עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by DiSc@MaN,

שניהם AGP. שניהם 128MB מה עדיף? (לא מדובר על קניה חדשה. שני הכרטיסים אצלי)

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  2. Started by Armageddon1,

http://img325.imageshack.us/my.php?image=14eu.jpg תראו אני החלפתי כרטיס מסך רק לפני שבוע וזה אותם בעיות .... המערכת שלי פנטיום 4 1.6mhz motherboard intel -D850MV 512 RDR 2hard disk dvd cdrw Radeon 9800NP PSU Hec 300W ART-F יש לי הרגשה שזה הספק כוח אשם בכל הבעיות בגלל חוסר יציבות שלו...או משהו כזה כי זה כרטיס מסך חדש שקיבלתי והוא בסדר גמור (צריך להיות לפחות) עכשיו אני גם משתמש בדריברים חדשים וכמובן ללא שום אוברקלוק אז מה אני צריך לעשות? אני הרי לא יודע בודעות מה הבעיה...

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  3. Started by X7-007,

Hercules 3D Prophet 9800SE All-In-Wonder 128MB Retail Video/TV card + Remote אנשים שעשו לזה SOFTMOD קיבלו ביצועים יותר טובים מאשר ה 9800 , בערך 6000 ב 3DMARK3 אני יודע זה תלוי במחשב וכו', אבל בקרוב אני אקנה חדש, אבל יש לכרטיס את הפונציאל\ הוא עולה 1,529

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by Danman,

היי, מחר בבוקר אני הולך לקנות את הכרטיסים, ואשמח לשמוע את דעתכם לגבי איזה כרטיסים כדאי לי לקנות ההתלבטויות הן: - 768MB או 1GB? האם 500~ שקל תוספת מצדיקה את ההפרש? - גרסא עם קירור טוב או גרסא פשוטה? של איזו חברה? הכרטיסים הם לטובת משחקים ב1920X1080, אוברקלוק תמיד בא בחשבון. שאר פרטי המחשב הם Core i7 920 3.8Ghz, 6gb DDR3, EVGA SLI LE. תודה רבה! :-) דני

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  5. בהגדרות מקסימליות בצורה חלקה הדרישות המומלצות שלהם הן 32 MB 3D video card . התקציב מינימלי עם עדיפות לפסיבים עם TV out. מעבר ל WC המחשב [מפרט] עושה עבודה משרדית לחלוטין

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by arkadi_s,

אהלן , אני הולך לקנות היום את הכ.מסך Sapphire Radeon HD 7850 2GB GDDR5 ורציתי רק לוודא מולכם שהוא יהיה תתואם למפרט של המחשב שלי שהוא : מעבד : i5 2.66 ghz 8mb לוח אם : Gigabyte GA P55 UDR3 זיכרון : G.SKILL 2X2 GB DDR3 1600MHZ כ. מסך : Sapphire HD 4870 512 MB GDDR5 כ. קשיח - Western Digital 500 GB 12MB SATAII צורב : SANSUNG SH-S22B DVD ספק כוח: Seasonic 500W BRONZE S מארז: קולר מאסטר CM 690 BLACK NO PSU מבחינת ספק כוח ולוח אם וכו' , זה לא יצור שום בעיה שהכ.מסך יחסית חדש והחלקים יחסית ישנים? ושאלה נוספת יש את אותו הכרטיס רק עם ג'יגה זיכרון ולא 2 שהוא ועלה קצת פחות , יש הבדל משמעותי שמורגש בין הכרטיסים? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  7. טוב אז מצאתי את הRX550 של חברת Sapphire ולפי הבנצמארקים הוא יותר טוב מ1030 ועולה אותו מחיר. הבעיה שאיני מכיר את החברה הזו. האם מישהו מכיר את הכרטיס או את החברה והאם היא אמינה? בתודה מראש :)

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  8. Started by כחוללבן,

כל אתר מספרים סיפור אחר האם משהו יודע כאן אם באוקטובר יהיה כרטיס מסך 20NM ? עדיף עם קישור מדוע חושב מה שחושב

9. מזה כמה זמן אני כבר שכרטיס המסך שלי מתיישן ובקושי סוחב משחקים בימינו ועם רכישתו של מסך חדש הגעתי למסקה שהגיע הזמן לשדרג. המפרט שלי הוא כמו שרשום בצד (הרזולוציה שאני משתמש בה היא 1680*1050) ומכאן באות כמה שאלות: אני מניח שהמעבד שלי (e6300 ) יהווה צוואר בקבוק לכרטיסי מסך חדשים, אך אין לי כל רצון לשדרג כרגע מעבר לכרטיס המסך. אולי אני אוכל לעשות OC כלשהו למען שיפור הביצועים. מכאן נובעת השאלה הראשונה, איזה כרטיס מסך מומלץ לי? מביקורות ברשת הגעתי למסקנה ש- hd4770 זה כרטיס לא רע, במחיר סביר ויכול אולי גם להתאים לי אבל אז ראיתי שבכ- 40 ש"ח יותר אפשר כבר לקנות GTS250.. שאני לא בטוח שיש טעם לקנות. עוד שאלה, נניח ואני כן אלך על ה- GTS250, הספק שלי (hec 400trt ) יוכל להחזיק אותו? אמנ…

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by vacuuuum,

אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל כש4650 עולה 370 ו4670 עולה450 ההבדל במחיר הוא בערך 20% האם יש את אותו הבדל בביצועים?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  11. אני מתכוון לקנות מסך LCD בסביבות 2000-2500 ש"ח. השיקול העיקרי - איכות תמונה וDVI שיקול משני - סרטים (כלומר - קצב עדכון גבוה). שיקול שלישי - פונקציות "אקסטרא" (pivot וכו') מתלבט בין LG 1780U שיש לו ביקורת לא רעה בtom's וכל מיני פונקציות מגניבות. SAMSUNG 710T, גם לו יש ביקורות נחמדות מאד וכל מיני פונקציות נוספות, למרות שהבנתי שאמור להגיע לארץ ה711T ושהוא לא רע בכלל, אבל עדיין לא מצאתי אותו בשום מקום XEROX 795D היתרונות הגודל שלו - 19" וביקורות מצוינות, החסרונות- 25MS ואין לו שום תוספות כמו למסכים האחרים. יש בארץ מסך אחר בטווח מחירים הזה שנחשב טוב גם כן? ה25MS במסך איכותי כמו זה של זרוקס יכול להרוס לי את ההנאה? חוץ מלמסך של LG גם למסכים האחרים אפשר לחבר שני מחשבים בו זמנית …

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  12. מה קורה אנשים, דבר ראשון אני ממש בור ועם הארץ בכל הנוגע לכרטיסי מסך אבל מצטער מראש אם השאלות שלי לא ענייניות/דפוקות וכ"ו... אני מחפש כרטיס מסך עד מחיר של איזה 400+- שקל, לא צריך משהו יותר מדיי עצבני, אני לא גיימר בנשמה חחח רק רוצה שיריץ לי משחקים סבירים, לא את הכי חדשים שיוצאים בימים האחרונים חח עד עכשיו הייתי עם כרטיס מסך מובנה ולרוב הייתי משחק סולייטייר וכ"ו... בזמן האחרון קיבלתי מחבר ENTER THE MATRIX (כן כן, אני יודע שהוא משחק ממש ישן חחח) אבל אפילו הוא לא עבד אצלי חחח ראיתי בהרבה פורומים שאנשים ממליצים על HD 4670, אבל קצת הסתבכתי איתו... יש ‏HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E‎ של ASUS ‏HD 4670 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E של GIGABYTE מה ההבדל ביניה…

13. אני הולך לקנות 9600 הרגיל מחברת שפיר,הוא טוב,עם מה הוא אמור לבוא? אני מתכוון לגירסה הרגילה ולא לפרו או הXT......היא תוכל להריץ את GTA:SA חלק עם פילטרים? תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by ScreameR,

כבר לפני חצי שנה פרשתי מכל העסק של מודינג, מיציתי את עצמי... לאחרונה פתחתי במקרה את המחשב, כדי לנתק הארדיסק 2.4 גיגה ישן טיחו כשפתחתי לאחר מכן את המחשב הזוואה התגלתה ! המאורר של הרדאון 9500 שלי... מת! קניתי אותו מפנדה, ועדיין יש עליו אחריות.. מה עדיף לעשות?

15. שלום לכולם, היום קיבלתי מחשב חדש, התקנתי את הווינדוס 7 ודרייברים. לאחר שעשיתי ריסט המסך פשוט לא פעל (מרגע עליית מערכת ההפעלה, לפני כן הוא עובד מצוין). ניסיתי לחבר מסך LCD, ואיתו הכל עובד בלי שום בעיות. כשהורדתי את הדרייבר של הכרטיס מסך (sapphire radeon hd 5670) המסך CRT מצוין, וגם כשנכנסתי ב-safe mode. לפי חיפוש שערכתי באינטרנט הרבה טוענים כי יש בעיה עם הדרייברים של ATI ומסכי CRT שאין אפשרות להגדיר refresh rate שמתאים ל-CRT. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה מראש (:

16. יש לי שאלה: מה ההבדל בין כרטיסי מסך עם אותה ליבה אבל של יצרניות שונות. למשל, כשאני קניתי 6600GT קראתי ביקורת השוואה בין 11 פירמות שונות. בעיקר ראיתי התייחסות לקירור. אז השאלה שלי היא האם יש הבדלים משמעותיים בין כרטיסים שונים פרט לאלמנט הקירור. אולי הבדלים בשביל OC ? חשבתי על משהו - אני קניתי Leadtek שעלה משהו כמו 150 ש"ח יותר מ-Giga-byte בגלל שהקירור שלו יעיל ושקט. הוא לפחות אמור להיות כזה, לא משנה שעכשיו אני סובל מכרטיס מסך חם מידי... אז אם ההבדל ביניהם הוא בקירור, אולי הכי טוב לקנות כרטיס זול יותר, נגיד זה של -GigaByte ובהפרש לקנות קירור ייעודי לכרטיס מסך ב-150 ש"ח. הקירור בטח יהיה אפקטיבי ושקט יותר, לא?

17. אני מנסה לחבר את המחשב הנייד לטלויזיה. לכרטיס המסך יש רק יציאת s-video ארבעה פינים ולטלויזיה יש רק כניסת scart. ניסיתי בשתי דרכים שונות: 1. באמצעות כבל s-video ל- s-video מהמחשב לממיר scart->s-video+rca המחובר ל-scart בטלויזיה. 2. באמצעות כבל s-video ל- rca מהמחשב לכניסת rca של מכשיר DVD, ומה- DVD דרך חיבור אנטנה אל הטלויזיה. בשני האופנים קיבלתי תמונה שחור-לבן בלבד. מידע נוסף: - כרטיס המסך הוא Mobile Intel 915GM/GMS,910GML, בעל יציאת S-VIDEO ארבעה פינים. הטלויזיה היא Grundig Multi-system בת כ-8 שנים. - ניסיתי להוציא שיטות שידור שונות מהכרטיס (PAL,NTSC). בחלק מהמקרים היה שינוי בתוצאה על המסך (בצורת גלים), אך באף אחד לא התקבלה תמונה צבעונית. רעיונות?

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  18. Started by OVErDOS,

למשחקים חייב dual dvi אני בכיוון של ה geforce 8800 של sparkle אבל אני לא בטוח שזה dual dvi הצעות בקשה תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  19. Started by shpigeli,

אז ככה אני רוצה לקנות מסך דק. חשבתי על חברת lg איך המסכים שלהם? אני רוצה גודל 17 אינץ או יותר עד 3500 שקל יש למשהו המלצות? איך הסמסונג? בהשוואה למסך רגיל, איפה איכות הצבעים יותר טובה? האם במסכים הדקים אפשר לצפות גם מהצד ללא בעיה? ומה אתם ממליצים.. נ.ב. אם יש למשהו איזה אתר עם השואה של מסכים כאלה אני אשמח לקבל לינק.. תודה מראש! :)

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  20. דרך אגב הכרטיס הוא של HERCULES, אז עדיף להוריד מהאתר שלהם? ואיזה גרסה בדיוק הכי יציבה והכי מומלצת? תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  21. ייעוד- 1. מטרתו העיקרית המחשב היא עריכת וידאו (premiere, after effects, photoshop). *יכול להיות שבעתיד אני ארצה גם אפשרות לעבוד עם תוכנות תלת מימד (maya, 3d studio וכו'). *העריכה היא לא למטרת פרנסה. אני לומד קולנוע וצריך לערוך פעם בשבוע שבועיים עריכה אינטנסיבית. 2. שימוש יומיומי בתוכנות אופיס ובאינטרנט. 3. אני צריך גם אפשרות להפעיל משחקי מחשב שיעבדו טוב. (בעיקר סימס 3, אבל שתהיה אפשרות גם למשחקים אחרים). *אני מדגיש את זה בגלל שהבנתי שיש כרטיסי קווארדו שתותחים לעריכה, אבל יש משחקים שלא עובדים איתם. אז אני צריך כרטיס שיהיה תותח בעריכה, אבל שיעבדו עליו גם משחקים בלי תקיעות ובעיות אחרות. מחיר- עד 750 ש"ח +-. כמובן שעדיף כמה שפחות... המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q8400,…

• 9 תגובות
    • 835 צפיות
  22. Started by J S Bach,

היי, היום SC2 [המשחק היחידי שאני משחק בו ברגע זה] החל לקרוס לעיתים קרובות לאחר שעל המסך החלו להופיע ארטיפיקים [נראה לי - כאלה קוביות ורודות שחורות/ירוקות/אדומות וכו'...]. האם זה הכ.מסך? השתמשתי ב-OCCT ומתברר שהכ.מסך עובר את ה-100 מעלות סלציוס - להחליף קירור או שכבר עדיף להחליף כ.מסך? [בהנחה שאין לי מושג איך להחליף גוף קירור ומה הפרוצדורה דורשת/עד כמה היא מורכבת]. בתודה מראש! עריכה: במידה ואתם ממליצים על קירור חדש, על איזה אתם ממליצים? [מה אתם אומרים לדוגמה על: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6913 ] ואשמח ללינק להדרכה להרכבה של אותו קירור. תודה

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by Oprapc,

יש לי את המפרט הבא: PIII 800MHZ 256 SDRAM PC PARTNER MOTHERBOARD שתומך ב-AGP 4X GEFORCE 4 MX 440 8X שתומך כמובן גם ב-4X WINDOWS XP PRO יש לי לוח אם שתמוך ב-4X AGP וכרטיס שתומך ב-4X AGP. דרך ה-BIOS שלי זה מודלק. כשאני נכנס למאפיינים של הכרטיס שלי אני רואה שאני פועל ב-2X. ניסיתי לעשות קצת TWEAKING אבל זה לא הולך הגבוה ביותר זה 2X ואין לי מושג למה. עזרו לי! זה דחוף! תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  24. Started by eladbu,

יש לי ראדאון 8500 128 של ספייר עם ק4.5 הבעיה היא שאינני מצליח להעלות את היטמן 2 הגרסה היא גרסת המשחק הסופית המשחק עצמו עולה וגם הסרטון ההתחלתי אבל לאחר הסרטון ישנו גרף שמעלה כנראה את המניו ושם הוא נתקע!ואז עולה ה-vpu האם משהו כבר שיחק את המשחק עם 8500? או שהבעיה היא בדרייבר כמו במלך פרס ש ק4.5 פתר את הבעיה!

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by k-o-b-y,

אני מחפש דרייבר טוב, וכמה שיותר מעודכן לכרטיס, עבור windows XP. בבקשה אני חייב כמה שיותר מהר. תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים