עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lmlm,

זה יקל על הדילמה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=968

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  2. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, מעוניין לקנות את הכרטיס בזמן הקרוב (אם לא יצוץ משהו חריג בזמן הקרוב). האם הספק מסוגל להריץ את הכרטיס באופן תקין גם אחרי OC? המפרט בצד כמובן.

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  3. אני רוצה HTPC ואני מתלבט איזה כ. טלוויזיה להקטלה אני רוצה: Leadtek WinFast DTV2000 H PINNACLE Studio 500-PCI version 10 WinTV-PVR-150 Hauppauge

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  4. שלום רב איזה כרטיסי מסך מריצים H264 בחומרה ? NVIDIA ? AMD ? מה העלות ? ראיתי את הלינק הזה : http://www.hometheater.co.il/article00911 וחוץ מזה ?

5. המיפלצת החדשה בביקורת מלאה: http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7990_Devil_13/ תהנו! שבוע טוב ומוצלח שיהיה לנו...

6. Started by yoni_r,

רציתי לקנוצת את ה9600 אך לבסוף החלטתי לקנות לוח עם pci express אז מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס בסביבות ה-600 לא יותר! של pci -x ומה יהיה יותר טוב הכרטיס עם ה pci express או ה9600

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  7. שלום עקב מותו של ה 9500 פרו שלי אני מחפש כרטיס חדש. שני המועדמים הם 9600XT וה-9800 פרו א.רציתי לדעת כמה משמעותי ההבדל בינם? ב.מה דעתכם על החברות הבאות powercolor ן-club3d ועל אילו חברות אתם ממליצים באופן כללי?

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  8. איזה כרטיס מסך יותר טוב connect3D Radeon HD4670 512MB DDR3 PCIe או Twintech3D 9800GT XT OC 512MB . תודה

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  9. שלום לכם. יש לי עכשיו כרטיס מסך מאוד חלש והוא כבר לא מספיק לכלום בכלל. אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספיק לי לכל המשחקים שיצאו בזמן האחרון (bioshock, moha, stranglehold) ולמשחקים שיצאו בזמן הקרוב כמו crysis ו-cod4 וכולי. אני מעוניין שהם יעבדו לי על ההגדרות הגבוהות ואפילו מקסימליות (אבל אני משחק על 1024x768). בנוסף אני רוצה שהוא ישאר לי במשך איזה שנה ככה או קצת יותר על הגדרות סבבה (בינוניות ומעלה). המליצו לי על הכרטיס 8600GT בעל 256MB ו-ddr3. הוא עולה בסביבות 650 שקל. כדאי לי? יש לכם כרטיס אחר להציע שבסביבות אותו המחיר? או שעדיף לי לחכות עוד קצת ולקנות כרטיס אחר או משהו.... תודה רבה =)

10. Started by kobibo,

מעונייין בהמלצה למסך LCD טוב ( לא כל כך למשחקים ) לעבודה שוטפת מול מחשב גג עד 1200 ש"ח. תודה לעוזרים ואשמח גם ללינק .

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  11. Started by love-its-my-name,

אני מחפש מכשיר שאיתו אני אוכל להפעיל מהמחשב בחדר סרט ושיראו וישמעו את הסרט בטלוויזיה בסלון ושזה יהיה ללא חוטים ובאיכות של 5.1 כמו של כבל אופטי ושאיכות התמונה תהיה באיכות הטובה ביותר שיכולה להתקבל מאותו הסרט. נמאס לי כבר להעביר חוטים באורך של 10 מטר לאורך המסדרון ואז בחזרה לסלון שלי וגם האיכות צליל היא ממש אבל ממש גרועה בגלל שאני מעביר את החוט על שתי ערוצים ואז המערכת הקולנוע הביתית מעבירה ל 5.1 ערוצים וזה נשמע ממש גרועה ונמאס... רציתי לקדוח חור בקיר ולהעביר כבר אופטי אך הקיר בעובי 25 ס"מ בערך והמרחק הוא יותר מ2 וחצי מטר וזה סתם מסובך... אני מחפש מכשיר שיוכל לעשות את כל זה וללא חוטים שיצאו מהמחשב אליו אלה רק מהמכשיר אל הטלוויזיה. שעלות המכשיר לא תעלה על 350 שקל אבל אם אין …

12. עזרתם לי כל כך הרבה כאן בפורום.. בקשר לבחירת מסך LCD.. לכן אני מביא לכם צ'ופר קטן... קודם כל בסוף לקחתי את המסך Samsung 760BF.. אני מרוצה מהבחירה.. צבעים מעולים.. לא מרגיש את הבעיה של המריחה.. (בהתחלה חשבתי שיש בעיה אבל התברר שזה התוכנה..) יש לי מסך 710N של סמסונג... שמבחית תצוגה.. כאן רואים פי כמה יותר טוב וגם העיצוב.. עכשיו לצ'ופר.. מיועד לכל בעלי LCD Samsung עם מסך Pivot.. ערכתי את התוכנה MagicRotation.. כל מי שהשתמש בתוכנה ובחר באפשרות שהתוכנה תעלה עם עליית המחשב.. שם לב לכך שיש חלון מעצבן של התוכנה שצץ בהפעלת המחשב.. אז העפתי את החלון המעצבן הזה.. וערכתי את הסמל ה"לא ידדותי".. להוריד את הקובץ הבא: http://planet.nana.co.il/avizov2/MagicPvt.zip לחלץ את הקובץ ולשמור א…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  13. Started by DS,

כן אפילו לא 9600 PRO!! ההורים שלי הפצירו בי שאני חייב כרטיס עד 400 ש"ח. רק לידיעתכם קניתי את ה9550 של ATI.(לפחות של ג'יגהבייט). אני רציתי אבל הם הכריחו כי אם אתם הייתם פה אז גם אתם הייתם רוצים את ה 9550. לדעתכם מה שקרה פה הוא אסון?(לדעתי לא. רק שתדעו שאני בן 12. ילד קטין שמבין במחשבים שרק רוצה מחשב לגיימרים. זה אני! שנה הבאה תיהייה לי בר מצווה ואני יודע שרובכם כבר עברו את זה אבל אני שנה הבאה אצטרך לבחור: מסך דק או GeForce 6600 GT יש לי מסך עבה 17". נ.ב: מזה שאני ילד אני מקווה שלא תתיחסו אלי כאל לא מבין עניין. התחלתי להתעסק במחשבים בגיל 5 כך שאני עוסק 7 שנים בזה.

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  14. Started by Lyor,

שלום אני לא בטוח שנושא הזה קשור לכאן אבל בכל מקרה, אתמול נהרס לי סופית הרטיס מסך שלי שהיה 6600 וברצוני לקנות חדש. יש לי לוח אם של אסוס דגם p4p800 (דיי ישן) וברצוני לדעת איזה כרטיס יהייה הכי משתלם לי לקנות יחסית לביצועים. יש להזכירשאני מעוניין רק בכרטיסים של nvidia ומחברות ידועות מאוד כמו leadtek או XFX בעיקר לא של Gigabyte. חברים שלי אמרו לי שיש כרטיסים כמו: nVIDIA GeForce FX7800GS 256MB Leadtek (שמאוד מעניינים אותי) אך הלוח אם שלי לא ינצל בכלל חצי מהמשאבים שיש להם ולכן עדיף לי ללכת על משהו כמו: nVidia GeForce 6800 (שגם הוא נראה בסדר מבחינתי). אשמח לקבל עזרה בבעיה. נ.ב. אני פונה אליכם עכשיו מהמחשב של סבא שלי מפני שאין לי אפשרות אחרת ולכן אני מבקש סליחה מראש על כך שלא או…

• 10 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by Black Knight,

מה עדיף? XFX PVT40AUA GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB או Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB ? תודה.

• 7 תגובות
    • 785 צפיות
  16. Started by RoyShefy,

יש לי Gforce fx 5900 של MSI ואני רוצה להפוך אותו ל-5950ULTRA וכמו שאמרתי : אני רוצה לדעת על הסיכונים השיפורים וכל השאר..... פשוט הכל בלי להחסיר טיפת מידע !!! תודה מראש VAZO ;D ;D

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by rosher,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הבאים: ??? inno3D GeForce FX5700 128MB DDR TV DVi (ATI® Radeon 9550 128MB DDR+TV+DVi(128bit אנא פרטו כמה שיותר את הבעד והנגד לכל כרטיס המחיר שלהם זהה תודה

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  18. Started by crazydiamond,

שלום לכולם יש לי רדאון 9550 256 מגה 128 ביט ומציעים לי החלפה עליו ל אסוס גיפורס 4 TI 4200 עם 128 מגה זיכרון ו AGP X 8 . מה לפי דעתכם עדיף, הכרטיס שלי הוא חדש לחלוטין והג'יפורס משומש אני יודע שהוא יותר חזק מה 9550 אך הוא תומך רק ב DX 8.1 לעומת ה 9550 שתומך ב DX9 , הדגם הוא ASUS V 9280 בלי VIVO אלא רק עם TVOUT .

• 11 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by korn666,

אני צריך דריברים של OGL ללינוקס לא ידעתי איפה לרשום את זה בלינוקס או פה וראיתי שפה יותר פעיל וזה מתיחס לפורום אז רשמתי פה ;D

20. Started by tidan26,

שלום! התקנתי שני כרטיסי מסך gtx 680 gigabyte oc 2gb ואני משחק על רזולוציה של 2560 1600 ואני מקבל fps נמוך ברוב המשחקים ברשותי הדרייבר הכי מעודכן והגדרתי בהגדרות שיבדו ב-sli האם אני צריך להתקין דרייבר יותר ישן על מנת לראות את השינוי ואם כן איזה דרייבר הכי מומלץ למערך sli והאם אני צריך להסיר את הדרייבר החדש על מנת להתקין את הישן או שאני יכול להתקין אחד על השני? ???

• 3 תגובות
    • 785 צפיות
  21. על פי האתר ההשוואות הזה http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=607&chart=226 הכרטיס הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2546 חזק כמעט פי 3 !!! מהכרטיס הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=953 והם עולים אותו דבר האם זו טעות?

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  22. זה מראה מסביב לכל צמח או איש או כל דבר שזז.. מסגרת כזו של ריבועים שחודרת דרך אובייקטים כאילו אם יש צמח ומאחורייו בית.. אז זה מראה מסביב לצמח מה שיש מאחרויי הבית... :s05: נראה לי זה קשור לדרייברים! לא יודע מה לעשות!

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  23. לא מצליח להתקין את הדרייבר החדש של ATI 8.9 וגם לא 8.8 ... יש לי 4850 CF . ההתקנה מסתיימת בהצלחה אבל אחרי האתחול ה CCC לא עולה ונותן הודעה ""No ATI graphics driver is installed,......" אני בויסטה 32bit ulti . מישהו מכיר את הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  24. תהנו http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=375849&sid=127

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  25. חג שמח ושנה טובה! יש לי כרטיס מסך 8800 GTS 320 מגה הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר של NVIDIA 178.13 כמובן אני מסיר את הדרייבר הקודם כמו תמיד אך תוך כדי התקנה הוא כותב לי שגיאה ולא נותן לי להתקין אותו מישהו מכיר את הסיפור? למישהו זה קרה? תודה רבה ליאור

• 8 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.