כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
היי, בכוונתי לרכוש מסך חדש לאבי, אני לא יודע האם המחשב הקיים שלו יתאים, מפרט המחשב הוא כזה - Intel Pentium 4 2.4Ghz 512MB RAM GeForce MX440 Windows XP PRO SP3 המסך המיועד: Samsung SyncMaster T220. חשוב לציין כי בכ. מסך לא קיימת יציאת DVI ולכן המסך יחובר בעזרת כבל שבצידו האחד יציאת VGA ובצידו השני יציאת DVI. המחשב מיועד לשימושי אופיס ואינטרנט בלבד. אין כוונה לצפות בסרטים כלל, שלא נדבר עם משחקים ... מה אתם אומרים ? יתאים/לא יתאים?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המחשב חדש מלפני כמה ימים המחשב נייח gtx 670 לוח אם - B75N-D3H שאני משחק במשחק ואז אחרי כמה דקות זה יוצא וכותב לי : Display driver stopped responding and has recovered Display driver NVIDIA Windows Kernel Mode Driver , Version 301.42 stopped responding and has successfully recovered מה לעשות ? מחקתי כבר והתקנתי גרסא ישנה זה עבד יותר טוב ואז אחרי דקה יותר מהרגיל עוד פעם אותה בעיה ואז ניסיתי למחוק ולהתקין את הדרייבר החדש והבטא ועוד פעם לא עובד ... בבקשה תעזרו לי המחשב חדש הכל חדש מלפני כמה ימים
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המפרט שלי e7500 2.93 G41 2GB ספק ג'נרי יש מצב אני מחליף בנתיים יש לי 550 ASUS AX מהמחשב הישן... תודה אנשים... אה שכחתי זה בשביל משחקים הרבה וסרטים טיפה עד 600 ש"ח תודה מסך 17" CRT כנראה בקרוב 24 LCD
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שאלה. אם אני משחק בכל המשחקים עם האופצייה של ה- v-synce על on, בכל המשחקים, זה פוגע בביצועים? בתודה מראש, דודי.
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להוריד דרייברים לכרטיס מסך למחשב הנייד שיש לי, מדובר בכרטיס 4650HD , אבל כשאני בא להוריד יש טאב של CATALYST שוקל 1.1 מגה. ויש individual downloads ששם יש קובץ של 69 מגה, הורדתי את שניהם אבל מה בדיוק זה עושה? מה להתקין קודם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא חובב משחקים גדול אך ברצוני לנסות את המשחק need for speed shift זה הדגם החדש ביותר. כרגע אין ברשותי כרטיס מסך,יש לי כרטיס משך מובנה והוא אינו יכול להפעיל את המשחק. רציתי המלצה לכרטיס משחק בסביבות ה-200 שקל שיוכל להפעיל את המשחק בצורה טובה. שוב אני מדגיש את העובדה שאני לא משחק במחשב ולכן אני לא רוצה כרטיס מסך יקר ומבוזבז. חשבתי על הדגם הזה:NVIDIA GEFORCE G210 מה אתם אומרים הוא יפעיל? אם לא תנו עצות אחרות. תודה רבה לעוזרים אורי.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי יש לי את המסך שיש בחתימה... רציתי לדעת איך אני יכול לכוונן את ההתושבת של המסך כלפי מעלה או מטה. שמעתי שיש PIVOT או משו כזה.. אבל זה לא מעניין אותי - אני מעוניין לעשות כמו במסכי CRT שיש למטה שמתכוונן והמסך עולה טיפה מעלה, ככה אני צריך תודה מראשששששש
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי שאלה בנוגע לשילוב בין השניים המפרט שלי הו כזה : GA-880GA-UD3H HD5850 Phenom 965 רציתי לדעת האם אני יוכל לשלב כרטיס מסך של nvidia לדוגמא gforce 9800gt או gforce 250gts על מנת שיחשב לי פיזיקס שכמובן ה ati יהיה הראשי . האם המפרט שלי בכלל תומך באופצייה הזאת וזה אפשרי להוסיף ? כי לפי מה שאני יודע הלוח אם דלי תומך ב crossfire תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הכרטיס fx5200 ומעבד intel 2.4ghz (אני לא זוכר איזה מערכת יש לו בדיוק אז אם תבקשו אני ישאל אותוו) (אם זה משנה בכלל אז נפל לו קבל אחד אבל הוא לקח את הכרטיס למשהו והוא הלחים את הקבל לכרטיס) הקיצר הכרטיס מסך שלו לא מסכים לעבוד על המחשב שלו !! יש לו בלוח אם כרטיס מסך פנימי ועם הכרטיס מסך הפנימי זה עובד !! אבל כשהוא מחבר את ה 5200 באמצע עליה לווינדוס המחשב נתקע . מה בדקנו: 1)פירמטנו את המחשב והבעיה לא הסתדרה 2)לקחנו את המחשב למקום שהוא נקנה והוא עבד שם(זה היה לפני ההלחמה של הקבל)\לקחנו את הכרטיס לחבר שלנו והוא עבד אצלו!!(אחרי ההלחמה) 3)לקחנו מהחבר שלנו את הכרטיס מסך שלו(אני חושב שזה היה mx440 -לא בטוח) וחיברנו אותו למחשב שאיתו יש את הבעיה והוא עבד!! אז איפה נראה…
-
- 11 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כשאני מחבר את הכרטיס מסך לטלויזיה אני רואה שחור לבן והמסך מרצד למה? ניסיתי להוריד דרייברים אחרים אבל עדיין זה שחור לבן והטלויזיה שלי צבעונית...... יש לי כרטיס מסך ST LAB FX 5600
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למשחקים חדשים (הכרטיס שלי הוא 7600GS) תקציב עד 3,000 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
זה קשה לראות כרטיס הולך...כבר ראיתי שתיים הולכים שלא היו שלי וזה היה קשה.. ועכשיו הגיע זמנו של שלי..וזה הרבה יותר קשה :-[ קודם אני ירשום מה קרה ואז מה אני תריך שתגידו לי...... אז אתמול הלכתי למסיבת רשת , היה בן זונה, ובדרך חזרה שמתי את המחשב על הרצפה של האוטו (מיני בוס כזה).. וכנראה באיזהשהיא קפיצה בכביש משהו נדפק בכרטיס.... אז ככה : רדאון 9700 פרו.. עם זלמן עליו ו BGA RAMSINKS... נקנה לפני שנתיים וקצת..עדיין יש לי ביטוח אצל ATI אבל אי אפשר להוריד את הBGA... אני עדיין לא בטוח שהוא הלך אז לפני שאני ישאל איזה כרטיס לקנות....כשאני פותח את המחשב אז המסך הראשוני מרוח ואז המסך שמראה את הכמות זיכרון ושטויות מלא בארטיפקטים כאלה מרובעים שמסודרים בשורות יפות..כשזה מגיע לווינדוס…
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
GeForce 7600GS 580 שקל או X800GTO 480 שקל. המאה שקל שווים את זה? לאפיק AGP
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום. תכננתי לקנות את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697615 למסך 2007FP, אך בעקבות הכתבה יציאת כרטיסים חדשים בעוד כמה שבועות האם כדאי לחכות ליציאת כרטיסים חדשים? האם צפויה ירידת מחירים כשהם יגיעו? האם יגיע כרטיס עדיף? תקציב עד 400 ש"ח. שימושים: צפיה בHD לא ממש למשחקים
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מה עדיף ? יש הבדל בעצם ? (המחיר כמעט זהה)... GALAXY http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=171 Gigabyte (בהנחה שזה באמת AGP ולא טעות) http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=275 Club-3D http://www.pcdiscount.co.il/product.asp?productid=177 ממה שקראתי בכמה ביקורות, ה-GALAXY עובד במהירויות גבוהות יותר בסטוק (525/1050 במקום 450/900, כמו ה-CLUB3D), אבל ב-GIGABYTE כתוב שהוא 500/1120... אבל גם כתוב שם במפרט שזה PCI-e (למרות שבכותרת זה מצוין כ-AGP) ובאתר של GIGABYTE בכלל לא מצוינות המהירויות עבודה. בכל מקרה, בהתחשב במהירות ובאיכות הכרטיסים, כי שלושת החברות לא מצטיירות בעיני כמצויינות במיוחד (או שאני טועה...), מה עדיף? (לכולם 3 שנים אחריות*) --- נערך --- הגלק…
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני צריך מסך שטוח 17" עד 850-900 שקל ולא טיפה יותר {עדיף שיהיה כסוף אבל אם לא לא נורא}. תודה לעוזרים!!! ;D
-
- 12 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לא בטוח אם אני צריך לכתוב את זה פה או בניידים.. ברשותי HP NC6000. הלוח שלו מבוסס על הצי'פסט 855PM ועם כרטיס 9600 עם 64 זיכרון DDR האם ניתן לשדרג בכלל? אם כן איפה אני יכול למצוא כרטיס מסך יותר טוב למחשב זה ספציפית, ובכלל לניידים??
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אותו מחיר, 3 שנות אחריות לשניהם, 256MB, 128BIT. לתת עדיפות לאחת מהחברות?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
לטלויזיה דרך tv out (זמני עד שאקנה טלויזית lcd וחבר דרך hdmi) אני צריך גם את הwdm driver או שהוא לא משפיע בכלל על הtv out? תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש את זה : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1328 או http://www.skypc.co.il/pl_product~28640~8~0.htm יש הבדל בכלל בין השניים ?
-
- 10 תגובות
- 788 צפיות
-
-
הסרתי את הדריוור הקודם והתקנתי את 190.62, עכשיו כשאני בוחר את הHDTV כמסך יחיד או כמסך נוסף ועושה APPLY הוא פשוט מתעלם מזה לגמרי וחוזר אחורה כאילו לא קרה כלום. רעיונות ועצות יתקבלו בברכה.
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם מפרט המחשב שלי: מעבד AMD XP 2500 לוח אם ABIT NF7 Nforce2 כרטיס מסך Gainward mx440 64MB שאלתי היא אם ברצוני לשחק ברזולוציה של 1024X768 עם כל הDETAILS על FULL במשך השנה הקרובה האם הדבר יתאפשר עם הכרטיס הנ"ל או לא. דגם הכרטיס הוא : TI4200 64MB AGPX8 לינק לאתר שבו מצאתי את הכרטיס : http://www.metromedia.co.il/Product.asp?Pid=CHAINTECHTI4200&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=8
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ati hd 4850 sli or ati hd 4890 ati hd 4870 sli or ati hd 4890
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
השאלה היא למה המהירות שעון רק עכשיו הגיע לסביבות ה 1גיגה הרץ עם הדגם החדש של ATI זה לא הכל אותו דבר? ה CPU והמעבדים שעל הכרטיסי מסך? זה הכל טרנזיסטורים למה לא מוציאים כרטיסי מסך על מהירויות שעון של 3 גיגה כמו מעבדים ..ואפילו יהיה אפשר לעשות אוברקלוק איכותי I7 920 עולה 1500 שקל ואפשר להגיע איתו ל 3.6 גיגה כרטיס מסך עולה 3000 + ובאזור של 700 מגה הרץ תחשבו כרטיס מסך עם מעבד בסגנון I7 ישבו לך במחשב שני מעבדים שרצים ב 3+ גיגה הרץ אחד על הלוח ואחד בכרטיס מסך 0O האם זה רק עניין של קירור? ומזעור שיתאים לשטח של הכרטיס מסך? הרי הכרטיס מסך הוא דיי ענק ולפי דעתי יש עליו מספיק שטח בשביל לשים כל מה שצריך ואפילו יהיה אפשר לדפוק קירור סטוק בול כמו שיושב על המעבד אגב עלה לי רעיון ע…
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב אז ככה... חבר שלי קנה כרטיס מסך חדש אז הוא נתן לי את הכרטיס הקודם שלו שהוא Geforce 4 Tornado TI4800 SE titanium הבנתי שהכל טוב ויפה חוץ מהעובדה שהכרטיס הוא SE שכנראה זה גירסא חלשה או משהו.. אני רוצה לשמוע מכם האם זה באמת נכון.. ואם כן איך ואיפה אני אראה את זה בביצועים של הכרטיס ואיך אפשר לשנות את זה כי אני יודע שיש דרכים להלביש את כרטיסים מודים וכאלה ולהפוך אותם מNON-PRO ל-PRO וכאלה אז אולי יש דרך להפוך את שלי לNON-SE או משו כזה.. תודה על העזרה מראש.. בנצי D:
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-