כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=17309 ועוד של חברת eVGA!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 9800 פרו... אני יודע שהוא לא תומך PS 3 ויצאו משחקים שדורשים את זה... רציתי לשאול אם יש תוכנה שעושה הדמיה ואז זה כאילו יש לי PS3 כי אני זוכר שיש איזה תוכנה שמאפשרת להעלות משחקים... הא ואם אני כבר מדבר על כרטיס מסך עוד שאלה: הכרטיס התחיל לעשות רעשים מעצבנים... יכול להיות איזה בורג השתחרר או משהו? כי הרעשים מאוד מעצבנים... הוצאתי אותו פעם אחת אבל לא הברגתי יותר ת'ברגים... יש מצב שזה יעזור או שלא כדאי לגעת? תודה
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
ברשותי מחשב פנטיום3 800 מגה הרץ זיכרון 256 sdrm נהרס לי הכרטיס מסך איזה כרטיס מסך ייתן לי מענה חיובי גם כדי להריץ משחקים חדשים והאם אין סיכוי שהכרטיס שתמליצו כמובן יריץ משחקים חדשים אשמח לגבי המלצה לכרטיס תואם
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני רוצה (ודיי צריך) כרטיס חדש למחשב שלי. השימושים העיקריים הם ניגון סרטים והרבה תכני HD, ומדי פעם משחקים. ההתלבטות העיקרית היא בין ה86GT לבין ה-85. הבנתי שהביצועים של ה85 נחותים במשחקים, אבל ההפרש במחיר באמת שווה את זה? גם איך ה86GTS לעומת הGT? תודה רבה על העזרה!
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב ואני לא יכול להכניס בתקציב לכרטיס מסך יותר מ1200 שקל(המחשב מיועד למשחקים) לכן המליצו לי על HIS PCI-EX RADEON X1950PRO IceQ3 512MB GDDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL מחיר: ¤1305 כי המסך הוא דל 2007 וגירסת ה256MG תתקשה להסתדר עם הרזולוציה שלו.. אבל אני לא יכול להרשות לעצמי לחרוג מהתקציב כי כבר חרגתי יותר מידי..(בגלל המסך) אז ראיתי את הכרטיס הזה שעולה פחות מהכרטיס של HIS במאה שקל GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3(RoHS) - RETAIL מחיר: ¤1220 אז השאלה היא האם יש איזה סיבה מיוחדת שה GECUBE יותר זול(קירור או משהו) או שזה רק בגלל החברה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב מksp עם 8600gt והיתקשרו אליו ואמרו אין במלאי והוא יגיע עוד שבוע שבועיים.... ובמקום הציעו לו x1950pro . מה אתם אומרים שווה לו לחכות בשביל ה8600gt או לקחת את הx1950pro עוד היום..? האם ה8600gt יותר טוב מ1950pro ...? והאם בהרבה והמחשב בעיקר למשחקים.... תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי עזרה רבה מכולם קנייתי בסוף את ה ATI1950PRO אבל הוא רושם לי הודעת שגיאה. "CLI APPLICATION COMMAND LINE INTERFACE נתקל בבעיה ועליו להיסגר ץ אנו מתנצלים על אי הנוחות." איפה שקניתי שם התקינו לי את הדרברים וניסית להתקין את הדרברים שוב אבל זה לא עזר. הודה לכם אם תוכלו לעזר לי
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אני מתכוון לדוגמא: האם יש הבדל בין כרטיס 8600GT של חברת LEADTEK מאשר של חברת ASUS מבחינת הכרטיס עצמו ולא מה שמגיע בחבילה עצמה??? ואם כן האם הוא מצדיק הפרש של מעל 100 ש"ח לטובת ASUS??? כולל גם יכולות של OC האם יש הבדל?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן ממה שהבנתי זה לא כזה משנה לי איזה כרטיס כי רק לגימרים זה ממש חשוב אני גם בטח שלא מחפשת לקנות אחד ב 1000 שקל אבל לא רוצה משהו פושטי שיתקלקל גם נורא מהר אשמח לשמוע המלצות. תודה רבההה
-
- 14 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?%20threadid=62222
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
