כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,959 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב. רכשתי את המחשב שלי לפני כחודשיים עם הכרטיס הנ"ל. [למשחקים] רציתי לדעת מה דעתכם על הכרטיס, כמה זמן הוא יצליח להחזיק את המשחקים עד שיתחיל לזייף?... ובכלל דעתכם עליו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום חברים אחרי בירור קצר.אני ראיתי את חברת קלאב 3D וחברת אסוס מוציאות גרסה עם קירור מעניין והבנתי מדיונים שאלה גרסאות שקטות יחסית.הנה הכרטיסים http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=8&l3=726&l4=0&model=2614&modelmenu=1 http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DDO~8~0.htm האם יש כרטיסים נוספים עם הקרור הזה או שאלה היחידים מבחינת ה 1 גיגה זיכרון. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 9600GT של MSI וחיברתי אותו עם מתאם HDMI לטלויזיה. עכשיו בחוברת שלו כתוב שצריך לחבר אותו בכבל לכרטיס קול ובדקתי וזה הגיע מחובר כבר מהחנות ומשום מה אין לי קול בטלויזיה (ברמקולים של המחשב יש) מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי.. כאמור לאבא שלי הלך כרטיס המסך.. היה לו X1950XT.. יום אחרי שהבאנו את הכרטיס לחנות, בעל החנות אמר שהם "שרפו" את הכרטיס ונתנו חזרה ליבואן על מנת שיחליף אותו. אנו חשבנו שנקבל כרטיס חדש מאותו דגם או אחד מקביל מחברה אחרת או טיפה יותר חדש, מסתבר שבסוף קיבלנו מהיבואן את אותו דגם הכרטיס, אך כאמור כרטיס אחר ובמצב משומש - כלומר היה בשימוש אצל מישהו ??? יש מצב שזה אותו הכרטיס שנתנו להם להחלפה? כי אני חושב שהם לא "שרפו אותו" ולא נעליים, פשוט השאירו אצלם כמה ימים את המחשב כדי שנחשוב שהם עשו איתו משהו.. אני מניח שיבואן לא נוהג לשמור אצלו כרטיסים "משומשים" נכון?
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המוכר ב IQPC אמר לי שהSLI לא עובדים כזה טוב בד"כ וכדאי לי ללכת על 8800 במקום 2 9600 מה אתם אומרים? מה דעתכם? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
סתם החלטתי לחפור בהגדרות השונות של הכרטיס מסך שלי וראיתי את זה מה ההגדרה הזאת עושה ? PCI יותר איטי מהיר והAGP X8? ובקיצור מה זה ;D [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם,אבא שלי משום מה נמאס לו מה C RT שלי כשהוא יושב עליו לפעמים אז הוא החליט לקנות לי מסך דק מ1000 עד 2000 שקלים 19 או 17 תחליטו אתם עכשיו אני מתלבט בין L C D ל C RT למה אני בעיקר מתעסק הרבה בתחום הגיימינג ואמרו ש CRT יותר טוב מצד שני אני רוצה יותר מקום ראיה יותר טובה ואמרו שזה גם לא מזיק לעיניים לעומת ה C RT..את ה C RT שיש לי אני יתן לאחי עכשיו אני צריך קניה בטוחה מסך אמין וטוב...אגב המסך שיש לי כרגע הוא JT C K-700 ואני רואה בו מצוין הוא עובד על 1024*768 85HZ ורואים בו טוב הבעיה שראיתי במסכים L C D אצל חברים שלי ויותר נוח לראות וגם הוא יותר נוח וקל..אבא שלי רוצה לקנות L C D אך אני אולי אנצל את זה ואקנה C R T איכותי או ש L C D..אגב לא חייב בכלל לקנות הוא אמר ל…
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך LCD 17 אינטש שישמש גם לעבודות רגילות (אופיס, אינטרנט, תכנות) וגם קצת למשחקים. התקציב הוא כ 1700 שקל אבל בתנאים מסויימים (כמו תשלומים) הוא יכול להימתח עד 2000-2100. יש לי כרגע שלושה מועמדים: 1. sony sdms73h - יתרונות: זכה בציון גבוה ב pcplus, אמור להיות איכותי, כולל DVI. חסרונות: חשש לתופעה של גלים, קצת מכוער לטעמי. 2. samsung 710TM - יתרונות: נתוני תאורה וקונטרסט טובים, זמן תגובה קצת יותר טוב (12), המון פיצ'רים (רמקולים, פיבוט, DVI). חסרונות: מחיר די מטורף. מותח את התקציב שלי לקצה. 3. nu tech ql711v - יתרונות: ציון גבוה ב pcplus, זול, כנראה מספק את הסחורה. חסרונות: אין DVI. בניגוד לרכיבים אחרים, מסך זה משהו שקונים לכמה שנים טובות ולכן שווה לי להשקיע בו.…
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
msi 9800 pro 128 mb או xfx 6800 128 mb תענו מהר ככל האפשר!!!
