עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מעוניין לדעת עד כמה הכרטיס חדש בתקציב של 450 שקל יהווה הבדל משמעותי לעומת הכרטיס הקיים שיש לי nvidia 7900gs במידה ובאמת קיים הבדל אשמח להצעות לקניית כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו prototype 2 כמובן שלא על ultra אבל בצורה טובה ללא תקיעות. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  2. חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל עובד משחקים תוכות שולחן עבודה רק שאני מפעיל סרטים לא רואים בכלל רק שומעים למה זה? הכרטיס מסך שלי זה ati radeon 9800pro

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין לרכוש בעתיד הקרוב NV 480. עכשיו ייתכן ושאני אתן לאחי את ה285 שלי בתמורה ל8800 שלו או ל260 של בן דודי. השאלה היא אם אפשר להשתמש ב480 ככרטיס ראשי וב8800/260 כייעודי לPHYSX ? במידה וזה אפשרי - איך מבצעים זאת ? במידה וזה בר ביצוע - האם אני יכול להשתמש בלוח אם שלי או שאני אצטרך לוח אם תומך SLI ?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך On Board - nVIDIA GeForce 4 Integrated קניתי כבל שמתחבר לטלוויזיה בחיבור 21 פינים, ובקצה השני (בעזרת מאריך RCA) אמור להתחבר למחשב, אבל אני רואה שבמחשב יש לי 2 חיבורים : 1) יציאת S-Video (העגול הזה, עם מקום ל 4 או 5 פינים) שכתוב לידה TV OUT 2) חיבור נקבה, בצבע צהוב - שכתוב לידה COAXIA OUT דחפתי את הקצה השני של הכבל (RCA זכר) לחיבור מספר 2 (הצהוב), כיביתי את המחשב, הדלקתי את הטלויזיה על AV, הדלקתי את המחשב - לא עובד. הבנתי שאני צריך להשתמש ביציאת ה SVIDEO, מכיוון שהקצה השני של מאריך ה RCA הוא פין אחד גדול, והיציאה היא נקבה עם מקום ל 4 פינים קטנים, אני צריך מתאם. קיבלתי את המתאם, צהוב, צד אחד פינים קטנים (זכר), צד שני מקום (נקבה) מקום לכניסת פין אחד (קצה ה RC…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  5. היי, אני חושב לקנות HD7850 במחיר של בערך 1300 ש"ח למחשב גיימינג חדש. המסך שלי ברזולוציה של 1920x1200 והמטרה שיהיה ניתן להוסיף בעתיד כרטיס נוסף כשיהיה צורך. עד עכשיו בחרתי רק מארז+ספק (Define R4 + Seasonic x-660). 1. האם אני צריך להיות מודאג מ-microstutter (לפי הבנתי הכרטיס הנ"ל צריך להיות חזק מספיק)? 2. איזה חברה + דגם כדאי לקנות? לא עשיתי עדיין OC אבל חושב לעשות. 3. האם יש חשיבות לחברה או לדגם ב-crossfire? ואם יש חשיבות, מה הסיכוי שהדגם שאני קונה היום יהיה זמין בעוד שנה-שנתיים? בתודה מראש, מיקי

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by avi2014,

שלום לכולם. כמעט בכל משחק שאני משחק אחרי כמה דקות מתחילים ארטיפקטים מטורפים על המסך... מן פסים שחורים על כל המסך ופשוט לא רואים כלום... זה קורה בפרו -08 COD ובrace driver החדש.. האם הלך הכרטיס מסך..? לפי הדרייבר נראה כאילו הכרטיס עכשיו ב60 מעלות.. x1900xt . אגב, אם הוא נקנה לפני כשנה וחצי עדיין אמורה להיות אחריות לא?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by nadavshefer,

שלום יש לי מחשב חדש אשר יש בו SLI EVGA GTX 560TI המחשב בהתחלה זיהה את SLI וכאשר רציתי לפתוח את בקרת ה SLI זה לא נפתח אז הורדתי חדש מאתר NVIDIA ועכשיו אין לי את ההגדרה של ה SLI שני הכרטיסים עובדים

