואני יכול סוף סוף להפעיל אותו (כמובן אחרי שתענו לי פה על שאלה אחרונה) :jump: למי שלא ניחש, החלק האחרון הוא הכרטיס מסך (6800GT PCIE של leadtek) ואני לא ממש בטוח איך לחבר לו את החשמל, אז ככה... עם הכרטיס הגיע מפצל כזה שצד אחד שלו מתחבר לכרטיס ובצד השני יש 2 חיבורים למולקסים, אבל אני לא יודע אם צריך לחבר את שניהם או לא (בנתיים חיברתי אחד ואני מחכה לתשובה לפני שאני מפעיל את המחשב), אני בטוח שיש פה המון אנשים שיודעים אז בבקשה, תענו מהר כי אני כבר מת להפעיל אותו, תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  3. שלום חיברתי כבל S-VIDEO מהמתאם שמגיע עם הכרטיס מסך לטלביזיה, לכניסת SVIDEO בטלביזיה. בכל ה-AVים השונים בטלביזיה רוצים את התצוגה של המחשב יפה, רק בשחור לבן מותקנים הדרייברים האחרונים של NVIDIA עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה, תודה

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by 3p,

היי, אני מתכוון לקנות 8800GTS 320 או 640 עוד מספר ימים. בנוסף למסך הרגיל שלי רציתי לחברת את המחשב לטלוויזיה בחדר שינה שלי, הבעייה היא שלטלוויזיה כניסה אנלוגית אחת (הכבל הלבן שהממיר מתחבר אליו). יש לי ממיר של הוט שמתחבר לטלוויזיה. יש למישהו מושג איך אפשר (אם בכלל אפשר) לחבר את המחשב לטלוויזיה?? חשבתי אלי אפשר לחבר את המחשב לממיר...

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  5. Started by nir_varon,

שלום לכולם, יש לי כרטיס geforce 9500GT שאליו חיברתי שני כבלים. אחד למסך LCD של המחשב עם כבל DVI ובנוסף חיברתי עם כבל HDMI לטלוויזיה. יש לי טלוויזיה toshiba LCD עם שני כניסות של HDMI שאני מחבר את הטלוויזיה עם כבל RGB רגיל למחשב אני יכול לראות לבחור את התצוגה של הטלוויזיה משום מה שאני מחבר עם HDMI אני לא רואה כלום לא דרך המחשב (כלומר הוא לא מזהה שחיברתי משהו לHDMI... בDVI רואים רגיל) ולא דרך הטלוויזיה. זה הכבל שאני משתמש בו: http://exp.shopy.co.il/products/110518 אשמח לעזרה כלשהי אם פספסתי משהו בחיבורים או בהגדרות... הורדתי Driver האחרון של nvidia ואני משתמש בnvidia control panel. כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי נסיון עם חיבורי HDMI בכלל...

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  6. Started by ZacNaboot,

חיברתי את הטלווזיה שלי לכרטיס באמצעות כבל HDMI עכשיו אני מקבל רק תצוגה אבל לא צליל, יש לי כבל קטן שמצורף לכרטיס אבל צריך לחבר אותו ליציאה שנקראת spdif בלוח אם אבל הבעיה פה שביציאה שבלוח אם שלי יש בה 5 פינים והכבל הקטן שבא מהכרטיס יש לו רק שני חוטים איך אני מחבר את הכבל הזה כמו שצריך??

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  7. Started by tulip42,

אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by esaly,

היי אנשים! אני צריך עזרה בחיבור המחשב לטלויזיה לצורכי צפייה בסרטים על גבי המסך של הTV יש לי בטלויזיה יציאת RCA ומהכרטיס מסך קיבלתי בבאנדל S-VIDEO לRGB....מישהו יודע מה אני אמור לעשות? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by MODI,

קיבלתי כבר כזה שמתחבר לחיבור השחור הזה (ד"א אני שמוק שלא מבין במחשבים פשוט הכ. מסך האחרון שהיה לי זה GF4) ואליו יוצאים 3 RCA נקבות, אדום, כחול וירוק איך אני מחבר את זה לטלוויזיה?

