כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
איך אלו ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7738 וזה נכון שאין חיישן טמפ' ב-gecube ? Gigabyte GA-K8VM800M AMD 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 2048 MB RAM CD ROM DVD LG Western Digital 80GB X2 LG LCD L194WT Enermax Noisetaker 370W
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שוב פעם הוא חכה שבוע אמרו לו שלא יגיע בסוף ה6200... אז כנראה הוא יכול לאחליף לאיזה 9600 ו9700 או משהו ברמה הזו..(יש לו 9550) אז מי אלה יש אבדל גדול בביצועים (נגיד מי 9550 ו9600 ו9700) כן כרטיסים חלשים אבל אותו הם יספקו..( איזה גימר ) איזה מהם יותר חזק לפי הסדר ויש עוד של ה9XXX או משהו כזה?(שבאים אחרי ה9550)
-
- 10 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום יש לי תקלה מעצבנת, עיוותים.. הכל מחובר הכל טוב ויפה אבל יש עיוותים הדגם של הכרטיס טלווזיה הוא WINFAST TV2000 XP GOLBAL התוכנת הפעלה זה WINFAST PVR2 חשוב לצין שאין תקלה בממיר של הוט, כל עוד יש תמונ הלדעתי הוא בסדר גמור..
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
הטכנאי שלי שאל אותי עם אני רוצה שהוא יחליף לי אותו בX1900xt radeonהאם כדאי? האם הוא יותר טוב, פחות טוב או אותו הדבר? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לפני מספר דקות נודע לנו שספיר (בדומה לDiamond) שחררה את כרטיס ה2900XT המשודרג שלה. (לאלו שלא זוכרים על מה מדובר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267416.0) מסתבר, שהגרסא הבלעדית שDiamond שחררה לכרטיס ה2900XT היא לא כלכך בלעדית. סביר להניח, שרוב החברות יתחילו לפעול לפי ספיר ודיאמונד בתהליך יצור ה2900XT המשודרג (או איך שחלק קוראים לו, ה2900XTX) הכרטיס המשופר מגיע עם זיכרון GDDR4 ו1GB, ומהירויות שעון של 825Mhz, ו1100Mhz. כנראה, שATI ידעה שכרטיס ה2900XT שלה לא יצליח להחזיק מעמד מול הGTX ואולטרה, ולכן, העמידה לעצמה הזדמנות שניה, את המוצא האחרון. דיאמונד, לא כל כך מוכרת בארץ כמו ספיר, ולכן, סביר מאד להניח שכרטיסי הספיר יגיעו לארץ. מחיר כל כרטיס כזה יעלה בארץ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתווכח עם מישהו ואומר לו שה- 8800gts 320mb יותר חזק בהרבה מ- 7600 והוא מתווכח עשו טובה ותביאו בנצ'ים ותגידו לו שזה לא נכון אני יביא לו לינק לפה
-
- 7 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל אולי תוכלו בכל זאת לעזור לי.. חבר שלי עובד כעורך סרטים. התוכנות שהוא עובד איתן הן After effects וEdius 4. הוא מתכנן לקנות מחשב עריכה חדש(כנראה Core2Duo 6600 אלא אם יש לכם הצעה אחרת..). והוא ימשיך כרגע לעבוד עם כרטיסה עריכה שיש לו עכשיו - DVSTORM-RT. הבעיה היא איזה כרטיס מסך לקנות? האם בשביל After effects יש טעם לקנות כרטיס מקצועי כמו Quadro או Fire GL? או האם כרטיס שמיועד למשחקים (כמו 8800GTS) יעשה את העבודה ? אני חיפשתי באינטרנט מידע על כרטיסי מסך שונים שיכולים להתאים אך בשום מקום שמצאתי אין השוואה בין כרטיסים שונים ביחס לAfter effects.. השאיפה שלי היא שזמן הרינדור בAfter effects יהיה נמוך ככל האפשר(וכמובן שלמחיר יש גם שיקול..…
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אם יש לי לוח של MSI, כרטיס מסך של MSI יעבוד טוב יותר עם המערכת?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
במקום ה 9550 256 MB שלי. מיועד בעיקר למשחקי אסטרטגיה. מוכן לחרוג ל 550 עבור מקרים חריגים פנטיום 4 2.4GHZ 478 HT ספק 400W ג'נרי 1GB זיכרון 400GHZ ddr twinmos (2X512( מארז סאנבין טרנספורמר. לא משנה לי משומש או חדש רק התועלת המקסימלית למחיר. תודה מראש.
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ניתקלתי בחנות שיש לה 2 דגמים של 8600GT ,אחד DDR2 ואחד DDR3 ידוע לי שיש גם GDDR3 ההבדלים במחיר הם 50 ש"ח בין הGDDR3 לבין הDDR3 אין הבדל במהירות הסטוק של הכרטיס בתכלס מה ההבדלים בינהם מבחינת ביצועים\OC ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, בהמשך להודעתי הקודמת (שאף אחד אגב לא הגיב לה..) אני מסיק בעצמי (למרות שאם למישהו יש הערכה טובה יותר שיגיב שם בבקשה) שכרטיס המסך אינו תקין עוד וצריך להחליפו. לכן עליתי עם תקציב שהוא 400 ומטה לכרטיס חדש, כהשימושים העיקריים בו הם משחקים כמו CSS, והגדרות גבוהות לא ממש חובה אה וגם המון TV OUT. למעשה TVOUT כמעט קבוע. כך שצריך כרטיס מסך שיהיה נוח לTV OUT. מה שאני חשבתי עליו זה: 9500pro 9600XT 380 x1550 480 sparkle 7300gt 500 " 7600gs 600 המספרים הם המחיר שיעלה לי להביא את הכרטיס. עם נטייה לATI כשבפרט ה9600XT קורץ לי הכי מכולם, בעיקר במחיר האמת.... אבל אני לא מעריץ של סדרת ה9000 של ATI [היה לי 9600 לא זוכר איזה דגם באחד המחשבים, לא PRO ולא XT, ממש היה גרוע, גם 9…
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל היום (סוף סוף..) ואני חושב שיש לי בעיית FPS קטנה.. אני בד"כ משחק Soldier Of Fortune II והייתי משחק על 150 FPS עם הכרטיס הישן ועכשיו, אחרי שהתקנתי את הכרטיס + דרייבר של אומגה (ניסיתי גם של ATI ) זה מגביל אותי למקסימום 200 שזה אמור להיות 333 (מי שמכיר את סולג'ר בטח מבין..) כרטיסים יותר חלשים מזה (סדרת ה6800 של נוידיה) מקבלים 333 FPS קבוע... אין לי מושג מה לעשות שם אולי זה הגדרות של משהו? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 544 צפיות
-
-
הסתכלתי לא ראיתי יש למשהו ליניקים
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
השאלה היא בעצם משולבת על ספק וקירור, אבל כתבתי פה כי זה הפורום המתאים לרכיב שעליו אני שואל - כרטיס המסך. המערכת הזו (קירור אוויר) תחזיק את הכרטיס Leadtek PX8800 Ultra יציב ובטמפ' סבירות? צריך לקנות בשבילו קירור מים? או שהוא כבר בא עם קירור מים? והעיקר, הספק Corsair HX 620W יחזיק כמו שצריך ובטוח לא יקרוס? המערכת: * ספק corsair HX 620W * מארז coolermaster stacker 830 ssn2 (בלי קירור נוסף למארז) מעבד e6700 לוח אם gigabyte 965p dq6 זיכרון gskill 2048 ddr2 800 מסך dell 2407wfp x-fi music, altec-lansing fx6021, WD 320GB 16MB x2, טוניק טאוור וכו'.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי הספק Enermax Liberty 400W אם עובד כרטיס מסך? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
שלום לכולם כיום יש לי את הכרטיס מסך X1950XT (שאר המפרט בצד). אני רוצה להחליף כרטיס מסך כי אני מרגיש שבמשחקים החדשים (למשל DIRT) כשאני משחק על רזולוציה גבוהה (יש לי מסך רחב 20" עם רזולוציה של 1680X1050) אם אני לא מוריד את ההגדרות למדיום (בפילטרים אני לא נוגע) אז המשחק מקרטע. בעיקרון חשבלי על ה-8800GTS 320MB אבל פתאום ראיתי שטוענים פה שה-X1950XTX לא נופל ממנו אז אני מבולבל ולא יודע מה לקחת. אם אפשר את עצתכם אני אשמח. בעיקרון התקציב שלי הוא מספיק ל-8800GTS 320MB שעולה בערך 1700 ש"ח אבל אם יהיה עדיף משהו אחר אז אין בעיה אם איזה חריגה של 500-600 ש"ח. אגב,מה קורה עם החדשים של ATI ? משתלמים או שכדאי להתרחק בגלל דרייברים ?
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה, בבעיה כזאת לא נתקלתי בחיים ואין לי שמץ של מושג מה יכול לגרום אותה.. יש לי כמה פיקסלים במסך שלא ממש מתפקדים כמו שהם אמורים לתפקד - הם פשוט נמצאים תמיד בצבע שהם לא אמורים להיות בו.. חשבתי בהתחלה אולי יש מצב שהמסך החדש שלי כבר הספיק לשרוף לי כמה נקודות אבל הסבירות שזה ייקרה נמוכה מאד כי מדובר בכמה וכמה פיקסלים כאלה שהגיעו להם פתאום משום מקום + המסך חדש + זה מופיע גם על מסכים אחרים בדיוק באותו מקום (מה שאומר שזה לא מהמסך אלא ממה ששלוח לו את האות - המחשב) מה שמוזר גם שהם גם משאירים חותם על כל מה שעובר עליהם !! כאילו אם לדוגמא אני רואה סרט בחלון ואז גורר את החלון על הפיקסלים האלה , נשאר שובל על החלון של הסרט בצבע בו הפיקסל היה תקוע..!! יש לי כמה נקודות כאלו…
-
- 62 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
תאריך יציאה או מחירים של ה8900 למיניהם? (והאם הם יהיו pci-e2?)