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  8. אני כרגע יצאתי מאשכול בפורום מחשבים ניידים יש לי מחשב חדש של HP עזבו את הנתונים האחרים אני בטוח שהם ברמה גבוהה המחשב עלה מאוד יקר P8400 2.3 3GB RAM הכרטיס מסך הוא 9200M GS 256 ram עכשיו ידוע לי שהוא לא חזק בכלל אבל כחו רגע פרופורציה למחשב נייד מישהי אמרה לי בפורום ( היה חידה שהגיבה) שהוא לא עולה על דרישות המינימום של GTA IV שדורש 7900 GS מינימום מה יותר טוב שלי או 7900??? gs

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by MasterOr,

לטלויזיה שלי נדפק הAV. אז למשל הממיר של YES מחובר רגיל אבל אני רואה דרך ערוץ אנלוגי. השאלה אם גם לכרטיס מסך יש אפשרות להצגה אנלוגית או שרק דיגיטלית?

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  10. הרשת מתמלאת בידיעות מפתיעות המדברות על משא ומתן בין חברת אינטל וחברת AMD הנוגע לליבות הגראפיקה של השניה במוצריה של הראשונה זה לא תרגיל – התאריך 1 באפריל אמנם מגיע רק בעוד כעשרה ימים, אבל הידיעה הבאה בכל זאת מסתובבת ברשת ובאתרי החדשות בימים אלה: החברות אינטל ו-AMD, יריבות מושבעות בשוק מעבדי המחשבים האישיים, מנהלות משא ומתן הנוגע לשילוב ליבות הגרפיקה של חברת AMD במעבדיה של אינטל. הצפי הוא שעל פי המצב כרגע המשא ומתן יכשל והתוכנית לא תצא לפועל, כך אומרים גורמים המעורבים במשא ומתן המבקשים להשאר אנונימיים, אך במידה וכן, יוולד שיתוף פעולה חסר תקדים בו אינטל תייצר מעבדים המכילים ליבה גרפית מובנית Radeon – כזו המגיעה מחטיבת הגרפיקה של AMD ומשולבת גם במעבדים העצמיים שלה. …

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  11. שלום, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס GeForce 9800GX2 ב-eBay. היום שער הדולר הוא מאוד נמוך (1 דולר = 3.233 ש"ח). מחירו של הכרטיס הנ"ל בארץ מתחיל ב-2600 ש"ח ואילו ב-eBay מחירו הוא 550 דולר עם משלוח לארץ. 550 דולר = 1780 ש"ח. מדובר כאן בהפרש של 820 ש"ח. שאלותי הן: האם כדאי להזמין את הכרטיס הנ"ל מחול? האם ישנם סיכונים בייבוא כרטיס מסך מחו"ל לארץ? תודה לכל העונים. בברכה, עומר חצ'ק.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  12. אני הולך לקנות מחשב חדש e8400 ds3l 5gb ram 800mhz לגבי כרטיס מסך, איזה עדיף? Point Of View 260GTX core216 EXO http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4 או Sapphire HD4870 1GB Toxic http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 ההפרש ביניהם הוא 10 שקלים בחנות שאני קונה ממנה ולכן למחיר אין חשיבות בדיון, דבר שני: הרבה אומרים שה 260GTX core216 לוקח את ה HD4870 ב 5-7% איך ל HD4870 יש תדרים גבוהים יותר + GDDR5, והוא עדיין פחות טוב? תודה רבה לעוזרים ויום טוב

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  13. Started by Lethal_Acid,

קורה לכם ששיחקתם במשחקים ואז פתאום המחשב עשה לכם RESET? זה עושה לי במשחקים מסוימים אני לא יודע מה לעשות תוזרו לי ??? האם יש דרך לדעת מה הטמפ' של הכרטיס?

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  14. Started by simonsix,

מניית AMD נופלת ביותר מ-3% בפתיחת המסחר בוול סטריט בצל אזהרת הכנסות הודיעה כי לא תעמוד בתחזית המוקדמת שפרסמה בה צפתה החברה הכנסות של 1.6-1.7 מיליארד דולר ברבעון הראשון של 2007 בעיקר בגלל התחרות הקשה עם אינטל. אני בטוח שהחברה גם פיSפסה הכנסות מהסיבה שלא שיחררה את הסדרה החדשה של הכרטיסים בזמן, חבל... http://biz.yahoo.com/rb/070305/amd_outlook.html?.v=1

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  15. שלום לכולם, בניתי HTPC עם המפרט הבא: E2180 2GB RAM לוח ABIT I-45C כ.מסך HD3450 עם דרייברים 8.5 של ATI מחובר לטלוזיית LCD באמצעות VGA חבילת מקודדים: Combined-Community-Codec-Pack-2008-01-24 ושאני מריץ סרטים יש חלקים שנתקעים (מלווה בעליית שימוש במעבד) מה יכול להיות בעייתי פה שגורם לסרטים להתקע? תודה רבה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  16. Started by ohad5g,

שלום מה המחיר של הכרטיס הזה ולמה אי אפשר להשיג אותו בארץ חפשתי בזאפ אין אותו שם ואם אני רוצה להוסיף עוד כרטיס מסך אני יכול להשים את הדגם 5850 hd האם ההבדל משמעותי ( הלוח שלי תומך בשתי כרטיסי מסך )

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by zomygod,

אוקיי, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, אני לא ממש גיימר אבל אני בכל זאת רוצה משהו שיוכל להחזיק משחקים עם גראפיקה לא כזאת מטורפת, והכי חשוב שיהיה קירור אקטיבי, משהו באיזור ה400 שקל. אני לא ממש מבין בקטע הזה של החיבורים אבל יש לי במחשב PCI-E אם צריך את זה לכרטיס מסך, תודה =)

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  18. צ'יפ טוב או זיכרון? אני מחפש כרטיס מסך טוב אבל לא יקר בטירוף בעיקר ליישומי 2D עם קצת משחקים אבל ממש לא באופן כבד האם עדיף כרטיס כמו RADEON 9600 עם 256MB או אולי 9600XT עם 128MB? האם PRO 9800 עם 128MB משמעותי ביישומי 2D? מה יותר חשוב ליישומי 2D? אני חושב גם קצת קדימה ל- LONGHORN תודה

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by N.S,

התוצאה הזאת טובה ל גי פורס 4 440 אמ אקס 128 מגה : 4658 3dmark 2001

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  20. יצא הדרייבר לכריטיסים של NVIDIA בגירסא של WHQL 177.79 http://www.nvidia.com/object/winxp_177.79.html

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  21. Started by mtomy,

שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך בסביבות 500 ש"ח . אני משחק בערך פעמיים בשבוע כך שאני לא צריך איזה כרטיס תותח משהו שיריץ משחקים כמו : Command and Conquer Generals warcraft 3 כמו כן יש לי P3 1000 ולוח אם של ASUS CUV4X בתודה מראש על כל תשובה טל

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  22. Started by AlterEgo,

יש דרך לבדוק אם יש לי PCE I או AGP? כי אין לי מושג, ואני צריך את זה על מנת להחליט איזה כרטיס לקנות...

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  23. אני רוצה לדעת אם אני יכול להעביר סרט ממצלמת וידיאו למחשב יש לי כרטיס מסך R9600XT ויש לי מאחורה רק חיבור S-VIDEO יש לי לוח אם ASUS P4P800 ויש לי חיבור צהוב בלוח אז אני יכול להעביר את הסרט?

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  24. Started by shahar27,

הי! מה דעתכם על הכרטיס PowerColor RADEON 9100 ב-450 שח בערך?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by pontius,

למי שמכיר את החברות: האם יש עדיפות לכרטיס מסך מאחת מהחברות האלו (בהנחה כמובן שמדובר בכרטיס שמבוסס על אותה ערכת שבבים עם נתונים דומים של זכרון ווכו') - ואני מתכוון רק לאיכות הכרטיסים של החברות? האם זה משנה בכלל?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים