כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! כמו שאתם יכולים לראות בחתימה, יש לי 6800GT PCIe עם OC למהירות של האולטרא. עוד לא הגעתי למגבלה בOC או לטמפ' גבוהות, אבל מאוד הייתי רוצה להמשיך בOC. לכן ברצוני לקנות את הסיילנסר. לפי מה שהבנתי צריך גם למרוח משחה תרמית לפני ההתקנה של גוף הקירור. לינק לסיילנסר- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7391 לינק למשחה התרמית- http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=1185 השאלות שלי הם אלו: 1. האם יש גוף קירור מומלץ יותר מאשר הסיילנסר לכרטיס המסך שלי? 2. האם המשחה התרמית מתאימה גם לכרטיסי מסך? 3. איך מורחים ואיפה מורחים את המשחה התרמית? אופן המריחה הוא כמו על מעבד? 4. האם ההתקנה מסובכת? יש הוראות? למרות שאני מאמין שאני אסתדר... 5…
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי שאלה: מה ההבדל בין כרטיסי מסך עם אותה ליבה אבל של יצרניות שונות. למשל, כשאני קניתי 6600GT קראתי ביקורת השוואה בין 11 פירמות שונות. בעיקר ראיתי התייחסות לקירור. אז השאלה שלי היא האם יש הבדלים משמעותיים בין כרטיסים שונים פרט לאלמנט הקירור. אולי הבדלים בשביל OC ? חשבתי על משהו - אני קניתי Leadtek שעלה משהו כמו 150 ש"ח יותר מ-Giga-byte בגלל שהקירור שלו יעיל ושקט. הוא לפחות אמור להיות כזה, לא משנה שעכשיו אני סובל מכרטיס מסך חם מידי... אז אם ההבדל ביניהם הוא בקירור, אולי הכי טוב לקנות כרטיס זול יותר, נגיד זה של -GigaByte ובהפרש לקנות קירור ייעודי לכרטיס מסך ב-150 ש"ח. הקירור בטח יהיה אפקטיבי ושקט יותר, לא?
-
- 4 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בתקציב של עד 2500 שקל והכי חשוב לי איכות התמונה... לא משנה לי המקום וכמה משקל המסך תופס. נדהמתי לגלות שאני לא יכול למצוא מסכי CRT חוץ מ 17 אינץ זולים ב 500 שקל ( אמרו שמסכי CRT בעלי איכות תמונה עליונה על LCD ) יש לי מסך 19 אינץ 900 NF של סאמסונג שאני מאוד מרוצה ממנו כבר 5 שנים אבל הוא איבד מהצבעים שלו קצת בגלל זה אני רוצה להחליף למסך חדש.. מה שמפחיד אותי שאם אני אקנה LCD אני ארד ברמה באיכות התמונה לעומת המסך CRT שלי האם מסכי ה LCD משתווים באיכות התמונה למסכי ה CRT בימינו... ואם לא איפה יש מסך CRT שהוא חדיש ואיכותי ואפשר לרכוש אותו? אפילו בזאפ כל הדגמים ישנים כבר ל CRT
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי ההודעה בקשר לאיזה כרטיס לבחור (בחרתי בסוף ב Radeon 9700 Pro ) ותיכננתי לקנות את הכרטיס מ- GigaByte אבל עכשיו יש לי התלבטויות אם לקנות "הרקולס"....מה עדיף או שיש חברה יותר טובה? - ואל תיתיחסו למחיר.. עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה אני מתכוון לעשות OC..
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כי יש לי 64 של סומה ,ואני רוצה לדעת אם כדאי לחסוך כדי לקנות אחד אחר??
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: PIII 800MHZ 256 SDRAM PC PARTNER MOTHERBOARD שתומך ב-AGP 4X GEFORCE 4 MX 440 8X שתומך כמובן גם ב-4X WINDOWS XP PRO יש לי לוח אם שתמוך ב-4X AGP וכרטיס שתומך ב-4X AGP. דרך ה-BIOS שלי זה מודלק. כשאני נכנס למאפיינים של הכרטיס שלי אני רואה שאני פועל ב-2X. ניסיתי לעשות קצת TWEAKING אבל זה לא הולך הגבוה ביותר זה 2X ואין לי מושג למה. עזרו לי! זה דחוף! תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כרטיסי ה-Radeon Instinct מעוניינים בחתיכה מעוגת הלמידה החישובית, ומאשרים את מעטפת ההספק של ארכיטקטורת הדור החדש לכתבה
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות ALBATRON GeForce 4 TI 4280TD 64MB DDR ולא מצאתי מהי מהירות הזכרון שלו ??? אני ישמח עם מישהו ימצא מהי המהירות שלו תודה
-
- 9 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אנשים! הייתה לי התלבטות לגבי באיזה פורום לכתוב את זה, פה או בלוחות אם, אז אם טעיתי אל תהרגו אותי... יש לחבר שלי לוח אם עם16X PCI EX1.1. זה לוח P6NSLIV2 והוא רוצה לשדרג כרטיס מסך, או ל260 או ל4870. השאלה היא איך יעבוד הכרטיס שמיועד לPCIEX2.0 בלוח אם שלו, כמה החוז מביצועים הוא יאבד? תודה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מסוג Asus Radeon R9 290X Directcu II OC 4GB GDDR5 כשאני מפעיל GTA IV הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה של המשחק.. יש איזה משהו חדש בכרטיס הזה שצריך להגדיר ??
