עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב לכולם! כתוצאה מבעייה בלתי מובנת בכ. מסך הנוכחי, החלטתי בשעה טובה לשדרג לדור החדש של הכרטיסים. הכרטיס חייב להיות של חברת NVIDIA למען SLI בעתיד (אולי). התקציב הוא כאמור עד 700 ש"ח עם אפשרויות פזילה. השימושים הם (לפי סדרי עדיפויות): 1. גלישה 2. סרטים 3. משחקים *2 * מקריאה של מספר אתרי אינטרנט, נוכחתי לדעת שכרטיסי הדור החדש של NVIDIA, דור8, תומכים בוידאו בהבחנה גבוהה (HD). ומכאן יש לי שאלה - יש לי סרטי תוכן באיכות HD במחשב, ובמידה ואקנה כ. מסך התומך בכך, האם אוכל לקבל את האיכות הנדרשת גם אם ברשותי מסך LCD 1900R או אפילו כל מסך אחר? המפרט שלי מופיע בצד לעזרתכם. תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  2. שלום לכולם! לפני כחצי שנה קניתי מחשב פשוט ב-1K (מורכב כבר), להלן המפרט: מעבד intel core e-2180 לוח אם asus intel 945gce/mx זכרונות 1024 ddr2 667 חברת אמריקן דאטא דיסק קשיח 160 sata 2 (אני חושב..) צורב דיוידי פשוט, מארז וספק ג'נריים מאוד. עיקר הייעוד שלו היה לאינטרנט, מוסיקה, "עבודה משרדית".. אני רוצה לשדרג מעט את המחשב ולקנות את הרכיבים הבאים: כרטיס מסך (כרגע כרטיס מובנה) מארז (מאוד מציק לי שהוא ג'נרי, גם רצוי אחד שקט יחסית..) ספק (כנ"ל כמו המארז..) עוד סטיק של זכרונות (לפי זאפ - בסביבות 90 ש"ח ל-1 גיגה) אני צריך את עזרתכם בבחירת כ. מסך. כמובן שזה יהיה כ. מסך לא מהחדשים, דגם פשוט שיריץ משחקים בסיסים (לדוג' סימס 2 ודומיו). כמובן שהכי חשוב שהוא יתאים למחשב מבחינת חיבורים וכ…

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by purple-hey,

שלום לכולם, הגעה הזמן לחדש, צריך המלצה בתקציב של 700-800 ש"ח, מיועד לעבודה עם תוכנות כמו Maya,Mudbox,zBrush,AfterEffects,PS ודומות. בין תלת לתלת אשמח גם לירות קצת בפיקסלים המחשב שלי: מעבד: Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 לוח:ASRock Z68 Extreme3 GEN3 Socket ספק : ANTEC VP550 Strictly Power 45A תודה רבה. אגב אם מישהו הזמין בחו"ל, חסך כמה גרושים ויצא מרוצה, אשמח לדעת גם.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  4. הHD4850 שיש לי כרגע די מקרטע וחשבתי להחליפו המטרה כמובן היא משחקים, בMAX הגדרות ברזולוציה הנ"ל. המערכת שלי די עדכנית(מפרט) רק חסר לי כרטיס מסך סביר להשלים אותו האם הHD6850 יספיק? או שכדאי לשהשקיע עוד קצת ולקחת משהו יותר טוב? תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. כל מה שאני צריך זה שיהיה אפשר לראות מהממיר של YES.

6. שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס גרפי. אני לא זקוק לביצועים הכי גבוהים. הוא צריך להיות מסוגל לתמוך במשחקים, גם חדשים, ברמה סבירה. אני לא מצפה ממנו להריץ משחקים בהגדרות הגבוהות ביותר. אני אשמח אם הוא יצליח להסתדר עם דברים שייצאו בשנתיים הקרובות, אפילו אם הוא יוגדר כדרישה מינימאלית להרצה... התקציב שלי נע בסביבות 500 ש"ח, וכבר הבנתי שזה לא ממש ריאלי... מצאתי את הכרטיס הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1483 הוא מתאים לדרישות שפרטתי? המחיר סביר? אתם מכירים משהו יותר טוב במחיר זהה פחות או יותר? תודה לכולם...

7. Started by oev israel,

תודה לעונים. זקוק להמלצה לכרטיס וידאו עבור העברת וידאו למחשב. משהו לא יקר - אבל שיעשה את העבודה היטב. (המחשב עומד להיות מחשב חזק עם מעבד CORE 2 6400. כרטיס המסך יהיה של GIGABYTE 7600GT)

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  8. Started by raul53,

מפרט AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core mugen 3 Gigabyte GA-M68MT-S2P Thermaltake V3 Black Edition SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk Micron Rendition 4GB DDR3 -1333 Seagate 1TB Sata2 Samsung SPINPOINT F3 Model 32MB LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black מסך - chimei 22H רזולוציה 1680X1050 מחפש משהו פשוט, בעיקר למשחקים כמו פיפא, מנג'ר וקאונטר סטרייק תקציב 500 אה, ושיהיה שקט הכי שאפשר (גם במאמץ אם אפשר ) יש צורך בספק חדש אגב?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. אני חושב שהכותרת מסבירה. בכלליות אני צריך כרטיס טלוויזיה אם אפשרות ללכידת וידאו, כמה שיותר איכותי למחיר. אם יש גם רדיו אז בכלל מצויין. אבל בעצם כל דבר יהיה יותר טוב מהפליי וידאו הישן שנהרס היום

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  10. Started by MisterVB,

יש לי כרגע 1950 Pro ואני רוצה לשדרג אותו אני משתמש במסך 19" המעבד הוא E6300 יש הצעות?

11. Started by IMT,

כרטי מסך בסביבות 400 ש"ח

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by hck,

היי! ניסיתי להיעזר בסטיקי של הפורום, וגם בהודעות האחרונות אבל רק הסתבכתי. כרטיס המסך האחרון שקניתי היה FX 5900XT, ואני ממש לא מעודכן בכרטיסים החדשים שיש כיום בשוק, שלא לדבר על כך שאני מכיר רק AGP . יש לי חבר עם כרטיס מסך 7300 (לא זוכר איזה דגם בדיוק - אבל הוא עלה כ600 ש"ח) שרכשתי בשבילו לפני כחודש-חודשיים. הכרטיס לא מספק אותו, והוא רוצה כרטיס יותר טוב. תקציב: 800-1000 ש"ח. משחק לדוגמא: Spliner Cell Double Agent. חיבור: PCI Express. אולי חלקכם יגידו לי שהכרטיס הנוכחי אמור לספק את צרכיו, אבל גם במקרה כזה אני אזדקק להמלצה על כרטיס יותר חזק. אני אזדקק ל2-3 דגמים שווים פחות או יותר בכדי שאוכל לרכוש אותם דרך אותו ספק ולא לחפש ספק אחר(אבל גם המלצה על דגם אחד בלבד תתקבל …

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by GUNZ,

יש לומר שכרגע יש לי כרטיס מובנה של הלוח והוא באמת לא נסבל אני משחק מישחקים פה ושם ממש לא יותר מדי רצוי מהחנות KSP כי יש אחת בראשון ונוח לי ללקנות משם עכשיו תמליצו על כרטיס שעולה כמה שפחות ויכול לסחוב מישחקים ככה מדי פעם יש לומר שהוא לא צריך להפעיל את המישחק בצורה מושלמת אלה שיעבוד נחמד לפני זה היה לי גיפורס 4 440MX והייתי מבסוט ממנו עד שהוא נישרף חשבתי על 9550 של רדיאון 128 MB 124 BIT? איך הוא בסדר? איפה יש אותו הכי זול? הלוח תומך רק ב AGP

• 7 תגובות
    • 580 צפיות
  14. Started by saruengang,

המפרט שלי: Intel i5-3470 3.2ghz 8 GB Ram SeaSonic M12II 520 Bronze 520W והכרטיס שיש לי כרגע : ati radeon hd 4870 זקוק לכרטיס באותה רמה או יותר טוב להפעלת המשחקים החדשים שיוצאים כיום.

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  15. ממה שאני מבין כרגע הכרטיסים של AMD יקרים בגלל הבהלה לביטקוין (?) אז כנראה שאלך בכיוון של הירוקים. המפרט שלי i5 3570, לוח אם z77 pro3, ספק seasonic 520W האם המעבד יהווה צוואר בקבוק עם כרטיס דוגמת 1060 או 1070? אני לא משחק בכלל ב shooter-ים. בעיקר RPG תודה

16. ה GeForce 9600GT שנמצא אצלי יותר מ 3 שנים מתחיל לגסוס לי, בהתחלה זה היה כיבוי מסך לשניה מפעם לפעם והמשיך עם רעשים ממיסב מהמאורר. אתמול המאורר התחיל להרעיש בצורה איומה וכשפתחתי את המארז (ANTEK P182 עם ריפוד אקוסטי...) גיליתי כי נשברו מספר להבים מהמאוורר. וכל זה בכרטיס שלא הואץ ולא הריץ משחקים כלשהם! אני זקוק לכרטיס שקט וכנראה לא חזק במיוחד, השימושים הכבדים בכרטיס יהיו צפיית ווידאו (FullHD) ושימוש להמרת קבצי ווידאו עם DivxConverter החדש לפורמט HEVC. מצאתי ביד 2 כרטיס HD5850 שלדברי המוכר הוא בן שנתיים ונראה לי כי הוא אמור להספיק לשימושים שלי. מה שמוזר לי הוא שהתמונה שהעלה המוכר שונה ממה שאני רואה ברשת ושם שמו הוא HIS Radeon HD 5850 1 GB. -האם ההבדל הוא באריזה בלבד או שזה כ…

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  17. היי. אני זקוק לכרטיס מסך חדש המפרט הוא RYZEN 3600 B450 AUROS ELITE 32GB DDR4 ANTEC 550W EA GOLD יחובר למסך IPS 27 עם QHD 1440 וקצב רענון 60HZ לכן אין צורך בקצב רענון גבוה מעל 60 גם לא בעתיד. המטרות- גיימינג בינוני, בהגדרות 1440 נורמליות. יש לי כיום 970 ואני תוהה אם כרטיס ב1000-1200 יהווה שדרוג משמעותי ביחס אליו

18. חשבתי על 7600GS 512MB TV, DVI, PCI-E של point of view מה דעתכם? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  19. Started by Ovid,

שלום, הייתה לי מערכת עם e8400 ו 4870x2 שקניתי לפני כ 4-5 שנים. עכשיו הכרטיס התקלקל ואני צריך כרטיס שיריץ הכל בלי שום מצמוץ אבל לא כולל גיימינג. אני כבר שנים שלא משחק במשחקים, העיקר שמולטיטסקינג, כולל סרטים FHD, פוטושופ, אינטרנט עם מלא טאבים, ותוכנות לתכנות וסביבות כמו visual studio יעבדו חלק. האם ניתן למצוא משהו כזה במחיר שפוי יחסית? 500 יספיק? http://skypc.co.il/pl_product~R675SL1GI~8~0.htm איך הכרטיס הזה? תודב רבה.

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  20. שלום, ברשותי מחשב עם המפרט הנוכחי: Intel P.4 3.0GHz Mother Board ECS/BiosTAR PM800-M2 Expension Slots 3 PCI, 1 AGP, 1 CNR Two 512 MB DDR2 memory cards 400MHZ ATI Radeon 9600XT 128 MB השאלה שלי מתמקדת בכרטיס המסך, הוא תפקד מספר שנים בצורה משביעת רצון (אני משחק ברזולוציה מקסימלית של 1024X768 וטוב לי עם זה...), רק שלאחרונה הכרטיס החל לעשות בעיות ובזמן שאני משחק הוא פשוט נתקע, אני רואה חלון שחור בזמן המשחק שמשתחרר לאחר כמה שניות, ואז אני רואה הודעת שגיאה שיש בעיה עם כרטיס המסך. שקלתי לקנות מחשב חדש, אבל במחשבה שנייה נראה לי שלבינתיים אני רק אחליף את כרטיס המסך. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יהיה לי מומלץ עם המפרט שפירטתי (אם חסר מידע תגידו לי ואני אשלים), באופן שאני א…

• 7 תגובות
    • 494 צפיות
  21. צריך המלצה לכרטיס מסך: http://pdfcast.org/images/s/895/of-sand.jpg (הספק כח שודרג לזה: Mustiff 550W Retail MU550W) תקציב: עד 600 שימושים: משחקים תודה

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  22. שלום, יש לחבר שלי לוח אם מסוג Asrock דגם 775i65G מעבד חד ליבה פנטיום 4 ב-3 גיגהרץ כרטיס מסך 6800GT שעבר המהרה והוא אמור להשתוות ל-7300GS או GT . הוא משוגע על GTA ולאחרונה התקין במחשבו את ה-GTA IV ולמרות שהדרישות מינימום של המשחק לא מתאימות למחשבו בכל זאת המשחק רץ אך כמובן בצורה גרועה ביותר . הוא למיטב הבנתי הלוח אם שלו יכול להחזיק גג גיפורס 7900 אך אין כרטיס שכזה בעל תושבת AGP, האם יש אלטרנטיבות אחרות? אולי כרטיס מחברה מתחרה? לסיכום הוא זקוק לכרטיס ה-AGP הכי טוב שהלוח אם שלו מסוגל להחזיק, יש המלצות? תודה מראש. דוד אזולאי (החבר)

23. Started by who_Cares,

אני צריך כרטיס מסך זול לשימושים משרדיים בעיקר, אך גם לעריכת וידאו, וכן שיריץ את הויסטה. יש המלצות כלשהן?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  24. כנראה הלך הכרטיס מסך במחשב הישן שלי E6300 - ספק HEC 300W הכרטיס היה 7600GT נדמה לי. אני רוצה להחליף לו כרטיס אבל לא מעוניין להוציא עליו יותר מדי כסף. מן הסתם זה לא מחשב למשחקים מקסמימום אולי ישמש כמדיה סנטר מתי שהוא בעתיד. חשבתי על כרטיס עם קירור פאסיבי כדי שלא ירעיש. ראיתי שיש מלא כרטיסים בין 100 -300 שקל אבל אני לא יודע מה עדיף או מה ישן ומה חדש. תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. <--- מפרט החלטתי לא לקנות מחשב חדש בסוף, השקעתי את הכסף במשהו אחר שהייתי צריך קצת יותר, ובמקום החלטתי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד שני סטיקים של 512 כ"א, ככה שיהיה 4 סטיקים בכמות כוללת של 2GB. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המשחקים מהדור הקודם (DX9, SM3) על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1024X1280 (המסך שלי זה 721S), ואת המשחקים מהדור החדש (DX10) בהגדרות סבירות. בתור הארדקור גיימר זה חורה לי מאוד, אבל אין מה לעשות. גם ככה אני משתחרר עוד שנה ונוסע לחו"ל. בכל מקרה, האופציות שחשבתי עליהן: כרטיס יד שנייה עד 500-550 ש"ח (למרות שהם לא תומכים דיירקט-אקס10, אז נפעיל את המשחקים ב9, לא נורא X1950GT, 7800GT) כרטיס חדש כמו ה2600XT http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=58960…

• 8 תגובות
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.