כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, חבר קנה מחשב חדש שקט וחמוד הנקרא DELL VOSTRO 200 ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך. יש למחשב ספק 300W ואני רוצה כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח ושאינו מצריך מתח חשמלי. עוד דבר חשוב הוא שתיהיה אפשרות במידה והוא לא נכנס במארז מכל סיבה שהיא שאוכל להחליפו באחר. אני מצרף לינק לפנים המחשב: http://www.fubarjohnnyr.com/images/v200_int.jpg תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תודה רבה לכם על כל העצות הטובות. בסוף הלכתי עד לזיגזג וקניתי את ה R9800 פרו 256 BIT. עכשיו חזרתי מפירמוט וכרגע הכל נראה מדהים. יש לי הרגשה שכל איכות התמונה השתפרה חבלז. ***עריכה**** בדקתי את הנתונים ב EVEREST ונראה לי שהם לא נכונים. ב FAQ של הפורום רשום רק מס' צינורות עיבוד וזהו. הנה תמונה: מה דעתכם ?? לא צריך להיות לו יותר PIXEL SHADERS ??? . למרות שאני חייב להגיד שהכרטיס הזה הוא מדהים!!!! כל משחק שהפעלתי עד עכשיו שמתי בהגדרות הכי גבוהות והוא לא ירד מ 60 !
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שמעתי במתישהו במהלך 2014 יצאו כרטיסי מסך עם טכנלוגיה חדשה. זה נכון? ואם כן אז מתי והאם יש צפי למחיר? והאם יהיה הבדל גדול ששווה לחכות בשבילו?
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מחשב עגלה קצת P4 2ghz 1gb ram 400 mhz וכרטיס מסך radeon 9600-pro לוח אם של אסוס לא זוכר את הדגם , agp השאלה שלי היא כזאת, האם שווה לי לרכוש את הכרטיס שאמור לצאת עוד מעט מחברת sapphire x1950 pro 512 mb agp ?>? האם אני אראה שיפור משמעותי בביצועים או שיווצר לי "צוואר בקבוק" מה שנקרא?
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הנתונים השונים בין השתיים אני מתכוון להזמין בקרוב( מי יותר שקט, בעל ביצועים יותר גבוהים וכ'ו) תודה מראש=)
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חשבתי לקנות את הכרטיס מסך 8600gts אבל כשרשמתי אותו בפורום מפרטים אמרו לי שהוא כרטיס מסך לא משתלם רציתי לדעת למה? בדקתי את הביצועים שלו בtomshardware והבנתי שהוא כרטיס מסך בינוני פלוס עכשיו המחשב שאני רוצה לקנות הוא בעיקר לגלישה באינטרנט עבודות שירים סרטים ומשחקים אני אוהב לראות באיכות טובה משחק אני לא סובל שזה איכות נמוכה וחשבתי על זה שזה dx 10 כי כנראה שאני לא ישדרג בעתיד יותר וזה נראה לי כרטיס מסך טוב שיחזיק עוד כמה זמן בשוק! ואני משחק משחקים מדי פעם לא כל שבוע משחק אחר שיוצא
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה מה זה מציקה קניתי 6600GT של לידטק והתקנתי כמה משחקים ועדכנתי את הדרייבר החדש ביותר והמחשב מגדיר שאכן יש לי 6600GT אבל המשחקים לא עולים לי כמו שציפיתי! עדיין מופעלים כמו שהיו לי ב-5200 שהיה לי ואני לא יודע למה עשיתי הכל ופשוט לא עוזר המחשק עולה רק ברמות הכי נמוכות הוא הולך חלק כול אוף דוטי 2 למשל מה אני צריך לעשות חברים אני לא יודע אני מיואש ומאוכזב .. הורדתי דברים מהזיכרון שלא יפריעו יש לי מחשב פנטים 4 3 ג'יגה הרץ 512 זיכרון של RAM ואני מיואש לגמרי לא מצאתי מה לעשות 6600GT agp TV 128MB חבר'ה ממש צריך את העזרה תודה רבה מראש
-
- 41 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
האם יהיה הבדלים בין הכרטיסים?(חשמל, ביצועים וכו') ומה לגבי המחיר, ה8800 החדשים(ליבה 9G) אמורים להיות יקרים יותר מהישנים(8G), או באותו המחיר ויופסק שיווק 8800 הישנים?
-
- 10 תגובות
- 947 צפיות
-
-
למי שאין לו כח להסתכל במפרט שלי gygabyte Geforce 6600GT 256MB PCI-E עם עוד שנתיים אחריות. תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות כרטיס מסך עם זיכרון DDR אבל הלוח אם שלי תומך בזיכרון SD-RAM. האם הכרטיס מתאים??? כלומר, בלי שינויי מהירות וכלום. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600 של ATI , השאלה שלי היא אם אני צריך למחוק את הדרייבר הישן לפני שאני מתקין את הדרייבר החדש שהורדתי?
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
התגלגל לידי כרטיס מסוג GIGBYTE Radeon 9200 יש לי במחשב MSI GF FX5200-T128 בדקתי את שניהם ב3dMARK03 לרדאון יצא 1200 ולאנוידיה יצא משהו בסביבות 1050 כאמור הרדאון מראה ביצועים יותר טובים אבל נראה לי שהאנוידיה אמור להיות יותר טוב לא? אגב למישהו יש מושג מה המהירויות ליבה ומהירויות זיכרון של שניהם?
-
- 14 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, לרגל טיסתה של קרובת משפחה לארה"ב, אני שוקל בחיוב לרכוש כרטיס מסך 9800GT שם. זה אמור לחסוך לי למעלה מ-200 ש"ח(בערך מ-710 ל-480 בשקלים). בחברת EVGA במייל כתבו לי שבמימוש אחריות, איאלץ לשלוח את המוצר אליהם ולשלם על המשלוח ל-2 הכיוונים. בעיית האחריות ידועה ברכישות כאלו מחו"ל. מה דעתכם על כך והאם יש אנשים שיכולים לספר מניסיונם? בניגוד למצלמה שקניתי שם, אף אחד לא יכול לבדוק לי את הכרטיס מסך מבין קרובי המשפחה, אז אם אני רוכש אותו, אני אקבל אותו בארץ "על עיוור". תודה מראש לעונים.
-
- 10 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שדנו בנושא הזה פעמים רבות, אך אף פעם לא עלתה תשובה חד-משמעית. במסך קודם כל חשוב לי שהוא לא יזיק לי (ובגלל זה אני מעדיף LCD משום שהוא לא פולט קרינה) מצד שני גם איכות התמונה חשובה, קצב הרענון, זמן התגובה (ב-LCD) ועוד פרמטרים שגם כן, במקרים מסוימים, יכולים לגרום נזק לעין. כמו כן, אם זה משנה, אני מרכיב משקפיים עם עדשות 0.5 (על שתי העיניים). לכן אני בא אליכם בשאלה, מה עדיף, חד-משמעית, LCD או CRT? השימוש העיקרי בו יהיה כללי (סרטים, משחקים, טקסט ותמונה) וכמו כן מהו הדגם עליו תמליצו (18.1" לפחות ב-LCD. וב-CRT לפחות 19") ושל איזו חברה? בברכה, NerdX
-
- 76 תגובות
- 10.1k צפיות
-
-
שלום לכם ! אני מתעניין בנושא.ואבקש לדעת.עשיתי חיפוש גדול באינטרנט כולל.וראיתי שיש סוגים שונים של כרטיסי עריכה לקליטת חומר אנלוגי.(לא FIREWIRE ) 1.מה לדעתכם יותר יעיל נגיד USB2 או כרטיס PCI ? 2.מה הקטע של לכידת הרזולציה בכרטיס.שהבנתי בשיטוט שיש קליטה שונה בין הכרטיסים לנושא זה.כרטיס יותר יקר יתן בהכרח לכידה טובה יותר ? וכרטיס זול יתן איכות פחות טובה ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום , יש לי כרטיס מסך geforce 6600 128mb שלא מתפקד יותר מדיי טוב... אם יש לי אפשרות לבצע sli אז הייתי רוצה ללמוד איך , יש לי לוח אם gigabyte k8nf-9. על המארז של הלוח אם לא כתוב / לא מצאתי שום sli , אך כל פעם שאני פותח את המחשב יש לי הודעה משהו sli... האם אני יכול לשים שני כרטיסי מסך? אם כן , זה באמת משפר ביצועים או סתם מעמיס? תודה , אבי
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה זה שידור טלוויזיה דיגיטלי. יש חברה ידועה שמייצרת כרטיסי טלוויזיה ווידאו למחשב,הכתובת שלה הוא www.lifeview.com.tw . החברה הזו הוציאה סידרה חדשה של כרטיסים מסוגים שונים ואחד מהם הוא כרטיס שיש לו שתי אפשרויות קליטה מאנטנה,אחת אנלוגית ואחת דיגיטלית. הדיגיטלית נקראת DVB-T RECEIVING . רציתי לדעת מה השימוש של הכניסה הזו,והאם היא רלוונטית לישראל. בתודה BUKY
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך בחול אין לי אחריות בארץ לפי מה שידוע לי ! חיברתי אותו לספק כוח 500 W יש ל כרטיס 2 חיבורים לחשמל ונורות בצבע אדום וירוק לאחר שהכל חובר כמו שצריך הנורות בצבע ירוק המחשב עלה לווינדוס הכל היה רגיל קבלתי דיסק דריברים התקנתי אותו ב 99 אחוז המחשב נתקע היה צפצוף במחשב והכל נתקע עשיתי ריסט למחשב הכול נדלק רגיל רק אין תמונה במסך המסך שחור בדקתי ללא זכרונות כלום לא עוזר בדקתי ב 4 מחשבים שונים לא עובד מסך שחור המאווררים של הכרטיס עובדים והחיבור מראה אור ירוק שהכל מחובר בסדר אין ריח שרוף מה זה יכול להיות ??? קניתי ספק כח Seasonic פלטיניום 860W לא עזר .. Asus NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GDDR5
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה לא מאפשר לי לפתוח את הCCC. שאלה נוספת, אני אף פעם לא אהבתי את הCCC, האם הורדה של הדרייבר בלבד, והWDM זה כמו הקונטרול פאנאל? תודה. עריכה: לגבי הבעיה מצאתי פתרון, פשוט צריך להתקין את הMicrosoft Net Framework 1.1. לגבי השאלה על הCP אשמח לתשובה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחר כ. גרפי יעיל וטוב שיוכל להריץ משחקים כגון : GTA -- COD -- FARCRY וכו' .. מעבד E8400 לוח P5Q PRO \ המסך שיהיה הוא 22 אינץ. חשבתי על הכרטיס HD4670 השאלה אם יריץ טוב משחקים וסרטים? האם כדאי להמתין עוד שבוע שבועיים לעוד הוזלה ולקנות כרטיס טוב יותר? עוד משהו : מישהו יודע אם ניתן להרכיב כ. מסך AGP על הלוח אם P5Q PRO ? תודה !
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין עכשיו בקניית כרטיס מסך חדש למחשב הישן שלי, עכשיו יש לו לוח אם עם חיבור PCE-Express1 עכשיו, זה אומר שאין אפשרות לנצל את הכרטיס? ומה לדעתכם יהיה הכרטיס הכי טוב למכיר של כ 400 ש"ח? מה עמדתכם בקשר ליד שניה? מפרט עכשוי: הלוח אם זה Gigabyte GA8L915P - Duo PRO מעבד celron 3ghz זכרונות שני גיגה DDR2 כרטיס מסך 6200
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בשבוע שעבר מת לי כרטיס המסך העונה לשם Gigabyte GEFORCE 73000GT 256mb בעל החנות שקניתי ממנו את הכרטיס מסך(והמחשב כולו) טוען שהאחריות היא לשנה בלבד ואני אצטרך לקנות כרטיס מסך חדש, תעודת האחריות אומרת שהאחריות היא באמת לשנה אלא אם צויין אחרת ע"י היבואן על הפריט עצמו ניסיתי לברר באינטרנט לגבי הדגם הספציפי והאם אני זכאי לאחריות,לא מצאתי ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור/לייעץ בנושא דבר שני, אם לא אצליח לממש את האחריות,כנראה שאצטרך לרכוש כרטיס מסך חדש, המעבד שיש לי : Intel Pentium D 2.8GHZ 64 BIT הלוח אם : ASUS P5VD2-MX GREEN945 מסך : Proview 19" אשמח אם מישהו ימליץ על כרטיס מסך ראוי שלא יהיה טוב מדי בשביל ה'מערכת' שציינתי ושלא יהיה חלש מדי שלא אוכל להריץ איתו כלום.. יש לציי…
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
ראיתי 2 אפשוריות כבר: http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1797043 http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1801754 מה דעתכם? הם טובים? ואם יש אפשרויות יותר טובה במחיר דומה ?
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מתוך התעניינות כללית בנושא , רציתי לדעת האם שווה לקנות לוח אם תומך PCI-E 2 שהוא יקר כיום בישביל לנצל אותו בכרטיסים החדשים שתומכים בו ?
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום. זו שאלה למומחים. מכיוון שכרטיסי מסך מכל מיני סדרות משתמשים לעיתים באותה ליבה, ואני יודע שיש כרטיסים Geforce שע"י פתיחת צינורות הפכו אותם בעצם לQuadro, (קראתי על זה פעם איזה מאמר על אנשים שעשו את זה) השאלה היא האם אפשר להפוך 8800GTX של Gigabyte ל Quadro FX 5600 ע"י פתיחת צינורות? הם משתמשים באותה ליבה (G80). תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-