עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yortem,

יש לי כרטיס מסך SAPPHITE HD 7970 ורציתי לדעת אם זה עלול להזיק לחבר חיבור DVI רגיל למסך שיש לי של המחשב 23 אינץ' של DELL + חיבור HDMI לטלוויזיה במקביל. מה אתם אומרים?

2. מקווה שאני בטופיק הנכון (אני דיי מאמין שכן), אז ככה חשבתי על לקנות מסך של 22 , ויש לי כרגע מסך של 19, חשבתי להשאיר את ה-19 ולחבר את שניהם לכרטיס מסך (יש לי שתי כניסות לשתי מסכים), ואז בעצם "להאריך" את שולחן העבודה שלי שיהיה לי יותר מרחב וכו, השאלה שלי, האם זה פוגע בביצועים של משחקים? האם הכרטיס מסך תמיד מוציא מידע לשני היציאות אפילו אם מחובר רק מסך אחד., או רק שאני מחבר אל היציאה הוא מוציא אלייה, אני מתכוון האם הכרטיס מסך בעצם אני מעמיס עליו, וזה יקח לי מהביצועים של המשחקים, או שזה לא יפגע בביצועים, ואם כן, האם זה יוריד את הביצועים בהרבה? אחרי הכול הוא צריך להוציא מידע לשני מסכים... מקווה שהבנתם את השאלה , אשמח לתשובה! תודה!

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  3. יש לי nVIDIA GeForce 4 440 MX עם יציאה כפולה אחת ליציאה רגילה של הטלויזיה והשני ליציאה האנלוגית של המסך איך אני מחבר 2 מסכים אנלוגיים לכרטיס ולא מסך וטלויזיה ? אם אני בכלל יכול עשות משהו כזה...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by al_n,

יש לי X1950PRO ויש לו 2 יציאות DVI עכשיו מחובר לי למחשב LCD 19. אמרו לי שאפשר לחבר עוד מסך ולעשות שאחד יהיה בשליטה (רגיל, מה שאני עושה במחשב) ושאפשר להגדיר למסך השני שיהיה על חלון מסויים אחר. עכשיו זה בטוח לחבר את המסך השני שלי שהוא CRT? לא יקרה כלום? זה אפשרי בכלל?

• 2 תגובות
    • 792 צפיות
  5. שלום לכם אני מתכוון לחבר את המחשב ל-2 מסכים, האחד יהיה מוניטור שולחני לעבודה שוטפת, והשני יהיה טלוויזיה FULL HD לסרטים ומשחקים. החיבור לטלוויזיה יהיה HDMI ולמוניטור DVI/VGA הבנתי שלא רצוי להשתמש בכבל HDMI באורך של מעל 5 מטר. האם זהו אכן המרחק המקסימלי לשימוש עם כבל רגיל? נדרש מגבר מסוג כלשהו? אני מניח שכל הנאמר לגבי HDMI נכון גם לגבי DVI, אבל מה לגבי VGA, האם גם שם יש הגבלה על אורך הכבל? תודה

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  6. שלום. ברשותי הכרטיס Nvidia Geforce PCX 5300. אני רוצה לחבר עליו 2 מסכים אנלוגיים(CRT). היציאות שיש לי בכרטיס הן: DVI ו- VGA, וקיבלתי עם הכרטיס מתאים בין DVI ל- VGA... רציתי לדעת איך ואם בכלל אני יכול לחבר 2 מסכים אנלוגיים על הכרטיס. ניסיתי כבר באמצעות המתאם לשים את המסך האנלוגי השני אך זה לא עבד. תמונה של הכרטיס: http://www.computerdiy.com.tw/data/emma/85-fire/DSCN4192.jpg תמונה של המתאם: http://ec.ingrammicro.de/jpg/943G9B3.jpg תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by coorva,

שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64bit וכרטיס מסך GTX 670 עם 2 יציאות DVI. אני מעוניין לחבר 2 צגים lcd עובדים באותו תדר אך הם לא בדיוק באותו גודל והרזולוציה ביניהם שונה. האם ניתן או שעלול לגרום לבעיות ולהתרסקות המערכת הפעלה? תודה

• 1 תגובה
    • 801 צפיות
  8. Started by segevon,

חיברתי את הכרטיס לפלזמה 42 אינץ'.. והרזולוציה שהוא נותן היא 1024X768.. וזה נראה רע !! יש דרך לגרום לו לתת את הרזולוציה הטבעית (או פשוט יותר גבוה ?) תודה..

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  9. אני רוצה לראות 6 מסכים על מחשב אחד עם 3 כרטיסי מסך יש לי כבר מחשב אחד עם 2 כרטיסי מסך ואני רואה על 4 מסכים איזה לוח אם תומך באפשרות כזאת (ואל תשלחו אותי לקנות כרטיס של MATROX שעולה כמו מחשב) תודה!

