כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
אני מבצע שדרוג כרגע לאחד המחשבים ואני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP*8 שיתן תמורה טובה לכסף, שיהיה אפשרי לנצל את הכוח שלו בצורה מיטבית עם המאבד שעל המחשב ושיוכל להפעיל משחקים בצורה טובה למשל כמו ניד פור ספיד החדש, קאונטר סטרייק 1.6/סורס. מוכן להשקיע עד 1300 שקל, מעדיף לא לעבור את ה1000 וגם לא חושב שיש כרטיס מעל 1000 שקל שהמעבד שלי יוכל לנצל. אם אפשרי שהכרטיס יתמוך בHD. מפרט המחשב הנוכחי: AMD 2500 ברטון 256MBDDR 400HZ- מוסיף עוד סטיק של 1GB.
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe או BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe
-
- 6 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום אנשים! החלטתתי לרכוש את הכרטיס מסך Gigabyte 8600gt ואני מתלבט בין שני דגמים ההבדל במחיר שלהם ממש זניח,אשמח אם מישהו יוכל לייעץ לי מה יותר עדיף .. אז כך הדגמים הם : NX86T256D NX86T256H כפי שאני הבנתי שההבדל הוא שהדגם H תומך ב HDTC ואילו הדגם D לא תומך .. האם קימים עוד הבדלים ? האם בגלל שהכרטיס NX86T256H תומך ב HD הוא חלש יותר במשחקים וכו.. המון תודה לכל העוזרים יניב.
-
- 11 תגובות
- 811 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש וראיתי לפי התגובות שלכם שה 8600GTS אינו כרטיס משתלם. אינני גיימר מושבע, משחק רק פעם בכמה חודשים. המפרט המוזמן הוא: e6550 asus p5k 2giga 800mhz geil p150 seagate 250 gigabyte 8600gts zalman cnps7700 אני חושב לשים LCD בבית ולכן חשבתי שכן משתלם לקחת אותו,אך אם תתנו לי טענות משמעיות למה לא אשמח לשנות כדי לקבל תמורה מלאה לכספי. תודה רבה מראש.
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס מסך שיתאים למשחקים כבדים. יש לי מסך 17 אינצ' (לא יודע אם זה משנה =\ ). מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3 ספק כח Enermax Noisetaker 420W התקציב גמיש. נוטה לכיוון ה1300-1600 תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות כרטיס טלויזיה ולראות במחשב את הערוצים של YES האנלוגים והדיגיטליים במחיר בסביבות ה 300-500. אין לי שום מושג בדברים האלה, וזאת הפעם הראשונה שלי שאני. כמו כן אם אפשר גם להסביר על הכבלים השונים שאני יצטרך בשביל לחבר את הממיר לכרטיס הטלויזיה, תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28082&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE המפרט של המחשב שלי: 2800+ 1.5gb זיכרון פנימי אני רוצה כרטיס למשחקים, לא צריך שיעבדו באיכות הכי מקסימלית...סתם משהו להשתעשע איתו קצת... תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך leadtek 8800gts 640mb איך אפשר לדעת עם הכרטיס מסך שלי עובד על x16 ??? בתודה מראש אופיר
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יחזיק? או שיש צורך להשקיע הון תועפות ב640? (וכן, 400שקל זה הון תועפות) או אולי בכלל לקחת משהו מהדור הקודם, כמו 7950? כי גם ככה D10 עדיין לא בשל, ואף אחד לא יודע את הביצועים האמיתיים של ה88 על משחקי D10? מקום טוב לחסכון? או שאני טועה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שניהם באפיק AGP, (בלי להתחשב במחיר!!) מי מהם יותר חזק חד וחלק? כלומר מסוגל להפעיל משחקים על גרפיקה גבוהה יותר עם יותר FPS?
-
- 7 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי, האם כל הכרטיסים שלמעלה טובים באותה מידה לניגון HD כבד ? הם הולכים להיות במחשב HTPC...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב החלטתי במקום לקנות כרטיס מהמתקדמים כמו ה8800 וה2900 לקחת כרגע כרטיס MIDI ועוד שנה ומשהו לקחת משהו חדש.. בטווח של ה1000 חשבתי בינתיים על ה 2600XT של רדאון עם 512MB. יש הצעות אחרות?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 7600GT במפרטים הציעו לי 2 מפרטים עם כרטיס מסך 8800GTS 1 עם 320 מגה ו1 עם 640 מגה . מה ההבדל בין 2 אלה ? (חוץ מהזיכרון ) האם ההפרש משתלם? או כדאי לחסוך את הכסף ולחכות כמה חודשים ליציאת קרייסיס ודומיהם ולקנות את הכרטיס במחיר מוזל יותר ? חשוב לציין אני לא גיימר כבד שדורש את הכי טוב אלה 1 נורמלי שמסתפק באיכות נורמלית גבוהה
-
- 10 תגובות
- 762 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת עבור הכרטיס Leadtek GeForce 8800GTS 640mb להוריד את הדרייבר מהאתר של nVidia או מהאתר של Leadtek? באתר nVidia הם מציעים דרייבר כללי לגרסת ג'יפורס 8 בעוד שבאתר של Leadtek ספציפית את 8800GTS. אז מה להתקין?
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
הנה כמה מהבעיות של החיבורים: Composite: כשאני מחבר אותו מהמחשב לטלוויזיה (VIDEO OUT) לא רואים שום דבר S-Video: ניסיתי לחבר בSCART אבל זה יוצא שחור לבן, ואין חיבור ישיר של SVIDEO לטלוויזיה או לוידאו והנה שאלות שיכולות לשפר את המצב: 1.הזמנתי טכנאי שיבוא ויתקן, והוא הרס לי את הדרייברים יש לי כרטיס מסך ATI ויש את הבקר Catalyst שהוא מחק אותו ולא ניתן להחזיר אותו...ניסיתי לעדכן דרייברים והכול אבל כשאני מעדכן זה רק הורס עוד יותר וכותב שיש 2 התקנים לא מוכרים במחשב הייתי חייב להתקין את הדרייבר הישן בדיסק והוא יותר גרוע...אין לי את הבקר Catalyst, וגם נמחק משהו שאי אפשר להחזיר בשם ATI Control Panel Encoder (משהו כזה עם סמל של עיגול עם כמה עיגולים מסביב) וגם כל פעם שאני עושה לכידת ו…
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני שכולם מתנפלים עלי פה אני אקדים ואומר... אני יודע שאין צורך בכרטיס מפוצץ בשביל תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילסטרייטור, עבודה בוידאו ותלת מימד בהמשך) אבל עם זאת, אני מרכיב מפרט למחשב שאמור לשרת אותי בשנתיים הקרובות ללא שידרוגים כאשר הייעוד העיקרי שלו יהיה עבודות עם תוכנות גרפיות. המפרט הראשוני שבניתי הכיל את GTS8800 320M ב 1690 שקל... אבל קיבלתי מאנשים את התחושה שהוא חזק מדי ויקר מידי ללא תועלת ממש אם אני לא משתמש בו למשחקים... מנגד הגיעה ההמלצה על ה : Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe... האם הוא מהווה התפשרות חדה מדי או שהוא מספיק? אם כך... מה קונים? איזה כרטיס נותן מקסימום ביצועים לעלות שלו בלי לזרוק כסף לחינם? בנוסף הייתי רוצה לשאול אם יש מעבד/ל…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם ההבדל בין ה- SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB ל- SAPPHIRE RADEON X1950XT 256MB שווה 245 ש"ח? והאם SAPPHIRE RADEON X1950 PRO 256MB תומך HDCP?
-
- 4 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלומות, ברגעים אלו ממש עושה את דרכו אליי שליח מ"נעה מחשבים" עם 7600GT חדש ונוצץ. כרגע, כפי שניתן לראות במפרט שלי, יש לי 9800Pro. חדי העין וחריפי השכל מביניכם יבחינו שהכרטיס הנוכחי שלי הינו מבית Ati(או AMD-Ati) ולכן משתמש בדרייברים של Ati, וכרטיס שני הוא מבית nVidia, ולכן הוא משתמש בדרייברים של nvidia. אני יודע איך להחליף בין הכרטיסים מבחינה פיסית(Plug Out, Plug in and there you go!), אבל, מבחינה תוכנתית, האם יש משהו שעליי לעשות עם הדרייברים הישנים? למחוק אותם? למחוק אותם בעזרת תוכנה מסויימת טרום התקנת הדרייברים החדשים של nVidia? יחד עם התקנת הדרייברים החדשים? אשמח לעזרה בעניין.
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
יש הרבה חברות שמייצרות את הכרטיס הזה עכשיו בתכלס מה גורם להבדל ש88 עם 640 של ASUS עולה 300 שקל יותר מזה של לידטק? אותו דבר בין כל חברה לחברה...זה שיפורים שהם עושים לכרטיס כאילו אולי גוף קירור יותר מתקדם? או שזה סתם בגלל שזאתי חברה מוכרת יותר וזאת פחות?
-
- 4 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם לקנות את הספרקל או אלבטרון? יש הבדל מהותי? הם באותו מחיר. וכרגע היחידים שהצלחתי למצוא במלאי במחיר של עד 2,100 שקל. אשמח לתשובות. תודה מראש, אור
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך מדגם BFG 8800GTS 640MB OC2 ורציתי לדעת איזה דרייבר הכי מומלץ להוריד כדי שהכל יפעל טוב. לפעמים הכרטיס מגמם בהאלף לייף 2 ואני לא רואה שום סיבה שזה יקרה עם כרטיס כזה. תודה רבה תומר
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס 7600GT של INNOVISION עליו שמעתי המלצות חמות מהאתר של נועה מחשבים, באתר של נועה רשום שהכרטיס AGP*8 כך גם אמרה לי הנציגה שלהם, אך באתר של INNOVISION יש לכרטיס זה רק גירסת PCIE, גרסת AGP* 8 כאילו לא קיימת באתר היצרן. האם מישהו יכול לבאר לי את הסוגייה? אשמח לעזרה במהרה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם. מבקש המלצה על איזה מהכרטיסים הנ"ל על גרסאותיהם השונות הוא העדיף ביותר למטרות שימוש כללי, עיבוד תמונה (פוטושופ), צפייה בסרטים (בחיבור המחשב למערכת הסלונית), אולי HD אם יש לשניהם תמיכה בכך או שצריך משהו מיוחד, וגם משחקים פה ושם - לא משהו כבד מידי. לHD2600 יש כמה גרסאות - XT, PRO ואילו ל8600 יש את הGT (אני לא מתכנן על הGTS בגלל שיקולי תקציב). אז האם HD2600 או 8600GT? תודה רבה מראש.
-
- 69 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום את הלוח הנ"ל M2NPV-VM אחרי חיפושים רבים שבלוח שגם יש לו TVOUT גם מבוסס NVIDIA על הלוח הזה יש גם VGA גם DVI וגם SVIDEO. אך כשאני נכנס לספיקציות של הלוח רשום שם הדבר הבא: Note: DVI-D can not be converted to output RGB signal to CRT. מכיוון שהמחשב הולך להיות מחובר ל KVM אני חייב להישתמש ב חיבור 15 פינים VGA, אך גם מכיוון שרשום שם Note: RGB and TV-Out can not be used simultaneously. זה אומר שאני חייב להישתמש ב DVI לחיבור המסך. האם אני אוכל לחבר את ה KVM שלי עם מתאם פשוט ל DVI ? או שזה לא יעבוד ? תודה לכל המגיבים ... הספיקציות נמצאות כאן : http://www.asus.com.tw/products4.aspx?modelmenu=2&model=1138&l1=3&l2=101&l3=296&l4=0
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-