עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by N.Y,

טוב ככה אני מחליף עכשיו מחשב, בעיקר למשחקים כבדים על מסך 20" שבתקווה גם יתחלף בקרוב הרכבתי מפרט חזק מאוד ככה שדרישות מינימליות הן לא רלוונטיות... XFX GeForce 9800 GTX+ 512MB http://xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/9series/9800GTX+.aspx 1070 ש"ח Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 http://xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/9series/9800GTX+.aspx 920 ש"ח עכשיו לזוג כרטיסים ברמה אחת מעל שגם המחיר בהתאם Connect3D Radeon HD4870 1GB DDR5 http://www.connect3d.com/radeon_hd_4870.htm 1500 ש"ח XFX nVIDIA GeForce GTX260 XXX 896MB DDR3 http://www.xfxforce.com/en-us/products/graphiccards/200series/260GTX.aspx 1475 ש"ח השאלה שלי היא האם ההבדל של ה 500 שקל שווה את זה במידה ו…

2. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. יש למישהו הערכה מתי פלוס מינוס תצא הסדרה החדשה של אנוידיה? מתי אמורה להיות ההכרזה? אני מאד מתלבט אם לרכוש כרגע מחשב חדש או להמתין. הכל שאלה של כמה זמן אני צריך להמתין....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by O.G.D 2k5,

לפי המאמר על ALBATRON 6600GT יש לו את הגשר HSI האם יש ל6800 את אותו הגשר??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11321 לזה יש את הגשר האם: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1824_1825&products_id=11320 יש גשר?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  5. מבחינת מחיר הם זהים אז איזה כרטיס עדיף מבין השניים ?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by andrei21,

יש לי כרטיס מסך 7950gx2 oc של XFX עם 1gb זכרון (כרטיס מסך כפול) בכמה לפי דעתכם אני יכול למכור אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by seffi,

לא קיבלתי תשובה לשאלה באשכול שפתחתי בפורום מפרטים.. האם לכידת וידאו ע"י כרטיס טלויזיה איכותית באותה מידה כמו בעזרת VIDEO IN של כרטיס מסך (RADEON 9250 במקרה הספציפי הזה)

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. אנחנו עדיין לא שומעים יותר מדי פרטים אודות השקה אפשרית של מוצרי עיבוד חדשים מצד המתחרה המרכזית של NVIDIA - אבל מי שיבחרו לקנות את דגמי הביניים שלה יוכלו לקבל שלושה משחקים גדולים ללא תוספת למחיר לכתבה

9. היי היום הרכבתי את הלוח אם ASUS P800 SE כולל ספק וכל תכולת המחשב במארז החדש שקניתי , במחשב הזה הרכבתי את הכרטיס מסך שפתחתי עליו פתיל שהוא לא תקין ועושה שבירות במישחקים ,ולהפתעתי הרכבתי אותו במחשב שההרכבתי והפעלתי SIMS3 ועוד משחקים והכרטיס עובד חלק , ללא כל שבירות , איך אתם מסבירים זאת ? יכול להיות שלוח האם במחשב הקודם תקול ? רוני

10. Started by pc student,

חשבתי איזה כרטיס לקנות אני לא יודע חשבתי שאתם תאציאו אני רוצה שהוא אהיה זול חזק אמין ומתאים למשחקים חדשים

• 8 תגובות
    • 646 צפיות
  11. Started by 144144,

שלום לכולם, חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי את: XFX GeForce 8800 GTS Extreme Video Card - 640MB DDR3, PCI Express, SLI Ready, (Dual Link) Dual DVI, HDTV, Video Card במחיר של 340 דולר! זה באותו מחיר של כרטיס עם 320MB בארץ. האם יתכן? האם הזמנה של מוצר כזה בדואר כדאית? תודה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. הכוונה לביצועים במשחקים כבדים ברזולוציה גבוהה (1920x1200), והגדרות גבוהות עד מקסימליות. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי מערכת כזו: 1) מעבד Q6600 מהירות 2.4 ליבות: 4 2) זיכרון 2 גיגה 3) לוח אם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 4) כרטיס מסך 8800 OC 320 מגה זיכרון 5) ספק 520 וואט כל המחשב בן 3-4 שנים פחות או יותר משחקים חדשים כמו CRYSIS2 METRO עובדים יחסית (+/-) בסדר עד שהכרטיס מתחמם ל-95 מעלות ואז משחקים עובדים מאוד לאט ניסיתי לנקות מאבק את המאוורר ולפתוח את גוף הקירור אך לא עזר חשבתי בתחילה להחליף את כל המחשב לחדש בעלות 3000 שח אך המעבד וזיכרונות בסדר אז אני מחליף את הכרטיס מסך בלבד חיסכון בכסף משחקים חדשים היום עושים ל-2 ליבות ומעלה לי יש 4 ליבות עם 2.4 מהירות חשבתי על כרטיס GTX560 שילך איתי גם להחלפת מחשב קומפלט בעתיד שאלות: 1) לוח אם עם תושבת כרטיס מסך בתקן 1 והכרטיס בתקן 2 - האם…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by stavcas204,

קניתי 4870 1GB של ASUS. שידרגתי גם את הספק שלי לEnermax 450W הוא הגיע עם שני חיבורי PCI כמו שצריך. הטמפרטורות שלו במנוחה עם 30% מאוורר הן בין 60-67 ועם משחקים שמכבידים עליו הוא מגיע ל100+-. בשלב מסויים אחרי זמן מסויים של משחק הכרטיס קורס. הסאונד מקרטע לשנייה והמחשב מפעיל את עצמו מחדש. השאלה שלי היא האם משהו בכרטיס דפוק או שהספק חלש מידי ולא מצליח לספק לכרטיס מספיק חשמל או משהו בסגנון? תודה רבה מראש לעוזרים :]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. תודה. דרך אגב - בהנחה שהשימושים שלי הם משחקים ועריכת סרטים. מה עלי לבדוק בכרטיס המסך? מה הנתונים הטכניים שצריכים לעניין אותי?

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום רציתי לדעת אם אוכל להריץ מישחקים כמו FAR CRY, HALF LIFE, DOOM 3 על המחשב הבא: מעבד: P42.66 775 PRESCOTT 64 BIT כרטיס מסך: GIGABYTE PCX6200TC 256MB זיכרון: 512MB DDR 400 לוח אם: MSI PM8M2 775 800 תודה

17. Started by אופיר,

הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by navk2,

דוד שלי מחפש כרגע כ.מ לצורכי ראיה בטלויזיה, הכוונה כאילו שאם ישלו סרט על המחשב שיוכל עם כבל לחבר לטלויזיה וליראות בטלויזיה, אבל חשוב להגיד שאלא הצרכים היחדים שלו ! הוא לא צריך שו משחקים ושום דבר אחר חוץ ממה שרשמתי, וכמובן שכמה שיותר זול יותר טוב... אם התקציב הוא נמוך מידי אז אפשר לחרוג אבל לא להגיע למעל 500...

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  19. שלום. לאחרונה השגתי כרטיס מסך PCI -E - GEFORCE 6200 אותו אני רוצה לחבר למחשב בנוסף לכרטיס GEFORCE 8600 שכבר מחובר. על הלוח אם יש PCI-E SLOT נוסף המתאים ל SLI, אבל כמובן שאין בכוונתי להשתמש באפשרות ה SLI כי הכרטיסים לא זהים. למחשב כבר מחוברים שני מסכי LCD ואני רוצה לחבר טלוויזיה לכרטיס הנוסף... חיברתי את הכרטיס אבל המחשב לא מזהה אותו. מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by adam12345,

היי רכשתי לא מזמן את ה760 בגרסת reference והוא ממש רועש בזמן מאמץ(בIDLE הוא לא רועש)., היה לי לפני זה את ה5850ATI ולפני זה 7800NVIDIA והם לא רעשו כל כך בזמן מאמץ . יש למשהו את הכרטיס הנ"ל ? אני רוצה לדעת אם אני לבד בסיפור..

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  21. Started by gabriel,

אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  22. כרטיס המסך החדש של NVIDIA לשוק שמתחת לרף אלף השקלים הוא מוביל ברמת העיצוב, אך מגיע בתג מחיר מעט אכזרי לכתבה

23. Started by Mr Gadget,

האם קיים חומר מסוים אשר מוריד/מנקה את המסך מפני שריטות ושאר הדברים אם כן איך הוא נקרא ואיפה אפשר להשיגו? *לא ידעתי האם לרשום פה או בכללי אם יש צורך תעבירו

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  24. Started by DOR_2911,

זה פשוט לא נראה לי הגיוני.... אני מבואס

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  25. Started by AVI.S.T,

למה אין על הכרטיס מסך הזה מאורר ומה זה הדבר הזה שעל הכרטיס (הדבר השחור הזה)?

• 10 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.