כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום רבותיי.. אני מחפש כ.מסך למחשב ישן ( 1.4GHZ) ב350שח AGP לא יותר שיתמוך עד 4X ראיתי בKSP את זה 9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP ב 350שח אם יש הצעות יותר טובות אז תודה אני רק רוצה שזה יריץ לי את Need for speed Carbon החדש עד תחילת השנה החדשה כשייצאו VISTA וכל זה אז אני ירכוש אחד חדש דנדש תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב קיבלתי את המחשב החדש(לפי ההמלצות שראיתי פה בפורום) ויש לי כמה שאלות קצת על המפרט: ABIT nforce2 nf7sl gigabyte radeon 9800 pro נתחיל בכרטיס מסך, הכרטיס הקודם שלי היה של אנוידיה ככה שאני לא כל כך יודע להתעסק עם הדרייברים של ATI, אבל ניסיתי להסתכל קצת במאפיינים וראיתי שהוא מזהה אותו רק כ AGP X4 כאשר הכרטיס תומך ב X8, ניסיתי לשנות וזה חוזר חזרה אשמח אם תסבירו לי גם פה מה קרה ועוד בקשר לכ.מסך צירפתי תמונה גם של תוצאת הAquamark שהורדתי מפה, תגידו לי איך היא לכרטיס מסך הנ"ל ועוד שאלה על ההארדיסק(WD 80gb SATA( מחולק לשני מחיצות, אחת FAT32 אחת NTFS, זה בסדר ככה? ועוד בקשה אחרונה, אם זה לא מוגזם אנ י אשמח שמישהו עם הכ.מסך הזה או מישהו שמבין יוכל להסביר לי קצת באופן יותר.…
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה מכרטיס המסך דרך מתאם וכבל וידאו (RG-59 בחיבור COMPOSITE). לאחר ההגדרות המתאימות אפשר לראות תמונה בטלוויזיה, בדיוק את התמונה שרואים במחשב. הבעיה היא שצפייה במדיה פלייר שנראית תקינה על המחשב מראה מסך שחור על הטלוויזיה... לא הצלחתי להבין מה הסיבה, במיוחד בגלל ששני המסכים זהים לגמרי מלבד הבעיה הזו. אשמח לקבל הצעות לפיתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
שלום, לפני בערך שבועיים התקנתי מחדש ווינדוס על המחשב, ומאז ישנה נפילת ביצועים רצינית - במיוחד באפליקציות תלת מימד כבדות כמו Battlefield 2 ובעוד משחקים אחרים, שלפי דעתי נגרם עקב בעיה בכרטיס מסך. הרצתי 3dMark01 על מנת לבדוק מה קורה, וקיבלתי תוצאה שלפי דעתי דיי מתאימה למפרט שלי - אבל במבחן שבודק את הכרטיס באמת ותלוי הכי פחות במע' - Nature הכרטיס הציג ביצועים על הפנים (שוב, לפי דעתי) - קישור ל-ORB. מותקנים כרגע הדרייברים המעודכנים ביותר לכל החומרה במחשב - לכרטיס מסך נדמה לי מותקן Cat 5.9. (-מפרט בצד ימין). למישהו יש רעיון מה הבעיה? מדוע יש נפילת ביצועים במשחקים - דבר שלא היה לפני ההתקנה מחדש של ווינדוס? תודה מראש. עריכה: שימו לב למשהו מוזר ב-ORB, הכרטיס מסך מזוהה כבעל 256 מ"ב…
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום מצאתי במחסן שלי כרטיס מסך רשום עליו Ati Rage Pro Turbo רציתי לדעת אייזה משחקים יעבדו עליו המלצות למשחקם יתקבלו ואייזה מהירות שעון וכמה הנפח שלו וכמובן דרייבר מעודכן תודה לעוזרים. http://forparts.ca/images/VIDEO%20CARD%20AT-58SA-XPERT98%20ATI%20RAGE%20PRO%20TURBO%20AGP%203D.JPG http://82.114.193.227/vga2/images/stories/vlask/ati/rageproturbo.jpg http://media.photobucket.com/image/ati+rage+pro+turbo+/jamnar1/Video%2520Cards/ATICompaqRageProTurboPN109-49800-11.jpg