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by kiss987,

רציתי לחבר 2 מסכים ל GEFORCE 7600 שלי (בלפטופ). מסך מחשב אחד חיברתי בלי בעיה. כשהוספתי את הטלוויזיה דרך ה SVIDEO הוא זיהה אותה אבל נתן לי לחבר רק שני מסכים בו זמנית(המסך של הלפטופ + מסך אחד נוסף). מישהו יודע איך אני רואה בו זמנית גם על הלפטופ, גם על מסך המחשב וגם בטלוויזה? תודה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by airaz,

אהלן, אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של 3 מסכים שונים (רזולוציות שונות - רסיבר ושני מסכים). חשבתי על ה-Sapphire R7 250 eyefinity ורציתי לשאול: 1. האם אכן הכרטיס יתמוך בשלושה מסכים שונים? אני מבין שה-eyefinity מאפשר את זה אבל לפי מה שאני מבין אני חייב לחבר איזה מפצל ל-displayport ואני לא מעוניין בזה. 2. האם יש הבדל בין הגרסת eyefinity לגרסת ultimate חוץ מהקירור? האם גם בגרסת ה-ultimate אפשר לחבר שלושה מסכים? תודה לעונים.

12. Started by RisingStar1,

היי, אני מחפש כרטיס מסך זול, על מנת שאני אוכל לחבר 3 כרטיסים במקביל (עם חיבורי VGA/DVI/HDMI) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. מכעיס. יש לי 5850, 2 מסכים עם חיבור VGA (מחוברים ליציאות הDVI עם מתאמים פשוטים), וטלוויזיה עם חיבור VGA\HDMI (מחוברת כרגע ליציאת HDMI) הנחתי שאם יש לי 4 חיבורים בכרטיס מסך, אוכל להשתמש ב3 מהם בקלות לחבר 3 מסכים. זו הייתה טעות. מסתבר של5850 אי אפשר לחבר יותר מ2 מסכי HDMI/DVI בו זמנית. כל כך מרגיז שזה לא כתוב בשום מקום ! בקיצור - אני צריך לחבר משהו ל Display port עם מתאם אקטיבי. עכשיו השאלה מה לחבר ? ואיזה מתאם מומלץ ? (DVI/VGA/HDMI) תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by kapyuval,

יש לי שלושה מסכים 1920X1080 בעלי חיבור DVI. רציתי לדעת מהי הדרך הטובה ביותר לחבר אותם לכרטיס המסך כדי שיעבדו ב-eyefinity. לכרטיס המסך יש חיבור DisplayPort, DVI Dual Link, DVI-D Single Link, HDMI. האם יש אפשרות לחבר שתי מסכים אחד לDVI Dual ואחד לDVI Single ומתאם פשוט מ HDMI ל DVI? כמו זה למשל: http://ksp.co.il/?uin=4839 או שאני חייב לקנות מתאם DisplayPort לDVI Dual אקטיבי? (שעולה הרבה). למשל: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=44000-02-40R&cart=134670809854562773〈=heb. תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  15. Started by clip,

יש לי מחשב שמיועד רק לעריכת וידאו . כרטיס המסך הוא GTX 570 המחשב משמש רק לעריכות וידאו . באיזה דרך אני יכול לחבר מסך שלישי ? תפקיד המסך השלישי לתת פריוויו / רפרנס שך התמונה כרגע מחוברים 2 מסכים שנותנים מענה למערכת העריכה . תודה !

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by tal h,

הי מעוניין לחבר 3 מסכים לכרטיס HD6850. כרגע עובד עם 2 מסכים (עריכת וידאו בלבד, לא משחקים). אני רוצה לחבר מסך שלישי וזה לא מתאפשר לי. החיבורים שיש על הכרטיס: 2XDVI HDMI DP כרגע אני עובד עם 2 שהם DVI+HDMI. אני מחבר מסך שלישי ל DP או ל HDMI אני רואה את המסך השלישי בהגדרות אבל הוא לא נותן לי אפשרות להפעיל אותו (משנה את ה"נתק מסך זה") יש לי מפצל DP-HDMI פשוט. צריך אחד אקטיבי? זה משנה? ניסתי גם לחבר לשני ה DVI ואת השלישי ל HDMI, מזהה את המסך השלישי, שוב לא נותן לי להפעיל אותו מההגדרות. אשמח לעזרה מהירה. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. היי, יש לי מחשב נייח עם כרטיס מסך אני לא בטוח איזה אני לא כל כך מבין בזה... יש עליו שלושה יציאות הראשונה HDMI השניה DP והשלישים DVI היום מחוברים על כרטיס זה 2 מסכים אחד על הHDMI והשני על מתאם PD לHDMI המתאם הוא מתאם רגיל לא עם כבל או משהו כזה. השאלה אני רוצה לחבר מסך שלישי על כניסת הDVI זה יעבוד?

