עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. LCD DELL 19'' הרזולוציה של המשחק היא 640X480 והמינימלית של המסך היא 800X600. האם יש אפשרות לתקן את זה כדי שהתמונה במשחק לא תחתך? חשבתי על אופציה של WINDOWED ולא FULLSCREEN. האם יש אופציה ב COMMAND שתאפשר ?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by ariebel,

ראיתי אותו ב 692 שקלים! שווה עוגייה? או שכבר ללכת על זה? IIYAMA 17'VISION MASTER PRO 1413 ? (שם החנות, פנו אליי בפרטי, if you care )

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  3. Started by FIRE-KID,

שלום. מפרט: AMD3200+ 2.0GH 1 ג'יגה זיכרון 400MHZ X800XL WD 120 GB SATA עכשיו עקב הכניסה של DX10 לתחום המחשבים אני חושב על שידרוג לכרטיס מסך תואם-תומך DX10..עכשיו האם יש יש עוד דברים עליהם אני צריך לדעת כדי שהמחשב שלי יתמוך? לדוגמא אולי שהמעבד לא מספיק חזק? או אולי הזיכרון לא יספיק עבור משחקים שדורשים DX10? או אולי משחקים DX10 יעלו רק על ויסטא?.. אני ממש לא יודע..

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  4. Started by mafyoner,

יש הבדלים? או רק בתכולה של המארז שלו? הקירור שונה?

• 4 תגובות
    • 783 צפיות
  5. אולי זו שאלה מטומטמת... אבל אין לי כל כך מושג בזה. אח שלי יכול לשלוח לי כרטיס מסך מארצות הברית. אני חושב ללכת על 6800 הם זולים בהרבה שם 280 דולר לכרטיס של ג'יגהבייט) אבל יש הבדלי מתח בין הארץ לארצות הברית, נכון? מה יקרה אם אחבר כרטיס זה למחשב בארץ? האם הכל יעבוד רגיל או שהכרטיס יעלה בלהבות וישרוף תוך כדי כך גם את חדרי?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  6. שלום אני בטוח ששאלו את מה שאני הולך לשאול אינספור פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא פתרון חד משמעי. אז הנה: יש לי מחשב בחדר X וטלויזיה בחדר Y , איך אני רואה טלויזיה בחדר Y בלי להזיז את המחשב לשם? נניח והאפשרות לא קיימת מה אני צריך שיהיה לי על מנת שאני יוכל לראות את המחשב ב TV. תודה בן

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  7. שלום רב, רכשתי לי כרטיס מסך חדש - Gigabyte Radeon 9600 Pro ואחרי שהתקנתי אותו ואת הדרייבר התחילו הבעיות: מסביב לסמן העכבר יש ריבוע עם שורות. יש "שגיאות" בתצוגה בכל מני תוכנות וגם שולחן העבודה. במשחקים יש המון בעיות בתצוגה (שורות, פסים, צבעים...). זה מה שראיתי עד כה. ניסיתי להסיר את כל הדרייברים ולהתקין מחדש. ניסיתי גרסאות שונות כולל כמובן את הגרסא האחרונה. ניסיתי גם הדרייברים של Gigabyte וגם של ATI - אך הבעיה נשארת. אם אני מעלה את Windows ב Safe Mode רואים הכל כרגיל ואין את הבעיות (אך כמובן שמשחקים לא ניתן לבדוק ב Safe Mode). אודה אם יש עצות כלשהן מה צריך לבדוק, לשנות או להתקין כדי לנסות ולפתור את הבעיה... תודה מראש! עדכון: הוספתי שאלה כתגובה אחרונה...תודה!

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  8. התקנתי את הדרייבר החדש של ATI, יותר נכון את הפיקס שהם הוציאו, ולאחר הפעלה מחדש של המחשב נוצרו אצלי בעיות בתצוגה, הסרגל כלים משום מה בצבע אפור במקום שחור, ובכלל.. כל חלון שאני פותח בצבע אפור. איך אני יכול להחזיר את המצב לקדמותו, ממש לא בא לי לעשות פורמט, שחזור מערכת יכול לעזור במצב הזה? הינה תמונה: עוד משהו שנורא מטריד אותי, בדרייבר החדש המאוורר מופיע לי על 0%, איך זה יכול להיות..?! אני פוחד שהכרטיס שלי ישרף!

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  9. Windows Vista ultimate דרייברים לא עידכנתי כבר חודשיים(לכרטיס מסך). מפרט בצד ואני משתמש ב WMP11 עם איזה קובץ REG שאיתו הצלחתי להפעיל פורמאט mkv. עכשיו ניתן לציין שיש לי על המחשב גם Windows XP Pro עם נגן VLC שהתופעה מתרחשת בו גם. יש למישהו רעיון? נ.ב אם אני מוריד רזולוציה אותו דבר קורה, הקירטועים לא מפסיקים.