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס טלוויזיה הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=2173 ויש לי כמה שאלות לגביו: 1. איך הוא? 2.איזה כבל אני צריך לקנות בשביל לחבר אותו לטלוויזיה או לממיר של תבל? (גם אם כלול אני צריך כבל ארוך) 3.איזה כבלים אני צריך לחבר לVCR מהכרטיס כדי להעביר קלטות ווידאו לVCD?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב כרטיס מסך חדש בזמן הקרוב אז אני צריך את העזרה שלכם בבחירה הכי טובה והכי משתלמת לתקציב שלי (1800 שקל). מעבד: core i5 2500K ספק: 750W שימושים:גיימינג תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים ! יש לי בעיה מציקה במחשב של חברי. סיפור קצרצר ואחר כך לבעיה עצמה. חבר קנה ממני מחשב AMD 1.8 עם לוח של GIGABYTE -939, ספק כח CORSAIR 450W וכרטיס מסך GECUBE HD2600PRO AGP. הכל עבד לו מעולה עד שכנראה בעיה בחשמל גרמה לשריפת הלוח, מעבד וספק. רכשתי עבורו לוח אם של BIOSTAR ומעבד פנטיום D במהירות 2.6. על ספק הוא לא היה מוכן להשקיע והחלטתי לתת לו במתנה ספק כח פשוט ביותר (MONO). עכשיו לבעיה. הכרטיס מסך דורש חיבור חשמל חיצוני. אין בעיה, חיברתי. כשמדליקים את המחשב, עוד בהתחלה, הלוגו של BIOSTAR מוצג באופן רע מאוד (לא רואים כלל תמונה). כשהמחשב מתחיל לעלות הוא לעיתים מציג טוב את הלוגו של XP ואז המחשב עובד יפה או שלפעמים הוא מציג רע את הלוגו של XP ואז המחשב קורס. אני כ…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן, בחור חדש בשכונה בקרוב מאוד, אני אמור לקבל 8800gts אותו אסקור עם בנצ'ים ממשחקים רבים. בינתיים, קבלו משהו מדליק ביותר שנתקלתי בו ברשת - Name: Crysis G80 Presentation Date: 11 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 296mb Length: 5:50 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/video/HD/[Crysis-Online] Crysis G80 Presentation.wmv *תעתיקו את כל שורת הלינק לדפדפן - זה נקטע כאן ------------------------------ ועוד פינוק DirectX10 Demo HD Date: 10 / November / 2006 Resolution: 1280x720 File Size: 84.1mb Length: 1:24 File Type: WMV9 http://www.crysis-online.com/video_downloader.php?dir=/vide…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני כנראה עומד לקבל את הכרטיס הנ"ל של HIS. לפי הדרישות צריך ספק כוח של מינימום 450 watt ו30A ב12V+. מצאתי ספק כוח של JSP-Tech EZcool PS-05 / 420Watt / Super Silent / 12cm fan for ultra silent שהוא בעל Dual Rail ב-12V+ ורשום שההספק הוא 20A. האם הספק הזה יתאים לי להפעלת הכרטיס הזה או לא? (בגלל שהוא לא 450 וואט) מבחינת החומרה שמותקנת במחשב שלי זה שני HDD סאטא 1 וצורב DVD של LG (חיבור רגיל). המחשב הוא פנטיום 4 2.6Ghz עם 4 סטיקים של 512Mb RAM של קינגסטון בDual Channel. ויש גם את זה: JSP-Tech EZcool PS-1000 / 450Watt / Super Silent / 5-pin SATA / 6-pin PCI אם מישהו מכיר ספק אחר שעומד בדרישות האלה והוא +/- 200 ש"ח אני אשמח לשמוע...
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש בכרטיס 2יציאות: 6+8,ואין לי מתאם 8 פיניםחיברתי במקום 8 -6 האם יש בעיה עם זה?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
היי יש לי gforce 7600gt נכנסתי לאתר של NVIDIA והורדתי דרייבר אבל בהתקנה הוא רושם לי שהדרייבר לא מתאים איזה ואיפה אני אמור להוריד אחד חדש ? יש לציין שכל המשחקים HL2 FEAR NEED FOR SPEED עובדים לי טוב חוץ מ FAR CRY שפתאום התחרפן אז חשבתי לעדכן דרייבר מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בימים הקרובים (למשחקים עם OC), הבעייה היחידה שלי זה הכרטיס מסך... כרגע יש לי כרטיס מסך AGP 6600GT ומן הסתם אני קונה לוח אם עם כניסת PCI אז אין דיבור על להעביר את הכרטיס הישן. אני מתלבט עם לקנות איזה כרטיס פשוט ב-700 ש"ח (נניח 7600GS) ולקנות עוד חצי שנה איזה כרטיס תומך DX10, או לקנות עכשיו כקטיס טוב ב1500 ש"ח, נניח X1950PRO או X1950XT. דר"א אין לי מה לעשות עם ה-7600GS עוד חצי שנה... כמה דברים: 1. מה נראה לכם עדיף? כמובן שיש להתייחס ליחס תועלת/מחיר. 2. יש כרטיס יותר טוב במחיר ~700 ש"ח מה-7600GS? אולי במחיר יותר זול שכן יחזיק לי משחקים עד אז... 3. איזה כרטיס עדיף (מבחינת מחיר/תועלת) X1950PRO או X1950XT? או שעדיף משהו אחר? 4. אין מצב ללקנות 8800GTS כרגע…
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך לגיימרים שיריץ כל משחק על מקסימום איכות שהיה קטלני מעבד i5 760 טורבו נדיר מאד gigabyte h55m-s2v היה לי כרטיס מסך GT430 1GB אבל יש לי 2 כאלה וספק iso 550 ויש תקציב של 1800 שקל אבל בבקשה באמת כרטיס מסך לגיימרי רצחניים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כמה לדעתכם עולה 1080ti שהיה כחצי שנה בכרייה, אחריות יבואן נגמרה, נשארה אחריות חנות עוד חודש או חדשיים אחריות מקורית הייתה חצי שנה מהיבואן פלוס חצי שנה מהחנות תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
- 2 followers
-
-
מישהו אוליי מכיר אתר באמריקה שמוכרים בו כרטיסי מסך בממש זול ???
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. ברשותי לוח אם אינטל מסוג 815EEA בעל תושבת AGP2.0 X2 X4 האם מישהו הצליח לנתקין על לוח אם זה, או אחר עם צי'פ דומה כרטיס מסך מסוג Nvidia fx6200 128MB או Ati 9600xt 256MB והכרטיס עובד לו תדוה מראש לכל המגיבים.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב HTPC ולכן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי סרטים באיכות HD אני מחפש כרטיס מסך עד 350 שקל שהוא תומך HDTV Output YPbPr תודה לכל העונים..
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום כולם התקנתי את הדריבר החדש ואכן יש שיפור במשחקים בקצב פריימים בקשר לאיכות תמונה אני לא בטוח אבל האיכות בטוח שלא ירדה, מהבחינה של ביצועים ATI לא איכזבו ובאמת שיפרו. אבל שאני מחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה בשביל לראות סרט (מה שאני עושה מאז שהיה לי 9500 ועד ה9800) יש קפיצות בלתי פוסקות של התמונה בגוונים אפורים ושחורים, נסיתי לשחק עם האזורים של הכרטיס והטלוויזיה (pal\b\d\h וכו ו-ntsc) ועדיין הקפיצות. אז מי שיודע איך לסדר את זה או שיש לו את הדריבר ויכול לבדוק עם גם אצלו זה קורה, זה יעזור מאוד. תודה מראש לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול על איזה כרטיסים אתם ממליצים מסדרת ה200 של NVIDIA או סדרת ה4870 \ 4890 שיעבדו עם הספק Enermax Liberty 500W. רציתי גם לשאול אם הכרטיס 275GTX יעבוד על ספק כזה. תודה על העזרה, אין כרגע הגבלת תקציב פשוט זרמו עם מה שיכול לעבוד על 500W
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש שיפורים משו שווה להתקין? http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=mce/aiwradeonx-mce
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי חברים, התקנתי את המשחק ויש לו נפילות FPS רציניות שנעים בין 65-35 ויש קרטועים. האם הגזמתי ברזולוציה? שווה לי לנסות OC לכרטיס מסך? כרגע בסטוק. אודה מאד לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל המבינים בדבר : הוצע לי הכרטיס הבא למחשב אותו אני אמור לרכוש ורציתי לקבל חוות דעת והבדלים מול ה-Nvidia GeForce השווה ערך בגודל 256MB. תודה מראש למשיבים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-