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מה ניתן עוד לעשות, כדי להציג בטלוויזיה בצבעים ? ניסיתי כמעט הכל. הכל עבד יופי עד שהתקנתי דרייבר חדש לכרטיס ה- ATI RADEON 9600 PRO שלי מה ניתן לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כרגע יש לה את ה300sft של סוני(20 אינטש' טרינטרון דור ראשון שעבר זמנו). השימוש העיקרי הוא גרפיקה דו-מימדית סטנדרטית. אפשר LCD(בתנאי שיש איפה לראות אותו קודם באזור המרכז). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שאני שם 85 אז ב1.6 המסך לא שלם הוא לא מתפרס על הכל וזה מגעיל וזה גם עושה בעיות עם עוד משחקים הם לא מתפרסים על הכל רק בגלל זה אני עושה 72 מישהו יכול לעזור?
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
כרגע יש לי X300 radeon אני מחפש כרטיס מסך PciExpres משו באזור ה2,000 שקל
-
- 13 תגובות
- 770 צפיות
-
-
התקנתי WIN VISTA משום מה יש ירידה מטורפת בבנצ מחפש פתרון לזה.. בAQUAMARK קיבלתי בערך בXP 115 אלף כרגע מקבל 77 אלף הבעיה היא לא בכרטיס מסך הוא מקבל ציון גבוהה אלא הציון בCPU מאוד נמוך סביב ה6K (המעבד שלי E6600@3GHZ ) אמור לקבל סביב ה10K התקנתי דרייברים ללוח מהאתר של אינטל. עודכנו דרייברים לכרטיס מסך מהאתר של נבידיה עודכן DIRECTX 9C ממיקרוסופט המאיץ לא סתום והכל נראה תקין עוד דבר חשוב בדקתי כרגע סתם משחק והוא מלא ארטיפקטים בAQUAMARK למשל לא היתה שום בעיה אגב גם אין לי דרך למחוק דרייברים כי הם לא מופיעים בVISTA בADD\REMOVE אז זו קצת בעיה תודה למי שיעזור יש לציין שהתקנתי דרייברים המיועדים כמובן לויסטה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
תראו בתמונה את השגיאה יש לי x800gto [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 770 צפיות
-
-
האם הכרטיס יתמוך בDX10? קניתי לפני 3 שבועות 1900XT וראיתי בדרישות המומלצות של CRISIS שצריך DX10
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הי חברים מהו הכרטיס הכי משתלם בהתאם לכותרת, כיום? מבחינת יחס עלות ביצועים. תודה ניר
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שווה? ולמה כתוב שהוא תומך רק בספק כוח של 450W ומעלה? לא קצת מוגזם? יש לי רק 400W... לא ילך?
-
- 11 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך טוב למשחקים ל4 הכרטיסים האלה http://www.vr-zone.com/?i=3314&s=3 אני חשבתי למסך ה30 אינצ של DELL אז מה כדאי לקחת
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי Celeron D בOC עד 3.6Ghz 512MB זיכרון וכרטיס 9550. ספק Thermaltake 360W עם 18A על קו 12V אני רוצה לעשות שידרוג מכסימלי למחשב הנוכחי , כדי להחזיק מעמד עד ל- direct x10 , Vista , DDR3 כלומר עד אמצע השני של 2007 - עוד שנה , שנה וחצי אני גם אשדרג זיכרון עד 1.5 GB האם הX850XT הוא מספיק טוב , או שכדי לקנות את 7800GS בתוספת של 500 ש''ח ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=XV-X850XT&cart=114590740371548〈=heb האם יש אלטרנטיבות אחרות ? האם היצר PALIT/XPERTVISION הוא בעייתי ? האם היו למשהו בעיות עם PLONTER בתוך ספק ? סליחה על כל כך הרבה שאלות
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אתם מומזמנים לציין איזה ובאיזה חנות אפשר לקנות תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש שני כרטיסי מסך באותו מחיר 6800xt 128 mb או 6600gt 128 mb מה יותר חזק ומומלץ לי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הכרטיס מסך הנ"ל. בנוסף ליציאה של ה- VGA וחיבור DVI ישנה יציאה מעוגלת נוספת (לא S-VIDEO ) עפ פינים וקיבלתי כבל המתחבר ליציאה זו, מצידו השני של הכבל מתאם לחיבור אנלוגי וליציאת S-VIDEO . האם מדובר בסוג של TV-OUT ? או שניתן להשתמש ביציאה זו כ- TV-IN ? תודה
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
פעם חשבתי שהתפקיד שלו הוא רק לחשב פוליגונים אבל הבנתי שהוא מאוד משפיע על התצוגה של המסך... האם זמן תגובה, למשל, יכול להיות שונה בין כרטיסי מסך (על אותו מסך)? בכמה כרטיס המסך משפיע בתצוגה רגילה (לא משחקים אבל הפרדת צבעים, הגדרות תצוגה וכיוצא...)? האם כרטיס המסך משפיע גם על תצוגה סטטית? (יש לי בעיה עם המסך שהוא מציג תמונה אבל כשאני מזיז את העיניים, לאו דווקא כשיש תנועה על המסך, ישנו עיוות כלשהו בצבעים שקשה לי להסביר).
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, חבר אמור להביא לי מארה"ב כרטיס מסך חדש (http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1082) עכשיו, יש דרך לוודא שהכרטיס בא עם מתאם DVI-VGA??? ואם לא, איפה אפשר לקנות כזה מתאם?
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-