עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gjook,

לפי הכתבה בדף הראשי של האתר , הכרטיסים יצאו היום... האם יש כבר ביקורות \ השוואות לכרטיסים אחרים\ הרצת ישומי dx10 בעזרת וכו'.. והאם נכונה הטענה כי הם עדיפים על פני מתחיריהם מnvidia?

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  2. אם כן, מה הבדלי המחירים 1950pro vs 1800XT ואיזה כרטיס יותר טוב(משחקים. לא סרטים ולא שום דבר אחר)

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  3. שלום לפני כפחות מחצי שנה רכשתי מחשב חדש מאייבורי. הכרטיס מסך שלי הוא nVidia GeForce 7300LE ואני רוצה לדעת האם אני יכול לחבר כרטיס מסך נוסף ולהשתמש ב"מגשר" בשביל ששניהם יעבדו.... עכשיו אני מצטער על הבורות לא התעמקתי בנושא ולכן אני רוצה לדעת גם עוד כמה דברים: 1. האם זה מגביר את יכולות הגראפיות של המחשב? ואם כן עד כמה? 2. האם אני יכול לחבר כ"מ אחר ולא דווקא את אותו הדגם שיש לי ( nVidia GeForce 7300LE ) 3. האם הטכנולוגיה הזאתי שווה? 4. האם בשביל לחבר 2 כרטיסי מסך אני צריך דברים מיוחדים? ( מבחינת חומרה ) אשמח אם תענו לי תודה רבה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  4. התקנתי ויסטה (לא פעם ראשונה) אבל הפעם אני לא יכול לעשות OC לכרטיס מסך כי הATI TOOL לא מזהה לי אותו (7300GS) וגם אחרי ההתקנה של הקובץ רג'סטרי הוא לא מזהה (אולי צריך להתקין את הדרייבר שבא עם הכרטיס ולא מהאתר של NV ? ) ..... כאמור עשיתי OC לכרטיס הזה בויסטה בעבר עם ATI TOL. והשאלה השניה היא, מכיוון שהATI TOOLS לא מזהה לי את הכרטיס חשבתי לעשות OC דרך התפריט הקלאסי (ולא דרך החדש המעצבן הזה), איך אני מחזיר אותו ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  5. Started by Psy,

בעת התקנת דרייבר של NVIDIA אני מקבל את ההודעה הבאה -> (תמונה) עד כמה זה קריטי, ואם בכלל זה בסדר להתקין את הדרייבר מבלי להסיר את הקודם...? תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  6. רציתי לדעת איך אפשר לבטל הגבלה מסויימת של FPS בדרייברים בATI פשוט יש לי כ.מסך x1950gt שקניתי ואין לי מושג למה אבל משחקים חדשים עובדים מצויין.. אבל יש לי הגבלה מסויימת במשחק soldier of fortune 2 הוא נותן לי שם רק 150-180 fps שזה הרבה, נכון אבל לא משהו..(הרדאון 9700pro הישן שלי נותן 150..) היה לי בזמנו עוד כרטיסים חזקים (6800GT שנהרס ובמקומו נתנו ליX800xl ז"ל) שהיו נותנים לי 333 fps קבוע למי שמכיר את המשחק יודע שיש איזה באג של ריחופים במשחק.. בקיצור כרגע יש לי הרבה דרופים של FPS במשחק הזה ספציפית...שאר המשחקים עובדים מצויין.. ניסיתי להתקין את הדרייברים החדשים והישנים של ATI וכרגע אני נמצא באומגה..אמרו לי שיש איזושהי הגבלה בדרייברים של ATI.. אין לי מושג למה.. מישהו יודע מה ל…

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  7. Started by Bam65,

יש לי אפשרות להחזיר את הכרטיס שלי שהוא 320MB ולהוסיף 500 ש"ח לגרסאת ה 640MB של BFG. (נותנים לי רק BFG...) אני לא יכול לשחק ברזולוציה יותר גבוהה מ 1280X1024 אז זה בכלל משתלם לי? :-\

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by solidus,

8800GTS עובד על XP, הורדתי את הדרייברים האחרונים - 158.22, ומיד אחרי ההתקנה הכל נהיה מטושטש. ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים וזה לא עובד - הטשטוש עדיין נשאר. הטשטוש הוא לא קשה במיוחד, אני עדיין יכול לקרוא והכל, אבל זה עדיין טשטוש ואני רוצה תצוגה נקייה לחלוטין... למישהו יש רעיונות?

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  9. יש לי 3 שאלות: 1.אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך: Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCI-E BFG GeForce 8800 GTS 640MB PCI-E OC VERSION מה יותר טוב מבניהם בביצועים של המחשב? 2.יש לי מסך 17" אינטש ואמרו לי לקחת את הגרסה של 320 וככה לחסוך במחיר זה כדאי? 3.אם אף אחד מהם לא טוב... אז של איזה חברה לקחת מפרט של המחשב: מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB זיכרון G.Skill DDR2 1024MBX2 667Mhz CL5 מארז NZXT LEXA ספק כח ThermalTake ToughPower 600W מסך Philips 107S Standard Series 17" CRT Monitor כתבתי את המסך בשביל שתגידו לי אם הכרטיס ינצל את עצמו מספיק תודה לעוזרים

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני משחק במחשק Counter-Strike 1.6. בהתחלה, ה-FPS שלי עמד על 60, ואני יודע שככל שהוא יותר גבוהה - זה יותר טוב (כי אז יש שיפור בקצב העברת התמונה), ושיניתי הגדרה בדרייברים של הכרטיס מסך - לצורך העלאת ה-FPS, ואני רוצה לדעת אם לאחר ששיניתי הגדרה זו,אני מפסיד משהוא,או שזה יכול לגרום לתקלה מסויימת. אוקיי,אז ככה: נכנסתי לדרייברים, לקטגוריה - ''הגדרות איכות וביצועים'', שיניתי את ההגדרה סנכרון אנוכי,מ-''בבקרת הישום'',ל-''מושבת''. האם כעת זה יכול לגרום לבעיות מסיימות?, להורדת הביצועים במשחקים אחרים/סרטים, או לגרום לתקלות מסויימות. בתודה מראש, MuTaTiO.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  11. מצטער, תנעלו

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  12. שלום לכולם, הכרטיס מסך נתקע לי במשחקים ולפעמים יוצא..הדרייבר שלו די מעודכן אבל אני תמיד מוריד מהחברה שלו HIS דרייברים ולא מATI האם להוריד מATI מכיוון שהיא משחררת רק דרייברים בדוקים ומורשים או שאפשרי להוריד מאתר היצרן של הכרטיס הגרפי כפי שעשיתי עד כה??? אודה לתשובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  13. Started by ~The_Sultan~,

http://rapidshare.com/files/33003404/Dirkt_X_10_XP_eWares.org.rar תמונה מה-DX10: http://www.vgames.co.il/images/uploads/images/G8005.jpg אני אתחיל להוריד עוד 2 דקות (יש לי 8600GT) ונראה מה זה. רק יש למישהו קישור למשחק DX10?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by abcdjkh,

שלום! מכיוון שהמומלצים לא עודכן לאחרונה, ברצוני להתייעץ אתכם בנוגע לכרטיס מסך שישמש למשרדי, צפיה בטלויזיה ןHD, PCIE מפרט: E6600 ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-15 - PLATINUM REVISION 2 - OCZ2P800R22GK 2GB כ. טלויזיה: Hauppauge WinTV-PVR-150 מסך: Dell 2007FP תקציב 650 ש"ח (אין חובה לנצל את כל התקציב אם אין צורך) לי המליצו על הבאים: GIGABYTE GV-RX13P256D-RH ATI RADEON X1300PRO 256MB DDR2 BULK ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - DX10 - RETAIL LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 256MB GDDR2 128 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL Sapphire ATI Radeon HD2400 PRO 256MB DDR2 PCI-E RETAI

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  15. Started by *BYZ*,

כרגע יש לי XP ובעוד חודשיים או 3 אני קונה מחשב חדש איזה כרטיס טלויזיה כדאי לי שתומך ב-XP וב-VISTA שגם קולט ערוצים מ-YES?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  16. מחר אני בונה לחבר מחשב סלוני להרצת סרטים בלבד במחיר נמוך. דרישות : המחשב יריץ רק סרטים. חובה שיהיו כמה שפחות כבלים, שזה אומר מבחינה מעשית לחבר את המחשב לחיבור HDMI שנמצא כבר בטלביזיה. לכן הפתרון המשתלם ביותר כיום הוא ( תקנו אותי אם אני טועה) HD2400 PRO מכיוון שהמחשב יריץ רק סרטים והמחיר הוא זול וזה ועוד בלי להתחשב ב UVD. אז אני מעוניין לקנות את הכרטיס הבא http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8326 הבעיה : הכרטיס לא מגיע עם מתאם DVI - HDMI כמו בשאר הכרטיסים היותר יקרים בסדרה. האם שווה לי לקנות HD2600 בעוד כ 500 שקלים רק בשביל המתאם ? איפה ניתן היום לקנות מתאם DVI - HDMI בנפרד, כזה שמעביר גם אודיו וגם וידאו ? האם כל מתאם DVI to HDMI מעביר תמיד גם אודיו וגם …

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by oded900,

הכרטיס שלי X1950GT עבד בתדרים של 500Core 594Memory החלטתי להישתמש באופציה של מציאת תדרים באופן אוטומטי ע"י התוכנה והתוכנה העלתה לי את התדרים ל621CORE ו796 Memory אפשר לסמוך על התוכנה? האובר קלוק פשוט נראה לי מוגזם.... חוץ מזה מה הLCD OVERDRIVE בCCC עושה?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by dudu_azran,

שלום לכולם התחדשתי בכרטיס 8800GTS 640 ,עכשיו אני מנסה להריץ אובליביון עם HDR +AA ובתפריט הגרפיקה של המשחק זה רושם לי שזה בלתי אפשרי הם AA מהדרייבר + HDR מהתוכנה יעבדו בייחד מה גם שקראתי מתישהו שHDR פועל אוטומטי בכרטיסי DX10 תודה לכל העוזרים דודו אזרן

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  19. אני זוכר כשרק יצא העדכון הוא כלל בעיות - אוברקלוק, פחות תפריטים וכו'.... האם עובד בסדר הפצ' או שעדיף להישאר עם הגירסה הקודמת ?[br]פורסם בתאריך: 4.07.2007 בשעה 21:30:04 ועוד שאלה...מה ה DIRECTX 9 האחרון שיצא ? העדכון של אפריל ? או שיצאו עוד אחריו ?! ומה זה ה DIRECTX הזה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=2DA43D38-DB71-4C1B-BC6A-9B6652CD92A3&displaylang=en

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  20. Started by nore0,

ראיתי שהכרטיס יצא ל-PCI האם תצא גירסת AGP ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by solidus,

אוקיי, המחשב החדש הגיע... רק משום מה, אחרי שהתקנתי תWIN התצוגה מטושטשת. זה די דומה למה שקורה כששמים LCD על refresh גבוה - רק שזו לא הבעיה פה. לאדע מה הבעיה כי ה"טשטוש" הזה מופיע רק כשהוינדוס עולה, והמסך שלי עבד בלי בעיה על המחשב הקודם. הורדתי את הדרייברים האחרונים והכל (158 נראה לי)... למישו יש מושג? עריכה: גיליתי משו מוזר חח - הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1440X900 אבל כשאני שם על אחת פחות, הטשטוש נעלם (אבל זה נראה מתוח). wtf is going on...

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  22. Started by elearteam,

פרטי הכרטיס: מפורסם באתר כרטיס מסך 7800 PX GT TDH חברת LEADTEK 256MB 256BIT PCI-E כרטיס בן 1/2 שנה . ב-700 ש"ח? תודה חברה, רונן

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  23. אני רוצה למכור למישהו מהמשפחה שלי ואני רוצה לדעת מה המחיר שוק שלו?... הכרטיס במצב טוב...ושל לדטק..

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by davidcohen,

מה המצב? הכרטיס מסך הזה, GeForce 7600GT יתמוך ב DirectX 10 או לא?

• 14 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים