עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקיי החלטתי ללכת על ה-7600GT . יש לי אפשרות לקנות באותו מחיר<820 ש"ח>.או את gigabyte או את LEADTEK.איזה מהם עדיף? בתודה מראש שי.

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  2. בכוונתי לרכוש מחשב חדש בזמן הקרוב מאוד ואני מעוניין לשמוע חוות דעת על כרטיס מסך מומלץ שאתם יכולים להמליץ לי אליו. חשבתי על הGigabyte Geforce GTX780 3GB OC WINDFORCE 3: http://www.tms.co.il/product/12847 מה אתם אומרים הוא ישרת אותי הרבה זמן? יתן לי מקסימום ביצועים במשחקים עתידיים? יש אולי משהוא יותר טוב בתמורה למחיר? תודה לעוזרים =]

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by אוריפ,

יש לי שאלה לגבי FLY VIDEO 3000 של LIFE VIEW: האם אני יכול לחבר מכשיר VCR רגיל ולהליט ממנו קלטת למחשב? האם יש לכם המלצה לכרטיס יותר טוב בטווח מחירים דומה (250-300 ש"ח)?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  4. Started by Vissor,

התחדשתי בכרטיס מסך Gigabyte GTX670. עשיתי לו מבחן ביצועים ב 3DMARK 11 וקיבלתי תוצאה הבאה: http://www.3dmark.com/3dm11/6307200 הכרטיס והמעבד נמצאים בסטוק! מה דעתכם התוצאה סבירה או נמוכה מידי??

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. Started by kobibo,

מעונייין בהמלצה למסך LCD טוב ( לא כל כך למשחקים ) לעבודה שוטפת מול מחשב גג עד 1200 ש"ח. תודה לעוזרים ואשמח גם ללינק .

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  6. עזרתם לי כל כך הרבה כאן בפורום.. בקשר לבחירת מסך LCD.. לכן אני מביא לכם צ'ופר קטן... קודם כל בסוף לקחתי את המסך Samsung 760BF.. אני מרוצה מהבחירה.. צבעים מעולים.. לא מרגיש את הבעיה של המריחה.. (בהתחלה חשבתי שיש בעיה אבל התברר שזה התוכנה..) יש לי מסך 710N של סמסונג... שמבחית תצוגה.. כאן רואים פי כמה יותר טוב וגם העיצוב.. עכשיו לצ'ופר.. מיועד לכל בעלי LCD Samsung עם מסך Pivot.. ערכתי את התוכנה MagicRotation.. כל מי שהשתמש בתוכנה ובחר באפשרות שהתוכנה תעלה עם עליית המחשב.. שם לב לכך שיש חלון מעצבן של התוכנה שצץ בהפעלת המחשב.. אז העפתי את החלון המעצבן הזה.. וערכתי את הסמל ה"לא ידדותי".. להוריד את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/avizov2/MagicPvt.zip לחלץ את הקובץ ולשמור א…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by SliDeRShai,

שלום, יש לי מספר שאלות: 1.האם יש הבדל בין 560 Ti לבין 6950 2G? 2. איזה כרטיס מסך יעש האת העבודה הכי טובה במינימום מחיר בהצגת סרטי HD לטלויזית LCD 32 FULLHD עם חיבור HDMI? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  8. Started by Cupid Me,

חבר'ה רציתי לדעת איך הכרטיסי מסך של חברת Biostar - אתם מכירים בעיות איתם או שאפשר לקנות בלב שקט? תודה!

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by pc student,

חברה יש לי radeon 9200se והוא לא תומך בפיקסל שיידר איך ניתן לתקן זאת? ועוד משהוא האם אפשר לשדרג אותו ל 9200 רגיל?

