עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by shogun,

שלום לכולם, הכרטיס שלי radeon 1950 pro קצת קרס, מכיוון שהוא עדיין תחת אחריות ומכיוון שלא מייצרים אותם יותר, אני מתאר לעצמי שיהיו מוכנים להחליף לי אותו, השאלה היא מי מהכרטיסים שיש כרגע בשוק הוא ברמה של ה 1950, עדיף של חברת ATI. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. Started by Pac Pac Chick,

שלום שוב, למי שזוכר לפני כמה זמן שאלתי אותכם על כרטיסי מסך ביפן. היה שם קצת קשה למצוא דברים אז חיכיתי ועכשיו אבא שלי טס לארה"ב, שמחה וששון. השאלה היא איזה כרטיס לבחור מתוך המבחר העצום שיש שם... אז קודם כל יש את ההתלבטות הקלאסית בין NVidia ל-ATi, אבל הכרטיסים של ATi זהים בין חברה לחברה אז את ההשוואה הזאת אני כבר אעשה בעצמי. השאלה הדחופה יותר היא, אם אני אבחר בNVidia, איזה חברה לבחור. אני רוצה את ה6800 Ultra, ורשמתי למעלה את החברות שנראות לי אחרי שיטוט ארוך ומייגע בפורומים. עכשיו שאלתי אליכם היא: מי הכי טוב? את מי לקנות?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  3. אוקיי... מכיוון שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומן הסתם במחיר זול בכמה שיותר... רציתי להראות לכם השוואת מחירים קטנה... המחיר הזול ביותר של כרטיס Leadek בארץ הוא כ980 שח! לעומאת זות המחיר של כרטיס זהה לפי הלינק הבא.... הוא 135 דולר שהם 150X4.666=629.91 אנא עיזרו לי בכמה דברים... האם זה נכון?! אם כן, האם זה כדאי ? והאם למישהו ניסיון עם האתר? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by King Of Action,

Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by davidde,

שלום, רציתי לשמוע את דעתכם על המסכים הבאים: ThinkVision L170 17.0in Analogue TFT LCD Black Monitor 540$ ThinkVision L170p 17.0in Hybrid TFT LCD Black Monitor 640$ MAG 1:400 1280x1024 17.0 TFT LCD + Speakers Monitor LT765 490$ IBM ThinkVision L180p 18.0in Hybrid TFT LCD Black Monitor 720$ MAG 1:400 1280x1024 18.0 TFT LCD + Speakers Monitor LT865 560$ האם יש מסך אחר מומלץ בגדלים האלו ובמחירים האלו ? תודה!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  6. Started by firemanfpg,

היי, היה לי מסך lg l1800p http://www.superwarehouse.com/LG_L1800P_18_LCD_Monitor/L1800P/ps/41708 http://www.ciao.co.uk/Productinformation/LG_L1800P__5394531 שהתקלקל ועקב סיפור ארוך עם חברת באג אמרו לי כי יפצו אותי ואני אקבל מסך lg1920 http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6839 השאלה עם המסך החדש לא נופל מהמסך הישן - אני לא מתמצא במפרטים הטכניים כדי לראות את ההבדלים.. אשמח אם מישהו יוכל להשוות ולהגיד לי מה ההבדל ומה עדיף בתודה, FiremanFpG

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  7. Started by eitanb3,

האם יש מאמר\אתר שעושה השוואות\סיקורים על מסכים של מחשבים ניידים? תודה.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by SpiritKnight,

מה דעתכם על הרעיון? נראה למי יש הכי גבוה. שלי זה 14022 לינק אם זה נוגד את חוקי הפורום\WHATEVER, המודר מוזמן למחוק\לנעול כראות עיניו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by uriby,

התלבטתי בין מספר כרטיסי מסך חדשים למחשב חדש שיתמוך במשחקים בצורה בסיסית והחלטתי על 7300GT. עוצמת הכרטיס לא כל כך חשובה לי ובדיעבד לא בחנתי את נושא צריכת ההספק וכמה קנס אשלם בחשמל לאורך זמן לעומת כרטיסים אחרים, למשל מול 6600 או 6600GT. חיפשתי בפורום ולא מצאתי דיון או קישור לבסיס נתונים על צריכת ההספק של כרטיסים שונים. האם משהו מכיר בסיס כזה? האם יש הבדלי צריכה משמעותיים בין כרטיסי ATI לכרטיסי nVidia בעוצמות מקבילות?

• 29 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום. אני רוצה לבדוק את Sapphire 295x2 OC vs GIGABYTE GTX 1080 Founders יש תוכנה שעובדת עם DiretX 12? כי ניסיתי כבר בתוכנות האלה והם לא תומכות: www.futuremark.com www.bapco.com/products www.lavalys.com/support/downloads www.unigine.com/products/benchmarks/heaven

11. Started by RGod,

ATI Radeon HD 2600XT vs Nvidia GeForce 8600 GTS קיצר שני הכרטיסים הללו לפי הביקורות לא מספקים את הביצועים שהם אכן היו אמורים לתת , וה 2600XT עם פרמטרים יותר טובים משל ה 8600GTS ובכל זאת מפסיד לו בכמעט כל הבנצאמרקים (מה יהיה-חח ) הנה הקישור תהנו : http://www.techspot.com/review/66-radeon-hd-2600xt-vs-geforce-8600gts/

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. איזה כרטיס מסך יותר כדי לקנות בחינת מחיר בצועים הכל ‏ZOTAC GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E‎ מחיר: 880 או ‏Sapphire HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מחיר: 790

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  13. Started by MODI,

כאשר גם הטלוויזיה וגם המסך מחשב מחוברים ביחד לכ. מסך אז שולי שולחן העבודה בטלוויזה נמטחים מעבר למסך, לדוגמא חצי המפס של ההתחל אני לא רואה. איך אפשר לסדר את זה? סידרתי את זה בהגדרות של הדרייוור אבל במשחקים זה לא תקף

• 2 תגובות
    • 861 צפיות
  14. Started by T-Flash,

מה זה הת'רד הזה? מי שלא הבין, ככה זה נראה לפני שהגבתי:

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  15. היום מושק באופן רשמי ה-Radeon RX 5600 XT - כרטיס המסך החדש של AMD שרוצה לעשות בלאגן אל מול מתמודדי NVIDIA בשוק הביניים. האם הוא מצליח במשימה? יצאנו לבדיקה מקיפה לכתבה

16. ה-ATi Radeon9700 ממשיך להוביל ולהיות בראש הרשימה של 3DMARK, 20009 נקודות עם מעבד 2644 מגה הרץ, לשיא הזה כולנו ציפינו, ה20000 נשבר ובגדול! http://service.madonion.com/compare?2k1=4428978

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. גם הדגם הבסיסי ביותר במשפחת ה-Turing יהיה זמין כעת עם זכרון גראפי מהיר יותר מהדור החדש - אך אל תצפו למהפכה קיצונית בביצועים לכתבה

18. כותר הפעולה הפופולרי עשוי להיות השני שיזכה לתמיכה במנגנון החלקת הקצוות החדשני מבית NVIDIA - בתוספת לעקיבת הקרניים שכבר מובנית בו לכתבה

19. האם שילוב בין מימדים קומפקטיים, עיצוב מושך וביצועים גראפיים ראויים הוא אפשרי? היצרנית הטאיוואנית נחושה להוכיח לנו שכן לכתבה

20. אהלן אנשים, במהלך משחקים הליבה הגרפית ממש לא יציבה בלשון המעטה :-\ כפי שניתן ליראות בתמונה המצורפת, הליבה ממש לא יציבה וזה כמובן משפיע על חווית המשחק. ישנם דרופים מטורפים והסיבה ניראת לי די ברורה. ניתן ליראות שהחום הוא לא הבעיה פה, הליבה בסביבות ה60 מעלות וכמו כן גם הVRM. לדעתי זה חום בהחלט סביר ותקין למצב משחק, תקנו אותי אם אני טועה. המפרט בצד, וניתן ליראות שאין לי בעיה של צוואר בקבוק או של ספק חלש. עדכנתי ביוס ללוח ואני משתמש בדרייברים 14.2 וגם ב14.4 הייתה לי את אותה הבעיה. אני רוצה לציין כי במהלך בדיקה של 3DMARK11\3DMARK אין את הבעיה הזאת ואני מקבל תוצאה דיי טובה! בסביבות ה12000 נקודות לכרטיס מסך וללא OC, ותוצאה כללית בסביבות ה11000. מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת?..ואם כן …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. עד כמה שניתן ללמוד מתוך ההשוואות אשר NVIDIA עצמה פרסמה לאחרונה - https://www.youtube.com/watch?v=zWbEsmYE5TY

22. Started by aviad coro,

לתקופה הקרובה חשבתי להשכיר כרטיס מסך באינטרנט במקום לקנו תתמחשב יקר יש אפשרות כזאת עם אתר בטוח שעושה דבר כזה באינטרנט?

23. Started by jpjp,

היי לכולם יש לי fx5600 של msi (הוא מגיע עם שלט) הכרטיס ברשותי כבר המון זמן ולא מצאתי עד עכשיו סיבה מספיק מוצדקת להשתמש בשלט שלו. קניתי לא מזמן דיוידי למחשב וכעט מצאתי לנכון לעשות שימוש בשלט. ולבעיות...: הצלחתי רק פעם אחת לעשות "שימוש" בשלט והוא עבד אבל מאז הוא לא. התוכנה של msi לשלט היא madia center deluxe2 והיא מלאה בבאגים ושואבת את כל הזיכרון, בקיצור על הפנים, אבל כנראה שאין דרך אחרת להשתמש בשלט שלהם. חיפשתי עידכונים לתוכנה ומהרגע שהתקנתי את אותו עידכון יחיד היא לא עובדת יותר, התקנתי אותה מחדש וכיום היא "עובדת" (מלאה בבאגים וקורסת) אבל השלט לא עובד יותר. בקיצור אם יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה\ מה יכול לפתור אותה\ למה העידכון מהאתר של msi גורם לה לקרוס במקום לפתור…

24. ?האם קיים כרטיס שממיר את רזולוציית המסך מחשב לרזולציית מסך טלויזיה (הנמוך בהרבה ממסך מחשב) לכדי 720 על 656 זאת משום שהגעתי למסקנה שבכדי להנות מסרט באיכות הטובה ביותר זקוקים להרבה יותר ממה שחשבתי...למה זה? כאשר היום אני שם סרט די וי די במחשב וחושב כי האיכות היא איכות עילאית...הכל שטויות..סרטים מצולמים במקורם על רזולוציה נמוכה (זהה למסכי טלויזיה) שהיא או 720 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הם 4:3 או רזולוציה של 1024 על 576 במסכים שהיחס גודל שלהם הוא 16:9 מה שקורה למעשה כאשר אנחנו מפעילים סרט די וי די במחשב ומגדילים אותו על כל המסך התמונה נמתחת בהרבה משום שרזולוצית המחשב גבוהה בהרבה משל מסך טלויזיה לכן בכדי לראות הכי טוב שאפשר צריכים לקנות מסך טלויזיה...(אני כבר הייתי משקיע בא…

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  25. Started by qpalzm,

לכל המעוניין: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=673569#post673569

• 1 תגובה
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.