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום, ואשמח למידע מהמומחים. כתוצאה מנפילת מתח אצלי בבית הלך (כנראה) כ' המסך. ווידאו אני רואה מרוטש לגמרי ומשחקים (בעיקר פיפא) מציג תמונה חתוכה ומקוטעת, משהו לא ברור. מקווה שהבעיה לא בלוח אם. בכל מקרה, חשבתי ללכת על החלפה של כ' המסך שלי (ברשותי RADEON 9200SE, ממשק AGP). לוח האם שלי ASUS P4P800SE. ההתעסקות העיקרית אצלי היא עריכה ויצירת מוזיקה, ובמשחקים - פיפא, כך שהדרישות הם לא בשחקים. מדי פעם משחקי יריות אבל בשביל הזמן המועט שאני משחק אין לי צורך בהשקעה כספית גבוהה, מעבר לשימוש הסטנדרטי והאמין. חשוב לי מאוד שיהיה חיבור DVI (יש לי מסך דיגיטלי - רחב 1440X900) ושהכרטיס יכיר את הרזולוציה הזו ורזולוציות של מסכים חדישים + אופציה למסך מפוצל/כפוך. חשבתי על…
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אהלן, לבחור שאני מכיר יש FX5200 [לא לצחוק בבקשה ] ולאחר זמן מה שהוא משחק באיזה שהוא משחק 3D כבד או אפילו בינוני [CS:S לדוגמא] המסך הופך לשחור. בנוסף, הוא רואה הרבה סרטים ומשתמש בTVOUT של הכרטיס כדי לראות אותם בTV, אבל חלק מהסרטים לא ניתן לראות על הTV [רואים את הסרט על המסך אבל אם הTV בCLONE רואים את תכנת הסרטים מציגה מסך שחור גם כן, אבל מסביב ניתן לראות את הווינדוס וכו'] - ניסינו קודאקים שונים ותוכנות שונות החל מWMP ועד VLC . אז האשמה במלואה על הכרטיס מסך? בדקתי לו את הזכרונות ע"י MEMTEST86 וגם לא מצאתי בעיות יציבות במעבד....... וגם לא בהארד דיסק. המחשב בדיוק עבר פרמוט.
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, כמו רבים אחרים "נתקעתי" עם כרטיס ה 8600 העגלה. ביאס אותי לאללה, כן כן לאללה. קיצר אני לא יודע מה לעשות, אני רוצה כעקרון 8800 של EVGA OC אבל אז לא יהיה מה לעשות עם ה 8600 וזה די מבאס. ואז חשבתי פשוט לקנות עוד...ופשוט לעשות SLI (שיש לי מושג רק בתיאוריה מה זה). אשמח לדעת אם למישהו יש את ה SETUP שאני מדבר עליו ואם כן האם זה מומלץ. אם יש למישהו רעיונות נוספים אשמח לשמוע עליהם, אני פשוט התבאסתי סופית אחרי שהתקנתי משחק ( DIRT) שזקוק למחשב + כרטיס חזק ( שחשבתי שיש לי) -לינק למפרט - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267586.0 אבל המשחק לא זז :s05: קיצר, תודה מראש לעוזרים שי
-
- 31 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
דודה שלי רוצה שהמשחק החלשים שלה כמו סימס 2 וכו'.. יופעלו במחשב שלה (פנטיום 4 2.6 ג'יפורס 4) ואני רוצה לקנות לה ג'יפורס FX 5600 אבל לפי מה שאני מבין יש עוד שני כרטיסים עם ביצועים דומים אני מבקש שתדרגו לי את שלושת הכרטיסים ותכתבו את ההבדלים.. 1) FX 5600 Sapphire Radeon 9550 256DDR AGP (2 Sapphire Radeon X1050 128DDR (3 לגבי הRADEON אני אשמח מאוד אם תוכלו להשוות לי אותם לכרטיסי ג'יפורס לדוגמא RADEON 9XXX דומה בביצועיו ל FX 5XXX... תודה מראש..!
-
- 5 תגובות
- 533 צפיות
-
-
טוב אנשים אז ככה, אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר טוב או יותר נכון איזה חברה יותר טובה SAPPHIRE ATI RADEON X1950PRO ULTIMATE 256MB DDR3 DUAL DVI PCI-E http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7 כרטיס גרפי GeCube Ati Radeon X1950Pro 256MB PCIe ¤923 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GV315 אז ככה מה יותר טוב מהבחינות הבאות: ביצועים קירור יותר טוב אוברקלוק שאלה אחרונה אם יש כרטיס מסך בתקציב של עד 900-1000 עדיף 900 שיותר טוב מX1950pro.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-