עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי אז ככה הרכבתי מערכת כזאת q9550 ep43-ds3 4 gb ac 7 pro nzxt tempset 500 gb corsair 550vx לאחר כול הבלאגן וכול הרכבים כולל צורב עכבר ושטויות כאלה הגעתי לתקציב מסוים אני לא בדיוק ממש זוכר כמה בדיוק.... אבל אני יודע שיש לי בערך עוד 2200 שקל לכרטיס מסך...עכשיו השאלה האם שווה לקנות כרטיס מסך ב 2200 שקל (280) או ביכלל ללכת על כרטיס מסך ב 1400 (260,4870)......או שביכלל עדיף 9800gx2 שעולה 2000 שקל.... כעיקרון אני גם רוצה לקנות פאנל שליטה במאוררים שעולה 180 שקל אז עם הפאנל אני בחריגה קטנה של 180 שקל אם אני לוקח רטיס ב 2200 שקל... רציתי לדעת מה אתם אומרים...איזה כרטיס מסך עדיף...אני בהתחלה חשבתי על ה 280 ולאחר מכן ראיתי שהוא לא שווה את ה 800 שקל תוספת..... בוא אנ…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. היי מבקש את תגובתכם לכרטיס מסך הזה אם הוא שקט וטוב ומביא ביצועים טובים במשחקים של היום. תודה

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  3. Started by david2405,

היום עומדים אצלי שני HD6970 ב CF אני שוקל להוסיף עוד אחד למערכת אני ועני לוצה לקבל חוות דעת העם זה שווה את ההשקעה כי למען האמת אין לי כרגע תקציב להחליף לשני HD6990 ו/או HD7970 אשמח לתגובות. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  4. Started by RS4,

מה הגירסא הכי חדשה לתוכנה הזאת? אנייכול להוריד אותה מהאתר של מייקרוסופט? והאם מומלץ להשתמש בתוכנה הזאת? או שזה מיותר בגלל הכרטיס מסך? ואם כן מזה משפר במיוחד במשחקים? יש לי כרטיס מסך X1800XT תודה מראש...

5. Started by Typhonnn,

פתחתי אשכול ב- FXP שימליצו לי על כרטיס מסך שיתאים למערכת הנוכחית שלי, והם הציעו לי את ה- HD6870 1GB, ורציתי לשאול בעוד מקומות כדי להיות בטוח במאה אחוז לפני שאני קונה. פרטים על תקציב הקונה: תקציב: 700 ש"ח חריגה מקסימלית: 1000 ש"ח מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג\ כרטיס ל-SLI או CrossFireX \ כרטיס לעריכה \ כרטיס לעבודה משרדית. - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? BF3,C2,Skyrim ומשחקים כבדים עתידיים. - אם בחרת בעריכה, באילו תוכנות תשתמש? האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). *מהו OC וכיצד לבצעו, ראו כאן (תגובה 2). לא. חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: (TMS,…

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by dragon772,

אני עומד לרכוש כרטיס מסך x850pro של connect3d אבל אני לא מכיר את החברה הזאת ממש אני יודע שהיא לא טובה כמו ספייר אסוס ו msi בגלל אני התלבטות אם לקנות את הכרטיס או לא, מה גם שלא מצאתי תמונות של הכרטיס הנ"ל וביקורות מישהו יכול להגיד לי האם החברה הזאת טובה ואיפה היא עומדת ביחד לחברות האחרות?

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by Nirro,

ה-7600GS הכי זול שמצאתי (585 ש"ח, יש את הדגם בלי ה-Sonic ב-575 ש"ח). השאלה היא, האם זה בטוח לקנות את המוצר הזה ? אני יודע שהחברה פחות משנה בכרטיסי מסך, אבל בכל זאת, מעולם לא שמעתי על PALIT... ועוד שאלה, האם המאוורר שלו מרעיש ? הייתי מעדיף קרור שקט (פסיבי) אם אפשר... לא מתוכנן OC לכרטיס מסך. תודה מראש. Nirro.

8. Started by MicroXBox93,

אהלן חברים.. רציתי לדעת עד כמה שווה לקנות הכרטיס הזה האם הוא חריץ לי את battlefield 3 על full ומשחקים עתידיים? תודה ומחכה לתשובה

• 9 תגובות
    • 727 צפיות
  9. Started by Gil80,

היי אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי Gigabyte 9800GTX 512MB בכרטיס 8800GT 512MB או GTS, מה שיותר טוב. האם יש כרטיס קצת יותר טוב ממנו או שהוא נחשב לכרטיס אחד מתחת ל-9800? הסיבה להחלפה: קודם כל המאוורר של הכרטיס אף פעם לא עולה כשהטמפ' עולה וזה לא רק הכרטיס אצלי זה כל הסדרה הדפוקה הזאת. דבר שני, מאז שהתקנתי את המשחק GRID אני נתקל רק בבעיות גרפיות. המסך נכבה או מהבהב, הצבעים משתגעים, התמונה מתעוותת לגמרי והמשחק נתקע. רק לחיצה על CTRL+ALT+Del מוציאה אותי למערכת הפעלה ויסטה 32 ומשם אני סוגר את המשחק. המערכת עצמה יציבה רק במשחקים יש בעיות. ומאז גם call of duty 4 התחיל להדפק עם הגרפיקה והצבעים משתגעים והכל קופא. גרמתי למאוורר להיות על 100% עוצמה אבל זה לא משנה, זה עדיי…

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by Chronick,

בן דוד שלי רוצה לקנות BENQ FP71G+ (כנראה מKSP והמחיר יוצא 1660ש"ח) יש לו 8MS זמן תגובה אבל זה בא על חשבון זווית ראיה (140) ואין לו חיבור DVI 1) האם זה בסדר 140 מעלות (כי בעיקרון הוא יישב מול המסך אז לדעתי זה לא ממש משנה בין 160 ו140) 2) אשמח לשמוע הצעות ממכם במסגרת התקציב (המחיר של BENQ ) למסכים אחרים אני המלצתי לו על LG1730S אבל הוא 12MS וגם בלי DVI הוא לא רוצה לקחת SAMSUNG בגלל האחריות שלהם והעניין ההחלפה עם פיקסלים שרופים יש גם את Viewsonic VG712S הוא עולה קצת יותר, יש לו DVI אבל גם 12MS 3) האם ההבדל הזה בין 8MS ל12MS הוא משמעותי (מסך לגלישה ומשחקים) כי בעיקרון בתקציב הזה מצאתי רק מסך אחד עם 8MS תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  11. Started by dror1723,

GTX275 ב 688 ש"ח GTX 460 ב -792 ש"ח

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by מורן-85,

היי אני מעוניין לרכוש את הGEFORCE GTX 980 של ג'יגה בייט מדובר בדגם הנ"ל - Gigabyte GTX980 WINDFORCE 3X OC 4GB GDDR5 מישהו יש לו? מכיר? ממליץ?

• 11 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. Started by rony1880r,

היי אתמול קיבלתי את הכרטיס ואני ממש נדהם מהשקט שלו במאמץ , הרצתי 3D mark 2013 ועוד משחקים כבדים ובדקתי עם הכרטיס הקודם שלי (r9 290 ) וממש יש הבדלים גם בטמפרטורות שלהם , הgtx 970 לא מגיע ל65 מעלות במאמץ והוא שקט ממש , עוד שמתי לב שבמצב של מנוחה המאווררים שלו פועלים , נראה לי שרק במאמץ הם מסתובבים , לגביי השוואה בינו לבין הr9 290 אין הבדלים גדולים בביצועים , עדיין לא בדקתי הכל , ב3d mark 2013 fire strike עם הgtx970 קיבלתי 11900 בניקוד הגרפי ובr9 290 קיבלתי ניקוד של 10900 לדוגמא . רוני

• 22 תגובות
    • 4.8k צפיות
  14. Started by STi,

היי, רציתי לדעת איך הכרטיס הזה(בעיקר למשחקים+סרטים כרגיל...) בנוסף, רציתי לוודא שלא תיהיה לי שום בעיה ושהוא יעבוד פיקס על הלוח שלי ASUS M2N SLI DELUXE הציפסט הוא NVIDIA nForce® 570 SLI MCP בנוסף, האם ישנם המלצות לכרטיס של NAVIDIA אחר ששוה ערך או ביצועים...או שעדיף מכל סיבה שהיא

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by משה א.,

שלום, רציתי לקבל חוות דעת על כ.מסך הנ"ל. המחשב מיועד לצפייה בסרטים. התקציב לכרטיס הוא כ-350 ש"ח (אם יש המלצות למשהו אחר) האם Palit חברה טובה? תודה מראש...

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by KingAlpaca,

שלום, במסגרת מחשב שהזמנתי כללתי גם את כ. המסך הנ"ל: http://tms.co.il/product/5851 היום התקשר אליי נציג החנות אחוז תזזית, בטענות שהכרטיס הנ"ל לא מקרר טוב ובעיקר מרעיש באופן נורא במאמץ, האם יש אמת בדבריו? אם כן, כדאי להחליף? (אני די על גבול התקציב)

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by yair23,

שלום, יש לי אופציה לקנות את הכרטיס מסך הזה: [h=2]R7260-1GD5 PCIExp 1GB[/h]ASUS RADEON R7 260 1GB יש לי כרגע APU : A8-3870K שעד עכשיו משחקים רצו עליו בהגדרות נמוכות-סטנדרטיות.. ASSASSIN CREED 4 רץ די חלק אחרי שהורדתי כמה הגדרות. DYNASTY WARRIORS 8 רץ, WATCH DOGS עובד אבל לא נראה משהו. כדאי לשדרג כרגע או לחכות שיצאו כרטיסי מסך חדשים (20נ"מ ומטה) פשוט מצאתי את הכרטיס מסך הזה במחיר יחסית זול. יפריע לי שהוא רק 1GB ? או שכדאי לקנות 2GB ? המחשב מחובר כרגע לטלויזיה ואני לא משחק על רזולוציות גבוהות בדרך כלל ... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by DXT,

עוד 3 שבועות יום הולדת (הבנתם את הקשר לכותרת כבר... ;D) אז מישהו התנסה איתו? איך הפילטרים? יש ביקורות ברשת עליו כי לא מצאתי מי יודע מה. ומה עם OC (ממש בספק אם איי פעם אעשה אבל בכל מקרה). תודה חבר'ה. ;D

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  19. Started by MONORAIL,

שלום לכולם. לפני שאני קונה - אני יכול להשיג כרטיס GFORCE4 TI4600 עם 128 DDR (סמסונג) של VISIONTEK במחיר מציאה. השאלה המתבקשת היא כמה החברה הזו שווה ואם ההפרש הדי גדול במחיר בין הכרטיס הזה למקביליו (ASUS וכו') שווה את ההפרש בביצועים (אם קיים בכלל).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961#detailed מבקש המלצה לגבי הכרטיס הנ"ל מבחינת ביצועים / מחיר אני יודע שקיימים כרגע בשוק כרטיסים של NVIDIA 7800GT / 7900GT ההפרש במחיר ביניהם הוא 300-600 ש"ח. מצדיק את הפערים או שאני יכול בשקט ללכת על הרדיאון ? תודה.

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by le011,

Radeon® X850 PRO 256MB GDDRIII VGA + DVI + VIVO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4315 איך הכרטיס הזה(AGP) יחסית לX800XL במחיר 1400 שקל והאים יש אופציה טובה יותר במחיר הזה לAGP?

• 12 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by Ghoul23,

מה דעתכם על הכ.מסך הזה? ב2600 שקל ואם מישהו יודע מה TH מציין בדגם :

• 11 תגובות
    • 774 צפיות
  23. קיוויתי לקנות את הIIYAMA 454PRO אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום. שמעתי שהמסך הנ"ל יותר טוב, מישהו יכול להעיד על זה? וסתם אני מחפש חוות דעת כללית. אני קונה את המסך היום.. וליתר דיוק, היום, אחרי שאני אקבל מכם את חוות הדעת, כדי ליהיות בטוח. ;D

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  24. מה אתם אומרים עליו? אפשר לקנות מסך LCD יותר טוב במחיר הזה? איך הסמסונג 913N לאומתו? תודה רבה מראש באותה הזדמנות אני רוצה לשאול על מסכי CRT, איך הVIEWSONIC P97 והאם יש משהו יותר טוב במחיר שלו? (הסמסונג 959NF, רק שיש בעיות יבואן והבנתי שיש לו בעיות גאוטריה די רציניות)

25. Started by Drakon,

מה יש לכם להגיד על הכרטיס של החברה הזו ועל החברה בכלל, האם הכרטיס עם 128 מגה ביט +VIVO+DVI+TV שווה 995 שקל?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים