כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לקנות מחשב עם מעבד: Intel core 2 Due E6600 2.4GHZ וזכרונות: 2X1GB Corsair xms2 twinx DDR II 800 מה שנשאר לי עכשיו זה למצוא כרטיס מסך שיתמוך ב-DX10, בסביבות ה-1000-1500 ש"ח, שיסחוב את המשחקים שיצאו בשנים הקרובות. מה הייתם ממליצים לקנות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום חברים היום רכשתי תמסך 1970hr ומחשב חדש מארז antec p1800 כרטיס מסך 8800gts מעבד e6600 ו2 גיגה זיכרון בקיצור אני לא מצליח להפעיל תמסך כאשר חיברתי אותו למחשב הישן הוא פעל עם הכבל הכחול לחיבור הכחול של המארז ללא בעיה אבל עם המארז החדש זה שונה ואני לא יודע איך לחבר אותו יש למישהו פתרון או מדריך כלשהוא? תודה רבה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום לכולם. כרגע אני עם כרטיס מסך On Board GeForce 6150 256MB (מחכה לקנות כ. מסך חדש), שמעודכן לדרייברים 94. רציתי לדעת אם יש גירסה יותר חדשה של דרייברים שתומכות בו. אם יש, אשמח לקבל קישור אליה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בבחירת כרטיס אני מעדיף DX9 כי רוב הכרטיסים מסדרת תומכי DX10 במחירים תקציבים הם דיי חלשים . כרגע יש לי 7600GT ואני לא מרוצה ממנו ,חשבתי להחליף לX1950PRO ..אבל מצד שני יש את הX1800XT שיותר חזק .ואולי להוסיף עוד קצת לX1950XT256MB קיצר אני חייב לשפר את הביצועים של המחשב .. והחנות חייבת להיות מ IQPC התקציב גג עד 1200 והשאלה אם יהיה הבדל ..גדול בין ה7600GT לX1950PRO תודה לכל המומחים
-
- 32 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך שמובנה בלוח אם asus p5b-vm 965 והתקנתי שבוע שעבר את המשחק הנסיך הפרסי 3 והמשחק עובד סבבה.. עכשיו התקנתי את המשחק הנסיך הפרסי 1 והמשחק לא עובד לי משום מה.. זה כותב לי שהכרטיס מסך לא טוב וזה לא הגיוני כי הנסיך הפרסי 3 עבד לי.. תודה..
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
מה יותר טוב ב 2900XT OCאו 8800640? עריכה: היי כולם אני מעדכנת את האשכול הזה. שמעתי שכדי לעשות OC ל 2900XT אני צריכה 8 ו 6 פינים מחוברים בו זמנית זה נכון?
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרטיס מסך 2900 הדרייבר החדש משפר ? בקשר להודעה של Gggt666666 סוף סוף דיון ברמה עד שפח זבל של טמטום כמוך מגיע בכל אשכול דפר כמוך הורס בחוסר ידיעה . מדוע אתה מנסה להיות חכם שאתה יודע שאתה לא . אני מחקתי את הקטעים האמיתיים בהודעה כדי לא לפגוע באתר תראו הסטוריה של יצור kill_b7
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני הפכתי את הפורום ואין הסבר לפירוש של מה נותן לי בעצם BIT גבוה כמו 380 או 512 לעומת 128 לדוגמא ? אין הסבר שאומר מה נותן לי מספר ה-MB בכרטיס מסך 256 או 512 ? אלו הם נתונים שניתנים בכרטיס מסך ולא מוסברים כלל שוב לאנשים שיודעים להסביר
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
העתיד כבר כאן, או לפחות זמין בביטורנט, וגם אני רוצה לשדרג ולראות היי דפינישן. אז איפה צריך להשקיע כדי לראות HD, במעבד או בכרטיס מסך, וכמה? מהחיפושים שלי אין ממש תשובות שמתייחסות לנושא בפורום בלי לכרוך איתו את עניין המשחקים, ולפי מה שהבנתי ההבדל הוא משמעותי, כך שתשובה כללית תהיה תוספת חשובה לארכיון, אני חושב. עכשיו בקשר אלי: המפרט הנוכחי שלי לא מריץ 720 אז אני מניח שאין לי מה לחשוב בכלל על 1080. בנוסף אני מתכנן להתחדש ב 2407wfp בקרוב עם הרזולוצית 1200x1920 שלו מה שיעלה את הדרישות הבסיסיות של המערכת שלי. כרגע אני מוגבל ל AGP x8 אבל אני מניח שאם לא תהיה ברירה גם לוח אם הוא לא קיר. השדרוג הזה יהיה מתגלגל, כמו שאומרים בצה"ל, אז אין לי תקציב ברור. דבר אחד חשוב לי: אני לא רוצה…
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
בכמה השינויים משמעותיים ומה ההבדלים?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אצלי זה 581 ו1404 למה זה ככה?
-
- 6 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כמה אפשר לדרוש על כרטיס מסך 7600GT LEADTEK הכרטיס בן פחות מחודש ???
-
- 12 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בעיה בשוק הכרטי מסך? בזמן האחרון שומעים הרבה על המשחקים החדשים והדמואיים ורואים שהכרטיסים הכי חזקים [כמובן חוץ מה8800 768מגה והאולטרה] 640 מגה ו320 מגה לא מצליחים להריץ משחקים כראוי... איך זה יכול להיות? איך זה קורה שאנו הצרכנים קונים כרטיס מסך ב2000 שקל מצפים למשהו טוב ומקבלים כרטיס שבקושי יחזיק חצי שנה כאשר יצאו המשחקים החדשים של DX 10?! איך זה ייתכן?! קראתי יותר מידי ביקורות\ סיקורים \ דברים ואני מבולבל לגמרי. אני לא מבין כבר מה קורה... בקרוב [עוד פחות משבועיים] אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מחשב טוב ועכשיו אני תקוע בשאלה של כרטיס מסך מאחר והתקציב מוגבל. יש לי תקציב של 1700 שקל לכרטיס... [+-] איזה כרטיס הכי כדאי לקנות? האם זה בכלל משתלם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי בעיה לפני שבועיים ככה קניתי את הכרטיס מסך GT 7300... אז אני מפעיל משחק (צבא אמריקה) משחק פשוט לא כבד כל כך וכל המשחק נתפס ונמתחים קוים כאילו הכרטיס דפוק?! רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בזה. מה זה יכול להיות ואם באמת הכרטיס דפוק?
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
קיצר השבוע אני אלך לKSP להחליף כבר בפעם השניה את הכרטיס מסך 7900 שעושה בעיות זה קרה בכרטיס הראשון,אז הם החליפו לי ת'כרטיס,ועכשיו זה קורא שוב! בהנחה שאין להם יותר 7900GT במלאי אז הם בטח ינסו לדחוף לי משהו מה כדאי לי לבקש יותר 8600GTS או 1950 PRO? כי זה ברור הרי שהם לא יתנו לי משהו בתקציב ששילמת בזמנו על ה7900,הם חארות ממש...
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש איפהשהוא כרטיס 6200 שיש לו את הפיצ'רים הבאים. 128BIT 128\256 DDR2 אני מצאתי רק כרטיס בעל 128BIT
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
לפני שפתחתי את הנושא, הסתכלתי בסטיקי אבל לא מצאתי את מה שרציתי אז הנה: 1. מה יותר חזק: GEFORCE 6600 GT 256 MB או RADEON 9600 XT 256 MB ? 2. האם אחד מהכרטיסים הנ"ל/שניהם יוכלו להריץ את המשחק TEST DRIVE UNLIMITED?(בהנחה שכל הרכיבים האחרים במחשב מתאימים) באיזו רמת גרפיקה?(נמוכה,בינונית,....) תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/7574/exclusive_asus_eah2900xt_aquatank/index.html [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם משנה שמה של החברה של הכרטיס , או שיש עדיפות לחברה מסויימת ישנם חברות שראיתי בסוג כרטיס זה - Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Gigabyte BFG Leadtek Sparkle שאלה נוספת איך הכרטיס משתלב עם המסך DELL 2007WFP אודה על חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אוקיי אז קניתי מחשב חדש, אחלה מחשב התקנתי כמה משחקים כמו Ghost Recon (GRAW), Infernal ו Lost Planet. קרה לי הרבה פעמים שהמחשב פתאום נתקע. או שניהיה פתאום מלא ארפקטים כאלו והמחשב עשה מסך כחול, לא עשיתי OC לשום חלק. ובכלל ששיחקתי ב S.T.A.L.K.E.R זה לא היה שחיק בכלל (!) היה FPS ממש נמוך! זה קשור לכרטיס מסך? המפרט בצד, רק בנתיים יש רק ג'יגה אחד, אמור כנראה מחר להגיע עוד אחד. דרייברים: 158.22. תודה רבה רבה לעוזרים! עריכה: סיים לי להוריד מה Steam את ה CS 1.6 וה FPS נשאר 98-99 קבוע גם ב 30 רימוני עשן. ויכול להיות שבגלל שהדרייברים מותקנים ב C והמשחקים מותקנים ב D? (ההארד דיסק מחולק ל2 מחיצות).
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חבר'ה אני חדש כאן. יש לי בעיה בגראפיקה, והיא כשאני נכנס למשחק מסויים היא מתחילה "להשתולל".. ז"א קטעי תמונה נחתכים ונמרחים על המסך, וככה זה חוזר על עצמו בלי סוף.. אותם קטעים שנחכתים מהבהבים, קופצים על כל המסך ואז נעלמים ובנתיים קטעים אחרים נחתכים וכיוצא בזה. זה קורה לי רק במשחק אחד, שאר המשחקים עובדים כמו שצריך.. הבעיה היא לא במשחק, הוא עובד בסדר גמור אצל חבר שלי. המשחק: רצח באוריינט אקספרס מפרט שלי: כרטיס מסך 9200SE AGP 120MB זכרון 512 RAM מעבד P4 2.6 GHZ תודה רבה לעוזר. ד"א הגראפקיה של המשחק ממש לא כבדה אז אני חושב שזה לא כתוצאה מכך שהכרטיס לא עומד בדרישות, במיוחד אחרי שהורדתי את כל אפשרויות הטקסטורה [אי אשפר לכוון רזולוציה למשחק].
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במנוחה הוא 65.. זה לא עושה תקיעות במשחקים נכון?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
נראה לכם שהמסך שלי(ובכלל כל הCRT) תומכי HD? אני מניח שכן בגלל יכולות הרזולוציה שלהם אבל מעבר לזה אין לי מושג...
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-