כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,955 דיונים בפורום זה
-
תגידו מה זה OC ? (לא חייב לענות) ועוד משהו אני לוקח מחשב חזק . איזה כרטיס מסך לקחת? eVGA 7800GTX KO 256MB או CONNECT3D Radeon X1800 XT 512mb GDDR III 2XDVI-I + TV או Club3D Radeon X1800XT 512MB או שכדאי לחקות ל 512 7800GTX אז מה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 813 צפיות
-
-
דגם הביניים המעשי הראשון בעידן Turing עשוי להיחשף כבר במהלך החודש הנוכחי - עם 83 אחוזים מיחידות העיבוד הזמינות ב-RTX 2070 לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שמעו עכשי ואני חזרתי מחנות בלי כלום רציתי לקנות ספק כוח SS 500 WATT וכרטיס מסך GTX 460 אז עכשיו הם בילבלו לי תשכל ואמרו שאני משלם 800 שקל וזורק 500 לפח ( אני חושב שהוא התכוון לצבר בקבוק ) בקיצור הוא אמר שיש לי מעבד לוח אם כל השטיות האלו ממש ישנים ודפוקים ועדיף מחשב חדש אז פחתי והחלתתי לוותר ולברבר עוד כמה דברים הינא המפרט שלי לעכשיו : INTEL COURE 2 DUO E7500 GT 9300 ( כרטיס ישן וגרוע ) לוח אם G31 2 GB RAM וספק מעפן אבל הייתי קונה אם הכרטיס אז המערכת ישנה כפי שהוא אמר לי וזה בזבוז כסף ענקי כי המערכת ישנה מאוד אהה עכשיו אני נזרתי הוא אמר משהו PCI 2 משו כזה לא הבנתי כלום אז מה אתם אומרים על זה? אה תגידו יכל להיות בעיה בלוח אם ?
-
- 43 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
מה קורה חבררייההה הנה סוף סוף ATI שיפרו את המראה של הדריור שלה ויצא לה ממש יפה לפי דעתי כמובן עכשיו זה דורש שיהיה לכם == Microsofts .NET version 1.1 framework from Microsoft.com והנה זה הלינק שיש בו את הדריור וגם את התוכנה שרשמתי שורה אחת למעלה http://www.ati.com/products/catalystcontrolcenter/index.html עכשיו אני ראיתי כמה באגים שיש בזה כמו למשל אם תראו בתפריט של ההHELP איזה מעבד יש לכם לי יש AMD וזה מצא לי INTEL משום מה לא יודע ויש גם בעיה של אטיות בזה מתפריט לתפריט זה ממש כבד אבל זה די יפה ומושקע מקול דריור אחר של ATI אה וזה גם לא מתאים כרגע לכול הכרטיסים הישנים אלה רק לכרטיסים בעלי ליבות 3XX ו4XX
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב שאני האדם בעל הכי הרבה בעיות במחשב כאן (שהצהיר עליהם בפורום) אבל מה לעשות.. אני מחזיק מפרט שאפשר לראות בפרופיל.. - מעבד שמתחמם כמו איזה זונה בזמן עבודה, אבל אפשר לסבול אותו - לוח אם דפוק לגמרי, לא מאמין שקניתי אותו. הקירור של הצ'יפסט נמצא מילימטר אחד מתחת לכרטיס מסך (כלומר, הוא מחמם אותו במקום להוציא את החום לגוף המארז) כמו כן, אין מקום כמובן להיטסיקנ על המעבד ואפילו איוורור קטן של ZALMAN CNPS8000 לא נכנס בו, חוסר בקונקטורים למאוורר, ביוס דפוק.. בקיצור חרא. - המארז והספק היו צואה בזבידה (שם יפה ל"חרא בלבן" ) אבל מהם ברוך השם כבר נפטרתי. עכשיו, נשאר לי רק דבר אחד שגם הוא דפוק, הכרטיס מסך. הכרטיס מסך הזה עם קירור פאסיבי בלבד שנקנה בהרבה כסף ונאמר…
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
יש לי יצאה בכרטיס מסך... אבל לא רואים ברור את הכתוב, למשל השמות של האיקונית בשולחן העבודה.. וכשאני מפעיל סרט מתחילים לשים לב שיש פסים דיי רחבים ששטים במסך... והתמונה לא כל כך טובה. יש לזה פתרון?? דרך אגב ניסיתי לשנות רזולוציות שונות או להדק יותר את הכבל אבל שני אלו לא עזרו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אהלן לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל והיום הגיעה גם הטלוויזיה ... אני רוצה לחבר את הטלוויזה אל הכרטיס דרך יציאת ה HDMI , יש הגדרות מיוחדות שאני צריך להפעיל ב CCC כדי לצפות במסך (32" HDREADY) כמו הכרטיס קול המובנה שבכרטיס... ? בנוסף : רכשתי את הכבל : http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sa/consumer/cc/_productid_SWV3545_10_SA_CONSUMER/HDMI-cable+SWV3545-10 ורציתי לדעת עם הוא מספיק טוב ? הכבל עדיין סגור בקופסא... תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
מכר שלי רכש כרטיס טלוויזיה. לרוע המזל מלבד איך להתקין דרייברים אין תיעוד נוסף של איזה כבל מתחבר לאיזו יציאה וכדומה. הכרטיס כבר מותקן, התוכנה מותקנת, אבל מה לעשות הלאה? אני אשמח להפניה לאתר עם איזה תרשים סכמטי של מה מתחבר למה (הממיר למחשב או הכרטיס לחיבור בקיר או הטלוויזיה). אני לא זוכר כרגע בכרטיס של איזו חברה מדובר והפניה כללית תהיה מספיק טובה, אני חושב. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
סליחה על הבורות אני סוחר בבורסה ולצורך המסחר אני צריך 4 מסכים הלכתי לחנות מחשבים להתייעץ ואמרו לי שאני יצטרך לחבר 2 כרטיסי מסך יחד (כרגע במחשב יש כרטיס מסך GeForce GT 530 ) במידה ובלוח אם יש מקום ל2 כרטיסים, האם הכרטיסים צריכים להיות זהים? יש לי ידע טכני בהרכבת מחשב האם זה מסובך או כמו כל התקנת חומרה רגילה? ושאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך אחד שמסוגל לשדר ל4 מסכים במחיר 500-800 שח המחשב עם מעבד I5 8 G
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה של ATI ( עם תמיכה ב Hybrid ) כמוכן יש לי כרטיס מסך ATI HD4870 512. אני יודע שמבחינה טכנית יש אפשרות להפעיל את שניהם ביחד, אבל אני לא ממש סגור על איך לעשות את זה. אשמח לקבל המלצות, אגב הלוח אם הוא : ga-m78sm-s2h (הלקוח הקודם עבר מחשב ga-m56s-s3 ) תודה .
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
בקר טוב אתחיל עם שאלה ראשונה: יש לי כרטיס מסך PCIX עם יציאות וידאו, DVI ו VGA האים אני יכול לחבר 2 מסכים אחד ל DVI ואחד לאנלוגי?? אני לא מצפה שאוכל לפצל את השדרים או את התצוגה רק לראות אותו דבר ב 2 מסכים. שאלה 2: יש לי מחשב עם כ.מסך AGP וכרטיס מסך ישן PCI. האם אפשר לחבר את שניהם למחשב ולחבר להם 2 מסכים שונים ואם כן האם אפשר לראות בכל אחד מהם דברים שונים,או שמה אותו דבר בלבד? שאלה 3: יש לי מסך סמסונג 710T ,יש לו יציאה של DVI ואנלוגית. האם אפשר לחבר לו 2 מחשבים אחד עם כ.מסך DVI ואחד עם כ.מסך אנלוגי ופשוט יהיה מסך אחד לשני מחשבים ? אולי יש כפתור במסך שמשנה את דרך הקליטה של המסך מאנלוגי לדיגיטלי וההיפך?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: Intel Core i7-860 Lynnfield 2.8GHz LGA 1156 95W Quad-Core Processor BX80605I7860 ASUS P7P55D-E LGA 1156 Intel P55 SATA 6Gb/s USB 3.0 ATX Intel Motherboard CORSAIR XMS3 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model CMX4GX3M2A1600C7 Mushkin Enhanced Blackline 4GB (2 x 2GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 1600 (PC3 12800) Desktop Memory Model 996782 Thermaltake SpinQ Performance Series cooler with ultra-lightweight aluminum and six heatpipes CL-P0466 CPU Cooler Antec Three Hundred Illusion Black Steel ATX Mid Tower Computer Case SAPPHIRE 100259-1GL Radeon HD 4870 1GB 256-bit GDDR5 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready CrossFireX Support Vid…
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? יש לי לוח אם Gigabyte P-55A-UD3 תודה.
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
אפשרי לחבר 2 מחשבים למסך אחד ככה שאני יכול להחליף בין התצוגות ?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי, יש ברשותי שני מסכי מחשב (אחד אנאלוגי והשני DVI) והלוח תומך AGP. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר את שניהם (שהעכבר יעבור ביניהם וכו'). מה הכרטיס הכי זול שיבצע את העבודה? תודה נשמות! ירון
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים מחשב חדש, עם מסך LCD 20". בעתיד הקרוב אני מתכנן לקנות מסך נוסף ולחבר אותו על מנת לעבוד על מספר חלונות במקביל. האם זה אפשרי לכל מפרט שאבחר או שיש דרישות מיוחדות?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר שתי מסכים לכרטיס שיש לו יציאה אחת? תודה לעונים יונתן 8)
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני עובד עם שני מסכים שמחוברים בDVI לכ.מ ואני רוצה לחבר גם את הטלוויזיה ביציאה השלישית שיש לכ.מ האם אפשר את שלושתם ביחד ואיך (על ויסטה 64 BIT) תודה
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום .. יש לי כרטיס מסך - Gigabyte GeForce FX 5200 ויש לי מסך אחד ביציאת VGA מסך LG-19'-CRT ואמור לקבל בימים הקרובים מסך LCD עם חיבור DVI השאלה שלי האם אוכל לחבר את שניהם במקביל ? האם יכולות להיות היתנגשויות כל שהם ? האם זה יגרום לעומס כל שהוא ? האם זה אפשרי בכלל ? אשמח לעזרה ! תודה רבה , וסוף שבוע טוב ... !
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו טלויזיה (lg 37ld460) וחיברתי אותה לכרטיס מסך HD4770 במחשב דרך HDMI. למחשב כבר היו מחוברים שני מסכים (Dell 2209WA) דרך 2 יציאות הDVI. להפתעתי, כשניסיתי להגדיר את הטלוויזיה שתרחיב את התצוגה ל2 המסכים, ווידוס 7 (ultimate 64) ביטל את אחד המסכים והרחיב את הטלוויזיה רק למסך הראשי. האם הכרטיס מסך יכול לתמוך רק בעד 2 אותות? אם לא מה יכולה להיות הבעייה? אם כן האם אין דרך מעניינת להרחיב את זה ל3 מבלי לקנות חומרה נוספת? אם חייב, בקניית חומרה נוספת מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
הי האם ניתן לחבר 2 מסכים לG210 בו זמנית ופשוט להרחיב את התצוגה ל 2 מסכים?
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מחשב מבוסס מעבד I7 8600 ׁ ( בקיצור מעבד דור 8 ) ולחסוך ברכישת כרטיס מסך מיותר ( מחשב ללא כרטיס מסך ). אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר למחשב 2 מסכים ? והאם יש בלוח האם 2 יציאות HDMI ל2 המסכים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
אבקש עזרתכם כיצד לחבר 2 מסכי lcd dvi לשני כרטיסי מסך-האם צריך לחבר כ-sli? הלוח תומך sli,ויש לי 2 כרטיסים 7300gt sli המחשב לא מיועד למשחקים,רק לשימוש 2 מסכים במקביל(תוכנות עריכה) המעבד e-2140 תודה מראש-אם חסרים פרטים אשמח להוסיף
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש לי DVD עם יציאת VGA במשרד. יש לי גם LCD 32 אינץ, שמחוברת אליו. המטרה היא לראות גם ב 32, וגם ב 2 מסכי 19 שרכשתי, של חברת דייהו, במחיר זול -999 שקל. (הצגת סרטים ותמונות בקיר במשרד להפקות). רכשתי מפצל אקטיבי, ל 4 VGA עם מגבר. הבעיה: המסכים לא מראים תמונה דרך ה DVD בחיבור ל VGA. ניסיתי כבר את ההגדרות ב DVD, כי ב 32 אינץ יש תמונה. בבדיקה במסכים שלי בבית, של VIEWSONIC זה עובד. הלכתי לחנות, והם חיברו לעוד 2 מותגים- רק אחד עובד, סמסונג, אבל עולה 1800 ואין מטרה לרכוש 2 כאלה יקרים. מישהו יודע מה הבעיה שבחלק זה עובד ובחלק לא? אשמח לעזרה. תודה
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
-