כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
קניתי את הכרטיס ביחד עם המחשב החדש שלי ( אני יודע זו הייתה טעות) ובינתיים הוא לא עובד משהו.. בAQUAMARK קיבלתי GFX:690 פשוט עלוב!! האם מישהו עם כרטיס דומה קיבל ציון יותר נורמלי או שזה כרטיס חרא (אני יודע מה אתם חושבים)?! כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! כשהלכתי לקנות את המחשב אחד המוכרים אמר לי שלכרטיסי המסך החדשים של Ggigabyte יש דבר חדש שנקרא RoHS Compliant . הכרטיס הוא 7600GT. רציתי לדעת מה זה בדיוק ?? והאם הם נחשבים טובים בתחום כרטיסי המסך ?? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2230 *** אהה, ועוד שאלה קטנטונת....שמעתי שממש מגיע באנדל עם הכרטיס. מה הוא כולל ? תודה רבה לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אנשים יש מצב שעד אחרי החופש הגדול המחיר של ה RADEON 9800 PRO ירד ? והאם כדאי לקנות כבר RADEON 9700 PRO או לחכות לירידה במחיר של RADEON 9800 PRO ? *תודה מראש לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היום קניתי את הכרטיס מסך shappire 4770 במקום לקנות את ה4850, תאמת לא הבנתי מי משניהם יותר טוב, עשיתי טעות שלא לקחתי את ה4850?
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה מתמחרים את ה8800 GTS כפחות טוב מה8800GT ראיתי שלא מוכנים להציע פה מעל 1000 שקל לGTS גם לא מצאתי חנות שמוכרת 8800GT ,USV
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים, האם יש הבדל מהותי בין הדגם עם הקירור המקורי לבין הדגם של גיגבייט בעל 3 המאוררים מבחינת הטמפ'? איזה מהם עדיף מבחינת השקט היחסי? - אני לא רוצה שהמחשב ישמע כמו מטוס בוכנה בהרצה ומצד שני אני לא רוצה כ. מסך מטוגן האם הכרטיס נחשב "סביר" ויכול להריץ משחקים מודרניים על דרישות גבוהות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אמרו לי שהכרטיס הנ"ל רועש במיוחד.(זה חשוב לי כי אני משקיע במארז ובספק כח שקטים מאד וכן בקירור פאסיבי למעבד) האם כך??
-
- 14 תגובות
- 805 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס לשימושים בפוטושופ....
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני יכול לקחת R9700 של POWER COLOR או R9500 PRO של SAPPHIRE. מה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
הי שלום לכולם. יש לי מחשב עם מעבד INTEL i5-3470 3.20Ghz וכרטיס מסך של ATI דגם radeon HD 6570 בנוסף יש לי כרטיס מסך של Nvidia דגם g-force 8800 ultra מה משניהם עדיף למשחקים(בעל ביצועים יותר טובים) האם יש דרך לשלב בין השניים שיעבדו יחד כמו SLI או CROSSFIRE ׁ(אני יודע שאחד זה ATI והשני זה NVIDIA אבל עדין שווה לשאול) תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס מסך למחשב הנייד שיש לי, מדובר בכרטיס 4650HD , אבל כשאני בא להוריד יש טאב של CATALYST שוקל 1.1 מגה. ויש individual downloads ששם יש קובץ של 69 מגה, הורדתי את שניהם אבל מה בדיוק זה עושה? מה להתקין קודם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא חובב משחקים גדול אך ברצוני לנסות את המשחק need for speed shift זה הדגם החדש ביותר. כרגע אין ברשותי כרטיס מסך,יש לי כרטיס משך מובנה והוא אינו יכול להפעיל את המשחק. רציתי המלצה לכרטיס משחק בסביבות ה-200 שקל שיוכל להפעיל את המשחק בצורה טובה. שוב אני מדגיש את העובדה שאני לא משחק במחשב ולכן אני לא רוצה כרטיס מסך יקר ומבוזבז. חשבתי על הדגם הזה:NVIDIA GEFORCE G210 מה אתם אומרים הוא יפעיל? אם לא תנו עצות אחרות. תודה רבה לעוזרים אורי.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לאחרונה הסתכלתי בביקורות ויש סוג שקוראים לו XTX ויש את הסטנדרט. שמתי לב שהסטנדרט בכלל לא משהו ותכננתי עליו. ז"א לפי מה שראיתי קצב הפריימים גבוהה יותר ב 88GTS XFX. מישהו יכול להסביר לי ולתת קישור לכרטיס הזה לקנייה?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני היום מזמין את הכרטיס מהמסך החדש שלי ודיברתי עם בעל החנות בטלפון והוא עורר בי שוב פעם ספק לאחר שהחלטתי ללכת על ה SAPPHIRE מה שתכננתי לקנות : Sapphire ATI Radeon X1600 Pro 512MB AGP המוכר אמר שכדי כבר לקנות את הPOWER COLOR שהוא DDR 2 והוא בפחות כסף: ?X1600 Pro 512MB, DDRII, TV, DVI, AGP? POWER COLOR אז החלטתי להיכנס לאתר של SAPPHIRE ולבדוק אם זה באמת לא DDR2 או שרק באתר של החברה הם לא ציינו את זה בקישור : http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=133 לפי מה שהבנתי זה גם DDR 2 . רציתי רק לבדות איתכם אם זה נכון. ובכלל בכללי על איזה מבניהם כדי ללכת . תודה ואשמח לתשובה מהירה. החברה שאני קונה ממנה זה : KSP למעוניין לדעת.
