כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
NVIDIA GeForce 6600Le הכרטיס הזה טוב למשחקים כבדים?!?!?!?!? אם לא.. תמליצו לי על כרטיס זול וטוב למשחקים כבדים..
-
- 15 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם ! זה המחשב שהזמנתי לפני כמה ימים וכמה חברים שלי מהבית - ספר המליצו לי להחליף את המסך ל-?17'' 796 FD? כי הוא טרינידון (הם אמרו שהוא באיכות של טלויזיה) האם כדאי להשקיע תוספת של 300 ש"ח במסך הזה ובבקשה תנמקו למה וגם לא את מסכי LG . שמתי פה את המפרט של כל המחשב כדי שתגיבו איזה מסך הכי מתאים לו (משחקים) , והאם הכרטיס מסך טוב למרות שאותו אני כבר לא אוכל לשנות. מעבד 1,109 ש"ח מקלדת+עכבר אופטי microsoft נחמד 120 ש"ח הרכבה 190 ש"ח wd80gb(8mb) 7200rpm sata הארד דיסק 400 ש"ח nec 3500 צורב 370 ש"ח compuca…
-
- 12 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשפר את המחשב שלי ע"מ שאוכל לשחק משחקים חדישים (GTA IV, Crysis, GRID) על טלוויזיה 42", ועל כן מצאתי את כרטיס המסך HD4850 מחברת Sapphire באייבורי, במחיר של 750 ש"ח. מפרט המחשב שלי הוא: מעבד: Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz, 2333 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון: 2GB של OCZ כרטיס מסך נוכחי: Gigabyte Geforce 8600GT 256MB האם קנייה של Sapphire HD4850 512MB תתאים ללוח אם שלי? האם אני אחווה שיפור משמעותי במשחקים? האם אני אוכל להריץ משחקים ברזולוציות "סבירות" על טלוויזיה 42" (ולהנות מכך?)? ולמה אותו הכרטיס של חברת Gigabyte (וחברות אחרות) עולה כמעט 100 ש"ח יותר? בתודה מראש :-)
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
טוב בדיוק היום הלכתי לממש אחריות וגיליתי שעברתי את התקופה ב5(!) ימים.... לכן אני צריך תחלופה בבערך אותו מחיר(650 שקל בערך) לא ממש משנה לי חברה ועדיף משהו עם קירור אקטיבי כי המארז דיי צפוף וחמים המפרט PD 2.6 775 1GB DDR2 לוח אם Motherboard Name ASRock 775Dual-VSTA
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהדרביירים קורסים כניראה ניראה לי שזאת הבעיה ,כל נגן FLASH וסרטונים גם מיו טיוב שאני שם על מסך מלא המסך מחשיך ונתקע .. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך של GIGABYTE r9800pro 128mb מאתמול התחילו להיות לי ARTIFACTS במשחקים בסרטים וגם בדסקטופ , במשחקים ובסרטים כל המסך מלא בפסים ודסקטופ אין ממש הרבה. חשבתי שזה בגלל החום של הכרטיס אבל היום כשהדלקתי את המחשב כבר מההתחלה לפני שהווינדוס עלה היו ARTIFACTS. האם הכרטיס שלי "מת" או זאת עדיין בעיה של קירור למרות שהוא היה מספיק קר אני חושב כשהדלקתי את המחשב וצריך לקחת לו זמן להתחמם ,לא ? תודה
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני כבר כמה זמן שוקל שדרוג של כרטיס מסך.אבל עם המבול שיש היום זה דיי קשה נכון לעכשיו אני לא כל כך משחק אבל אני מעדיף רכישה לטווח רחוק.אז מן הסתם לקחת כרטיס חזק יהיה דבר חכם. ראיתי את הטוקסיק של ספיר עם ה 1 גיגה(מבוסס 4870) והוא דיי מצא חן בעיני.השאלה האם ה 4850 יכול להוות תשובה מולו. אחד השיקולים היא מערכת הקירור המוצלחת שבאה איתו (ראיתי ביקורות שמפרקים את הכרטיס לגורמים...) זה ניראה כמו קירור פסיבי עם מאוורר באמצע בתוך עטיפת פלסטיק יפה עם לוגויים.. מיפרט מחשב יש פה בצד למי שרוצה לדעת. <-----------
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך בAGP8X... עכשיו חשבתי על ה6600... http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379499 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379783 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=379252 איך הוא בכללי , ולמה הכרטיס של Gainward כל כך יותר יקר?... חוץ מזה איך הכרטיס x800gto כאן: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424453 הוא שווה את ההפרש במחיר? בכלל אודה מאוד לכל מי שיכול להמליץ לי על כרטיס כזה עד 700 שקל.
