כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
שלום רב. יש לי כרטיס מסך של חברת CLUB3D, 9600GT OC - http://www.club3d.nl/index.php/download/pdf/CGNX_G962DDO.pdf ויש לי כרגע מסך 20" LCD ברזולוציה 1600X1200 טבעית שמחובר לאחד מחיבורי ה-DVI. האם אוכל לחבר מסך שני 24" LCD ברזולוציה 1920X1200 לחיבור DVI השני, או שהכרטיס לא יעמוד בזה? יש לי ספק כוח של 620W של קרוסייר. המסכים לא לשימוש למשחקים עתירי גרפיקה, אלא לחיבור לעבודה שוטפת באינטרנט, בתוכנות האופיס, ופוטושופ ומשחקים קטנים שאפשר להוריד מאתרים כמו REFLEXIVE ו-BIGFISH או פאזלים.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, היום התקנתי GTA IV על המחשב, והתאכזבתי מאוד מהביצועים שלו על המחשב שלי. יש לי מעבד Q6600 @ 2.8Ghz, וכרטיס מסך Radeon X1950XTX 512MB. מההגדרות במשחק אפשר לראות שאני חייב יותר מ512MB על הכטיס בשביל לשים את ההגדרות על High. (בגלל הרזולוציה). ובכלל הייתי חייב לשים 3GB ראם במקום 2 בשביל שעל LOW המשחק ירוץ בסדר. אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש בשביל המשחק, אבל אני מפחד שגם הכרטיסים החדשים לא יעזרו.(לא סתם אנשים בוכים על הכובד של הגרפיקה). הבנתי שהHD4780 יותר טוב מהGTX260. השאלות שלי הן: א) האם עדיף GTX260 עם 800 מגה על הHD4780? ב) האם בכלל זה ישנה משהו בהשוואה לכרטיס שיש לי? כדאי פשוט לשכוח מכל העניין ולחכות לכרטיס יותר טוב? אני אשמח אם אנשים שניסו את הGTA החדש יגיבו. עוד לא…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
פעם חשבתי שהתפקיד שלו הוא רק לחשב פוליגונים אבל הבנתי שהוא מאוד משפיע על התצוגה של המסך... האם זמן תגובה, למשל, יכול להיות שונה בין כרטיסי מסך (על אותו מסך)? בכמה כרטיס המסך משפיע בתצוגה רגילה (לא משחקים אבל הפרדת צבעים, הגדרות תצוגה וכיוצא...)? האם כרטיס המסך משפיע גם על תצוגה סטטית? (יש לי בעיה עם המסך שהוא מציג תמונה אבל כשאני מזיז את העיניים, לאו דווקא כשיש תנועה על המסך, ישנו עיוות כלשהו בצבעים שקשה לי להסביר).
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אתם מומזמנים לציין איזה ובאיזה חנות אפשר לקנות תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, חבר אמור להביא לי מארה"ב כרטיס מסך חדש (http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1082) עכשיו, יש דרך לוודא שהכרטיס בא עם מתאם DVI-VGA??? ואם לא, איפה אפשר לקנות כזה מתאם?
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כרגע יש לי X300 radeon אני מחפש כרטיס מסך PciExpres משו באזור ה2,000 שקל
-
- 13 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הכרטיס מסך הנ"ל. בנוסף ליציאה של ה- VGA וחיבור DVI ישנה יציאה מעוגלת נוספת (לא S-VIDEO ) עפ פינים וקיבלתי כבל המתחבר ליציאה זו, מצידו השני של הכבל מתאם לחיבור אנלוגי וליציאת S-VIDEO . האם מדובר בסוג של TV-OUT ? או שניתן להשתמש ביציאה זו כ- TV-IN ? תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש שני כרטיסי מסך באותו מחיר 6800xt 128 mb או 6600gt 128 mb מה יותר חזק ומומלץ לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי Celeron D בOC עד 3.6Ghz 512MB זיכרון וכרטיס 9550. ספק Thermaltake 360W עם 18A על קו 12V אני רוצה לעשות שידרוג מכסימלי למחשב הנוכחי , כדי להחזיק מעמד עד ל- direct x10 , Vista , DDR3 כלומר עד אמצע השני של 2007 - עוד שנה , שנה וחצי אני גם אשדרג זיכרון עד 1.5 GB האם הX850XT הוא מספיק טוב , או שכדי לקנות את 7800GS בתוספת של 500 ש''ח ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=XV-X850XT&cart=114590740371548〈=heb האם יש אלטרנטיבות אחרות ? האם היצר PALIT/XPERTVISION הוא בעייתי ? האם היו למשהו בעיות עם PLONTER בתוך ספק ? סליחה על כל כך הרבה שאלות
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, יש לי היום מחשב עם כרטיס מסך מובנה: מעבד Intel Pentium E6300 (45nm) לוח אם Gigabyte EG41MF-US2H (צ'יפסט G41) מסך Dell 2209WA עם רזולוציה 1680x1050 כרטיס מסך בסיסי ב~300 ש"ח יספיק בשביל להריץ משחקים באיכויות לא גבוהות? (העיקר שיהיה אפשר לשחק, בלי קטיעות/קפיצות וכו') מבצע Black Friday של TMS על Sapphire HD 5670 1GB GDDR5 ב-249 ש"ח משתלם? תודה
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום , קניתי כרטיס מסך GTX 660 ויש לי אותו פחות מי חודש ויש לי איתו איזה בעיה במשחקים ... כל המשחקים שקניתי עושים לי FPS נמוך מאוד של כימת 30-50 הכרטיס שרכשתי קניתי בIVORY . מפרט של המחשב שלי : http://img96.imageshack.us/img96/206...7250676923.png ספק כוח : A.PFC 550W FAN12 Ci-Power CWT ולכל השואלים הוא לא גינרי אז לא להגיד גינרי כי הוא לא . משחקים שיש לי בעיה איתם הם : Call of duty BO 1 / MW 3 / BO 2 Borderlands 2 Unreal Tournment III אני צילמתי את התמונות של הבעיה במשחק BO 2 אבל הבעיה הם בכל המשחקים . ואני רוצה לדעת למה ה-FPS הנמוך .... והמשחקים הם לא עם מנוע גרפי ממש חריף .. Borerlands 2 ו UT 3 זה משחקים שמשתמשים במנוע גרפי של Unreal En…
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
זה בעיקר כדי שאוכל להעביר את הקלטות וידאו לקבצים דיגיטליים במחשב וגם כדי שאוכל לצפות בחלון קטן בטלוויזיה במקום שאקום מהמחשב אל פינת הטלוויזיה (הטלויזיה אצלנו בחדר נפרד מהמחשב וזה מעצבן ללכת ולחזור כשיש פרסומות). זה לא נועד לראות טלוויזיה באיכות גבוהה אלא לראות באיכות סבירה וגם אפשרות להקליט. המליצו לי על זה http://www.shirion-computers.com/Product.asp?Pid=Leadtek-TV2000&Cat2Cat1ID=25&Cat2ID=119&aff=Zap〈=HE אפשר להיות שקט ולהזמין אותו עוד היום?
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב למורה לסאונד שלי.. מאחר והוא לא ישתמש במחשב לצורכי גרפיקה או משחקים הוא יסתפק בכרטיס "חלש" מה שחשוב שיהיה לו קירור פאסיבי.. הדגש במיפרט הוא השקט... סדרת 7xxx יכולה להתאים במידה ולא יקר מידיי... טווח מחירים? 250+ העיקר שיהיה פאסיבי!
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום רב, שימושי במחשב עבורם אני צריך כרטיס מסך הם: * משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות) * צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה כשחשבתי לעצמי על כרטיס מסך מתאים בשבילי, התלבטתי בין ה8600GTS ל8600GT. בפורום מפרטים אף המליצו לי מס' פעמים לפנות ל8800GTS(מה שבכנות, נראה לי מוגזם). אציין שאני לא בנאדם שמשדרג בתכיפות ולכן חשוב לי כרטיס תומך Directx10. אז מה היא לדעתכם הבחירה הנכונה ביותר? בכבוד רב, אורי
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן לכולם, יש לי פנטיום 3 ישן, 450MHZ. זיכרון 256MB אני רוצה לקנות לו כרטיס TV ולשים אותו בסלון מחובר לטלויזיה ככה שכל היום הוא יוריד סרטים ויראה אותם בטלויזיה. האם הדבר אפשרי? אם לא מה צריך לשדרג כדי שהוא יעבוד? זיכרון? איזה כרטיס TV לקנות? איך יודעים אם כרטיס TV מתאים לי לפנטיום 3?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שמעו.. אני יודע שהכרטיס המובנה שלי [6150 256MB] חלש.. אבל גם קארבון חלש.. הוא לא צריך להריץ על קצת יותר מההגדרות הבאות חלק? רזולוצייה: 800x600 Level of detail: LOW Brightness: 52% ללא פילטרים כמובן. וברזולוצייה הזו זה מקרטע... ברזולוצייה 640x480 עם שאר הגדרות הנ"ל רץ חלק.. אבל מגעיל :-X הכרטיס מעודכן לדרייברים הכי חדשים [93] מהאתר של אנוידיה אפשר לעשות משהו כדי לשחק חלק על הגדרות 1024 או לפחות 800x600? [אני על משחק 19"] תודה!
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי הרכבתי לחבר שלי מפרט למחשב והכרטיס ששמתי לו זה SPARKLE 8600GT. הוא הלך לחנות ואמרו לו שאין את הכרטיס הזה והציעו לו לקחת את ה X1650 הוא לא יודע בדיוק איזה דגם. בחנות אמרו לו שהוא יותר טוב אבל הוא לא DX10 ואין לו את המעבד החדש או שיש תגידו לי אתם. תודה
-
- 11 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום אני בטוח ששאלו את מה שאני הולך לשאול אינספור פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא פתרון חד משמעי. אז הנה: יש לי מחשב בחדר X וטלויזיה בחדר Y , איך אני רואה טלויזיה בחדר Y בלי להזיז את המחשב לשם? נניח והאפשרות לא קיימת מה אני צריך שיהיה לי על מנת שאני יוכל לראות את המחשב ב TV. תודה בן
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איזה כ. מסך הכי כדי עד 300 ש"ח להריץ ממשק ארו בויסטה , לא למשחקים , ללוח ASUSA P5K SE מעבד 6750 ו 2GB תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חדש, עם כרטיס 1950XT ודרייבר7.1, וk-lite ואני רואה סרטים ללא כל בעיה.. הבעיה מופיעה רק בסרטונים שיש למשל באינטרנט, כמו למשל בדף הראשי בנענע יש באמצע העמוד מין פינה שתמיד יש פה סרטון או למשל בדיון פה על crysis הסרטון.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=234859.20 כשאני מפעיל את הסרטונים הללו כל הסרט רק ושומעים מוזיקה, אבל התמונה ירוקה וכתומה והכל כזה מרוח ולא רואים כלום הורדתי את הסרטון של CRYSIS והשתמשתי בתוכנה media player CLASIC - תמונה ירוקה media player - תמונה ירוקה בquicktime שנתנה לי הודעת שגיאה - error -2048:the file is not a movie file חח רק בnero7 showtime רואים מעולה.. כאן אין שום בעיה mv2player- גם כאן התמונה ירוקה.. מישהו …
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכם ושבוע טוב וחופש נעים! ברשותי כרטיס מסך Radeon X1650XT בחיבור PCIeX16 של חברת Powercolor. אני רוצה המון לעשות OC לכרטיס,אך משום מה לא מצליח ... אני ניסיתי כבר את Riva Tuner ו-ATITool,אך שום דבר לא עוזר. שאני מעלה את תדרי הליבה,הציון ב3DMARK05 רק יורד,ואת הזכרונות בכלל לא ניתן לשנות,כי שאני מעלה קצת המחשב עושה לעצמו REstart. יש להזכיר,שהכרטיס כבר שבועיים לא הריץ שום משחק,והטמפרטורות שלו בעבודה בווינדוס עומדות על 47 מעלות +-. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם הכרטיס חזק מספיק עבור מסכי 22 אינץ'? מיועד לשימושים כמו סרטים ומשחקים.
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
8) ברשותי גיפורס 4200 אם יציאת DVI רכשתי לו מזמן מסך LCD דנדש קיבלתי א ותו היום חיברתי אותו ל DV וביציאה האנלוגית חיברתי את הסמסונג הישן כרגע שני המסכים עובדים ביחד אם טכנולוגיית ה nView uzv וזה פצצה. אני יכול לפתוח אתר במסך אחד ומישחק במסך שני או שני אתרים שונים בשני מסכים או כל דבר אחר משהו שווה ביותר אפילו ה TASKBAR מתפרץ על שני המסכים כאילו היה זה מסך אחד יש לי שם 2 דסקטופים הסמן עובר ממסך אחד לשני אפשר לראות סרטים בכל מסך , בשניהם או חצי חצי זה כזה פצצה אני מאוד מאוד מאוד מאוד מרוצה רק שאלה לי אליכם האם אפשר לשחק מישחקים אם 2 מסכים או יותר בגיפורס 4200? כי ניסיתי וזה עובד רק על מסך אחד !!! האם רק הפריליה של מטרוקס תומך ב MONITOR SOUROUND? בבקשה תגובות שלכם אלי 8)
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני חדש באתר אני מזמין ת radeon 9700 pro אני קצת חושש מהקירור שלו שהו ילך לעולמו אחרי כמה חודשים או שהינטקים שלו יפלו הכרטיס הוא של הרקולס אני יודע שיש לו ביצועים על רמה אבל מה הוא שווה אם הוא ילך לי מהר (יתקלקל) לפי הביקורת של אנשים הקירור הוא עלוב אני לא יודע מה עם הרקולס אולי תגידו לי אתם ???
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב אז ככה דבר ראשון שלום לכולם. אני יגש יש לבעיה לפני כמה ימים ידי הונחו על הכרטיס המפלצתי הזה לפי מה שכתוב זה וודוו 4 ואני פשוט לא מצליח למצוא לו דריבר אני חייב עזרה כל דריבר שאני שם הוא לא עובד לי אולי למישו פה יש כרטיס דומה(למרות שאני לא מאמין כי הוא ישן) ויכול לעזור לי אם הדריבר? תודה מראש הנה תמונה שלו: כדי להמחיש את הגודל שלו שמתי אותו לייד נעל בית של מידה 43
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-