כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זה קשור ספציפית לפורום זה או לתמיכה הטכנית אז ניסיתי פה. הבעיה היא שכאשר עושים ריסטרט לדוגמא, אז המסך איננו מזהה את הכרטיס ומהבהב (אין אות). כאשר מדליקים מחדש עוד פעם אז הוא מתחיל לעבוד. כאשר רק מדליקים את המחשב מאפס אז הכל עובד. אני חושש שמדובר בספק כח. יש לי SEASONIC 600W לוח אם P8 H77-V LR מעבד I7 3770 עם 3.4 GHZ וכן אין שום דבר אחר כל כך שאמו להפריע תאמת. יש מישהו מושג או קצה חוט במה להתחיל לחפש את האשמים?
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רק רציתי להגיד תודה לחברי הפורום שעזרו לי לבחור כרטיס מסך זה. לא הייתי יודע מה לבחור. תודה שעשיתם סדר בבלאגן. וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
אז זהו, אתמול התחדשתי עם הכרטיס הזה שהוא 1GB ואני לא ממש מתמצא בהגדרות למינהן... הבנתי שלכרטיס הזה יש שני מצבי עבודה - OC או "רגיל" בלחיצת כפתור. אני מניח שזה נמצא ב-CCC, ואני התקנתי את הדרייבר האחרון 8.12 ולא מהדיסק המצורף... בקיצור איך משנים? אם יש עוד דברים שחשוב לדעת ( במיוחד למישהו כמוני שלא ממש מבין ) כדי לקבל ביצועים טובים ומערכת תקינה, אשמח לשמוע הבהרות ועיצות שימושיות.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום, קיצר היום קניתי titan גם קניתי מסך אבל זה לא קשור. קיצר אני רוצה לדעת איזה ספק כדאי לי לקנות? וצריך גם מארז גדול?
-
- 27 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, התחדשתי בכרטיס מסך הנ״ל. אשמח לקבל ביקורות/חוות דעת. התלבטתי בינו לבין evga960. איזה מהם עדיף? ואיזה כרטיס אמין יותר? הבנתי שבאסוס מערכת הקרור יותר מתקדמת. הכרטיס כביכול מקרר את עצמו בשימוש רגיל (לא בזמן משחק) הביקורות ברשת היו טובות לגביו. אשמח להמלצות/חוות דעת בברכה דביר
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר שבויעיים של חיפוש בפורום התלבטויות קניתי מסך את המסך של סמסנוג ה730B אומנם רציתי ללכת על ה710T המומלץ אבל כבר ישנו מחסור בדגם הזה. ורציתי שמידה ויהיה איזה פיקסל שרוף לא תהיה בעיית החלפה. בכל מקרה המסך נראה מצוין האמת שהוא בהיר מדי אבל לא הספקתי עדיין לכוון אותו ואני חושב שכל מי שעובר לLCD רואה את הבהירות הזאת. בקיצור אחלה תמורה לשקל גם מגיע עם כבל DVI ואומנם אין PIVOT או כיון גובה אבל מבחינתי זה לא היה קריטי.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
החלפתי את ה HD7970 dual-X שלי ב GTX780Ti (gigabyte windforce) וחשבתי לשתף ברשמים על מנת עזור למשדרגים מתלבטים אחרים. דבר ראשון אני חייב להגיד שה7970 הוא כרטיס מעולה וגם הגרסה של ה dual-x קרירה ומצויינת (טיפה רועשת ב OC של25%) , אבל לאחרונה הוא כבר לא הריץ שחקים על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1920x1200 , המחשבה הראשונית שלי הייתה לקנות עוד אחד אבל לא מצאתי מי שימכור לי בפחות מאלף שקל. בנוסף גם הספק שלי הוא 650W ולכן הייתי מוציא עוד לפחות 600 שקל על ספק חדש. מצאתי קונה לכרטיס שלי והתלבטתי אם לקנות 780 או שני 760 , 780 פשוט לא היה מספיק שידרוג כדי להצדיק את ההוצאה ולכן הלכתי לכיוון הזוג 760 . רגע לפני שקניתי ראיתי את הביקורת של ה 780Ti באתר הזה והחלטתי לקנות אותו. בחיים ש…
-
- 69 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
פתחתי דיון גם בפורום "תמיכה טכנית" אבל חשבתי אולי גם פה זה יהיה מתאים... אז ככה התקנתי את הכרטיס הכל נראה על פניו טוב ויפה... לשחק משחקים אני יכול אבל... להריץ תוכנות 3DMARK למיניהם אינני מצליח. המחשב פשוט קופא כזה.. עד שאני נכנס למנהל משימות וסוגר את התוכנה. מה שגם הסתכלתי ונראה לי שהכרטיס איננו מותקן טוב מבחינת דרייברים וזיהויו במערכת הפעלה. וזאת נראה לי עקב אי תאימות לחריץ הPCI-E1 שנמצא על הלוח אם. הנה תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי, כמו שראיתם בכותרת, קיבלתי את החלקים שלי לגבי חיבור הכרטיס מסך - הכרטיס מסך שיש ברשותי כרגע מחובר בשתי חיבורי 8 פינים, ה970 הוא עם חיבור אחד של 8 ואחד של 6, ה8 מורכב מ6+2, זאת אומרת שחיבור אחד אני מחבר כמו שהוא, ואת השני אני מחבר רק את ה6 ואת ה2 אני משאיר ככה תלוים בצד ? זה בסדר ? לגבי ה840 איבו, יש לי בחלון האחורי של המארז חיבורי הארדיסקים פנוים שזה כמה יציאות כאלה על כבל אחד, מחבר אחד מהם אליו וסטה וזהו ? ולגבי SATA, יש לי לוח אם Z77X-UD5H, אני לא מצליח להבין כמה חיבורי SATA 3 יש לי, ואיפה הם נמצאים, באתר של גיגהבייט רשום : Chipset: 2 x SATA 6Gb/s connectors (SATA3 0/SATA3 1) supporting up to 2 SATA 6Gb/s devices 4 x SATA 3Gb/s connectors (SATA2 2~5)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דיווח חדש של האתר Digitimes עשוי להפיח אופטימיות בכל אלו שמתכננים שדרוג חומרתי בזמן הקרוב - אך לא אצל מי שממתינים בסבלנות למוצרים חדשים לגמרי לכתבה
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 4 followers
-
-
שלום אתמול עדכנתי דרייבר ל hd6950 שלי ועכשיו הכטיס מתחמם בטירוף והוא מתאמץ בלי סיבה לפי מה שאני רואה בmsi afterburner הוא מגיע ל47 מעלות ב idle וכשאני לא עושה כלום המאמץ קופץ מ10 ל85 ל70 ל30 וכך הלאה ואני לא יודע מה לעשות ד"א הכרטיס לא נפתח ל6970 מעולם. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
זאת מאז שהפעלתי סרט HD במחשב (שהמחשב לא כל כך הציג אותו בצורה טובה) מדובר בכרטיס REDAON 9200
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מסך Mag 786FD ששירת אותי נאמנה מזה 8 שנים. אתמול התחילו להופיע כתמים אפורים במרכז תצוגת המסך. אני לא יודע ממה הם נגרמו... בעיקרון ממש עכשיו אני מתכוון להחליף אותו למסך 2007WFP אבל התכוונתי להשתמש בו למחשב גיבוי - ועכשיו נראה לי שאני פשוט אזרוק אותו אלא אם כן מישהו פה יודע ממה זה נגרם ואיך מסדרים את זה (אם ניתן בכלל).
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
איך עושים סדר בכל זה. זה בסך הכל דגם אחד?!
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
התחלתי לחסוך כסף ל - Nvidia GTX 790.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הגיע אחרי שעה משחק ל77 מעלות, לפי מה שאני יודע (תקנו אותי אם אני טועה) זה טמפרטורה מאוד גבוהה בשביל כרטיס מסך. יש לי 9800gt שני מאווררים חיצוניים, ושתיים פנימיים (אחד למעבד ואחד לכרטיס מסך). האם זה נורמאלי שהוא מגיע ל70+ מעלות ? ואם לא איזה דרכים יש לקרר אותו (חוץ מלנקות מאווררים)?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב והכרטיס מסך שהמליצו לי עליו הוא Gainward ATI Radeon HD4850 512MB DDR5 PCIe. קראתי באחד האתרים שהחסרון שלו הוא שהוא מתחממם יותר מידיי. האם זה נכון? האם יש חסרונות נוספים לכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב של חברת HP, שמתי לב שהביצועים שלו ממש חלשים(אני יודע הכרטיס חלש ממש אבל עדיין HL2 רץ אצלי חלק על פנטיום 4 עם כרטיס AGP מעפן), בכל מקרה היום בדקתי את הטמפ של המחשב וגיליתי שאחרי 10 דקות אחרי שהדלקתי אותו הוא מגיע ל105 מעלות(ללא מאמץ בכלל), אני משתמש בגרסת 280.26 של נוידיה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי כרטיס radeon x1950xtx(ישן מאוד אני יודע) והוא מתחמם מאוד , הוא בערך על 80 מעלות בנורמלי ומגיע ל95 תחת עומס אז הורדתי כמה תוכנות בשביל לבדוק נתונים עליו וראיתי שהמאוורר של הכרטיס קבוע על 10-30% אפילו שהטמפרטורות מגיעות לאיזור ה100. ניסיתי להשתתמש בMSI AFTERBURNER בשביל לשנות את מהירות המאוורר ידנית אבל זה לא אפשר לי (אני מתאר לעצמי שזה לא תומך כרטיס כזה ישן) אז בשביל לפתור את הבעיה אני שמתי לו קירור עצמי לינק:http://imageshack.us/photo/my-images/836/img0144xue.jpg/ אבל כשהראתי את זה לכמה חברים שלי שמבינים קצת הם אמרו לי שיכול להיות שהרעידות שהמאווררים עושים יכולים לפגום בכרטיס מסך אז רציתי לשאול שתי דברים : 1. אם יש למישהוא איזה תוכנה שתוכל לעזור לי לשנות ידנית את…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום שי לי כרטיס מסך חדש XFX6600GT ונראה לי שיש לי בעיה איתו במצב מנוחה הוא מראה לי על 60-61 מעלות ובמאמץ אחרי משחק 68-69 מעלות האם זה הגיוני???
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 4 mx 440 128 אני חושב שיש סיכוי שהכרטיס מתחממם יתר על המידה (הייתה לי בעיה עם הלוח אם, הטכנאי אמר שחלק מהסיבה היא התחממות הכרטיס מסך. כששאלתי פה על זה אמרו לי שהוא מזבל לי בשכל). הייתי רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לבדוק את חום הכרטיס. ניסיתי לבדוק ב sandra, אבל זה מראה לי רק את חום הלוח אם (שהוא ד"א מאד נמוך, כ - 15 מעלות, מתחת לטמפ' החדר). אם אני מנסה לגעת בכרטיס הוא לא חם כלל (בזמן עבודה של המחשב). אז אם יש עוד אפשרויות אני אשמח לשמוע. בנוסף הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות ממשית בכטיס כזה (שהוא ישן יחסית, אחרי הכל) להתחממות שתגרום לנזק למערכת. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לפני כחצי שנה רכשתי את הכרטיס R9600 PRO עד לפני שבועים לא השתמשתי בוא למשחקים כלל ולפני שבועים הרצתי כמה משחקים "כבדים" ואחרי בערך שעת משחק או קצת יותר המחשב נתקע או שאני משחק ופתאום הדמויות או הרקע מחליפות צבע... האם זה יכול להיות קשור להתחממות כרטיס המסך? האם אפשר "להפעיל" את האחריות? לא בוצע שום OC על הכרטיס מעולם.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON HD6870 שנמצא בשימוש כ8 חודשים לאחר חודש של שימוש הכרטיס התחיל לעשות רעשים כבדים באופן קבוע. כששלחתי אותו לחנות אמרו לי שהרעשים הם בגלל OVER CLOCKING. ביקשתי שיורידו אותו ואכן הרעש הפסיק אך כעת כשאני מנסה לשחק משחקי מחשב (לדוגמא MW2) הטמפרטורה של הכרטיס מסך קופצת עד למעלה מ90 מעלות עכשיו, לפי מה שאני יודע כרטיס מסך מסוג זה לא אמור להתקשות מול משחקים מהסוג הזה גם בלי אובר קלוקינג האם יכול להיות שבחנות פגמו לי בכרטיס? מה אני אמור לעשות כדי למנוע מהכרטיס מסך להתחמם יתר על המידה?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, במחשב שלי מותקנים 2 כרטיסי 4850 ב CF. בחודשים האחרונים המחשב התחיל לכבות את עצמו בכל פעילות מאומצת. בעצה של חבר בדקתי כל כרטיס בנפרד באמצעות OCCT (גם לאחר שניקיתי אבק חיצונית) וגיליתי שלא משנה באיזו רזולוציה מדובר (הורדתי אפילו ל 1024 על 768) , 2 הכרטיסים (כל אחד בנפרד) מגיעים ל 120 מעלות תוך דקה, ואז המחשב מכבה את עצמו. האם הם התקלקלו ?מה ניתן לעשות כדי להשמיש אותם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
קניתי 1GB sapphire hd4870 הקירור עובד אבל למעלה שנוגעים זה ממש חם האם גם לכם הכרטיס הזה מתחמם ככה? אני מודאג מההתחממות הזאת אני לא יודע עם זה בסדר או לא
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-