כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי שאל אותי, איזה כרטיס מסך הכי טוב בישבילו בתקציב 500-700 ש"ח, חיבור AGP. תודה מראש לעוזרים!!
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
פתאום שמתי לב שאני בפורום הלא נכון, סליחה, הועבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=151970.new#new
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום! אני עומד בקרוב מאוד ליקנות מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת כרטיס מסך רציני ומיתקדם , המחשב וכרטיס המסך יהיו אמורים להריץ באופן חלק ועל הגדרות גבוהות בעיקר כל מישחק מהכבדים ביותר שיש היום בשוק,כגון:קרייסיס,COD האחרון ועוד ועוד.. הערה חשובה, המחשב הוא בעיקרון מחשב אודיו מיקצועי ויריץ וינדוס 7, אני לומד סאונד והוא ישמש לי כתחנת עבודה ראוייה ומיקצועית (קונה אותו ממעבדת סאונד מיתמחת ומוכרת תחנות(מחשבים) אודיו לאולפן ביתי ומיסחרי, הרעיון הוא להתקין עליו בנוסף עוד מערכת הפעלה במקביל שתיהיה XP ושם יבואו כל ההתקנות של המישחקים וכל השאר, מעדיף NVIDIA כרגע אלא אם כן גם לATI יש מה להציע ברמה שאני מחפש והתקציב ,גוף קירור פאסיבי - עדיף ,כל המחשב מותאם לשקט מוחלט והוא כולל ק…
-
- 4 תגובות
- 963 צפיות
-
-
והאם ה- radeon 9500 של חברת gigabyte הוא כרטיס מומלץ ?? (950 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום כולם! החלטתי להחליף את המסך המזדקן שלי, הוא כבר בן 3-4, החלטתי להתחדש במסך LCD דקיק וסקסי יש רק בעיה אחת, אני לא מבין כלום בכל התחום הזה, אני זקוק להמלצות שלכם בנושא, בעיקרון, אין תקציב מוגדר זה לא אומר שהתקציב בלתי מוגבל, הוא מוגבל אבל פשוט לא יודע עד כמה, אני רוצה את המסך הכי טוב שאפשר במחיר הכי טוב שאפשר חשוב לי שתיהיה לו אחריות אמינה על פיקסלים מתים, איכות תמונה חדה וטובה שיתאים לסרטים ומשחקים. שיהיה מסך איכותי ואמין, כי סה'כ זה משהו שהולך להיות איתי ב3-4 שנים הקרובות בגדול אני מאמין ש2500-3000 אמור להספיק, מה אתם חושבים? בנוסף אני אשמח להסבר קצר על זמני תגובה, מה הם בעצם ולמה הם בעצם משנים טיפים על מסכים שעתידים לבוא\הוזלה וכ'ו יתקבלו בברכה ושאלה אחרונ…
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. מדובר במסך דק רחב בגודל 20 אני מתלבט בין זה אל ג'י : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=577971 לבים זה של סמסונג : http://zap.co.il/model.asp?model_id=520858 אהבתי את הראשון יותר כי הוא מגיע עם מסך קריסטלי. האם השני מגיע עם מסך קריטסלי? (מבריק כזה) ובכלל מה דעתכם ? מה יותר טוב
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
תודה רבה לעוזרים יש לשים לב אני מחפש כרטיס עוצמתי של AGP
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
במחשב החדש שלי יש כרטיס מסך Gigabyte 6600GT VIVO (שיש לו גם יציאת HDTV) ומסך ViewSonic 912s (שלו כניסת HDTV). עכשיו רציתי לדעת מזה בעצם אומר בשבילי?? האם אני מסוגל לראות בHDTV?? ואם כן, מזה בעצם אומר? שאני אראה סרטים ומשחקים באיכות גבוהה יותר, או שזה בכלל לא אפקטיבי מהסיבה שאין לי אפשרות להשיג תכנים המקודדים בHDTV? אשמח להסבר מקיף וממצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 830 צפיות
-
-
קראתי בחדשות ש GigaByte מתכוונת להוציא Radeon 9500 עם מהירות ליבה של 275 ומהירות זיכרון של 550 יחד עם 64MB זיכרון. אני קיבלתי היום את Tyan Tachyon Radeon 9000Pro עם אותם נתונים בדיוק: Tyan Tachyon Radeon 9000Pro 64MB DDR 275Mhz Core, 550Mhz Memory AGPx4, HydraVision Multi Monitor + T.V out האם מדובר באותו כרטיס? אותו Chip? איך הכרטיס הזה מבחינת ביצועים? מול איזה מתמודד הוא עומד מבית nVidia?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא למשחקים כבדים .... רק משהו שהכי טוב במחיר הזה... ולא יותר . תודה
-
- 10 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להצעות. אני מעוניין לקנות מסך של 17" או 15" בסביבות ה-2000 שקלים. אנא, הביאו לי כמה הצעות, צריך שיהיה איכותי, ותגידו לי על מה אתם ממליצים ולמה. המסך מיועד בעיקר לעבודה ב"חשבשבת" / Excel / Word / אינטרנט ו- The Sims (לא אני !!! אני לא משחק ב*** הזה!! שונא את זה בדם!! זה לאחותי...). אולי היא תראה סרט פעם ב... אז מה הכי כדאי במחיר שצויין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 900 שקל גג אני רוצה RCT כמובן ושזה יהיה 17 אינץ (מומלץ שטוח) אני מבקש מכם תנו לי הצעות למסכים טובים ואם אפשר גם קישורים אל אותו מסך בתודה לעוזרים LIFESYSTEM
-
- 5 תגובות
- 530 צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת : ה-X800GTO2 של SAPPHIRE וה-6800GS של LEADTEK. שתי החברות טובות מאוד בעיניי ואני צריך ביצועים ללא OC.
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. אני מתעניין בתחום כרטיסי המסך לכן חשוב לי להבין מושגים בגרפיקה ותצוגה. לכן חיפשת קצת פה ושם ומצאתי מידע על המושג רזולוציה. אני יודע שלכם המקצוענים והמבינים זה נראה כמו בדיחה לא מצחיקה אבל לי זה חשוב כי אני מעדיף לדעת את כל ההסבר הארוך הזה מאשר איזה משפט או שניים, ולכן כתבתי את כל ההסבר הזה ולא הסתפקתי במידע שיש באתר. בקצור אני צריך שתאשרו לי אם באמת זה נכון או שיש כמה דברים שלא נכונים אז כל ביקורת תתקבל בשמחה . בקיצור תקרא (לאט) ותגיבו בנוסף יש לי כמה שאלות שלא מצאתי עליהם תשובה אז אשמח אם אחר כך תענו לי (ובבקשה מי שלא יודע/בטוח שלא יגיב כדי שאני לא אתבלבל ) המושג רזולוציה מתייחס לכמות המידע הויזואלי הכוללת שמוצגת על המסך.בגרפיקה ממוחשבת יחידת המידע הגרפית ה…
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה מכוון שישנם מלא דגמים,ואני לא ממש מעודכן בסוגים זכרון וכדומה.. אשמח לקבל חוות דעת והמצלצה לכרטיס מסך בטווח מחירים 500-700 מסדרת ג'פורס סאתר המצויין הזה קיימים מלא חוות דעת על סוגים שונים רק הבעיה שישנם כרטיסים יקירים מאוד אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס בהתאם לתקציב שלי ו אם יש אז מפרט כולל השוואה ובחינת ביצועים במשחקים שונים...
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני לא יודע לאיפה זה שייך אז אני מצטער עם עברתי על איזה שהוא חוק. אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך אחד זה: BFG 8800 GTS Oc2 320Mb והשני זה ה- HD2900Xt אוקי האם שניהם יכנסו במארז הזה: NzXT Trinity אם במידה ותמליצו לי על ה-HD2900xt אז השאלה הזאת! והאם יהיה לי צאוור בקבוק: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-2GBPK WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם.. המחשב שלי: מעבד - AMD Athlon64 3000+ 939 venice לוח אם - MSI K8T NEO2 זיכרון - 4* Kingston DDR 256M CL3 400MHz(סה"כ 1 ג'יגה) התקציב שלי הוא באזור ה1000 ש"ח בהתייעצות קודמת שהייתה לי באחד הפורומים באתר המליצו לי על 7600GT, אבל את הכרטיס הזה בAGP מצאתי רק בחנויות אינטרנטיות ולא קרובות לאזור שלי ואני מאוד מעדיף לקנות מחנות ולא מהאינטרנט. בכל מקרה, מסיבוב בין כמה חנויות הציעו לי את ה-7600GS, X1600PRO שניהם בפחות מ1000 ש"ח האם אשר להתפשר עליהם כשהמטרה שלי היא לשחק משחקים באיכות טובה על רזולוציה גבוהה ב19''?? או שכדאי לי להמשיך לחפש את ה7600GT?? בקייאספי הציעו לי ?X850 Pro 256MB, DDRIII, DVI, VIVO, AGP? ב-970 ש"ח האם זה כרטיס ברמה של 7600GT? או כרטיס טוב בכל מקרה? …
-
- 5 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הנתונים היבשים על הנייר נראים טוב - 12MS זמני תגובה, 1:500 יחסי ניגודיות, חיבור DVI , רזולוציה טיבעית 1280x1024. ובנוסף והכי חשוב - הוא ניתן לתליה על קיר, מה שחוסך לא מעט מקום ולא פחות מגניב D: והנה ריכוז השאלות: 1.המחיר שאני יכול להשיג אותו הוא 2125 שקלים. האם זהו מחיר הוגן? 2.האם המסך כדאי? יש אותו למישהו שהמוכן לתת לי חוות דעת עליו? 3.