כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
תיסתכלו בצד על המפרט שלי ותגידו לי עם הרדאון 9700 יעבוד איתו טוב.
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הרדאון 9700 מיועד לגיימרים הכי כבדים? או שאולי יש כרטיס מסך אחר שלא שמעתי עליו?
-
מעניין אותי לדעת מה ההבדל בביצועים בין הכרטיס המזדקן שלי (GeForce 4 Ti 4440) לבין כרטיס חדש למדי, Radeon X550. בטח לרדאון יש כל מיני דיירקט איקס 9 וטכנולוגיות חדשות שלא היו בתקופה של ה-GF4 אבל יותר מעניין אותי ההבדל בביצועים. האם X550 יעלה משחקים יותר טוב מה-GF4Ti4440? או שהם בערך אותו דבר?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
טוב אז ככה, היה לי Radeon 8500LE שפעל מצוין, רק שהזכרונות שלו פעלו ב 200Mhz במקום 250 כברירת מחדל, אז החלפתי אותו. בינתיים קיבלתי מהחנות Geforce 2 mx 200 כדי שיהיה לי עם מה לעבוד.. שיהיה. לפני 4 ימים קיבלתי את הכרטיס חזרה, בעל החנות אמר שהם שלחו כרטיס חדש, והוא אכן נראה חדש ומבריק. אז התקנתי אותו, עם הדרייברים בגירסא 9030 (גירסא לא רשמית,היחידים שעובדים עם הרדאון הזה, מוזר מאוד.), לאחר כמה שעות של עבודה בווינדוס פתאום קיבלתי קווים מאונכים וצבעוניים על כל המסך, שלא נתנו לי סיכוי לראות כלום. הפעלתי מחדש, והבעיה חזרה על עצמה כל פעם לאחר זמן שונה של עבודה. היום החלטתי לפרמט, אבל זה לא פתר את הבעיה, לאחר מספר שעות קיבלתי שוב את הבעיה המוזרה. צירפתי תמונה כדי שתבינו ע…
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע הקרוב ככול הנראה ארכוש לעצמי מערכת חדשה, בשעה טובה. המערכת תיהיה מבוססת AMD, ככה שהאופציה ל-SLI אינה בנמצא, לצערי. אני כרגע בשלב שבו אני מתלבט בבחירת כרטיס מסך, עד כה תיכננתי על ה-5850, אך לפי התוצאות האחרונות ב-Tom's Hardware ה-GTX 470 מראה תוצאות עדיפות קצת יותר, בעיקר כשמפעילים פילטרים, משהו שמאוד חשוב לי. כמו כן ישנה התמיכה בפיזיקס וקודה. אבל הבעיה היא שבעתיד אם אבחר ב-GTX470, לא תיהיה אפשרות לשדרוג קל, רק להחליף כרטיס. נכון שמערכת מרובת כרטיסי מסך לא שווה את הכסף, אבל לעתיד זה שדרוג לא רע, כשירדו המחירים של הכרטיסים הללו, והמשחקים יתחילו לרוץ לאט יותר. 5850 ב-CF מראה תוצאות נחמדות, כמעט פי 1.7 מעל כרטיס בודד, שזה לא רע בכלל בכלל. אבל שוב.. בעתיד, השיפו…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
סתכלו מה מצאתי בפורום של גיימר, שאחד אמר: Dear Customer, Thank you for contacting ATI Technical Support. Radeon 9xxx Specifications The Radeon 9000 series (Radeon 9000 Pro and Radeon 9700) will run on Win XP, Win 2000 and Win Me. It will not work in Windows 98/se/95/NT, therefore there will be no driver support for these operating systems. לידיעה המלאה לחצו פה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שאני מעדכן כרטיס מסך נהיה לי המסך שחור וכתוצאה מזה יש לי הגבלת רוזולוציה כמו בתמונה מה יכול להיות הבעיה? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו בכלל ניסה את זה? זה הצליח? יש הפרעות? צריך כבר ליישב אחת ולתמיד את הסוגיה אם האפשרות הזאת באמת מעשית, או רק תיאורתית. אנחנו הרי לא יכולים להמליץ על ימין ועל שמאל לאנשים לעשות את זה, בלי לדעת אם זה באמת עובד או לא. אז מי כבר ניסה את זה? שתפו אותנו...
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
האם זה אפשרי להרחיב את הצינורות מ4 ל8 ע"י הורדת דרייברים מתאימים או בדרך אחרת כמו עם כרטיסי הרדאון?
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם MSI HD 7970 חיברתי אליו 3 מסכים, האחד מסך מחשב סמסונג B2230 FULL HD, השני מסך מחשב סמסונג 2243BW והשלישי מסך טלוויזיה 40 אינץ של סמסונג LA40A451 השאלות שלי הן כאלו : 1. איך אני יכול לקבוע שהרזולוציה תשאר במסך הראשי שלי שהוא הFULL HD B2230 ? בגלל שהרחבתי את השולחן עבודה הרזולוציה נקבעה לפי הרזולוציה של המסך עם הרזולוציה הכי נחותה. פשוט אם פתאום אני רוצה לשחק משחק עם רזולוציה של FULL HD אני לא אראה אותו בשיא האיכות. יש דרך להגדיר את זה? 2. איך זה שהטלוויזיה שלי ה-40 כן תומכת ברזולוציה של FULL HD אבל היא HD READY 3. אפשר איזה הסבר או מדריך על ה-Eyefinity display? אין אני משתמש בזה? התעסקתי עם זה וזה רק הפך לי את הכיו…
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
שלום אנשים כיום יש לי 2 מחשבים בבית,אחד עם 8800GTS והשני עם GTX260. אני רוצה להחליף בין הכרטיסים ב-2 המחשבים.. ושאלותיי הן: 1)האם למחוק את הדרייברים של הכרטיסים לפני ביצוע ההחלפה ? או שפשוט להחליף בין הכרטיסים ולהוריד דרייבר.. 2)הבנתי שהGTX260 מתחבר עם 2 חיבורי חשמל של PCI-E אז חוץ מהשוני הזה בין הכרטיסים יש עוד משהו שאני צריך לעשות/לדעת לפני ההרכבה? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אהלן. ברשותי מחשב חדש ללא כרטיס מסך וכרטיס מסך שקניתי מיד שניה. המחשב ללא מערכת הפעלה כרגע... האם יש צורך להתקין את הכרטיס לפני או אחרי התקנת הווינדווס? (כניראה שזה לא משנה). ואם במיקרה יש למישהו קישור טוב שעוזר בהתקנה הפיזית של הכרטיס אני אשמח. תודה
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
- 3 followers
-
-
יש לי כרטיס מסך שאני צריך לחבר אותו אל המחשב במקום הכרטיס הישן, בכרטיס מסך הישן היה חיבור 6PIN ובחדש יש 6+8PIN, כשאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, כשאני מחבר ללא ה 8PIN אלא עם ה6 בלבד הוא נדלק, כך גם בלי ה 6PIN. כלומר, רק שאני מחבר את ה 8PIN המחשב לא נדלק, גם ה6PIN בצבע שחור וה 8PIN בצבע לבן (יש הבדל לזה?) מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך gtx680 הוצאתי את הכרטיס מסלוט 1 והעברתי אותו לסלוט 2 בעת ההרכבה לא הכנסתי את הכרטיס כמו שצריך לתושבת ה-pci והוא ישב לי באלכסון וננעל לי ולא הצלחתי להוציא אותו לאחר מכן בסופו של דבר הזזתי את הכרטיס לצדדים ושיחקתי איתו עד שבסופו של דבר הכנסתי אותו לתושבת כמו שצריך בעת ההזזה של הכרטיס נשמעו קצת רעשים מהפלסטיק האם נגרם נזק כלשהו לכרטיס למרות שאחרי שהרכבתי אותו כמו שצריך והפעלתי את המחשב הכל עבד כמו שצריך? ???
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תשובה של ליסה מצטרפת לכמה וכמה שמועות, השערות, ניחושים מושכלים ומידע פנימי בנוגע לכרטיסי NAVI החזקים יותר והכה מתבקשים. "I would say they are coming. You should expect that our execution on those are on track and we have a rich 7 nm portfolio beyond the products that we have already announced in the upcoming quarters." למעשה, השאלה האמיתית היא "מתי?" ולא "אם" הם יבואו. ועבור שאלה זו אין ממש תשובה ברורה. יש להמשיך לחכות.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי כרטיס טלוויזיה ישן, בן 9 חודשים בערך. עד עכשיו לא השתמשתי בו אפילו פעם אחת בגלל שלא היו לי את הדרייברים שלו וגם לא ידעתי את השם שלו. היום סוף סוף גיליתי מה השם שלו, הורדתי דרייברים ותוכנת הפעלה בשבילו והוא מוכן לשימוש. רק אני לא יודע איך אני אמור לחבר אותו לטלוויזיה. קיבלתי איתו רק שני כבלים (החנות שמכרה לי אותו לפני 8 חודשים עבדה עליי, ואפילו שלט לא הביאה לי): כבל אחד יש לו יציאות שדומות ליציאות של הרמקולים בשניי הצדדים, וכבל שני לשלט (כבל שני לא נחוץ כי אין שלט, יש "שלט מדומה" בתוכנת ההפעלה של הכרטיס ובו אני אשתמש, פחות נוח אבל זה מה שיש). וזהו, לא קיבלתי שום דבר נוסף עם הכרטיס. אז איך אני מחבר אותו לטלוויזיה? אני צריך לקנות כבל? איזה כבל וכמה הוא עולה? הכרטיס ה…
-
- 40 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש לוח של DFI P45 מעבד-E8400 וכרטיס מסך -4870 {זה מה שחשוב...} ויש לי מסך של NU עם יציאות 1 של VGA ו1 של DVI-18+1 ובכרטיס יש 2 יציאות DVI {רגיל} וחיברתי דרך הכונברטר לVGA והמסך לא רואה אותו וגם דרך ה-DVI המחשב עובד והמסך לא עולה! {במחשב אחר המסך מיתחבר דרך VGA..} עזרה....
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סתם רציתי להראות לכם שבישראל כאן יש בהחלט רמאיים במכירות בכלל וגם בכרטיסי מסך. הנה וואלה שהחליטו ש9600XT עולה במחירון 2100 ש"ח והם מביאים אותו במבצע 1129: http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1133169 הנה זה גומר אותכם חברה, GF2MX 400, מחירון של 690 ש"ח ובמבצע 249 ש"ח:http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1098332 הנה "הכרטיס החזק בעולם" למשחקים רדיאון 9200 במבצע: http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?comp=1&sec=3∏=63030&saleNo=119244 הם פשוט חושבים שאף אחד שמבין משהו בכרטיסי מסך לא יקנה מהם אז הם מרשים לעצמם לרשום שטויות. ואני בטוח שיש עוד אתרים כאלה והרבה...
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שראינו את הטוב ביותר של NVIDIA ושל אינטל בתחום הגרפיקה - מתקרב התור של AMD ואנחנו מקבלים טיפטופים נוספים של מידע על המפלצות שבדרךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
- 1 follower
-
-
קראתי פה באחת מההודעות שצריך כוון את ההרץ של המסך ל-75 מינימום וזה היה במסך רגיל.... לי יש מסך דק שמכוון כעת ל-60 הרץ והמקסימום שהוא יכול זה 75...רציתי לשאול מה הכי עדיף למסכים דקים ומה הכי עדיף לי לשים?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לאחרונה אצלי את FS2004, ואני מעוניין "להריץ" אותו מהר יותר. כרגע המחשב שלי הוא בעל מעבד אינטל סלרון 2.5 ג"ה, ו512 מ"ב ראם. הכרטיס מסך הוא און-בורד, שזה בהחלט לא משהו. אני מוכן להשקיע כ 300-400 ש"ח בקניית כרטיס מסך יחסית ישן, אפילו יד שניה, מלפני שנה-שנתיים, אבל שיספיק בשבילח להריץ את המשחק כראוי. הםא מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיסים מתאימים למשחק, ומה עלי לחפש?
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי מחשב מעט ישן,שתומך sli וכרטיס מסך geforce 7600gs sonic 512 mb הממ ,אני לא מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך עדיין כי אני לפני הוצאה כספית כבדה , אבל כן חשבתי אולי להביא אחד נוסף בסכום זעום שלא יכביד על הכיס (מצאתי כמה ב150 שקל) ולנסות להריץ אותם ביחד. אז יש לי כמה שאלות 1.בהנחה ואני לא גיימר רציני ואבצע אוברקלוק קטנטן ,אוכל להגיע לגרפיקה נאה איתם?(ואני לא שואף לגרפיקה מפוצצת הכי מפורטת שתרוץ על מסך 1920x1200 עם פילטרים ושטויות, אלא על ריצה של בערך 1280X1024 עם פילטר אחד גג...) 2.הבעיה המרכזית : יש לי כ. מסך כפי שצויין למעלה עם זיכרון 512, ומצאתי עם זיכרון של 256, הקינפוג לא ידפק ? הוא פשוט ירוץ על נמוך יותר ? אם כן אז : אם אחד רץ על ddr3 והשני על ddr2 .. תהיה ב…
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
(ד"א אם זה לא הפורום המתאים, מצטער מראש) אז לאחרונה הרצתי סרט FULL HD, שקרטע בקטעים מסויימים מאוד, למשל כשהיו סצנות של חלקיקים, כמו גשם או חול שעף וכו'. אלו היו סצנות מסוימות מאוד מסרט באורך מלא, אבל זה עדיין הציק לי קצת. אני עם Q6600 STOCK, זה בכלל אמור לקרות? המעבד על 20% LOAD כשאני מריץ את הסרט. השאלה שלי היא כזו - איך בדיוק אני מריץ את הסרט חומרתית דרך כרטיס המסך? (4870 1GB) הבנתי שזה אפשרי ונעשה אוטומטי אם יש לי כונן BR, אבל אם זה קובץ H.264, יש צורך בקינפוג מסוים של ההגדרות במערכת. אמרו לי AVCCORE, אבל האם צריך לשנות שם משהו? והאם אני צריך לשנות משהו ספציפי בתוכנה, של MEDIA PLAYER CLASSIC למשל? כל הדרייברים והקודקים מעודכנים. (CATALYST 9.9) בתודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של HP מדגם ZE2055EA. הרחבתי לו תזיכרון ל- 512MB. האם יש איזושהי דרך שהוא יוכל להריץ C&C 3 ללא כל בעיה ? ואם לא, האם ניתן לקנות כרטיס מסך שיישב לי ב- PCMCIA או במקום הקיים בפנים ויפצה על הכרטיס הנוכחי מבית אינטל ? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מחשב חדש,איזה כרטיס מסך יוכל להריץ משחק dx 10 על רזולוצית מסך של 1024*1280 בצורה טובה?
-
- 7 תגובות
- 603 צפיות
-