• 8 תגובות
    • 803 צפיות
  10. Started by darkman,

בקיצור חיברתי את המסך ל מחשב הישן והמחשב פועל אבל המסך לא אז הסתכלתי בראש של הכבל (זה שמתחבר לכרטיס מסך) פתאום אני שם לב שחסר פין אחד! מה שעוד מוזר שבמחשב החדש המסך עובד ללא בעיות זה נורמלי!? (אותו כרטיס מסך)(MAG 786FD)

• 3 תגובות
    • 803 צפיות
  11. Started by Lyor,

שלום אני לא בטוח שנושא הזה קשור לכאן אבל בכל מקרה, אתמול נהרס לי סופית הרטיס מסך שלי שהיה 6600 וברצוני לקנות חדש. יש לי לוח אם של אסוס דגם p4p800 (דיי ישן) וברצוני לדעת איזה כרטיס יהייה הכי משתלם לי לקנות יחסית לביצועים. יש להזכירשאני מעוניין רק בכרטיסים של nvidia ומחברות ידועות מאוד כמו leadtek או XFX בעיקר לא של Gigabyte. חברים שלי אמרו לי שיש כרטיסים כמו: nVIDIA GeForce FX7800GS 256MB Leadtek (שמאוד מעניינים אותי) אך הלוח אם שלי לא ינצל בכלל חצי מהמשאבים שיש להם ולכן עדיף לי ללכת על משהו כמו: nVidia GeForce 6800 (שגם הוא נראה בסדר מבחינתי). אשמח לקבל עזרה בבעיה. נ.ב. אני פונה אליכם עכשיו מהמחשב של סבא שלי מפני שאין לי אפשרות אחרת ולכן אני מבקש סליחה מראש על כך שלא או…

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  12. ATI X1900GT או ATI X1950PRO מה עדיף?

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  13. שלום לפני מס ימים הלך לי קרטיס המסך ואני צריך להחליפו! אני לא יודע איזה כרטיס מתאים למחשב שלי (מחשב לא כל כך חדש 3 שנים בערך) . אני צריך כרטיס פחות או יותר ברמה של הכרטיס שיש לי עכשיו (8600gt) אני מעוניין שהכרטיס החדש יוכל להריץ את המשחקים הבאים כמו הכרטיס הקיים שלי המשחקים הם:age of empiers 3 and call of duty 4 מפרט המחשב שלי: מעבד amd4800 1 ram ספק ג'נרי (לא איכותי)500w גודל מסך 19 אינץ רזולוציה 1024x768 -רזולוציה בה אני עובד איזור ירושלים חנות pc תקציב מקס 450 (רצוי כמה שפחות כסף-רק שיספק את הצרכים הנ"ל) תודה מרוש!

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  14. Started by swisaman,

שלום לכולם! לא מזמן שמתי לב שבחלק מהמשחקים הGPU USAGE שלי לא נמצא על 99 אחוז כמו בבדיקות מאמץ או משחקים אחרים.(הוא פעם על 50,פעם על 70,פעם על 60 וכ"ו) זה קורה רק בחלק מהמשחקים. ועד כמה שידוע לי המעבד לא יוצר צוואר בקבוק. ^זה תקין?

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  15. שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב הזה: מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.5ghz E5200 לוח אם: ASUS P5KPL-CM זיכרון: 2 GB DDR2 800 ספק: מארז ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU התקציב הוא עד 600 ₪ אני מעוניין שתהיה גם יציאת VGA אשמח להצעות תודה, קובי

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  16. שלום רב. אני מתלבט קשות בין כרטיס מסך ATI 6870 של ASUS לבין NVIDIA GTX570. אני יודע ששניהם תומכים בתלת מימד אבל אם אני כבר משקיע במסך תלת מימד רציתי לדעת אילו מבינהם עדיף ואולי אם מישהו מכיר משהו שיותר עדיף לתלת מימד איכותי עם משקפיים. (סרטים וגיימינג). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  17. Started by Dready,

