עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.planetnana.co.il/wallacomputers/index.html נשמע נורא מעניין והולך לחסוך לאנשים הרבה מאוד כסף.

• 10 תגובות
    • 810 צפיות
  2. Started by NoobPCUser,

שלום, יש לי מפרט מחשב בן שנתיים אני חושב. Q6700 ASUS EP43 NVIDIA GTX 260 האם הכרטיס שלי עדיין טוב להרצת משחקים? מתי לפי דעתכם יגיע זמני להחליף אותו?

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  3. קודם כל מצטער על זה שהדבקתי שתי הודעות באותו נושא פשוט האקספלוור שלי נתקע וחשבתי שזה לא שלח את ההודעה רציתי לשאול קראתי באיזה מקום שמסכי LCD בראים יותר לעין האנושית אך במקום אחר קראתי שאם קצב הריענון הוא פחות מ70 אז המסך מזיק לעינים האם זה נכון???

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  4. הי חברים מהו הכרטיס הכי משתלם בהתאם לכותרת, כיום? מבחינת יחס עלות ביצועים. תודה ניר

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  5. אני רוצה להחליף בין כרטיסי המסך שלי ושל אחי, מה צריך לעשות לפני שפיזית מחליפים את הכרטיסים? צריך לעשות uninstall לדרייברים של הכרטיסים ו.. ? והאם מספיק לעשות את זה כדי להסיר את הדרייבר: תודה.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by NewRig,

מאחר וכהרגלי אני קונה מסך לכמה וכמה שנים טובות, אני מעוניין לרכוש מסך LCD רחב בגודל 24" או לא רחוק. חשוב שיוכל להציג רזולוצייה של 1900X1200 לפחות ושניתן יהיה לקרוא טקסט בקלות ברזולוצייה זו. עוד דבר חשוב - קצב ריענון גבוה (MS נמוך כמה שניתן) כך שאפשר יהיה גם לשחק מבלי לאבד מהחוויה. לגבי תקציב - אני מצפה למחיר גבוה מאוד ומוכן להשקיע אבל ממש לא בהגזמה פראית כמו מעל 15K

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, חבר אמור להביא לי מארה"ב כרטיס מסך חדש (http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?productConfigurationId=1082) עכשיו, יש דרך לוודא שהכרטיס בא עם מתאם DVI-VGA??? ואם לא, איפה אפשר לקנות כזה מתאם?

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  8. http://www.goldtop.co.il/category.asp?catid=883 תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  9. תתחילו להרביץ תגובות...

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  10. טוב אז כבר הבנתם שיש לי מחשב חדש עם הכרטיס hd4890 אבל בדקתי ב-overdrive את ה-current values וכתוב לי שהכרטיס נמצא על 240MHZ ב-GPU CLOCK וב-memory cloack על 975 שאלתי אצל חבר שלי וה-gpu שלו איזה 665 או משהו כזה ויש לו hd4850 והוא אפילו לא עשה oc וגם אצלו המאוורר על 0 % ואצלי על 25% וזה ממש לא הגיוני =/ אין לי מושג למה זה ובגלל זה אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by bennnn,

כרגע יש לי מחשב של agp עכשיו אולי יש לי סיכוי להשיג ממישהו( שהביא מחול כמה כרטיסים) של 8800 gts של לדטק ב1500 שח! העניין שזה בלי אחריות.... האם לדעתם כדאי ללכת על זה? או לשלם 2700 עם אחריות ל 3 שנים? נ.ב יש לי חבר שקנה ממנו גם והכל עובד לו פרפקט!

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by rrooii2,

הזמנתי את הכרטיס אמור להגיע אליי בעוד כשבוע המפרט שלי הוא :לוח אם: Intel Dragontail Peak DP35DP מעבד: QuadCore Intel Core 2 Quad Q6600 (cl5 800 hz)זיכרונות קורסייר : 4 ג'יגה כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 8800 GTS (640 MB) דיסק קשיח: ST3500641NS (500 GB, 7200 RPM, SATA-II) מסך: samsung syncmaster226bw 22" מאוורר למעבד : thermaltake bigtyp vp 120 מארז:Thermaltake Armor-Jr Middle Tower with Window - black ספק כוח pc power&cooling 610W מה אתם אומרים ? יתן בוסט חזק למשחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  13. Started by mich4,

הלוח אם שלי : Gigabyte GA-8I945GZME-RH המעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 925, 3000 MHz (15 x 200) יש לי ספק 500 ואני חושב לקנות 9800 GT , אבל אני לא בטוח אם הקנייה תשתלם בכלל. ועוד משהו , יש לי קירור אוויר טוב של זלמן למעבד , כך שאני יכול לעשות OC למעבד. אז השאלה שלי היא כזאת , האם כדאי בכלל לקנות את הכרטיס מסך , או שזה לא יצא משתלם?

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by Lost Spirit,

שלום לכולם, נהרס לי כרטיס המסך 9800GT של gainward. אני מתכנן להפעיל אחריות (3 שנים) שטרם פגה. נדמה כי אין להשיג כיום את כרטיס הנ"ל ולכן אני מעשר כי יתנו לי כרטיס ברמה דומה או במחיר דומה שבו הוא נרכש(788 ש"ח) לכן השאלה שלי היא איזה כרטיס כיום קיים ברמה של 9800GT וכן איזה כרטיס מומלץ כיום בטווח מחיר של 700-800 ש"ח. תודה.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  15. Started by phantomII,

יש לי מסך VIEWSONIC G90F שעובד יופי על המחשב עם ה 6600GT שלי אבל כשאני מחבר אותו למחשב עם ה 7800 התמונה נראית מטושטשת כאילו הכל טבוע במים שום הגדרה ששיניתי לא עוזרת מישהו מכיר תופעה כזאת?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  16. SIS 630 זה הסוג איפה אפשר למצוא? אפשר לינק ישיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  17. Started by yosizach,

העם הוא נחשב כבר ככרטיס לא מיוחד וחזק ? כדי לי לקנות בה 1300 1400 ראידון 9800 ולהיפטר ממנו ? :-\

• 9 תגובות
    • 809 צפיות
  18. פתחתי טרד באותו עניין בפורום מעבדים. לכן אני מנסה שנית כאן אולי אזכה לתשובה... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=271286.0

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  19. יש לי X1950XT ושאני משחק Supreme Commander - Forged Alliance אחרי משהו כמו חצי שעה\שעה המסך נכבא פתאום... הדרייברים הכי חדשים... מופיע לי הודעה שהכרטיס בטמפ' גבוהה מידי באמצע שאני משחק...מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by rikus,

במשחקים מסוימים המסך מתעוות שהוא עובד במצבי רזולוציה גבוהים יותר, האם יש אפשרות לנעול את ה REFRESH RATE (בכרטיס של NVIDIA) שזה יעבוד במצב נניח של 75HZ על כל אפליקציה?

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  21. Started by mamasita268,

היי אני מתלבט בין קניית X1600 ל6600GT העניין הוא שGT עולה יותר מX1600 באיזה 200 100 שח, וזה לא הגיוני כי בפורום כתוב שהX1600 יותר חזק... עכשיו אם תוכלו לעזור לי, בקשר לכמה כל אחד מהם עולה, איפה קצב הפריימים יהיה יותר טוב, 256 או 128 וכו'. מישהו אמר לי שלא כדאי לי לקנות את ה-X1600 כי הוא עושה בעיות עם משחקים מסוימים, כנראה משחקים של נווידיה או עוד סיבות לא מובנות לי, אם תוכלו לעזור לי אני אודה מאוד. וה-X1600 הוא X1600 PRO כמובן. תודה מראש. לא יודע מה ראיתם, אני כתבתי X1600

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  22. Started by Bigotry,

אהלן חבר'ה! אני בטוח ששאלו פה כבר מיליון פעם ואתם בטח מתעייפים כבר אבל: אני זקוק לכרטיס חדש וחזק, עד 1500 ש"ח בערך. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: MSI 915G Neo2 מעבד: Intel Pentium 4 CPU 3.00Ghz זיכרון ראם: 2GB חשבתי על ה Nvidia GeForce 7950GT בעיקר, ופחות על ה 8800 כי הם יקרים מאד... השאלות הן: 1. האם כדאי לקנות עכשיו את הכרטיס או שבקרוב הולכים לרדת המחירים משמעותית ושווה לחכות ולקנות את ה8800 בבמחיר דומה או את ה 7950 במחיר נמוך יותר? 2. איזה כרטיס יתאים לי יותר? תוצרת Leadtek או gigabyte, או משהו אחר? 3. האם כדאי ללכת בכלל על משהו מהכרטיסים של ATI באותו המחיר בערך? מחכה לתשובה, תודה רבה מראש (: [br]פורסם בתאריך: 9.02.2007 בשעה 12:02:44 שכחתי להזכיר שמדובר על PCI EXPRE…

• 11 תגובות
    • 809 צפיות
  23. שלום אנחנו מתקונים לקנות טלויזיה של loewe אנחנו מתלבטים בין הxelos sl 37 לבין ה aconda 9381 עכשיו בהנכנה שהטלויזיה תזכה לראות hdtv איזה טלויזיה איכות יותר טוב וכדי שתקבלו פרטים הינה קישורים http://www.loewe-uk.com/download/pis/Xelos_SL37HD_en.pdf http://www.loewe-uk.com/download/pis/Aconda_9381HD_en.pdf ענה תענו מהר כי כל הדבר הזה יסגר ביום ראשון ולא משנה המחיר אני צריך לדעת איזה יותר טובה לhd בבקשה

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  24. *האם הדרייברים הם רק לכרטיס 9800SE או שגם נגיד ל 9700NP ? *מה בעצם הם עושים? *יש סיכון בדבר? * עוד שאלה שלא ממש קשורה אבל לא רציתי לפתוח עוד תרד, האם הכרטיס 9800SE יותר חזק מ 9700NP ללא כל OC? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  25. מה יותר משתלם לי ? ספק כוח לא יחזיק ניראלי , עוד לא הבנתי איך יש לי ספק כזה בכלל ואאיך המחשב שלי לא קורס .. 380 W

• 7 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים