עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ברוכים הבאים לפורום כרטיסי מסך! בקשה ראשונה לפני הכל - חברכם הטוב הוא Google.co.il, בצעו שם חיפוש לפני כל פתיחת דיון שיכולה להחסך! לפניכם מספר חוקים והצעות ייעול בכדי שאתם תוכלו לקבל תשובה מהירה ועניינית, אנחנו נוכל לקבל את המידע הדרוש לנו לצורך כתיבת הודעה כזו ורמת הדיון תשאר גבוהה כיאה לאתר. פתיחת דיוני המלצת רכישה: בהגיעכם לפתוח דיון בקשר לרכישת/שדרוג כרטיס מסך, אנא רשמו בכותרת הדיון את הפרטים בדיון: מחיר, אפיק תקשורת (AGP או PCIe) והשימוש (משחקים, עבודה שוטפת, תלת מימד, עריכה וכו'). בגוף ההודעה מומלץ לחזור על פרטים אלו ולהוסיף גם את מפרט המחשב אליו מיועד כרטיס המסך החדש. אם המפרט כבר מופיע בפרופיל המשתמש שלכם, ציון המפרט בגוף ההודעה מיותר. אם אתם מבקשים המלצה לכרטיס…

2. Started by Guarding angel,

משתמשים יקרים שלום רב, לאור המצב המדרדר בפורום החלטתי לנקוט בצעדים מחמירים עבור משתמשים שעוברים על חוקי הפורום! מרגע זה בפורום גרפיקה החוקים יהיו נוקשים יותר! *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בכותרת : -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -תקציב *מעתה משתמש שרוצה לקנות \ להתייעץ עבור כרטיס גרפי מסוים ירשום בגוף ההודעה את מפרט המחשב שיכלול : -תקציב -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד (AGP או PCI-E?) -מעבד -זיכרון -מסך -ספק *משתמש אשר רוצה לקנות מסך LCD יפנה את שאלתו לפורום המתאים http://hwzone.co.il/community/index.php?board=60.0 עידכון חוקי הפורום 27/8/07 מודעה אשר אינה עומדת בתקנון הפורום תנעל. משתמשים אשר לא ישמרו על דיון נאות יק…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by naki,

19 מעלות במנוחה... רק שלא יהיה לו קר! מה המצב אצלכם?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אוקי כול זה החומרה של המחשב שלי ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של החומרה של המחשב בכללי http://img22.imageshack.us/img22/1267/14183199bf9.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- זו תמונה של Overclock http://img150.imageshack.us/img150/1894/overclockye6.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- עכשיו לפי מה שב…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by mich4,

הלוח אם שלי : Gigabyte GA-8I945GZME-RH המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200) יש לי ספק 500 ואני חושב לקנות 9800 GT , אבל אני לא בטוח אם הקנייה תשתלם בכלל. ועוד משהו , יש לי קירור אוויר טוב של זלמן למעבד , כך שאני יכול לעשות OC למעבד. אז השאלה שלי היא כזאת , האם כדאי בכלל לקנות את הכרטיס מסך , או שזה לא יצא משתלם?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  6. Started by DAVIDKI19,

חושב להחליף את הכרטיס שלי בכזה Gainward GTX560Ti Phantom 1024MB יש עוד גרסא של 2 ג'יגה שעולה 30 דולר יותר...... יהיה שיפור משמעותי בין הכרטיס שלי ל 560? שווה לקחת את ה2 ג'יגה?? חשבתי לקחת את ה570 PHANTOM אבל קראתי שהיא לוקחת 2 PCI-E בלוח שלי יש 2 אבל אחד עובד ב X4 זה יותר את הביצועים?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Sith_Lord,

כבר זמן מה אני חושב על לקנות כרטיס מסך כדי להחליף את האחד הנוראי שיש לי כרגע, התקציב שלי הוא בסביבות ה950 +- המערכת שלי היא כזאת מעבד Intel Pentium D CPU 2.66GHz לוח אם Asus P5SD2-X ספק כח 450W והכרטיס מסך הנוכחי NVIDIA GeForce 7300 GS עכשיו חשבתי לקנות את Radeon HD3850 אבל 9600gt נראה טוב יותר ומשתלם יותר לפחות האחד שמצאתי (http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2896&category_id=25e8ec6d3bc86e1dbe3c0c0e62ba4487&) אם למישהו יש מידע לגבי הכרטיס או רוצה לשתף במשהו אני אשמח עכשיו שאלה אחרונה המחשב שלי ידע לנצל את הכרטיס כמו שצריך או שזה דיי אבוד וכדאי לשדרג עד הסוף?