שלום לכולם, אני צריך עזרה במשהו ספציפי, יש לי רשת של 2 מחשבים אחד תותח השיני לא משהו, המשפחה שלי משחקת גנרלס ברשת \ אבא, אח וכול^^ D: , עכשיו אנחנו ממש רבים מי יישחק על המחשב הטוב וזה נורא מעצבן המחשב הטוב : 3g radeon 9800pro 256 512 corsair ETC והמחשב השיני הוא p4 1.6 asus gf-2 pro 440 256 sdram ( זה אני משפר בלי שום קשר)\ עכשיו אחי מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ את גנרלס טוב, ולא זוחל כמו הgf2 במחיר של סביבות 600 שקל + תודה :]]

• 2 תגובות
    • 803 צפיות
  18. על פי האתר ההשוואות הזה http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=607&chart=226 הכרטיס הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2546 חזק כמעט פי 3 !!! מהכרטיס הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=953 והם עולים אותו דבר האם זו טעות?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  19. Started by Mr.positive,

שלום מספר שאלות ,יש לי כ.מסך X1900XT ואני קונה מסך חדש DELL U2311H -האם אפשר לראות איתו סרטי HD ? -אני לא ממש גיימר אבל יש משחקים שאני אוהב + אני רוצה שיריץ DIABLO 3 שיוצא עוד מספר חודשים על מקסימום ועדיפות לכמה שיותר משחקים על מקסימום. עכשיו גם אם כן וגם אם לא איזה כ.מסך מומלץ בתקציב של 1000 שקל ? -יש להתחשב בזה שהמחשב הוא יישן אז שלא יהיה צוואר בקבוק המפרט הוא : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb (המעבד עם אוברקלוק ) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Bla…

• 4 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by yuraxp,

יש לי תקציב של עד 700 שקל, אולם ראיתי שניתן לקנות את ה fx 5600 ב750 שקל, האם כדי להוסיף ולקנות? האם ה 5600 הרבה יותר טוב מ ה 4200?

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  21. אין לי מושג מזה אבל הלוואי שזה נכון תסתכלו את ההשוואה באתר הזה http://www.pcper.com/article.php?aid=67&type=expert

• 13 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Bose,

כל הזמן שאני פותח תאקספלור אז פשוט אני רואה זוועה בעיניים! זה קורה לי גם בלפטופ HP PAVILION שבא עם ATI 64MB וגם במחשב הרגיל עם הג'יפה 4. יש דרך לפתור את זה ? אולי בעזרת פירמוט? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  23. Started by yaras,

היי לכולם, אני רוצה להמיר את כל הקלטות וידאו שיש ברשותי ל-DVD. רציתי לשאול מה הדרך הטובה ביותר והפשוטה ביותר (וגם הזולה ביותר) לעשות את זה? ראיתי למשל כרטיס וידאו של AVERMEDIA האם זה יספק את צרכיי? מה האיכות של ההמרה עם כרטיס כזה? כל מי שיכול לתת לי מידע מפורט על הנושא, אשמח. ירון.

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by darkquest,

שלום אני מעוניין לקנות את המסך t240 של samsung ורציתי לשאול האם הכרטיס מסך שלי יחזיק אותו (6600gt agp 128mb) אני מעוניין לראות סרטים לגלוש באינטרנט... משחקים לא ממש באים בחשבון כרגע אשמח אם תוכלו לענות לי תשובות עינייניות ומהירות מפניי שאני רגע לפי הקנייה

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by schumi,

אני חדש באתר אני מזמין ת radeon 9700 pro אני קצת חושש מהקירור שלו שהו ילך לעולמו אחרי כמה חודשים או שהינטקים שלו יפלו הכרטיס הוא של הרקולס אני יודע שיש לו ביצועים על רמה אבל מה הוא שווה אם הוא ילך לי מהר (יתקלקל) לפי הביקורת של אנשים הקירור הוא עלוב אני לא יודע מה עם הרקולס אולי תגידו לי אתם ???

• 2 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים