עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי אפשרות לקנות יד שנייה 8800GTS במחיר 350 שקל. מה אתם אומרים? התקציב הוא גג עד 400 שקל. ואם זה בכלל מתאים ללוח אם שלי: ABIT KN8 תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  2. שלום לכולם. כפי שכולכם יודעים לכל אחד יש את החבר המטומטמם שאוהב להתווכח אז הדיון הזה נפתח עבור שהחבר הלא חכם במיוחד החליט להתווכח ולהתערב איתי. הוא קנה לפטופ עם כרטיס מסך 8600GS 512MB. ואני במחשב שלי יש HD4850 512MB הוא טען בכל האמצעים הכשרים שהכרטיס שלו עולה על שלי בכל הפרמטרים. הוא כל כך התווכח עד שהוא רצה להתערב, לכן אני פונה אליכם בשביל העניין רק להסביר לו את הפער בין הכרטיסי מסך , ואם יש לינקים שיראה איפה הניקוד של הכרטיס מסך 4850 , ואיפה שלו.. תודה רבה חבר'ה. מחכה לתשובות יפות עבור החבר המטומטם. בסוף הוא יקבל את הלינק לכאן ויוכח על טמטומו

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  3. כמו שחלק ממכם יודע קניתי כרטיס מסך חדש (Radeon 9800SE) ואני רוצה להתקין לו סופטמוד (הדרייברים של אומגה) כדי לעשות אותו R9800 PRO. אם אני מתקין אותו הוא יכול להוות נזק לכרטיס?

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  4. Started by Cooler-Master,

בזמן האחרון כמעט כל משחק שאני משחק לאחר כמה דקות המחשב נתקע ומקפיץ לי הודעת שגיעה שקשורה לVPU Recover ואני כבר משתגע ולא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. וחשבתי שאם אני יבין בכלל מה זה הVPU RECOVER הזה יהיה לי יותר קל לנסות לפתור את הבעיה הזאת. אז מישו יכול לתת לי הסבר על זה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  5. הלכה לי עבודה עכשיו כיוון שהפוטושופ קרס ונתן את ההודעה הבאה. מאז שהתקנתי את הדרייבר הכל נראה לא יציב ואני מקבל הבהובים מוזרים בתוכנה ואז היא פשוט קורסת או מקרטעת לגמרי. משהו הזוי! עדכון: המחשב מגיע כמעט למצב קריסה של מסך כחול ומקרטע כמו פנטיום. מה זה הדבר הזה? אני חייב לסיים עבודה :'( [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  6. Started by alex28,

שלום חברים מישהו רוצה למכור לי את כרטיס מסך 6770 של ‏Sapphire ב450 ש"ח 1. כרטיס שווה את מחיר? 2. אך כרטיס עצמו הוא טוב? הוא יריץ את משחקים חדשים באיכות טוב?

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  7. הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  8. Started by Sctoweri,

אהלן חברה, מה יותר מומלץ? ה XFX 8800GTS 320MB XXX או ה BFG 8800 OC2 320MB מה יותר מומלץץץ?? מה לקחת?

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by who_Cares,

מה הסדר עדיפויות?

• 4 תגובות
    • 805 צפיות
  10. מערכת הפעלה : וינדוס אקס פי הום אדישן כרטיס מסך : רדאון 9600 מסך : אל ג'י 700 בי גירסאת דרייבר : 4.1 תדר רענון בפעילות וינדוס : 85 הרץ במשחקים : 60 הרץ תודה.

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  11. Started by Jek,

איזה מהכרטיסים הנ''ל עדיף יותר ? ב-IQPC הכרטיס של BFG עולה 1972 ש''ח, והכרטיס של LEADTEK עולה 2097 ש''ח. האם ה-125 ש''ח משתלמים ? או שכדאי לקנות את הכרטיס של BFG מחנות אחרת ב-200 ש''ח פחות ? אגב המסך שיש לי עכשיו הוא '17, אך אני מתכנן לקנות בעתיד מסך '20 או '22. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 805 צפיות
  12. Started by gilke85,

שלום, יש לי כרגע כרטיס מסך מסוג nvidia geforce 6600 וכנראה שיש בו בעיה מכיוון שהמחשב מדי פעם קופא ולא מגיב פרמטתי את המחשב והתקנתי וידוס מחדש (וינדוס 7) והבעיה עדיין ישנה. אז אני רוצה למצוא כרטיס ע"מ להחליף את הקיים המחשב הוא די ישן (AMD 1800 עם לוח אם עם כניסת PCIEX16 וזכרון DDR) איזה כרטיס יכול להחליף את הישן ובמחיר לא יקר מדי... המחשב כבר אינו בשימוש למשחקים אלא לעבודה משרדית + וידאו אונליין תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  13. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

לפני זמן מה, התחלתי להבחין בשלוש אלומות אור המופיעות בצד שמאל של המסך ברזולוציות גבוהות מ 800x600, לא משנה באיזה תדר רענון מדובר. מה שכן, ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, הקווים זזים יותר ויותר לכיוון מרכז המסך... אין הבדל גדול בין 1024x768 ל 1280x1024... והדבר נוסה גם עם כרטיסי מסך נוספים, אין קשר. ב 640x480/720x400 התופעה לא קיימת בכלל. לא ממש מובן? שלושה קווים אנכיים ברוחב של כ2 ס"מ כ"א אשר בהירים יותר מהתצוגה הכוללת של המסך. עדיין לא הבנתם? לא מאשים אתכם, צריך לראות כדי להבין בדיוק במה מדובר... זו תופעה שקיימת במסכים "קבריים" בדרך כלל, בהם אלומות האור המוזרות האלה מתפשטות לקצוות בכל מיני צורות שונות ומשונות. הנה תמונה... במשחקים, כשיש רקעים קצת חשוכים, אלומות האור הנ"ל…

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  14. שלום. קצת איבדתי את הצפון עם כל הסוגים של כרטיסי מסך. איזה כרטיס מסך הכי כדאי לקנות למשחקים ושיספיק להרבה זמן עד 3000 ש"ח. תודה

• 13 תגובות
    • 805 צפיות
  15. Started by rantri,

האם הוא שווה את המחיר? (1600 ש"ח) האם יש לכם המלצות יותר טובות באותו תחום מחירים? קישור למסך: http://www.maginnovision.com/Legacy/Products/LT765.asp

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  16. Started by Psy,

מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? בכלליות\משחקים\עבודה... סתם מעניין אותי לשמוע אותכם, אתם מבינים יותר ממני...

• 2 תגובות
    • 805 צפיות
  17. מה עדיף מבין הכרטיסים הבאים? יש לציין שהמחיר הוא אותו מחיר ואין לי עניין לחבר אותו לטלוויזיה. אני צריך לקנות בזמן הקרוב ... בתודה מראש לכל העוזרים .. כרטיס מסך תוצרת Sparkle דגם GeForce 9500GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9500GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 512MB DDR2 מהירות זכרון Memory Clock 800MHz PCI Express 2.0, 128 bit יציאות Output D-Sub, DVI, HDTV תמיכה Support Microsoft DirectX 10, OpenGL 2.1 קוד דגם Product Code SF-PX95GT512U2-HM כרטיס מסך תוצרת Asus דגם GeForce 9400GT מעבד גרפי GPU NVIDIA GeForce 9400GT מהירות ליבה Engine Clock 550MHz זכרון Video Memory 1024MB DDR2 מהירות זכרון (Memory Clock 800MHz (400MHz DDR2 PCI Express 2.0, 128 b…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  18. היי, ברשותי המפרט הבא: Intek® Core i7 3770 CPU @3.40GHz Memory 32GB RAM NVIDIA GeForce GTX 650 Ti 2048MB דיסק 128GB SSD 2X דיסק 1T Win7 64Bit אני מתעסק באדריכלות ועובד עם תוכנות תלת מימד לרינדורים יחסית כבדים. האם יש טעם להחליף את הכרטיס מסך ל QUADRO (ואם כן אז איזה) בנוסף, ראיתי את הכתבה על ה SOFT MODDING לכרטיסי GEFORCE בשביל לגרום להם להתנהג כ QUADRO מה שלא הבנתי זה, האם הכרטיס שלי תומך באופציה הזו או לא. תודה, KodKod112

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  19. Started by big mam@,

איך המסך הבא? lcd philips 170c5 הוא 17" הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by T-R,

שלום רב! אני משדרג את המחשב שלי סוף כל סוף ויש לי שאלה, ראיתי שיש בנועה את הלוח האם+כרטיס המסך ה Gigabyte GA-K8NXP SLI + 3D1 660GTx2 וזה נראה מאוד מבטיח בביקורות וגם עולה בערך כמו כרטיס 8600GT אז מה אתם אומרים? לא עדיף להשקיע על לוח אם מצויין וכרטיס מסך שהוא נראה לי ממש ממש טוב? כאילו כספית זה נראה כדאי מאוד..יש הצעות? אגב אני קונה גם מעבד Athlon 64 3200 כנראה סוקט 939. ומסך שטוח כנראה 710T של סמסונג למרות שהבנתי שה913N יותר עדיף (8MS וכו'), יש בכלל 913T או שעדיין לא יצא? אני מעדיף DVI

• 10 תגובות
    • 804 צפיות
  21. Started by tzolerguy,

אני לא מכיר הרבה חנויות צחשבים ואני מניח שמי שנמצא בפורום הזה של המפרטים מכיר לכן אני שואל פה איפה לדעתכם אפשר למצוא את הכרטיס במחיר הכי זול בארץ (בבקשה לא להגיד לי זאפ כי הבנתי שלא כל חנויות המחשבים נמצאות שם) בנוסף אני מחפש ספק חזק שיחזיק את הכרטיס ואת המפרט בצד חשבתי על ה ליברטי 500 אבל הבנתי שיש יותר טובים באותו מחיר אז רציתי לדעת איזה למשל?? תודה מראש לכולם

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  22. אורח

שלום לכולם קיבלתי כרטיס טלויזיה ככל הניראה די ישן אבל אני מנסה לברר איזה דגם הוא כדי להוריד דרייברים ותוכנה יש לי WIN XP והוא לא מזהה אותו הוא מזהה שיש איזשהו התקן multimedia video controller ניסיתי להתקין דריברים של FastcomTV לא הזיז לו ??? ניסיתי לכתוב EMAIL לחברת LG עם תיאור של הכרטיס אבל עדיין לא חזרו אלי בבקשה זקוק לעזרתכם בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by dvd21,

שלום מציעים לחבר שלי את הכרטיס הנ"ל ב200 ש"ח האים כדי לקחת ובכלל מה העוצמה שלו האם הוא יעבוד עם מישחקים חדשים אם לא אני צריך המלצה לכ. מסך הכי טוב במקסימום 500 ש"ח תודה לעוזרים למינהם

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  24. יצא הדרייבר לכריטיסים של NVIDIA בגירסא של WHQL 177.79 http://www.nvidia.com/object/winxp_177.79.html

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  25. Started by roi286,

מתלבט בין 3060TI\3070\3070TI\3080, הולך לשחק קצת מכל דבר על כל רזלוציה (מחשב עם מעבד I712700K DDR5) עד ל4K, במחירים הלא שפויים קורץ לי לרכוש את הכי זול של עלות מול תועלת כשבעתיד (ובתקווה שהמחירים ירדו לאזור השפוי+) אוכל להתפנק על תועלת מול תועלת. המלצות? תובנות? תודה,רועי

• 3 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.