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  8. אני בשוק לקנות כרטיס מסך מידריינג'י טוב והבנתי שRX580 8G הכי משתלם כרגע (~300$/1500ILS) לרזלוציה של המסך שלי: QWHD. יש לי i5-4670K מזדקן (או שכבר זקן? לא בטוח), בלי OC בינתיים. האם הוא יגביל את הפוטנציאל של הכרטיס? איך אפשר לדעת?

9. Started by ashtarot,

שלום לכולם אני חושב לקנות כ.מסך אבל לא מבין בזה כלום יש לי amd 4200 עם גיגה זיכרון ולוח אם של asus - m2n-mx שיש לו כרטיס מסך מובנה geforce 6100 או 6150 לא ממש הבנתי.. whatever בקיצור אני חושב לקנות כרטיס מסך למחשב ורציתי לקבל עצה בנקודות הבאות 1. האם שווה לחפש משומש? (בכ- 500 שח אני מניח שלא ניתן לקנות משהו מדהים) אם כן, אז מאיפה חנות או מודעות? ומה צריך לבדוק בכרטיס 2. agp או pci-e? אמרו לי שלא סביר שאני ארגיש את ההבדל ולכן לא להינעל על agp 3. הבנתי שמה שיש לי מובנה זה לא כזה גרוע לכן אם ההבדל בהשקעה של 500 שח לא יהיה מהותי אז אולי עדיף לחכות? תודה [br]פורסם בתאריך: 6.10.2007 בשעה 18:51:55 אופס שכחתי את מה שהכי חשוב...אם אפשר תציינו כבר את דגם הכרטיס שנראה לכם

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  10. היי אני חושב בכייון של רכישת כרטיס טלוויזיה למחשב. תהיה לו מטרה מרכזית של המרת סרטי VHS ישנים למחשב והקלטתם לבסוף לדיסקים - DVD או VCD זה יוחלט אח"כ.. אז הכרטיס צריך להיות די איכותי.. מטרה נוספת היא צפייה בטלויזיה והקלטת תוכניות מדי פעם.. אני צריך כניסת RF חובה - עדיף 2 - וכמה שיותר כניסות מסוגים שונים דרישה חובה היא מחיר נמוך כי אין לי הרבה תקציב בשביל זה - ראיתי מחירי כרטיסים בסביבות 200 ש"ח - האם הם יכולים לספק את הדרישות שלי? ראיתי את זה סתם לדוגמא http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=TVFLYRAD&Cat2Cat1ID=1438&Cat2ID=1732 יש המלצות? תודה!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  11. Started by DAVIDKI19,

יש לי את הכרטיס הנ"ל ואני חושב לשדרג אותו לGTX 470 או 6870 אבל יותר בכיוון של ה470..... האם כדאי לי לעשות את השדרוג הנ"ל? אני משחק על F2380 סמסונג 1920*1080

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

אפשר כמה בנצים? יש פה מלא תרדים עם תגובות מפגרות שאין לי כח לעבור על כל הדפים...לראות..."ואיי איזה כיף לך תתחדש" ואם אפשר לדעת איזה ספק כח אפשר להפעיל אותו?...יש מצב לספק כח לכרטיס מסך בנפרד...(הזה של TT)... הוא רועש??...איזה טמפ'?.? קיצור תודה לכל העונים...

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  13. שלום, אני חושב על לשדרג לLCD מחפש עצות [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 940 צפיות
  14. Started by Morfium,

שלום, יש לי כרטיס Radeon 4780 512, וחשבתי לשדרג אותו ל GTX 570, אני מניח שיש שיפור משמעותי בביצועים בין הכרטיסים, אך האם עשוי להיות לי צוואר בקבוק ? המערכת שלי : AMD Athlon X2 6400+ 6G Ram ספוק כח :700W TAGAN הרזולוציה שאני משחק : 1920X1200

15. Started by bocher,

תקשיבו... התרנתי את המשחק C&C3 לא משנה.. קיצור אחרי משהו כמו שתי דקות של משחק הוא נתקע למשך חצי דקה.. ולאחר מכן מופיעה לי ההודעה הבאה.. http://img2.tapuz.co.il/forums/1_96365818.gif כמו כן ניסיתי לעשות כמעט כל דבר אפשר כגון: עידכון דרייברים, דירקט איקס הכי וגם עשיתי את בדיקת ה-direct3d והכל עבר בהצלחה בבדיקה... אם מישהו נתקל בזה מתי שהוא ו\או יודע איך לעזור אני אני אשמח מאוד. תודה וחג פסח מהנה וכשר D:

• 12 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by HeroesCut,

אני חושב שיש לי בעיה בכרטיס מסך, לפני שעברתי לWIN7 הייתי בויסטה כל הדרייברים הכי עדכניים של NVIDIA, והיה לי LINK WIDTH X1, עכשיו שאני מסתכל זה עומד על LINK WIDTH X16, יכול להיות שזה בגלל שהתקנתי את הדרייברים הבטא החדשים שיצאו לפני יומייםשל NVIDIA?! בגלל שבמשחקים וכאלה הכול עובד בסדר וכמו שעבד בויסטה אולי קצתץ פחות טוב וגם אין לי ארטיפקטים.

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  17. שלום קניתי לפני חצי שנה מחשב בנועה מחשבים והיום יסתכלתי בdevice manger ומפרט של נועה מחשבים שקניתי ובנועה מחשבים כתוב שקניתי את זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4221 אבל ב-device manger ובגם ב-everst כתוב שיש לי x800 gto עכשיו הקטע המוזר שלפי ה-hwzone ה-gto2 יצא רק מלפני איזה שבוע אז WTF? נועה מחשבים עבדו אליי?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  18. ATI משיבה מלחמה ובסטייל! סוף סוף ATI הבחינה בנפילתה אל מול Nvidia עם ה 9600XT בשוק הבינוני והחליטה להוזיל את מחירי ה 9800 פרו ל 230 דולרים. סביר להניח שהמצב ישתפר לטובה גם בארץ. http://www.chipzilla.net/?article=13904

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. דיווחים שונים במרשתת מאוששים את הסברה שהביצועים של הדור השני כרטיסי RTX , כלומר RTX 3XXX יביאו עימם ביצועים כפולים מהדור הנוכחי. שווה, לא ?

20. שלום 1.חיפשתי ברשת תשובה האם כרטיס מסך גיגה בייט 3060ti מתאים עבור משקפי oculus quest 2 256gb התשובות ברשת לא ברורות ולא חד משמעיות . לכן אני שואל את בעלי הניסיון מה דעתם , ( ההמלצות ברשת נוגעות לכרטיסים ישנים שלא כדאי לרכוש אותם ) 2.האם אתם יכולים להמליץ על כרטיס טוב וזול יותר . תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by dor18,

כ.מסך ASUS EN8800GTS/HTDP/640M GF 8800GTS PCI-E 640Mb 2*DVI+HDTV 3Y מידע נוסף: http://lamir.co.il/product_print.asp?product=11841 מה דעתכם עליו?? תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  22. Started by alex28,

שלום חברים אני צריך את חות דעת על כרטיס מסך זה: HIS RADEON ICEQ HD 6850 אך הוא?? שווה לקחת אותו או לא? ועוד שאלה יש לי ספק 500W שהוא:Thermaltake PUREPOWER RX 500W יתאים עם כרטיס זה?? ותודה על עזרה שלכם!!

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. כרטיס המסך החדש של AMD, ה-Radeon RX 6600 XT 8GB, הפך זמין לרכישה באופן רשמי ואנו מבחינים כי חלק ממחירי הדגמים המוצעים בחנויות מצליחים להפתיע לטובהלכתבה

24. הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  25. העובדה שקשה מאוד עד בלתי אפשרי להשיג כרטיסי מסך שולחניים מדור ה-Ampere בחנויות מדאיגה את NVIDIA - אבל לא מספיק בכדי לשבש את התוכניות להשקת הדור החדש גם בשוק הנייד, כך נראהלכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.