כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה, לפני בערך חצי שנה הייתי קצת מומחה (: משם ועד היום הרבה השתנה. אני צריך להחליט מהר, אשמח להעזר בכם : אני רוכש מחשב חדש עם לוח אם Gigabyte GA-k8U939 אכשיו הציעו לי באותו מחיר שני כרטיסי מסך : Radeon X1300 258MB ו - GeForce FX5500 256 MB אני לא ממש יודע מה יותר מתאים ללוח אם ? מה יותר יקר ? מה יותר איכותי ? ד"א אתה מחשב אני צריך לצרכים בסיסיים ובמקביל אם יתאפשר אז גם משחקים, אבל אל תטעו לא מדובר ב"גיימר". בכל אופן, תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך nvidia GeForce 8600GT 256MB איזה יצרן כדאי לי לקנות? כמובן שאני מחפש יצרן איכותי, שהמוצר שלו לא מתפרק אחרי שלושה חודשים, אבל כמובן במחירים סביר של ה500-550 שקל. (לא נורא אם קצת גולש מהתקציב)
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש. חשבתי לכיוון הכרטיסים החדשים שעתידים לצאת, GTX1070 או 1080 או בכלל 980TI. ראיתי שמוכרים את ה-1080 כאן: http://www.pcmarket.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=5973281 אך במחיר נורא יקר (4,490 ש"ח). מתי הסדרה החדשה צפויה לצאת? והאם צפויה ירידת מחירים עם צאתו של ה-1080 של החברות השונות? ומה ההבדל בין ה- Founders Edition לשאר הגרסאות? בכ"מ, התקציב שלי הוא בין 3000 ל-₪3500 אשמח להכוון, תודה מראש. שאר המפרט: i7 2600K@4.0Ghz 16GB RAM seasonic 620w
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כרגע על הכרטיס הנוכחי שלי אני מריץ שני מסכים 1920x1080 ונפלה בחיקי הזדמנות להביא מסך 4K (מחכה לתשובה בנוגע לדגם המסך) וחשבתי להחליף אותו באחד המסכים הנוכחיים שלי ולהפוך אותו למסך הראשי. העניין הוא שאני די מבין שבמשחקים הכרטיס לא יצליח להתמודד עם מסך 4K כמו שהוא מסתדר עם המסך הנוכחי, אז השאלה היא מה לעשות? האם יהיה עדיף לקנות כרטיס נוסף ביד 2, שזה יהיה בסביבות ה900-1000 ש"ח, ולהקים מערך SLI או שאיכשהו אני אמור להצליח למכור את הכרטיס שלי ולהוסיף כסף ולהשתדרג ל970? בפועל זה פחות סביר שאצליח למכור בקרוב את הכרטיס שלי, ראיתי כמה הצעות בטריידזון וביד 2 שמחכות שם כבר זמן מה. בנוסף, אני יודע שהספק שלי יכול להחזיק שני כרטיסים אבל זה פשוט ישחק אותו יותר מהר. אז השאלה היא עד כמ…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך עבור עריכת סרטים בAdobe Premiere, שימוש דיי אינטנסיבי ברמה של קורס. רציתי לשאול : 1. עד כמה משמעותי ההבדל בביצועים בין Gtx560 ti הרגיל עם 384 ליבות CUDA לעומת הגרסה המיוחדת והיקרה יותר של 448? 2. אם יש הבדל משמעותי, האם הייתם מתפשרים על דיסק קשיח בנפח 500GB במקום 2TB כדי לקזז מעלות ההפרש? אשמח מאוד אם תוכלו לענות כי זה מאוד חשוב לי וכל הלילה חקרתי את זה מבלי להגיע למסקנה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, המחשב שלי לא חדש במיוחד אבל הוא עונה על כל הצרכים שלי, אז אין לי כוונה להחליף בקרוב. עם זאת, יש משחקים חדשים שהייתי רוצה לשחק אני לא יכולה (דוגמאות: ARK survival evolved, AC 4) או יכולה בגרפיקה נמוכה (Skyrim למשל). אשמח להמלצות לכרטיס מסך שיעבוד עם המפרט הנוכחי ויאפשר לי להריץ משחקים חדשים. התקציב שלי נע סביב 800 ש"ח לכרטיס, אבל קיימת בעיה של מקום במארז הנוכחי שלי- האורך המקסימלי לכרטיס הוא 23 ס"מ. ממה שראיתי זה אומר שאפשר להכניס רק כרטיסים עם מאוורר אחד (ברוב המקרים). תהיתי האם יש כרטיסים כאלו שיתנו ביצועים טובים ומומלצים (ללא בעיות התחממות), ואם עדיף במקום זה להחליף את המארז ולקנות עם כרטיס גדול. בגלל שקניית מארז מייקרת את הקנייה, בעצם מדובר על מגבלה של עד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core i5-3470 3.20Ghz זכרון: 4GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce 210 1024MB DDR3 ספק כח: FSP350-60HCN רזולוציית מסך: FHD אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש, שיריץ משחקים כמו GTA V וBF3 בצורה טובה. הכרטיס מסך הנוכחי שלי לא סוחב. הבנתי שהספק כח שלי חלש מידי וצריך לשדרג גם אותו לפני שמשדרגים כרטיס מסך. התקציב שלי לכרטיס מסך היה 800 ש"ח, אבל לפי מה שאני מבין זה לא יספיק לכרטיס מסך טוב וספק כח שיספיק. מה אתם ממליצים - לקנות ספק + כרטיס מסך ב800 ש"ח כולל (ואיזה כרטיס מסך?) או לחסוך עוד ולקנות כרטיס מסך ב800 וספק כח בנפרד? אשמח אם תמליצו על כרטיס מסך טוב לדעתכם.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי GTS250 ואני לא יודע אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חדש בעיקרון אני בכלל חושב על לקנות חדש כי אני לא חושב שהוא יריץ משחקים חדשים שיצאו כמו BF3 וגם מעצבן אותי שאין לו יציאת HDMI למרות שזה לא כזה סיפור כי יש לי מתאם גם ככה... האם כדאי לי לקנות עכשיו משהו חדש או לחכות שהוא יתיישן יותר? ואם לקנות, אז מה כדאי? אני מדבר על כרטיס מסך MID-END לא יקר מדי
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום חברים=] כרגע יש לי כרטיס מסך GeForce 5700LE 256mb. אני לא מתכוון להוציא יותר מידי כסף על כרטיס מסך מכיוון שגם ככה זה כנראה יהיה שדרוג אחרון של המחשב. מצד שני אני גם לא הולך לקנות אחד חדש. אני יכול לקנות Redeon 9800PRO 256mb ב450 ש"ח. לאחר שעיינתי פה בהמלצות, המלצתם על 6800 הזה http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 . יש לי כמה שאלות: 1) מה יהיה ההבדל בביצועים בינו לבין ה 9800PRO? שווה את ה120 ש"ח? 2) האם יש סיכוי שהוא יתנגש לי עם הלוח אם שכנראה של SIS? (נמצא בחתימה)? תודה רבה רבה לכם!! P=
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני קונה כרטיס מסך לאחד מהמחשבים שלי ויש לי תקציב עד 650 שח, ואני רוצה כרטיס דיי איכותי ולמשחקים (אפשר גם עד 700) אבל לא משומש? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בקניית כרטיס מסך לעריכה גרפית ועבודה בתוכנות Autodesk. האם SLI של 2XGTX550 Ti 1GB ישתלם \ יניב ביצועים טובים יותר מאשר רכישת כרטיס בודד GTX570 OC 1280MB ? הצעות אחרות יתקבלו בברכה.. (תקציב עד כ 1700 ש"ח. כרטיס של AMD לא בא בחשבון בגלל עבודה עם תוכנות Adobe).
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני שוקל לשדרג את המחשב שלי ע"מ להתחיל לשחק בסימולטורי נהיגה כמו GTR2, LFS ואולי גם משחקים אחרים (XCOM). משחקים מודרניים ממש לא איכפת לי שלא ירוצו ב- high אבל בסימולטורים חשוב לי שאני אוכל לשחק ב 1920x1080 מלא עם אפקטים סבירים וללא האטה עם הרבה רכבים. כפי שאני מבין רוב הסימולטורים הריאליסטיים בסגנון LFS, rFactor וכו' לא דורשים מפלצת גיימינג, תקנו אותי אם אני טועה. מכיוון שזה מחשב ישן אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף אלא את המינימום הנדרש. המפרט שלי כרגע: לוח m2a-vm athlon 64 x2 4200 ספק 400W גנרי (ezcool) 4GB RAM אופציה א' היא לקנות כרטיס מסך זול (נניח בסביבות 300 ש"ח) שיעשה את העבודה, אני נוטה יותר לכיוון AMD/ATI, זה מה שראיתי עד כה: HD 6570 1GB DDR3 ב ~ 270 HD 6670 ddr3 …
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ומצאתי את הכרטיס הבא: NVIDIA® GeForce® GTX 660 1.5GB יד שנייה ב600 שח. מה דעתכם עליו? העובדה שהוא של NVIDIA היא חסרון? תודה ושבת שלום
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי החלפה של כרטיס שהוכרז כתקול. כרטיס מסוג gigabyte 7950 windforce 3gb נקנה במרץ השנה. לאחר מספר בדיקות בחנות בה נקנה הוחלט כי הכרטיס תקול והוחלף בכרטיס זהה פעמיים אך ללא פתרון הבעיה. לבסוף הוחלף בכרטיס 7950 sapphire dual x שגם סבל מאותה בעיה. בסופו של דבר הוחלט (למיטב הבנתי) שבהינתן אישור מיוחד של היבואן יתאפשר לי לקבל כרטיס חדש ולא refurbished ובשאיפה של NVIDIA, והחנות עצמה תבחן איזה כרטיסים תוכל להקצות עבורי ואני אוכל לבחור מתוך מבחר (כמובן שעבור כרטיס מסוים זה או אחר אתבקש להוסיף תשלום). הכרטיס המקורי נרכש כ- retail במרץ במחיר של 1600-1700 שקלים לערך. רציתי להתייעץ אילו דגמים מקבילים בביצועים ולא יהוו עבורי ירידה ברמה. אין לי כוונה להוסיף תשלום…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך HD4850 או HD4870 במידת האפשר ללא שינויים אחרים במפרט (ניתן לראות בפרופיל). הכרטיס אמור להריץ את כל המשחקים החדשים למשך שנתיים לפחות. האם HD4850 מספיק או שכדאי ללכת על HD4870? (וזאת כאמור, ללא שינויים במפרט) תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 605 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות... או לקחת X800 ב220 שקל יד שנייה או לקחת HD3650 ב400 שקל בSKYPC?? האם ההבדל בין הכרטיסים הוא מאוד משעותי ולכן כדאי ללכת על ה HD3650 או שיש הבדל קטן וכדאי ללכת על הX800 יד שנייה ב220 תעזרו לי בקשה תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לא מזמן נשרף לי לוח האם ויצא משימוש, מקיוון ששאר החלקים היו מיושנים נאלצתי להחליף גם מעבד ולקנות לוח אם במחיר מינימלי שיתאים לשאר החלקים לוח אם - ASOCK K8NF6G-VSTA מעבד - SEMPRON 3000+ זכרון RAM - 516MB התקציב שאני מתכוון להשקיע מאחר ששאר החלקים לא טובים הוא מקס 600 שקל, המחשב משמש בעיקר למשחקים, אבל לרוב עם הגדרות גרפיקה נמוכות, שימוש משרדי והרבה פעמים גם מתחובר לטלויזיה לראות סרטים. אני צמצמתי את האפשרויות כרגע ל-2: Palit nVIDIA GeForce 7600GS 256MB PCIe או Sapphire Radeon X1600PRO 256MB PCIe בבקשה הביעו את דעתכם על מה עדיף מבין השניים או הביאו אופציה יותר משתלמת, תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 621 צפיות
-
-
קניתי לפני מספר ימים 6600GT של LEADTEK, גירסת AGP. לא אציין את שם החנות שמכרה את הרכיב, אבל התאכזבתי - גם מהחנות וגם מהמאיץ. אני מקבל 7250+ - ב 3dmark 2003, אבל יותר חשוב מזה, הרבה משחקים לא רצים מהר על רמת גרפיקה גבוהה. למשל Warhammer 40k רץ על 30 FPS עם נפילות ל20 לפעמים. ו UT2004 רץ מצויין כל עוד המפה קטנה, אבל במפות של Onslaught למשל הקצב יורד ל15 לפעמים, וגם הוא נתקע! הכל על גרפיקה הכי גבוהה, ולמיטב ידיעתי צריך לטוס כל הזמן. זה האכזבה מהמאיץ. האכזבה מהחנות - הם מבטיחים בעמוד המוצר שהוא RETAIL, בא עם משחקים, כבלים ודיסק התקנה. התקשרתי אפילו לשירות לקוחות לוודא שזה המצב, והם אישרו את זה. אבל מה? כשהכרטיס הגיע, הוא בא לבד! בלי שום דבר נוסף התקשרתי לשירות לקוחות…
-
- 37 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל המפרט שלי AMD X3 720 6 גיגה זיכרון ספק קורסאייר 450W מארז ANTEC 300 כרגע יש לי 4850 ואני רוצה להחליף ל 6850 1. מבחינת צריכת חשמל... האם ה 6850 חסכוני יותר מה 4850? יחזיק לי עם הספק? 2. האם תהייה בעיה להכניס את הכרטיס למארז שיש לי? 3. האם מבחינת מפרט המחשב, יהיה לי צוואר בקבוק כלשהו שהופך את קניית הכרטיס ללא כדאית? 4. שאלה אחרונה אך לא פחות חשובה.. התחממות הכרטיס. אני רוצה לקנות את הגרסה של SAPPHIRE שזה כמובן סטנדרטי בלי קירור מיוחד. האם אני הולך לסבול מבעיות התחממות של הכרטיס? תודה על המענה
-
- 7 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אוקיי.. כרגע נשרף לי ה - Geforce 5700LE 256mb עלה לי 623... אני יכול להחליף אותו ... יש אחריות... ואפשר גם לשנות ל- Radeon 9550 256mb בחינם או שאני יכוללהוסיף 380 שקל שהמחיר השלם הוא 1000 שקל.. ל - Radeon 9600XT 256mb כרגע אין לי 380 להוסיף.. השאלה שלי בנתיים מה לקחת.. 5700 שוב?. א 9550... והאם ישתלם לי עוד שבועיים-שלוש להוסיף את ה380... תודה רבה... צ'יקו
-
- 11 תגובות
- 686 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס RADEON 9500 PRO אילו דריוורים יתנו לי את מקסימום הביצויין שלו? של אומגה?(וצריך לשנות משהו בגדרות) או הרגיל מה שבא איתו ואם אומגה באיזו אופציה לבחור? תודה מראש אגב גם שמעתי שיש איזושהיא תוכנה שתהפוך אותו לאח הגדול של RADEON 9700 שעליו הוא מבוסס אז אני גם ישמח אם מישהו יוכל לספר לי על זה משהו משום שזה נותן Boost דיי משמעותי לביצועים בכל מקרה תודה
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
טוב אז ככה, בזמן הממש קרוב אני יקנה מחשב... בערך עוד שבועים או חודש. עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות את הX1950PRO או לחכות חודשיים ולקנות את הכ. מסך של NVIDIA עם ליבת הG84 לשוק הבינוני?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אז ככה איזה כרטיס מסך יותר כדאי 8800GT או 3850 לגיימר
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, מאחר והGEFORCE 4 TI4200 שלי, מתקשה לעמוד בסטינגז של MEDIUM בFAR CRY, החלטתי בשעה טובה לשדרג אותו. אני חושב בכיוון של Leadtek Geforce FX 5700. יש 2 גירסאות בהפרש של בערך 200 ש"ח ביניהן. אחת 128 והשנייה 256 עם VIVO. האם זה בכלל משמעותי ההבדל של 128 ו-256? הVIVO - מה שזה לא יהיה, לא ממש מעניין אותי. מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
קודם כל -שלום! אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שיש לי (8500GT) לכרטיס מתקדם יותר. ביררתי לגבי 9800gtx והוא נראה טוב וגם 260GTX נראה מעניין בפער מחירים לא כזה גדול מ-9800gtx. העניין הוא שאני לא בטוח שהמחשב הנוכחי שלי יצליח להתמודד/להוציא את המיטב מהכרטיסים שציינתי, לכן אני פונה אלכם שתוכלו להגיד לי אם המעבד, הלוח האם והספק יתאימו לכרטיסים המתקדמים. מפרט : Mainboard : MSI MS-7366 Processor : Intel Core 2 Duo E8300 @ 2833 MHz Physical Memory : 2048 MB Hard Disk : WDC (320 GB) Monitor Type : F-419 - 19 inches Operating System : Microsoft Windows XP Professional 5.01.2600 Service Pack 3 ספק כוח : HEC 450w תודה מראש לעונים ואני לא שולל הצעת כרטיסים שונים מאילו שציינתי. סופ"ש נע…
-
- 7 תגובות
- 582 צפיות
-