עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tamiravigan,

זה לחבר.. מעבד E6600 ספק:http://cl.ly/5pFB אני יודע, ג'נרי אבל אין מה לעשות.. כרגע יש לו 9500GT והוא רוצה לשדרג.. GTS250\GTS450 יעבדו טוב עם הספק הזה?

2. שמתי לב שמוכרים את כרטיס הR9800 NON PRO בPCH ב1700 ש"ח ואת גירסת הפרו ב2500 ש"ח אז למישהו יש ביקורת על ההבדלים בינהם במשחקים (בעיקר חדשים כי לא אכפת לי אם אני משחק בקוויק3 ב300FPS או ב320FPS)?

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  3. שלום לכולם. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב. יש לי שאלה לגבי הנושא. אני מחובר דרך חברת YES. האם ישנם כרטיסים שיכולים "לתפוס" את מקומו של הממיר הדיגיטלי? או לחילופין, לעבוד איתו? מה שאני רוצה זה בעצם לדעת האם קיימת היכולת להעביר ערוצים דרך המחשב ולא דרך שלט הממיר ואם כן, אז איך זה בערך עובד? ומה אני צריך בדיוק שיהיה לי על הכרטיס טלוויזיה כדי שיתמוך בכזאת אופציה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  4. דגם ה-AORUS Master היוקרתי של GIGABYTE עבור ה-Radeon RX 6800 XT קרוב הרבה יותר למחיר ה-Radeon RX 6900 XT מאשר למחיר הרפרנס של AMD עבור אותה ליבת עיבודלכתבה

5. Started by yoavbd123,

אהלן, יש לי את הכרטיס 4850HD כבר כמה שנים עשה את העבודה לגמרי, כל מה שאני צריך זה יציאת HDMI לסרטים בטלוויזיה וכאלה ומשחקים בקטנה, כל מני MINI GAMES כאלה, סטייל PORTAL ב STEAM +- הכרטיס היה ממש אחלה, רק שלאחרונה הוא התחיל לקרטע, אחרי כמה נסיונות החייאה נראה שיומו הגיע אני מחפש כרטיס פחות או יותר באותה הרמה, בלי להשקיע יותר מדי כסף, 300-400 ש"ח פחות או יותר מה מומלץ בטווח מחירים הזה שייתן תמורה הכי טובה שיש? ממש חשובה שיהיה גם HDMI וגם VGA (זה בטח סטנדרט אבל בכל זאת..) תודה!

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

שבוע טוב לכולם... *האם למשהו יש את הכרטיס הנ"ל?(רק לחברה הזאת בלבד) *האם הקירור שלו מספיק טוב לOC? (קירור פאסיבי) *האם משהו הצליח לפתוח את הכרטיס?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  7. האוברקלוקר הידוע coolaler מטיוואן הציג מבחנים ביצועים של HD2600XT גירסת GDDR4. הכרטיס ירוץ על 800Mhz בליבה ו2200Mhz בזיכרון וכמובן GDDR4 המערכת שאיתה הוא בדק: core 2 Duo x6800 * GA-P965-DQ6 * 4x1Gb gskill DDR-800 hk * MSI Radeon HD X2600 XT 256MB DDR4 * seasonic S12 600w הספק במנוחה: 147W הספק בעומס: 197W מקור: http://iopanel.net/forum/showthread.php?p=36957#post36957 והפורום coolaler.com

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  8. שלום לכולם!:] יש לי שאלה בקשר לרזולציות וה - FPS. אם למשל, יש לי מסך תומך עד הזרולוציה 1200x1024 60hrtz. אני שם על רזולוציה יותר נמוכה, ככה שיהיה 85 hrtz. כאשר אני משחק במשחק כלשהו ואני שם אותו על הרזלוציה הכי גבוהה, זאת אומרת שהמשחק ייעבוד על 60 הרטץ בלבד וכך גם יהיה ה - FPS? כי ידוע לי שלפי קצב ההרטצים, כך גם ה - FPS, אלא אם כן אפשר לבטל את ההגבלה. תודה רבה!:]

• 7 תגובות
    • 837 צפיות
  9. אני בעליו הלא-גאה-בכלל של x1950pro מזה 2.5 שנים (נרכש בזמנו בסכום של 1,200 ש"ח.. מי אמר שפראיירים לא מתים?? ). הכרטיס אכזב אותי מאוד, החל מOC מגוחך של mhz בודדים בלבד, ועד בעיות מחרפנות: במשחקים הכרטיס קורס תוך 10-15 דקות בלבד; הכרטיס הרבה פעמים לא חוזר ממצב Power save mode של המסך, ופשוט לא שולח אות.. בקיצור - כוסומו x1950pro, לך הביתה. המפרט: E2160 @ OC 3.25 GHZ (freezer 7 pro) 4GB CL4 GB 965p-DS3 @ 360 mhz bus Enermax Liberty 400W XP 64BiT המסך: Dell 2709w @ 1920x1200 התקציב: עד 1,000 ש"ח (אפשרות לחריגה קלה אם היא באמת שווה את זה). המטרה: כרטיס מסך חזק שיאפשר לי להנות ממנו בשנתיים הקרובות לכל הפחות, ורצוי שלא יעשה הרבה רעש במנוחה ובמאמץ. היעד: מכיוון ש…

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  10. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4314 שווה תמחיר? יש ביצועים? אאאה ? אם לא מה ממליצים לי מאותו אתר!?!?! תודהההההההההההההההההההה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4314

• 14 תגובות
    • 836 צפיות
  11. עד 300 שקל בערך פחות יותר.. שיעבדו המשחקים החדשים בעיקר pes 2009..

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  12. Started by shalev7390,

כולם מדברים עליו אבל אף אחד לא אמר שהוא יודע שיש למישהו אותו פיזית בידיים . אני עושהכצרות לטכנאי שלי ...כי אני מזמין עכשיו מחשב ואני אומר לו שאני רוצה את הכרטיס הזה והוא מתחיל לאמר לי שאין (!!!) כזה כרטיס בכלל ! אם מישהו יודע מיליון אחוז שהוא קיים אז שירשום לי ושגם יוכיח ...אני יודע שבKSP ובנועה קומפ כתבו שיש להם אבל הם טוענים שהם עדיין לא הביאו אותו . תודה רבה !

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  13. Started by wrecker,

אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אך יש לי בקשה אחרת.. קודם כל שלושה כרטיסים שנראים לי הם HD4870 GTX260 9800GX2 אבל לא חייב רק את אלה.. עכשיו הדרישה שלי היא שקרייסיס יעבוד ברזולוצית מסך טבעית של 22" עם 2X ואולי גם 4X AA חלק. לפחות ב25 FPS + ובעתיד אני מתכנן על טלויזיה FULL HD ככה שהוא צריך גם להריץ משחקים ברזולוציה של 1080 אבל פה כבר לא חייב פילטרים.. אני רוצה מחר כבר לקנות\להזמין אם יש לכם המלצה מאיפה גם טוב!.. אני חייב כרטיס לא יכול בלי מחשב :-\ תודה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by gal555,

http://www.tomshardware.com/reviews/pci-express-3.0-pci-sig,2695.html

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  15. Started by Makaveli_iL,

הם זה נכון שכדאי לטווח הארוך להשקיע בלוח-אם תומך SLI ובבוא הזמן לקנות את הכרטיס שישלים את הטכנולוגיה הזו במקום לקנות פעם אחר פעם (פעמיים שלוש) כרטיס מסך חדש? האם בכדי ש-SLI תעבוד אני חייב 2 כרטיסי מסך תואמים 1אחד לאחד (סוג דגם מדוייק וכו')?

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

תמונה מצורפת, השאלה היא, מה ההבדל בניהם הכרטיס לא באוברקלוקינג! NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8 נ.ב - המעבד הגראפי עובד ב250 מגהרץ, הזכרונות כמו שאתם רואים בתמונה זה דיי מוזר כי עד כמה שהבנתי בכרטיסי "NVIDIA NV18 GF4 MX440-X8" המעבד הגראפי צריך לעבוד על 275 והזכרונות נדמה לי... 400 או 500 (לא זוכר) ניסיתי בRIVA TURNER לעשות עובדקלוק למעבד הגראפי מ250 ל 300 ואת הזכרונות להעלות מ 333 ל 400 ומה שקיבלתי זה: 1. כרטיס דפוק, שעושה שטויות באמצע עבודה חלשה באינטרנט פתאום מופיעים "פאקים" על המסך, שהכרטיס לא ממש חם ולא הזכרונות 2. ה"Real Clock" ב AIDA32 הראה 400, והEFFECTIVE הראה 800... אז מה בעצם האפקטיב הזה, למה הוא כפול מהריל כל הזמן הלכתי לחבר שלי יש שלו FX5200 והREAL היה המקורי לפני ה…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

מה נכון להיום הכרטיס המשתלם ביותר, הן ל-NVIDIA והן ל-ATI במקומם? מסתבר שלא ניתן להשיג בארץ את שני הכרטיסים כי:1. 1. 4770 עם בעיות אספקה מ-ATI ליצרניות כרטיסי המסך. 2.PALIT סגרה שעריה ואזל המלאי של 4850 GDDR5.

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by lesForce,

אהלן עד היום שיקחתי בבטא של BF3 על המפרט החדש שיש לי בצד , והכל נראה טוב ואיכותי. השבוע קניתי את המשחק NBA2K12 וגם את PES12 , ומשום מה , רואים את השחקנים והמגרש ברמה מאוד נמוכה ומטושטשת כזאת. אפילו על ה-PS3 שלי רואים את המשחקים האלו יותר חד וטוב. המסך הוא 1920X1080 , כך הגדרתי גם את המשחקים. כמו כן כמובן שהם מוגדרים על הרמה הגראפית הכי גבוה שיש למשחק להציע. הדרייבר מותקן לגרסתו האחרונה , גרסאת הבטא ש-BF3 דרש. מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

19. Started by yarin153,

עד עכשיו הייתי עם AMD 4890 Top כרטיס מעולה ועד לאחרונה הריץ הכל ללא בעיה עד שהגענו לDX11 עכשיו CRYSIS לא רץ על DX10 והחלטתי שהגיע הזמן להיפרד ולהביא משהו חדש רק שהתקציב שלי ירד אבל אני עדיין מחפש את הכי טוב שבתקציב (כמובן חח) אני מעדיף NVIDIA שיהיה בתקציב של עד700 שקל ! מה אפשר להביא ? (ואולי לחכות לTI BOOST שיגיע?)

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by shay360,

שלום לכולם! אני בדרך לקנות מחשב חדש..מתוך התעניינות נכנסתי לאתר של albatron כדי לקרא קצת על הכרטיס מסך שאני עומד לקנות עם המחשב החדש( 8800GTS 320MB ). ופתאום נתקלתי בדבר שהיה נראה לי מוזר. בדף הזה: http://www.albatron.com.tw/English/product/VGA/pro_detail.asp?rlink=Overview&no=204 שורה אחרונה: Minimum 400W or greater system power supply (with 12V current rating of 26A) 12V וזרם של 26A ??!! זה לא ה-מ-ו-ן ? מחישוב מהיר זה יוצא 312W שזה המון הספק... זה יכול להיות?! או שפשוט לא הבנתי נכון מה שכתוב שם?

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by tavlins,

שלום יש לי כרטיס מסך ראדון 9700 פרו 128 מ"ב.. זיכרון פנימי 512 די די אר. מעבד פנטיום 4 1.6 ג'יגה הרץ... כשאני משחק בפיפא המשחק משום מה לפתע קורס, מראה לי לשנייה וחצי מסך כחול כזה מפחיד ודופק ריסט ואז כשהמחשב עולה הוא נותן הודעה שהוא- recovered from seriious error... יש לי את הדרייברים של ati לכן אני לא יודע מה הבעיה! מעבד חלש? קירור? בתודה מראש, שי

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  22. Started by AmirNadav,

שלום לכולם. אז ככה, חבר שלי קנה מחשב, במטרה לחבר אותו לטלויזיה (סרטים וכו'..). כמובן שגם יש מסך. אז ככה - מחשב - יש ! (כרטיס מסך: PoV GeForce 8500GT)\ מפצל כזה (הצבעוני: ירוק,כחול ואדום) - - יש! כבל S-Video כזה - - יש! ניסיתי לחבר (החיבור שצריך לחבר אליו הוא הירוק) , וזה לא מציג לי על הטלויזיה את התמונה של המסך. ניסיתי לשחק בהגדרות והצלחתי להציג, הבעייה היא שעל מסך הטלויזיה ראיתי בשחור לבן, ובמחשב ראיתי בצבעוני. ניסיתי לשחק שוב עם ההגדרות, ועכשיו גם בשחור לבן אני לא מצליח לראות. מה אני עושה אנשים? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  23. Started by BandiT,

קניתי את הכרטיס.. ובחיים לא חיברתי pci-e איך אני מחבר את הכרטיס? אחרי שאני שם אותו בחריץ של pci-e צריך לחבר אותו גם לחשמל? אין לי יציאה VGA יש לי 2 יציאות של DVI מה זה אומר? איך אני מחבר את המסך?

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  24. Started by yg1996,

טוב אז ככה.. יש לי מחשב נייד שאני רוצה לקנות לו כרטיס מסך חדש כדי להריץ משחקים חדשים יותר כמו :A.V.A Combat Arms יש לי כמה שאלות לפני שאני עושה את זה: 1. האם אפשר בכלל להחליף למחשב נייד כרטיס מסך? 2. אם אפשר רק לחלק מהם אז האם אפשר להחליף לשלי? 3. מה אתם צריכים לדעת כדי להמליץ לי על כרטיס מסך נכון כדי שאני אבדוק ויעלה לכם? 4. איזה כרטיס מסך אני צריך?

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  25. Started by nesber,

אני לא מבין בזה כלום אבל תמיד הפליא אותי שב3DMARK מתקבלים מספרים עצומים, אפילו 400 FPS. לא ראיתי שיש הבדל כלשהו בין 100 ל400 ובכלל נשמע לי הגיוני שיש קצב אידאלי כלשהו שיוצר תנועה חלקה, שהוא רחוק בהרבה מ400....... פיפא 2005 רץ כל הזמן על 75 FPS, והמשחק ניראה די חלק..... אז מה המקסימום האפשרי, ואיך מתקבלים המספרים הענקיים ב3DMARK?

• 7 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים