כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
האם כרטיס מסך 6800GT 256Bit 256MB מייצר יותר חום מכרטיס מסך 6600GT 128Bit 128MB? אם כן, בכמה? לפי מה שהבנתי, 6600GT 128BBit 128MB של Gigabyte עם קירור פאסיבי מגיע לטמפרטורה של 70 מעלות. איך אפשר להיפטר מהחום הזה בלי מאוורר? מישהו יודע לאיזו טמפרטורה מגיע 6800GT 256Bit 256MB עם קירור פאסיבי?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
משהו יודע לאיזה חנות עוד נשאר כאלו ? ומשהו מכיר אתרים טובים לקנית בארה"ב ? (חוץ מ-newegg )
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני עם ג'יפורס 4 טי4200 ודטונטור 40.72 ואין לי שמץ של מושג איך אפשר להראות את תצוגת המחשב בטלוויזיה. חיברתי את כל הכבלים ועשיתי הפעלה מחדש. אח"כ הופיעו בהגדרות עוד כל-מיני אפשרויות שלא הבנתי מהם כלום, וניסיתי לשחק איתם אבל כל מה שראו בטלוויזיה זה סתם שלג ופסים קופצים. נ.ב. בהתחלה, כשהמחשב עולה, אז רואים הכל בטלוויזיה בשחור-לבן עד שזה נכנס לווינדוס. אז איך עושים זאת?
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים! אני הולך לקנות בשבוע הבא את המסך החדש של סמסונג 26 אינץ' המפורסם. בנוסף, אני משדרג את הממיר טלוויזיה שלי ל-YESHD. השאלה שלי היא כזאת: יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 7100, האם הוא מספיק טוב בשביל לראות כמו שצריך. הכרטיס מסך הזה הוא כרטיס מסך מובנה ללוח אם ויש בו יציאת HDMI ו- DVI. באיזה מחבר עדיף לחבר את המסך למחשב? הרזולוציה של המסך היא 1920:1200 (16:10) ולכן אני חושש שהכרטיס מסך לא יתמוך כמו שצריך למרות שיש לו יציאת HDMI. תודה!
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קניתי מחשב שהכרטיס שלו הוא Readon HD 5850' קיבלתי את המחשב, אבל אני רוצה להיות בטוח שהכרטיס בפנים, כל מה שרשום לי עליו זה שזה כרטיס מדגם 5XXX של ATI ולא רשום שום דבר יותר, ככה זה גם בתוכנות כמו PC WIZARD וכאלה. אני רוצה לוודא שהכרטיס הוא הכרטיס ששילמתי עליו, אם מישהו מכיר דרך לברר את הדגם המדויק, אני מודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס מסך ati redeon 9600 עם יציאת טלווזיה s-video 7 pin אני מנסה לחבר אותו לטלווזיה עם יציאת rca (כלומר חיבור צהוב רגיל של ודיאו כמו של די וי די וכאלה) קניתי מתאם לכרטיס מסך 7 video pin to rca ויש לי כבל rca שמחובר לטלווזיה ומחובר למתאם שמחובר לכרטיס מסך עכשיו אני מסדר את כל ההגדרות ומקבל תמונה מעווטת לגימרה...ניסתי המון דברים והגדרות וזה פשוט לא הולך רציתי לדעת אם למישהו יש מושג איפה הבעיה? או אם מישהו נתקל בבעיה כזאת לפני?
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
זה ה1730S http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-09.html בטבלה הקטנה כתוב White spot - 185 Black spot - 0.77 Contrast - 1:240 לעומתו ה710T של סמסונג http://www20.graphics.tomshardware.com/display/20041123/17_lcd-19.html White spot - 233 Black spot - 0.42 Contrast - 1:550 כמה שאלות אני רוצה לקנות את ה1730B, ולא נראה לי שיש הבדל בניהם בקונטרסט, אפילו קראתי בהשוואה הם מתכוונים של1730B יש קונטרסט נמוך יותר? בכל מקרה, ה1:240 שמדדו לLG צריך לשנות לי את הבחירה לא? כי תראו את ה710T של סמסונג..ואפילו ה1720B של LG קיבל 1:393 שם. מה זה הwhite והblack Spot? התשובות חשובות לי מאוד שכן אחרי פסח אני סוף סוף קונה מסך. כל תשובה תתקבל בשמחה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני כרגע משתמש ב6166, לפי DXDIAG. כדאי לי לעבור ל6193? כי הם בטא, לכן לא מופיעים באתר של ATI. דעות?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן. רכשתי לאחרונה כרטיס 3080 מניואג.. גרסה לא הכי יוקרתית אמנם.. אבל על פניו כנראה זו הייתה לא ההחלטה הכי טובה.. הבנתי מהם שהם לא מציעים אחריות בכלל.. ובספק עד כמה בארץ יגבו את זה.. גם בחו"ל אולי זה יהיה טיפה בעייתי.. מדובר בדגם של MSI האם לדעתכם זו הייתה טעות והיה עדיף אולי להזמין בסטארט? המחירים שם בערך זהים אבל לא יודע מתי הייתי מקבל זאת.. הזמנתי גם מעבד.. מעבדים כמעט ולא נוטים להתקלקל נכון? אגב - לדעתכם זה נכון ש 3080TI מעבר לפינה באמת?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
^^ עבור חבר רצוי בחנויות באזור חיפה- KSP, נועה, פנדה... שוב, AGP, עד 750 ש"ח, תומך DX9. (וכאלה שאינם מפלצות זוללות חשמל, בהנחה שעובדים עם ספק ג'נרי) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
אני אקנה בקרוב 8800GT, מומהר- ורציתי לדעת איזה כרטיס הכי מהיר: BFG 8800GT OC2 eVGA 8800GT SC Edition ASUS 8800GT TOP כמובן שכולם 512MB.. תודה מראש לעוזרים. ;D
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי ב GPU-Z הכרטיס מסך מסוגל להעביר עד בערך 126 ג'יגה בשניה, עכשיו ה PCI-Express x16 תומך רק ב 4Gbps, זה אומר שהצוואר בקבוק של הכרטיס מסך נמצא בקצב תמסורת הנתונים מלוח האם? (סתם שאלת התעניינות)
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יודע שזה כבר נדוש אב לאני ממש חייב עזרה בבחירת כרטיס מסך. אני רוצה ללכת מחר ולתת מכה ולקנות מחשב וכבר די נסגרתי על 9600 XT ואחרי חיפוש וקריאה בפורום זה התחיל להתערער. אז אני חייב הצעה אחרת חדשה לכרטיס מסך. עיקר השימוש הוא לקידוד וידאו עם רינדורים ועבודה בתוכנות גרפיות ואולי גם קצת תלת מימד והסכום הוא עד 1100 פלוס מינוס תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 852 צפיות
-
-
התקציב 550 שקל אין מה לעשות זה מה יש הכרטיס למישחקים תודה.
-
- 12 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי כרטיס מסך geforce gtx 470 שנקנה לפני שלוש שנים בערך. יש לי שם חיבור HDMI והחלטתי להשתמש בו למחשב (לחבר מסך של סמסונג לחיבור זה.) השאלה איזה חיבור זה שם? מיני HDMI או מיקרו HDMI? אני פשוט צריך לקנות כבל / מתאם ורציתי לדעת איזה חיבור זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
-
-
אפשר לפתוח לכרטיס הזה את הצינורות ל16? מישהו מצא בנצ' מרק שעשו לו? במקרה ופותחים לכרטיס הזה את הצינורות ל16 ועושים לו אובר קלוק עצבני גם(שזה אפשרי דרך אגב) הוא יהיה יותר טוב מ: 6800 128mb 256bit שפתחו לו גם את הצינורות ל16 ועשו לו אובר קלוק עצבני??:\
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי יש לי 2 כרטיסים ביד ורציתי לדעת איזה מבינהים יתאים לי יותר ל htpc nvidia 9400gt 1gb ddr2 ati hd4670 512mb האם ה nvidia יכול להוצאי קול מחיבור dvi ? האם ה cuda יכול לעזור בהצגת סרטי hd ?
-
- 0 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום,אח שלי בטעות שיחק עם ההגדרות של המסך דרך הכפתור,והוא יצר לי את זה שהתמונה במסך תהיה באמצע וכאילו פס שחור מהצד,אני לא מצליח להחזיר למצב הרגיל,וגם עשיתי מלא שטויות בהגדרות שם,אין שום דרך להחזיר את התצוגה הנורמלית חזרה?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
http://img325.imageshack.us/my.php?image=14eu.jpg תראו אני החלפתי כרטיס מסך רק לפני שבוע וזה אותם בעיות .... המערכת שלי פנטיום 4 1.6mhz motherboard intel -D850MV 512 RDR 2hard disk dvd cdrw Radeon 9800NP PSU Hec 300W ART-F יש לי הרגשה שזה הספק כוח אשם בכל הבעיות בגלל חוסר יציבות שלו...או משהו כזה כי זה כרטיס מסך חדש שקיבלתי והוא בסדר גמור (צריך להיות לפחות) עכשיו אני גם משתמש בדריברים חדשים וכמובן ללא שום אוברקלוק אז מה אני צריך לעשות? אני הרי לא יודע בודעות מה הבעיה...
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800XT (גירסת ה-512MB) ולפעמים יש לי ארטיפקטים בכל מיני משחקים שאני משחק. לא עשיתי לכרטיס מסך שום אוברקלוקים ושטויות אחרות, אז למה יש לי ארטיפקטים? זה ממש מרגיז ותמיד צריך למזער את המשחק ולחזור אליו, ולעיתים רחוקות זה אפילו עולה במסך כחול. הפתרון ההגיוני היחיד שעולה לי בראש הוא בגלל שהכרטיס מתחמם. המארז שלי נמצא על מן קרש עם גלגלים מעל השטיח (ומתחת לשולחן) אז חשבתי שאולי יש לזה קשר מסוים, אם זה משנה איזה מארז, ספק כוח, זכרונות וכו' יש לי אז יש במפרט.
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מסך חדש ובינתיים שני המסכים האלה עושים עליי רושם טוב מבחינת המחיר שלהם והביצועים שלהם. אודה לכם אם תאמרו לי מה דעתכם, איזה מסך עדיף? .FLATRON 17 795 FT או 17'' VIEWSONIC G75F המחיר של שניהם הוא בסביבות ה 1250 ש"ח. אם אתם חושבים שיש מסך יותר טוב במחיר דומה, אל תתביישו לציין אותו. תודה
-
אם כן איך זה עובד? יש להם גם כרטיס קול, או שמחברים להם את כרטיס הקול?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-