מיהו היבואן, ומהי מדיניותו לגבי פיקסלים מתים (שמעתי שבסמסונג זה קטסטרופה)? אודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום אנשים. אני לאט לאט בונה בסיס הבנה שיוכל לעזור לי להבין טוב יותר את עולם כרטיסי המסך והגרפיקה. כפי שסמתם לב רוב הנושאים שאני פותח הם הסברים שאני עושה על פן קטן בעולם כרטיסי המסך. עד עכשיו אני מנסה לרכוש את הידע הזה,אבל לפני שאני בטוח לגבי משהוא אני תמיד שואל אנשים פה מהפורום אם זה נכון או לא. אז הפעם אני כתבתי לא הסבר אחד אלא כמה הסברים קטנים (ולפי דעתי לא רעים, יכול להיות שאני טועה) על כל מיני טכנולוגיות שקיימות בכרטיסי המסך העכשווים. אז אני צריך שתגידו לי אם זה נכון או לא. ש:מה זה vertices? ת: vertex היא נקודה בסביבה תלת-ממדית המרכיבה כל עצם בסביבה תלת-ממדית.הקודקוד מכיל קורדינציות כמו: x, y, ו-z. כאשר מחברים ביחד שלושה קודקודים ומעלה נוצר מה שניקרא פוליגון, אשר יכו…
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני לפני קנייה של Geforce 8800GTX ואני רוצה\צריך מסך שיגיע לרזולוציות גבוהות (2048x1536@80Hrz) כדי לנצל את הכרטיס מסך והמפרט על הצד הטוב ביותר. אני לא מעוניין במסך LCD אלא ב- CRT. מה דעתכם על ViewSonic G225fb ? אני מבקש את חוות דעתכם מנסיון או ביקורות מקצועיות או ידע כללי וכו'. האם יש בהם את הקווים המקבילים כמו במסכים של סוני? תודה HF
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם נתנו לי שלוש מפרטים עם כרטיסים שונים, צריך לבחור אחד ביחס הכי משתלם של תועלת\מחיר HD5750 9600GT HD4650 תודה רבה לכולם רוצה לשים את starcraft 2 כשיצא ולשחק עם הכרטיס הנבחר http://www.starcraft2.com/
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי את המחשב כבר כמה שנים רציתי לחזק אותו קצת שיסחוב טיפה משחקים ושתיהיה יציאת HDMI המפרט הוא ככה : Asus p5ld2 לוח אם Gforce 6600GT 256MB כרטיס מסך Pentium D 2.8 מעבד 200gb sata דיסק קשיח 3 גיגה זיכרון kingston ddr2 667mhz ספק כוח FSP 400W עכשיו כמה שאלות 1. היציאה שלי בלוח אם זה PCI e הישן ולא 2 אם אני אוכל להשים עליו כרטיסים חדשים ואם ההבדלים כאלה משמעותיים 2. אם שווה לי בכלל להשקיע בכרטיס מסך נורמלי עם המעבד הזה , שהכוונה לכרטיס מסך נורמאלי זה לGTS450 או HD5750 (טווח מחירים שאני מוכן להשקיע הוא בין 400-600 מקרים חריגים 650 אם זה ממש שווה להוסיף) . 3. אם בכלל הספק כוח שלי יצליח לעמוד במשימה של לסחוב את הכרטיסי מסך האלה או שאני יאלץ לשדרג אותו שזאת האופצי…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בצער רב, הכרטיס מסך שלי נפטר ויש צורך להחליפו בחדש. המחשב נקנה לפני כ 3 שנים המפרט הורכב ע"י חברי הפורום המפרטים: מעבד Q6600 לוח אם Gigabyte P35 DS3L כרטיס מסך Asus 8800GT 512mb זיכרון - 4GB כמו שאמרתי - הכרטיס מסך שבק חיים לפני מס' ימים. אני מעדיף להשקיע כמה שפחות בכרטיס מסך כי אני חושב שאין צורך - כשהמחשב היה תקין לא נתקלתי בשום בעיה להריץ משחקים חדשים בצורה טובה (Starcraft 2,Crysis, Black Ops וכ"ו) ללא כל בעיות מיוחדות. למחיר - בדקתי וכרטיס זהה עולה כ 1000 ש"ח, אך מכיוון שעברו ר 3 שנים, האם קיימים כרטיסים המעניקים את אותם ביצועים בפחות כסף ? אני לא רוצה כרטיס שיפגין ביצועים פחותים יותר מה ASUS בהרצת משחקים. בנוסף אני עובד עם שתי מסכים, כך שאני צריך כרטיס עם 2 יציאות (D…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-