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום ! ברשותי Asus V7700 Deluxe ----> GeForce 2 GTS. אני עובד עם גרסת דרייברים 41.09 (דטנייטור). הבעיה היא שאיני מצליח לראות טלויזיה וגם לעבוד עם המסך של המחשב. הבעיה היא כשרוצים לראות סרט הטלויזיה בחדר הצמוד פשוט וצריך לשלוח מישו שיכוון אותך עם העבכר ("למעלה למטה, טיפה שמאלה !! בדיוק !! עכשיו קליק ...") - או להעביר את המחשב עם המסך שזה די מסורבל (וגם מרעיש לראות סרט עם כל המאווררים) אז עכשיו לשורה התחתונה - מה עושים ? האם הדבר אפשרי ? אני יודע שבכרטיסים אחרים כן, האם גם פה אפשר לעשות את הדבר ?? Kerberos
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום,יש לי 2 בעיות,במחשב אחד יש לי כרטיס מסך שיש לו רק DVI,אבל המסך יכול להתחבר רק דרך VGA,ויש לי מחשב שיש לו VGA וגם המסך שלו VGA אבל מה יקרה שאני אחליף מחשב וכבר לא יהיה VGA ורק דואל DVI,אז מה אני אעשה?יש ממיר מ-DVI לVGA.?וכמה הוא עולה?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב אז ככה,הייתי צריך לפתוח את הטופיק הזה כבר לפני כמה ימים ושכחתי אז ככה חבר שלי עם תקציב של 600-700 שקל לכרטיס גרפי ובחנות שהוא קונה יש לקנות או את ה9600XT או 6600 רגיל ורציתי לדעת אם יש משהו שיותר שווה לו במחיר הזה...אם יש לכם מושג אז תגידו לי... וגם חנות במרכז הארץ,רצוי השרון תודה רבה! מותר לציין שמדובר על כרטיס AGP
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ובכן, יש לי מערך Crossfire 4850 על לוח EX38 של Gigabyte מה יהיה הניצול הטוב ביותר ל CF ? איזה משחקים מנצלים הכי טוב Crossfire ? 4GB / 2GB זיכרון משנה ל CF ? 64bit \ 32bit ? Vista \ XP ? נ.ב. יש לי 2 גרסאות BIOS שונות ל 2 כרטיסים Club3D שאר המפרט בצד
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
מי יותר טוב משניהם ולמה? נ.ב: ל6600GT יש 128MBו- 128BIT שלעומת זאת יש לX800GT ו-256MB ו-256BIT
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי 9800 GT שקיבלתי איתו כבל חשמל כי הכרטיס דורש עוד האם אני צריך לחבר את שני הפיצולים לספק? שיש להם 3 פינים לכל אחד או רק אחד מספיק? תודה רבה![br]פורסם בתאריך: 12.02.2009 בשעה 21:09:58 מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
כי חבר שלי רוצה לדעת
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי בעיה, המסך שלי נהיה כהה מדי פעם וזה ממש מעצבן... אנלא יודע אם זה הכרטיס מסך, המסך עצמו, המגעים, לא יודע.. משו יכול להגיד בערך? לעזור איכשהו?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אתם יכולים לדרג לי את הכרטיסים הבאים מהטוב לרע: 6800LE,6600GT,X1600,X700PRO,X1600PRO תודה
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
טוב אז ככה זה המסך הראשוןDaewoo CMC-D-725BF לא משהו מחיר-575 גודל 17 אינץ http://deweco.manufacturer.globalsources.com/si/6008802586761/ProductDetail/product_id-8832945912/action- GetProduct.htm מסך שניSAMSUNG '' 793 DF FLAT?- מחיר-710 גודל 17 אינץ http://www.samsung.com/uk/products/monitors/crt/lb17ksbbedc.asp?page=Specifications מסך שלישי-MAG PFS FLAT? 786 מחיר- 670 http://www.mag.com.tw/product/products-crt-pf2-786.htm#spec מה אתם ממליצים??? אני יותר בכיוון של ה 2 וה3 אבל אם אתם מכירים מסכים יותר טובים שאפשרי לקנות בבאר שבע או בתל אביב(עדיף תל אביב) שהמחיר שלו גג 750 שח אני ישמח להצעות!! תווודה רבהההההה
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
או שיש אופציות טובות יותר עבור גיימרים לא כבדים במחיר הזה? http://www.skypc.co.il/pl_product~28260~8~0.htm
-
- 11 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני כרגע יושב על פנטיום 4 1700 384 RDRAM בקיצור מחשב טוב אך הבעייה שיש לי זה ה- G-FORCE 2 64MX אני רוצה לשדרגו איזה כרטיס מומלץ לי ביותר אם אפשר גם הסבר בתקציב של עד 700 בערך אבל מה שחשוב שיהיה 128 MB ושיהיה איכותי
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אהלן, אני מתחיל לשחק קצת עם ה AFTER EFECT בצורה חובבנית לגמרי. אני בעל i7 3770 עם 32 GB זיכרון. מעוניין בכרטיס מסך למשחקים קלים ולעריכה קלה ב AFTER EFFECT תודה משה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
הנה מצאתי את זה לא יודע אם פרסמו פה אבל הנה: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=05vga007800gtx0roundup07800gtx00808 מראים פה תוצאה של אחד שבדק את כל החברות ועשה השוואה בין כל כרטיסי הג'יפורס 7800GTX לפי ההשוואה מראים שALBATRON היא החברה הכי טובה... כנסו תראו.. מקווה שעזרתי קצת..(אם לא פירסמו את זה פה כבר )
-
- 7 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אמצע השבוע אני יקבל את המחשב החדש. מה הדרייברים המומלצים ל- Leadtek - Geforce 6600GT + Gigabyte GA-K8NS Pro? ועוד שאלה על הדרך: האם הכרטיס מסך הזה תומך בנושא הזה של לראות גם את ה- TV OUT וגם את המסך מחשב בו זמנית?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-