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  10. Started by gumi,

אז ככה יש לי כרטיס מסך 6800GT של ELSA. היום התקנתי את הדרייבר החדש 76.41, אז ככה הכרטיס עומד על טמפרטורה דיי רגילה 60 במנוחה.. אבל הבעיה היא שכל דרייבר שאני מתקין מעל 70 הכרטיס פשוט ניתקע לכמה שניות ואז ממשיך, ולפעמים קורה שהוא בכלל ניתקע. אז השאלה שלי האם יש דרך לפתור את זה? או שזה בעיה בכרטיס שלי? תודה לכל העוזרים!!

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  11. Started by DAVIDKI19,

PowerColor PCI-Ex Radeon HD6950 2GB DDR5 (256bit) (800/1250) (2xDVI, HDMI, 2xmini DisplayPort) (AX6950 2GBD5-M2DH) Gigabyte PCI-Ex Radeon HD 6950 2GB GDDR5 (256bit) (800/5000) (2x DVI, HDMI, 2x miniDisplayPort) (GV-R695D5-2GD-B) Подробнее: http://hard.rozetka.com.ua/videocards/c80087/21330=11190/ (800/1250) זה מעניין אותי (800/5000

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  12. מפתחות השבבים מוכנות לספק לכם תמיכה בכותרים החדשים שנמצאים בדרכם אל הרשת ואל החנויות לכתבה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by ToyMan,

היי.. יש לי את המפרט הזה: # (מעבד): Phenom X4 9850 2.5 Ghz BLACK EDITION # Mother Board (לוח-אם): GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 # Memory (זכרון): Patriot DDR II 800MHZ 4GB # Hard Drive (כונן קשיח): WD SATA2 500GB 16MB # Optical drive (כונן אופטי): NEC DVD-RW + SONY Blu Ray BD-ROM עכשיו השאלה שלי אם יהיה לי צוואר בקבוק עם כרטיס המסך: ATi Radeon 6850HD 1GB של שפירא תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 783 צפיות
  14. שלום לכולם לפני שאני אתן את המפרט של המחשב - אני אשאל את השאלה הקריטית : * מה הכרטיס המסך הכי טוב\מקסימלי\הכי אחרון בשביל המעבד E6750 כך שלא יהיה "צוואר בקבוק" ? * בהמשך לשאלה , איך ניתן לדעת \ לבדוק את הצוואר בקבוק בין כרטיס X למעבד Y ? המחשב שבו דרוש השדרוג : - לוח אם ASUS - COMMANDO - S775 - זכרון 4GB OCZ REAPER 44412 - מסך 17 אינץ דק * כרגע אין תכנון לשינוי מסך , אם יהיה צורך להחליף מעבד בשביל שיפור משמועתי - אז כן .

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by X-Style,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? saphire x800 gto 256mb geforce 6600 256mb

• 7 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by roeiw,

קיימים שני סוגים של FX5200 גם של 64 וגם של 128 ביט??

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  17. Started by dino,

היי... אני צריך עזרה ממי שמבין טוב במסכי LCD... הזמנתי P90F 19" שהתגלת בו בעיה... בקיצר אני יוכל לקבל מסך 19" P95F+ רק בעוד חודש... ואין מצב... אני לא בא לעשות השוואה בין המסכים אני רק רוצה לדעת אם שווה לי לקחת ViewSonic VG500 Cotrast 400:1 Response Time: 16ms. Pancel Surface: Anti-glare Frequency Fh:30~62kHz, Fv:50~75 Hz VGA up to 1024x768 non-interlaced Consumption 30W (max) Brightness 250 cd/m² (typ) Humidity 1090% (non-condensing) Meets TCO'99 and ENERGY STAR® standards. Three-year limited warranty on parts, labor and backlight. Auto image adjust, contrast, brightness, color adjust (9300K, 6500K-default, user color), information (mode, model number, serial number)…

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  18. Started by MazKyDaLoK,

חברה אני צריך עזרה דחופה : יש לי כרטיס מסך fx 5200128mb אני מחפש כבר הרבה זמן DRIVER טוב ואני לא מוצא... בכל המשחקי רשת שאני משחק css , soldier of fortune 2 ה FPS נורא נמוך... אודה לכם מראש אם תוכלו לעזור לי... בתודה מראש מצקי.

• 10 תגובות
    • 783 צפיות
  19. Started by levimadman,

שלום לכולם, לפני ארבעה ימים קניתי את ה Gigabyte FX6800 עם הקירור הפסיבי. עכשיו, כשהכרטיס מסך במצב מנוחה הוא על 63-64c אחרי שהרצתי rthdribl בערך חצי שעה הטפ' קפצה ל76c. בכלל הטפרטורות נשמעות לי גבוהות, אני עם קירור סטוק. מה שאני שואל פה זה אם הטמפרטורות האלה הגיוניות בכלל....? אני רואה כרטיסים שבמצב מנוחה הם על 40 ושלי על 64.. זה קצת מטריד.. :-\ בבקשה, אם אפשר חוות דעת שלכם, אם משהו פה לא בסדר, אם אני צריך לפנות לאחריות.... תודה לכל המגיבים.

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  20. Started by neta3200,

מפרט המחשב: E8400 3.0GHz 4Gb ram Gigabyte EP43-DS3L Ci-Power 550W 4870 - בעייתי - עשה את שלו. אני ראיתי שיש מבצע מיוחד לחברי הפורום מ-TMS ו-IQPC, רציתי לנצל את המבצע לקניית כ.מסך חדש. השאלה איזה כדאי לקחת? אני יודע שיהיה צאוור בקבוק , אבל איני מתכנן להחליף את הפלטפורמה בזמן הקרוב אז.. אני משחק על מסך , LG ,W2243T 22" ברזולוציות של 1920x1080 במשחקים מסוימים.. יש כמה אופציות לכרטיסי מסך בניהם: GTX660 , 7850 . אני חושב שאלך על 7850, עכשיו השאלה מה לקחת ? גרסת ה-1GB או ה-2GB ? או שבכלל אתם ממליצים לעשות משהו אחר פתוח להצעות:] * לא להציע לחסוך למחשב כי זה לא אופציה כרגע..

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  21. Started by see4,

אוקי החלטתי לקנות את הכרטיס החדש של AMD-ATI , אני ראיתי את זה של HIS שבא עם 3 צלעות קירור , ב XT זה היה רק 2 ...אני לא מצאתי HIS בארץ אבל יש של חברות אחרות , השאלה שלי האם כולם עם 3 צלעות מה עדיף לקחת וגם אני ראיתי שיש רק ב FOXPC ו TMS , מישהו ממליץ על בחירה מסוימת ...תודה על העזרה ...

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  22. היי.. כאמור לאבא שלי הלך כרטיס המסך.. היה לו X1950XT.. יום אחרי שהבאנו את הכרטיס לחנות, בעל החנות אמר שהם "שרפו" את הכרטיס ונתנו חזרה ליבואן על מנת שיחליף אותו. אנו חשבנו שנקבל כרטיס חדש מאותו דגם או אחד מקביל מחברה אחרת או טיפה יותר חדש, מסתבר שבסוף קיבלנו מהיבואן את אותו דגם הכרטיס, אך כאמור כרטיס אחר ובמצב משומש - כלומר היה בשימוש אצל מישהו ??? יש מצב שזה אותו הכרטיס שנתנו להם להחלפה? כי אני חושב שהם לא "שרפו אותו" ולא נעליים, פשוט השאירו אצלם כמה ימים את המחשב כדי שנחשוב שהם עשו איתו משהו.. אני מניח שיבואן לא נוהג לשמור אצלו כרטיסים "משומשים" נכון?

• 6 תגובות
    • 783 צפיות
  23. לפני כמספר שנים זכור לי שמחירים של כרטיסי המסך לא היו עוברים את ה1000 שקל אם ניקח את המחירים של המעבדים של אינטל שהם בטנולוגייה 65NM התחילו במחיר 700 שקל אך תמיד המחירים שלהם היו כאלו לא בגלל הפיתוח או קשיים טכנולוגים אלא פשוט ככה האם כיום הטכנולוגיה מתקשה לייצר GPU וזיכרון בשבלם ולכן המחירים כאלו ?

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  24. Started by mb74ever,

אני צריך לקנות כרטיס מסך, רציתי לדעת מה עדיף ומשתלם יותר ה9600XT של חברת ספיר עולה בסביבות ה570 ש"ח וה5900 של ג'יגה בייט עולה בסביבות ה670 ש"ל האם ההפרש מצדיק את הפרש הביצועים? והאם יש כרטיס מסך יותר משתלם מאלה(AGP כמובן) שעולה עד 700 ש"ח?

25. Started by ofer40,

היי מצאתי אתר שבודק איזה כרטיסי מסך תומכים ב HDCP ומצאתי את הרשימה הזאת: http://www.gpureview.com/GeForce-8600-GT-card-513.html כאמור מדובר בכרטיסים שמבוססים על NVIDIA 8600GT ורואים שהכרטיסים היקרים יותר תומכים ב HDCP כמו הכרטיס הזה של ASUS: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1642&modelmenu=1 איך הכרטיס הזה?

• 14 תגובות
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.