עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tomer2004,

אני לא יודע איזה כרטיס מסך לבחור ... (מבחינת מהירות וכו') אני רוצה גם לעשות אוברקלוק ..אז איזה עדיף מבין השתיים...? כ. מסך 1 : SAPPHIRE 9600XT 256MB DDR http://www.sapphiretech.com/vga/9600-xt.asp 1200 שקל ~ כ.מסך 2 : ALBATRON Geforce 5700Q 256MB 1000 שקל ~ וד"א מה המהירויות השעון של כל אחד ? תודה לעזרים ...

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  2. אני מתכוון לשדרג את הדריוורים של ה9600XT שלי ל4.2 השאלה היא אם אני צריך להסיר קודם את ה4.1 שמותקנים כרגע, או, לא.... ואם כן, אז איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  3. אני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר סרט ממצלמת וידיאו למחשב יש לי כרטיס מסך R9600XT ויש לי מאחורה רק חיבור S-VIDEO יש לי לוח אם ASUS P4P800 ויש לי חיבור צהוב בלוח אז אני יכול להעביר את הסרט?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  4. Started by ziv13,

הוא עולה 1850 שקל ופתאום הכרטיס של ליידטק שעלה 2000 נעלם! האם הכרטיס הזה גם שווה?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  5. האם נפתרה בעיית ההתחממות בקאטאליסט 3.9, או נשארה אותה בעיה כמו עם ה-3.8? פשוט יש לי 9800 פרו ואני די מפחד לשרוף אותו...

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  6. Started by dogday,

אני צריך מסך שטוח 17" עד 850-900 שקל ולא טיפה יותר {עדיף שיהיה כסוף אבל אם לא לא נורא}. תודה לעוזרים!!! ;D

• 12 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by tidan26,

שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 gigabyte oc אני מעוניין להוסיף עוד כרטיס על מנת לעשות מערך sli ברשותי מסך מחשב של dell u3011 אני משחק על רזולוציה מקסימלית של 2560 1600 על הגדרות ultra עם כל הפילטרים האם אני ירגיש שינוי משמעותי ב-fps ברגע שאני יוסיף עוד כרטיס? ???

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  8. Started by shgec,

שלום. מחפש לעצמי כ.מסך. החלטתי שמספיק לי GTX650TI BOOST 2GB חשבתי שהחלק הקשה מאחורי אך טעיתי. יש אינספור יצרנים, ומשום מה המחירים שלהם שונים ואני לא מצליח להבין האם הבדל נובע מאיכות או לא? לדוגמה של ZOTAC ן GIGABYTE למה יש ביניהם כמעט 100 שקל הבדל? מישהו יכול להסביר לי? במיוחד מטבלה של השוואת מחירים כתוב רק 102%-- Geforce GTX 650 Ti Boost 2GB (DX11) -- 144 VP לא כתוב יצרן

9. Started by dotanm,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, שלי כבר מתחיל לזייף ולעשות בעיות.. בקיצור אני גר בראשון לציון לא משנה מאיזו חנות העיקר שתיהיה קרובה ואמינה מפרט מסך אין לי מושג של מי,גנרי ודי ישן, 19" רזולוציה מקסימלית: 1440x900. מעבד AMD Athlon II X3 450 לוח אם GA-MA78LMT-S2 זכרונות 4GBx2 G.skill DDR3-1600 כרטיס מסך נוכחי ATI Radeon HD 5670 ספק כוח Cooler Master RS-460-PCAP-J3 Elite Power 460W תודה מראש, אם דרושים פרטים נוספים תרשמו ואני יוסיף

• 3 תגובות
    • 775 צפיות
  10. דגם ה-AORUS Master היוקרתי של GIGABYTE עבור ה-Radeon RX 6800 XT קרוב הרבה יותר למחיר ה-Radeon RX 6900 XT מאשר למחיר הרפרנס של AMD עבור אותה ליבת עיבודלכתבה

11. Started by Zahi Elimeleh,

היה לי כרטיס 7850 עם 2 פינים של 6. קניתי את ה 480 RX החדש. מחקתי את הדרייבים חיברתי ללוח אם וחיברתי פין אחד של 6 והמסך לא מזהה את הכרטיס מסך ורשום NO SINGAL. המסך הוא של AOC שמותאם ל FREESYNC עם 144HZ. ניסיתי להחליף כמה סוגים של כבלים ופשוט המסך לא מגיב למחשב. הספק שלי הוא 600 ואמור להספיק והלוח אם http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=817215 קצת ישן אבל אמור עדיין להריץ את הכרטיס. כמו כן לאחר שהחזרתי את ה 7850 הכל עבד כמו שצריך. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  12. אסוס, Gigabyte ו-PowerColor הן הספקיות הראשונות שיציעו לכם כרטיסי גיימינג מהדור החדש של AMD עם המהרה מהמפעל ומערכי קירור ואספקת מתח משופרים לכתבה

13. Started by FIRE-KID,

שלום. מפרט: AMD3200+ 2.0GH 1 ג'יגה זיכרון 400MHZ X800XL WD 120 GB SATA עכשיו עקב הכניסה של DX10 לתחום המחשבים אני חושב על שידרוג לכרטיס מסך תואם-תומך DX10..עכשיו האם יש יש עוד דברים עליהם אני צריך לדעת כדי שהמחשב שלי יתמוך? לדוגמא אולי שהמעבד לא מספיק חזק? או אולי הזיכרון לא יספיק עבור משחקים שדורשים DX10? או אולי משחקים DX10 יעלו רק על ויסטא?.. אני ממש לא יודע..

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  14. התקנתי את הדרייברים החדשים שיצאו של NVIDIA ונעלמה לי האופציה הזו שאפשר לעשות OC דרך הדרייבר אפשר בבקשה לינק לתוסף הזה? וגם הדרייבר החדש אומר שהכרטיס הוא PCIE 8 ובקודם היה רשום 16 למה זה השתנה?

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  15. Started by joe2010,

Hi, I need a PCI-E graphic card for office use (no games), and I need both DVI and standard VGA exits I saw in the sticky that nVIDIA 6200 was recommended is it still the best card in those price range or is there something better now in the same price range ? thank you

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  16. Started by shimon17,

חברה, אני לא יודע אם זה ממש יעניין אתכם אבל... הצלחתי לפתוח את 4 הצינורות הרדומים ל6800 ה-Vertex משום מה כבר היו 6 אבל את הצינורות פתחתי דרך ריוה טיונר רציתי לשאול, לפני הפתיחה ואחרי הפתיחה הכרטיס מראה לי שהוא 49 מעלות זה סביר? הוספתי תמונה נ.ב מדריך לפתיחת צינורות בלי צריבת ביוס http://users.on.net/~bitto/index.php?6800 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  17. שלום על הנדירות של הכרטיס 7900GTX של NVIDIA שמענו דיי הרבה לאחרונה, אבל לא עד כדי כך...: בוודאי שמעתם כבר על המחשב של Dell שמיועד לגיימרים, שבו משולבים 4 כרטיסי 7900GTX של NVIDIA בחיבור Quad SLI. לפי TheInquirer דל לא יכולה לקבל מספיק כרטיסים בשביל להרכיב ולשווק את המחשבים האלה... זה כבר נראה לי מוגזם... NVIDIA מאבדת את המוניטין שלה ולדעתי Dell תעדיף לעשות עסק בעתיד עם ATi מאשר עם NVIDIA... מעניינות אותי הסיבות לנדירות הזאת... :xyxthumbs:

• 11 תגובות
    • 775 צפיות
  18. Started by Idan-h,

חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר קצת יותר שפוי. של eVGA. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2681

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. סליחה שזה מאוד ארוך אבל זה חשוב לי מאוד תודה על הסבלנות!! רק כאשר יש הרבה פרטים וגרפיקה כבדה הכרטיס מציג ארטיפקטים:נקודות ירוקות ואדומות,קווים שיוצאים מעצמים ודמיות...שמתי לב שבמשחקים חדשים מאוד כמו call of duty 2 יש ארטיפקטים בשלבים כבדים כשאני עושה 800x600 aax2 directx 9,ולמשל במשחקים עם מנוע פחות כבד ,למשל ב counter strike source רק בשביל בדיקה הרצתי אותו פעם אחת ב1280x1024 aax6 afx16 ורק אז הופיעו ארטיפקטים דומים....אבל כשהרצתי את css למשל על אותה רזולוציה רק עם aax4 וafx8 ,לא היו ארטיפקטים והמשחק רץ חלק...עכשיו זאת לא בעיית חום כי יש לי מאורר שזורק על הכרטיס אוויר,ואת המאורר של הכרטיס מסך עצמו שימנתי לפני כמה זמן והוא מסתובב כמו גדול....עכשיו ניסיתי כל מיני דברים ש…

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  20. חזרתי עכשיו מחבר שהרכיב מחשב פצצה עם GTX 480 מחובר למסך iiyama 24 מעבד I7 עם 6 גיגה זיכרון שמתי לו במשחק את ההגדרות הכי גבוהות. מריץ בלי בעיה עם איכות תצוגה טובה מאוד. אבל..גם ה-GTX 260 שלי שמחובר ל-DELL 22 עובד יפה מאוד, אין הבדל של שמים וארץ. בסה"כ שיחקתי בשלב הראשון, סביר להניח שבהמשך יש תצוגות מורכבות שבהם יהיה ההבדל בולט יותר.

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב הזה: מעבד: Intel Pentium Dual Core 2.5ghz E5200 לוח אם: ASUS P5KPL-CM זיכרון: 2 GB DDR2 800 ספק: מארז ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATS PSU התקציב הוא עד 600 ₪ אני מעוניין שתהיה גם יציאת VGA אשמח להצעות תודה, קובי

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. גיזמודו http://gizmodo.com/5356822/amds-eyefinity-graphics-card-drives-6-30+inch-monitors-at-once מדווח שכרטיסי DX11 של AMD כוללים תכונוה שנקראת eyefinity שמאפשרת לרמות את מערכת ההפעלה ולגרום לה לחשוב שמס'מסכים הם מסך פיזי אחד. הכרטיסים יתמכו ב-3 עד 6 יציאות תצוגה מסוגים שונים כגון DisplayPort, DVI ו-HMDI. נ.ב. - אשמח לקישור על איך מכניסים קישור פה לפוסטים. נשבר לי לנסות.

23. שלום רב, כרגע אני משתמש ב4850 והייתי רוצה לברר מה הן האופציות שדרוג שלי? וכן, על הכרטיס מסך שאתם ממליצים בבקשה תציינו את הספק הנדרש אליו.. כרגע אני עם 400W לא ג'נרי אבל כנראה שגם לא יספיק.. אגב, אני על E7300 C2D 4gb ram Gigabyte EP43-DS3L

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  24. Started by BAR - moah,

אני מתלבט בין sapphire hd7850 oc ל- sapphire hd7750 ultimate. חשוב לי שלא יזלול חשמל ויהיה חרישי ב IDLE, וניתן יהיה לשחק על הגדרות גבוהות במשחקים כדוגמת DIABLO 3 ו- Dragon AGE 2 במסך 23 אינץ' (FULL HD). האם מישהו התנסה באחד מכרטיסי המסך הנ"ל ? איזה מהכרטיסים נותן תמורה טובה יותר למחיר ? (אני מודע להפרש המחירים ביניהם). או שכדאי להמתין עוד חודש-חודשיים ליציאת gtx660 ולקוות לנפילת מחירים בעקבות כך ? מעבד: i5 3450 ספק כח: seasonic 520 watt תודה מראש למגיבים.

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  25. המיפלצת החדשה בביקורת מלאה: http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7990_Devil_13/ תהנו! שבוע טוב ומוצלח שיהיה לנו...

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.