עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R.R,

האם הוא טוב?

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by AcidBurn10,

שלום חברים מישהו יודע קיים כרטיס מסך PCI עם יציאת TV-Out ?? (הכי זול שיש ) או אפילו כרטיס tv-out בלבד (כמו כרטיס USB2 ל-PCI ) תודה?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  3. שלום לכולם... יש לי חבר שייש לו את הכרטיס מסך ATI Radeon 9500 PRO 128MB DVI והדריבר שייש לו הוא קאטליסט 2.4 הוא רוצה להתקין את הקאטליסט 3.2 ולכן אני שואל אתכם עם צריך למחוק את ה- 2.4 ואז להתקין?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  4. X1900GT\r580 http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX19GT256V&affiliate=zap חוות דעת על הכרטיס ו EDITOR'S C00LING M0D* שאעשה לו,אני קורא לו SNAKEPIT *קירור שנבנה על ידי בלבד ואנסה להוציא עליו פאטנט,[glow=red,2,300]FATAL1TY IS a N00Bster!!![/glow]

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  5. אני קונה בקרוב מחשב ועדיין יש בי התלבטות לגבי הכרטיס מסך. המחשב ייקנה עם מסך 22 אינץ'- רזולוציה 1680*1050. מהו הכרטיס מסך המומלץ והמשתלם ביותר ביחס של כסף/ביצועים? ברור ש-280GTX יהיה יותר טוב מה-HD4870, השאלה האם זה שווה את תוספת המחיר? אשמח להמלצה בנושא... אני קצת מבולבל מכל כרטיסי המסך האלה... תודה

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  6. היי לכולם רציתי לדעת מה אתם אומרים על הכרטיס מסך הבא: http://www.pointofview-online.com/default2.asp?content_id=200 האם הוא טוב? יש אותו ב- KSP ב- 1650 ש"ח ....זה שווה את המחיר ? תודה לעוזרים ...

• 14 תגובות
    • 821 צפיות
  7. Started by mich4,

הלוח אם שלי : Gigabyte GA-8I945GZME-RH המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200) יש לי ספק 500 ואני חושב לקנות 9800 GT , אבל אני לא בטוח אם הקנייה תשתלם בכלל. ועוד משהו , יש לי קירור אוויר טוב של זלמן למעבד , כך שאני יכול לעשות OC למעבד. אז השאלה שלי היא כזאת , האם כדאי בכלל לקנות את הכרטיס מסך , או שזה לא יצא משתלם?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, ברשותי מחשב עם WIN10 64 וכרטיס מסך MSI RADEON 390. התקנתי את הדרייבר לאחר רכישת המחשב (לפני כחודש) והכל עבד יופי. היום רציתי לשדרג לדרייבר חדש - הסרתי את הקודם, אבל אני לא מצליח להתקין שום דרייבר, חדש או ישן, כיוון שגם עם אדמיניסטרטור כשאני מפעיל את הקובץ ראשית הוא שואל אם אני רוצה להתקין את הקובץ ממקור לא ידוע, ואח"כ הוא כותב INSTALLER INTEGRITY CHECK HAS FAILED. איך ניתן להתגבר על הבעיות הללו ולהתקין דרייבר? תודה

9. הגעתי ל115 מעלות ב ATITOOLS בבדיקת ארטיפקטים אחרי דקה וחצי, זה אומר שהוא דפוק?(X1900XT)

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by yosizach,

העם הוא נחשב כבר ככרטיס לא מיוחד וחזק ? כדי לי לקנות בה 1300 1400 ראידון 9800 ולהיפטר ממנו ? :-\

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  11. כרטיס מסך למשחקים, על מסך 22'' של סמסונג. חשבתי על ה4850 אך באיזור שלי הכי זול 925 ש''ח, וכרגע אין לי איך להוסיף. מה בנוגע ה-9800GT? -בנוסף אשמח לשמוע הצעות שונות. תודה. למפרט שבצד.

• 12 תגובות
    • 821 צפיות
  12. Started by tomer861,

שלום אנשים אני חושב להמיר מחשב ישר למערכת מדיה סנטר במחשב הישן היה לי לוח אם של אביט an-7 ultra מעבד 3200 של amd ו2 גיגה זכרון וכרטיס מסך x800gto רציתי לדעת אם כחלק מהמעבר הכרטיס יספיק או שנצטרך לעבור למשהו אחר שתומך בhd תודה

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  13. שלום לכם, יש ברשותי GForce FX 5200 עם ערכת הדרייברים העדכניים ביותר. כיצד להפעיל את הפילטרים לתצוגה מיטבית במשחקים (כיום אני משחק בהגדרות ברירת מחדל)? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  14. שלום לכולם , יש לי בחדרר מחשב עם יציאה לטלביזיה.אני עובד עם תוכת TVTOOL ואני ממש מרוצה מאיכות התמונה. הטלביזיה שלי בחדר קטנה 25' , ולפעמים באים הרבה חברה לסלון ואני רוצה להראות סרט. יש לי עכבר אלחוטי , והשאלה היא אם יש איזושהי קומבינה אלחוטית על תדרי רדיו או אלוהים יודע מה , שתחבר יציאת סאונד ווידאו מהמחשב , ותשדר באלחוט לכיוון מקלט שימוקם בסלון ויחובר לטלביזית הביג סקרין. כך גם אוכל לגלוש באינטרנט בסלון. אל תגידו לי שזה לא שווה , כי יש לי יציאה איכותית מהמחשב והאיכות בהחלט שווה כל סכום הגיוני עד אלפיה. מקווה לתשובות חיוביות והמלצות והכוונות , כי נדמה לי שראיתי מכשור כזה בעבר ...

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  15. שלום רכשתי את הכרטיס הנ"ל ושהסתכלתי במהירות שעון ראיתי שהמהירות היא 300 על 900 למה?? עריכה:הוספתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  16. Started by Orantr,

יש לי שאלה בנוגע לשילוב בין השניים המפרט שלי הו כזה : GA-880GA-UD3H HD5850 Phenom 965 רציתי לדעת האם אני יוכל לשלב כרטיס מסך של nvidia לדוגמא gforce 9800gt או gforce 250gts על מנת שיחשב לי פיזיקס שכמובן ה ati יהיה הראשי . האם המפרט שלי בכלל תומך באופצייה הזאת וזה אפשרי להוסיף ? כי לפי מה שאני יודע הלוח אם דלי תומך ב crossfire תודה רבה לעונים

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  17. אוקיי תראו,עד היום היה לי R9600P של GIGABITE החלפתי ל - R9700NP,עשיתי בנצ'מארקים קיבלתי ב - 3dmark01 : 15k עם החדש שעם הקודם היה לי 12k ובאקווה מארק קיבלתי 35k עם החדש שבקודם קיבלתי 26k. עכשיו מה שמוזר זה שמחקים עובדים לי פתאום לאט יותר...אני משחק הרבה ב - NFS-U ואני יודע בדיוק איך הוא אמור לרוץ. עם ה - 9600 הוא רץ לי חלק על רזולוצייה מקסימלית ועם החדש {9700} הוא רץ לי עם עצירות...כנ"ל לגביי דום 3. אני משתמש עכשיו בדרייברים של אומגה,אבל ניסיתי גם את הקאטליסט 4.7,4.8 לא עזר...הכרטיס לא סתום בדקתי את זה. מה זה עוד יכול להיות? תודה רבה לעוזרים ולאלו שמנסים לפחות...אני מזה מבואס השקעתי הרבה כסף על הכרטיס הזה =\\