18. אני מעוניין לחבר 3 מסכים למחשב, כרגע יש לי כרטיס מסך של NVIDIA. הבנתי שאם אני אחבר כרטיס מסך נוסף אני יוכל להוציא תמונה לעוד 2 צגים נוספים (סה"כ 4) במידה ואני מחבר 2 כרטיסי מסך אחד מסוג GTX580 (שקיים אצלי), והשני כרטיס ממש פשוט. יש אופציה במערכת שהמחשב ידע שאת כל החישובים הגרפיים יתבצעו ע"י הכרטיס החזק, ומהכרטיס החלש רק יצא תמונה. דבר נוסף: יש אפשרות להוציא סאונד שונה ל 2 טלווזיות שונות (ע"י שימוש ב 2 כרטיסי מסך שונים). מקווה שתוכלו לעשות לי סדר בבלאגן

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  19. Started by n57h,

שלום, אני מעוניין לחבר 4 מסכים למחשב אחד. מהו כרטיס המסך שתומך באפשרות זו? מהו הכרטיס המומלץ? אשמח לדעת עלויות כיום יש לי כרטיס ATI 3450 תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by ronoz,

שלום, ברצוני לחבר 4 מסכים עם תצוגה שונה למחשב אחד. נתקלתי בכרטיס המסך הזה שלמיטב הבנתי אמור לאפשר זאת : http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=PNYFX580&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE האם הכרטיס הנ"ל אכן תומך בחיבור 4 מסכים עם תצוגה שונה? אשמח לקבל הצעות לפתרונות נוספים, זולים או יקרים יותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  21. שלום לכולם, במסגרת עבודתי בחברה שאני עובד בה אני אחראי על פרוייקט להקמת Display Wall שמורכב מ-4 מסכי פלאזמה של 42". האינפורמציה שתוצג תהיה מבוססת בעיקר על טקסט וגראפים והמקור יהיה מחשב. השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני רוצה לעשות שימוש במחשב אחד כדי להציג 4 תכנים שונים על ארבעת המסכים (כלומר שכל מסך יציג תוכן שונה משאר המסכים), מה אני צריך מבחינת חומרה ותוכנה? כפי שאני מבין את זה, אני אצטרך 2 כרטיסי מסך שלכל אחד יש 2 יציאות (מה שיתן לי בסה"כ 4 יציאות), אבל מה שלא ברור לי זה איך ניתן להגדיר באמצעות מערכת ההפעלה (windows xp לצורך העניין) איזה תוכן יופנה לכל אחד מהמסכים. האם קיימת איזשהי תוכנה שיודעת לשלוט על הגדרות אלה? האם מעבר לכרטיסי המסך יהיה צורך בחומרה נוספת (כגון לוח א…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ov,

שלום, האם קיים כרטיס מסך המאפשר חיבור של 6 מסכים במקביל? הכוונה היא ליצור "שולחן עבודה" אחד גדול, שייתפרס על פני כל המסכים במקביל ויאפשר לפתוח חלון/תוכנה אחרת בכל מסך. תודה.

• 23 תגובות
    • 6.4k צפיות
  23. Started by hananr,

קניתי כרטיס מסך HD3850 . לצערי המוכר לא ציין בפני שהכרטיס דורק חיבור של 6 פין. להפתעתי גם המארז שהוא יחסית מאוד מהודר ומכיל מתאמים שונים לא הכיל חיבור זה החיבור שאני כנראה צריך הוא ATI PCI Express 6 Pin Molex Power Adapter Cable PCI-E http://cgi.ebay.com/ATI-PCI-Express-6-Pin-Molex-Power-Adapter-Cable-PCI-E_W0QQitemZ350072451853QQcmdZViewItem?IMSfp=TL0806211615r26020#ShippingPayment האם למישהו יש מושג היכן אני מוצא כזה מתאם? תודה חנן[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 16:58:01 בנוסף אם למשיהו יש מתאם כזה אשמח לרכוש אותותודה חנן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום. לספק הכוח שלי - 500W - יש רק 6Pin אחד. כרטיס המסך 560 Ti דורש שניים כאלה. יש לי מתאם, שמעביר מ Molex ל 6pin. האם פתרון זה הוא פתרון בטוח / מספק / ראוי? או שכדאי לשדרג את הספק? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by zy2000,

שלום. רציתי לברר מדוע בכרטיס מסך gigabyte hd 5670 יש חיבור של שש פינים לכרטיס ישירות מהספק ולעומת זאת בכרטיס sapphire HD 5760 אין חיבור כזה והייתי שמח להבין מה המשמעות של הפלג הזה ואם זה חסרון שאין אותו. תודה איציק.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.