עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lipa,

יצא דרייבר חדש 3,2 של ATI ! איך הכי טוב להתקין אותו ,להסיר את הקודם (הישן 3,1 ) או להתקין על הקודם ? תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. היי. התקנתי את הכרטיס מסך עם ה-DRIVER שלו ואני רואה אותו מופיע בתור: ATI RADEON HD 4800 SERIES הכל טוב ויפה. אבל המערכת שלי מזהה בנוסף עכשיו חומרה חדשה כלשהי ומבקשת דרייבר כלשהו ואין לי מושג מה זה. הוא מופיע כרגע כ- Unknown Device. זה קשור לכרטיס מסך? אם כן מה זה? תודה!

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by nesber,

יש לי כרטיס GF4MX וכשאני מנסה להתקין דרייבר מעודכן מהאתר של נבידיה, בזמן ההתקנה אני מקבל הועדת הזהרה שהדרייבר לא עבר בדיקות תאימות עם ווינדוס אקס פי ויכול לגרום לאי יציבות של המערכת או משהו בסגנון........ מה זה לעזאזל השטויות האלה, ומה אני אמור לעשות כדי להתקין דרייבר כמה שיותר מעודכן?(חוץ מלקנות כרטיס אחר כמובן)

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. Started by Psy,

בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  5. שלום. אני רוצה להתקין את הדרייבר של כרטיס המסך 560Ti, אבל ללא התוכנה עצמה. האם יש בעיה? האם לא-מומלץ מסיבה כלשהי? לפי מה שאני רואה, התוכנה - שעולה עם עליית ווינדוס ודי מכבידה - לא תורמת לשום דבר. תיקוני רזלוציה אפשר לעשות דרך ווינדוס, ואת תיקוני הצבע אני לא ממש צריך. בכל זאת, אולי יש איזשהם יתרונות שנעלמו ממני תודה מראש

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  6. שלום אני גם חדש פה, יש לי GEFORCE 4 64 והורדתי את הדרייורים החדשים של NVIDIA (66.93) הבעייה היא במשחק FIFA 2005 המסך מרצד, ניסיתי כבר להעלות את מהירות הריצוד ולהוריד, ניסיתי להתקין מחדש את המשחק, ניסיתי להסיר את כל הדרייברים למחוק את התיקייה ולהתקין. עזרה? דנור, שלא רוצה דרייברים ישנים.

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by arbily,

יש לי שני כרטיסים ורציתי לשאול אם ניא רוצה לפרמט את המחשב ולהתקין הכל מחדש, לעשות זאת עם שני כרטיסים או לנתק אחד ?

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  8. לפני שבועיים רכשתי את הכרטיס הנ"ל. הרכישה נבעה מכך שרכשתי שבוע לפני, מסך LCD של Samaung 206BW , מסך פגז, מומלץ בחום, אף על פי שדורש הרבה חשמל, כך נראה לי, כיוון שמידי פעם מפיל לי את המחשב (אבל אני מעריך שזה כיוון שהוא מחובר לכרטיס מסך שלא מתאים לו - 64MB). הבעיה שלי היא שבעת שהתקנתי את הכרטיס החדש ואת הדרייברים שלו, לא קיבלתי את התוצאה הדרושה ולא קיבלתי אות בעת שחיברתי את ה DVI. בעצם ב Device Manager הופיעו לי שני כרטיסי מסך, החדש ו "Secondery ... ". בטיפשותי הרגעית, עשיתי Disable ל Secondery ואחרי ריסטרט, המסך לא עלה יותר, לא בחיבור ה VGA ובטח לא בחיבור ה DVI. ניסיתי להיכנס דרך ה SafeMode אך גם שם יש את אותה תופעה: אני רואה את החלק הדוסי של עליית המחשב ואז בהגיעו ל…

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. Started by ilanb0,

אחרי שהפורום "החליט"שהטכנאי שלי לא מקצועי מספיק, החלטתי להתפנות לבצע שדרוג המחשב בעצמי\הכולל הגדלת זכרון, שדרוב מע' הפעלה לחלונות 7 והחלפת כרטיס גרפי מהקיים לזה הנדון. השאלה שלי היא לגבי הכרטיס הגרפי החדש שנראה לי דיי מפלצתי: האם מדובק רק על שליפה הישן מהסלוט ונעיצת הכרטיס החדש, או כרוך בעוד דברים? להזכיר: לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3850 256MB DDR3 Retail תודה!

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  10. Started by tyhfffv44,

הי אני מעוניין להבין האם אני צריך להתקין לכרטיס מסך זה ,רק את הדרייבר הזה : http://ati.amd.com/support/drivers/vista64/common-vista64.html 81MB ? או גם את הדרייבר הזה ? Avivo Package 20.9MB 7.5 ? האם יש עוד דרייברים שצריך ? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by La Or,

כרטיס מסוג NVIDIA Quadro NVS 450 x16 for Quad DP לא ניתן להפעיל מחשב מסוג DELL או כל סוג אחר מחשב אינו פועל ועושה לופים של איתחול, לא מגיע לביוס בכלל ואין תמונה בכל מחשב שהכרטיס היה עליו. כרטיס הוחלף בכרטיס חדש זהה והתופעה זהה. אשמח לעצות

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by re5pect,

מצאתי במחסן כרטיס טלויזיה ישן, life view PAL עם צ'יפ fusion 878A, ולאחר חיפושים רבים מצאתי 2 דברים 1.תוכנה באתר של החברה שכאשר אני מפנה את ה"נמצאה חומרה חדשה" לתיקיה זה לא אומר שיש שם את הקבצים הנחוצים, ואם אני מתקין את התוכנה ואחרי רסטארט אני מפעיל את התוכנה, אני רואה מסך תצוגה שאמור להציג את מה שמחובר לכרטיס בצבע שחור ואז מקבל שגיאה של תוכנה זו ביצעה פעולה לא חוקית הsend dont send הטיפוסי. ובמנהל התקנים הכרטיס עדיין לא מזוהה 2.דריברים שמצאתי באתר לא רישמי, שאני מפנה את הוינדואס אליו הוא ישר מזהה את זה ומתקין את הדריברים, אבל מתי שהוא מסיים ישר רסטארט-הספק נכבה ונדלק. האם למישהו יש פתרון או הצעה כלשהי? תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by eitanuch,

שלום, יש לי שאלה פשוטה למדי: יש לי מחשב נייח עם מעבד i5, 8 gb ram. ידוע לי שהכרטיס מסך מובנה במעבדים מסוג זה. השאלה היא - האם התקנת כרטיס מסך תוריד מהעומס על המעבד וה-ram? בהנחה שאני מתקין כרטיס מסך עם ביצועים שעולים על אלה של המעבד.

14. Started by dimitry,

שלום לכולם, קניתי כרטיס מסך geforce 7600GS. חיברתי אותו למחשב, הורדתי דרייבר עדכני אבל בסוף קיבלתי את ההודעה בקובץ המצורף. מישהו יודע מה הבעיה? מה עלי לעשות? בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by eyalgo,

כתבתי את ההודעה הזו גם בפורום תמיכה טכנית אבל אולי פה יוכלו יותר לעזור לי: קניתי כרטיס מסך משומש 9800 AGP ולאחר שחיברתי אותו והפעלתי את המחשב, המסך לא עבד, והלוח אם השמיע במקום צפצוף אחד קצר שהוא בדר"כ משמיע, צפצוף ארוך ומיד אחריו עוד צפצוף קצר. הלוח אם שלי זה ABIT VT7 שאמור לתמוך בAGPx8. האם אני צריך לקנפג משהו קודם בביוס כדי שזה יעבוד? מה עושים? עזרו לי בבקשה כי אחרת אני אחזיר את הכרטיס לבעליו הקודמים וחבל...

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by bilbo6,

שלום התקנתי לא מזמן כרטיס מסך חדש במחשב (לפניו היה לי כרטיס on board) מה שקרה שמרגע שהתקנתי את הכרטיס החדש של נוידיה, התבטל לי גם כרטיס הקול של המחשב שגם הוא on board עכשיו אני יכול לשמוע סאונד רק כשאני מחובר דרך הטלויזיה (המחשב מחובר בו זמנית למסך רגיל בחיבור VGA ול - LCD בחיבור HD) כשאני מנסה להתקין מחדש את הדרייבר של הכרטיס קול אני מקבל שגיאה שהמערכת לא תומכת, וזה דרייבר שהשתמשתי בו כשהתקנתי את המחשב מה אני צקיך לעשות בשביל שהמחשב יתמוך בשתי האפשרויות ? תודה

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by dudubitn,

שלום הרכבתי היום את הכרטיס מסך מסוג gigabyte gv-n740d5oc-2gi לכרטיס יש אופציה לחיבור חשמלי של 6 פינים . הכבל החשמלי המצורף מתפצל ל2 חיבורי חשמל. לא מצאתי הסבר על החיבור הזה, הדבר היחידי שכתוב בדף ההסבר: "אם יש צורך חבר את הכבל החשמלי" (בתירגום מאנגלית) הפכתי את האינטרנט לא מצאתי הסבר לגביי הכרטיס הזה ומה מטרת החיבור. כרגע הכרטיס מסך מחובר לחיבור החשמלי הנ"ל וחיברתי את את 2 היציאות לספק כוח במחשב (700W). מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר? האם יש צורך? האם באמת צריך לחבר את 2 היציאות לספק כוח?

18. Started by adizarko,

אוקיי בשעה טובה הגיע אליי הכרטיס ועכשיו אני רוצה להבין משהו לפני שאני מתקין אותו אז כמובן שצריך לתקוע אותו בסלוט של ה PCI EXPRESS- אבל ממה שאני מבין צריך לחבר אותו גם לספק כוח - האם זה נכון? ואם כן - אז איך בדיוק? ראיתי שיש שם כבל לחבר אותו להארד דיסק ומשם לכרטיס ולספק - האם זו הדרך הנכונה? תודה

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  19. Started by royboy,

היצרן המליץ להתקין כרטיס מסך בחוצץ העליון , אך אני רוצה להתקין כרטיס מסך בחריץ התחתון כי יש לי גם לשים עוד כרטיס סאונד האם כרטיס מסך בחריץ תחתון יפגע במחשב ?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rollita,

עד כמה זה מסובך להתקין כרטיס מסך לבד? אני קונה חדש ומעוניין לחסוך את עלות ההתקנה האם זה רק להכניס את הכרטיס ללוח אם ולפעול על פי ההוראות בדיסק ההתקנה?

21. Started by shmoopy,

אהלן חברים! טוב אז השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרגע כרטיס מסך GEFORCE FX5700LE וקניתי כרטיס חדש LEADTEK WINFAST 6600GT 128MB עכשיו, כשאני מוציא את הכרטיס הישן ושם את החדש אני צריך להחליף את הדרייברים? או שהדרייברים של NVIDIA יזהו את השינוי בכרטיס לבד?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by ofird,

יש לי את הלוח Asus A8N-VM CSM עם כרטיס מסך 6150 ONBOARD. אין ללוח SVIDEO בשביל TVOUT (ניתן לקנות BRACKET, אבל זה יקר) אני רוצה להתקין כרטיס מסך ישן שיש לי (NVIDIA 32MB עם SVIDEO OUT) בנוסף על הכרטיס הקיים על מנת לאפשר זאת. האם זה אפשרי? אם כן, איך?

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  23. אני לי מה להוסיך חוץ משפעם שמעתי שיש לזה פיתרון...בכל אופן ניסיתי כבר לשנות את השפה של הווינדוס לאנגלית, לא עובד.

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by avi2014,

מופיעה לי שגיאה של opengl שהכרטיס לא תומך בו אן משהו כזה...מאיפה אפשר להוריד את ה OPENGL? עריכה יש לי Vסטה + דרייברים בטה של ati ..מישהו עובד עם ויסטה ופריי?

• 3 תגובות
    • 524 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.