כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
-
קניתי עכשיו מסך MAG 796FD2 ואני לא יודע איך מנקים אותו. אפשר לנקות אותו באופן שוטף או שאסור? עם מה מנקים אותו כשהוא מתלכלך?
-
- 9 תגובות
- 819 צפיות
-
-
מהו ההבדל בין WinFast PX7600 GS ל WinFast PX7600 GT
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש כל מיני תוכנות לכרטיסי מסך שיש בהם אפשרות לשים אחוזים לpower target- מה זה אומר בדיוק?
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום לכם .... היום קניתי את ה8800GT החדש התקנתי אותו וזה.... עכשיו אני בודק ב3DMARK את הביצועים .... ומה אני מקבל 8117 !!!!! למה זה כזה נמוך ?????? אני מה זה מבואס ... אני כבר לאדע מה לעשות...
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן פתחתי אשכול אם 6600 יותר חזק מ7300LE, והסתבר שכן, אפילו מאוד. אז חיברתי את ה6600 והמאוורר בו עושה המון רעש כי משהו בו דפוק והוא חורק. אז רציתי לשאול אם יש טעם שאני אחבר את הכרטיס מסך בלי שהקירור מחובר למקור מתח, או שכדאי להוציא את המאוורר לגמרי ואם בכלל הכרטיס יחזיק מעמד בלי מאוורר... אם זה משנה אז גם יש לי משחה טרמית, מרחתי על הכ. לפני כחצי שנה, אפשר למרוח שוב למרות שמן הסתם זה לא מה שיגרום לו להתקרר יותר מדי. תודה למגיבים.
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
רציתי לדעת עם הבחירה של הרטיס מסך נכונה האם הכרטיב יוכל להריץ את כל המשחקים החדשים על רזולוציות גבוהות ? ורציתי לדעת עם ה חברה של הכרטיס Sapphire טובה האם החברה טובה ?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חברה יש לי radeon 9200se והוא לא תומך בפיקסל שיידר איך ניתן לתקן זאת? ועוד משהוא האם אפשר לשדרג אותו ל 9200 רגיל?
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי כרטיס מסך של חברת CLUB3D, 9600GT OC - http://www.club3d.nl/index.php/download/pdf/CGNX_G962DDO.pdf ויש לי כרגע מסך 20" LCD ברזולוציה 1600X1200 טבעית שמחובר לאחד מחיבורי ה-DVI. האם אוכל לחבר מסך שני 24" LCD ברזולוציה 1920X1200 לחיבור DVI השני, או שהכרטיס לא יעמוד בזה? יש לי ספק כוח של 620W של קרוסייר. המסכים לא לשימוש למשחקים עתירי גרפיקה, אלא לחיבור לעבודה שוטפת באינטרנט, בתוכנות האופיס, ופוטושופ ומשחקים קטנים שאפשר להוריד מאתרים כמו REFLEXIVE ו-BIGFISH או פאזלים.
-
- 7 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום לפני מס ימים הלך לי קרטיס המסך ואני צריך להחליפו! אני לא יודע איזה כרטיס מתאים למחשב שלי (מחשב לא כל כך חדש 3 שנים בערך) . אני צריך כרטיס פחות או יותר ברמה של הכרטיס שיש לי עכשיו (8600gt) אני מעוניין שהכרטיס החדש יוכל להריץ את המשחקים הבאים כמו הכרטיס הקיים שלי המשחקים הם:age of empiers 3 and call of duty 4 מפרט המחשב שלי: מעבד amd4800 1 ram ספק ג'נרי (לא איכותי)500w גודל מסך 19 אינץ רזולוציה 1024x768 -רזולוציה בה אני עובד איזור ירושלים חנות pc תקציב מקס 450 (רצוי כמה שפחות כסף-רק שיספק את הצרכים הנ"ל) תודה מרוש!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום אני כבר חודש מנסה לסדר את זה וזה לא עובד. יש מסכים ותוכנות בהן הגרפיקה מצוינת ויש כאלו שזה ממש לא במיוחד כל מה ששור לוידאו. מצרף דוגמא לשני תפריטים מאותו עולם, אחד נראה מטושטש ורע מצד ימין לעומת זה מצד שמאל שחלק ונקי. כבר משתגע ולא מוצא פתרון. דרייברים מעודכנים ומה לא.. תודה רבה !!!
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היי כולם, יש לי בבית טלויזיה מעולה - מסך שטוח של טושיבה, צבעים יותר חדים מכל LCD שראיתי עד עכשיו (לא בסרטים אלא בערוצים הרגילים שמשדרים 4:3, וכן גם לי לא ברור איך זה עדיין 4:3) אבל לצערי היא מהבוקסות של פעם ולא LCD עם יציאת VGA/DVI. לכן אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך comopnent וככה לפחות אני אראה את המחשב בצורה נורמלית. מישהו יודע משהו על זה? תודה ;-)
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן חברים, התוכנית המקורית שלי הייתה לרכוש כעת LIGHTNING אחד ובעוד כחודש להוסיף את השני (אני בונה מחשב חדש). עכשיו כשיש את המבצע הזה של 7970 DUAL X ב-1800 שקל שזה 800 שקל פחות מהלייטנינג שאני מתכוון לקנות, אני תוהה לעצמי מה הכדאיות הכלכלית של דבר כזה. האם התוספת 800 שקל מצדיקה את עצמה כאן לדעתכם? אשמח לשמוע דעות, X
-
- 4 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי HD4850 של PALIT בלי OC סטוק לגמרי ושאני משחק באינטרנט אז יש לי FPS נמוך (ממוצע של 65-70) ואנשים אחרים עם כרטיסים יותר חלשים כמו HD4370 או NVIDIA9800GT אומרים לי שהם משחקים על ההגדרות הכי גבוההות ויש להם באזור ה 140-160 FPS חשבתי שזה קשור לזה שאני משחק על וונסאוס XP ושהם שיחקו על VISTA אז התקנתי VISTA עם דירקטקס10 ועדין הFPS יחסית נמוך יש לי אינטרנט 10 מגה אז זה לא קשור לפינגים וכל זה.
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
היום התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. הדרייבר של כרטיס המסך קורס שוב ושוב ברמה שפשוט אי אפשר לעבוד עם המערכת. הכרטיס הוא GeForce GTX 560 Ti והדרייבר המדובר הוא הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של נווידיה (301.42 WHQL). אני לא יודע אם זה קשור אך היום התקנתי ווינדוס SERVER 2008 R2 במחיצה אחרת במחשב, כמובן שלמערכת הזו אין דרייבר רישמי של נווידיה אז השתמש בדרייבר שמיועד לווינדוס 7 והכל עבר בהצלחה. שוב אינני יודע אם יש קשר, אני לא חושב שיש אבל אני בכ"ז מציין זאת. כמובן שניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר (הסרה ממנהל ההתקנים, הרצה של DRIVER SWEAPER ואח"כ CCLEAN) והתקנה מחודשת שלו, מה שלא פתר את הבעייה. ניסיתי שוב הסרה מוחלטת וחזרה לדרייבר ישן יותר (דרייבר הבטא האחרון שקיים באתר של נווידיה, 301…
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
טוב.. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב.. המאקס שלי זה 1550.. (על כרטיס) זה למשחקים כבדים כמובן.. חשבתי על X1800GTO2 אבל אולי יש אלטרנטיבה יותר טובה? קיבלתי הלוואה של 500 שקל.. אני מעדיף לשלם בין 1500-1800 ככה
-
- 14 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם אני מחבר שני מחשב לכרטיס מסך אחד, אני מקבל את אותה התמונה פעמיים או שלכל מסך תצוגה שונה? למשל - מסך אחד עם משחק ומסך אחד עם אינטרנט? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום אני עתיד לקנות בשבוע הבא Sapphrie ATI Radeon 6950HD 2GB DDR5 הספק כוח שיש לי הוא Antec power trio 550W חיפשתי ברשת את דרישות המערכת של הכרטיס, כתוב שנדרש ספק 500W האם הכוונה היא שזו כמות השימוש של הכרטיס בחשמל? או האם רק נדרש שיהיה ספק כזה במחשב? ועוד 2 שאלות קטנות: - האם יש טעם במצב שזהו הספק לפתוח את הכרטיס ל6970? - יש ברשותי כרטיס Sapphrie ATI Radeon 4550HD 512mb האם יש סיבה להשאיר אותו ולעשות CF? והאם הספק יאפשר זאת? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יואו!!! כמה כרטיסים יש היום בשוק! תעזרו לי בבקשה! יש לי תקציב של משהוא כמו 1000 מקסימום (1500 ככה אם זה באמת שווה את ההשקעה) ואני רוצה כרטיס מסך משתלם. אומרים לי ש FX 5600 די שווה אבל רק גרסת האולטרה שעולה פי כמה וכמה ממנו! יש גם ככ הרבה גרסאות ויצרנים! כבר כואבות לי העיניים מלהשוות מחירים... מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אהה ואם משהו גם יכול לתת לי מידע על ספק טוב עם מחירים טובים בבקשה... תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מדגם x800xl מצאתי את הכרטיס ב noacomp במחיר זול יחסית, עם קירור רציני אבל האם החברה הזאת his טובה? שווה לקנות את הכרטיס מחברה כזאת? ;{ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3568&catcode=
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי בעיות מוזרות עם החיבורים הבאים: 1. S-Video: כשאני מחבר אותו לחיבור S-VIDEO לטלוויזיה, הכול בסדר אבל כשאני מחבר אותו לחיבור SCART אז הוא יוצא בשחור לבן (גם בVIDEO IN וגם בVIDEO OUT) 2. Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר ובעיה אחרת- אני חשבתי לקנות וידאו חדש... יש לי וידאו ישן וכשאני רואה איתו סרטים במחשב זה עושה בעיות (איכות הקלטה נמוכה ופסי צבע) אם אני אקנה וידאו חדש איכותי, הוא יקליט לי באיכות גבוהה וישדר סרטים בדיוק כמו שרואים אותם בטלוויזיה? או שיכול להיות שזה קשור לקלטות?
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
ראיתי של INNO 3D עם OC וכל השאר גרסאות רגילות .. אשמח לקישור לאתר שמוכר 9800GTX מומהר ולא גרסא רגילה תודה!
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הכרטיס מסך התקלקל RADEON 9600 לא פרו 256MB 128BIT ובמעבדה אמרו שהם יחליפו לי לRADEON 9550 256MB 128BIT כי זה שווה בביצועים ובכוח ל 9600. נראה לי שהם עובדים עלי וה 9550 פחות טוב מה9600 מה יותר טוב? 9600 או 9550?
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אם יש כאן למישהו כבל כזה מכרטיס מסך ישן שהוא לא צריך ומוכן להביא לי אותו\למכור לי בתשלום נמוך,אז אני מאוד אודה לו. מדובר בכבל שהוא יעודי לכרטיסי מסך של ati ויש לו חיבור יחודי לכרטיס המסך שדומה מעט לחיבור SVIDEO רק שיש בו 9 פינים במקום 4. הוא נמכר יחד עם כרטיסי המסך של ATI שיש להם אפשרות של VIVO ,כלומר : VIDEO IN,VIDEO OUT הוא הגיע מצורף לכרטיסי מסך ישנים כמו x800xt\pro\gt וגם יותר חדשים כמו x1900xt \x1950pro\xt\gt ויתכן גם שעם סדרות נוספות ישנות יותר\חדשות יותר. לחילופין אם אתם מכירים חנות\מעבדה שיתכן ומחזיקה כבל כזה,אז אנא תרשמו את שמה כאן. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
הזמנתי LEADTEK 6800 NU אבל קיבלתי LE.... חיכיתי שבועיים לכרטיס הזה וזה מה שקיבלתי...איזה מעוצבן אני ... האם יש הבדל גדול ? שווה לחכות עוד איזה שבוע וחצי שבועייים בשביל הכרטיס ה NU??
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-