כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
אני מתעניין בקניית כרטיס המסך RADEON 9550 של GIGABYTE. מהי החברה של הזיכרונות בכרטיס המסך ההוא? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
פעם ראשונה שהשתמשתי בתוכנה,הגירסא שבחינם,בגלל שנדמה לי שיש לי איזה בעיה בכרטיס מסך, וזאת התוצאה שקיבלתי. המפרט בצד. איך התוצאה? צריך לדאוג?
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1581479
-
- 13 תגובות
- 825 צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס x1950XT 512MB וראיתי שיש 9600GT באזור השאלה שלי האם שווה לשדרג ? ואל תראו לי באנצ'ים של 3dmark כי זה ממש לא מעניין אותי.. קראתי בכמה פורומים בחו''ל שה 1950 יותר מהיר ואין בינהם הבדל משמעותי והאם זה נכון ה GT קורס במשחקים ועושה ריסט למחשב?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך של XfX 6600 ויש לו יציאה שכתוב עליה S-video, יש לי כבל, S-video to Rca. אבל היציאה בכרטיס לא מתאימה לכבל, יכול להיות שהיציאה היא לא S-video? תעזרו לי, איך היציאה נקראת? הוספתי לכם ציור של החיבורים שיש לי...החיבור הימני זה בכרטיס המסך, והחיבור השמאלי זה בכבל... [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הציעו לי את 2 הכררטיסים האותו המחיר ... מה לקחת ? (גירסאות ה-AGP )
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי בעיה בfps תמיד היה לי 100 קבוע פתאום נהיו לי דרופים ל20 30 40 :[ שאני מדליק את המחשב ישר יש לי 100 פתאום אחרי דקה יורד לי .. =[ עשיתי סריקה לוירוסים ולא עזר מישהו אולי יודע למה זה אני אחרי 2 פירמוטים גם לא עזר לי חוזרת לי אותה הבעית יש לי Redon9800xt בבקשה תעזרו לי קצת פירוט על המחשב (15:08:47)(CPU) 2-Intel® Pentium® 4 CPU 2.80GHz, 2798MHz, 1024KB (0% Load) .:. (RAM) usage: 295/511MB (57.73%) .:. (GFX) ASUS RADEON A9800 XT - Secondary (DNA 3.4.4.11), (Display) 1024x768/32bit/100Hz (15:08:47) (OS) Windows XP Professional, Service Pack 1 (5.1 - 2600), (installed for) 16h 21m, (uptime) 48m 31s .:. (HDDs) 35.6GB/55.8GB(63.9%) free בבקששה אחים שלי אני משתגע נסיתי …
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי בזיגזג Inno3d GTX260 192SP ב- 900 ש"ח, והודיעו לי שהוא לא זמין כרגע, והציעו לי את ה GTX260 192SP של ZOTAC, באותו מחיר. האם יש הבדלים בין הכרטיסים? אם כן מה עדיף ? יש גם אופציה ללכת על GAINWARD GTX260 216SP ב 1000 ש"ח, אבל לדעתי לא יהיה הבדל ברזולוציה שלי. מעדיף לקנות מזיגזג כי זה ממש קרוב לי לעבודה (אני יודע שיש את הכרטיסים הנ"ל ב IQPC ובפנדה וב KSP וכו' וכו') מפרט בצד, ספק ישודרג ל corsair 550W. תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם איזה כרטיס עדיף ה Ati hd 5850 או 9800GTX ולאיזה כרטיס ה 5850מ מקביל לNVIDIA ? ועוד משהו מה השווי שוק היום של ה 9800GTX .
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אם יש צינורות לפתוח ב Powecolor X800GT 256mb ואם כן, למה זה ישתווה/יהפוך? שווה את הטרחה?
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי (או אני) מתחיל לסבול מירידה קלה ביכולת. רציתי לדעת איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות (אם בכלל), בשביל לשדרג אותו. המפרט שלו: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 2833 MHz (8.5 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 4870 (512 MB) הספק שלי אם אני זוכר נכון 450W השימושים הם משחקי ספורט בעיקר. (רוצה שירוצו חלק) לפעמים אני חוטא במשחקים אחרים כמו GTA החדש למשל, שממש מקרטע אז לא שיחקתי בו ממש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לרכוש מסך 19 נוסף ולחבר אותו ואת המסך שכבר יש לי למחשב כדי שאוכל לעבוד עם שניהם בתור מסך אחד גדול אני צריך כרטיס שכולל חיבור Dual DVI הרזולוציה המקסימלית של כל מסך לבד היא 1024 על 1280 אני לא משחק במשחקי מחשב ולכן לא חשוב לי כל כך שהכרטיס לא מריץ את המשחקים הכי יפה/ומהר. מה שחשוב לי שהכרטיס יוכל להריץ את הרזולוציה של המסך החדש שנוצר ע"י חיבור שני המסכים !!! המסך שיש לי הוא מדגם Eizo s1910 ואני משיג עוד מסך מדגם זהה אני לא מתמצא כל כך בנושא ועם מישהו יכול להסביר לי איזה כרטיס או איזה דרישות אני צריך. אז אני אוכל לחפש כרטיסים ולבדוק האם הם מתאימים לצרכים שלי. תודה התקציב הוא עד 1300 ש"ח אבל יכול להשתנות מפני שאני חייב כרטיס שיכול לעשות את העבודה. קיצר אני אש…
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אז ככה אמרו לי שעדיף לי לקחת את הכרטיס מסך 6800un של GB שימו לב שזה לא gt !! זה יותר פשוט... מה זה SLI זה כאילו לקנות שני כרטיסי מסך והלפעיל את שניהם????תסבירו לי בבקשה ואם כן אז אולי עדיף לי לקנות את ה 6600 SLI ועוד כרטיס פשוט וזול..?איזה משניהם לבחור שאלוהים יברח את מי שיעזור לי בתודה יגאל
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4622 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אהלן אהלן לאחר שכרטיס המסך הישן שלי שבק חיים, החלטתי לקנות כרטיס מסך חדש.. מכיוון שהתקציב שלי לא בשמיים, החלטתי ללכת על ג'יפורס 6600GT. הבנתי שלתקציב של בערך 1500 ש"ח הוא משתלם ביותר.. עכשיו, יש לי כמה שאלות קטנות: 1. מה ההבדל בין כרטיסי 6600GT לבין כאלה שלא רשום GT (כמובן 6600)? לא מבין בזה 2. מאיזו יצרנית כדאי לקנות את הכרטיס? אלבטרון אולי? לא יודע.. תגידו אתם מה הטוב ביותר.. אבל שיהיה בארץ (עדיף בחנויות פנדס או זיגזג, אבל העיקר שהוא בר השגה בארצנו). 3. מישהו מכיר את החברה Club3D? איך היא? 4. האם מומלץ ביותר לפרמט את המערכת כאשר מתקינים כרטיס מסך חדש או שכדאי לפרמט רק אם יש בעיה? כי פירמוט אני מעדיף לא לעשות אם לא חובה.. תודה רבה מראש וחג שמח , אלון
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9500GT DDR2, הבנתי שעדיף לי לקנות עם אוורור פאסיבי ככה הוא יותר שקט וגם ככה הכרטיס פחות מתחמם. באותה חנות שאני מעוניין לקנות יש להם: 1. כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB PCIe ¤415, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG952Y - הכרטיס הזה מגיע עם 3 שנים אחריות, קירור פאסיבי (יש להם גם את אותו הדגם של החברה הזאת עם קירור אקטיבי ב30 שקל פחות בערך) ובחנות אמרו לי שבמידה ויהיו בעיות אז יחליפו לי בחדש במקום שאני אחכה שהוא יחזור מתיקון אבל הבעיה שאני לא כ"כ מכיר את החברה CLUB3D , בחנות הבנתי שהם יבואנים של החברה הזאת ובגלל זה במקרה של תקלה הוא מחליף לי בחדש במקום והם נראים ממש רוצים להכניס לי את זה למפרט של המחשב. 2. כ…
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מה יותר טוב נמוך או גבוה? כלומר מה יותר טוב 1:450 או 1:550. מה זה אומר בכלל? תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הסתכלתי בKSP וראיתי שהם מפרסמים כרטיסי מסך של חברת Galaxy מישהו יש לו ניסיון איתם \ המלצות? דגש על ה?6800XT 128MB DDRIII, TV, DVI, PCI-E? ב640 ש"ח שווה משהו??? זו חברה גנרית? בחיפוש שערכתי באתר מצאתי דעות חלוקות החל מ"חברה מעולה מהמובילות בארה"ב" ועד "חברה על הפנים בין הגרועות בשוק לא להתקרב" תודה מראש לכל המגיבים
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
הוספתי כרטיס מסך עם כניסת HDMI לDESKTOP, זה מבטל אוטו' את הכניסת HDMI המובנת ?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
מישהו מוכן להמליץ לי על כרטיס טלוויזיה מקסימום 250 שקל, שימוש להקלטה מהטלוויזיה.
