עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המסך פתאום התהפך לי 90 מעלות ואיתו גם התפעול עם העכבר איך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. שלום רב, קניתי מסך של DELL דגם U2311H וכאשר אני מנסה לחבר אותו ישירות לכרטיס המסך בעזרת חיבור DVI הוא אינו מזהה את המסך אבל כשאני מחבר את המסך לכניסת ה DVI של לוח האם הוא כן מזהה אותו והמסך פועל כשורה. האם ניתן לפתור את זה? ומה בעצם ההבדל אם אני מחבר אותו לכרטיס מסך או לכרטיס מסך On Board של לוח האם? כרטיס המסך הוא מדגם Redeon HD 5870 עריכה: יש לציין שזה מחשב חדש, היום התקנתי את הWindows 7 וגם את הדריבר של כרטיס המסך התקנתי ועדכנתי תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, אני מתחיל לבנות מפרט למחשב חדש. הייתי רוצה לחבר למחשב 3 מסכי DELL U2713H. איך אני יודע איזה כרטיס מסך מתאים לי? מה אני צריך לחפש בכרטיס המסך כדי שאוכל לחבר 3 מסכים כאלו [כנראה באמצעות DisplayPort] ולהשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם [1440*2560]? האם אני זקוק ל2 כרטיסי מסך? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי כרגע CF של 4870 שבקרוב מאוד יוחלף לCF של 5870 אני יודע שהלוח אם שלי מאפשר לי לשים 2 כרטיסי מסך על PCIE x16 ועוד כרטיס פיזיקה ייעודי בPCIE x4 השאלה שלי היא כזאת אם הכרטיס פיזיקה עובד על X4 הוא לא מגביל את הכרטיסי מסך? ואיזה כרטיס פיזיקה ייעודי יכול להתאים ל2 כרטיסים של 5870? ועוד משהו... מן הסתם הכרטיס פיזיקה לא מתחבר לגשר של CF אז פשוט מכניסים אותו לחריץ וזהו הוא עושה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. איפה אפשר לקנות את Radeon HD 4670 עד 400 ש"ח? ויש לי שאלה אם Radeon HD 4670 יותר טוב מ Geforce 9600GT 512MB ????

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  6. הכרטיס חדש OEM אך עם כל החומרה הנלווית והוא נראה ממש WOW. לא מצאתי עליו כלום ברשת :s05: משהו כאן מוזר לי. יש תוכנה לבדיקת הכרטיס עצמו לראות שהוא אכן כן 6600GT אגב, רכשתי אותו ב EBAY ולאחר המשלוח המאד מהיר יצא לי 650 ש"ח

7. Started by PCguy,

איזה כרטיס עד 500 שח ל AGP? היעוד הוא משחקים כמו FAR CRY -N4S MOSTWANTED -FIFA וכו... כרגע יש לי R9550\256MB\128BIT אם יש מצב אז אני מוכן להחלפה עם 9800 או 9600XT כמובן שאני אוסיף ת'הפרש

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  8. 8600 gts רושם בכל התוכנות 512 זיכרון מאוד מוזר מישהו מכיר תוכנה טובה לבדיקה כרטיס המסך

9. Started by OfirCC,

מה הכרטיס מסך הכי טוב שיכול להיות על הלוח אם והמעבד? כרגע יש לי Geforce 6800GS לוח אם: Gigabyte GA-8I945PL-G מעבד: DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) מיועד למשחקים בעיקר וסרטים 1080PHD שיגיב מי שמבין, תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. G-Sync מצורף קישור לערכה שצריכה להתחבר למסך האם זה ערכה שיכולה להתחבר לכל מסך ? ואיך בדיוק מחברים דבר כזה ? הרי מכרטיס מסך יוצא כבל http://www.pcper.com/reviews/Graphics-Cards/NVIDIA-G-Sync-Death-Refresh-Rate/Potential-Benefits-New-Interface

• 26 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. הציעו לי 6600GT PCI-E של GIGABYTE ב600 שקל ואני כנראה יוריד לאיזה 500 הבעיה שאני רוצה לבדוק שהכרטיס לא עבר OC וכו'... איך אני עושה את זה? ואיך המחיר? עריכה: בטעות שמתי במפרטים במקום בגרפיקה, מצטער. להעביר ווקשה

• 5 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by ANTIVIRUS,

לינעול!

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  13. Started by asaf_azar,

8800GT 2900GT ו2950PRO???

14. מדריך חדש מפרט כיצד ניתן לקבל תוספת ביצועים משמעותית עבור הכרטיס הגראפי הפופולרי מבית AMD - ולהתקרב לכדי מרחק נגיעה מה-Radeon RX 5700 XT לכתבה

15. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך מהחנות tms.co.il בתקציב של עד 330 שקל! PCI-E הכרטיס צריך להיות מספיק טוב בשביל להפעיל ויסטה, ושאני יוכל לשחק איתו בפיפא..

• 11 תגובות
    • 761 צפיות
  16. אמנם נערך באוגוסט אך עדיין בעל התייחסות כי אלו הכרטיסים הנמכרים יותר כיום בשוק הAGP http://www.trustedreviews.com/graphics/review/2006/08/31/AGP-Graphics-Card-Group-Test/p1

• 28 תגובות
    • 11.3k צפיות
  17. Started by moonbone,

טוב אז ככה... לפי מה שהבנתי מרוב מה שקראתי הכרטיס של לדטק יותר טוב משל MSI אבל ממשהו שמישהו אמר לי הבנתי שהוא יותר טוב ממנו רק באפשרות של המהרה.... אז השאלה המרכזית שלי היא כמה באמת הכרטיס של לדטק יותר טוב משל MSI אם בכלל ? מישהו אמר לי שהפילטרים של MSI גרועים בהשוואה לשל לדטק אז בבקשה כל מי שמבין בעניין ויכול לתת לי תשובה אמיתית שיתן לי. ועוד משהו איזה מסך 19" כדאי לי לקנות (של איזה חברה בעיקר) אני כרגע שוקל לקנות משהו של iiyama אם אתם מכירים יש להם מסכים בלי הרבה בטן...

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  18. Started by nadav2605,

שלום לכולם, לאחרונה יצא לי להתעניין בדגמי ומחירי כרטיסי מסך למחשבי משחקים. ראיתי שבעוד שרוב החברות מוכרות למשל את כרטיס ATI HD4850 512MB GDDR3 בסביבות המחיר 700 ש"ח (ממוצע - תלוי איזה חברה), חברת Power Color מוכרת את כרטיס זה עם זכרון 512MB GDDR5 ב550 ש"ח בלבד. איך זה ייתכן? האם יש פה קאץ'? רק אני חשדן בגלל זה והאם יש לחשדנות הזו סיבה? אגב, תופעה דומה לזו קוראת גם עם הרבה כרטיסים אחרים. תודה רבה!

19. מרבית יצרניות הכרטיסים הגראפיים בשוק מצטרפות אל המהלך של Gigabyte ומציעות את כרטיסי ה-Turing הזולים ביותר כשהם מצויידים בזכרונות גראפיים מודרניים ומהירים משמעותית - אל תצפו לזינוק בביצועים, אך זו עדיין בשורה חשובה לכתבה

20. Started by Giha,

המצב הוא כזה יש לי מעבד Intel Pentium-D 820 Dualcore 2800MHZ ולוח אם MSI 945GZM3 האם אחד מהחלקים הנ''ל יכולים לגרום לצוואר בקבוק לכרטיס הזה?

21. שלום לכולם החלפתי את כרטיס מסך במחשב המשני שלי מ GF4 TI 4600 ל רדאון 9800XT. לפני שביצעתי את ההחלפה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הישן התקנתי את הכרטיס החדש והתקנתי את הדרייברים שלו להכי מעודכנים. יש לציין שהחלפתי גם את הלוח אם ללוח כמעט זהה עם אותו צ'יפסט רק כרטיס קול טוב יותר. הבעיה היא שעכשיו המשחקים מסרבים לעלות, הם מופעלים ולאחר כמה שניות המחשב חוזר לשולחן העבודה עם הודעת שגיאה של היישום. ניסיתי גם להפעיל 3DMARK 2001 והוא לא הסכים להריץ את הבחינה מסיבה שהכרטיס מסך שלי לא מזוהה למרות שהדרייברים מותקנים. רציתי להפעיל NFR להעיף כל זכר לדרייברים של NVIDIA אך ככה אני גם אפגע בדרייברים של הלוח אם. אין פיתרון טוב יותר לפתרון הבעיה?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  22. רדאון 9800se בעל 256 ביט ייתן ביצועים גבוהים יותר מכרטיס בעל 128 ביט מאותו הסוג ( כלומר ה רדאון 9800 פרו 128 ביט ) ??? אני מעוניין לדעת אם שווה להשקיע את העוד 300 שקל האלו !??

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by dadon,

שלום . קניתי את הכרטיס הנ"ל והוא מגיע עם מתאם לספק של 6 פינים קטן מצד אחד שמתחבר ישירות לכרטיס ומצד שני ישנם שתי יציאות של חיבור לספק כח . השאלה שלי היא האם אני אמור לחבר את שניהם או רק אחד מהם ? ( ואם כן אז איזה ? ) לפי מה שהבנתי זה כמו ה6800 gt או ultra . אז מי שיודע בבקשה עזרה ... מדובר בכרטיס leadtek winfast Px6800gs fci-x תודה רבה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. אני קונה את Innovision GeForce 4 Ti 4200 במקום את אותו הכרטיס רק של MSI. אז רציתי חוות דעת על החברה, אם היא שווה קניה. ובכן, הכרטיס שלהם שווה קניה??? כי אני ממש לא מתמצא בחברה הזו. אודה אם מי שמבין בנושא, יגיב. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אל תצחקו (אני יודע שזה מצחיק) אוף אני עצבני!!!!!!!! אני רוצה להעכביר למחשב את התמונות מהטיול שלי בחו"ל ואני לא סובל את התמיכה בעברית של הווינדוס 2000

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.