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  18. Started by ztakram,

שלום יש לי מחשב חזק, אך עם כרטיס מסך מובנה סטנדרטי Intel GMA 3100. המחשב משמש אותי לאינטרנט ולעריכת אודיו. השבוע קניתי מסך חדש (P2350) ונתקלתי בשתי בעיות: 1. בהגדרות התצוגה של המחשב אין לי אפשרות להגדיר את התצוגה ל- 1080\1920 2. אני לא מצליח להתקין את הדרייבר של המסך - אני מקבל הודעה שיש להתקין תחילה את התקן הוידאו. האם זה בגלל הכרטיס המובנה? איזה כרטיס מומלץ היום לצרכים שלי?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  19. Started by Abit.com.tw,

שמעו אני רציתי לקנות את ה9100 הזה של ספייר 128 מגה. עכשיו אני רואה את כל ההודעות בפורומים הנשונים שהכרטיסים האלה גורמים לריצודים במסך ותקיעות במשחקים ואין לזה פתרון- כמו שחשבתי ATI= אתם יודעים לאיזה איבר... אני עכשיו חושב על FX5200 עם 128 מגה זכרון או על כל כרטיס אחר עד 550 שקל אבל לא שקל יותר בבקשה... תודה רבה לעוזרים! אני מעריך את זה אהה עוד משהו- יש לי לוח NF2 זה בטח משפיע על ATI הא? ...

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  20. שלום חברים, אתמול קיבלתי מחשב חדש שיש לו מערך CF של שני כרטיסי HD4850 : התקנתי עליו vista business 64bit עידכנתי את ה דרייברים של הכרטיס מסך לגירסה 8.7 מהאתר של AMD אחרי ההתקנה קפץ חלון של אשף הגדרות עבור כרטיסי המסך אבל ניראה שהוא מזהה רק כרטיס אחד מתוך השניים למרות שאופציית CF מסומנתב-V האם זו בעיה או רק סמנטיקה והמחשב כן מתייחס למערך? בקיצור מה לעשות כדי ששניהם יהיו מוגדרים? תודה רבה לעונים

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  21. שלום. הזמנתי fx 5700 LE 128Mb/128bit של PALIT והוא היה אמור להגיע בתחילת השבוע לחנות. אבא שלי התקשר לברר בחנות מה קורה איתו (ועם עוד כמה דברים) ענו לו שהכרטיס והדברים האחרים יגיעו לקראת סוף השבוע. ורצה לעניין אותו באפשרות אחרת: להוסיף 120ש"ח (במקום 250ש"ח) למחיר של ה- fx 5700 LE 128Mb/128bit (של PALIT)( קישור - http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700le.html ) ולקבל- fx 5700 -V- 256Mb/128bit (גם כן של PALIT)(שימו לב: גירסאת V)( קישור: http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700.html ) בחנות נאמר לי גירסאת V אבל לא מופיע כאן. אל תתייחסו. ושאלותי אליכם הן: 1.המחיר כדאי? 2. איזה שיפור הכרטיס הנ"ל יתן לי בהשוואה ל LE? 3.לאיזה ATI הייתם משווים אותו? תודה רבה. אין צור…

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  22. GeForce 7600GS 580 שקל או X800GTO 480 שקל. המאה שקל שווים את זה? לאפיק AGP

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  23. Started by idok,

חבר שלי קונה מחשב חדש והוא רוצה כרטיס מסך בפחות מ1000 שיעבוד טוב עם כל המשחקים של היום חלק.....רצוי שיעבוד טוב גם בדום 3 ו בhalf-life 2.........מה אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  24. Started by Avidar.R,

רציתי לדעת האם יש Gtx ti ואם יש אז האם הוא עולה בהרבה על הביצועים של הgtx570 הרגיל שווה להשקיע עוד 300-400 שקל בשביל השידרוג אם הוא קיים בקיצור אני רוצה השוואה בין השניים ולראות אם יש הבדל משמעותי באיכות

• 3 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by nehmia,

תמיד רואים אותו בכרטיסי מסך.. אבל במה הוא שונה מהרגיל? מה הG מסמלת?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות

דיונים חדשים בפורומים