כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, אני אשמח אם החבר'ה שמבינים פה יוכלו לעזור לי. זאת שאלה דחופה ואני צריך להחליט עד מחר בערב (שבת) על איזה מערך ללכת. מה עדיף? 2 כרטיסי SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE במערך CF או 2 כרטיסי Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 במערך QUAD SLI מפרט SAPPHIRE VAPOR-X HD5870 1GB GDDR5 PCIE I/O Output: Dual DL-DVI-I+DP+HDMI, Triple Display Support Core Clock: 870 MHz Memory Clock: Effective 5000 MHz PCI Express 2.0 x16 bus interface 1024MB /256bit GDDR5 memory interface Dual Slot Cooler with Auto Fan Control, 2 Ball Bearing On-board HDMI, supports HDMI 1.3 with High Bitrate Audio On-board DisplayPort מפרט Twintech GeForce GTX 295 1792MB DDR3 eForce GTX 295,…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה כשאני מקליט ודאו שלי ב NTSC שזה 29.9 frame/s הקול מקדים את הודאו? יש לי כקטיס PCTV stereo
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס וידאו ללכידת וידאו ממכשיר VCR ושיהיה עם תוצאות טובות כמובן, ולחיבור PCI. מישהו מכיר משהו? אני חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402230 השאלה אם זה טוב? כי המחיר פה לא מפריע לי... תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE r9800pro 128mb מאתמול התחילו להיות לי ARTIFACTS במשחקים בסרטים וגם בדסקטופ , במשחקים ובסרטים כל המסך מלא בפסים ודסקטופ אין ממש הרבה. חשבתי שזה בגלל החום של הכרטיס אבל היום כשהדלקתי את המחשב כבר מההתחלה לפני שהווינדוס עלה היו ARTIFACTS. האם הכרטיס שלי "מת" או זאת עדיין בעיה של קירור למרות שהוא היה מספיק קר אני חושב כשהדלקתי את המחשב וצריך לקחת לו זמן להתחמם ,לא ? תודה
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
כפי שניתן לראות הכרטיס מגיע דיי דומה לסטנדרט, ללא קירור משמעותי על הזיכרון, עם יציאת DUAL DVI (ושני מתאמים ל-D-SUB), ובאנדל משחקים הכולל X2, Commandos 3 ו-Nascar Thunder 2004. כפי שמצויין ב-Anandtech, בניגוד ל-reference של nVIDIA שדורש מהכרטיס בגירסת AGP להיות במהירות 500 מ"ה ליבה, ו-900 מ"ה זיכרון, הכרטיס של XFX אמור להיות 500 מ"ה ליבה ו-1GHZ זיכרון: http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2277&p=2 לפי איך שהוא אוכל את ה-9800P בהחלט נראה שה-6600GT הוא אחד הכרטיסים הכי משתלמים בשוק כרגע.. מה שמצחיק שהוא מתחרה גם ב-5900XT של nVIDIA והוא עולה רק 160 ש"ח יותר, אבל אי אפשר בכלל להשוות בין הביצועים של השניים.
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, האם יש לגרסה של ה-512 עדיפות ברורה על זאת של ה-256? והאם ההפרש במחיר (150 ש"ח) משתלם? בתודה לעוזרים, עומר.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רב בניתי לי מפרט שכנראה אקנה, אני מעוניין לצרץ לו כרטיס מסך הכי טוב שיש בתקציב של עד 500 ש"ח, אני לא פריק של משחקים ,אני משחק לפעמים משחקי רשת כגון: Counter Strike / Americas Army / MuOnline / Sims 2 צירפתי את המפרט לכל מקרה, ודרך אגב אני לא עושה OC אם זה קשור איך שהוא, תודה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.2GHz(E4500) 800MHz/FSB 2MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן מחיר: ¤638 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤473 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤384 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤181 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHAN…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
יש לי תתכרטיס הזה 3 חודשים ואני רוצה למכור אותו ואני לא יודע בכמה למכור אותו כי כבר קניתי 6800 אולטרה אז בקיצור 9800 שלי אני יכול למכור תודה (כמה הוא שווה)
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין 4830 לבין 5670 שתיהם אותו טווח מחירים ואיזה ספק מספיק לקנות אם שדרגתי את כרטיס המסך תודה.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא ברור לי מה בדיוק האורך של 8800 מספר אנשים טוענים שהוא לא מתאים למארז של סופרנו ולא ייכנס מצד שני ראיתי משהוא שקנה 8800 ומכניס אותו למארז HEC רגיל. האם משהוא יודע האם באמת יש בעית תאימות עם טרמלטייק סופרנו?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
פעם מצאתי פו השווה של תוצאות ב3DMARK אני לא מתכוון לתוצאות של שאנשים שמו בפרום אלה על רשימה של כרטיסים והתוצאות תודה מראש אני די בתוח שקל למצוא את זה ואני סתם מסתול
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
היי, נהרס לי המאוורר בכרטיס מסך , רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מאוורר לכרטיס מסך ואם כן אז איפה...? הכרטיס מסך הוא :gainward Geforce 6600 ultra/1760 PCX 128mb DVI video card תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
?? אני מתכון לכרטיסים מסדרת ה 2400 6800 gpu`s
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
אין יותר מדי מה לפרט... איזה חברה עדיפה (גם מחינת באנדל) ובאותה הזדמנות איזה מסך "19 אתם ממליצים בתחום ה 2500+- ש"ח תודה ppl!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין: Asus ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ל: Palit ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle ? הכוונה שלי היא האם יש הבדל בין אסוס לפאליט... מה מהם יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אז ככה, יש לי את הsapphire 4830 512mb עם 2 יציאות DVI והוא עושה לי קטע - כשאני מחבר כבל HDMI מסוים דרך מתאם הוא עובד פיקס, אבל אם אני מחבר כבל אחר (חדש חדש ועובד!) הוא לא מזהה את המסך, אבל, אם אני מחבר את הראשון ואז מנתק ומחבר את השני (עושה לכרטיס קטע) אז זה פתאום עובד, כמובן שאחרי הפעלה מחדש או קצת פשפוש בהגדרות זה שוב נעלם. הכבל שעובד קצר יותר באיזה מטר מהחדש שקניתי אבל אני לא חושב שזה קריטי.. מדובר בכבל 3מטר בלבד. שני הכבלים תקינים ועובדים בלי בעיה עם היס לדוגמא... יש רעיונות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1700 של אינטל 256 SDRAM טי4200 128 מגה של לידטק MYVIVO לוח אם של אינטל קיבלתי 6700 אבל נראה לי טיפה נמוך מדי... עריכה: יש לי אקס פי פרו והגרסה 41.03 של הדיטונייטור..
-
מקור : http://www.hardocp.com ATI Catalyst מבית AMD, דרייבר התצוגה, הולך לעבור כמה שינויים גדולים בחודשים הקרובים, בעיקר בתחום ה-CrossFireX הקדמה: אם אתם חושבים ש-AMD סיימה את תפקידה בהצגת פתרונות גרפיים מתקדמים ל-DirectX 11 עם סדרת HD5000 אז כנראה שאינכם חושבים נכון. החומרה שנותנת לנו את הכח במשחקים לא שווה שום דבר בלי התוכנה שמפעילה אותה. מחובתה המוסרית של AMD לפתח את התוכנה בהתאם לצרכים ולדרישות הלקוחות, לרבות תיקוני באגים ושיפורי ביצועים במשחקים. ישנן כמה תכונות ספציפיות אשר נדרשו מ-AMD ואכן לבקשות הגיימרים יתוופסו תכונות חדשות אשר נועדות לשיפור חויית הגיימינג בעיקר למשתמשי קצה. במשך הרבה זמן, נראה כי ישנו חסרון דיי בולט בדרייבר, חסרון אשר לא הוקדש לו תשומת-לב ר…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חיברתי לאחרונה מסך נוסף של טלוויזיה לכרטיס מסך ועכשיו יש 2 מסכים מחוברים. הכרטיס מסך הוא READON 7970 HD מאז שחיברתי שמתי לב שאם יש תמונה זזה מהר כמו במשחק מחשב או אם אני גורר בתוכנת הגרפיקה שלי תמונה ממש מהר אז יש פס שחוצה את המסך כמו בתמונה http://srv1.jpg.co.il/9/5418665c4d2dc.png מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לא מחפש תשובה ספציפית, אלא שיטה. מה הדרך הנכונה להתאים כרטיס מסך למעבד מסויים? ניקח כדוגמה מעבד ryzen 7 5700x המיועד לגיימינג ברזולוציה של 1080p. איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך יתאים לו הכי טוב בשביל לא ליצור צוואר בקבוק? באותה דוגמה, למשל אני רוצה לעשות בדיקה לגבי רזולוציה אחרת, נאמר 4k, מה משתנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
למערכת הקיימת שלי אני מתכנן OC למעבד מכיוון שהוא ישן משהו מבחינת תקציב אין לי בעיה לשים כ-800 ש"ח +- על הכרטיס השאלה האם לא ניתן בהתאם לנתונים שלי כרטיס זול יותר להלן המערכת שלי לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3 P43 DDR2 ATX Motherboard for Intel מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.00GHz 1MB E2180 Box CPU, המעבד הוא ללא OC - לפי הבנתי ניתן להגיע ב-OC ל3.00-3.33 GHZ זיכרונות: Kingston KVR800D2N5 (1GB X 2) DDR2 800MHz ספק כוח: Seasonic 500W SS-500ET-APFC-F3 OEM Active PFC Power supply דיסק קשיח: 500GB של SEAGATE + 160GB של WD מסך: LG F700P 17 כרטיס מסך להחלפה: FX6600GT PCI-e 128Mb ז"ל מעוניין לשחק משחקים כגון: (בהגדרות בינוניות/ואף גבוהות אם ניתן) Pro evolution nba cod need 4 …
-
- 4 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך לצורכי עריכה וידאו. לצורך העניין מדובר בהקלטה עם מצלמה של בתי ספר לקולנוע (משהו רציני) ואח"כ לערוך במחשב (אין לי מושג עם איזה תוכנה) יותר בקטע של גזירה והדבקה (עריכה גסה). לא מתעסק באנימציה ולא באפקטים או פוטושופ. זה המפרט מחשב שלי, כשקניתי אותו לפני כשנתיים בערך לקחתי בחשבון שאצטרך בעתיד לשדרג את הכרטיס מסך, עד לרגע זה הוא עונה על הצרכים מעל ומעבר (גלישה וסרטים). intel HD graphics 2500 main board - gigabyte h77-ds3h i5 3470 3200MHz 8G ddr3 מסך - dell u2312HM אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך זול (פחות מ 300 שקל) שעונה על הדרישות.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
זה כרטיס משולב, האם יש לו זכרון משלו??או שרק משתמש בזכרון של המחשב?? ומה הוא יודע לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן ברשותי כרטיס geforce4 440mx כעת התמיכה היא אך ורק בshader model 1.0 מעיון בוויקיפדיה עולה שרק בגרסאות דרייבר 53.... קיימת תמיכה ב1.1 It should be noted that older versions of the drivers (versions 53.xx for example) for the NV17 based GeForce4 MX and GeForce4 Go supported vertex shader model 1.1 via hardware assisted software emulation, however at some point this support was dropped completely. The newer drivers report that they support vertex shader model 1.1. On certain games which are able to take advantage of vertex shading, using the older drivers can actually result in a significant performance increase. Some games that require pixel and vertex shading will…
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כנראה בעתיד הקרוב מחשב חדש עם כרטיס חזק לגיימינג. 1. האם יש באופק הקרוב/לא קרוב איזו טכנולוגיה חדשה ששווה לחכות לה ולדחות את קניית המחשב ? 2. האם שווה לחכות ל DX 10 !? (תהיה תמיכה ל WIN 7 ?) אם יש משהו רלוונטי לעניין ששכחתי אז אני אשמח לשמוע תודה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-