כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
איזה מביניהם הכי חזק עם אוברקלוק בינוני-גבוה? כמו כן איזה חברה הכי טובה ל-GTX 275?
-
- 11 תגובות
- 962 צפיות
-
-
מסך 24" LED 16:9 ספק כוח: Corsair 550W לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מעבד Q6600 @3.0Ghz העדפה ל-Nvidia בגלל ה-PhysX.... פילטרים (AA + AF) לא מעניינים אותי אם כי ארצה לשחק על הגדרות מקסימליות בכל המשחקים החדשים ללא חריגה מעבר ל-800 שקלים... חשבתי ללכת על ה-Gigabyte GTX460 הייתי כבר עם הכסף התקשרתי לחנות ואמרו לי שלא מתכננים להביא כי הגיע GTX560 Ti וגם כי יש להם את 1GB אז לא צריך את ה-768, והם לא מוכנים למכור לי את ה-1GB במחיר של ה-768MB (אז מה אתם מציעים?? KSP) לא בטוח מה לעשות...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם כן..תגידו לי איך בבקשה תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
טוב שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אם AGP 8X אבל הלוח שלי תומך ב4X אז השאלה אם אני יקנה את ה8X זה יפעל בלוח שלי? זה יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזמן כבר הפסקתי לעקוב אחרי מה שהולך פה אז אין לי מושג מה כדאי ומה לא.. מה שאני יודע זה שאני צריך שיהיה PCIe תודה
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
טוב נראה ששני אלו מתומחרים במחירים דומים בארה"ב מה יותר ממולץ ? http://www.ncix.com/products/index.php?sku=29030&vpn=01G-P3-N891-AR&manufacture=eVGA&promoid=1042 http://www.ncix.com/products/index.php?sku=30825&vpn=900244&manufacture=VISIONTEK
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי RADEON 9600 pro gigabyte והתקנתי את התוכנה של OC V-TUNER יש שם חלק שאומר כמה טמפרטורה אבל אך אני ניכנס לשם הוספתי תמונה http://www.concept-tech.ca/ordinateur/v-tuner.jpg
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
חג שמח לכולכם המחשב הוא Compaq Evo N1020V ניסיתי להוריד דריברים מאתר של ATI אבל הם לא עובדים . באתר של COMPAQ הלינקים לא עובדים , קיצר לא יודע מה לעשות . תעזרו לי בקשה
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
איזה מהם מציג תמונה איכותית יותר ? אני לא מחפש מסך טוב למשחקים , רק לקצת סרטים וגלישה מרובה באינטרנט. יש עוד מסכים שאתם ממליצים בתקציב של 2000 ש"ח ולא יותר ? ראיתי את ה-730b ליד הדגם 1780q (אני חושב שזה הדגם) של lg , ולא ראיתי הבדלים באיכות התמונה , זה הגיוני בהתחשב בעבודה שה-lg עולה בערך 600 ש"ח יותר? תודה
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי כמה אפשרויות לחבר את כרטיס המסך למסך ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי שיהיה הכי מהיר ואיכותי. יש לי חיבור AVG מהמסך לכרטיס מסך עם מתאם של DVI-I (נראה לי משולב אותות אנלוגים ודיגיטלים) וחיבור DVI-D (אות יחיד). עכשיו התבלבלתי מגלל המתאם שצריך לחבר האם זה לוקח מהאיכות או שזה הכי כדאי?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה: MSI 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 2XDVI http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksppetahtikva&uin=6403 כיום יש לי את הלוח אם הזה: GA-945GCM-S2C של חברת GIGABYTE והוא עובד ב- PCI-E 1.0 הכרטיס מסך שאני קונה עובד על PCI-E 2.0 הבנתי של-PCI-E 2.0 יש תאימות אחורה השאלה איך הדבר הזה ישפיע על הביצועים? ואם הדבר הזה יורגש באופן בולט במשחקים?????
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני זמן קצר, גרסה חדשה של תוכנה הנדסית בה אני משתמשת, אך ניתקלתי בהודעת שגיאה בהפעלת התוכנה, בה רשום כי להפעלת התוכנה דרוש כרטיס מסך שתומך בחומרה ב-DirectX 9.0c. כרגע יש לי כרטיס מסך: NVIDIA GeForce4 Ti 4200 with AGP8X - לפי מה שכתוב ב-Display Properties ב-Windows ומותקן אצלי DirectX 9.0c - אבל כנראה שזה לא מספיק. במדריך למשתמש של התוכנה רשום לגבי כרטיס המסך, כי הדרישות הן: Graphics card with 128MB of RAM supporting DirectX 9.0c or higher (24-bit color or higher is recommended for better quality). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס AGP (ולא התקן החדש) מתאים ורצוי שלא יהיה יקר מדי. כמו כן, האם קיימים כרטיסי מסך שתומכים כבר בגרסאות מתקדמות יותר של DirectX? בת…
-
- 14 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלה למי שמבין קניתי את ה4870 וחיברתי אותו כמו שצריך הפעלתי את המחשב ואחרי כמה שניות זה מצפצף לסירוגין ורושם למעלה במסך שהוא לא מקבל מספיק חשמל או שהוא לא מחובר, יש לי ספק כוח 450w שאני ממש לא זוכר של מי, השאלה אם ב99 אחוז זה הספק או שיש אלטרנטיבה, תודה לעונים.
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי -ATI X1950 PRO 512mb לכרטיס nvidia 9800gt 512mb ורציתי לדעת האם אני ארגיש הבדל גדול בביצועים חוץ מזה שאני אתחיל לנצל את ה-dx 10. ה-9800 gt כרטיס יחסית זול ואם אני לא טועה יש כרטיסי 8800 gt יותר יקרים ממנו (אם אותו זיכרון) ולכן רציתי לדעת האם הוא טוב?..וגם אם אין בעיות חום עם nvidia.
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, אחד מהכרטיסים מגיע ל103 מעלות..לא מבין. תוך שניה הוא מטפס, עושה רושם שאולי הגוף קירור התנתק והוא לא מקרר טוב. עכשיו הבעיה שקראתי ברשת ואני לא זוכר איפה על איך מחליפים ולא להשתמש בכל משחה שיש אלה סוג ספציפי. למישהוא יש מושג/מדריך ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי פנטיום Core 2 Due 1.83(E6300 לוח אם של אינטל, ISELTON עם 1 ג'יגה זיכרון. כרגע אני משתמש בכרטיס OB. אני רוצה לקנות כרטיס חדש שיהיה טוב. התקציב שלי לא בשמיים, בערך 400-500. גם קניה בארה"ב היא אופציה טובה ואפשרית. אני לא מגדיר את עצמי כגיימר רציני, מדי פעם אוהב לשחק במשחקים כמו NFS וכו'... חשוב שיעבוד טוב עם הוינדוס ויסטה. תודה.
-
- 8 תגובות
- 605 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס הנ"ל http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1373 לכרטיס 2 חיבורי DVI וחיבור אחד S.VIDEO האם מישהו רכש אותו ויכול לספר איזה חיבורים חיצוניים מגיעים עם הכרטיס? את הכרטיס קיבלתי ללא שום כבל או קופסה (הרכבתי מחשב שלם בחנות) לטענת החנות אני לא אמור לקבל כלום - אבל הם מוכנים לתת לי מתאם DVI ל VGA אתר היצרן http://www.connect3d.com/radeon_hd_4670AC.htm תודה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
חג שמח חברים, המחשב הנוכחי שלי ישמש לצפייה בסרטי 4k ו-1080p מהרשת וכמו כן לנטפליקס 4k ועוד שירותי סטרימינג. כיום המחשב טיפה מקרטע בהצגת 4k. המפרט של המחשב הנוכחי שלי הוא: מעבד: i5-4590 לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3- 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz * Support for HDMI 1.4a version. זכרון: 8GB DDR3 CL11 קשיח: SSD 256GB Crucial SATA3 GBPS 550/330 המחשב מחובר למגבר Denon AVR-X1200W שתומך ב-4K 60Hz ובפורמטי אודיו רבים ואליו מחוברים רמקולים של Tannoy. המגבר מחובר לטלוויזיה Samsung UA58H5200AR . בחודשים הקרובים אחליף כנראה ל-LG OLE…
-
- 16 תגובות
- 3.6k צפיות
- 2 followers
-
-
חשוב שיהיו שני חיבורים ואחד מהם לפחות חיב להיות HDMI עד 500 שח. הכרטיס מיועד לסרטים HD .
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס של NVIDIA עם הדרייברים הכי חדשים.. חיברתי S-VIDEO עכשיו יש שתי אפשרות אחת CLONE שבה אני רואה אותו הדבר על שני המסכים אבל אז הרזולוציה שלי על המסך מחשב מאוד מאוד נמוכה ובאפשרות השניה DUALVIEW הראזולציה שלי במסך מחשב נשמרת אבל על הטלויזיה אני רואה רק תמונה של רקע הדסקטופ בלי שום תזוזה או שום דבר.. הרצון שלי הוא רק לראות סרטים על מסך הטלויזיה ולא יותר מזה.. מה עושים? תודה..
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מחפש תכרטיס הכי חזק שניתן לקנות!יש לציין שהוא ישומש למשחקים... יש לי סך 24' ואני רוצה שהמשחקים הכי חדשים ירוצו עליו חלק עם כל הפילטרים...... כרגע יש לי 8800GTX והוא לא מספק אותי..... יש לי מעבד Q6600@ 3.2 Ghz אם אני יחליף אותו למשו יותר חזק אני יקבל יותר FPS? תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי תמונה אשר צולמה במצלמה דיגיטלית בתנאים קצת לא מוארים. ברצוני באמצעות התוכנה פוטושופ לעשות כאילו והיה פלאש בזמן הצילום. אני יודע שקיימת אופציה כזאת כי בתוכנה הפשוטה בחנות צילום עוד יותר פשוטה עשו זאת בשבילי לפני פיתוח התמונות והדפסתם. כיצד אני עושה זאת ? תודה אנשים !
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Palit GeForce4 Ti4200 with AGPX8 עליו יושב ציפ philips 7104 נסיתי לחבר אותו ישירות עם כבל S-Video לטלויזיה של Sony עם כניסת Scart בעזרת מתאם כזה של Scart->S-Video הבעיה היא שהמסך מרצד, יש איזה פס שעולה ויורד כל הזמן ולא משנה מה נסיתי זה לא עוזר. הקטע הכי מעצבן זה שעם כבל RCA זול זה עובד מצויין, הבעיה היא שכבר קניתי כבל S-Video של 10 מטר וזה די בלאגן להחזיר אותו. נסיתי את TvTool וזה לא ממש עזר. נסיתי גם מתאם Scart->S-Video אחר וגם זה לא עזר. למישהו יש איזה רעיון איך לגרום לו לפעול עם S-Video?
-
- 35 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-