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
האם הכרטיס 280GTX יכנס לי במארז {פרטים בצד ימין למעלה } והאם כרטיס כזה של חברת ZOTAC יד שניה כמה אתם חושבים שהוא שווה
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי, אני דיי לא מעודכן בענייני הכרטיסים, אני רוצה להבין מה אומר כל תו שמגדיר את הכרטיסי מסך יש איזה מדריך או משהו שיכול להסביר לי מה אומר כל מאפיין של כרטיסי המסך? תודה
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום. הזמנתי fx 5700 LE 128Mb/128bit של PALIT והוא היה אמור להגיע בתחילת השבוע לחנות. אבא שלי התקשר לברר בחנות מה קורה איתו (ועם עוד כמה דברים) ענו לו שהכרטיס והדברים האחרים יגיעו לקראת סוף השבוע. ורצה לעניין אותו באפשרות אחרת: להוסיף 120ש"ח (במקום 250ש"ח) למחיר של ה- fx 5700 LE 128Mb/128bit (של PALIT)( קישור - http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700le.html ) ולקבל- fx 5700 -V- 256Mb/128bit (גם כן של PALIT)(שימו לב: גירסאת V)( קישור: http://www.palit.com.tw/en/products/nvvga_5700.html ) בחנות נאמר לי גירסאת V אבל לא מופיע כאן. אל תתייחסו. ושאלותי אליכם הן: 1.המחיר כדאי? 2. איזה שיפור הכרטיס הנ"ל יתן לי בהשוואה ל LE? 3.לאיזה ATI הייתם משווים אותו? תודה רבה. אין צור…
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי שדי הרבה זמן כבר אני לא פעיל פה, אני צריך עזרה. ה6800GS הותיק שלי הלך לעולמו היום לאחר שבת.(התצוגה השתבשה לגמרי, היו ריבועים ופסים לבנים וכד', לא שאני מאשים אותו הוא היה בOC מטורף) ואני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 600ש"ח שיתאים למשחקים על רזולוציה של 1280X1024, ורצוי שיריץ אותם על הכי גבוה. המפרט: AMD Athlon II 64 x3 445 2GB זכרון שישודרגו ל6GB ספק 400W של SEASONIC לוח אם-Gigabyte MA78LMT-US2H תודה ושבוע טוב, אריאל
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
תמיד רואים אותו בכרטיסי מסך.. אבל במה הוא שונה מהרגיל? מה הG מסמלת?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צריך לכתוב את זה פה או בניידים.. ברשותי HP NC6000. הלוח שלו מבוסס על הצי'פסט 855PM ועם כרטיס 9600 עם 64 זיכרון DDR האם ניתן לשדרג בכלל? אם כן איפה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב למחשב זה ספציפית, ובכלל לניידים??
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך הכי טוב באוברקלוק וגם בלי אני יכול לקנות עד 1300 שקל
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מתכנן בחודשיים הקרובים לקנות כרטיס מסך, לצורך זה אוכל להפריש מהמשכורת שלי כ-1000 ש"ח בחודש לצורך קנייה. לכל המוקדם שאוכל לקנות, זה בסוף החודש הזה, לכן אם צפוייה הוזלת מחירים בקרוב, אין לי בעיה לחכות. זה יהיה מצוין אם כרטיס המסך יוכל להפעיל משחקים על הגדורות גבוהות גם בעוד שנתיים-שלוש. תקציב: עד 2000 ש"ח למטרות: סרטים, וגיימינג על הגדרות גבוהות מסך: 23 אינץ, 1920X1080 מפרט: intel core 2 extreme qx9770 3.20 GHZ 8GB DDR2 gigabyte X48-DS5 Toughpower 850W *** חשוב לציין שאני משחק כרגע מעט מאוד והמשחקים החשובים לי שאני רוצה שיפעיל זה דיאבלו 3 וכל המשחקים שיצאו עד כה בהגדרות הכי גבוהות ולכן אולי כדאי לקנות כרטיס מסך זול ולעדכן תוך שנה כאשר הוא לא יוכל לסחוב? בכזה מצב יש לחלק…
-
- 3 תגובות
- 805 צפיות
-
-
"כיום שמחירי מסכי LCD 15 אינץ' ירדו לשפל חסר תקדים (במיחד אם ניקח בחשבון את נפילת שערו של הדולר לאחרונה) נראה כי מסכים אלו הולכים ונהיים יותר ויותר אטרקטיביים גם מעבר לשימוש משרדי. עם שיקולים כגון מראה יוקרתי יותר, שטח איחסון קטן בהרבה (שלא להזכיר בריא יותר לעיניים), מסכי LCD מהווים אחטרנטיבה מצוינת לכל אדם שלא מחשיב את עצמו כגיימר בנשמה." זה נלקח מהאתר פיסי ספוט... האם זה באמת כך??? נ.ב אם ההודעה שלי נחשבת לפרסום האתר(פיסי ספוט) אז תמחקו אותה ;D
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
פרטים מעניינים אודות צמד ארכיטקטורות העיבוד הגראפי העתידיות של מפתחת השבבים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, מה עדיף לקנות, את ה-GeForce 7600 GT בגירסת 256MB או את ה-GeForce 7600 GS בגירסת 512MB? ולמה? אשמח אם תוכלו לפרט גם על הכרטיסים הנ"ל, כלומר מהירות ליבה, שעון וכו'. הכרטיסים עולים אותו הדבר - בדיוק אותו דבר. תודה מראש, אלי.
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-