כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ראשית אני רוצה לציין שקראתי את המאמר הנחמד מאוד שנמצא בסטיקי בתארד, ומסביר על כרטיסי מסך. משם ראיתי את הכרטיס : GeForce 6600GT שמומלץ ככרטיס בינוני~מתקדם הכי טוב שיש, מחיר שפוי (כמו שרשום). אני צריך כרטיס עם אפיק AGP8X (בזה הלוח שלי תואם), ומכיוון שאני לא גיימר מטורף ולא מריץ משחקים מטורפים, אין לי צורך בכרטיס מטורף לחלוטין בתקציב ענק. התקציב שלי בעיקרון עומד של 1000 שקל ככה. אפילו שאני לא רואה סיבה להשקיע יותר מ800. הגיפורס 4 MX שלי הכי הכי פשוט שיש 64MB SDR, עובד סבבה לחלוטין, אבל בכל זאת יש הרבה משחקים שהוא פשוט צולע, מין הסתם. לכן רציתי להתייעץ לגבי כרטיס מסך חדש. ראיתי בפנדה את הכרטיס : Gigabyte Nvidia GeForce 6600GT AGP 128MB GV-N66T128D Bulk …
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז כפי שכתבתי אני רוצה לפתח דיון שהוא יחסית תאורטי על הכרטיס GTX 1070, זאת למרות שהרבה פרטים נחשפו עליו אבל אין לנו עדיין מידע על הכרטיסים המותאמים אישית מהחברות השונות. אז הסתכלתי על הפרטים של אחיו הגדול, הGTX 1080, וראיתי שברוב החברות הם שמים דרישה שהכרטיס צריך ספק כוח של מינימום 500W ובדיוק היום יצאה ביקורת של LinusTechTips על הGTX 1070 וניתן לראות בקישור הזה (6:07) שבCrysis 3 הצריכה של הGTX 1070 עומדת על 216W! הפרט הזה בהחלט הפתיע אותי מכיוון שבGTX 770 הוותיק שלי יש המלצה לספק של 600W לפחות! כמובן שאני ראלי ומודע לעובדה שמדובר על גרסת הFounders של הכרטיס והמצב יכול להיות שונה בכרטיסים המותאמים אישית של החברות השונות, אז בגלל זה אנחנו מפתחים …
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב הוא בכללי 500 שקל אבל זה גמיש יש לי כבר שנתיים HD4870 של GAINWARD והוא סבבה לגמרי.\ לאחרונה למדתי את התוכנה MARI שצובעת אובייקטים בתלת מימד והיא תומכת באופן רישמי רק ב GEFORE. בתכלס הVIEWPORT נראה אצלי לא טוב ולא רואים את הצבע לפעמים, יש הרבה באגים משונים. http://www.thefoundry.co.uk/products/mari/system-requirements/ איזה GEFORCE לקנות? מבחינת ביצועים במשחקים הייתי רוצה שהוא יהיה טיפה יותר טוב מהקודם, כי זה מוזר לקנות משו חדש שיהיה פחות טוב באיזהשהו דבר מהמוצר הקודם, זה מרגיז. בנוסף, אם אני כבר מחליף אז אני אשמח שיהיה בו הרבה מעבדי CUDA. בגלל כל זה הגעתי ל GTX650 חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/sparkle-geforce-gtx-650-1024…
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? אני יודע שהוא קצת חלש אבל עד כמה חלש... כי אני רואה אצל בן דוד שלי שהוא מריץ משחקים בצורה סבירה...
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה שיתאים לVISTA ולעבוד עם Windows Media Center.. תודה
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx 680 ומעבד core i7 975 extreme האם נוצר צוואר בקבוק ביניהם? ???
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קניתי היום בתקציב שהיה לי (1100 ש"ח) את הכרטיס הזה... Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 128bit (6L PCB) Retail Video Card ואני רוצה לדעת איך הוא לדעתכם? ומאיפה אני מוריד את הדרייבר הכי מעודכן לכרטיס...?
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
היי חשבתי עם הזיכויי שלי לקחת את הGTX 460 768 של חברת אסוס ועם שאר הזיכויי לקנות את המעבד הנ"ל , רציתי לדעת עם המעבד הזה לא יהיה צוואר בקבוק לכרטיס 460? זה חשוב לי כי אני לא רוצה סתם לבזבז כסף . בתודה רוני
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני משתמש בהם כבר למעלה מחודש אני לא יודע אם זה גרסא סופית אבל זה בכלל משנה??
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
Rainbow Six Vegas Colin McRae: DIRT על X3000 של אינטל.. אם אתם שואלים על המפרט אז יש בצד.. תודה! אם זה לא המקום אז תעבירו בבקשה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך r9700pro הבעיה היא שאני מחבר את הטלויזיה למחשב ...(חיברתי נכון ,ולפי הספר) אז אני רואה תמונה של הרקע של השולחן עבודה,עכשיו שאני מנסה ליראות משהו אחר לא רואים כלום...אפילו לא רואים את הסמן של העכבר .... חיברתי את הטלויזיה בישביל ליראות סרטים ולשחק ... מה הבעיה ? איך פותרים ? בתודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
קראתי את הביקורת של ה 4850,אני די חדש בעניינים,וקצת הלכתי לאיבוד.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש(אני בונה מחשב)ואם הבנתי נכון(לא בטוח בכלל) הביצועים שבדקו לגבי משחק כמו הקרייסס לא היו טובים יותר מה9800gtx, רשמו שם שבהגדרות הרזולוציה הגבוהות הוא לא סיפק את הסחורה..אני רק אציין שאני לא מתכנן לשים מערך כרטיסים ולהגיע לכאלה רמות,ודבר נוסף גם אם ההמלצה כן ללכת על ה 4850,האם ספק של 500w מספיק...? אשמח לקבל תשובה...
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 500-1000 ש"ח לצורך משחקי מחשב כמו farcry3 או gta5. המחשב נקנה מראש ללא כרטיס מסך בכוונה לקנות בשלב מאוחר יותר. זה המפרט של המחשב שלי: מעבד: inte i5 3450 3.1ghz 6 mb לוח אם: gigabyte GA-H77-DS3H זכרון: G.skill 8GB 1333Mhz ספק כח: Chieftec A-80 600W מה המלצתכם?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אז ככה קניתי טלוויזיה גדולה פנסוניק ISF 4K http://www.trustedreviews.com/opinions/thx-and-isf-calibration-is-it-worth-it אני מחפש כרטיס מסך שיש בו את כל הפקדים לכיון וכיול כמו קונטראס , בהירות, צבעים , חדות ועוד.... משהו שמתאים לכיול מקצועי לא משנה יצרן יכול להיות 480/1080/1070 ועוד .... היום יש לי AMD שהוציאה את כל פקודות לכיול , לא יודע אם החזירה בכרטיסים החדשים לעונים נא לצרף תמונה שאני יראה אם באמת יש פקודות כיול כי לא ניתן להחזיר כרטיס לאחר שניפתח
-
- 12 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך פשוט שמתחבר בpci-ewpress ושיתמוך ברזולוציה 1680X1050 מה הכי זול שיש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 739 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאלות את השאלה הזאת, אבל האם אפשרי לקבל וידיאו אם אני יחבר נגיד מצלמת וידיאו למחשב דרך הS-Video? או שחובה כרטיס טלוויזיה או משהו דומה? אם אפשרי, איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כרגע יש לי כרטיס מסך GFORCE 6800GS שווה להחליף אותו ל7600GT
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני יודע שהסקר לא כולכך מדורג טוב אבל ניסתי. תצביעו כדיייייי.
-
- 9 תגובות
- 853 צפיות
-
-
הבנתי שכדי לשמוע סאונד דרך כרטיסי המסך של NVIDIA צריך לחבר את הכרטיס לSPDIF שעל הלוח. יש לי כרטיס של Twintech 9800gtx+ לוח Gigabyte ga-p35-ds3l , איזה כבל אני צריך ואיפה אני מחבר אותו על הכרטיס מסך?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות את הכרטיס מסך MSI GTX 1080 AERO 8G OC ב 2300 ש"ח מחבר של אחי שמייבא אותו , האם זה שווה ? איך הכרטיס הנ"ל ? והאם הוא יעבוד עם המסך שלי ? (קניתי מסך AOC G2460PF בגודל 24 אינצ' , זה מסך FHD שתומך ב 144HZ)
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה ההבדל בין DX10 וDX10.1 כאילו בביצועים/שיפור בגראפיקה וכו'. ואיזו מערכות הפעלה תומכות בDX10.1
-
- 12 תגובות
- 950 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות את הכרטיס gtx 1050 ti וראיתי שיש לדוגמא בKSP גרסא שעולה 800 שקלים ללא OC עם מאוורר, ועוד גרסא שעולה 820 שקלים עם שני מאווררים אך עם Overclocking האם יש הבדל משמעותי? אני לא חושב שOC נחוץ אבל אולי השני מאווררים שווים את זה?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם הכרטיס מסך הזה יכול לתמוך בשני מסכים 1 - 40 אינץ 4K 2 -21 אינץ 1080P לא בשביל משחקים ,שני המסכים צריכים לעבוד יחד או שעדיף משהו אחר ? תודה שי
-
- 6 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מה יותר טוב? זו השוואה קשה או שברור מה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-