כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי שילשום מחשב חדש עם Sapphire Radeon 9800 , התקנתי ווינדוס ודריברים 3.10 ומשום מה בכל מקום שאני מסתכל זה מזהה את הכרטיס מסך כ 9800P !! (אני מתכוון בווינדוס עצמו, הדרייבר של ATI, ב AIDA32 וב 3Dmark 2003 ...) לעומת זאת ב AIDA זה מראה לי: Graphics Processor Properties Video Adapter ATI Radeon 9800 Pro (R350) 0 GPU Code Name R350 PCI Device 1002 / 4E48 Transistors 117 million Process Technology 0.15u Bus Type AGP Memory Size 128 MB GPU Clock 324 MHz RAMDAC Clock 400 MHz Pixel Pipelines 8 TMU Per Pipeline 1 Vertex Shaders 4 (v2.0)0 Pixel Shaders 1 (v2.0)0 DirectX Hardware Support DirectX v9.0 Pixel Fillrate 2592 MPixel/s Texel Fillrate 2592 MTexel/s Memory Bus Propert…
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/?i=4622 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 רגיל 3.0 ג'יגה זיכרון לוח אם של ג'יגהבייט 915p הכרטיס מסך חלש ומעפן 7300gs רציתי קצת לשחק במשחקים החדשים שיצו אני לא חייב הגדרות מקסימליות או משהו מספיק לי הגדרות בינוניות התקציב הוא 1000 שקל
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר הזה : 260.99_desktop_win7_winvista_32bit_english_whql לכרטיס מסך 7900gs extreme (שד"א לא מצאתי את גרסת האקסטרים באתר שלהם, יש רק אצל Leadtek אבל מאוד לא מעודכן) הדרייבר מיועד גם לויסטה, אבל בכל זאת, למה להתקין ביעד הזה : C:\NVIDIA\DisplayDriver\260.99\Vista\English זה אמור להיות ככה ?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
התקנתי PS CS4 על dell e6400 עם intel gma 4500hd ואני רואה שאין לו תמיכה ב OpenGL, האפשרות הזו מנוטרלת ב PS. לפי מה שקראתי באתר של אינטל, הכרטיס תומך ב OGL 2, למישהו ידוע משהו? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אין לי ממש מושג מה שאני צריך, חברים שלי יודעים, אבל הם עצלנים ולא מוכנים לעזור לי, אז באתי לפה זה מה שאמרו לי שאני צריך: *Capture at 720x576 resolution. *Have composite in and preferrably a TV tuner too. *Be pci if it's a capture card. *Be capable of recording in DVD quality MPEG 2. *Have hardware assisted MPEG 1/2/4 encoding if possible. אני יודע שאני אקבל מלא LOL ועוד כל מיני שטויות שאתם הליטים אוהבים להגיד כשניוב כמוני מגיע לפה עם כזאת הודעה, אבל נסו לעזור לי בקשה :\ Peace
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי כעת כרטיס מסך מסוג MSI Radeon 4850 המחובר למסך 22" בחיבור DVI ביציאה אחת ולמסך Philips 8404 47" (למעשה זו הטלוויזיה שלי) ביציאה השניה בחיבור של מתאם DVI ל- HDMI וכבל HDMI 5 מטר. לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L ברשותי גם 2 ג'ויסטיקים אלחוטיים XBOX עם מתאם USB אלחוטי למחשב. המשחקים שאני משחק בהם הם לרוב Pro Evolution, עם חברים - כרגע עובד לי ברזולוציה 1080p באופן חלק. ו- DiRT 2 כשאני לבד, לא רץ חלק ב- 1080p אלא רק ב- 720p עם הגדרות סבירות. אני מעוניין שירוץ חלק, על הגדרות הכי גבוהות וב- 1080p. לאיזה כרטיס מסך עליי לשדרג? בנוסף, השאלה שמעניינת אותי: כרגע, כאשר אני רוצה לשחק, אני עושה שמסך הטלוויזיה יהיה המסך היחיד הפעיל, מתוך הנחה שיקבל יותר כח עיבוד. השאלה שלי…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
צריך להיות לי 775 MHZ ו 1000 MHZ ומופיע לי שמופע לרק 300 http://up352. siz .co.il/up3/y0xtzmyujczx.jpg תורידו רווחים
-
- 4 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אז ככה לפי מה שהבנתם אני צריך כרטיס מסך והתנאים כדי שיריץ טוב ת'מחשב שלי הם ככה: מחיר :500-600 שקל מעבד:Intel ® Pentium ® D CPU 3.00GHZ מסך: אני שוקל לקנות מסך שיהיה בגודל 22-26 אינטש ספק: כרגע יש לי ספק של 400W אבל אני שוקל גם לקנות ספק חזק יותר של סביבות ה500W אם צריך עוד פרטים מסויימים תגידו ואני אוסיף! תודה כל העוזרים והמנסים לעזור!
-
- 9 תגובות
- 802 צפיות
-
-
סתכלו חברים אני משחק משחקים כבדים כמו crysis,Stranglehold,World in Conflict ואחרי שאני משחק זמן ממושכך או פתאום (אחרי 20 דקות + -) אני רואה פסים מקווקוים אדומים לרוחב. למה זה קורה ? אני משחק בכל המשחקים על רזולוציה 1280X1024 וHIGH האם אני צריך להוריד את הHIGH למדיום ?
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
עזבו מחיר, עזבו חברה מייצרת! איזה כרטיס יותר טוב? והאם שניהם תומכים בדיירקס 9? וגם לא אכפת לי אם ניתן להשיג בשוק או לא!!!
-
- 12 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם , משהוא יכול להביא לי קצת מידע על הכרטיסי מסך האלו ? , ומחירם ? תודה לעוזרים . חפשתי בזאפ או בכל חנות מחשבים מוכרת ואין אותם . אם אפשר של GeCube , תודה ! אני במיוחד מעוניין במחיר שלהם
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך LCD בסביבות 2000-2500 ש"ח. השיקול העיקרי - איכות תמונה וDVI שיקול משני - סרטים (כלומר - קצב עדכון גבוה). שיקול שלישי - פונקציות "אקסטרא" (pivot וכו') מתלבט בין LG 1780U שיש לו ביקורת לא רעה בtom's וכל מיני פונקציות מגניבות. SAMSUNG 710T, גם לו יש ביקורות נחמדות מאד וכל מיני פונקציות נוספות, למרות שהבנתי שאמור להגיע לארץ ה711T ושהוא לא רע בכלל, אבל עדיין לא מצאתי אותו בשום מקום XEROX 795D היתרונות הגודל שלו - 19" וביקורות מצוינות, החסרונות- 25MS ואין לו שום תוספות כמו למסכים האחרים. יש בארץ מסך אחר בטווח מחירים הזה שנחשב טוב גם כן? ה25MS במסך איכותי כמו זה של זרוקס יכול להרוס לי את ההנאה? חוץ מלמסך של LG גם למסכים האחרים אפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית …
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת רק הכוונה היא לכרטיסים של NV מסדרות הGTX השונות (חוץ מEVGA שאני יודע שהיא תומכת). רק לחדד , הכוונה היא לא לתוכנה כמו GPUTOOL אלא לתוכנות מבית יצרנית הכרטיס.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הנ"ל לא עובד בXP ודורש רכישה של דרייברים לאחר רכישת הדרייברים, כאשר לוכדים וידאו (VHS) נוצר הפרש בין הקול לתמונה הכרטיס יושב על IRQ לבד הבנתי שהתופעה הנ"ל נוצרת בגלל פריימים "בעייתים" שלא נלכדים ובמקביל פריימים של קול שממשיכים להילכד. השמועה אומרת שיש תוכנות לכידה שיודעות לטפל בתופעה למישהו יש רעיון?
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אהלן.. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך ביום שישי.. המפרט שלי הוא: amd athlon 939\64b venice + gigabyte k8ncs939 אני צריך כרטיס סביר ואני מתלבט בין 2 הכרטיסים הבאים : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=372&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e9&PHPSESSID=eabe37a4e2a04b99f0cc47006193a7fd http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=8609&catid=703 הייתי רוצה שתעזרו לי להחליט...אני לא מבין בזה יותר מדי... רק יודע שצריך לפחות תצורה של 128bit ... התקציב - 400-500 ... וזה עוד אחרי גמישות רבה :-\ .. בגדול אני לא גיימר וגם לא אהיה.. הדרישות הן באיזור ה FIFA2006... בתודה !
-
- 15 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם , צריך עזרה בבחירה של כרטיס מסך ב 1100 שקל. לפי דעתם מה הכרטיס עם הביצועים הטובים ביותר מבלי להתחשב באוברקלוק. יש לי אפשרות לקנות את ה 9800NP עם 256BIT ב 1130 ש"ח. במחיר דומה של + - 50 שקלים אני יכול לקנות את ה 5900XT של אלבטרון וכמובן את הגירסה המוחלשת של 9800 פרו עם 128BIT . מה נראה לכם הכרטיס הכי משתלם ? תודה . נ.ב - אל תציעו לי ללכת על ה 9800 פרו ולהוסיף 200 שקל. אני יודע את זה לבד. פשוט הכרטיס הוא בשביל אח שלי והוא גם ככה רצה לקנות עד 1000 אז שכנעתי אותו להוסיף 100 שקלים ולא לקנות 9600XT .. התשובה חשובה לי גם כי יש לי ויכוח עם חבר שלי שטוען שכדאי לקחת או 5900XT או את ה 9800פרו המוחלש. אני טוען שהכרטיס הטוב ביותר פה הוא דווקא ה 9800NP שמפגין ביצועים בדיוק…
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בקצרה, שיטת CUDA מאפשרת למחשב שלכם להשתמש במעבד ובזכרון של כרטיס המסך על מנת לקצר את זמן דחיסת MPEG של המחשב. שימוש למשל בתוכנת EXPRESS TMPEG בגרסה החדשה ביותר בשילוב עם DRIVER NVIDIA עדכני ,מאפשר שימוש בשיטה זו. בניסוי שערכתי גיליתי כי: שימוש בשיטה זו עם מחשב בעל מעבד QUAD אינו יעיל ואפילו מעכב את הדחיסה. מסקנתי ,תוכנת TMPEG יודעת לנצל טוב יותר ריבוי מעבדים (כגון QUAD) מאשר שימוש בCUDA ,ולכן שימוש בשיטה זו מומלץ רק במחשבים חלשים יחסית עם כרטיס מסך חזק יחסית. במקרה כזה העזרה של המעבד של כרטיס המסך תשפר אולי את הדחיסה. מקווה שעזרתי
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
סליחה על ההקפצה אבל מישהו אולי יכול לתת לי לינק לגירסת ניסיון חוקית כלשהי של 3ds max בגירסתה השביעית? מחיפושים בגוגל הבנתי שגירסה 7 עדיין לא יצאה... :-\ האם כדי לנסות וללמוד את גירסה 6 או שכבר עדיף לחכות ל7?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך דק. חשבתי על חברת lg איך המסכים שלהם? אני רוצה גודל 17 אינץ או יותר עד 3500 שקל יש למשהו המלצות? איך הסמסונג? בהשוואה למסך רגיל, איפה איכות הצבעים יותר טובה? האם במסכים הדקים אפשר לצפות גם מהצד ללא בעיה? ומה אתם ממליצים.. נ.ב. אם יש למשהו איזה אתר עם השואה של מסכים כאלה אני אשמח לקבל לינק.. תודה מראש! :)
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מהירויות עריכה בפוטושופ קשורות בכרטיס מסך? כלומר אם יש הבדל ממשי בין GF 5200 לGF 5600... ובאיכות התמונה יש הבדל? או שההבדלים אם רק במשחקים.
-
- 9 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי לאיפה לשייך את הנושא הזא בדיוק אז תסלחו לי אם לא שמתי אותו במקום הנכון יש לי כרטיס טלוויזיה של avermedia tv series device - bt878 , ואני לא יכול לחבר לכרטיס הזא את הכבל של האנטנה(הכבלים למשל), כי כל הכבלים בבית שלי הם של הלווין של yes והחיבור שלהם לא מתאים לחיבור של הכרטיס טלוויזיה. בממיר ה yes יש לי רק את כבל הכניסה של הלווין שלהם(חיבור אחר עם שפיץ מוזר , שהחיבור הזא לא מתחבר לכרטיס טלוויזיה), וגם יש עוד בננה אחת על הממיר, של הוידיאו. ובכרטיס טלוויזיה יש לי חיבור אחד של בננה נקבה ועוד חיבור אחד של s - video ועוד יציאה לחיבור ללוין(ושוב הכבל של yes לא מתאים לשם) איך אני מחבר את זה , האם בכלל אפשרי?
-
- 13 תגובות
- 801 צפיות
-
-
תמונה מצורפת, השאלה היא, מה ההבדל בניהם הכרטיס לא באוברקלוקינג! NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8 נ.ב - המעבד הגראפי עובד ב250 מגהרץ, הזכרונות כמו שאתם רואים בתמונה זה דיי מוזר כי עד כמה שהבנתי בכרטיסי "NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8" המעבד הגראפי צריך לעבוד על 275 והזכרונות נדמה לי... 400 או 500 (לא זוכר) ניסיתי בRIVA TURNER לעשות עובדקלוק למעבד הגראפי מ250 ל 300 ואת הזכרונות להעלות מ 333 ל 400 ומה שקיבלתי זה: 1. כרטיס דפוק, שעושה שטויות באמצע עבודה חלשה באינטרנט פתאום מופיעים "פאקים" על המסך, שהכרטיס לא ממש חם ולא הזכרונות 2. ה"Real Clock" ב AIDA32 הראה 400, והEFFECTIVE הראה 800... אז מה בעצם האפקטיב הזה, למה הוא כפול מהריל כל הזמן הלכתי לחבר שלי יש שלו FX5200 והREAL היה המקורי לפני ה…
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, חבר שלי קנה מחשב עם רדאון 9600Pro והיו בעיות {סיפור ארוך} והחליפו לו את הכרטיס... במאפייני תצוגה {עכבר ימני בשולחן העבודה - מאפיינים - תצוגה... משהו כזה...} לפניכן אני לא זוכר מה היה רשום... לדעתי 9600Pro עכשיו אחרי ההחלפה רשום 9600Series... אבל אני לא בטוח 100% שלפניכן היה רשום Pro... אז כל מי שיש לו 9600Pro,WindowsXP, CataLyst3.6 אני אשמח אם תגידו לי מה רשום לכם שם. ואם מישהו לא מבין לאיזה מקום אני מתכוון בדיוק אז לזה: תודה, מתן.
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-