כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
יש הבדל בין BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC2 DDR3 DualDVI עולה 1875 ב- www.tms.co.il לבין BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe עולה 1761 ב-www.skypc.co.il והאם הוא משמעותי? ואיך החברה (BFG) הזאת היא טובה? כי ראיתי ש GIGBAYTE מוכרים אותו כרטיס מסך בלי OC2 ב-1831 אז איך זה הגיוני עם OC2 אמור להיות יותר חזק?
-
- 7 תגובות
- 715 צפיות
-
-
התוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך סביר עד 400 ש"ח? חשוב לי שיהיה בו יציאה לשני מסכים... כרגע יש לי מסך CRT אבל בקרוב אני מתכנן להביא שני LCD ולכן אני צריך תמיכה בשניהם. ביצועים לא כל כך חשוב לי מכיוון שהמחשב עצמו מיועד לעבודה עם אודיו, אך מידי פעם ארצה לשחק בTiberium wars. כרגע אני מתלבט בעיקר בין כרטיס של Sapphire HD2400 pro 256mb לבין 7300gt של חברת POV. מה מביניהם עדיף? או האם יש כרטיס אחר שתוכלו להמליץ? כמו כן, האם קרור פסיבי זה דבר הגיוני? אני מעדיף כי זה שקט אך אני מפחד מעצם העובדה שאין קירור ממשי שמקרר את הכרטיס? הרבה שאלות אני יודע אבל זה מאוד חשוב ואשמח אם תענו לי. תודה מראש - יוסי.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת - איך ה X800GT לעומת ה 7600GT והאם ל X800GT יש אפשרות לפתיחת צינורות? יש לציין שזה לא כרטיס רגיל אלא גרסת AIW.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לגיימר ואני מוכן להשקיע עד 2000 שח מקס כמובן שזה יהיה חלק ממחשב חדש כך שהמעבד והזכרון לא יהוו צוואר בקבוק
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה כללית, ויש סיכוי שזה נורמלי לגמרי אבל רציתי לשאול אתכם כדי להיות בטוח. בעת ריצת משחק (לא משנה איזה fear rain bow six...) בקטעים "מהירים" במשחק יש מן פסים- לא יודע אם נכון לקרוא להם פסים.. לאורך כל המסך. במעבר מפריים לפריים אני מתכוון -זה לא שמהירות המשחק נפגעת או משהו בסגנון זה פשוט מציק לפעמים לחווית המשחק.. האם זה נורמלי ? האם יש דרך לפתור את זה? יש לי מסך CRT MAG 996PFS כרטיס מסך: 8800 evga 640mb
-
- 11 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מעונין לרכוש בזמן הקרוב מחשב חדש שיתאים למשחקים(גם כבדים). הייתי מעונין לשמוע מה אתם מציעים לי: X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E או HD 2600 XT 256MB DX10 HDTV 2xDVI PCI-E במידה ויש לכם המלצה לכרטיס אחר באותו טווח מחירים(עד 1100ש"ח) אשמח להצעתכם!!
-
- 14 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי לדעת בכלליות מה התפקיד של כרטיסי המסך במחשב?ובמשחקים בפרט ולאחי התקינו היום כרטיס X1950XT 1.וזה עושה לו המון רעש זה אמור להיות ככה? 2.יכול להיות שזה לא מריץ חלק GOTHIC 3? 3.איך אני יכול לדעת שכל הדרייברים העדכנים ביותר הם על המחשב והכרטיס באמת עובד כמו שצריך גם אם תענו על חלק מהשאלות יכול לעזור תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי פרטים על הכרטיס?? איפה אפשר לקנות ? האם מומלץ? אני קונה מחשב חדש והייתי מעוניין לקנות כרטיס מסך שייתמוך בטלוויזיה החדשה שלי hitachi 32ld9000 בצורה הטובה ביותר, רציתי לשאול אם עדיף לחבר את הטלוויזיה דרך חיבור hdmi לכרטיס מסך או שזה לא משנה (גם טוב dvi) ? בנוסף הומלץ לי על דגמים SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2600XT 256MB DDR3 128 BIT TV/O HDMI DVI - DX10 - RETAIL ¤669 GIGABYTE GEFORCE 7600GS 256MB HDMI+HDCP PCI-E Sapphire Radeon x1950Pro 256MB HDMI PCI-e מה אתם אומרים? מה ההבדלים? עם מה אני יקבל את הביצועים הטובים ביותר ?? תודה לכל עוזר אני כבר ממש נואש. בתודה מראש,
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חשבתי או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIeוInnovision או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200TC 256MBוGigabyte אני יודע שהכרטיסים טיפה מיושנים אבל עדיין השאלה שלי איזה מהם עדיף
-
- 17 תגובות
- 934 צפיות
-
-
משהו לא מובן לי כאן,המשחק הינו OBLIVION. ויש לי את הדרייבר האחרון. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני מבין שהביצועים של ה1950XT חזקים יותר מזה של ה1950PRO אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע כסף ב1950XT, כאשר אני בספק אם אני בכלל אצטרך אותו למשחקים שאני רוצה לשחק: HEROES 5, CALL OF DUTY2/4, TOTAL WAR 2. אני לא חושב שמשחקים כאלה דורשים יותר מה-1950PRO ואולי אפילו פחות מזה. אין לי יותר מדי כסף לבזבז ולכן אשמח אם אני אוכל להסתפק ב-1950PRO. בתודה מראש עבור תשובותיכם המלומדות.
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
מה יותר חשוב ? הנה דוגמא: 8800 GTS 640MB עם 2GB RAM או HD 2600XT עם 4GB RAM מה יריץ משחקים יותר טוב ?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחר המלצות פה קניתי את הכרטיס הנל לAGP הכרטיס חדש, חברת PALIT 256 זיכרון ו256 ביט. בכל מקרה אחרי שמחירת הדרייברים של אנוידיה לא עזרו כי קיבלתי VPU RECOVER פירמטתי תמחשב ולא התקנתי CCC אלא רק את הדרייבר לכרטיס הביצועים לא משהו בלשון המעטה..אני מקבל במשחק americas army כמות FPS כמו שקיבלתי עם ה5200FX אני לא מבין? הכרטיס לא חם בכלל, ממה שנגעתי בו נראה לי כמו 40 מעלות בערך.. אני ממש מבואס, כל הכבלים מחוברים טוב והכל.. הדרייברים מהדיסק אגב..
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? הוא חזק עם ביצועים טובים? איך הוא בהשוואה לסדרה של 7000 ? תודה רבה לפרטים .
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
כנראה בעקבות השנה הקשה עם הדחיות ולא ממש הצלחות ATi החליטה לשנות אסטרטגיה. לא כמו שנים קודמות החברה הולכת לשנות גישה ומתכננת לשחרר כרטיסים לשוק הגבוהה כל שישה חודשים! אז ברבעון הראשון של 2008 יבוא כרטיס הכפול R670 , שהוא בעצם שני ליבות בכרטיס, אחריו בשישה חודשים יבוא R700 (זה אומר מאוחר יותר ברבעון השני של 2008) ואז עוד אחריי שישה חודשים R7XX וחוזר חלילה. האסטרגיה החדשה של ATi כוללת תמחור אחר של כרטיסי המסך. בעתיד כרטיסים לשוק הגבוהה של ATi יתמחרו במחיר של 300$+ תלוי בדגם, אם זה ספינת דגל הוא יעלה יותר. כרטיסים לשוק הבינוני יתמחרו מ150$ עד 299$ ולשוק הנמוך מ79$ עד 149$. לשוק הכי נמוך יקבלו מחירים של 79$ ומטה. מקור: Fudzilla אפשר רק לקוות שהאסטרגיה בעתיד תהיה הצ…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקציב הכללי שלי עומד בין 1400-1600 הגעתי להחלטה ביחד עם עוד אחד מהפורום (מסכי LCD) לבחור במסך ה- 932B 19" אני לא ממש יודע מה המחיר אב לאנ ימשער ש-1400 ומטה כי אנ ירוצה גם כרטיס טלויזיה .. "במסך טלוויזיה לא תוכל להשתמש כמסך מחשב - הרזולוציה לא תאפשר את זה. אתה יכול ללכת על מסך "19 כגון ה-932B של סמסונג ובשארית התקציב להכניס כרטיס טלוויזיה. בנוגע לכרטיס טלוויזיה אתה יכול להתייעץ בפורום גרפיקה." מישהו מפה יכול בבקשה לעזור לי בבחירת כרטיס טלויזיה ? תודה .. ואפשר לדעת מה ההבדלים בין זולים ליותר יקרים ? (לא מדבר על אל חוטיים וכל החיצוניים )
-
- 29 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
Leadtek GeForce PX8800GTS 320MB TDH - PCX - retail מה ההבדל בין זה לבין GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ומה יותר טוב?
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
ראיתי שבפורום הרבה אנשים קוטלים את הכרטיס הזה ורציתי לדעת למה מה כל כך רע בו?? ד"א אני מתלבט לגבי קנייה שלו למשחקים כמו unreal 3 וכו'.... הוא יריץ אותם חלק על הגדרות מקסימאליות?? יש לי 2 GB ראם מעבד E6750 ולוח אם GIGBAYTE GA965P S3
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
(אפשרית חריגה של עד 700, בלי לעבור את 700 אפילו בשקל, וגם זה רק אם זה ממש כדאי ומשתלם) מפרט קיים- פנטיום 4 פרסקוט 3ghz 1.5gb זיכרון ddr fx5200 ( :-[) לוח מאפן של אסרוק- 775s61 מארז וספק ג'נריים. תודה לכולם, בז'נגלו.
-
- 15 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אהלן,קודם המפרט : אותו דבר כמו שמימין רק שבמקום ה 6800GT יש עכשיו 7800GS (גירסאת האקסטרים של XFX) ועכשיו לבעייה : כשאני מפעיל נגיד את 3DMark06 יש מספר צפצופים מהכרטיס בתחילת הטסט שמפסיקים אחריי כמה שניות,וחוזרים אח"כ מדיי פעם בצורה אקראית. לכרטיס מחובר כבל חשמל ישירות מהספק,אבל כשהסתכלתי בחוברת של הכרטיס ראיתי שצריך לחבר כוח דרך "Power Cable" שנכנסים אליו שני קונקטורים של הספק וממנו לכרטיס. יכול להיות שבגלל זה יש לי את הבעייה של הציפצופים? הוא פשוט לא מקבל מספיק כוח? אשמח אם תאירו לי את הדרך,אני עובד עצות =\\ קניתי את הכרטיס מיד שנייה ואין אחריות,ממש לא בא לי להתעסק עכשיו בציוד תקול.. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לקנות עבור dell 24 ? בהתחלה השתכנעתי מהפורום כאן לקנות 8800GTS ויש כאלו שאמרו שאני צריך את הGTX שיקר ממנו בכ1000 ש"ח. האם עם המסך הזה אני יכול בכלל לקנות משהו יותר זול ? השימושים הם משחקים וסרטים. תודה מראש מנו
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחזיק בביתי מצלמת וידאו פשוטה מבית סוני.. sony dcr h32e שמה. עכשיו, יש לה חיבור לDV כדי להעביר DVD למחשב. כפי שציינתי בכותרת, יש לי במחשב 8600GT ואלו המוצרים שמגיעים איתו: http://www.phoronix.net/image.php?id=789ℑ=gigabyte_8600gt_conts עכשיו, אני לא מבין איך לחבר את המצלמה למחשב.. חיברתי את 3 הכבלים (אדום צהוב לבן) האלו למפצל של הDV.. לא קרה כלום.. ניסיתי לחבר את המצלמה בUSB, לא קרה כלום (לפי מה שהבנתי החיבור USB נועד להעביר את התמונות בזיכרון ולא את הוידאו גם). פתחתי את ההוראות שימוש של הכרטיס מסך והיה כתוב שם לחבר את המצלמה לטלוויזיה ואת הטלוויזיה למחשב.. יכול להיות שזו באמת האפשרות היחידה? תודה מראש, תומר
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-