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלוויזיה, עכשיו הכל עובד בסדר פחות או יותר אבל כשאני מפעיל סרט FULL SCREEN כל מה שאני רואה על הטלוויזיה זה מסך סגול יש למישהו מוסג איך לתקן את זה? ואיזה פורמט כדאי לשים אם זה משנה בכלל... עמד לי NTSC שיניתי ל-PAL אין הבדל.. Gforce 2 mX טלוויזיה 25'' GRUNDIG
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
תמליצו לי איזה כרטיס מסך מבין הבאים לקנות ביחס לביצועים לבד וגם וביחס לביצועים/מחיר : Gigabyte RADEON 8500 Deluxe 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 830 ש"ח Gigabyte RADEON 8500LE PRO 64MB DDR DH TV-Out Retail VideoCard 760 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard 575 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 690 ש"ח Power Magic Ati Radeon 8500LE 64 MB DDR DVI+TV-OUT 575 ש"ח Gainward Geforce 3 TI200 Cardexpert TI/500 128MB DDR Video Card 615 ש"ח כמו כן, למה יש הבדל כה גדול במחירים בין הכרטיסים הזהים Radeon 8500LE של ג'יגהבייט ו-POWER MAGIC ?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת מחפש כרטיס מסך כמה שיותר חזק לצרכים האלו, כמו כן מתוכן גיימינג כבד על מסך הU2311H. בנוסף המפרט שלי כרגע הוא: מעבד Q9550S בOC של 3.6GHZ עם צריך עוד כוח עיבוד אני יכול לנסות להגיע ל4.5GHZ . זיכרון 4GB זיכרון בDC. כרטיס מסך GTX275 שכרגע מספיק לגיימינג אבל קצת צולע בכל מה שקשור לתוכנות בסגנות הSDK, יש אפשרות לOC עם צריך. ספק כוח HEC WIN+ 700W כמו שאפשר להבין יש לי מערכת שלפחות לי ניראה מכוונת לאזור המינימום של תוכנות בסגנון הזה, לכן מחפש כרטיס כמה שיותר חזק לשימושים האלו, כרגע אני חושב לקחת משהו בסגנון הGTX480 אבל יש מצב שאולי אני צריך בכלל לוותר על הגיימינג ולקחת את הQUADRO 4000 2GB, מה דעתכם אולי מישהו יכול לכוון אותי ?
-
- 7 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו ההודעה הראשונה שלי בפורום. הגעתי לכאן לאחר שבעקבות התלבטות מסויימת המליצו לי מאוד להפנות את השאלה שלי לפה. אז ככה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בימים הקרובים אבל נתקלתי בשי התלבטויות: 1. הראשונה, איזה כרטיס מסך עדיף לקנות, את ה Nvidia Geforce 7800 GT או את ה Nvidia Geforce 7800 GTX? כי שמעתי שה GTX פחות משתלם מה GT כי הוא לא בהרבה יותר מהיר. אז מה אתם ממליצים? ובנוסף, מה יחסי הכוחות בין שני הכרטיסים, בכמה ה GTX יותר חזק מה GT? 2. והשניה, האם כדאי לקנות לוח אם שמותאם ל SLI? בהנחה שאני אקנה את אחד משני הכרטיסים הנ"ל, זה יוצא משתלם? אם כן, תוכלו להמליץ לי על כמה לוחות אם ספציפים שכדאי לקנות? 3. אשמח גם אם תוכלו להמליץ לי על מארז טוב שילך עם הכל. עכשיו הרכיב…
-
- 16 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי רוצה להתחיל ללמוד עיצוב גרפי, והיא רוצה לקנות מחשב חדש, אבל לא מסך... היא רוצה להשאר עם המסך של המחשב הנוכחי שלה (שבעצם משמש את כל בני הבית) והיא לא רוצה שיגיעו לה במחשב, שהוא ישמש אך ורק אותה... אז היא חשבה אם זה אפשרי לחבר מסך אחד לשני מחשבים שונים, וככה יהיה מחשב למשפחה ומחשב לה וללימודיה... אפשרי??? אני יודע שאפשר לחבר מחשב אחד לשני מסכים, אבל מסך אחד לשני מחשבים...? תודה לעוזרים ;D עריכה: אופס, נראה לי מיקמתי את הת'רד במקום הלא נכון... עמכם הסליחה... מנהלים אפשר להעביר את הת'רד לפורום הנכון בבקשה... תודה...
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש סיבה מיוחדת שאני לא מוצא את ה9600 איקס טי של אסוס בשום מקום? אני רואה רק את של SAPHIRE, הם יותר טובים? איך הם באובר? מישהוא שיש לו יכול לתת ביקורת? תודה רבה!!!, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 816 צפיות
-
-
התקנתי PS CS4 על dell e6400 עם intel gma 4500hd ואני רואה שאין לו תמיכה ב OpenGL, האפשרות הזו מנוטרלת ב PS. לפי מה שקראתי באתר של אינטל, הכרטיס תומך ב OGL 2, למישהו ידוע משהו? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני משחק בcall of duty warfare ובהגדרות של המשחק הוא מזהה רק את הכרטיס מסך של אינטל, עדכנתי דרייבר ובהגדרות של הswichable הגדרתי לביצועים גבוהים והוא עדיין לא מזה את הכרטיס שאני רומה שהוא יעבוד איתו מישהו עוד נתקל בבעיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
יש כבר כרטיסים כאלה? ומתי בערך צריכים להגיע כרטיסי מסך שתומכים בDX11 לארץ?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
היי, קניתי את המקרן ACER H5360BD, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים כדי לחבר את המחשב שלי אליו ולראות סרטי תלת מימד, ואולי אפילו לשחק. עשיתי המון research בנושא, ואני חושב שהבנתי את הרוב, אבל לא ממש הבנתי איזה כרטיסי מסך יהיו טובים לי. הבנתי שיש שתי טכנולוגיות שמתאימות למקרן כדי לראות דרכו תלת מימד, הDLP Link של המקרן, או סט של Nvidia 3D vision. מכיוון והבנתי שה 3D vision לא יפעל עם מכשירים חיצוניים כמו PS3 וכי ראיתי שהמחיר גבוה יותר על משקפי תלת מימד של זה החלטתי ללכת על ה DLP link (וקניתי כבר שתי זוגות משקפיים). דיי ברור לNvidia 3D Vision איזה כרטיסי מסך טובים, אבל לאופצייה השנייה כל מה שאני יודע זה שאני צריך כרטיס מסך quad buffered רצוי של ATI/NVIDIA ולא משנה כמה חיפשתי…
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש, וראיתי שיש הבדלי מחירים עצומים על אותו סוג כרטיס, אצל יצרנים שונים. במידה ואני לא מתכוון לעשות OC, איזו חשיבות יש ליצרנים? האם GigaByte נחשבים טובים?
-
- 10 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אין לי כמעט מקום ל 17 ולדק אין לי כסף.
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.cpu3d.com/news/6443-1/palit-self-designed-4870x2-card-revolution-700-deluxe/story.html 3 סלוטים? הטירוף בעיצומו g0v0s_O_o
-
- 9 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שאני נכנס למשחק הכל טוב ויפה זה פועל על 100 fps אבל זה נראה לי שזה פועל על 60 hz וזה ממש כואב בעיניים........ מישהו יודע איך אני מסדר את זה?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס 4850HD כבר כמה שנים עשה את העבודה לגמרי, כל מה שאני צריך זה יציאת HDMI לסרטים בטלוויזיה וכאלה ומשחקים בקטנה, כל מני MINI GAMES כאלה, סטייל PORTAL ב STEAM +- הכרטיס היה ממש אחלה, רק שלאחרונה הוא התחיל לקרטע, אחרי כמה נסיונות החייאה נראה שיומו הגיע אני מחפש כרטיס פחות או יותר באותה הרמה, בלי להשקיע יותר מדי כסף, 300-400 ש"ח פחות או יותר מה מומלץ בטווח מחירים הזה שייתן תמורה הכי טובה שיש? ממש חשובה שיהיה גם HDMI וגם VGA (זה בטח סטנדרט אבל בכל זאת..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
http://www.ngohq.com/home.php?page=articles&go=read&arc_id=116 הכרטיס עושה ממש את העבודה שלו וחזק יותר מהX1600P
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הכתבה באתר PC ARENA http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=software&id=1903 יש שם לינקים למי שרוצה להוריד, כתוב שם שבכללי זה מביא ביצועים עד 10 אחוז בחלק מהכרטיסים יש למישהו בנצ' או משהו? מישהו כבר ניסה אותם והיה לו שיפור?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-