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by davidreznic,

שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל ולטלוויזיה שלי (CRT) יש חיבורי COMPOSITE וכניסת S-VIDEO. עם הכרטיס קיבלתי כבל שבצד אחד זה SVIDEO והצד השני מתפצל ל-3 בננות כחולה (כתוב עליה Pb out), ירוקה (כתוב עליה Y out) אדומה (כתוב עליה Pr out) מה אני עושה ??? תודה

11. שלום יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 5700 ומסך חדש DELL U2715H המטרה שלי להגיע לרזולוציה המקסימלית, ששניהם אמורים לתמוך בה 2560X1440 לכרטיס המסך 3 חיבורים: DVI, VGA, HDMI למסך יש DP, miniDP , HDMI המסך סופק עם כבל miniDP to DP אבל חיברתי HDMI to HDMI הרזולוציה כרגע היא 1680X1050 1. האם זה קשור לכבל HDMI? 2. מה לעשות כדי להגיע לרזולוציה מקסימלית? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Yarinz,

האם משתלם לחבר 3GB 7970 עם 6950 1GB ? האם יהיה שיפור בביצועים ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  13. Started by the terminator4,

יש לי מסך חדש chimei 19, חיברתי את המסך לכניסה שנמצאתי למעלה במארז אבל יש עוד אחת למטה נראה לי מהכרטיס מסך אז לשם אני אמור לחבר את המסך?זה חיבור הDVI? ??? שאלה מוזרה

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  14. Started by ruff stuff,

מה הם היתרונות שלו לעומת מסך שאין בו חיבור dvi והאם שווה להשקיע במסך עם חיבור שכזה? תודה.

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  15. Started by ilanit,

היי, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון.. בכל מקרה יש לי כרטיס מסך חדש של geforce 9800 GT עד היום הייתי בחיבור רגיל לכרטיס המסך הקודם עם מסך LG 1970 HR אבל כיום התחברתי עם DVI כי אין לו יציאה רגילה..בקיצור, זה נראה זוועה...כואב בעיניים והאיכות ממש לא חדה כמו קודם.. .משהו לא ממש מסתדר לי..ולפי הבנתי DVI אמור להיות יותר חד וטוב..אז מה בדיוק הבעיה?? :-\ צריכה להוריד משהו? לעדכן? לסנכרן? לקנות כבל חדש?? כי על הכרטיס יש 2 כניסות ואני מחוברת לשחורה ולא ללבנה כי ללבנה הכבל לא מתאים... רעיון למישהו? :-[ תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by yossi00,

שלום, מה ההבדל בין שני החיבורים DVI ו HDMI? למשל, HD5850 מגיע עם חיבור HDMI וחיבורי DVI בעוד שהכרטיס HD5970 מגיע רק עם חיבורי DVI. מה זה אומר? (חוץ מהעובדה ש HDMI כולל גם אודיו) HD5850 טוב יותר מ 5970? אשמח להסברים. תודה.

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. Started by shahar1987,

שאלה יש לי WIN 7 וכרטיס מסך של geforce 8500gt חיברתי כבל של DVI לHDMI שלי בטלוויזה יש תמונה אך אין סאונד מה אני אמור לעשות בשביל שיהיה סאונד ? איזה כבל אני אמור לעביר ולמה זה לא מעביר סאונד ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by OferS16,

שלום, יש לי במחשב את הכרטיס HD 6870 בעל 2 חיבורי DVI ובכל זמן השימוש שלי היה מחובר רק מסך אחד, היום ניסיתי לחבר מסך שני לחיבור DVI השני ואני לא מקבל שום סיגנל ממנו וגם כשאני מנתק את המסך מהחיבור הראשון ומעביר לשני אין שום תגובה, החיבור הזה עבד בעבר אך לא היה בשימוש כבר כמעט חצי שנה. האם יש דרך כלשהיא לגלות האם החיבור מת או שזה עניין של דרייברים\הגדרות\וינדוס.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אני לא מצליח לחברת את המסך דרך יציאת DVI , אין סיגנל המדובר בכרטיס מסך ati X550 מסך LG W2242T לוח אם abit il9 pro ניסיתי כמובן כבר את כל הפתרונות כמו להחליף כבל , VGA עובד הבנתי שזה בעיה שכיחה בחיבור DVI קראתי בכל מיני מקומות שאולי צריך לשנות משהו בביוס . אם למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. שלום יש לי כרטיס מסך מובנה Radeon HD320 על הלוח אם - GA-MA78GM-S2H הכרטיס עוד מעולה ואין בעיות מיוחדות החיבור VGA עובד אחלה אני רוצה להשתמש בחיבור DVI אבל ללא הצלחה - לא מקבלים משם שום סיגנל אני צריך לשנות משהו, לעשות התאמה כלשהי? אני לא מצליח למצוא אתה הסיבה לזה תודה, ניר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by alia,

אני עומד לרכוש את הלוח הזה:asrock 945g-dvi http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm עם הלוח מצורף מתאם pci-e to dvi-d האם אקבל חיבור דיגיטלי אמיתי? (בשימוש עם הכרטיס מסך המובנה) ברשותי מסך lcd+dvi תודה מראש

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  22. Started by KINGMAX,

שלום לכולם , בדיקה שעשיתי ראיתי בכרטיסים מקצועיים חיבור יציאה בשם dvi-i . הבנתי שחיבור זה הוא גם אנלוגי וגם דיגיטלי (בניגוד לחיבור dvi-d שהוא רק דיגיטלי) . רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך עם dvi-d לכרטיס כזה והאם חיבור כזה (dvi-i) טוב יותר מאשר dvi-d? דרך אגב מצאתי שרק במסכי ה hi-end של eizo יש חיבור כזה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by desegel,

שלום מומחים יקרים :-) רציתי לשאול איך ניתן לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כך שלא אצטרך מסך מחשב. ראיתי שיש שם יציאת S-Video שגם נמצאת בטלויזיה - אך יש עם זה כמה בעיות: 1. ניסיתי לחבר לפטופ עם SVIDEO לטלויזיה וזה לא עבד, לכן אני לא בטוח שזה גם יעבוד. 2. איך אני אגדיר דברים ב-Windows בכדי שזה ינתב את הקלט לטלויזיה - אם אין לי מסך לראות כלום? כמו כן אולי למישהו יש ניסיון בטלויזיות LCD כדי באמת לשנות את ה-input מהטלויזיה למחשב? יש שם אפשרות לשנות את ה-mode ל-PC, אך זה מוזר כי איך הוא יודע מאיפה ה-PC מתחבר אליו... (אין בטלויזיה אפשרות לשנות ל-S-VIDEO) המון תודה!!!! --- לגבי העניין עם הלפטופ, אולי מישהו יוכל לעזור לי.. יש לי לפטופ HP עם מסך רחב ובעל כרטיס ATI שחיברתי אותו בעזרת S…

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  24. אני מנסה לחבר את המחשב לטלויזיה עם כבל S-VIDEO מהכרטיס מסך - מסדרת geforce 9800 GT , אבל המחשב לא ממש מזהה חיבור, באפשרויות של הדרייבר זה אומר שאין טלויזיה מחוברת.. הקצה שמתחבר לכ.מ מתחבר באופן רופף לגמרי והתצוגה על הטלויזיה רועדת ומגיבה לתזוזות שם, וגם לפי הצורה על התקע והשקע יש לי הרגשה שמדובר בחיבור טיפה שונה, הכבל S-VIDEO שלי עובד על כ.מ אחרים, וכן על GEFORCE ישנים יותר. האם זו הבעיה והאם קיים מתאם בין הכבל שיש לי לכ.מ תודה על עזרתכם ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  25. 1. לא מבין בזה כלום אז לא כועסת. 2. ברשותי הכרטיס הבא: Inno3D Tornado FX 5700LE 256MB 3. יציאות DVI, S-video and VGA outputs ראה תמונה 4. ה"חוטים" שקבלתי עם הכרטיס: S-Video to composite converter as well as a DVI to VGA converter ולשאלות- 1. מה הדרך היעילה ביותר לחבר הכרטיס ל TV טושיבה שנמצאת כ- 10 מטרים ~ מהמחשב? 2. האם חיבור בכזה מרחק לא פוגם/מעוות/בלתי אפשרי באיכות התמונה? 3. איזה "כבל מאריך" בדיוק לקנות שיתחבר לכניסות rca ב TV (או איך שלא קוראים ל-3 הכניסות אדום צהוב לבן)? 4. האם החיבור הנ"ל יעביר גם קול ? 5. מצטער על הבורות ותודה לכל העונים... בתקוה שיהיו כאלה... יש סרטים במחשב רוצה רואה בטלויזיה כמו בן אדם תרבותי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.