ATI יצאה בהצהרה בפני 150 עיתונאים R600XT won't be able to compete with the Geforce 8800 GTX R600XT שהרי הוא HD 2900XT לא יהיה מסוגל להתחרות ב 8800GTX ושיש לו בעצם את אותה רמת ביצועים כמו 8800GTS G80 Ultra beats R600XTX in 3Dmark 06 ATI has officially confirmed ATI said in front of 150+ journalists that the R600XT won't be able to compete with the Geforce 8800 GTX. The dream is dead and Radeon HD 2900 XT won't be able to catch up with the six month old Geforce 8800 GTX. ATI said that R600XT, Radeon HD 2900XT has about the same performance as the 8800 GTS. Radeon HD 2900 XTX won't be launched in mid may and will be delayed to Q3 2007. We already wrote about…
-
- 176 תגובות
- 17k צפיות
-
-
אוקי, אני לא יודע כמה אני אמור לקבל עם המחשב שלי מפרט: Intel Core Duo 2 1.86ghz E6300 ASUS MotherBoard P5B PCIE 512x2 667 Memory Leadtek PX8800GTS 640MB PCIE Liberty 500W קבלתי ב 3DMARK06 לא 05! תוצאה: 7856 משהו כזה, קבלתי בשניים הראשונים מעל 3000, וב CPU(מעבד) קבלתי מעל 1000 תגובות..
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה מסך איכותי של 17" אינץ'.....כמה שיותר טוב למשחקים וסרטים תודה.
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
המחיר לשניהם הוא כמעט זהה ואני קונה מחשב עם ויסטה-מלבד dx10 האם יש הבדלים מהותיים ביניהם? שניהם 256mb/128bit ועוד שאלה בבקשה-האם הדרישות לספק כח זהות בשניהם? תודה תודה נ.ב-מדובר במחשב e6320 ,זכרון 512x2
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
תראו יש לי 7300GT ,הכרטיס מצויין אבל רצתי לדעת בכמה ישפר אותו OC ?כי ראיתי באתר אחר שהוא מצויין לOC
-
- 14 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בכל כרטיסי המסך החדשים יש שני יציאוות למסך זאת אומרת שני יכול להשתמש בשני מסכים ואפילו בארבע עם SLI אבל מה זה אומר אני מבין שלא כולם מראים אותה תמונה כי זה לא שימושי אז איך זה עובד בדיוק אני רואה את התמונה הרגילה על שני מסכים כאילו במקום שני מסכים אני מקבל מסך אחד עם פס באמצע? ואיך זה בדיוק עובד במשחקים אני יכול להגדיר שמסך אחד יהיה מפה עוד אחד יהיה הנשקים והמרכזי אני אשחק אני צריך הסבר כי זה נשמע לי הזוי
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
מממ נשרף הכרטיס מסך Gainward Geforce 6600 Ultra PCX 256Mb אני צריך תחליף טוב שייתן לי ביצועים ברמה הזאת או יותר גבוהה במחיר של עד 650 ככה קראתי פה על ה 8500GT או 7600 GS ? האם זה תחליף טוב ? הוא מיועד למשחקים אבל לא מהרמות החדשות. תבינו לפי הכרטיס הקודם שלי, בתודה, איתי!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואני צריך המלצות. אני רוצה כרטיס טלוויזיה מאחת החברות הבאות: Hauppauge,Leadtek,Asus,LifeView,Viewcast כרטיס פנימי של PCI,שיש לו גם תוכנות עריכה ובמיוחד את WinDVR 3 במחיר של עד 500 שקל. אם כבר אני פה,מישהו יכול להסביר לי על חיבורים? וגם מה ההבדל בין כניסות ליציאות? הנה כניסות: (RCA/3.5mm) Audio XLR FireWire (IEEE 1394) והנה יציאות: (RCA/3.5mm) Audio VGA ומה זה טיונר TV פנימי ו"ממיר מחשב לטלוויזיה"?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה... והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ... השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?.. כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product_info.php?products_id=2991 ראיתי המלצה על הכרטיס הזה בפורום וזה באמת נראה כמו קנייה משתלמת ביחס למחיר. השאלה למה המחיר נמוך יחסית למקומות אחרים, יש איזשהו הבדל בין הדגמים? דרך אגב למישהו יצא לקנות בטי.אמ.אס?
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני מעונין להרכיב HTPC לסלון . אני רוצה להזרים וידאו ממחשב זה גם למסכים אחרים הפזורים בבית . מכיוון שאיני בקי בנושא אודה לכם אם תחוו דעתכם לגבי התצורה הבאה : מכיוון שזהו בית חדש דאגתי כי לכל חדר (טלוויזיה) יגיעו שני כבלים (האחד של הלווין והשני מיועד למטרה זו) . ה HTPC בסלון יהיה מחובר למסך הסלון בחיבור האידאלי הנתמך בכרטיס ובמסך הפלזמה . יציאה נוספת מכרטיס המסך תצא דרך החיווט הנוסף (כבל טלויזיה רגיל) לארון החשמל המרכזי . בארון כבר מותקן מפצל-מגבר של קו אחד לשמונה קווים המגיעים למסכים הנוספים בבית כחיבורי אנטנה פשוטים . (כאמור בכבל נפרד מהכבל של yes) א. איזה כרטיס מסך מתאים ? צריך להיות מסוגל להוציא שני output במקביל כאשר אחד מהם צריך לעבור בכבל טלויזה פשוט,אני כמו…
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חבר טוב שלי קונה מחשב ביום חמישי הזה והוא ביקש ממני לבחור לו את המפרט. המחשב לא מיועד למשחקים בכלל, אבל הוא אמר שאולי הוא ישחק Carbon NFS ואולי בעתיד הוא ישחק משחקים, אבל משחקים ממש לא כבדים. הדרישה מהכרטיס מסך היא שהוא יהיה שקט מאוד, ממש אין צורך בsli/crossfire. חשוב שלכ.מסך תהיה איכות טובה בהצגת סרטים על המסך מחשב. המסך מחשב הולך להיות 19 לא רחב ואולי בעוד 6 חודשים הוא יקנה טלוויזיה lcd 37 בשביל המדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. 100% שהוא אף פעם לא יעשה OC לכ.מסך וגם לא למעבד והזיכרון. הכ.מסך כמובן מיועד לאפיק Pci Express. רצוי כרטיס מסך שעולה 500 שקל+- האמת היא שהוא לא הולך לשחק משחקים כבדים וגם לא בינוניים, ככה שממש אבל ממש לא צריך כ.מסך שמצטיין בביצועיו במשחקים…
-
- 12 תגובות
- 637 צפיות
-
-
http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2446&articID=561
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך למחשב החדש שקניתי, מארז Antec NSK3300 (בא עם ספק של אנטק 300W) לוח אם Gigabyte GA-M61PM-S2 AMD Athlon 64 X2 4600+ Windsor (65W) 1 ג'יגה של זכרונות DDR2 אני חושב לקנות את ה-7900GS של ג'יגה בייט שלפי מה שהבנתי מגיע עם מהירויות גבוהות יותר מהרגיל. אולי לעשות לו עוד קצת OC. לא גיימר כבר, בעיקר אני מתכוון לשחק ב-Neverwinter Nights 2 ו- Gothic 3. אולי קצת C&C 3. הכרטיס הכי זול שמצעתי בינתיים הוא 982 ש"ח (למזומן). חשבתי גם על ה-1950PRO אבל הוא צורך יותר הספק (ואני די מוגבל פה) וגם אני לא בטוח שהוא יכנס לי למארז (מיקרו ATX). מה דעתכם? האם זה כרטיס משתלם לגיימר קליל שבעיקר הולך לשחק במשחקים הנ"ל ומרוצה מה-XP שלו? (וגם אשמח לשמוע על מחיר יותר טוב…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-