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך On Board - nVIDIA GeForce 4 Integrated קניתי כבל שמתחבר לטלוויזיה בחיבור 21 פינים, ובקצה השני (בעזרת מאריך RCA) אמור להתחבר למחשב, אבל אני רואה שבמחשב יש לי 2 חיבורים : 1) יציאת S-Video (העגול הזה, עם מקום ל 4 או 5 פינים) שכתוב לידה TV OUT 2) חיבור נקבה, בצבע צהוב - שכתוב לידה COAXIA OUT דחפתי את הקצה השני של הכבל (RCA זכר) לחיבור מספר 2 (הצהוב), כיביתי את המחשב, הדלקתי את הטלויזיה על AV, הדלקתי את המחשב - לא עובד. הבנתי שאני צריך להשתמש ביציאת ה SVIDEO, מכיוון שהקצה השני של מאריך ה RCA הוא פין אחד גדול, והיציאה היא נקבה עם מקום ל 4 פינים קטנים, אני צריך מתאם. קיבלתי את המתאם, צהוב, צד אחד פינים קטנים (זכר), צד שני מקום (נקבה) מקום לכניסת פין אחד (קצה ה RC…
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני שואל את השאלה הזאת בשם קרוב משפחה.. (לא שזה משנה) הוא רוצה להחליף את הג'יפורס 4 64MB 440MX בRadeon 9100 הוא מתכוון לקנות יד שנייה...הוא אמר לי שה-9100 יותר חזק מה9200...אבל הבעיה היא שהוא לא תומך בDirectX9.. הוא לא מחפש ביצועים גבוהים למשחקים של ימנו..הוא דורש רק ביצועים נחמדים...שהמשחקים יעבדו בצורה סבירה... השאלה שלי היא האם באמת ה9100 יותר חזק מה9200?...והאם התמיכה בDirectX9 משפיעה בצורה משמעותית על הביצועים.... בעיקר הוא רוצה לקנות את הכרטיס בגלל מחירו הזול והביצועים הטובים שלו לפי דבריו...המחיר שהוא השיג הוא 170ש"ח... אז מה אתם אומרים?..אני אמרתי לו שכבר ילך על ה9200 הרבה יותר כדאי לו... אני חושב שאני צודק... תודה על התגובות....(כל הכרטיסי מסך הם בגיר…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום,אח שלי בטעות שיחק עם ההגדרות של המסך דרך הכפתור,והוא יצר לי את זה שהתמונה במסך תהיה באמצע וכאילו פס שחור מהצד,אני לא מצליח להחזיר למצב הרגיל,וגם עשיתי מלא שטויות בהגדרות שם,אין שום דרך להחזיר את התצוגה הנורמלית חזרה?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום אני מחפש Plugins ל-Pinnacle- Hollywood FX 5 אתם אולי מכירים?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-