עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Eugeny,

https://hwzone.co.il/advert/evga-geforce-gtx-1080-ftw-gaming-8gb-gddr5x-graphics-card-2/ חחחחחחח......

2. לקחתי תמחשב למעבדה ואין דריברים חיפשנו בכל האתרים גם של איטיאי וגם של ספייר אין ל X1950 דריברים אפילו הדיסק שמקבלים איתו לא תומך בו שימו לב באיזה כרטיסים הקטאליסט האחרון תומך, לא מצויין שם 1950 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=640 הX1950 לא מוזכר שם מה עושים???

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  3. איזה מהם יותר טוב? RADEON 9250 128MB,TV+DVI או GF FX5200 128MB,TV,DVI תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by shon,

אהלן!!! קניתי לפני ימים אחדים מסך חדש SONY SDM X73 17". אומרים שהמסך פצצה אבל יש לי שלוש בעיות: א) כואבות לי העיניים כשאני מסתכל עליו כאילו שהן יוצאות מהמקום!!! ב) בקופסא של המסך היה דיסק שנותן ADJUSMENTS ובפועל מתפריט של המסך עצומו הקטגוריה שהמליצו לי עליה לא קיימת!! ג) יש לי מין סוג של הילה שגורמת לכך שאותיות מסוימות פשוט נראות לא ברור חייב עזרה דחוף כי אני FULL מתוסכל מכל העסק הזה. אני גם צריך לדעת אם זה FUCK במסך או סתם כיוונים לא נכונים של הגדרות . נ.ב ניסיתי לשנות את קצב הריענון ורצולוציות בלי סוף וזה לא עזר תודה רבה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  5. Started by sLoGy,

היום קניתי את הכרטיס Inno3D 7600GS 256 באתי חיברתי אותו בחיבור ה AGP שלו + לספק הכוח הדלקתי מערכת התקנתי דרייברים הכי חדשים + DirectX 9 אבל משהו לא בסדר אני מקבל את זה כשאני משחק נגיד בבאטלפילד 2142: http://img387.imageshack.us/my.php?image=untitledfx4.jpg (זה נקרא ארטיפאקטים?) אני עכשיו מוריד 3Dmark05 ואני יעדכן פה בקשר לבנצ'מארק תגידו לי עם זה נורמאלי מה יכול להיות הסיבה? יש לציין שלא עשיתי אוברקלוק זה הסטוק המפרט שלי: פנטיום 4 2800 1 ג'יגה זכרון

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  6. Started by MINIME,

אני אישית חושב שGIGABYTE. מה דעתכם 8)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by FatherBoard,

אני לא כ"כ מתמצא בנושא הזה, אבל למה אתם מתכוונים כשאתם אומרים ש-inno3D ו-power color הם חברות קבר? אני מכיר מישהו שיש לו ג'יפורס 3 של inno והקשישא דווקא פועל מצויין. חוץ מזה, הצ'יפ שנקרא "ג'יפורס" עדיין נמצא על כל אחד מהכרטיסים. אז מה מבדיל כל כרטיס ממשנהו (חוץ מהקירור)? ולמי שאין תקציב ללידטק או לחברה יקרה אחרת? זה יהיה כזה "אסון" לקנות את אחת מחברות ה"קבר"? לפי דעתי כל הדירוגים האלה זה סתם הכללה מטומטמת (סליחה על הביטוי). אם למישהו 1\2\3 יש איזה תקלה בכרטיס, אז זה כבר הופך את החברה לחברת קבר? כאילו - מה הרעיון?

• 33 תגובות
    • 3k צפיות
  8. ראיתי בכמה אתרים של חנויות שניתן להשיג(כביכול?) כרטיסים מסדרת הGTX700 ואפילו GTX600. אולי כמובן זה סתם מופיע באתר והם פשוט לא מחקו את זה. האם הם עדיין מיוצרים, או שמדובר בשאריות?

9. Started by amitaihasnes7,

לאילו מבין החברות יש את נתך השוק הכי גדול בכרטיסי מסך לשוק הגבוה? ל-Piont of Veiw ל-nVIDIA או ל-ATI

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  10. Started by hen1235,

בזמנו הייתי מאוד מעורה בשוק המחשבים... ואז התגייסתי לצבא כמו שאתם מבינים, לא יצא לי יותר מדי להתעדכן ברכיבי החומרה החדשים בשוק. בתקופתי חברות כמו SPARKLE, ZOTAC, PALIT, PNY, INNO3D, TWINTECH, היו נחשבות לחברות פחות איכותיות מ-Asus/Gigabyte ו-Leadtek שפשטה רגל. אשמח אם תאירו את עיניי לגבי החברות הללו, מי השתפרה ומי עדיין מייצרת זבל.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Athlon-WINGS,

אני קונה GEFORCE4 TI4600 ואני צריך לדעת... :asthanos:

• 142 תגובות
    • 14.6k צפיות
  12. Started by danvis,

שלום לכולם, ב-7-8 שנים האחרונות, כל הכרטיסים שלי היו מבית היוצר של AMD, ומעולם לא יצא לי לעבוד עם כרטיס Nividia. עכשיו רוב הסיכויים שאני אבחר ב-GTX570 על פני ה-HD 6950, ומכיוון שאני לא מבין בכרטיסים של Nvidia, רציתי לדעת מי החברות שמייצרות את הקירור הטוב ביותר לכרטיסים האלה? להבדיל מ-AMD, ראיתי שלכרטיסים של Nvidia יש המון חברות, ולכן אשמח לקבל המלצה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  13. Started by HunterVee,

מה דעתכם ? השמיעו את קולכם.....

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by Scorp!on,

הייתי מעוניין לקנות 8800 GT של חברת ASUS אבל משום מה המקום שממנו אני קונה טוען שיש מחסור בחברה הזאת בכל הארץ ויגיע רק עוד 3 שבועות. מה שרציתי לדעת זה איזה חברה אני יכול להביא במקום?? אני חשבתי על gainward יש לכם המלצה יותר טובה?? מה החברה הכי טובה חוץ מ-asus השאלה מופנת למי שבאמת מבין ולא לזרוק סתם שמועות. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  15. Started by tsvika,

אני רואה כל הזמן אנשים מדברים על כרטיסים של ATI נגיד אבל כתוב למשל חברות אחרות כמו innovision 6660gt או alberton או gigabyte אז מה זה אומר?

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by pringles,

האם זה משמעותי להיום לגבי חברות של קרטיסי מסך של הרדאונים אם כן מה אתם ממליצים אני רוצה לקנות 9600 XT

• 11 תגובות
    • 782 צפיות
  17. Started by חן מ,

שאלה איזה חברות ייצור לכרטיסי מסך הן הכי טובות? יש לידטק BFG INNO 3D GIGABYTE ויש עוד מוכרות וטובות? איזה מהן הכי טובה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היום זה הגיע: מחשב של 12K שקל, פצצה של מחשב, FX5800Ultra זה טיל! מת עליו!!2.8C 800FSB and HTT.

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. : אני חייב לברר עם יושב מולי מסך תקין. קיבלתי מסך MITSUBISHI DIAMONDPRO 930 SB - (מצטער שאני מפרסם פעם שנייה בנושא) בעיות: טקסט לא חד ולא CRISP - כאשר לבן על גבי שחור רואים בבירור גם אדום וכחול מסביב לאותיות. כיווונון לא עוזר. בעיית חדות קרוב לפינות המסך בחלק התחתון עד כדי טשטוש שטחים של צבע אחיד נראים בבירור כמורכבים מריבועים קטנים. :'( (אינו שטוח - לא איכפת לי - מצויין פה רק כאמצעי זיהוי למי שיש ברשותו מסך כזה) אציין כי תמונות נראות יפה מאוד והצבעים שהמסך מראה טובים מאוד. (אחרת הייתי מחזיר מייד) אני מנסה להבין אם זה פשוט מה שיש למסך הזה לתת - במקרה זה אנסה להחליף לדגם אחר של חברה אחרת - או האם יש ברשותי מסך לא תקי…

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני מתלבט ה6800 הוא אי גי פי וה6600 הוא פי סי אי אקספרס בבקשה תגידו לי מה יותר שווה ומהיר תודה רבה

21. במחיר: 640 שקל. טוב להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM?

22. שלום לכם... יש לי בעיה שנמשכת יותר מדי זמן ואני לא יודע מה לעשות! תראו נגיד אני מנסה להפעיל את פיפא 2006... זה רושם לי שלהפעלת פיפא דרוש כרטיס מסך... (למי שרוצה ... זה רושם בספרדית למרות שאפשר לקשר לאנגלית ולהבין : FIFA 06 necessite une carte video acceleratrice) זה עושה לי את הבעיה בעוד הרבה משחקים ועד היום הכל עבד טוב... למשל the punisher , nolf 2 ואפילו משחקי אונליין פשוטים! האם הכרטיס מסך דפוק או שמה קרה לי?!? בבקשה חברים תעזרו לי! :'(

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  23. בתוכנה 3dmark זאת אחרי שהשוותי באתר שאמרתם לי(לכל הלחוצים) המערכת היא כרטיס מסך asus ti 200 ge force 3 amd 1900 7vrxp 256 אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי טיפים בביוס להעלת הנקוד

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי אופציה לקנות כרטיס מסך ATI Rareon 9800 PRO 256MB DDR + TV + DVI, אבל 128BIT ב500 ש"ח חדש. לא משנה כמה חיפשתי את הדגם הנ"ל לא מצאתי אותו ברשת (עם 128BIT), אבל המחיר בהחלט שווה לכרטיס בסדר גודל כזה(וחדש). הדרישות שלי מהכרטיס זה להריץ משחקים כמו FAR CRY וDOOM החדש. מה אתם אומרים? שמעתם על כרטיס מסך כזה? הבנתי שהוא מהדגמים הישנים, אבל אני קצת חושש מלקנות חתול בשק, אז תגובות שלכם ממש יעזרו פה.

• 7 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.